abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 13 januari 2017 @ 20:48:42 #1
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168112027
Welkom in het Peutertopic!!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki: http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 20:51:38 #2
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_168112134
10 cm :o jaloers! Hier alleen natte sneeuw ;( maar ben vanochtend voor het werk eerst naar het tuincentrum gegaan en heb daar de laatste slee uit de showroom gekocht 8-)
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_168112223
Hier ook geen sneeuw :') Maar net als chanty net een slee dus hopelijk kunnen we die nog wel gebruiken binnenkort :P
pi_168112298
Annie O+ succes met haar weer het bed in krijgen :D

10 cm boks :7
Lou vond het geweldig. Vooral om sneeuwballen naar mij te gooien

pi_168112531
Hahaha Lou :D O+ ! "PATS!" . Briljant. En ook herkenbaar, dat alles wat De Peuter zegt wordt herhaald met 'mama' er achteraan.

"Ik heb Tas duwt!"
{geen reactie van mij}
"IK HEB TAS DUWT, MAMA!"

Die foto van Annie was van gisteren trouwens. We hebben na een gezellige familieavond beneden ( ;( ) gezamenlijk (jazeker) (heus) besloten dat we haar niet meer uit bed halen bij gejammer en gepiep en MIJNKOEISWEG MIJNSPEENISWEG NOGEBEETJEWATER IKKANIESLAPE maar dat we even kort naar binnen gaan, een kus geven, zeggen "Het is slaaptijd lieverd, welterusten" en dan weer weg. Hopelijk helpt het. We zijn nu bij het stadium dat het licht AAN moet. Nee UIT. Nee AAN. Nee UIT. Je snapt het :+ .
  vrijdag 13 januari 2017 @ 21:07:56 #6
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_168112717
Hèhè wat schattig O+ ook al zo groot geworden.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_168112812
Sterkte Razz :{ Lucas wil heel graag het lampje in z'n wereldbol aan als hij gaat slapen, van mij mag dat (we doen 'm dan uit als wij gaan slapen) maar J vindt dat niet ok (heus geen discussie over :+ ) Verder gaan de slaaps hier post-verkoudheid weer goed gelukkig.

En Lou in de sneeuw O+

En goede gesprekken zijn hier ook nog niet echt aan de orde :{ Weglopen is wel een beetje een ding de laatste dagen, dat proberen we dus nu maar streng en consequent aan te pakken. We wonen gelukkig aan een woonerf-pleintje, maar als hij dat ergens anders ook doet... :X
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_168113123
Jaloer op de sneeuw! O+ Hier niets te zien.

Lou wordt groot O+

Weglopen gebeurt hier eigenlijk zelden. Laatst met een kdv uitje liep hij wel weg en moest hij daarom in de bakfiets zitten. Na 1minuut zei hij tegen de leidster dat z'n oren het nu wel weer deden :+

Succes Razz! Hier komen geregeld ook allerlei 'excuses' voorbij om maar niet te gaan slapen. Vandaag moest hij opeens plassen op het potje (hele dag geen interesse) en stond hij met broek op z'n enkels te roepen vanaf boven want hij kreeg zelf z'n luier niet meer om :')
pi_168114178
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 20:24 schreef Chanty het volgende:

[..]

Wij gaan zowel bij een montessori kijken als bij een hele kleine school. En ook nog een of andere school die heel goed zegt te scoren qua prestaties en veel structuur biedt. Maar die spreekt me het minste aan. Ben bang dat de nadruk teveel ligt op presteren met dingen die ze zeggen zoals: "het maximale uit het kind halen". Qua montesorri denk ik soms ook dat het misschien te vrij is idd. Aan de andere kant doet Lucas de dingen op zijn tempo en zijn manier en heb ik het idee dat forceren averechts werkt. En volgens mij is de montessorischool hier ook niet zo groot. Nou ja, we gaan het zien.

Veilige plek is idd wel het belangrijkste maar dat is zo moeilijk in te schatten vind ik. Dat is ook weer afhankelijk van bv de andere kindjes en hoe je zelf in de groep ligt en hoe leraren omgaan met pesten ed.

Dat kijken naar de kinderen lees ik hier eigenlijk op elke site terug. Dus dat wordt gewoon goed doorvragen op welke wijze ze dat doen en hoe ze kinderen begeleiden die een wat ingewikkeldere gebruiksaanwijzing hebben.
Sites zeggen wat dat betreft ook heel weinig. De school die op papier het best bij ons paste en die ook het kind voorop stelde en blablabla bleek toch vooral waarde te hechten aan protocollen en voelde ook niet goed. En de school waar ik in eerste instantie niet eens wilde gaan kijken is het uiteindelijk geworden :D Volg je intuïtie, je kent zelf je kind het beste. Onze school werkt volgens de methode vreedzame school en je merkt daardoor dat er echt aandacht is voor een veilige omgeving. En dat gaat ook veel verder dan een pestprotocol.
pi_168115326
Oh jongens ik wil ook zo graag meepraten maar ik ben bang dat de FOKwet dan mijn best wel brave peuter stuk maakt :') 8-)
  zaterdag 14 januari 2017 @ 08:08:47 #11
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_168122961
Ik moet zo hard lachen om hoe jullie alles opschrijven :D vaak zie ik het helemaal voor me O+

Lieve foto razz O+

Lou in de sneeuw O+ O. Heeft het nog steeds over de sneeuwpop die we vorige week gemaakt hebben, helaas nu alleen maar vieze natte bende.

Weglopen heeft O. Ook een handje van. Gelukkig blijft ze wel op de stoep. En moet ze als ze niet luistert gelijk aan de hand. Op de psz werd ze de eerste dag al gelijk ons kleine weglopertje genoemd :')

Succes met alle schoolkeuzes!
  zaterdag 14 januari 2017 @ 08:40:41 #12
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_168123085
Ja hoi! Ik haalde net een peuter uit bed *O* ! Hij is al goed verwend door z'n zus met een nieuwe rugtas en door ons met 2 Roadmax wagens. Vanmiddag loopt de rest van de familie dus dat belooft nog wat.

Piranha is de afgelopen week al naar de psz geweest, en hij voelde zich meteen thuis dus dat is wel een goed teken.

Weglopen doet Piranha ook, en net als bij Snoenk blijft hij gelukkig wel op de stoep. Alleen denk ik dat als ik hem echt weg liet lopen thuis dat hij meteen naar opa en oma zou lopen. Die weg kent hij vrijwel blindelings :').

Schoolkeuze kan inderdaad soms erg lastig zijn. Wat Kyara zegt, volg je intuïtie.

Skittles, je filmpje O+ !
Hier nog steeds geen sneeuw helaas , had de slee al klaargezet maar ik denk niet dat het nog iets word hier ;(.
pi_168127676
Hier valt veel sneeuw en blijft helemaal niets liggen. :(

Vanochtend naar opticien geweest om een nieuwe bril uit te kiezen, dat mocht wel na 10 jaar dacht ik zo....(ik draag 99% van de tijd lenzen) Dat vond B reuze interessant, eigenlijk zou mijn vrouw met hem naar de Hema etc gaan ondertussen maar nee, mijnheer moest en zou erbij blijven. Hij wees ook mooie brillen voor me aan. (roze, veel te grote, kortom allemaal enorm lelijke)
Ik vond het wel knap dat ik net de bril uitkoos die niet in de 'merkmonturen gratis' actie viel. :@

Vanmiddag opmeten in ons soon to be nieuwe huis. Ik heb er gewoon zin in.
pi_168128265
Lou in de sneeuw. O+. Dat 'mama' achteraan de zin is inderdaad heel herkenbaar. :D. Sowieso moet álles benoemd worden. 'Papa heefte boterham op, mama! Mama, mama, papa heefte boterham op!' En dat gaat dan door tot ik heb gezegd dat papa inderdaad zijn boterham op heeft. :').

Sowieso, SNEEUW! O+. Ik houd er zo van. Dit weekend hadden we eigenlijk niets (althans, het bleef niet liggen), maar vorige week lag er hier een flinke laag. I kreeg op zijn eerste verjaardag een slee en we hebben er al heel veel plezier van gehad.

Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 15:09:01 #15
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168129465
Gefeliciteerd NTS *O* , slapen ze bij jullie al beter?

Mooie foto DaD O+ . Prachtige omgeving ook. Wat een slim idee om een vachtje in de slee te leggen!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168129794
Zo blijven die kleine billetjes lekker warm. :+ O+ . En het ziet er supercute uit. De foto is gemaakt in het bos aan de overkant van onze straat. Zeker op zulke dagen echter supertof dat dat zo dichtbij is. Aankleden en gaan!

NTS, helemaal vergeten je te feliciteren, sorry. Gefeliciteerd! *O*. Hoe gaat het bij jullie?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_168130322
Yeah NTS, gefeliciteerd!

Wij hebben de ideale taart gezien voor B zijn 3e verjaardag. Ik denk dat ie onmogelijk is of gewoon onmogelijk duur:
_O-

Sowieso als je zoekt op 'graafmachine taart' kom je geweldige creaties tegen. Een vriendin van mij heeft een taartenwinkel/workshop/taartenservice gedoe. Alleen zij woont 60 kilometer verderop en komt niet op de verjaardag.... :@
  zaterdag 14 januari 2017 @ 16:12:58 #18
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168130928
Exode, als jij een bingokaart zou hebben met alleen het woord graafmachine erop, dan was die al ruimschoots gevuld.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168131688
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 15:47 schreef exode het volgende:
Yeah NTS, gefeliciteerd!

Wij hebben de ideale taart gezien voor B zijn 3e verjaardag. Ik denk dat ie onmogelijk is of gewoon onmogelijk duur: [ afbeelding ]
_O-

Sowieso als je zoekt op 'graafmachine taart' kom je geweldige creaties tegen. Een vriendin van mij heeft een taartenwinkel/workshop/taartenservice gedoe. Alleen zij woont 60 kilometer verderop en komt niet op de verjaardag.... :@
Nee joh. Als je weet hoe je een taart kan bakken dan kan je deze makkelijk maken hoor.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_168131901
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 16:12 schreef AwayTL het volgende:
Exode, als jij een bingokaart zou hebben met alleen het woord graafmachine erop, dan was die al ruimschoots gevuld.
:D _O-

Gefeliciteerd NTS! *O*

Wat een mooie foto DaD O+ slim idee voor de koude billen
pi_168132414
Ja, gewoon een normale taart kopen en er een graafmachine op zetten. _O- .
Ik zag in de supermarkt van de Marks & Spencer een leuke taart met heel veel roze, toch echt I's lievelingskleur nu, dus ik denk dat ik dat doe. Het is hier ook al bijna zover. :o .

NTS, van harte!!

DAD, prachtige foto, een idyllisch plaatje zo. O+ . En wat heerlijk, zo'n bos vlak voor de deur. O+ .

Wij zijn, ook al snap ik de bezwaren ertegen wel, donderdag begonnen met I een mooie sticker te beloven als het haar lukt niet te slaan op een dag. We hebben aan de keukendeur een vel papier opgehangen waar de stickers dan opkomen en als ze vijf stickers heeft, krijgt ze een cadeautje. We hebben de kdv leidsters ook hierover verteld. Donderdag en vrijdag kreeg ze geen sticker, omdat ze toch een vriendinnetje had geslagen op het kdv. Dat was dan wel even een teleurstelling, maar ook steeds een moment dat we, samen met haar vriendinnetjes en de kdv leidster, even stil stonden bij haar gedrag en dat we het samen konden bespreken. Dat voelt ook veel beter dan wanneer ik het alleen tussen neus en lippen door even hoor. Dan kreeg ze complimenten ook, over de momenten dat ze wel heel lief deed. En we spreken ook steeds even door wat ze kan doen als ze boos wordt.

Vandaag had ze een afscheidsfeestje bij haar buurmeisje thuis (zij gaan drie maanden reizen in Australië _O_ ).. We hadden afgesproken dat als het haar lukte tijdens het feestje (van 10.00 tot 13.00) niet te slaan ze daarna een sticker zou krijgen. En dat was gelukt. Haar beste vriendinnetje ging nog even mee naar ons huis om te zien welke (roze uiteraard) sticker ze zou gaan kiezen. O+ . Ik heb niet het idee dat het stickergebeuren zelf nu zo essentieel is, maar wel de bewustwording en ook het idee: als het wel gebeurt, zijn we niet boos, maar als je het niet doet, zijn we heel blij. Dus niet blijven hangen in 'wat erg dat je hebt geslagen' maar nadruk op 'we weten dat je het ook anders kan.' :) . Ik hoop dat we nu meer van deze momenten zullen krijgen.

I met haar vriendjes op het feestje. *; .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zaterdag 14 januari 2017 @ 18:15:20 #22
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_168134227
och als het werkt voor jullie dan werkt het voor jullie toch.

Mocht die teleurstelling van dubbele negatieve dingen haar nou toch teveel zijn of /en niet werken en vooral het praten belangrijk voor je is, dat moment om er bij stil te staan dan is er ook een tussenoplossing

namelijk elke dag dat ze haar best doet een sticker plakken (ik denk zo maar dat een peuter die er zelf mee zit altijd wel haar best doet. (mijn peuter wel) zo kun je met het sticker plakken het nabespreken en is dat moment er wel en kan je ook zeggen dat ze haar best is gedaan dat het helaas niet gelukt is maar morgen weer een dag.
pi_168134379
Die taart is natuurlijk ook veel meer voor ons dan voor B :) Overigens koken wij graag maar een taart heb ik nog nooit gebakken.....

Away: zei je nou graafmachine? :p

Net bij ons nieuwe huis geweest om op te meten. We zijn nog zo verliefd op het huis. Zo fijn!! En iets te lang blijven hangen bij de bewoners, fijn dat dat zo ongedwongen en gezellig gaat.
pi_168136578
Ik zag sneeuwpret O+ zo leuk!

Franny dat lijkt me een fijne en positieve manier om er aandacht aan te besteden. Knap van I dat ze zo haar best doet! ^O^

Hier was het vannacht weer bal. Maar ik blijf stug hoop houden :') iig is mijn vriend vanavond het haasje met peuterdienst, dat scheelt al.
pi_168137163
Wat een mooie foto DaD! O+

En Franny, als het voor jullie werkt dan prima toch? En anders is de tussenoplossing van buda ook nog wel een mooie.

NTS, gefeliciteerd met je peuter! *G*
pi_168141066
Gefeliciteerd NTS O+

En verder druk want...

4 jaar geleden kreeg ik nu ongeveer een laatste pil voor de en zouden ze de volgende ochtend mijn vliezen breken.
Zo ver ben ik nooit gekomen, maar over precies 6,5 uur heb ik een echte kleuter :'( O+

[ Bericht 2% gewijzigd door Loj op 14-01-2017 21:45:49 ]
pi_168151580
Franny hopelijk werkt de stickerkaart voor I. Vaak zie je dat bijvoorbeeld een stickerkaart net even het duwtje in de rug geeft wat nodig is om gedrag te laten veranderen. Ik heb het met L. regelmatig gedaan in verband met broertjes slaan/duwen/knijpen en het werkte wel echt. Nu was L. toen wel iets ouder, maar de essentie is hetzelfde. Het zou vooral voor I. fijn zijn als ze haar emoties op een andere manier dan slaan kan uiten, zodat andere kindjes geen nare conclusies meer gaan trekken door het slaan van I.

DaD wat een prachtige sneeuwfoto. O+

Exode, die taart is echt supercool voor jullie graafmachine fan. O+

NTS en Loj gefeliciteerd! *O*

Wij hebben hier een dingetje met wakker worden. S. is over het algemeen als eerste wakker (ergens tussen 5:30 en 6:30 :') ) en gaat dan direct naar de kamer van T. om hem ook wakker te maken. Daarna gaan ze zelf spelen kop hun kamers wat natuurlijk prima is, maar het zou fijn zijn als T. gewoon kon uitslapen in plaats van altijd abrupt gewekt te worden. We melden elke ochtend aan S. dat hij T. niet wakker mag maken, maar die boodschap komt nog niet echt aan. Het gevolg is een sikkeneurige T. omdat hij niet voldoende geslapen heeft. -O-
De gesprekken die ze samen voeren tijdens het spelen 's morgens zijn overigens wel superschattig en hilarisch en daar luisteren wij uiteraard graag naar vanuit ons warme bed . O+
  zondag 15 januari 2017 @ 08:17:48 #28
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_168151713
Gefeliciteerd NTS met je peuter! *O*
Loj gefeliciteerd met je kleuter! *O*

Dat is wel lastig Nikki. Super schattig (en handig) dat ze samen gaan spelen, maar wel erg onhandig dat T daardoor te vroeg wakker wordt.
Ik zou ook niet weten hoe je dat kan oplossen eigenlijk 🤔
Behalve om er zelf ook uit te gaan en S mee te nemen naar beneden voordat hij T wakker kan maken. Maar of dat nu zo'n fijne oplossing is...
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  zondag 15 januari 2017 @ 08:18:30 #29
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_168151716
Quote ipv edit
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_168151919
Gefeliciteerd met je kleuter Loj! En welcome back NTS!

We worden hier sinds kort s ochtends wakker gemaakt met 'ik hebt lekker geslaapt papa, paapaaaaa' naast het bed O+ Slaapje overslaan lijkt goed te werken want klokje rond sindsdien.

(Dan negeer ik maar dat hij na het naar bed brengen stiekem naar onze kamer gaat en (soms met licht aan) op ons bed in slaap valt. Ook wel heel schattig eigenlijk)
Kwak
pi_168152700
Gezellig en onhandig Nikki! Als T wat ouder is, gaat ie S waarschijnlijk zelf wegsturen, denk ik.

Wij hebben hier een jochie die de hele week al lastig wakker wordt 's ochtends en vandaag kon ie eindelijk uitslapen....3x raden, 06:30 wakker. :{
pi_168158978
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2017 08:17 schreef Sylver_ het volgende:
Gefeliciteerd NTS met je peuter! *O*
Loj gefeliciteerd met je kleuter! *O*

Dat is wel lastig Nikki. Super schattig (en handig) dat ze samen gaan spelen, maar wel erg onhandig dat T daardoor te vroeg wakker wordt.
Ik zou ook niet weten hoe je dat kan oplossen eigenlijk 🤔
Behalve om er zelf ook uit te gaan en S mee te nemen naar beneden voordat hij T wakker kan maken. Maar of dat nu zo'n fijne oplossing is...
Eer wij wakker zijn is hij al de kamer van T binnengeschuifeld, ze slapen met de deur open, dus binnen no time heeft S zijn broer al wakker gemaakt. Wij worden pas wakker zodra we die twee samen horen giebelen. O+

Balen is dat hè Exode. De hele week slapen ze nog terwijl ze eruit moeten, maar in het weekend staan ze vroeger dan ooit naast hun bed. Ooit, als ze puber zijn ofzo, zullen we vast nog wel eens heimwee hebben naar de tijd dat ze nog op dit soort christelijke tijden uit bed kwamen. ;)
pi_168159102
Pffff mijnheer valt om van vermoeidheid, te moe om zijn boterhammen te eten, maar slapen? Nee joh.....
pi_168159637
Stukje rijden in de auto?

I ging vanochtend op de weegschaal staan en het was nu weer 12,6. We zitten nu al een half jaar tegen elkaar te zeggen dat ze nu wel echt snel de 13 kilo zal aantikken maar hoger dan een keer 12,8 is ze niet gekomen. Over een paar weken is de drie jaar afspraak op het cb dus ik denk dat dit wel een onderwerp zal worden. Op de website van het voedingscentrum kon ik al berekenen dat ze in 'ondergewicht' valt. Niet heel ernstig maar wel onder de grens van gezond gewicht naar ondergewicht. Wat kan ik dan verwachten van het cb? Neem aan dat ze zullen vragen naar eetpatroon e.d.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168161029
Ik heb net een Annie in het wild (of nouja, in het theater) gespot 8-)
pi_168161531
Ik kreeg al een berichtje van m'n lief ja :D grappig! Veel plezier bij Dikkie Dik!
pi_168161657
B heeft koorts, gisterenavond ook al verhoging dus er sluimert iets. (Verder vrolijk en niet verkouden ofzo)
  zondag 15 januari 2017 @ 15:25:24 #38
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_168161916
Loj van harte O+
En welkom Nts en ook nog gefeliciteerd :D


quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 14:18 schreef Franny_G het volgende:
Stukje rijden in de auto?

I ging vanochtend op de weegschaal staan en het was nu weer 12,6. We zitten nu al een half jaar tegen elkaar te zeggen dat ze nu wel echt snel de 13 kilo zal aantikken maar hoger dan een keer 12,8 is ze niet gekomen. Over een paar weken is de drie jaar afspraak op het cb dus ik denk dat dit wel een onderwerp zal worden. Op de website van het voedingscentrum kon ik al berekenen dat ze in 'ondergewicht' valt. Niet heel ernstig maar wel onder de grens van gezond gewicht naar ondergewicht. Wat kan ik dan verwachten van het cb? Neem aan dat ze zullen vragen naar eetpatroon e.d.
Ik mag aannemen dat ze naar hrt totaalplaatje kijken. Bij Lucas hebben ze nu volgens mij wel in de gaten dat het gewoon zijn bouw is. Hij weegt nu 11,4 kg bij 2 jaar en 7 maanden. Dat is 600 gram erbij in een half jaar. Die gaat het gewicht van I. niet halen denk ik zo met drie jaar.

Hoe ziet ze er verder uit? Ongezond dun? Is ze levendig? Heb je het idee dat ze vaker ziek is? Dat lijkt me allemaal veel belangrijker.

Hier vanochtend met Lucas naar Masha en de beer in de bios geweest. Met de tram op en neer naar Den Haag. Hij vond het erg leuk al zat hij er de meeste tijd met een pokerface bij natuurlijk :7
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_168163698
Leuk, al die theater- en biosbezoekjes! Wij waren vorige week ook naar de film. Ze heeft het er nog over :D

Vandaag gingen we schaatsen op een meer hier. Stralende dag. Na 5 min valt man met O omdat hij met zijn schaats in een scheur vast bleef zitten. Haar voortand er uit, met wortel en al. Ik werd hysterisch dus gelukkig was de rest vsn het gezelschap de rust zelve. O gillen natuurlijk. Naar de tandarts geweest en er zit nog 1 tand los en 1 is iets naar boven geschoten. Dikomt ws binnen een paar dagen weer op zn plek. En nu dus een week gepureerd eten.
Ze was wel een held. Geen kik bij de TA. En dan probeer je als ouder je groot te houden voor je kind, maar van binnen schreeuw je het uit.
Nu heeft ze er geen last meer van en vertelt ons steeds dat ze was gevallen op het ijs en auwa in haar mond heeft.

Gelukkig bedekt haar bovenlip haar tanden zodat je het bijna niet ziet.

Dus: gaan jullie van de week het natuurijs op: pas op voor scheuren als je met je kind tussen je benen schaatst. :'(
pi_168164136
Ach Room, wat heftig!!! Pffff ik zou ook echt van m'n padje zijn dan. Wat een schrik. En wat een bikkel is het. Je hebt vast behoefte aan extra knuffeltijd nu met haar. ☺️. Gaan ze er verder nog iets mee doen of gewoon wachten tot haar gewone tanden komen?

Chanty, ze is smalletjes maar oogt zeker niet ongezond en ze is op verkoudheden na nooit ziek. Het is meer zo dat ze tot nu bij het cb een mooi lijntje net onder het gemiddelde had maar die buigt nu wel echt af. Het was dus niet eerder echt een onderwerp van gesprek daar, nu wel denk ik. Maar ik las net dat ze pas zorgen hebben als ook de lengtegroei stagneert en dat is niet het geval want ze groeit momenteel uit al haar broeken. Verder ben ik zelf natuurlijk ook altijd licht geweest en daar kijken ze vast ook naar.

Leuk van de film! Wij hadden elkaar ook kunnen tegenkomen maar ik ging iets te laat kaartjes regelen.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168164509
Oh room, wat een ellende! Mijn oudste is als peuter met haar mond op een ijzeren klimrek gevallen en we dachten in eerste instantie ook dat ze haar voortand kwijt was. Na inspectie door de tandarts bleek dat hij helemaal omhoog het tandvlees was ingeduwd. Het heeft een half jaar geduurd, toen had ze weer een volledig gebit. Inmiddels is ze aan het wisselen en blijkt er door dat incident een witte plek op haar blijvende tand te zitten. Wellicht is een tand eruit dan dus uiteindelijk de betere optie ;)
pi_168164646
Gewoon wachten. En oppassen dat het schoon blijft en dat er een poos niet tegen aan gestoten wordt. Ze hebben n foto gemaakt en haar grote tanden zijn goddank niet beschadigd.
Ze is zó voorzichtig en dan gebeurt er zo'n dom ongeluk. Mijn kleine meisje, beschadigd :'(
Toen O weer zichzelf werd hebben man en ik afgesproken om niet meer te oef-en en er over te hebben hoe erg het is. We willen haar daar niet in beinvloeden. Mijn man voelt zich ook zo schuldig, arme vent. Hij deed niets gevaarlijks of onverantwoords, maar hij struikelde omdat zn schaats vast zat. Zo'n mooie dag en dan deze ellende :'(
pi_168165564
Room brr wat naar voor jullie allemaal! :*
pi_168165970
Ohhh Room wat schrikken :o :*
pi_168166166
Bij het lezen alleen al slaat de schrik me om het hart, dus ik kan me voorstellen dat je hysterisch was. Je arme meisje!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zondag 15 januari 2017 @ 17:40:13 #46
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_168166445
Oh jee Room, dat klinkt echt als een hel :'( :* !

Dankjulliewel voor de felicitaties. Piranha heeft een leuke dag gehad gisteren.
Voor wie het vroeg: het slapen gaat inmiddels meer dan prima! Sinds de neusamandel-ingreep ging het in een razend tempo beter en inmiddels slaapt hij 99,9% van de tijd door. Ook het in slaap vallen gaat super.

Nu ga ik eten maken en naar bed. Van zo'n verjaardag ben ik altijd minimaal 48 uur kapot ;( .
  zondag 15 januari 2017 @ 17:40:27 #47
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168166452
Ach room, ik krijg er zelf een beetje kippenvel van. Wat een nare gebeurtenis :* .


Loj gefeliciteerd met je kleuter!

Franny, V tikt met 4,4 de 15 kg nog steeds niet aan en ik heb er nog nooit wat over gehoord. Het zal vast per cb verschillen, maar denk niet dat ze er iets over gaan zeggen :) .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168167168
Jeetje Room wat een schrik zeg! :*
pi_168169534
Dank voor het medeleven. Merk dat het fijn is om even van me af te schrijven. Ik wil voor O niet te veel van mijn paniek laten merken, maar ik zie haar de hele tijd voor me, liggend op het ijs, en mn sv die zegt dat haar tand er uit is. Mijn maag draait elke keer om
Nu poetst ze haar tanden boven met haar paps en dat doet haar pijn :'(

Vorige week was ik (met S achterin) aangereden door een klojo van 92. Goddank slleen blikschade maar ik was helemaal overstuur. En dan dit. Wat een kutbegin van 2017.
pi_168170134
Ja, ik herken t wel, dat zo'n moment nog een tijd door je hoofd blijft spoken. Een beeld of geluid. Ik had dat ook toen I van de trap was gevallen. Op het moment zelf reageerde ik behoorlijk rustig maar dagen erna hoor en voel/zie je het nog steeds, staat helemaal in je geheugen gegrift alsof de tijd even stilstond.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')