Is toch teken dat de porties soms wel erg klein zijn niet?quote:Op vrijdag 15 september 2017 13:54 schreef MCH het volgende:
[..]
Als jij je 2e,3e,4e biertje uitvraagt krijg je ook korting?
iwanius eet soms 17 haringen in een keer dus porties zijn voor hem sowieso te kleinquote:Op vrijdag 15 september 2017 16:19 schreef Argo het volgende:
[..]
Is toch teken dat de porties soms wel erg klein zijn niet?
Ben jij zijn mennezjer of zo?quote:Op vrijdag 15 september 2017 16:42 schreef MCH het volgende:
[..]
iwanius eet soms 17 haringen in een keer dus porties zijn voor hem sowieso te klein
daar komt hij vrij regelmatigquote:Op vrijdag 15 september 2017 17:59 schreef sirdanilot het volgende:
Iwanius zou eens een keer naar Amerika moeten. Daar hoef je geen porties 3x uit te vragen want je krijgt daar hamburgers zo groot als een paardenhoofd.
Echte kenners weten dat hij daar al lang al is geweest en het niveau daar niet heel bijzonder vond (van de toprestaurants dan).quote:Op vrijdag 15 september 2017 17:59 schreef sirdanilot het volgende:
Iwanius zou eens een keer naar Amerika moeten. Daar hoef je geen porties 3x uit te vragen want je krijgt daar hamburgers zo groot als een paardenhoofd.
In de VS moet je lokaal eten, geen dure restaurants pakken. Bijvoorbeeld heerlijk gegeten in Boston in een viszaakje met chowder. San Francisco Chinatown lekker gegeten. In Seattle ook lekker krab gegeten.quote:Op vrijdag 15 september 2017 18:18 schreef Ludachrist het volgende:
[..]
Echte kenners weten dat hij daar al lang al is geweest en het niveau daar niet heel bijzonder vond (van de toprestaurants dan).
Probeer het in LIF.quote:Op zaterdag 16 september 2017 14:31 schreef Iwanius het volgende:
Nou...ik vind dat op zich geen onaardig idee omdat ik een tijdje terug er ook aandacht. Apart rokers subforum voor pijp rokers,sigaretten en sigaren of desnoods sisha lui. De vraag is echter in hoeverre het animo heeft en wie het gaat modden..
Nee, natuurlijk krijg ik geen korting. Zou ook vd gekke zijn.quote:
vrijdag 15 september 2017 13:38 schreef Argo het volgende:
Met uitvragen bedoel je dat je hem nog eens besteld toch? Krijg je dan soms ook korting?
Wat is die grijze smurrie?quote:Op zondag 17 september 2017 16:05 schreef Iwanius het volgende:
Old Scuola
Achterklooster 1
3011 RA Rotterdam.
Wat at/dronk je?
[ afbeelding ]
Een overzicht van hun beste - duurste - voorgerecht (plateau) en hoofdgerecht.(pizza)
[ afbeelding ]
Zee 'vruchten' plateau "Old Scuola " stijl. Hun trots. Voor mij:
en wat is de rest? Ik vind het erg onsmakelijk uitzien.quote:Op zondag 17 september 2017 16:35 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Wat is die grijze smurrie?
Ziet er idd allemaal niet heel aantrekkelijk uit
Denk soort van mayo met inktvisinkt.quote:Op zondag 17 september 2017 16:35 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Wat is die grijze smurrie?
Ziet er idd allemaal niet heel aantrekkelijk uit
Het ziet er in elk geval uit als stopverf.quote:Op zondag 17 september 2017 17:37 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Denk soort van mayo met inktvisinkt.
Ik heb mijn boodschap voordat ik naar buiten stapte voor hier weggelaten en daar wil ik het bij laten.quote:Op zondag 17 september 2017 16:55 schreef FutureFairytale het volgende:
Pizza ziet er ook flauw uit. Hele brede rand deeg. Waar is de saus?
Maareh.. als je weggaat zonder dat andere gerecht te betalen is t toch stelen als de bedrijfsleider vind dat je voor het bestelde moet betalen?
Op een Italiaans terras heb ik eens een vergelijkbaar gerecht gegeten. Ook gefrituurd. Wel lekker trouwens.quote:Op zondag 17 september 2017 22:43 schreef bloodymary1 het volgende:
Dat ziet er echt niet lekker uit. En al helemaal niet Italiaans.
Ja duh, het gerecht op zich is natuurlijk wel Italiaans en ook de pizza, maar niet zo onsmakelijk als het er uit ziet.quote:Op zondag 17 september 2017 23:31 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Op een Italiaans terras heb ik eens een vergelijkbaar gerecht gegeten. Ook gefrituurd. Wel lekker trouwens.
Happy Italy is aan te raden ja? Het ziet er altijd zo massaal en industrieel uit dat ik het inderdaad in de Vapiano hoek had gestopt.quote:Op maandag 25 september 2017 22:23 schreef Iwanius het volgende:
Nee, mijden met een lange IJ en gewoon naar het in de buurt gelegen Happy Italy binnerotte of Very Italian Pizza gaan voor een redelijk tot goede Italiaanse hap
Dit.quote:Op dinsdag 26 september 2017 08:33 schreef minilot het volgende:
Ik vind Happy Italy eerlijk gezegd juist volkomen smaakloze en onzorgvuldig klaarmaakte meuk in veel te grote porties..
Is ook wel zo hoor, de pasta's daar zijn niet zo best, maar ik vind pizza bij Vapiano echt prima te doen.quote:Op dinsdag 26 september 2017 08:42 schreef vinnypassy het volgende:
En ik vind de pizza bij Vapiano anders prima, anders moet ik in een rij staan en daar heb ik nooit zin in. Maar deze pasta ziet er wel heeeel treurig uit.
Vapiano heeft 3! speciale afhaalpunten voor pasta bereiding en alle drie stonden er rijen voor. Dus die industrieel-heid waar men Happy Italy van beticht ( die rijen voor de deur dus) is ook bij Vapiano aanwezig, alleen dan binnen. Daarbij noemde ik al het eerder, en wel met die eigen gemaakte foto over de counter, dat die bakjes met sauzen waar men elke keer iets uithaalt of schept voor in de wok: Ik vind dat niet kunnen dat je 'station' er zo smerig bij ligt als je eten voor je klanten bereidt. Alles bij Vapiano wordt ook in een wok bereidt als het om bijvoorbeeld Bolognese saus gaat en komt uit pakjes die achter in de wand al klaarliggen. ( gewoon openscheuren en hoppa in de wok) Alles ligt al afgemeten in zakjes klaar.. Alles afgemeten vanwege de winstmarge.quote:Op dinsdag 26 september 2017 08:29 schreef De_Hertog het volgende:
Happy Italy is aan te raden ja? Het ziet er altijd zo massaal en industrieel uit dat ik het inderdaad in de Vapiano hoek had gestopt.
Gemiddeld genomen " ja " , Maar echte "moederskeuken" Italianen heb je amper in Rotterdam vind ik. Dat men een klein zaakje runt dat er uitziet als 1, maakt het nog niet "moederskeuken" als je begrijpt wat ik bedoel. En ik ken so what bijna alle Italianen in Rotterdam en ben er misschien 2 tegengekomen die de echte "moederskeuken" voeren. Tenminste, er heel dicht tegenaan zitten.quote:Op dinsdag 26 september 2017 08:47 schreef agter het volgende:
Liever een klein Italiaans familie-restaurantje.
Bodemdikte is oké en bodem is vaak (redelijk) krokant, saus goed op smaak, niet teveel maar prima beleg. Het is geen wereldpizza, maar voor die paar euro's ben ik er zeer tevreden mee.quote:Op dinsdag 26 september 2017 09:51 schreef Iwanius het volgende:
En wat vind je dan zo goed aan de pizza's want ik geloof er weinig van als hun pasta's/sauzen al zo smaakloos en bijna rauw smaken. Bedoel als jij je pizza al zo verknalt ( en dat 2x!), dan zullen je pizza's niet veel beter zijn. Ik denk dat het gewoon een " ik wil gewoon dat Vapiano goed is " gedachtengang is die je graag in stand houdt.
Ik bedoelde absoluut niet dat ik Vapiano goed vond, integendeel. Ik dacht alleen dat Happy Italy grofweg hetzelfde was. De vraag was dus waarom je Happy Italy wčl aan zou raden .quote:Op dinsdag 26 september 2017 09:51 schreef Iwanius het volgende:
Vapiano heeft 3! speciale afhaalpunten voor pasta bereiding en alle drie stonden er rijen voor. Dus die industrieel-heid waar men Happy Italy van beticht ( die rijen voor de deur dus) is ook bij Vapiano aanwezig, alleen dan binnen.
Waar haal jij al die kennis vandaan? Je komt mij altijd over als iemand die gewoon graag zoveel mogelijk schranst op een dag.quote:[..]
Gemiddeld genomen " ja " , Maar echte "moederskeuken" Italianen heb je amper in Rotterdam vind ik. Dat men een klein zaakje runt dat er uitziet als 1, maakt het nog niet "moederskeuken" als je begrijpt wat ik bedoel. En ik ken so what bijna alle Italianen in Rotterdam en ben er misschien 2 tegengekomen die de echte "moederskeuken" voeren. Tenminste, er heel dicht tegenaan zitten.
Correctie: wij waren bij de gewone Gastrobar van Ron en daarna ook bij zijn Gastrobar Indonesia en toevallig jl. maandag bij zijn filiaal in Haarlem, Bistrobar Indonesia., maar bij zijn Oriėntal Bar zijn we nog niet geweest en ook nog niet bij Nacarat van Ron Blaauw op het Rokin.quote:Op donderdag 5 oktober 2017 12:02 schreef Iwanius het volgende:
Nadat CUL collega Golfer er al eerder was geweest en diens foto's voor mij een beeld gaven van " daar moet ik gegeten hebben." [ besloot ik een tijd geleden zelf maar eens de stoute schoenen aan te trekken en koers te zetten naar Mokum voor wat heet een hapje en een drankje.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |