abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 zaterdag 7 januari 2017 @ 00:49:09 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_167941138
Georgina Verbaan heeft het gehad met de toeristen die via de online woningverhuurdienst Airbnb in Amsterdam logeren. Die ergernis komt niet vanuit het niks. De actrice is namelijk een keer bespuugd door reizigers.



Verbaan ergert zich net zoals veel van haar stadgenoten aan Airbnb. ,,Ik vind het steeds vervelender worden. Ik ben zelfs een keer op mijn hoofd gespuugd door toeristen die uit het raam van een woonhuis zaten te blowen'', vertelt Georgina aan Mokum Magazine.

Ze zou graag zien dat Airbnb het niet toestaat dat een woning langer dan vijftien nachten wordt verhuurd. Maar dat is niet het enige waar de voormalig soapie zich aan ergert: ,,Ik heb problemen met toeristen op een fiets. Dat is echt levensgevaarlijk!'' Ze letten niet goed op en kijken te veel naar gevels, vindt ze. ,,Verhuur geen fietsen meer aan toeristen die niet in staat zijn om in een rechte lijn te lopen.''

Hondendrollen
Georgina's lijstje gaat verder: ,,Segways en bierfietsen vind ik trouwens ook heel treurig. Ik moet altijd een beetje huilen als ik dat zie.'' De actrice walgt ook van hondenpoep en spuug. ,,Er liggen inderdaad veel hondendrollen bij mij in de buurt, maar van de straat geschraapte poep is nog vervelender. Omdat je dat minder goed ziet, sta je daar sneller in dan in een hondendrol.''

Wat betreft de klodders spuug op straat, luidt Verbaans advies: ,,Hou het allemaal bij je, want het is echt smerig.''

http://www.ad.nl/show/geo(...)-toeristen~aa26082d/

Spuit je tieten en wangen nog voller. Kutje uit een dorp.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_167941188
Ze heeft gewoon gelijk... Toeristen in A'dam zijn gewoon irritant
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_167942774
Ze kiest er zelf voor om daar te wonen. Dat er toeristenoverlast is, had ze vooraf kunnen weten.
pi_167943112
Mokum Magazine :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_167943191
Air BnB is dan ook de aids van grote steden, zo krijg je uiteindelijk steden als London of Venetie waar in de centra geen plaats meer is voor bewoners, alleen nog maar toeristen.
Maar hier ben ik het ook wel mee eens:
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 04:52 schreef female81 het volgende:
Ze kiest er zelf voor om daar te wonen. Dat er toeristenoverlast is, had ze vooraf kunnen weten.
pi_168166075
Dat vind ik wel heel makkelijk, om te zeggen dat je er niet moet gaan wonen, want ze wist het van te voren! Dat slaat nergens op, Dus omdat ze zich ergert aan het hondenpoep en reizigers moet ze maar gewoon buiten Amsterdam gaan wonen, Ja niks aan te doen..
Ik woon in Groningen en irriteer me ook mateloos aan studenten die gewoon op straat lopen en niet aan de kant gaan voor fietsers en die denken dat ze nu ' the man' zijn in nu ze hier studeren en totaal niks aantrekken van de omgeving.
Maar moet ik dat dan maar gewoon accepteren ? want ja Groningen is een studentenstad.. Ik woon er al meer dan 30 jaar, maar goed. Ik blijf er wel hoor.
India, ga er na toe!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')