Vlaamse een kwartier.quote:Op zaterdag 7 januari 2017 23:55 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Die frites blijven er geen uren in.
Ik gooi me er nu een saucijzenbroodje in.quote:
Dat klopt.quote:Op zaterdag 7 januari 2017 23:59 schreef mrspoeZ het volgende:
Ik kook 4 dagen per week in de wok. Een airfryer kan dat niet vervangen.
Ik hou van afwisseling.quote:Op zaterdag 7 januari 2017 23:59 schreef mrspoeZ het volgende:
Ik kook 4 dagen per week in de wok. Een airfryer kan dat niet vervangen.
Alsof ik dat nooit doe.quote:Op zondag 8 januari 2017 00:03 schreef mrspoeZ het volgende:
Ik ook. Je kunt in een wok echt honderdmiljoen verschillende gerechten maken, binnen een half uur.
Ik geloof dat jij dat doet.quote:
Ja echt, die airfryer is gewoon een soort compacte hetelucht, ik heb ook een 3in1 maar dat maakt echt verschil, daarbij, je moet elke bereiding kunnen doen met 'whatever it needs to be done'.quote:
Ik haal er net wat bitterballen uitquote:Op zaterdag 7 januari 2017 23:57 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Ik gooi me er nu een saucijzenbroodje in.
Smakelijks.quote:
Mooi.quote:Op zondag 8 januari 2017 00:14 schreef mrspoeZ het volgende:
ik ben verliefd op al mijn kinderen <3
Ze hadden een fotoshoot voor opa. Ik wil alle fotoos op hondermiljoenformaat.
Ik ken er maar 1quote:Op zondag 8 januari 2017 00:14 schreef mrspoeZ het volgende:
ik ben verliefd op al mijn kinderen <3
Ze hadden een fotoshoot voor opa. Ik wil alle fotoos op hondermiljoenformaat.
Ik heb hier een 50 x 50 portret van mij en baardaap (toen nog zonder, uit 1996) hangen, zw/w gemaakt door een vriend.quote:
Worstenbrood bak ik zelf in de gasoven.quote:Op zaterdag 7 januari 2017 23:57 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Ik gooi me er nu een saucijzenbroodje in.
Dit is een saucijzenbroodje.quote:Op zondag 8 januari 2017 00:31 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Worstenbrood bak ik zelf in de gasoven.
Die heb ik ook, maar deze ene is een work of art.quote:Op zondag 8 januari 2017 00:34 schreef Stien_Struis het volgende:
En barst van de foto's in schoendoos.
Je vergeet het perfect gekruide vette gehakt.quote:Op zondag 8 januari 2017 00:34 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dit is een saucijzenbroodje.
Maar, worstenbroodje.
250 g bloem
6 g zout
70 g boter
10 g (basterd)suiker
13 g verse gist of 1 zakje gedroogde gist
125 g melk
Stuur eensquote:Op zondag 8 januari 2017 00:23 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Ik heb hier een 50 x 50 portret van mij en baardaap (toen nog zonder, uit 1996) hangen, zw/w gemaakt door een vriend.
Pure foto geen achtergrond zichtbaar (niet bewerkt) en je ziet puur en alleen 2 gezichten.
Da's de vulling.quote:Op zondag 8 januari 2017 00:36 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Je vergeet het perfect gekruide vette gehakt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |