abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 8 januari 2017 @ 21:19:01 #126
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_167988119
registreer om deze reclame te verbergen
No sleeps boks..

Om vervolgens wel in een half comateuse slaap te vallen tijdens een autorit van 10 minuten :') .

Ik vind het ook bizar, begin kerstvakantie sliep hij nog een uur of 2-2,5 tussen de middag en sliep uit tot half 8 en nu, nada noppes, niks meer.

Ik vind dat ik niet genoeg vrije maandagmiddagen heb gehad sinds V naar school is gegaan :( . Ik wil deze verandering boycotten.

Willing en zn blauwe oog 8-) , zo kan hij stoer overkomen op de andere alfa's vam de psz :7 . Ik heb mijn duploblokje terug veroverd na een bizarre matpartij, je weetz (8> . Niet met mij sollen, je weet zelluf..
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  zondag 8 januari 2017 @ 22:04:59 #127
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_167990113
Nah hij wil nog wel slapen overdag, veel makkelijker dan s avonds. Maar hij wordt idd bloedchagerijnig wakker, echt niet te genieten, en s avonds voor tien uur slaapt hij niet.

@crump klopt, maar dat was in t begin vooral gemakzucht van ons, en toen hij van 2 naar 1 slaapjes overging...

@LB als hij op t kdv slaapt wil hij ooook niet slapen s avonds helaas, al is het maar een uurtje.

Van de week misschien maar eens experimenteren. Volgens mijn moeder stopte ik met middagdutjes toen ik 20 maanden was (maar ik was een vreselijke draak met slapen tot de tienertijd :X )
  zondag 8 januari 2017 @ 22:15:31 #128
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_167990580
Hier ook steeds vaker geen middagslaapje. Soms lukt het hem gewoon niet in slaap te komen. Andere keren sla ik bewust over als hij lief aan het spelen is of als ik de deur uit wil. Soms wisselen ze elkaar steeds af qua slaapjes :+ hij blijft gelukkig vrolijk en lijkt in de ochtend zelfs langer te slapen. Maar als hij wel slaapt in de middag is het zo drie uur dus ergens heeft hij het nog wel nodig.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_167992080
registreer om deze reclame te verbergen
Grappig dat het slaapjes-issue bij veel peuters terugkomt! Hier ging het de afgelopen dagen weer goed. Hij roept wel dat hij niet wil slapen maar vervolgens doet hij het toch :+

We hadden vandaag een mijlpaal 8-) 7 maanden na z'n verjaardag past hij dan eindelijk op z'n verjaarskado! Hij komt eindelijk met z'n voeten aan de grond als hij op z'n loopfiets zit *O* _O-
pi_167994668
*O* Fazz, fijn dat de mooie fiets nu gebruikt kan worden!

Hier speelt het inderdaad ook wel. Vanmiddag had ze een uurtje geslapen en dus hadden we om 20.00 een nog hyperactief kind. Ze ging in haar slaapkamer optreden voor mijn vriend en mij: liedjes zingen terwijl ze op een krukje zat. Na het gebruikelijke 'olifantje in het bos' etc kwam een zelfbedacht liedje. Dat ging ongeveer zo:

'Er was een kleine jongen,
die maakte zijn papa dood.
Dat was heel verdrietig
Ja, dat was heel erg
maar zijn mama zei
We vinden wel een nieuwe
en toen gingen ze zoeken
en ze vinden er weer een
toen was de jongen weer blij!'

Een echte smartlap. _O- . :o .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 9 januari 2017 @ 06:52:20 #131
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_167996108
_O- die I Franny. Ze denkt in ieder geval wel in oplossingen. :D

Fazz, je had de fiets bijna voor zijn volgende verjaardag opnieuw kunnen geven. :D

Onze jongens zijn afgelopen nacht allebei de hele nacht droog gebleven. :o Dat kan natuurlijk een toevalstreffer zijn, want we hebben het nog helemaal niet gehad over 's nachts ook op de wc plassen, maar ik ben wel trots op die twee. Ze hebben het zindelijk worden in 3 dagen tijd allebei aardig onder de knie. Ze gaan vandaag luierloos naar het kdv, ik ben heel benieuwd hoe het daar gaat vandaag. :)
Mama van 3!
pi_167996185
registreer om deze reclame te verbergen
Spannend Nikki! Stip wil niet op de wc of het potje. Hij zegt dat hij het eng vindt, maar wat hij dan precies eng vindt weet hij niet.

Met middagslaapje (bij oma en het kdv) slaapt hij pas tegen 10-en. We gaan dus daar ook aansturen op wakker houden, want hij is natuurlijk wel standaard om 6 uur wakker. Laatst zo moe dat ik er 20 minuten over heb gedaan om hem een pyjamabroek aan te trekken omdat hij elke broek weer hysterisch uittrok nadat hij zei dat dat de broek was die hij aan wilde. Het was echt slapstick :D
  maandag 9 januari 2017 @ 07:17:33 #133
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_167996231
Spannend Nikki! Knap hoor dat ze het zo snel oppakken.

Nora wilde na haar 2e verjaardag ook niet meer 's middags slapen, maar had het toen nog wel nodig. We hebben een tijdje samen een dutje gedaan in de middag, maar op een gegeven moment lukte dat ook niet meer. Maar toen was ze er ook wel meer aan toe, dan redde ze het vaak wel tot de avond zonder heel chagrijnig te worden 's middags.
Ze viel dan wel een paar keer per week in slaap op de bank in de middag, maar dat vond ik ook prima.
Nu met 3,5 jaar hoeft ze echt niet meer te slapen 's middags. Zelfs als ze een beetje moe is in de middag valt ze eigenlijk nooit meer in slaap op de bank. Dan is even rustig een filmpje kijken voldoende om weer op te laden.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_167996677
Hier is het dutje nog heel hard nodig. Soms kondigt ze om 10 uur 's ochtends al aan dat ze moe is en een dutje wil doen :o Dan rek ik het wel nog minstens een uurtje. En dutjes duren vaak 3 4 uur. Op de crche slaapt ze max 1,5 2 uur. Blijkbaar is dat echt niet genoeg en moet ze het in het weekend inhalen. 's Avonds gaat ze om acht uur naar bed. Eerder heeft geen zin, dan is het keten of huilen totdat ze stipt om acht uur in slaap valt :')
pi_167997584
Hier is de middagslaap elke dag een verrassing sinds een paar weken. Soms slaapt ie niet, dan weer een klein uurtje en dan is er ineens weer een dag dat we hem na 2,5 uur wakker maken. Er zit ook geen logica in....

Wij hebben een leuk weekend in een Landal huisje gehad met schoonzus en gezin. Heerlijk om die kinderen samen bezig te zien. Eerste nacht ging wat minder, B vond het veel te gezellig in 1 kamer slapen met zijn neef van 6 jaar.

's ochtends steeds gaan zwemmen, dat vindt B echt zo ontzettend leuk en totaal geen angst...
pi_167997753
T. slaapt niet meer op de opvang, de andere dagen laten we aan hem over. Ik denk dat hij gemiddeld nog 2x per week 's middags slaapt :) Hij gaat iig elke avond om 19:00 naar bed.

Wat fijn van het zindelijk zijn Nikki! Ik wil er ook mee aan de slag, maar het boeit mini nog niet.
Sweet like candy to my soul
Sweet you rock and sweet you roll
Lost for you, I'm so lost for you..
<a href="http://global.thebump.com/tickers/tt190c03.aspx" rel="nofollow" target="_blank">T.</a>
pi_167997791
Op het KDV slaapt B ook niet meer, hij houdt de hele kamer wakker met zijn geklets en zingen. :D
We bedachten dit weekend dat B al over 6 weken 3 jaar wordt.....jeetje, we moeten zijn party maar eens gaan plannen.
pi_167997827
Nikki wat knap van je mannen.

Sac slaapt al heel lang niet meer 's middags wel nog een uurtje bij de go. Langer niet want dan is het 's nachts bal. Al slaapt ze zo nu en dan nog wel in de auto.
  maandag 9 januari 2017 @ 09:55:46 #139
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_167997905
Wat knap Nikki! Bij Lucas is de interesse in het potje nog erg wisselend.

En hier een nieuwe stap gezet. Hij vraagt nu 'wat is dat mama?' als hij iets onbekends ziet O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_167998397
Ja, nu gaan de Grote Vragen beginnen, Chanty! O+ . I stelde gisteren voor het eerst waarom vragen. ''Waarom is de lucht blauw?'

Kennen jullie trouwens de stadvariant op het liedje 'olifantje in het bos'? I zingt die met haar vriendinnetjes en voor ons ouders is dat echt hilarisch. Ze leren dat kennelijk op het kdv? _O- .

Olifantje in de stad, eet toch niet teveel patat, anders krijg je dikke billen, en dan gaat je mama gillen, olifantje in de stad, eet toch niet teveel patat.
:o .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_167998567
Jullie zijn nu nog blij met de waarom vragen :D ;) Hier staat waarom op repeat _O-

Gisteren in de auto kregen we voor het eerst de 'Waarom heb ik geen papa' vraag? Het antwoord 'Omdat je 2 mama's hebt' voldoet nu nog.
pi_168000246
Overigens is B dus nog steeds helemaal gek op graven. Hij was zaterdag boos dat er sneeuw over 'zijn' zand lag. In de spoiler mister B met zijn 2 favoriete graafmachines in de sneeuw afgelopen zaterdag. O+ Dit tafereel duurde een uur, toen was ik verkleumd en gingen we onder lichte dwang terug naar het vakantiehuisje.

Je kan overigens ook prima in bad graven, dus al zijn badspeelgoed is ingeruild voor graafmachines en een kiepwagen. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_168000483
Franny. Dat liedje O+

Exode. Wat een lieve foto's O+
Hier heeft ze het een keer gevraagd en kwam ze zelf met oplossing. Ze was er nog te klein voor.
Ze merkt wel dat ze geen papa heeft en weet wat een papa is. Maar lijkt het voor nu prima te vinden zo.
Ze vertelt ook altijd dat ik een prikje in mijn buik kreeg om zwanger te worden. O+
pi_168002120
hier zingt W:
olifantje op de stoep, trap niet in de hondenpoep, anders krijg je vieze schoenen en dan moet je mama boenen...
vind ze erg grappig
L zingt inmiddels ook. zaterdag zaten ze samen op de slee luidkeels te zingen: Pingelpel, pingelpel, weee!
W kent trouwens de tekst al best goed ( jinglebells)
pi_168002833
Nou, later in bed gooien na een intensieve ochtend (speeldate) oogst hier vandaag ook 0 succes. Ik ga het nu gewoon niet meer proberen, als ik vraag en hij zegt nee, dan geef ik hem die autonomie. Tnt probeerde ik het dan alsnog, met dik huilen tot gevolg.

Wel enorm leuke speeldate gehad O+ kan zo trots zijn op hem als hij heel open met anderen kletst enzo.

Franny :D wat zeg je dan?

Mijn baby rolt de hele tijd door zijn bed nu, maar de positie waar hij niet in kan slapen komt hij niet zelf uit :') leuke fase
pi_168003317
quote:
1s.gif Op zondag 8 januari 2017 17:29 schreef Razztwizzle het volgende:
Annie slaapt nu meestal tussen 14-15. Eerder op bed is ook alleen keten en niet slapen. Uiterlijk 16u maak ik haar wakker, anders is het 's avonds bal.
Ik zeg nog eens wat.
pi_168003394
quote:
18s.gif Op maandag 9 januari 2017 14:27 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Ik zeg nog eens wat.
:') annie is solidair met williling :Y)
pi_168003486
Kan ze ook stil en zonder krijsen solidair zijn :') . Baby Tas is inmiddels ook wakker van haar gekrijs. We gaan maar eens wandelen. In de regen. Dat zal ze leren. Ofzo :? .
pi_168003534
De PSZ juf was overigens ook niet bijzonder blij met Annie vandaag, geloof ik. Ik kreeg eerst een uitvoerige preek over haar volhardendheid als het aankomt op geen fruit eten en niet drinken en vooral ook niet aan tafel willen zitten. En toen volgde nog "En ze had k nog gepoept", gevolgd door een diepe zucht.

Eh ja.
Sorry oO< ?
  maandag 9 januari 2017 @ 14:52:12 #150
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_168003738
:o hoe durft ze! als peuter al dat peuter gedrag :{w wat suf van je peuterjuf
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')