abonnementen ibood.com bol.com
  zaterdag 11 maart 2017 @ 11:37:25 #76
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169429707
registreer om deze reclame te verbergen
Deze maakte ik vorige week, maar toen had ik de steak sandwich van de week ervoor al gepost, dus ben erop gaan zitten. :P

33109827042_3cacd30d87_z.jpg
Eendenborst met Truffelmayonaise en Okonomiyakisaus


En ja, ik weet dat er geen truffel in truffelmayonaise zit en toch vind ik het lekker.
Als ik cijfers zou geven voor combinaties dan gaf ik mijzelf een 10, deze sandwich was echt fucking lekker. *O*
pi_169478606
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 11:33 schreef RobinOok het volgende:
Oh, die had ik gemist. Lijkt me lekker! ^O^
Was ook erg lekker. Jammer dat de verlichting zo rot is bij die vriend. Had er betere foto's van willen maken.
Mijn kookblog: FoodBezig.nl
-= You call it facial hair. I call it awesomeness escaping through my face. =-
  zaterdag 25 maart 2017 @ 11:58:12 #78
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169763783
33489929526_9b7a0fdfaf_z.jpg
Takoyaki


Japanse poffertjes gevuld met een stukje octopus. Deze komen kant-en-klaar (nou ja, zonder topping natuurlijk) uit de vriezer van de toko. Ik kocht ze om te gaan schrijven hoe smerig ze waren, want ik kon niet geloven dat het eetbaar was. Maar ik vond ze goed te doen! Wel met de juiste topping natuurlijk, anders zijn ze wel heeeeel saai.
Voor wie zelf aan de slag wil : Takoyaki
pi_169765048
registreer om deze reclame te verbergen
Die dingen heb ik in een videoblog voorbij zien komen (als streetfood) en lijken me juist erg lekker :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_169768788
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 11:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Takoyaki


Japanse poffertjes gevuld met een stukje octopus. Deze komen kant-en-klaar (nou ja, zonder topping natuurlijk) uit de vriezer van de toko. Ik kocht ze om te gaan schrijven hoe smerig ze waren, want ik kon niet geloven dat het eetbaar was. Maar ik vond ze goed te doen! Wel met de juiste topping natuurlijk, anders zijn ze wel heeeeel saai.
Voor wie zelf aan de slag wil : Takoyaki
Waar gekocht? Ik ben nog moed aan het verzamelen om ze zelf te maken. Zie dat al helemaal mis gaan.
  zaterdag 25 maart 2017 @ 17:57:10 #81
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169769938
Gewoon bij Amazing Oriental.
  zaterdag 25 maart 2017 @ 18:13:45 #82
42322 MCH
Can you feel it cumming?
pi_169770326
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 11:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Takoyaki


Japanse poffertjes gevuld met een stukje octopus. Deze komen kant-en-klaar (nou ja, zonder topping natuurlijk) uit de vriezer van de toko. Ik kocht ze om te gaan schrijven hoe smerig ze waren, want ik kon niet geloven dat het eetbaar was. Maar ik vond ze goed te doen! Wel met de juiste topping natuurlijk, anders zijn ze wel heeeeel saai.
Voor wie zelf aan de slag wil : Takoyaki
Ik vind kant-en-klare dingen eigenlijk niet echt geschikt voor een foodgawker topic.
Die Schule des Lebens kennt keine Ferien
  zaterdag 25 maart 2017 @ 18:27:40 #83
63722 z80
von nichts kommt nichts
pi_169770596
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 11:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Takoyaki


Japanse poffertjes gevuld met een stukje octopus. Deze komen kant-en-klaar (nou ja, zonder topping natuurlijk) uit de vriezer van de toko. Ik kocht ze om te gaan schrijven hoe smerig ze waren, want ik kon niet geloven dat het eetbaar was. Maar ik vond ze goed te doen! Wel met de juiste topping natuurlijk, anders zijn ze wel heeeeel saai.
Voor wie zelf aan de slag wil : Takoyaki
Ook in Vietnam volop te koop op straat. Zowel met octopus als met garnaal.
Statistieken zijn als bikinis:
ze tonen het voornaamste,maar bedekken het essentiele.
Der Gesunde weiŖ nicht, wie reich er ist.
pi_169770777
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 18:13 schreef MCH het volgende:

[..]

Ik vind kant-en-klare dingen eigenlijk niet echt geschikt voor een foodgawker topic.
whut :') als je dat nou tegen iwanius zegt met z'n prefab gehaktballen... Maar Robinook die ongeveer ALLES zelf maakt en nu 1x een (deel van het) gerecht niet zelf gemaakt heeft o|O
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zaterdag 25 maart 2017 @ 18:42:00 #85
42322 MCH
Can you feel it cumming?
pi_169770859
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 18:37 schreef tombolafan het volgende:

[..]

whut :') als je dat nou tegen iwanius zegt met z'n prefab gehaktballen... Maar Robinook die ongeveer ALLES zelf maakt en nu 1x een (deel van het) gerecht niet zelf gemaakt heeft o|O
Robin kan het wel van mij hebben, wij hebben een speciale relatie *;
Die Schule des Lebens kennt keine Ferien
  zaterdag 25 maart 2017 @ 18:52:43 #86
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169771031
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 18:42 schreef MCH het volgende:

[..]

Robin kan het wel van mij hebben, wij hebben een speciale relatie *;
Speciale relatie in je hoof!
Maar ik kan het prima hebben ja. Mij heb je er niet mee, anderen kunnen slechter tegen je gezuig.
pi_169772758
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 maart 2017 11:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Takoyaki


Japanse poffertjes gevuld met een stukje octopus. Deze komen kant-en-klaar (nou ja, zonder topping natuurlijk) uit de vriezer van de toko. Ik kocht ze om te gaan schrijven hoe smerig ze waren, want ik kon niet geloven dat het eetbaar was. Maar ik vond ze goed te doen! Wel met de juiste topping natuurlijk, anders zijn ze wel heeeeel saai.
Voor wie zelf aan de slag wil : Takoyaki
Ik heb het ooit ergens gekocht toen een vriendin me meenam naar een "japanse markt", oftewel alleen maar anime en manga droeftoeters. Buitenkant was heel crispy en de binnenkant zacht en melig, ik neem aan dat dat niet is hoe het hoort? Want dat was erg vies :) Kwam volgens mij uit de frituur :')
  zaterdag 25 maart 2017 @ 20:27:51 #88
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169773122
Binnenkant moet wel zacht, maar niet melig smaken. Buitenkant "gewoon" gebakken, niet echt knapperig. Net zodat het zijn vorm behoudt. Die kant-en-klare zijn heeeeeeel karig gevuld. (zie foto dwarsdoorsnede op mijn site).

Oh, ik zie dat ik vergeten ben een doorsnede van een gaar poffertje op de site te zetten. Zal ik zo nog even doen. Maar eerst hier (geen foodgawker foto's maar gewoon ter info voor de nieuwsgierigen dus):

33402307301_d879a843fc_z.jpg

32687126804_0998f4c715_z.jpg

En oja, op de verpakking staat dat je ze 5 minuten kunt frituren. Dat lijkt me echt he-le-maal niks. Of 2 minuten in de magnetron, dat is op zeker niks, dat heb ik geprobeerd en is niet te eten.

[ Bericht 22% gewijzigd door RobinOok op 25-03-2017 20:39:36 ]
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')