quote:Op zondag 17 juli 2016 19:48 schreef Iwanius het volgende:
Zo zo. Een eigen topic Hoe dat zo?
Nou.. het werd mij voorgelegd en ik heb er lang over nagedacht en uiteindelijk besloten het te doen want telkens het "Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten?" topic vol spammen wordt ook afgezaagd.
Wordt het 1 grote FOK’s eigen ‘Ursul de Geer’ ”Het is hier fantastisch” ego-tripperij topic?
Zoveel mogelijk want tis en blijft tenslotte wel FOK! waar je post.(nee, natuurlijk niet!)
Wat kunnen we dan verwachten in dit topic?
Voornamelijk de plek waar je niet alleen mijn toekomstige horeca recensies kunt lezen maar ook mijn recensies van het verleden die je eerder in het "Van sterrentent tot snackbar,topic gewend was
Alfabetisch overzicht van recensies die eerder in het “ Van sterrentent tot snackbar,waar heb jij gegeten”topic waren verschenen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Verder ook:
• De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters.
• De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten.
• De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom..
• De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan.
En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet?
Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld'
Vorige deel:
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #8 Wijn & Sex.
Waar?
© LiveLikeTom.
Wanneer je binnenkomt door de deuren en het zware gordijn, rechts de kassa en ontvangst
'halte' aangezien men wilt dat je hier even wacht, i.t.t ik die doorliep en gelijk achterna werd
gezeten en al duidelijk maakte qua gezichtsuitdrukking dat ik voor 'zaken' kwam en gewoon
aan de bar ging zitten. "Maar natuurlijk mijnheer, Gaat uw gang" zij het meisje van de bediening.
Het gemiddelde publiek. Kortom ik behoor weer tot de oudsten en degene die weer voor het "genieten" komt en niet voor de prijs.
Grappige toilet om je handen te wassen. "Meegenomen en afgekeken tijdens een
reis door Marokko" schoot door mijn hoofd omdat ik het herken van een eigen reis door
Marokko. Bleek dus later te kloppen volgens de eigenaresse.
Ayla Rotterdam
Kruisplein 153
3014 DD Rotterdam
Wat at / dronk je?
Yup...deze Cava ken ik van Parkheuvel en is lekker voor wat ik wil eten
dus nemen we gelijk de hele fles en we laten gelijk een tweede ijskoud zetten.
Specialiteit van het Huis dit 'vleesplankje' alias Charcuterie. Erg lekker, goed begin.
Daarna tijd voor deze heerlijk bereide oesters in setjes van 3 die ik in totaal 5 keer zou uitvragen. Heerlijk i.c.m.de flessen Cava.
Oesters= naturel,met chilipeper, lemoen en passievrucht en beurre noisette.
Super mals kippenvlees en daaronder goed gegrilde Gamba's!
Het totale plaatje voor de liefhebber. Heeerlijk!.
Na 15 oesters, 2 flessen Cava en tussendoor nog kippenvlees & gamba's
doen we er nog eentje (oester) om het af te leren i.c.m. een classic Manhattan
cocktail die door mijn persoonlijke bartender van de avond werd bereid.
Hoezo "persoonlijk?" Ben je koninklijk of zo geworden?
Nee, eigenaresse Nikki wees hem mij toe omdat " ik goed verzorgd
moest worden."
Je bedoelt: "moet zorgen zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen."
Ach...dat is het spelletje toch? I.i.g. ontbrak het mij aan niets en heb ik mijn
dank ruimschoots laten blijken aan het einde van de avond.
Impressies / Op of aanmerkingen
Zeer geslaagd! Echt geslaagd terwijl ik vooraf mijn bedenkingen had afgaande op
de verhalen van anderen die er al eerder waren geweest, en het te duur vonden
voor wat ze kregen. Nou die mening deel ik niet. Het is niet goedkoop maar ik vind
de prijzen die men vraagt passend en netjes voor zo een zaak.
Ga je hier vaker komen?
Ik ben er sedert de opening al ettelijke malen geweest en nog steeds niet teleurgesteld
en het smaakt nog steeds erg goed.
Cijfer
8 / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-01-2017 22:02:43 ]
Wat moet dat moet...quote:Op vrijdag 13 januari 2017 11:04 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Oh en voor wie glazen miste. Ik dronk erbij een fles Moët & Chandon Brut Impérial aangezien men geen andere soort bubbel had.
Duurt nog wel even want er ligt nog aardig wat wat er al een tijdje ligt. Denk aan bijvoorbeeld de US reis die ik maakte in Florida.Maar de wil is weer terug zoals je kon zien om de gaan schrijven/recenseren, dus geduld.quote:Op maandag 16 januari 2017 23:00 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik wacht op je Happy Italy pizza/pasta recensie. Komt ie nog?
Misschien dan eens een vergelijking doen met Hinoki. Persoonlijk vind ik Hinoki wel ok, niet heel bijzonder.quote:Op dinsdag 21 februari 2017 20:29 schreef Iwanius het volgende:
Beste "ramen"Deli van Rotterdam-Zuid-Holland?
maar dat is is niet zo moeilijk als dit de enige in zijn soort is in sowieso Rotterdam.
Die Jap links heeft Takumi op zijn shirt, rechts Hinoki?quote:Op dinsdag 21 februari 2017 21:01 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Misschien dan eens een vergelijking doen met Hinoki. Persoonlijk vind ik Hinoki wel ok, niet heel bijzonder.
[ afbeelding ]
Klopt, kwam op bezoek bij Hinokiquote:Op dinsdag 21 februari 2017 21:13 schreef XL het volgende:
[..]
Die Jap links heeft Takumi op zijn shirt, rechts Hinoki?
IMO valt Hinoki in dezelfde categorie als "Set Ramen Hotpot" maar ben ook wel benieuwd wat Iwanius ervan vind jaquote:Op dinsdag 21 februari 2017 21:01 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Misschien dan eens een vergelijking doen met Hinoki. Persoonlijk vind ik Hinoki wel ok, niet heel bijzonder.
[ afbeelding ]
wss eerder een Chinees als een Japquote:Op dinsdag 21 februari 2017 21:13 schreef XL het volgende:
[..]
Die Jap links heeft Takumi op zijn shirt, rechts Hinoki?
Zo slecht zijn ze dan ook weer niet. Dan vind ik SET nog een stap lager.quote:Op dinsdag 21 februari 2017 21:49 schreef loonytik het volgende:
[..]
IMO valt Hinoki in dezelfde categorie als "Set Ramen Hotpot" maar ben ook wel benieuwd wat Iwanius ervan vind ja
[..]
wss eerder een Chinees als een Jap
Dat ziet er onwijs goed uit.quote:Op zaterdag 4 februari 2017 17:46 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Noo Me Rotterdam
[ afbeelding ]
De huidige wat kaal aandoende buitenkant waar ooit een favoriet restaurant van mij zat. Nu dus Noo Me.
[ afbeelding ]
Schijnbaar gaat het zo goed dat men hun menu bord niet buiten hoeft te zetten
en dus binnenstaat. Zoals je kan zien nemen sommige Chinese (jeugdige)
gasten hun opvouwbare step! mee die dan binnen gestald kan worden.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zeer kaal aandoende inrichting na 3 weken open te zijn i.v.g met Home Town smaak die hiervoor zat.
[ afbeelding ]
De menukaart die niet mag worden meegenomen,maar ik heb er gewoon 1.
Omdat het kan.
[ afbeelding ]
© Google Maps
Noo Me Rotterdam
Botersloot 18A
3011 HG Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hun specialiteit en wel de Go Go Nuts Laksa en wel de kleine bowl van ¤ 13,80.( omdat ik hiervoor al ergens
anders ( Ayla = oesters i.c.m. bubbels) wat had zitten smikkelen en...uit voorzorg mocht het mij niet bevallen.
Impressies / Op of aanmerkingen
Aller eerst smaakte het. Het was goed. MAARRE.. ik vond het te duur voor wat je kreeg.
Want?
Ik vind voor een kleine kom, die overigens prima gevuld is/was met alle benodigde ingrediënten die deze eigentijdse ( want dat is het gewoon) Go Go Nuts Laksa een smakelijk hapje maakte, men erg snel geld probeert te genereren,zeker als het geen traditionele 'Laksa curry soep' was.
Leg uit
Kijk. wat men hier serveert is eigenlijk in de basis een Laksa curry soep opgevuld met eigentijdse 'harde' (tarwe) noedels, iets dat eigenlijk jammer is want het devalueerde voor mij een beetje de soep als geheel. Ik had in deze liever rijstvermicelli gehad. De 'bouillon/curry was top. Helemaal goed qua smaak en in balans i.c.m. die ingrediënten die erin horen, alleen is het dan weer jammer bijvoorbeeld dat men voor een eitje weer ¤ 1,- extra rekent terwijl die er gewoon in hoort te zitten. Ook miste ik eigenlijk een schaaltje met wat losse taugé en wat extra citroenschijfjes voor de liefhebbers van dit gerecht. Maar goed, een kniesoor die daarop let. Tot slot vind ik Heineken bier ( enige bier wat ze hadden) in een cola glas schenken en je verontschuldigen met "we zijn net drie weken open" niet kunnen.
Oké, zeiksnor, was het nu wel of niet goed en voor herhaling vatbaar.
Het is en was zeker voor herhaling vatbaar maar had van mij een hogere waardering gekregen als datgene waar ik commentaar op heb ook anders was. Hoe dan ook: Ik kom terug.
Hoe zagen die andere gerechten op de kaart eruit?
Nou...doe maar niet want wat ik bij andere tafels zag had ik zoiets van: Ze kunnen zich echt beter focussen op speciale gerechten zoals deze Laksa bowl want de rest kan je in elke andere HK "all you can eat" beter krijgen.
Noo Me is elke dag vanaf 12:00 uur geopend en op zondag dicht.
Cijfer
7,5. / 10
Dat biertje komt uit Amerika en de rest van de bierkaart kan je ook wel vinden in de supermarkt, teleurstellend.quote:Op zaterdag 25 februari 2017 20:08 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
De buitenkant van de bier boutique.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Binnen is het al gezellig druk.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Aantal voorbeelden van de dranken en spijzenkaart.
[ afbeelding ]
Bier Boutique Rotterdam.
Witte de Withstraat 40B
3012 BR Rotterdam
Wat at/ dronk je?
[ afbeelding ]
Eerste drankje is de "Mango Passion", een 'hoptail'drankje bestaande uit Mongozo
mango,passievrucht,gin en rietsuiker. Bij het aanzien had ik al zoiets van:
Daarom 1 sip genomen en bevestigd gekregen wat ik dus vermoede, en laten staan!
[ afbeelding ]
Opvolgend drankje besteld en wel een special: IPA "flying dog raging bitch" een
Nederlands fruitig biertje met een hele mooie kleur in het glas na inschenken. Lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Aansluitend volgens zegge hun trots op hapjes gebied en wel de "butterfly
garnalen" en de "Chorizokroketjes." De "butterfly garnalen"waren bekenden
en flauw, ondanks het bijgeleverde mayo sausje en de Chorizokroketjes
waren van het niveau bitterballen zonder vleesvulling maar vol met 'pus'.
Allebei overduidelijk Sligro spul.
Impressies / Op- of aanmerkingen
De Bier boutique moet het duidelijk van zijn nieuwigheid hebben en het feit dat ze
goede marketing doen met "wij zijn anders"dan bijvoorbeeld een Locus Publicus.
De zaak zelf is best gezellig en erg knus en het publiek is overduidelijk hipstervolk
i.c.m. met veel expats/uitwisselingsstudenten van de EUR die normaliter rondhangen
bij het Bierlokaal en dus met de Bier boutique een nieuwe plek hebben gevonden.
Als deze borrelhapjes al zo tegenvallen en door het aanwezige vrouwelijk personeel als
hun *trots"wordt verkocht, dan is het maar de vraag hoe de andere gerechten zijn. Als je
praat over de verschillende biersoorten die men voert dan is er voldoende keuze alleen viel
mij weer op hoe weinig gasten echt aparte bieren dronken waarmee de Bier boutique zich
onderscheidt. Meestal nam men de welbekende Weizen bier van de tap of een La Chouffe
alsof je die niet ergens anders in Rotterdam ook al kan krijgen.
De bediening is vriendelijk maar soms teveel met zichzelf bezig waardoor ze vaak
attenties van gasten die iets willen.(bestellen/afrekenen/vragen) missen. In mijn geval
zag ik gasten van ellende zelf maar naar de bar lopen, omdat men te lang moest
wachten eer er aandacht aan hen werd geschonken, omdat de meisjes alleen aandacht
hadden voor die paar gasten aan de bar. Wat ik wel netjes vond is dat men het eerste drankje
waar ik niks aan vond niet op de rekening zette, omdat men het "logisch" vond dat dit niet in
rekening werd gebracht.
Is Bier boutique nou beter (als in meer aparte keuzes) dan bijvoorbeeld een Proeflokaal Reijngoud
of een Locus Publicus als het het bieren betreft?
Cijfer
6 / 10
Ik weet wat de inkoopprijzen van die bieren zijn en wat ze ervoor vragen is echt schofterig.quote:Op zaterdag 25 februari 2017 20:08 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
De buitenkant van de bier boutique.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Binnen is het al gezellig druk.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Aantal voorbeelden van de dranken en spijzenkaart.
[ afbeelding ]
Bier Boutique Rotterdam.
Witte de Withstraat 40B
3012 BR Rotterdam
Wat at/ dronk je?
[ afbeelding ]
Eerste drankje is de "Mango Passion", een 'hoptail'drankje bestaande uit Mongozo
mango,passievrucht,gin en rietsuiker. Bij het aanzien had ik al zoiets van:
Daarom 1 sip genomen en bevestigd gekregen wat ik dus vermoede, en laten staan!
[ afbeelding ]
Opvolgend drankje besteld en wel een special: IPA "flying dog raging bitch" een
Nederlands fruitig biertje met een hele mooie kleur in het glas na inschenken. Lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Aansluitend volgens zegge hun trots op hapjes gebied en wel de "butterfly
garnalen" en de "Chorizokroketjes." De "butterfly garnalen"waren bekenden
en flauw, ondanks het bijgeleverde mayo sausje en de Chorizokroketjes
waren van het niveau bitterballen zonder vleesvulling maar vol met 'pus'.
Allebei overduidelijk Sligro spul.
Impressies / Op- of aanmerkingen
De Bier boutique moet het duidelijk van zijn nieuwigheid hebben en het feit dat ze
goede marketing doen met "wij zijn anders"dan bijvoorbeeld een Locus Publicus.
De zaak zelf is best gezellig en erg knus en het publiek is overduidelijk hipstervolk
i.c.m. met veel expats/uitwisselingsstudenten van de EUR die normaliter rondhangen
bij het Bierlokaal en dus met de Bier boutique een nieuwe plek hebben gevonden.
Als deze borrelhapjes al zo tegenvallen en door het aanwezige vrouwelijk personeel als
hun *trots"wordt verkocht, dan is het maar de vraag hoe de andere gerechten zijn. Als je
praat over de verschillende biersoorten die men voert dan is er voldoende keuze alleen viel
mij weer op hoe weinig gasten echt aparte bieren dronken waarmee de Bier boutique zich
onderscheidt. Meestal nam men de welbekende Weizen bier van de tap of een La Chouffe
alsof je die niet ergens anders in Rotterdam ook al kan krijgen.
De bediening is vriendelijk maar soms teveel met zichzelf bezig waardoor ze vaak
attenties van gasten die iets willen.(bestellen/afrekenen/vragen) missen. In mijn geval
zag ik gasten van ellende zelf maar naar de bar lopen, omdat men te lang moest
wachten eer er aandacht aan hen werd geschonken, omdat de meisjes alleen aandacht
hadden voor die paar gasten aan de bar. Wat ik wel netjes vond is dat men het eerste drankje
waar ik niks aan vond niet op de rekening zette, omdat men het "logisch" vond dat dit niet in
rekening werd gebracht.
Is Bier boutique nou beter (als in meer aparte keuzes) dan bijvoorbeeld een Proeflokaal Reijngoud
of een Locus Publicus als het het bieren betreft?
Cijfer
6 / 10
Laatst bij de Tuin bij de Kralingse Plas, vaasje weizener van de tap, ¤4,50quote:Op zaterdag 25 februari 2017 22:46 schreef Opperprutser het volgende:
[..]
Ik weet wat de inkoopprijzen van die bieren zijn en wat ze ervoor vragen is echt schofterig.
Olivier zit alleen in Utrecht en Leidenquote:Op zondag 5 maart 2017 14:20 schreef sirdanilot het volgende:
Een tent als Olivier heeft meer verschillende bijzondere bieren. De prijzen zijn ook erg hoog maar ik heb nou ook weer geen 7,50 gezien voor een biertje. Meer dan 6 euro wordt het niet over het algemeen.
Zit in ieder geval hier, in Utrecht zit er ook een en vast nog wel meer plaatsen.
Inderdaad goede verhalen gehoord over die in utrecht.quote:Op zondag 5 maart 2017 14:45 schreef Muck het volgende:
[..]
Olivier zit alleen in Utrecht en Leiden
Die in Utrecht vind ik fantastisch, al is de akoestiek niet altijd even fijn, omdat het een oude kerk is.
Toen ik nog om de hoek werkte, was het de vaste plek voor de vrijmibo
Ga dan naar kafé België in Utrecht. Als je voor speciaal bier gaat.quote:Op zondag 5 maart 2017 14:20 schreef sirdanilot het volgende:
Een tent als Olivier heeft meer verschillende bijzondere bieren. De prijzen zijn ook erg hoog maar ik heb nou ook weer geen 7,50 gezien voor een biertje. Meer dan 6 euro wordt het niet over het algemeen.
Zit in ieder geval hier, in Utrecht zit er ook een en vast nog wel meer plaatsen.
Ziet er toch een beetje als gekunstelde troep uit. Zo simpel krijg je het in ieder geval niet in Baskenland.quote:Op woensdag 22 maart 2017 21:31 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
De buitenkant van PIX, (waar eerst 10 jaar lang Level zat) de nieuwe Pintxos bar tegenover Bokaal.Ingang is nu die schuifdeur die je in het midden ziet.
[ afbeelding ]
De binnenkant van Pintxos Rotterdam.
[ afbeelding ]
De menukaart met de warme gerechten. Op de achterkant nog meer drank keuze.
[ afbeelding ]
De lachende bedrijfsleider met een korte uitstalling van o.a. verschillende soorten Pintxos.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
PIX Rotterdam
Pannekoekstraat 76
3011 LK Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Eerste glas Sangria en gelijk even dat menukaartje bestuderen. Wel makkelijk zo dicht bij de drank.
Self service dus.
[ afbeelding ]
En we beginnen met zo een eerste bordje Pintxos en een mokka mousse erbij.
[ afbeelding ]
En als het eerste glas sangria leeg is dan vul ik het gewoon bij en ...gaan we voor bordje nummer 2 die gevuld wordt
met andere Pintxos. De Mokka mousse bewaren voor het laatst.
[ afbeelding ]
En het volgende en laatste bordje met Pintxos i.c.m. nog maar een bijvulling van mijn glas met sangria.
Het is tenslotte woensdag.
Impressies / Op of aanmerkingen
Tja, cocktailbar Level weg, die toch een begrip was in Rotterdam en er komt een Pintxos voor in de plaats. Gewoon omdat eigenaar Ron de Jong gewoon iets anders wilde en 10 jaar meer dan genoeg vond voor iets als Level. Met PIX Rotterdam hoopt Ron wat meer de Zuid-Europese manier van leven/eten te kunnen implementeren aangezien in Spanje het normaal is dat je overal kunt snacken op 'niveau' i.p.v. dat je weer gelijk een "maaltijd"moet bestellen om je kleine honger te stillen zoals toch vaak het geval is in Nederland.
De opzet van PIX Rotterdam is ook vooral gericht op het eten/snacken. Drank is bijzaak aangezien Bokaal (ook van hem) aan de overkant ligt. Zijn doelgroep zijn niet de studenten die aan de overkant bij Bokaal hun heil vaak zoeken, maar de lekkerbekken en voor wie dagelijks lekker eten/snacken een must is. Drankje-hapje maar dan geen bitterballen-bier niveau.
Ik moet zeggen zo voor een eerste keer, en waar ik nog niet eens de warme gerechten van de kaart heb geprobeerd, het best goed en lekker was. De prijzen echt redelijk (veel redelijker dan in de markthal) en de ambiance gewoon leuk zonder saai over te komen. Belangrijkste is dat men zal moeten wennen aan het gegeven dat cocktails en een wijntje bestellen, zoals bij Level het geval was, niet de prioriteit is van PIX Rotterdam. Men heeft het wel, maar verwacht dat je bij Pintxos Rotterdam komt eten, snacken!
Cijfer:
7,5 / 10
is ook gewoon een keten. Ben toevallig zaterdag bij de Soho locatie hier in Londen geweest. Eerste keer ooit dat ik in een restaurant zat met porno op de tv'squote:Op woensdag 22 maart 2017 22:01 schreef MCH het volgende:
[..]
Ziet er toch een beetje als gekunstelde troep uit. Zo simpel krijg je het in ieder geval niet in Baskenland.
Oh, een zesje. Hoop dat je niet eerlijk gezegd heb hoe je zo bij hun bedrijf kwam.quote:Op zaterdag 29 april 2017 16:20 schreef Iwanius het volgende:
Bovenstaande eigenaresse Pebbles heeft alles bereid en gebracht en was de vriendelijkheid en geïnteresseerd ( hoe kwam u zo op ons bedrijf?) zelve. Zo een eerste indruk gaf je meer een gevoel (ook gezien de wat hese 'whiskey stem van Pebbles) te praten met studentes die lid zijn van een studentenvereniging, op Hockey te zitten, i.p.v. ondernemer te zijn.
Ja en?quote:Op zaterdag 29 april 2017 16:25 schreef golfer het volgende:
Dame op de foto staat in Amsterdam en niet in Rotterdam waar jij was.
Maar je hebt dus niet gezegd dat ik je gestuurd had?quote:Op zaterdag 29 april 2017 16:33 schreef Iwanius het volgende:
Zoals ik al zei: Ik vond het niets bijzonders en haalde nog even v.w.b. de patat Pomms aan die ik beter en lekkerder vond.
Voordat je het aanpaste en bronvermelding erbij zette na mijn opmerking deed je het voorkomen dat jij haar zelf in Rotterdam had gefotografeerd. Geeft verder niks hoor.quote:
Yeah, sure. En haar naam had ie er ook nog even ingeshopt.quote:Op zaterdag 29 april 2017 16:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Voordat je het aanpaste en bronvermelding erbij zette na mijn opmerking deed je het voorkomen dat jij haar zelf in Rotterdam had gefotografeerd. Geeft verder niks hoor.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |