Ja, was voor 2 dagen....quote:
besteld, diepvries, of zelf vervaardigd met skills?quote:
ja echt Nicequote:
Was een verse halfgebakken bodem van de Jumbo, die zijn al besmeerd met tomatensaus, daarop gooi ik half gebakken gyros, uienringen, champignons, mozzarella en Parmezaan, oven in en smullen maar.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:13 schreef Joezi het volgende:
[..]
besteld, diepvries, of zelf vervaardigd met skills?
Nu nog je eigen deeg leren maken, schijnt erg simpel te zijnquote:Op zondag 15 januari 2017 15:18 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Was een verse halfgebakken bodem van de Jumbo, die zijn al besmeerd met tomatensaus, daarop gooi ik half gebakken gyros, uienringen, champignons, mozzarella en Parmezaan, oven in en smullen maar.
Die diepvries dingen eet ik nooit, vroeger wel ooit gegeten, maar die zijn gewoon niet echt lekker.
Joh dat kan ik wel, heb jaren kookles gehad, dat deed ik voorheen altijd zelf, maar toen waren we met 5 personen, nu ben ik alleen, en voor mezelf ga ik al die moeite niet doen, die bodems van de Jumbo zijn prima en goedkoop.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:23 schreef Joezi het volgende:
[..]
Nu nog je eigen deeg leren maken, schijnt erg simpel te zijn
kun je niet wat deegballen invriezen?quote:Op zondag 15 januari 2017 15:27 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Joh dat kan ik wel, heb jaren kookles gehad, dat deed ik voorheen altijd zelf, maar toen waren we met 5 personen, nu ben ik alleen, en voor mezelf ga ik al die moeite niet doen, die bodems van de Jumbo zijn prima en goedkoop.
Ik heb ze nooit ingevroren, maar het schijnt te kunnen, zelf zou ik dat niet doen, dan zou ik ze eerst half bakken en dan invriezen.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:29 schreef Joezi het volgende:
[..]
kun je niet wat deegballen invriezen?
Surprise, ik heb nooit een deegroller gehad en heb het altijd met een fles gedaan.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:30 schreef Joezi het volgende:
Heb geen deegroller, laatst eens met een wijnfles gedaan, best lastig
vullen met waterquote:Op zondag 15 januari 2017 15:30 schreef Joezi het volgende:
Heb geen deegroller, laatst eens met een wijnfles gedaan, best lastig
een wijnfles zeg je datvis iets anders dan een fles wijnquote:
beetje te glad om goed te bemelen, deeg zit nu nog om de flesquote:Op zondag 15 januari 2017 15:32 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Surprise, ik heb nooit een deegroller gehad en heb het altijd met een fles gedaan.
was wel flink aangebroken, maar vol en zwaarder werkt beters?quote:Op zondag 15 januari 2017 15:34 schreef PeZu het volgende:
[..]
een wijnfles zeg je datvis iets anders dan een fles wijn
Je moet dat ding ook even door de bloem rollen en sws genoeg bloem gebruiken om plakken te voorkomen.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:34 schreef Joezi het volgende:
[..]
beetje te glad om goed te bemelen, deeg zit nu nog om de fles
Onzin, dan duw je gewoon iets harder.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:37 schreef Joezi het volgende:
[..]
was wel flink aangebroken, maar vol en zwaarder werkt beters?
Wat je over hebt en nog op je werkblad ligt gooi je weer terug in de zak.quote:Op zondag 15 januari 2017 15:38 schreef Joezi het volgende:
Ja te zuinig met bloem was wel het probleem denk ik
Mijne is groen.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |