Doulbepain heeft dat vannacht nog gegeten bij zijn kip met broccoli.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:26 schreef Saind het volgende:
Ik vind van die bbq sauzen enzo uit een fles wel echt smerig.
Vooral hele zoete dingen eigenlijk
Dit klopt niet.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:27 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Stijn eet alleen worteltjes en doperwtjes uit blik.
Spruiten zijn de laatste jaren ook minder bitter geworden. Was laatst nog in zo'n artikel over de opmars van de spruit.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:27 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
heel veel mensen vinden dat juist niet lekker.
Ik ben best een moeilijke eter, maar spruiten vind ik dan weer heerlijk
Het is eigenlijk meer dat ik problemen heb met de structuur dan de smaak.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:26 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Ja dan lust je ze dus niet
Ik lust wel bier maar alleen met spa rood aangelengd
Nee daarom lust ik het ook niet. Overfokte rotzooi.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:27 schreef Saind het volgende:
[..]
Dat is zoiets als water niet lusten
zit geen smaak aan
Caland eet het niet uit principiële overwegingen.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:27 schreef Saind het volgende:
[..]
Dat is zoiets als water niet lusten
zit geen smaak aan
Borschtquote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:28 schreef Saind het volgende:
Rooie bieten vind ik niet chill trouwens. Te zoet.
Borscht ook niet dus.
Dat is denk ik wel de enige groente
Je klinkt als een wijf dat niet wil slikken.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:28 schreef Caland het volgende:
[..]
Het is eigenlijk meer dat ik problemen heb met de structuur dan de smaak.
WATquote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik lust bijna alle groenten wel. Asperges heb ik denk ik nog nooit op
Ik bijt altijd een gat erin dan zuig ik het sap eruit dat Is t lekkerste. Daarna rustig het vlees opknabbelenquote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:28 schreef Caland het volgende:
[..]
Het is eigenlijk meer dat ik problemen heb met de structuur dan de smaak.
ik vind vers dan weer niet lekkerquote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:28 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Daar is niks mis mee, al is het vers lekkerder.
Zijn wel lekker gefrituurd als chips.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:28 schreef Saind het volgende:
Rooie bieten vind ik niet chill trouwens. Te zoet.
Borscht ook niet dus.
Dat is denk ik wel de enige groente
Groentechips is sowieso goed te eten.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:30 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Zijn wel lekker gefrituurd als chips.
Eens.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:28 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Daar is niks mis mee, al is het vers lekkerder.
Met zo'n kolf doe je mij ook niet zo'n plezier. Super eentonig.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:30 schreef Saind het volgende:
Van die zoete maïs uit een blikje is ook echt een belediging voor maïs
smerig spul
In de Balkan krijg je ze in de zomer voor een paar cent gegrild langs de kant van de weg met boter en zout. Dat is best wel nice. Ben geen groot fan maar dat is wel primaquote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:30 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Met zo'n kolf doe je mij ook niet zo'n plezier. Super eentonig.
Nou, ik heb genoeg dingen die ik lievet vermijd. Zoals gebakken zalm. Terwijl ik rauwe en gerookte wel lekker vind .quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:24 schreef Saind het volgende:
Ik vind het sowieso een gebrek als mensen dingen echt actief niet lusten
kan me niet veel dingen bedenken die ik echt niet eet
Als het moet eet ik alles, maar ik heb wel mijn persoonlijke preferenties.quote:Op dinsdag 17 januari 2017 11:31 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Rode bieten
Ik kan echt niks bedenken wat ik niet lust.
Walvisvet trouwens. Maar dat heb je niet iedere dag op je bord.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |