abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  woensdag 11 januari 2017 @ 13:00:52 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_168050939
34rdern.jpg

Het topic om Canon gerelateerde info te dumpen. :)

quote:
Canon, Inc. (キャノン株式会社, Kyanon Kabushiki Gaisha) is een Japanse producent van een veelheid aan optische en elektronische apparatuur. Bij de consument vooral bekend van digitale camera's, videocamera's, printers, copiers en scanners.
G4tgwK5.jpg
Zm0vBv7.jpgWvzczCB.jpg
cRG57jK.jpg
WSG7rg5.jpgKzMMHlR.jpg
1SlcLxb.jpg
QohaWqE.jpgbw7BTbw.jpg
XUCJLhw.jpg
PJozs4g.jpgBsFcDPo.jpg

DyCuJYX.jpg

Lijst met EF objectieven
Lijst met EF-S objectieven
Camcorders
Professionele camcorders
Cinema objectieven

Handige links:

Canonrumours
dpreview
Canon

Laatste nieuws:

Canon introduceert drie nieuwe Ixus-compactcamera's
Canon kondigt EOS 6D-dslr met wifi aan
Canon brengt nieuwe PowerShot-camera's uit
Canon introduceert minicamera in Powershot-serie
Canon kondigt 24-70mm L-lens met beeldstabilisatie aan

OP redesign by Iemand91.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_170354754
Groter dynamisch bereik en vereenvoudigde kleurafstemming; Canon introduceert firmware upgrade voor de EOS 5D Mark IV


Canon Europe, marktleider in imaging solution, maakt vandaag een nieuwe firmware upgrade bekend voor de EOS 5D Mark IV. Deze upgrade is het resultaat van feedback uit de mondiale community van professionele fotografen en videografen. Met deze upgrade kan Canon Log (C Log) – een belangrijke functie in Canon’s Cinema EOS-reeks – worden toegevoegd aan de nieuwste EOS 5D-camera’s, zodat het dynamisch bereik wordt vergroot en kleurafstemming eenvoudiger is uit te voeren.

C Log is ontworpen om het dynamisch bereik met 800% te vergroten en minimaliseert zo het verlies aan detail in donkere of lichte delen van een opname. Wanneer C Log wordt gebruikt op een EOS 5D Mark IV, zorgt een ISO-instelling van 400 voor het grootste dynamisch bereik van 12 stops – ideaal voor opnamen onder moeilijke belichtingscondities.

Om maximale vrijheid bij post-production te waarborgen, wijzigt C Log de gegevens voor beeldverwerking nadat de opname is gemaakt. Met als resultaat dat videografen en filmmaker het als gemakkelijk zullen ervaren om kleuren af te stemmen op beeldmateriaal dat met andere camera’s is vastgelegd, waaronder modellen uit het Canon Cinema EOS-programma. Het beeldmateriaal van andere camera’s kan worden gecombineerd en afgestemd met één kleurcorrectieproces dat zorgt voor een eindresultaat met een uniforme uitstraling, ongeacht of de film met meerdere camera’s is gemaakt.
C Log vermindert ook de ruis die tijdens kleurcorrectie kan optreden in de schaduwpartijen. Omdat de nieuwe firmware nauwkeurige kleuren met minder kleurzweem produceert, vindt het gehele proces van kleuraanpassing op een veel flexibeler manier plaats.

De firmware upgrade zal uitsluitend verkrijgbaar zijn voor ¤ 99,- bij onderstaand geautoriseerde Canon service-center:

Canon Deutschland GmbH
Siemensring 90-92, 47877 Willich, Germany
www.canon.de
WEEE-Reg.-Nr. DE 31262607, HRB 5511 Amtsgericht Krefeld

Canon completeert haar portfolio grootformaat cine-servo-lenzen en stelt videografen in staat schitterend
beeldmateriaal vast te leggen

Canon Europe, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag de introductie bekend van haar nieuwste compacte cine-servo-lens – de CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S. Deze lens is ontworpen voor zowel de professional als de gevorderde videograaf die grootformaat, single-sensor-camera’s gebruiken en garandeert dat films, documentaires, trouwreportages en bedrijfsvideo’s kunnen worden vastgelegd met de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit. Met een indrukwekkend brandpuntsbereik van 70-200mm binnen de Super 35 beeldcirkel is deze lens de juiste aanvulling op de in 2016 geïntroduceerde CN-E18-80mm en completeert dit model Canon’s portfolio met compacte cine-servo-lenzen.

De nieuwe CN-E70-200 is een parfocale lens met drie modi voor beeldstabilisatie. Door deze lens aan te vullen met de CN-E18-80 lens, beschikken filmmakers en videografen over een veelzijdig brandpuntsbereik van 18-400mm[i], ideaal wanneer onderwerpen ver weg van veilige afstand moeten worden vastgelegd, zoals bij sport- of natuuropnamen.

De CN-E70-200 is ontworpen voor gebruik in combinatie met Canon’s DSLR-modellen met EF-vatting en compatibele videocamera’s met verwisselbare lens. Hiermee biedt de lens naast een brede inzetbaarheid ook een supersnelle AF. Het krachtige Dual Pixel CMOS AF zorgt met één druk op de knop voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling (one-shot AF), terwijl continu-AF het mogelijk maakt een onderwerp te volgen zonder verlies aan scherpte – ideaal voor natuuropnamen.
Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:
Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')