abonnement Unibet Coolblue
pi_167879738
http://www.telegraaf.nl/b(...)j_inauguratie__.html

Washington - De inauguratie van Donald Trump op 20 januari lijkt een vrolijke bedoening te worden. Activisten zijn van plan om duizenden gratis joints uit te delen bij de ceremonie.

Daarmee wil de Cannabis Coalition aandacht vragen voor de legalisatie van cannabis op federaal niveau. Nu is het bezit en gebruik van wiet slechts in een paar staten gelegaliseerd. Ook in Washington D.C. mag je mede door de acties van de Cannabis Coalition een kleine hoeveelheid wiet hebben, gebruiken en weggeven. Wat niet mag, is de drugs verkopen. De actie is wel legaal, aldus Amerikaanse media.

Adam Eidinger, de oprichter van de actiegroep, is bang dat de stappen die de afgelopen jaren zijn gezet onder Trump teniet worden gedaan. Vooral het feit dat de aanstaande president Jeff Sessions, een fel tegenstander van maraijuana, heeft aangesteld als openbaar aanklager boezemt de wietgebruikers angst in.

In totaal worden 4200 joints uitgedeeld en nadat Trump 4 minuten en 20 seconden (420 is een internationaal bekende code voor wiet) heeft gespeecht, worden de pretsigaretten aangestoken.

Als er op grond van de federale overheid geblowd wordt kunnen mensen gearresteerd worden. „Maar dat is een vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid,” zegt Eidinger. „Je riskeert gearresteerd te worden, maar het is een protest en de National Mall is een plaats voor protest.”

Eidinger bezweert tegenover Amerikaanse media dat hij niet van plan is om de inauguratie te verstoren en dat het geen anti-Trumpprotest is.

Trump wordt op 20 januari tijdens een ceremonie beëdigd als vijfenveertigste president van de Verenigde Staten. Daarbij zal ook Hillary Clinton, die de verkiezingen van Trump verloor, aanwezig zijn.


^O^
Als alcohol mag, dan zou wiet ook moeten mogen. Lang leve de vrijheid!
pi_167879919
Had je dit niet 12 minuten later kunnen posten?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167880128
4 uur 20. Gepost.

Tagje?
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_167880695
quote:
2s.gif Op woensdag 4 januari 2017 16:14 schreef xpompompomx het volgende:
Had je dit niet 12 minuten later kunnen posten?
quote:
1s.gif Op woensdag 4 januari 2017 16:20 schreef SecretPret het volgende:
4 uur 20. Gepost.

Tagje?
Inderdaad jammer dat ik 12 minuten te vroeg was. Zou leuk geweest zijn.
pi_167881154
Nice, glaasje ananassap erbij en gaan met die ananas.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')