De 13(!) apostelen.quote:
staat nergens maar was mijn vermoeden omdat kvw het onderwerp ook pas uitgezonden heeftquote:Op dinsdag 10 januari 2017 22:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar waar staat dat ze het samen met KvW hebben opgenomen?
Zelfde kamer en vrouw inderdaad, ze hebben gewoon gevraagd ''kunnen we het nog een keer doen met een andere presentator voor een ander programma?''quote:Op dinsdag 10 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
[..]
staat nergens maar was mijn vermoeden omdat kvw het onderwerp ook pas uitgezonden heeft
en productiemaatschapij (oid) zelfde is
Ik heb net de aflevering van de KvW over Bolognese nog even opgezocht, en daar bezoekt Ersin Kiris inderdaad ook de Bolognese KvK. En kijk wat daar op tafel staat: de gouden standaard tagliatelle, die bij deze aflevering van De Aardappeleters speciaal uit de kluis moest komen.quote:Op dinsdag 10 januari 2017 22:23 schreef Dagoduck het volgende:
[..]
Zelfde kamer en vrouw inderdaad, ze hebben gewoon gevraagd ''kunnen we het nog een keer doen met een andere presentator voor een ander programma?''
Ik wist van Babi Pangang dat het niet uit China kwam, maar dacht dat het in Nederland bedacht was, maar aan de naam te zien had ik al moeten weten dat het Indonesisch was. Van de Spaghettig Bolognese wist ik het niet, maar ik ben geen vaste kijker van KvW.quote:Op dinsdag 10 januari 2017 23:53 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Ik heb net de aflevering van de KvW over Bolognese nog even opgezocht, en daar bezoekt Ersin Kiris inderdaad ook de Bolognese KvK. En kijk wat daar op tafel staat: de gouden standaard tagliatelle, die bij deze aflevering van De Aardappeleters speciaal uit de kluis moest komen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het lijkt me trouwens wel dat het een andere vrouw is die daar zit. En ook het doek wat bij het raam hangt bij de KvW-aflevering hing er niet bij de Aardappeleters. Vermoedelijk is de gouden tagliatelle-maat dus ook ter sprake gekomen bij de opnames voor de KvW, maar heeft dit de uitzending niet gehaald.
[ afbeelding ]
Vind het een leuk programma, duidelijke Bureau Voorlichting signature in de prachtige beelden en muziek, maar inhoudelijk ben ik nog niet echt verrast. Of waren jullie verrast door het feit dat Babi Pangang niet uit China komt en dat ze in Italië geen spaghetti bolognese eten?
Dus niet volgens "het" receptquote:Op woensdag 11 januari 2017 03:45 schreef derLudolf het volgende:
Zonder dat ik wist (maar nog met de KVW aflevering in het b achterhoofd) heb ik vandaag de bolognesesaus gemaakt volgens "het recept"
https://www.paolos.nl/de-originele-bolognesesaus-ragu-bolognese/
Maar dan gewoon vlees in kleine stukjes gesneden. Heb ook enkel rundvlees (riblap) en geen kalfs gebruikt.
Desalniettemin was er echt heerlijk
"het" recept (oftwel dat van de Accademia Italiana della Cucina) is als volgt:quote:
Dat staat er toch echt op http://www.accademiaitali(...)C3%B9-alla-bolognese (de Accademia Italiana della Cucina is de origanisatie die het recept gedeponeerd heeft bij de KvK)quote:Op woensdag 11 januari 2017 12:10 schreef 111210 het volgende:
Vreemd recept waarbij je kan kiezen of je olie of boter wilt gebruiken en optioneel nog slagroom.
Het echte recept staat volgens mij gewoon vast wat er in zit, niks optioneels of keuzes.
Dat heb je dan gemist.quote:Op vrijdag 13 januari 2017 20:38 schreef Aphrodyte het volgende:
Waarom vertelt hij niet wat hij eet?
Hij bestelt wat in het restaurant, maar wat het is zegt hij niet.
Hij graait in de Mexicaanse bbq maar hij vertelt niet welk vlees het is.
Ik snap dat niet?
Wat er op het bord lag was oa worst. Met brisket ja. Maar over de worst zei hij niets.quote:Op vrijdag 13 januari 2017 21:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat heb je dan gemist.
Maar in de USA was het brisket van rund en varkensworst en in Mexico had ie het over schaap.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |