abonnement Unibet Coolblue
pi_167817611
Gelukkig nieuwjaar iedereen! Fijn dat het (bijna) allemaal fijne avonden waren! :)

Twist: is ook poep. Hier ook slaapissues en dezelfde redenatie (ik mag niet klagen..). Maar dat wil niet zeggen dat je er niet flink van mag balen en het soms ook slecht trekt.. is heel begrijpelijk. Sterkte! Hopelijk wordt het snel beter.

Oh Adrian, die foto's van Willem in het vorige topic waren zo cute trouwens O+!
pi_167817762
Wij hebben de slaaptraining negeermodus weer aangezet (slechtemoederalarm) en R slaapt! In haar bedje! Paar keer kijken en een extra flesje wel natuurlijk, maar het kostte maar een uurtje totaal, viel me best mee.
pi_167818770
Fijn, ingee!
En leuk, dat dreumesgeklets. O+
Fijn dat jullie weer thuis zijn, MwC!

Mijnes ging in bed liggen met de woorden "wakker maken" (al ja knikkend). Helaas moest ik hem teleurstellen dat er vannacht toch echt geen vuurwerk meer komt.
pi_167818897
Mijn kind heeft een jetlag. Werd om 20.30u wakker uit wat zijn middagdutje was en zit nu op de bank tv te kijken en een appel te eten. Zelf hebben we een nacht overgeslagen dus zijn we moe :') Vrouw mocht naar bed en ik ben druk bezig mezelf wakker te houden met huishoudelijke klusjes. Is ook wel lekker want dan hoeft dat morgenvroeg niet meer.

Hupje, "wakker maken" wat O+ !!
pi_167819875
Jullie dreumesen ook O+ O+

Ik hou soms echt van Fok! weet je O+ Gewoon volslagen vreemden die de moeite nemen om te typen dat ik heus niet zo raar ben en dat ze snappen wat ik bedoel *;
Fok!-wet-technisch gezien is het waarschijnlijk het beste dat ik even niets zeg over hoe het hier gaat :X

En ik vind het geklets ook zó heerlijk O+ vooral alle verhaspelingen. Zo maakt onze Minion van elke W een B (en van sommige andere letters ook) en gaat het hier dus de halve dag over 'bater' en 'bijstebafels' :D
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  zondag 1 januari 2017 @ 23:18:07 #31
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_167820253
quote:
18s.gif Op zondag 1 januari 2017 15:38 schreef Kuukske het volgende:
Onze dreumes sliep overdag zelf prima in. Even kletsen of even mopperen en dan na een minuut of 10 slapen. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig moeten we ook overdag met em aan de wandel om hem in slaap te krijgen. Minuut of 10 is genoeg maar ja.. handig is anders. Fase toch? :')
Misschien is de dreumes niet moe genoeg? Later op bed brengen of gewoon helemaal niet? Hoe slaapt hij 's nachts?

De oudste sliep met anderhalf al niet meer overdag en ik denk dat Biebs die kant ook opgaat :X
Ik vond het juist zo lekker die paar uur rust overdag terwijl z'n broers op school zaten O+
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
  zondag 1 januari 2017 @ 23:20:41 #32
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_167820314
En gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal natuurlijk O+

Ons kleine mormel doet het goed. Grote uitdager wat z'n broers met alles nadoet. Geeft bergen knuffels en slaapt tegenwoordig prima genoeg ^O^

Praat nog geen woord maar we snappen hem prima. Hij kan heel goed laten merken wat hij wel of niet wil :+
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
pi_167821094
Gelukkig nieuwjaar nog allemaal!

O heeft zich gisteren doodmoe in slaap gehuild om 20:30, elke keer sliep hij op ons, maar wegleggen was huilen. En om 23:30 was hij wakker en is hij opgebleven tot we om 1 uur naar huis gingen waar hij direct lief is gaan slapen tot 9:30 vanmorgen. Uiteindelijk mogen we niet klagen dus! En ik heb uit mogen slapen tot 12:30, wat ik even hard nodig had :@

Twist, ik vond de week dat O weigerde weer te gaan slapen ook erg pittig, terwijl ik de gebroken nachten toen hij jong was wel goed trok.

LuDann, hoe is de week vrij bij jullie gegaan?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_167822731
Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Heel het huis in diepe slaap en ik staar naar het plafond. Dreumesje heeft zijn slaapgenen niet van mij iig.
pi_167822970
quote:
1s.gif Op zondag 1 januari 2017 23:18 schreef Vlindur het volgende:

[..]

Misschien is de dreumes niet moe genoeg? Later op bed brengen of gewoon helemaal niet? Hoe slaapt hij 's nachts?

De oudste sliep met anderhalf al niet meer overdag en ik denk dat Biebs die kant ook opgaat :X
Ik vond het juist zo lekker die paar uur rust overdag terwijl z'n broers op school zaten O+
Hij wrijft in z'n oogjes en gaapt. Hij legt ook z'n hoofdje neer als je hem pakt. Ik denk een combi van allerlei dingen.. en laten huilen kan ik niet. Om de zoveel minuten terug gaat ie nog harder huilen. :'). Het loopt wel los.

Met anderhalf al geen slaapjes meer is vroeg! De oudste was 2,5. Ik hoop dat we dat wel halen. Dat was wel een fijne leeftijd.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  maandag 2 januari 2017 @ 08:52:55 #36
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_167823129
Succes met de niet-slapers :*

Hebben jullie tips voor nagels knippen? Hier is het altijd huilen :'(
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_167823148
Gelukkig nieuw jaar! :W

Sas, hier is het een kwestie van Teletubbies ( :r ) op en op schoot en bidden tot ik een ons weeg. Soms gaat het dan goed.
Dus mocht iemand de gouden tip hebben hoor ik het graag.

L. was vanochtend in haar nopjes met haar sokken. Ipv uittrekken moesten ze aan. En er moest continu naar gekeken worden. "Mooi zijn ze hè?" zei m'n man tegen haar.
"Mooi :Y O+ " concludeerde L.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_167823394
quote:
1s.gif Op maandag 2 januari 2017 08:52 schreef SaskiaR het volgende:
Succes met de niet-slapers :*

Hebben jullie tips voor nagels knippen? Hier is het altijd huilen :'(
Knippen doe ik terwijl man hem afleidt. Dan gaat het zonder huilen.
Als ik alleen ben met Twix en zijn nagels zijn echt te lang, dan vijl ik ze terwijl hij Nijntje mag kijken op mijn telefoon.
pi_167823483
Ik heb het hier laatst heel interessant gemaakt 'kijk eens M! Wat gaat mama doen? Kijk, we gaan deze knippen! Gaat ie he, kijk, 1..2.. hopplakee! Kijk! Mooi he? Vind jij het ook mooi?' En toen zat ze zo verbouwereerd te kijken dat ik kon knippen. Sindsdien gaat het een stuk beter eigenlijk.

Gelukkig nieuwjaar! 2017 begon heel rustig, want we waren net thuis en lagen om 00.15u in bed ;) Maar gisteren rond de middag werd ik beroerd, en sindsdien lig ik op bed. Zo sneu dat M dan om me roept, maar niet bij me kan komen ;(

Onze vakantie was heel fijn! Onze dreumes daverde overal rond, sjanst met iedereen en riep om de haverklap dat ze iets mooi vond. En stond bij de tijger in de dierentuin 'poesje! Beeen je? Kommaa! Poesje!' En de lieuw zegt aaah! En expres verkeerd puzzelen is ook leuk, dan legt ze een stukje van zo'n houten puzzel op het verkeerde vakje en zegt met een grijns 'pasnie!' :D
pi_167823565
Tijdens het tv kijken inderdaad. :Y Al vindt N. het sowieso niet echt vervelend.

Succes met de slaapperikelen. :* Hier gaat het over het algemeen goed nu, al kan ze nog wel ineens weer heel slecht slapen en drama maken 's nachts. Vannacht had ze schijnbaar een dekentje nodig, helaas dachten we daar pas na 1,5 uur troosten en heen en weer lopen aan. :')
pi_167836679
Spuit 11: magoed:
Gelukkig nieuwjaar allemaal! *O*
pi_167838813
Gelukkig nieuwjaar allemaal! *O*

Hier was de jaarwisseling heel rustig. A heeft in haar eigen kamer geslapen (aan de rustige kant, mijn slaapkamer is aan de straatkant) en heeft niks gemerkt van het vuurwerk!

MwCactus: fijn dat jullie zo genoten hebben in de VS! :)

FF: dat je de slechte nachten van O nu slecht trekt is niet zo verwonderlijk...je slaapt nu voor 3 ;)

Nageltjes knippen is hier altijd in 2 minuten gebeurd. A vond het eerst vreselijk maar lijkt door te hebben dat ze beter stil kan zitten, want dan is het eerder voorbij :P

Ben zo trots op A. Ze is net 14 maanden en kan een toren van 4 a 5 blokjes bouwen (en ook van oma's waxinelichtjeshouders ;)). En gisteren verbaasde ze me door de houten stapelcilinder (zo'n stokje en gekleurde ringen van groot naar klein) keer op keer in elkaar te zetten...soms op volgorde ook!...En dan zat ze heel trots in haar handjes te klappen O+ Ook is ze nu helemaal gefascineerd door knopjes en weet ze precies wat elk knopje doet. Dus nu doet ze overal het licht aan en uit en doet ze de tv op verzoek aan :o Maar het mooiste is dat praten... er was vandaag die reclame van de AH op tv. Dus ik zeg: dat is een ham-ster! Zegt zij, terwijl ze naar de kerstster aan het plafond wijst: ster! ster! O+ :D
Ze staat overigens nu vrij stevig en loopt mee als je 2 handjes vasthoudt. Maar zie het voorlopig nog niet gebeuren dat ze zelf gaat lopen (geen haast ook...nu zit ze nog lief in de wagen als we de stad in gaan ;) ). Woensdag even langs het cb. Ben benieuwd naar haar stats! :) Alleen jammer van die BMR-prik enzo ;(

Hoop dat het goed gaat bij Lu!
pi_167850508
Welkom in Nederland MevrouwCactus! Fijn dat het fijn was daar.
IMA ook een fijne vakantie gehad. ^O^

FF, wat Aerenia zegt. Ik vind het ook niet zo gek dat je slechte nachten minder trekt. Ik trek momenteel vrij weinig van mijn dreumes. Van boze dreumesbuien word ik behoorlijk chagrijnig en dan voel ik me daarna weer schuldig.

Nagels knippen is geen probleem hier, maar ik doe het niet. Man lukt het heel goed.

Ik vind het zo stom van mezelf maar ik ga toch vergelijken met wat ik hier lees en wat dreumesjes in mijn omgeving irl allemaal kunnen met wat mijn dreumes allemaal doet en dan word ik toch onzeker. Gisteren op de nieuwjaarsborrel van het KDV is ie veruit de kleinste en degene die het minste kan (imo). Terwijl ik (relativerend) weet dat er helemaal niets mis is met die van mij. Verder is ie gewoon de liefste en hij vindt het zelf allemaal wel prima zo.
pi_167864774
Klaagpost, maar ik weet het even niet meer: mijn dreumes gaat 's avonds niet slapen. Hij is doodmoe, er is geen land mee te bezeilen, maar zijn bed is lava. Zodra 'ie z'n matras raakt is het brullen. Ik zit nu al avonden op rij naast z'n bed te zingen, maar zodra ik daar mee ophou, brult 'ie weer. En echt paniek huilen, niet een beetje mopperen. Van papa moet 'ie dan al helemaal niks weten (uberhaupt niet op het moment, hij zit de hele dag aan me vastgeplakt), dus het komt allemaal op mij neer. Iemand tips? Of herkenbaarheid? }:|
  dinsdag 3 januari 2017 @ 21:43:16 #45
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_167866402
Sillie, hier ook een enorme mamaplakker. Papa is niet goed, vooral 's nacht's niet :(
Slecht slapen was hier in november/ december, nu weer iets beter. J heeft het ook gehad, ging weer over, was een faaaaaaase. Een veel te lange en frusterende, dat wel....
pi_167866482
Sillie, hoe oud is hij nou?
R deed dit rond 1 jaar 3 maanden, anderhalf zo ongeveer. Nooit alleen willen gaan slapen, elke avond erger. Uiteindelijk ruim 2 uur per avond bezig.

Wij hebben het opgelost met

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_167866671
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 21:46 schreef ingee het volgende:
Sillie, hoe oud is hij nou?
R deed dit rond 1 jaar 3 maanden, anderhalf zo ongeveer. Nooit alleen willen gaan slapen, elke avond erger. Uiteindelijk ruim 2 uur per avond bezig.

Wij hebben het opgelost met

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
W. Is nu een jaar en 2 maanden. Slaaptrain-ervaring genoeg hier, ansich. Maar nu lijkt het vooral om mijn afwezigheid te gaan; hij valt in slaap zodra ik zn handje vasthou, maar zodra ik dan de kamer uit wil sneaken (en dus mn hand terug wil) begint het gebrul weer. Papa naar binnen sturen om handje vast te houden werkt niet }:| . Geen handje vast en zingen gaat dus ook, maarja! Hou dat maar is urenlang vol :') .
pi_167866720
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 21:52 schreef silliegirl het volgende:

[..]

W. Is nu een jaar en 2 maanden. Slaaptrain-ervaring genoeg hier, ansich. Maar nu lijkt het vooral om mijn afwezigheid te gaan; hij valt in slaap zodra ik zn handje vasthou, maar zodra ik dan de kamer uit wil sneaken (en dus mn hand terug wil) begint het gebrul weer. Papa naar binnen sturen om handje vast te houden werkt niet }:| . Geen handje vast en zingen gaat dus ook, maarja! Hou dat maar is urenlang vol :') .
En vroeger naar bed gaan? Hier betekent moeite met slapen negen van de tien keer dat ze eigenlijk te moe is.
  dinsdag 3 januari 2017 @ 21:56:11 #49
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_167866763
Ik las gister het Sleepsense boek, daar staat dat idd ook in ( eerder naar bed). Verder wel een handig boek als je slaaptraining wil doen. Ik heb de pdf, kan het zo doormailen.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_167866839
Ik zie maar één realistische oplossing: hand naast bed achterlaten, zelf op de bank.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')