abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_170999030
registreer om deze reclame te verbergen
bokkenpootjesmacarons1.jpg

Bokkenpootjes macarons. Ik keek er tegenop om ze te maken, maar viel ontzettend mee.
  woensdag 17 mei 2017 @ 17:14:46 #127
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_171007839
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 11:25 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Bokkenpootjes macarons. Ik keek er tegenop om ze te maken, maar viel ontzettend mee.
Zien er mooi en smakelijk uit.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_171008748
quote:
14s.gif Op woensdag 17 mei 2017 17:14 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Zien er mooi en smakelijk uit.
Dank je :). Ze zijn ook lekker chewy van binnen.
pi_171009186
registreer om deze reclame te verbergen
...en al snel was er slechts nog een foto van over! :D
pi_171009838
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 11:25 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Bokkenpootjes macarons. Ik keek er tegenop om ze te maken, maar viel ontzettend mee.
Wauw, die zien er mooi uit! Goeie foto ook ^O^
Een dag niet geleefd, is een dag niet gelachen
pi_171020015
Whats_App_Image_2017-05-09_at_09.45.01.jpg

Wolken-eitjes gemaakt ;)
pi_171036472
registreer om deze reclame te verbergen
Wat schattig! :-)
pi_171078398
OCrgsP6.jpg

Nasi, atjar ketimoen, kip sate , sambal goreng telor en een berg kroepoek.
pi_171078485
Lekker, Rorsach!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 20 mei 2017 @ 19:28:56 #135
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_171078746
Kind links houdt niet van Indisch en krijgt alleen kroepoek?
pi_171081647
Zowel kind links (13) als kind rechts (10) zijn er verzot op. Kind helemaal vooraan (out of picture) is nog niet zo gek op pittigheid (pas 3).
pi_171086134
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:10 schreef Rorsach het volgende:
[ afbeelding ]

Nasi, atjar ketimoen, kip sate , sambal goreng telor en een berg kroepoek.
Jammie!!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_171090201
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 19:10 schreef Rorsach het volgende:
[ afbeelding ]

Nasi, atjar ketimoen, kip sate , sambal goreng telor en een berg kroepoek.
Lekker eten hoor!

Kinderen ook zelf gemaakt? :D
Make my day!
  zondag 21 mei 2017 @ 09:55:23 #139
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_171090228
quote:
1s.gif Op zondag 21 mei 2017 09:54 schreef agter het volgende:

[..]


Kinderen ook zelf gemaakt? :D
Nee, die komen uit een pakje.
pi_171090399
quote:
1s.gif Op zondag 21 mei 2017 09:55 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, die komen uit een pakje.
Zakje.
pi_171351135
Teriyaki beef rolls gemaakt, gevuld met reepjes sugarsnaps en lente-ui.

Milf8mH.jpg

Dat was zeker voor herhaling vatbaar

0TKkFVK.jpg

Volgende keer maak ik alleen wel wat meer ;)
pi_171352973
Ziet er lekker uit!
  dinsdag 6 juni 2017 @ 05:44:10 #143
411541 Boy_Zonderman
Uit het woelige leven van...
pi_171491434
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 17:58 schreef realAIVD het volgende:
Broodje Saté Tempeh

Tempeh gemarineerd in een ketjap, sojasaus, pindakaas, ketchup, sambal, azijn mengsel, vervolgens gebakken in de oven.
Broodje, zoete chilisaus, sate tempeh plakken, julienne wortel, plakjes komkommer, druppels sriracha....voila :9~

[ afbeelding ]
Ben ik wel benieuwd hoe de 'bite' van de tempeh is?
"I came here to smoke bubblegum and kick ass. Unfortunately I'm out of bubblegum."
pi_171493465
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 05:44 schreef Boy_Zonderman het volgende:

[..]

Ben ik wel benieuwd hoe de 'bite' van de tempeh is?
Dat is een lastige...ik kan niet op een vergelijking komen om je een idee te geven.
Het is in ieder geval anders dan wanneer je het in de pan bakt of frituurt, toch zijn de (niet te dikke) plakken als ze op deze manier uit de oven komen wel stevig, maar zeker niet hard. Het geheel was erg lekker, zeker in combinatie met de knapperige wortel julienne en de komkommer
  dinsdag 6 juni 2017 @ 11:10:55 #145
411541 Boy_Zonderman
Uit het woelige leven van...
pi_171494194
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 10:28 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Dat is een lastige...ik kan niet op een vergelijking komen om je een idee te geven.
Het is in ieder geval anders dan wanneer je het in de pan bakt of frituurt, toch zijn de (niet te dikke) plakken als ze op deze manier uit de oven komen wel stevig, maar zeker niet hard. Het geheel was erg lekker, zeker in combinatie met de knapperige wortel julienne en de komkommer
Ik ben gewend om tempeh eerst te frituren en dan te smoren in een sausje/boemboe oid. Nu ik jouw recept lees ben ik toch nieuwsgierig geworden om de oven te gebruiken. Denk dat ik allebei de methodes ga proberen, frituren en dan met marinade en op jouw manier. Het ziet er iig heerlijk uit :9~

Hoe lang en op hoeveel graden had je het in de oven?
"I came here to smoke bubblegum and kick ass. Unfortunately I'm out of bubblegum."
pi_171500516
Leuk, ben benieuwd welke versie lekkerder is, dus ik hoop dat je dat nog even laat weten! :)

Verder heb ik er even het hele recept bij gepakt:
tempeh in dunne plakjes snijden (<1 cm)
Vervolgens marineren, minstens een uur, zo af en toe keren.

marinade,
voor 2 personen eetlepels, voor 1 persoon dessertlepels:
- 2 ketjap
- 1 sojasaus
- 2 pindakaas
- 1 ketchup
- 1/2 sambal badjak
- 1/2 azijn

oven voorverwarmen op 200 graden Celsius.
op bakpapier oid de tempehplakken naast elkaar bakken, 8 - 10 minuten

lekkerste als het enigszins afgekoeld is (lauw-warm)

Serveren op een broodje met onderaan zoete chilisaus, dan de tempeh plakken, dan julienne geraspte wortel, dan dunne plakjes komkommer, dan wat sriracha
  dinsdag 6 juni 2017 @ 17:59:01 #147
411541 Boy_Zonderman
Uit het woelige leven van...
pi_171503899
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 15:42 schreef realAIVD het volgende:
Leuk, ben benieuwd welke versie lekkerder is, dus ik hoop dat je dat nog even laat weten! :)

Verder heb ik er even het hele recept bij gepakt:
tempeh in dunne plakjes snijden (<1 cm)
Vervolgens marineren, minstens een uur, zo af en toe keren.

marinade,
voor 2 personen eetlepels, voor 1 persoon dessertlepels:
- 2 ketjap
- 1 sojasaus
- 2 pindakaas
- 1 ketchup
- 1/2 sambal badjak
- 1/2 azijn

oven voorverwarmen op 200 graden Celsius.
op bakpapier oid de tempehplakken naast elkaar bakken, 8 - 10 minuten

lekkerste als het enigszins afgekoeld is (lauw-warm)

Serveren op een broodje met onderaan zoete chilisaus, dan de tempeh plakken, dan julienne geraspte wortel, dan dunne plakjes komkommer, dan wat sriracha
Dank je! ^O^ Ik zal je zeker op de hoogte houden en als ik het niet vergeet ook een fotootje of twee.
"I came here to smoke bubblegum and kick ass. Unfortunately I'm out of bubblegum."
pi_171511038
Super! :)
pi_171621657
75564C91-4DAB-4D95-A8B8-CCABAC4F469D_zpskyhnfgut.jpg

Ik zag vandaag een recept voor Tarte Tartin voorbij komen en ik dacht: "O ja.. nog nooit gemaakt, dus laat ik het maken." Vanavond als toetje met een bolletje ijs en wat slagroom :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
  zondag 11 juni 2017 @ 20:03:57 #150
401485 Molo
Kwurky
pi_171624940
Dat ziet er ondanks schuiven, écht onwijs lekker uit zeg! :9~
Asdonkse: Rijpt zeer vroeg tot vroeg (2de kersenweek). Matig grote kers met slechte houdbaarheid en slechte vervoerbaarheid. Smaakt alleen goed indien niet overrijp. Bloeitijd vroeg, S-allelen: onbekend.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')