abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 27 december 2016 @ 22:32:01 #1
426493 crew  PippenScottie
pi_167658037


laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213


  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 27 december 2016 @ 22:34:55 #2
426493 crew  PippenScottie
pi_167658138
TheRaceRadio twitterde op vrijdag 16-12-2016 om 00:49:15 Motos have always been part of the Tour de france :) https://t.co/x16QlBDpfe reageer retweet
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 december 2016 @ 22:43:50 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_167658529
De 6 Russen bekend :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 27 december 2016 @ 22:48:00 #4
426493 crew  PippenScottie
pi_167658694
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 22:43 schreef tong80 het volgende:
De 6 Russen bekend :)

:P
Welke Russen ook al weer?
Het is niet meer bij te houden. Welke Russen mogen nog wel sporten eigenlijk?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 27 december 2016 @ 22:51:23 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167658839
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 22:48 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Welke Russen ook al weer?
Het is niet meer bij te houden. Welke Russen mogen nog wel sporten eigenlijk?
De Russische langlaufbond heeft een aantal (grote) namen genoemd omdat de selectie voor de Tour de Ski bekend moet worden gemaakt. Er is dus een selectie en die mogen zodoende wel meedoen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 27 december 2016 @ 22:52:06 #6
426493 crew  PippenScottie
pi_167658869
quote:
9s.gif Op dinsdag 27 december 2016 22:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

De Russische langlaufbond heeft een aantal (grote) namen genoemd omdat de selectie voor de Tour de Ski bekend moet worden gemaakt. Er is dus een selectie en die mogen zodoende wel meedoen :+
Ze hadden nog een blik eva's en ova's over?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 27 december 2016 @ 22:52:31 #7
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167658893
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 22:52 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Ze hadden nog een blik eva's en ova's over?
Chernousov, olympisch 50km-brons in Sochi, zit er niet eens bij :o

Maar goed, die heeft een Zwitserse biatlete als vrouw dus die is Westers :7
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 december 2016 @ 22:55:56 #8
7889 tong80
Spleenheup
pi_167659018
De Russische langlaufbond heeft de namen van zes geschorste atleten bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat zes Russen geschorst waren, nadat uit het McLaren-rapport bleek dat rond de Olympische Spelen van 2014 met hun urinestalen is geknoeid.

Met de Tour de Ski in aantocht vond de Russische bond het tijd om de namen bekend te maken, aangezien ze ook hun selectie voor de Tour zo langzamerhand naar buiten moeten brengen. De 'etappekoers' van het langlaufen gaat op oudjaarsdag van start.

Het gaat om Alexander Legkov, Maxim Vylegzhanin, Alexey Pethukov, Evgeny Belov, Yulia Ivanova en Evgenia Shapovalova. Vooral de eerste twee zijn grote namen. In Sochi kende Rusland een tegenvallend langlauftoernooi, waarbij de 50 kilometer klassieke stijl de traditionele afsluiting vormde. Daarop sloegen de Russen plotseling op ongekende wijze toe: kort voor de finish sprintten Legkov, Vylegzhanin en Ilya Chernousov op weg naar een volledig Russisch podium.

Olympisch kampioen Legkov en Vylegzhanin maakten eerder ook al deel uit van de zilveren estafetteploeg op de Spelen in Sochi. Chernousov wordt in het dopingschandaal vooralsnog niet genoemd. Pethukov is een meervoudig winnaar van sprints in de World Cup, Belov heeft ook de nodige successen geboekt. Ook beide dames hebben in de World Cup meer dan eens het podium mogen betreden.

Russisch olympisch langlaufkampioen geschorst

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_167663367
De Russen hebben het dopingprogramma bekend :o Didn't see that one coming.
pi_167663436
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 01:07 schreef TheArt het volgende:
De Russen hebben het dopingprogramma bekend :o Didn't see that one coming.
en ook geen dubieuze bron dit keer

http://www.nytimes.com/20(...)sia-doping.html?_r=0
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 01:13:58 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167663458
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 01:07 schreef TheArt het volgende:
De Russen hebben het dopingprogramma bekend :o Didn't see that one coming.
Nou ja, behalve het stukje dat het van de staat kwam :+

En volgens mij vooral mensen die er ook later bij kwamen? Die dame van RUSADA en Smirnov dacht ik, maar kan het nu ff niet checken.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167663484
quote:
1s.gif Op woensdag 28 december 2016 01:13 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou ja, behalve het stukje dat het van de staat kwam :+

En volgens mij vooral mensen die er ook later bij kwamen? Die dame van RUSADA en Smirnov dacht ik, maar kan het nu ff niet checken.
stap voor stap. Er wordt verder gegraven en dan blijkt dat het Kremlin waarschijnlijk de opdracht aan de KGB gegeven heeft en mogelijk ook opdracht tot het dopingprogramma.
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Trouwste user 2022 woensdag 28 december 2016 @ 09:23:29 #13
7889 tong80
Spleenheup
pi_167665403
In de sportwereld heerst al geruime tijd de nodige ophef rondom het McLaren-rapport over de Russische staatsdoping. Daarin wordt onder meer beschreven hoe de Russen rondom de Olympische Spelen van 2014, in Rusland, met flesjes met urine van Russische sporters geknoeid hebben.

Ze zouden de flesjes geopend hebben om zo de urine met doping te vervangen voor schone urine. Hierdoor bleven echter sporen achter op de flesjes, die onderzoeker Richard McLaren en zijn team gevonden hebben. Alle excuses en uitingen zijn inmiddels de revue gepasseerd en over het algemeen vinden de Russen dat bewijs maar nergens op slaan, maar een voormalige Russische topbiatleet heeft weer een andere uitleg.

"McLaren heeft betaal gekregen om dit rapport uit zijn duim te zuigen", verklaart Andrei Makoveev, tot enkele jaren geleden een van Rusland's beste biatleten. "Niet alleen de sport, maar ook de politiek krijgt nu de schuld en ik vind het niet fijn om te zien hoe hier zo'n politiek spelletje van gemaakt wordt."

Bewijs tegen Rusland ziet hij sowieso niet. "Voor zover ik weet gaat het voor een groot deel over de sporen op de flesjes die zouden duiden op het manipuleren van de urinestalen. Je moet echter niet vergeten dat het wel eens goed zo zou kunnen zijn dat die sporen er pas later op gemaakt zijn, zodat het gebruikt kon worden als zogenaamd bewijs tegen Rusland en om ons land in diskrediet te brengen", beweert Makoveev, die er daarmee voor zorgt dat alle 'smoesjes' nu toch wel zo'n beetje gebruikt zijn.

Oud-biatleet: "Bewijs tegen Rusland is gefabriceerd"

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 woensdag 28 december 2016 @ 09:43:44 #14
7889 tong80
Spleenheup
pi_167665691
Voor het eerst hebben nog actieve Russische sportofficials toegegeven dat er in het land sprake was van bedrog rond de dopingcontroles op de Olympische Spelen van 2014 in Sochi.

In een interview met The New York Times vertelde Anna Antseliovich dat sprake was van een 'institutionele samenzwering'. Antseliovich is tegenwoordig de directeur van het Russisch antidopingagentschap RUSADA. De Russische, zelf niet betrokken bij het schandaal, zegt geschokt te zijn door de onthullingen uit het rapport van professor Richard McLaren. Toch zegt ze dat de Russische regering zelf niet betrokken was bij het grootschalige bedrog.

Dat strookt dan weer met wat president Vladimir Poetin onlangs voor de zoveelste keer vertelde. "Er is nooit sprake geweest van een door de overheid gesteund dopingprogramma", sprak Poetin. Eerder dit jaar stelde de president wel de Russische sportgrootheid Vitaly Smirnov aan als hoofd van een nieuwe antidopingcommissie. "Als voormalig sportminister en voormalig baas van het Russisch Olympisch Comité kan ik zien dat er een heleboel fouten gemaakt zijn", aldus Smirnov, die al sinds 1971 lid is van het Internationaal Olympisch Comité en daarmee veruit het langstzittende IOC-lid ter wereld is.

"We moeten uit gaan zoeken waarom jonge sporters naar doping grepen en waarom ze ermee akkoord gingen dat ze doping toegediend kregen", zegt Smirnov. Hij uit ook kritiek op de zogeheten TUE's: medische attesten die sporters het recht geven om verboden middelen om medische redenen te gebruiken. Zo blijkt de halve wielerwereld, inclusief bijvoorbeeld tourwinnaar Bradley Wiggins, flink astmatisch te zijn en dus verboden medicijnen te mogen gebruiken. "Het Westen gebruikt zo veel van die TUE's, die kansen hebben Russische atleten nooit gehad", aldus Smirnov, die wel toegeeft dat de anabole steroïden die de Russen gebruikten ook met een medisch attest niet gebruikt zouden mogen worden.

Rusland geeft dopingbedrog een beetje toe

Balletje rolt :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 28 december 2016 @ 10:41:17 #15
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_167666884
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 01:15 schreef komrad het volgende:

[..]

stap voor stap. Er wordt verder gegraven en dan blijkt dat het Kremlin waarschijnlijk de opdracht aan de KGB gegeven heeft en mogelijk ook opdracht tot het dopingprogramma.
KGB bestaat al lang niet meer.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_167666972
quote:
14s.gif Op woensdag 28 december 2016 10:41 schreef fathank het volgende:

[..]

KGB bestaat al lang niet meer.
FSB dan, je weet wel dat is de KGB 2.0
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 11:26:13 #17
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167668162
De sheet met namen die in het McLaren-rapport genoemd worden is aangevuld met een paar namen. Naast de biatleten en langlaufer staan er nu ook wat namen uit andere sporten op. Gewichtheffer Ruslan Albegov, die al gepakt was, en ene Viktor Ahn bijvoorbeeld.

Ook ene Dmitriy Balandin staat op de lijst, waarvan echte kenners al lang wisten dat hij een weinig indrukwekkende schoolslagzwemmer is ondanks zijn fluke in de olympische finale op de 200m in Rio.

https://docs.google.com/s(...)c/htmlview?sle=true#
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167668354
Viktor Ahn :o

dat gaat gevolgen hebben voor de uitslagen van Sochi
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 11:35:06 #19
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167668434
De "Balandin" op de lijst is roeier Ivan Balandin, die voor de Spelen al genoemd werd en geen toestemming kreeg om mee te doen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167668501
Wordt Grigorev ook genoemd in het Mclaren rapport? Dan zou Sjinkie nog wel eens naar goud kunnen gaan :9
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 11:37:50 #21
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167668523
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 11:37 schreef komrad het volgende:
Wordt Grigorev ook genoemd in het Mclaren rapport? Dan zou Sjinkie nog wel eens naar goud kunnen gaan :9
Staat er (nog) niet bij :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167668547
En potentieel brons voor de relay die 4e waren
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167669872
quote:
11s.gif Op woensdag 28 december 2016 11:26 schreef heywoodu het volgende:
De sheet met namen die in het McLaren-rapport genoemd worden is aangevuld met een paar namen. Naast de biatleten en langlaufer staan er nu ook wat namen uit andere sporten op. Gewichtheffer Ruslan Albegov, die al gepakt was, en ene Viktor Ahn bijvoorbeeld.

Ook ene Dmitriy Balandin staat op de lijst, waarvan echte kenners al lang wisten dat hij een weinig indrukwekkende schoolslagzwemmer is ondanks zijn fluke in de olympische finale op de 200m in Rio.

https://docs.google.com/s(...)c/htmlview?sle=true#
Aleksandr Zubkov (bobslee goud) ook als ik het goed zie?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 12:25:26 #24
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167669883
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 12:24 schreef alpeko het volgende:

[..]

Aleksandr Zubkov (bobslee goud) ook als ik het goed zie?
Klopt, net als zijn remmer Voyevoda.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 12:25:44 #25
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167669893
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 01:07 schreef TheArt het volgende:
De Russen hebben het dopingprogramma bekend :o Didn't see that one coming.
Nou, niet dus. De woorden van de directrice van RUSADA zijn verdraaid _O-

http://www.rusada.ru/pres(...)-gazete-newyorktimes

quote:
In response, the New York Times PAA "RUSADA" publication in the newspaper said that the words Acting Director General AA Antseliovich were distorted and taken out of context. During the conversation, AA Antseliovich and journalist Rebecca Ruiz Acting Director General of the remark was made that the report, published December 9, 2016, Richard McLaren refused the words "state system of doping" and used the phrase "institutional conspiracy", thus eliminating, the possible involvement of the country's top leadership. Unfortunately, Rebecca Ruiz, taken out of context these words, has created the impression that the leadership of "RUSADA" recognizes the existence of institutional coverage of doping schemes in Russia. I would like to emphasize that "RUSADA" there could be no authority for the recognition or denial of this fact. The investigation in this case has been the Investigative Committee of the Russian Federation. In addition it should be noted the firm conviction "RUSADA" that each of the accused athlete has the inherent right to object to the charges.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 28 december 2016 @ 12:27:32 #26
426493 crew  PippenScottie
pi_167669930
Viktor Ahn. Voorspelbare doper is voorspelbaar!
pi_167669973
Enig idee waarom deze samen genoemd worden?

quote:
Yesin/Yuskov
En daar staat dan bij Substance:

quote:
Marijuana
:7
pi_167670719
quote:
1s.gif Op woensdag 28 december 2016 12:27 schreef PippenScottie het volgende:
Viktor Ahn. Voorspelbare doper is voorspelbaar!
Sjinkie doet het op een bruine boterham en suikerbieten.
pi_167670728
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 12:29 schreef alpeko het volgende:
Enig idee waarom deze samen genoemd worden?

[..]

En daar staat dan bij Substance:

[..]

:7
Samen een stickie gerookt?
pi_167670777
quote:
7s.gif Op woensdag 28 december 2016 12:58 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Samen een stickie gerookt?
En in hetzelfde potje geplast.
pi_167671264
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 12:25 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Klopt, net als zijn remmer Voyevoda.
Ahn én Zubkov én Voyevoda zou niet overenkomen met

SPT / Doping #126 - TUE bazen of wacht Ahn zal wel geen fysiologisch onmogelijke waarden hebben maar wel andere dingen hebben gebruikt. Jammer jongen
  woensdag 28 december 2016 @ 13:43:00 #32
14505 OProg
A Life in Music
pi_167671980
quote:
The names of athletes who had bags of blood confiscated as part of Operacion Puerto maybe revealed in the next few weeks. According to a report in El Pais, the anti-doping laboratory in Lausanne, Switzerland, has spent the last months trying to identify the owners of the blood bags and it is believed that at least 20 belong to cyclists.
http://www.cyclingnews.co(...)&utm_campaign=buffer

De officiële bevestiging van wat namen op die zakken zou en nu eens een keer aan komen.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 13:43:30 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167671997
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:17 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ahn én Zubkov én Voyevoda zou niet overenkomen met

SPT / Doping #126 - TUE bazen of wacht Ahn zal wel geen fysiologisch onmogelijke waarden hebben maar wel andere dingen hebben gebruikt. Jammer jongen
Maar Ahn lijkt verder niet echt voor te komen in de lijst met verduisterde tests of gewisselde stalen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 28 december 2016 @ 15:05:13 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167674908
quote:
11s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:43 schreef OProg het volgende:

[..]

http://www.cyclingnews.co(...)&utm_campaign=buffer

De officiële bevestiging van wat namen op die zakken zou en nu eens een keer aan komen.
Het liefst ook van niet-wielrenners
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167675373
Ruim dertig namen van sporters die klant waren van dopingdokter Eufemiano Fuentes worden binnen enkele weken openbaar gemaakt.

*O* *O* *O*
pi_167675421
Valverde :W
  woensdag 28 december 2016 @ 15:34:46 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_167675839
Dominee Gesink spreekt.
quote:
Gesink over Dekker: "Wat een zak"

heywoodu 28-12-2016 13:53

Wielrenner Robert Gesink heeft weinig goede woorden over voor de Nederlandse oud-renner Thomas Dekker. Laatstgenoemde kwam onlangs met een nieuw boek over zijn wielerleven, vol doping, bloedzakken en bordeelbezoek.

"Wat een zak", zegt Gesink in duidelijke woorden tegen het NRC. "Hij doet nog steeds alsof hij het slachtoffer is, maar zelf nam hij de korte weg naar de top. Wonen in Lucca, optrekken met renners als Hamilton (veroordeeld dopeur, red.) en op zijn 22e al in een Porsche rijden. Dan zit je gewoon in een bepaalde wereld", aldus Gesink, die zelf een aanzienlijk rustiger leven leidde.

"Ik ging thuis eten, een gehaktbal met aardappelen. Dan vroeg ik even hoe het met de koeien ging", aldus Gesink, die blij is dat hij goede mensen om zich heen had. "'Niet doen, de tijden gaan veranderen', vertelden ze dan tegen mij."

Het hele interview met Gesink, over onder meer de moeilijke tijd na het overlijden van zijn vader, is hier te lezen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_167675860
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:19 schreef Joezi het volgende:
Ruim dertig namen van sporters die klant waren van dopingdokter Eufemiano Fuentes worden binnen enkele weken openbaar gemaakt.

*O* *O* *O*
*O* *O* *O*
  woensdag 28 december 2016 @ 15:37:27 #39
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_167675911
En dat geloven jullie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Trouwste user 2022 woensdag 28 december 2016 @ 16:22:44 #40
7889 tong80
Spleenheup
pi_167677486
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:19 schreef Joezi het volgende:
Ruim dertig namen van sporters die klant waren van dopingdokter Eufemiano Fuentes worden binnen enkele weken openbaar gemaakt.

*O* *O* *O*
Ik hoorde het op de radio. Ben benieuwd. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 28 december 2016 @ 16:27:57 #41
426493 crew  PippenScottie
pi_167677691
Bradley Wiggins stopt met wielrennen
  woensdag 28 december 2016 @ 16:30:56 #42
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_167677799
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 16:27 schreef PippenScottie het volgende:
Bradley Wiggins stopt met wielrennen
Dacht eigenlijk dat hij al was gestopt (zeker op de weg) :@
pi_167678028
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:37 schreef Mani89 het volgende:
En dat geloven jullie.
Precies. Ervaring leert dat er veel kan gebeuren tussen de aankondiging en de gepresenteerde datum van het naar buiten brengen van het nieuws.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 28 december 2016 @ 16:36:07 #44
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_167678034
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 16:27 schreef PippenScottie het volgende:
Bradley Wiggins stopt met wielrennen
Ziet het nieuws qua bloedzak al aankomen natuurlijk.
pi_167681649
Tijd dat januari daar is, dan weten we eigenlijk wat de 'major revelation'

"To know who uses a motor, you have to look at the cadence. Small motors work better with a high pedal cadence and a small gear."
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 28 december 2016 @ 18:50:53 #46
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167681676
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 18:49 schreef minimaLL het volgende:
Tijd dat januari daar is, dan weten we eigenlijk wat de 'major revelation'

"To know who uses a motor, you have to look at the cadence. Small motors work better with a high pedal cadence and a small gear."
Armstrong.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167681741
quote:
9s.gif Op woensdag 28 december 2016 18:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Armstrong.
Froomey?

Cancellara?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Al was die toen wel gedurene 46min gewoon ijzersterk.
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 28 december 2016 @ 19:07:58 #48
426493 crew  PippenScottie
pi_167682121
quote:
9s.gif Op woensdag 28 december 2016 18:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Armstrong.
:Y
pi_167682311
quote:
9s.gif Op woensdag 28 december 2016 18:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Armstrong.
Amerikaanse CBS dus het zal gaan over een Amerikaanse renner.
  woensdag 28 december 2016 @ 19:20:45 #50
14505 OProg
A Life in Music
pi_167682483
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:21 schreef Joezi het volgende:
Valverde :W
Want?

Het CONI heeft in 2009 het verband tussen zak 18 en Valverde al bewezen en daar is hij als enige op deze manier voor geschorst geweest.

Trouwens.
Dekker schreef in zijn boek dat hij met een Nederlander zat te dineren toen het verhaal uit kwam die in tranen uit zou zijn gebarsten. Hij wil diens naam niet zeggen omdat deze dat zelf moet doen volgens hem en het is niet Wielinga die wel genoemd werd.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_167682611
quote:
9s.gif Op woensdag 28 december 2016 18:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Armstrong.
Noem me naïef, maar ik geloof absoluut niet dat Armstrong met een motortje reed.
  woensdag 28 december 2016 @ 19:29:13 #52
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_167682774
Ik vind het wel vervelend dat zelfs nieuws tegenwoordig met een teaser komt. Zeg het dan gewoon.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_167682897
quote:
99s.gif Op woensdag 28 december 2016 19:29 schreef SaintOfKillers het volgende:
Ik vind het wel vervelend dat zelfs nieuws tegenwoordig met een teaser komt. Zeg het dan gewoon.
Inderdaad. Ik verwacht eigenlijk nauwelijks nieuwe onthullingen, hoogstens wat verdachtmakingen
pi_167683803
DripDoctors twitterde op dinsdag 27-12-2016 om 21:54:31 We provided @SamNasri19 a concierge Immunity IV Drip to keep him hydrated & in top health during his busy soccer se… https://t.co/tMAvr7JNC6 reageer retweet
quote:
Samir Nasri: Sevilla midfielder 'under investigation for possible anti-doping violation' after IV drip
A series of explicit and swiftly-deleted tweets from Nasri's account has triggered an investigation into a possible anti-doping violation

Samir Nasri is facing an anti-doping investigation after it was revealed that he received an IV drip at an American clinic last week.

The Manchester City midfielder, on loan to Sevilla, was said by the ‘Drip Doctors’ clinic in Los Angeles to have been given an ‘Immunity Drip’, which includes one litre of hydration fluid. The World Anti-Doping Agency (WAda) only allows intravenous infusions of up to 50 millilitres unless there is a clear medical reason, such as a hospital admission, or if the athlete has a Therapeutic Use Exemption (TUE).

The Spanish anti-doping agency (AEPSAD) have opened an investigation into Nasri and his use of the IV drip, according to Spanish newspaper El Pais. Sevilla are said to be surprised by the allegations, and will ask Nasri for an explanation when he returns to Spain on Thursday after spending the winter break in the United States.

...
http://www.independent.co(...)r-city-a7499106.html

quote:
A series of explicit and swiftly-deleted tweets from Nasri's account has triggered an investigation into a possible anti-doping violation
SamNasri19 twitterde op woensdag 28-12-2016 om 04:58:07 My account got hacked sorry about what happen earlier reageer retweet
_O-
  woensdag 28 december 2016 @ 20:00:48 #55
14505 OProg
A Life in Music
pi_167683904
De perfecte smiley voor dit alles: :') :') :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_167683991
:')
pi_167684023
Nasri :D
Gino ♥
  woensdag 28 december 2016 @ 20:07:35 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167684142
Voetballers :') :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167684305


Leuk personeel daar bij de DripDoctors.
pi_167684444
MUnitedGirl twitterde op woensdag 28-12-2016 om 00:57:40 I'd remove the words 'Medical professionals' because this video is anything but that. #Porn @DripDoctorshttps://t.co/U0S53uVf2z?ssr=true reageer retweet
De bedrijfsfilm (zie link in tweet) doet me eerder denken aan de bedrijfstak van Bobbi Eden. _O-
  woensdag 28 december 2016 @ 20:18:02 #61
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_167684577
quote:
7s.gif Op woensdag 28 december 2016 19:20 schreef OProg het volgende:

[..]

Want?

Het CONI heeft in 2009 het verband tussen zak 18 en Valverde al bewezen en daar is hij als enige op deze manier voor geschorst geweest.

Trouwens.
Dekker schreef in zijn boek dat hij met een Nederlander zat te dineren toen het verhaal uit kwam die in tranen uit zou zijn gebarsten. Hij wil diens naam niet zeggen omdat deze dat zelf moet doen volgens hem en het is niet Wielinga die wel genoemd werd.
Dan zou ik al mijn geld op Karsten Kroon zetten, ze hadden bij CSC een dikke vette link naar Fuentes.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 28 december 2016 @ 20:18:53 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167684615
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 20:11 schreef TargaFlorio het volgende:
[ afbeelding ]

Leuk personeel daar bij de DripDoctors.
Daar is ook al flink aan verbouwd zo te zien :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 28 december 2016 @ 20:24:27 #63
426493 crew  PippenScottie
pi_167684839
quote:
7s.gif Op woensdag 28 december 2016 19:24 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Noem me naïef, maar ik geloof absoluut niet dat Armstrong met een motortje reed.
Ik noem jou naief.
pi_167690301
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 19:58 schreef TargaFlorio het volgende:
DripDoctors twitterde op dinsdag 27-12-2016 om 21:54:31 We provided @SamNasri19 a concierge Immunity IV Drip to keep him hydrated & in top health during his busy soccer se… https://t.co/tMAvr7JNC6[ afbeelding ] reageer retweet
[..]

http://www.independent.co(...)r-city-a7499106.html

[..]

SamNasri19 twitterde op woensdag 28-12-2016 om 04:58:07 My account got hacked sorry about what happen earlier reageer retweet
_O-
Jon Jones :D
pi_167690358
quote:
7s.gif Op woensdag 28 december 2016 19:20 schreef OProg het volgende:

[..]

Want?

Het CONI heeft in 2009 het verband tussen zak 18 en Valverde al bewezen en daar is hij als enige op deze manier voor geschorst geweest.

Trouwens.
Dekker schreef in zijn boek dat hij met een Nederlander zat te dineren toen het verhaal uit kwam die in tranen uit zou zijn gebarsten. Hij wil diens naam niet zeggen omdat deze dat zelf moet doen volgens hem en het is niet Wielinga die wel genoemd werd.
Weet ik, maar niet dat dat ook met dna vastgesteld was, maar hij blijft alsnog ontkennen :?
pi_167690386
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 20:11 schreef TargaFlorio het volgende:
[ afbeelding ]

Leuk personeel daar bij de DripDoctors.
bah, plastic poppen
pi_167692268
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 20:11 schreef TargaFlorio het volgende:
[ afbeelding ]

Leuk personeel daar bij de DripDoctors.
DripDoctors klinkt ook gewoon als geile porno.
U MAD?
pi_167695010
quote:
7s.gif Op woensdag 28 december 2016 19:20 schreef OProg het volgende:

[..]

Want?

Het CONI heeft in 2009 het verband tussen zak 18 en Valverde al bewezen en daar is hij als enige op deze manier voor geschorst geweest.

Trouwens.
Dekker schreef in zijn boek dat hij met een Nederlander zat te dineren toen het verhaal uit kwam die in tranen uit zou zijn gebarsten. Hij wil diens naam niet zeggen omdat deze dat zelf moet doen volgens hem en het is niet Wielinga die wel genoemd werd.
Even over dat laatste: het kan zijn dat ik het me slecht herinnerd heb, maar er staat toch niet in het boek dat het met een Nederlander was? Er staat volgens mijn herinnering dat hij met een renner die ook bij Fuentes behandeld werd, aan het eten was toen die renner werd gebeld door Jaksche met het nieuws dat Fuentes was opgepakt.
  donderdag 29 december 2016 @ 00:41:06 #69
14505 OProg
A Life in Music
pi_167695758
quote:
1s.gif Op donderdag 29 december 2016 00:13 schreef TheArt het volgende:

[..]

Even over dat laatste: het kan zijn dat ik het me slecht herinnerd heb, maar er staat toch niet in het boek dat het met een Nederlander was? Er staat volgens mijn herinnering dat hij met een renner die ook bij Fuentes behandeld werd, aan het eten was toen die renner werd gebeld door Jaksche met het nieuws dat Fuentes was opgepakt.
Scherp. Door dat er een dialoog bij stond had ik het opgeslagen als een gesprek met een nederlander. Maar kan dus van alles zijn.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 29 december 2016 @ 00:51:51 #70
14505 OProg
A Life in Music
pi_167696056
quote:
11s.gif Op woensdag 28 december 2016 22:21 schreef Joezi het volgende:

[..]

Weet ik, maar niet dat dat ook met dna vastgesteld was, maar hij blijft alsnog ontkennen :?
Volgens mij zwijgt hij vooral.

Ze hadden toen in 2008 zitten wachten tot de tour Italië aan deed en toen grepen ze hun kans en namen ze bloed af. En die gaf een match met de zak die ze hadden verkregen.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_167707384
quote:
Voor een Britse parlementscommissie die onderzoek doet naar mogelijk dopinggebruik bij Team Sky verklaarde manager Dave Brailsford eerder deze maand dat het pakketje het slijmoplossende middel fluimucil bevatte.

Maar de Britse wielerbond heeft daarvoor geen enkel bewijs kunnen vinden. De voorzitter van British Cycling, Bob Howden, verklaarde vorige week voor de onderzoekscommissie dat er documenten moeten zijn over het pakketje en dat hij die zo snel mogelijk zou verstrekken. Maar in een brief aan de commissie heeft Howden nu toegegeven dat hij de benodigde informatie niet heeft kunnen vinden.

Wat wel boven water is gekomen zijn de creditcard- en reisgegevens van Simon Cope, toenmalig trainer bij Sky, die het pakketje van Engeland naar Frankrijk vervoerde. En die gegevens roepen alleen maar meer vragen op.

Verder is duidelijk dat het vier dagen duurde om het pakketje vanuit Engeland naar Frankrijk te brengen. De totale reiskosten bedroegen zo'n 700 euro. Terwijl hetzelfde middel voor 8 euro ook bij iedere apotheek in Frankrijk te krijgen is.

De voorzitter van de parlementscommissie, Damian Collins, is uiterst kritisch over de nieuwe bevindingen. "Hoe meer we ontdekken over het pakketje, hoe meer vragen er rijzen. Als het medicijn zo dringend nodig was, had het veel beter in Frankrijk kunnen worden gekocht. Verder zou het heel simpel moeten zijn om documenten van British Cycling te verkrijgen over de inhoud van het pakketje. Maar die zijn er dus blijkbaar niet."
http://nos.nl/artikel/215(...)akketje-wiggins.html

:') :') :') :') Ben benieuwd hoe Sky zich hier onderuit gaat lullen
pi_167707549
_O-
Jack does it in real time...
pi_167707747
Het middel is ook alleen op recept verkrijgbaar in GB toch?

Dat recept zou de apotheek én de arts moeten hebben bewaard. Geen idee wat voor bewaartermijnen er worden gehanteerd overigens in die sector.
  Trouwste user 2022 donderdag 29 december 2016 @ 15:52:04 #74
7889 tong80
Spleenheup
pi_167710087
Dit gaat wat worden _O_

Weer 10 jaar van de wielersport naar de klote. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 29 december 2016 @ 16:37:19 #75
7889 tong80
Spleenheup
pi_167711698
De Iraanse worstelaar Bashir Babajanzadeh is betrapt op het gebruik van een verboden middel. De internationale worstelbond United World Wrestling heeft hem voor vier jaar geschorst.

De positieve test kwam niet tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro, maar tijdens de World Cup Grieks-Romeins. Daar wordt door landenteams tegen elkaar om de titel gestreden. De laatste jaren wordt het meestal in het worstelgekke Iran gehouden, zo ook dit jaar. Met Babajanzadeh wonnen de Iraniërs in mei voor de vijfde keer in zeven jaar de titel in het Grieks-Romeins worstelen.

Superzwaargewicht Babajanzadeh, uitkomend in de klasse tot 130 kilogram, ging op de Spelen in de kwartfinales onderuit tegen de Duitser Eduard Popp. Aangezien doorgaans alle uitslagen na een positieve dopingtest geschrapt worden, zal dat vermoedelijk ook voor dit resultaat gelden. De Iraniër wordt dan de negende sporter die zijn uitslag van de Spelen van 2016 geschrapt ziet worden. Een vrouwelijke atlete op de moderne vijfkamp, van wie de naam nog niet bekend is, heeft nog een zaak lopen en kan de tiende worde

'Negende dopingdiskwalificatie Olympische Spelen Rio'

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_167713730
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 14:40 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

http://nos.nl/artikel/215(...)akketje-wiggins.html

:') :') :') :') Ben benieuwd hoe Sky zich hier onderuit gaat lullen
Genot :9
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_167731138
Dat pakketje he, hoe is men daar achter gekomen? Door wie is dat onderschept? Dat is mij niet duidelijk
pi_167731560
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 december 2016 02:32 schreef kikoooooo het volgende:
Dat pakketje he, hoe is men daar achter gekomen? Door wie is dat onderschept? Dat is mij niet duidelijk
Over het hoe weet ik niets, maar het is ontdekt door The Daily Mail, die onderzoek ging doen naar Sky na het lekken van de TUE's van Froome en Wiggins door Fancy's Bear.
pi_167734605
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 14:40 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

http://nos.nl/artikel/215(...)akketje-wiggins.html

:') :') :') :') Ben benieuwd hoe Sky zich hier onderuit gaat lullen
:') Prima, dan schrappen ze Wiggins zijn TdF titel. Krijgt de #2 hem. Ow wacht, dat was FroomeGOD _O_
pi_167734672
Vanaf 2017 dan echt heus het nieuwe wielrennen
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Trouwste user 2022 vrijdag 30 december 2016 @ 11:04:04 #81
7889 tong80
Spleenheup
pi_167734989
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 december 2016 10:52 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Vanaf 2017 dan echt heus het nieuwe wielrennen
Tuurlijk :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_167735228
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 14:40 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

http://nos.nl/artikel/215(...)akketje-wiggins.html

:') :') :') :') Ben benieuwd hoe Sky zich hier onderuit gaat lullen
Laatste restje twijfel is weg, want ze hadden inderdaad makkelijk met bewijs kunnen komen.

Hopelijk komen we er ooit achter wat er echt in het pakketje zat, maar dat zal wel duren tot Wiggo geld nodig heeft om een of andere verslaving te kunnen financieren
  Redactie Sport vrijdag 30 december 2016 @ 12:18:10 #83
451829 crew  H.Vviv
pi_167736975
quote:
Imposition of Provisional Suspension of Four Russian Skeleton Athletes

The IBSF has been informed by the IOC that investigations into alleged anti-doping rule violations in
connection with the Olympic Winter Games 2014 in Sochi (RUS) have been opened.
The IBSF in accordance with the IBSF Anti-Doping Rules, Art. 7.9, therefore provisionally suspends
four Russian Skeleton athletes as of 30 December 2016. The athletes and the Russian Bobsleigh
Federation have been informed about the provisional suspension accordingly.
In accordance with the provisions of the World Anti-Doping Code the IBSF is not in the position to
communicate the athletes´names before the proceedings have not been concluded.
The IOC Disciplinary Commission will be responsible for the investigation of the alleged anti-doping
rule violations during the Olympic Winter Games as the results and case management authority
whereas a provisional suspension outside of the Olympic Winter Games is within the IBSF´s
competence.
All parties involved have committed themselves to cooperate on all levels and support the
investigation by the IOC.
IBSF President Ivo Ferriani stated: "It has been a hard time for all of us in Sports after the publication
of the McLaren Report. The IBSF is fully commited to ensure all necessary steps will be taken to gain
back the integrity of Sport – this will require joint efforts by all stakeholders. The Russian Bobsleigh
Federation confirmed its full support to clarify the matter related to the allegations.”
http://www.ibsf.org/en/ne(...)an-skeleton-athletes
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 december 2016 @ 15:13:17 #84
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167743922
quote:
OlympicStatman twitterde op vrijdag 30-12-2016 om 15:09:26 #Olympics They are Olympic champion Aleksandr Tretyakov, bronze medallist Elena Nikitina, Maria Orlova and Olga Potylitsina reageer retweet
Al die startkanonnen, verrassing.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 december 2016 @ 15:16:58 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167744154
Chudinov zou ook geschorst worden als hij niet al gestopt was.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Trouwste user 2022 vrijdag 30 december 2016 @ 16:50:48 #86
7889 tong80
Spleenheup
pi_167748269
quote:
9s.gif Op vrijdag 30 december 2016 15:13 schreef heywoodu het volgende:

[..]

OlympicStatman twitterde op vrijdag 30-12-2016 om 15:09:26 #Olympics They are Olympic champion Aleksandr Tretyakov, bronze medallist Elena Nikitina, Maria Orlova and Olga Potylitsina reageer retweet
Al die startkanonnen, verrassing.
:D

Wat een beerput

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_167752750
Volgens La Gazzetta wordt ook al Sotnikova in verband gebracht met doping.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 december 2016 @ 19:23:16 #88
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167754288
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2016 18:43 schreef Leatherface het volgende:
Volgens La Gazzetta wordt ook al Sotnikova in verband gebracht met doping.
Ook Albert Demchenko staat op de lijst, een van de grote legendes in het rodelen. En nog wel een heleboel namen:

https://docs.google.com/s(...)c/htmlview?sle=true#
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167758657
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 december 2016 10:52 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Vanaf 2017 dan echt heus het nieuwe wielrennen
elk jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen.
pi_167769478
De frontpage staat weer vol me dopingnieuws. Skeleton en nu ook kunstrijden. De Russen houden zo geen medailles meer over :o
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167769858
Ik volg niet zoveel skeleton maar wat ik me beetje kan herinneren is wel dat Nikitina beste stappen maakte. Komt achteraf dan niet echt als een verrassing
  Trouwste user 2022 zaterdag 31 december 2016 @ 08:02:52 #92
7889 tong80
Spleenheup
pi_167774397
Na biatleten, langlaufers en skeletonners zit nog een volgende Russische topsporter in de dopingproblemen. Olympisch kunstschaatskampioene Adelina Sotnikova wordt genoemd in bij het McLaren-rapport vrijgegeven documenten, zo meldt La Gazzetta dello Sport.

Sotnikova zou een van de 28 atleten zijn waarvan het Internationaal Olympisch Comité vermoedt dat met de urinestalen gerommeld is. Uit het onderzoek zou niet blijken dat haar urine is omgewisseld met een schoon plasje, ook niet dat ze positief heeft getest, maar er zouden wel 'krassen' gevonden zijn in een flesje met haar urine. Dat kan duiden op het openmaken van het flesje en het bewerken van de inhoud door de Russen, zodat eventuele doping niet gevonden zou kunnen worden.

In Zuid-Korea kraait men intussen al victorie. De 17-jarige Sotnikova won in Sochi het goud op de individuele wedstrijd bij het kunstschaatsen, maar volgens velen was dat niet terecht. Regerend kampioene Kim Yu-na uit Zuid-Korea had het goud moeten winnen, zo zegt men, maar door corruptie zou het naar de Russische tiener zijn gegaan. Sinds de Spelen gaat het een stuk minder met Sotnikova, die geen enkele grote wedstrijd meer gewonnen heeft.

:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 31 december 2016 @ 08:05:57 #93
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_167774420
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2016 08:02 schreef tong80 het volgende:
Na biatleten, langlaufers en skeletonners zit nog een volgende Russische topsporter in de dopingproblemen. Olympisch kunstschaatskampioene Adelina Sotnikova wordt genoemd in bij het McLaren-rapport vrijgegeven documenten, zo meldt La Gazzetta dello Sport.

Sotnikova zou een van de 28 atleten zijn waarvan het Internationaal Olympisch Comité vermoedt dat met de urinestalen gerommeld is. Uit het onderzoek zou niet blijken dat haar urine is omgewisseld met een schoon plasje, ook niet dat ze positief heeft getest, maar er zouden wel 'krassen' gevonden zijn in een flesje met haar urine. Dat kan duiden op het openmaken van het flesje en het bewerken van de inhoud door de Russen, zodat eventuele doping niet gevonden zou kunnen worden.

In Zuid-Korea kraait men intussen al victorie. De 17-jarige Sotnikova won in Sochi het goud op de individuele wedstrijd bij het kunstschaatsen, maar volgens velen was dat niet terecht. Regerend kampioene Kim Yu-na uit Zuid-Korea had het goud moeten winnen, zo zegt men, maar door corruptie zou het naar de Russische tiener zijn gegaan. Sinds de Spelen gaat het een stuk minder met Sotnikova, die geen enkele grote wedstrijd meer gewonnen heeft.

:D

:P
Naast de omgekochte jury ook nog doping nodig hebben :D
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Trouwste user 2022 zaterdag 31 december 2016 @ 08:08:16 #94
7889 tong80
Spleenheup
pi_167774447
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 december 2016 08:05 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Naast de omgekochte jury ook nog doping nodig hebben :D
Dan begeef je je echt op glad ijs.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_167776147
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2016 00:33 schreef komrad het volgende:
De frontpage staat weer vol me dopingnieuws. Skeleton en nu ook kunstrijden. De Russen houden zo geen medailles meer over :o
Dadelijk nog een negatieve balans op de medaillespiegel. :D
  Trouwste user 2022 zaterdag 31 december 2016 @ 10:24:51 #96
7889 tong80
Spleenheup
pi_167776213
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2016 10:22 schreef Leatherface het volgende:

[..]

Dadelijk nog een negatieve balans op de medaillespiegel. :D
Buiten de bloedspiegel :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 31 december 2016 @ 10:25:19 #97
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_167776226
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2016 10:22 schreef Leatherface het volgende:

[..]

Dadelijk nog een negatieve balans op de medaillespiegel. :D
_O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_167833407
Herman Ram doet een Herman Rammetje.

quote:
Dat doet Dirk allemaal niet. Hij slikt Cheqio, een speciaal middel om de concentratie te bevorderen. "Van Barneveld slikt het ook."
Geen doping

Cheqio is geen doping volgens de Nederlandse dopingautoriteit. Althans, er zitten geen verboden prestatiebevorderende stoffen in, zegt directeur Herman Ram. Dat wil niet zeggen dat het pilletje niet werkt. "Een bruine boterham is ook prestatiebevorderend," zegt Ram. "En cafeïne ook. Dat staat ook niet op de dopinglijst."

Wat er wel in het pilletje zit, kan de dopingautoriteit niet zeggen. Dat hebben ze niet getest.
  maandag 2 januari 2017 @ 19:57:42 #99
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_167836983
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 17:50 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Herman Ram doet een Herman Rammetje.

[..]

tering wat naief
pi_167837638
Wie is Dirk?
  maandag 2 januari 2017 @ 20:42:09 #101
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_167838578
quote:
7s.gif Op maandag 2 januari 2017 20:18 schreef Sloggi het volgende:
Wie is Dirk?
Dirk van Duijvenbode
pi_167838848
Nooit van gehoord.
  dinsdag 3 januari 2017 @ 10:23:37 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167850628
http://m.sporza.be/#!/snippet/586b6b99486a0f7110cffee9

Ex-manager beschuldigt dopingzondaar Thomas Dekker van afpersing
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 3 januari 2017 @ 11:12:45 #104
426493 crew  PippenScottie
pi_167851484
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 10:23 schreef Szura het volgende:
http://m.sporza.be/#!/snippet/586b6b99486a0f7110cffee9

Ex-manager beschuldigt dopingzondaar Thomas Dekker van afpersing
Fijne sport, wielrennen.
  dinsdag 3 januari 2017 @ 11:50:27 #105
14505 OProg
A Life in Music
pi_167852260
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 11:12 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Fijne sport, wielrennen.
Karim Benzema vindt dit leuk.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_167852968
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 10:23 schreef Szura het volgende:
http://m.sporza.be/#!/snippet/586b6b99486a0f7110cffee9

Ex-manager beschuldigt dopingzondaar Thomas Dekker van afpersing
Zelfs in Expeditie Robinson merkte je al wat voor zielig persoon TD is.
pi_167853412
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 12:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Zelfs in Expeditie Robinson merkte je al wat voor zielig persoon TD is.
Niet dat Jacques Hanegraaf een fijn figuur is.
pi_167854850
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 12:48 schreef alpeko het volgende:

[..]

Niet dat Jacques Hanegraaf een fijn figuur is.
Wil net zeggen. Hanegraaf schijnt een verschrikkelijke klootzak te zijn en dat boek bevestigde dat beeld nogmaals.
pi_167861984
Doet mij denken aan Armstrong die Walsh aanklaagde. Ik geloof persoonlijk niets van de onschuld van Hanegraaf..
#12 is not for sale!
  dinsdag 3 januari 2017 @ 19:58:04 #110
40566 Ericr
Livewrong
pi_167863465
Ze verdienden elkaar, twee assholes bij elkaar. Hele wielerwereld heeft verrotte managers, Hanegraaf zal echt de uitzondering niet zijn geweest.
pi_167864311
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 13:45 schreef TheArt het volgende:

[..]

Wil net zeggen. Hanegraaf schijnt een verschrikkelijke klootzak te zijn en dat boek bevestigde dat beeld nogmaals.
St. Willebrord. Zegt genoeg.
  vrijdag 6 januari 2017 @ 18:42:13 #112
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_167930136
Doet Pechstein nog steeds mee? Bijna 45 jaar oud.

Of zegt dat vooral veel over het niveau van het vrouwenschaatsen?
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
pi_167998400
Wanneer zouden die namen openbaar gemaakt worden of toch gevalletje doofpot..
pi_167998713
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 18:42 schreef Klopkoek het volgende:
Doet Pechstein nog steeds mee? Bijna 45 jaar oud.

Of zegt dat vooral veel over het niveau van het vrouwenschaatsen?
Dat doet het, maar het zegt vooral iets over het niveau van het Duitse damesschaatsen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 9 januari 2017 @ 11:53:14 #115
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_167999980
ik ben een tijdje weinig online geweest, is die uitzending over de motortjes al geweest?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Redactie Frontpage / Sport maandag 9 januari 2017 @ 11:59:45 #116
426493 crew  PippenScottie
pi_168000079
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 11:53 schreef rubbereend het volgende:
ik ben een tijdje weinig online geweest, is die uitzending over de motortjes al geweest?
Expected to be aired on January 28th.

Wel aardig van CBS. Geeft Armstrong wat tijd om zijn advocatenteam bij te praten.
pi_168000223
Blijft wel verbazingwekkend, de techniek van kleine lichte batterijen is heeft juist later pas een vlucht genomen.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 9 januari 2017 @ 12:27:39 #118
426493 crew  PippenScottie
pi_168000485
Ik kijk nu al uit naar Harm Kuipers die gaat verklaren dat motortjes niet werken.

Op een placebo effect na dan.
  maandag 9 januari 2017 @ 13:58:17 #119
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168002834
quote:
1s.gif Op maandag 9 januari 2017 12:27 schreef PippenScottie het volgende:
Ik kijk nu al uit naar Harm Kuipers die gaat verklaren dat motortjes niet werken.

Op een placebo effect na dan.
:D :D :o :o :o _O- _O- _O-
pi_168003379
quote:
1s.gif Op maandag 9 januari 2017 12:27 schreef PippenScottie het volgende:
Ik kijk nu al uit naar Harm Kuipers die gaat verklaren dat motortjes niet werken.

Op een placebo effect na dan.
Zijn er al studies die bewijzen dat je met motortje harder een berg op fietst?
  maandag 9 januari 2017 @ 19:00:08 #121
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_168009541
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 14:31 schreef alpeko het volgende:

[..]

Zijn er al studies die bewijzen dat je met motortje harder een berg op fietst?
Nee, maar als Harm verklaart dat de motortjes niet werken zie ik straks nog Eddy Merckx zijn come-back maken bij Team Yamaha ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_168010059
John Surtees misschien. Kan 'ie de eerste zijn die wereldkampioen op de motor, in de F1 en in het wielrennen wordt.
in a crowd you lose humanity
  maandag 9 januari 2017 @ 19:55:02 #123
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_168011600
Ben ik de enige die bij het stoppen van Westra meteen aan doping dacht?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_168011965
quote:
1s.gif Op maandag 9 januari 2017 19:55 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Ben ik de enige die bij het stoppen van Westra meteen aan doping dacht?
Vast niet maar zo onverwacht is het niet als je Liewe afgelopen jaren hebt gehoord.
Die gast lijkt wel depressief, sneu verhaal

[ Bericht 0% gewijzigd door opgebaarde op 09-01-2017 20:10:40 ]
  maandag 9 januari 2017 @ 20:44:31 #125
40566 Ericr
Livewrong
pi_168013436
Als je er gevoelig voor bent kan het gebruik van middelen wel een depressie triggeren. Als het prive tegenzit en de prestaties dan afnemen val je in een zwart gat. Dat gebeurde tientallen jaren terug ook al met diverse profrenners. Met als bekendste voorbeeld Johan van der Velde.
pi_168013439
quote:
1s.gif Op maandag 9 januari 2017 19:55 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Ben ik de enige die bij het stoppen van Westra meteen aan doping dacht?
Dat hij in het verleden aan doping heeft gezeten (Vacansoleil) zou me niks verbazen maar ik geloof absoluut niet dat zijn stoppen daar ook maar iets mee te maken heeft. Hij is in het laatste jaar al vaker in het nieuws geweest met mentale problemen en eigenlijk ben ik niet verbaast dat hij er nu plotseling mee kapt. Ik hoop wel dat hij zijn zaakjes op orde krijgt en niet in de goot beland. Volgens mij is het een prima gozer, sowieso gun je dit niemand.
pi_168013478
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 20:44 schreef Ericr het volgende:
Als je er gevoelig voor bent kan het gebruik van middelen wel een depressie triggeren. Als het prive tegenzit en de prestaties dan afnemen val je in een zwart gat. Dat gebeurde tientallen jaren terug ook al met diverse profrenners. Met als bekendste voorbeeld Johan van der Velde.
Dat zou natuurlijk wel kunnen.
  maandag 9 januari 2017 @ 20:52:14 #128
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_168013743
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 20:44 schreef Ericr het volgende:
Als je er gevoelig voor bent kan het gebruik van middelen wel een depressie triggeren. Als het prive tegenzit en de prestaties dan afnemen val je in een zwart gat. Dat gebeurde tientallen jaren terug ook al met diverse profrenners. Met als bekendste voorbeeld Johan van der Velde.
Ja hier zat ik ook aan te denken.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  dinsdag 10 januari 2017 @ 13:22:53 #129
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_168027226
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 10:41 schreef Coppi het volgende:

[..]

Dat doet het, maar het zegt vooral iets over het niveau van het Duitse damesschaatsen.
Ik dacht altijd dat veldrijden nog meer een c-sport was dan schaatsen, maar begin nu te twijfelen.
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  dinsdag 10 januari 2017 @ 16:32:05 #130
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_168031486
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 13:22 schreef Klopkoek het volgende:

[..]

Ik dacht altijd dat veldrijden nog meer een c-sport was dan schaatsen, maar begin nu te twijfelen.
Serieus? In het veldrijden zijn het juist twee jonge renners die op het moment alle oudjes aan het spit rijgen...
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 10 januari 2017 @ 16:36:06 #131
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168031570
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 13:22 schreef Klopkoek het volgende:

[..]

Ik dacht altijd dat veldrijden nog meer een c-sport was dan schaatsen, maar begin nu te twijfelen.
Veldrijden is internationaal ook veel kleiner lijkt me. Verder zegt een oude uitschieter daar weinig over, die heb je in zoveel sporten wel, zeker in duursporten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 10 januari 2017 @ 21:07:27 #132
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_168038692
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 20:44 schreef Ericr het volgende:
Als je er gevoelig voor bent kan het gebruik van middelen wel een depressie triggeren. Als het prive tegenzit en de prestaties dan afnemen val je in een zwart gat. Dat gebeurde tientallen jaren terug ook al met diverse profrenners. Met als bekendste voorbeeld Johan van der Velde.
Zelfs nog met grotere namen: Frank Vandenbroucke was ook zo'n geval
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  dinsdag 10 januari 2017 @ 21:11:00 #133
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_168038866
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 21:07 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Zelfs nog met grotere namen: Frank Vandenbroucke was ook zo'n geval
Klopt, Jiminez en Pantani zijn hier ook 2 voorbeelden van.
  Moderator dinsdag 10 januari 2017 @ 22:46:02 #134
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_168042778
Brailsford komt er totaal niet uit :').
pi_168043529
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 22:46 schreef Slobeend het volgende:
Brailsford komt er totaal niet uit :').
Speelt er weer iets?
  Moderator dinsdag 10 januari 2017 @ 23:11:32 #136
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_168043622
quote:
7s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 23:09 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Speelt er weer iets?
Was een interview in het Sportjournaal. http://nos.nl/artikel/215(...)presentatie-sky.html
  dinsdag 10 januari 2017 @ 23:13:13 #137
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_168043668
"Zaak wordt binnenkort afgesloten"

Leuk geprobeerd Brailsford
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 10 januari 2017 @ 23:15:22 #138
426493 crew  PippenScottie
pi_168043734
Adele heeft al een toepasselijk liedje voor het onvermijdelijke ineenstorten van de ploeg.

Skyfaaaaaaal! Skyfaaaaaahaaaaal!!
  Moderator dinsdag 10 januari 2017 @ 23:15:38 #139
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168043740
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 23:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Was een interview in het Sportjournaal. http://nos.nl/artikel/215(...)presentatie-sky.html
Naast het feit dat hij weer enorm uit zijn nek staat te lullen ziet hij er wel ontzettend slecht uit. Volgens mij heeft onze fraudeur een flink aantal slapeloze nachtjes gehad.

Waarom is hij trouwens nog in dienst?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_168043809
Wat een joker.
  dinsdag 10 januari 2017 @ 23:30:22 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168044123
Brailsford is een charlatan, altijd al geroepen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 januari 2017 @ 23:36:23 #142
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168044284
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 20:44 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Dat hij in het verleden aan doping heeft gezeten (Vacansoleil) zou me niks verbazen maar ik geloof absoluut niet dat zijn stoppen daar ook maar iets mee te maken heeft. Hij is in het laatste jaar al vaker in het nieuws geweest met mentale problemen en eigenlijk ben ik niet verbaast dat hij er nu plotseling mee kapt. Ik hoop wel dat hij zijn zaakjes op orde krijgt en niet in de goot beland. Volgens mij is het een prima gozer, sowieso gun je dit niemand.
Hij heeft toch flink aan de pillen gezeten vroegah?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 januari 2017 @ 23:36:34 #143
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168044288
dubbel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Trouwste user 2022 woensdag 11 januari 2017 @ 10:30:06 #144
7889 tong80
Spleenheup
pi_168048237
Vitaly Moetko, minister van Sport in Rusland, noemt zijn land 'het schoonste sportland ter wereld.' De Rus durft deze bewering aan nu de Britse dopingautoriteit alle dopingstalen van Russische sporters onderzoekt nadat de Russische tegenhanger werd geschorst vanwege vermoedens van corruptie.



Moetko reageert hiermee op de oproep van diverse anti-doping partijen die Russische sporters willen schorsen voor sportevenementen. Na een bijeenkomst riepen 19 leiders op om alle sportevenementen uit Rusland terug te trekken. Iets wat invloed zou hebben op de organisatie van het WK voetbal in 2018.

Moetko, tevens vice-premier van Rusland, zegt dat de dopingautoriteiten 'urine moeten onderzoeken' en zich niet moeten bezig houden met politiek.

Rusland wordt al geruime tijd met doping in verband gebracht. Begin december kwam de Canadese advocaat Richard McLaren met het tweede deel van zijn onderzoek daarnaar. Volgens zijn rapport maakten meer dan duizend Russische sporters tussen 2011 en 2015 deel uit van een vanuit de staat geregeld dopingsysteem.

http://www.ad.nl/andere-s(...)ter-wereld~aaa612da/

Sport en politiek moeten gescheiden blijven zegt de vice premier van Rusland. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_168049177
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 23:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Hij heeft toch flink aan de pillen gezeten vroegah?
Ik was er niet bij dus dat weet ik niet.
Ik vermoed overigens van wel.
pi_168049358
"Jullie moeten in ons geloven. Jullie moeten in mij geloven. Jullie moeten in Team Sky geloven."
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_168050427
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 10:30 schreef tong80 het volgende:
Vitaly Moetko, minister van Sport in Rusland, noemt zijn land 'het schoonste sportland ter wereld.' De Rus durft deze bewering aan nu de Britse dopingautoriteit alle dopingstalen van Russische sporters onderzoekt nadat de Russische tegenhanger werd geschorst vanwege vermoedens van corruptie.

[ afbeelding ]

Moetko reageert hiermee op de oproep van diverse anti-doping partijen die Russische sporters willen schorsen voor sportevenementen. Na een bijeenkomst riepen 19 leiders op om alle sportevenementen uit Rusland terug te trekken. Iets wat invloed zou hebben op de organisatie van het WK voetbal in 2018.

Moetko, tevens vice-premier van Rusland, zegt dat de dopingautoriteiten 'urine moeten onderzoeken' en zich niet moeten bezig houden met politiek.

Rusland wordt al geruime tijd met doping in verband gebracht. Begin december kwam de Canadese advocaat Richard McLaren met het tweede deel van zijn onderzoek daarnaar. Volgens zijn rapport maakten meer dan duizend Russische sporters tussen 2011 en 2015 deel uit van een vanuit de staat geregeld dopingsysteem.

http://www.ad.nl/andere-s(...)ter-wereld~aaa612da/

Sport en politiek moeten gescheiden blijven zegt de vice premier van Rusland. :D

:P
die foto erbij ook
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 11 januari 2017 @ 13:15:02 #148
426493 crew  PippenScottie
pi_168051229
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 11:34 schreef ThePlaneteer het volgende:
"Jullie moeten in ons geloven. Jullie moeten in mij geloven. Jullie moeten in Team Sky geloven."
En ik heb medelijden met de cynici en skeptici.
Waarom geloven jullie niet in sprookjes??? ;(
  Moderator woensdag 11 januari 2017 @ 13:24:55 #149
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168051403
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 11:34 schreef ThePlaneteer het volgende:
"Jullie moeten in ons geloven. Jullie moeten in mij geloven. Jullie moeten in Team Sky geloven."
Sterke argumenten wel.

Wat ongekend tenenkrommend en gênant.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 11 januari 2017 @ 13:43:03 #150
14505 OProg
A Life in Music
pi_168051683
Toch blijft dat pakket op beide manieren raar. Als het legaal spul was, Fluimucil ofzo, waarom zo veel moeite doen terwijl je het ook daar kan halen. Als het illegaal was, waarom het risico lopen het half Europa door te voeren om het de laatste dag van de koers pas binnen te krijgen.

Komt in beide gevallen lomp over in het marginal gains verhaal waarin ze opscheppen dat ze zelfs na hebben gedacht over de kleur dopjes van de drinkbussen.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Trouwste user 2022 woensdag 11 januari 2017 @ 14:47:02 #151
7889 tong80
Spleenheup
pi_168052766
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 12:34 schreef planethugo het volgende:

[..]

die foto erbij ook
[ afbeelding ]
Moest ik ook aan denken :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_168052863
quote:
"People's perception of me is what their perception of me may be," he said. "I accept that totally, I know what I'm doing, I know in my own mind, in my own soul, if I'm doing this the right way or not, and I've been doing it the right way for a long time, and I know that. I'll continue to do that, so me - I'm focussing on the future, this year, and next year and that's what I'm going to do."
De tering, waarom zit die engnek bij die ploeg? Ook al kunnen ze beter gelijk die hele ploeg opheffen, als de leiding en begeleiding verrot is valt er weinig meer te redden. Maar goed dan is de WT straks wel erg leeg als die criteria overal worden gehanteerd.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 02:23:03 #153
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168095463
Six weightlifters among eight athletes disqualified after positive re-tests from Beijing 2008 and London 2012

http://www.insidethegames(...)2008-and-london-2012
pi_168101766
Dat van die Chinezen was dacht ik toch al bekend?
  vrijdag 13 januari 2017 @ 13:40:02 #155
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168102269
dit zij
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 13:15 schreef Leatherface het volgende:
Dat van die Chinezen was dacht ik toch al bekend?
dit zijn weer andere
  maandag 16 januari 2017 @ 01:27:47 #156
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_168182040
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_168183030
Linkerpedaal raakt iets waardoor wiel wordt aangedreven.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  maandag 16 januari 2017 @ 11:32:53 #158
14505 OProg
A Life in Music
pi_168186024
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_168267604
24 januari popcorndag :9
mjshrimper twitterde op donderdag 19-01-2017 om 13:25:56 Culture, Media & Sport Committee to hear from Nicole Cooke on Jan 24 for its doping inquiry, she's got lots to say https://t.co/KzVheVJUq3 reageer retweet
pi_168268001
Hoe zat het ook alweer met die namen op bloedzakken die bekend zouden worden gemaakt?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 19 januari 2017 @ 14:30:24 #161
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168268021
quote:
7s.gif Op donderdag 19 januari 2017 14:29 schreef Sloggi het volgende:
Hoe zat het ook alweer met die namen op bloedzakken die bekend zouden worden gemaakt?
Die worden ooit bekend gemaakt. Krijgen we in 2019 wel eens een bericht over dat het binnen vijf maanden bekend wordt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Trouwste user 2022 donderdag 19 januari 2017 @ 15:13:02 #162
7889 tong80
Spleenheup
pi_168268861
quote:
9s.gif Op donderdag 19 januari 2017 14:30 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Die worden ooit bekend gemaakt. Krijgen we in 2019 wel eens een bericht over dat het binnen vijf maanden bekend wordt.
Beetje veel de Kennedy boeken :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_168275604
Zal wel niets van komen, maar toch _O_

quote:
Real Madrid owe me money, says blood-doping doctor Eufemiano Fuentes
The Spanish doctor at the centre of the Operation Puerto blood-doping trial says Real Madrid owe him money.

Eufemiano Fuentes is on trial in the Spanish capital accused of overseeing a doping operation for cyclists, but has said he has also worked with athletes in other sports, including football.
Leaving court on Friday, Fuentes told Spanish radio he was “interested in collecting on a debt from Real Madrid”.

When asked if the debt was for medical services he rendered to the Spanish league champions, Fuentes responded: “I can’t answer that.”

Fuentes added that he could not remember from what year the debt dated but that he wanted to collect now because it was an old debt that was about to be voided by the statute of limitations.
Fuentes’s lawyer, Tomás Valvidielso, said the debt “had nothing to do with Operation Puerto” and
Real Madrid spokesman Marta Santisteban said the money Fuentes referred to is from his participation as a witness on the club’s behalf in a trial against the French newspaper Le Monde for having published that Real Madrid and other Spanish clubs had their players use banned performance-enhancing drugs. Le Monde lost the case, had to rectify and pay for damages.

“Fuentes is asking to be paid for his travel and lodging expenses when he was called to act as a witness, and Madrid has no problem with paying him when he produces the necessary receipts,” Santisteban said. She did not know why Fuentes was called by Madrid as an expert witness.
Fuentes is one of five defendants being tried on charges of endangering the public health with improperly performed blood transfusions since doping was not illegal in Spain when police began their investigation in 2006. It has since been criminalised.

So far, only cyclists have been implicated in the Puerto case, even though Fuentes has testified that he had clients from other sports, including football.

Real Madrid are not the first of Spain’s top-flight clubs to be linked to Fuentes recently.
In February, a former president of Real Sociedad, Iñaki Badiola, told sports daily AS that the Basque club paid for their players to be doped from 2001-07 and pointed to Fuentes as a possible supplier. Real Sociedad have denied the allegation.

http://www.telegraph.co.u(...)femiano-Fuentes.html
  Trouwste user 2022 vrijdag 20 januari 2017 @ 09:20:40 #164
7889 tong80
Spleenheup
pi_168286737
Grappig :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 20 januari 2017 @ 12:07:46 #165
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168289695
quote:
0s.gif Op donderdag 19 januari 2017 20:11 schreef TheArt het volgende:
Zal wel niets van komen, maar toch _O_

[..]

denk als iedereen retired is, dus nog een jaar of 10, boeit het niemand meer.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 22 januari 2017 @ 19:41:46 #166
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_168351177
Cyclingnewsfeed twitterde op zondag 22-01-2017 om 19:37:03 Cyclo-cross coach dies of suicide after junior rider tests positive | https://t.co/qnZey18DF6 https://t.co/XrA8b1qO8f reageer retweet
  Redactie Sport / Supervogel zondag 22 januari 2017 @ 19:57:58 #167
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_168351672
NOSsport twitterde op zondag 22-01-2017 om 19:45:11 Dopingcoaches die hun schorsing gewoon negeren. Het kan allemaal in Rusland. https://t.co/k1SLrH7dtM reageer retweet
Verrassend.
  zondag 22 januari 2017 @ 22:25:04 #168
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_168356608
Het zit gewoon in al hun wortels, je moet niet gaan snoeien maar gewoon wortels eruit trekken. Simpel
  zondag 22 januari 2017 @ 23:22:23 #169
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168358963
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2017 22:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
Het zit gewoon in al hun wortels, je moet niet gaan snoeien maar gewoon wortels eruit trekken. Simpel
lol, hoeveel jaar zegt men dit al?
pi_168406490
Nou nou, wat had Nicole Cooke een hoop te vertellen. Er wordt niet genoeg gedaan tegen doping, wat speculatie en verder een heleboel gezeur over dat vrouwen achtergesteld zijn op mannen.
  dinsdag 24 januari 2017 @ 22:46:41 #171
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168407637
quote:
9s.gif Op dinsdag 24 januari 2017 22:13 schreef wimderon het volgende:
Nou nou, wat had Nicole Cooke een hoop te vertellen. Er wordt niet genoeg gedaan tegen doping, wat speculatie en verder een heleboel gezeur over dat vrouwen achtergesteld zijn op mannen.
zoals verwacht
  dinsdag 24 januari 2017 @ 22:58:24 #172
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168408101
eens kijken wat 28 jan brengt met die 60 minutes reportage
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 25 januari 2017 @ 20:48:45 #173
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168426478
Jamaica is het goud van de 4x100m in Beijing kwijt:
Bolt moet olympisch goud inleveren door doping teamgenoot

Lebedeva moet dubbel zilver van 2008 inleveren, wat vooral bij het hinkstapspringen wel leuk is, want Devetzi (die het zilver dan zou krijgen) werd in november al betrapt.
Doping kost Russisch verspringkampioene dubbel olympisch zilver
Topatlete raakt medailles na 9 jaar kwijt door doping
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 25 januari 2017 @ 21:07:05 #174
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168427053
Overzichtje van de gewichthefbond met de zaken nav de hertesten van 2008 en 2012. Het is een pijnlijk lang lijstje :')

http://www.iwf.net/anti-doping/reanalysis/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168428592
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 21:07 schreef heywoodu het volgende:
Overzichtje van de gewichthefbond met de zaken nav de hertesten van 2008 en 2012. Het is een pijnlijk lang lijstje :')

http://www.iwf.net/anti-doping/reanalysis/
Waarom is deze volksverlakkerij nog Olympisch?
U MAD?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 25 januari 2017 @ 21:53:47 #176
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168428668
quote:
1s.gif Op woensdag 25 januari 2017 21:51 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Waarom is deze volksverlakkerij nog Olympisch?
Omdat het misschien wel de bond is waar men het hardst tegen doping vecht :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168428703
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 21:53 schreef heywoodu het volgende:

Omdat het misschien wel de bond is waar men het hardst tegen doping vecht :P
Dat kan wel zo zijn, maar als het vechten tegen de bierkaai is moet je eens de beslissing nemen de stekker eruit te trekken.
U MAD?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 25 januari 2017 @ 21:55:44 #178
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168428726
quote:
1s.gif Op woensdag 25 januari 2017 21:55 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Dat kan wel zo zijn, maar als het vechten tegen de bierkaai is moet je eens de beslissing nemen de stekker eruit te trekken.
Het levert het FOK!forum ook altijd mooie gifjes op, dus dat is sowieso geen optie.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168432528
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2017 21:07 schreef heywoodu het volgende:
Overzichtje van de gewichthefbond met de zaken nav de hertesten van 2008 en 2012. Het is een pijnlijk lang lijstje :')

http://www.iwf.net/anti-doping/reanalysis/
het geeft gewoon aan hoe ver WADA achter ligt met het detecteren van doping. wat je dus nu kijkt en ziet winnen wordt over 4 of 8 jaar weer ingetrokken, alleen 99% van de mensen leest dat niet.
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 27 januari 2017 @ 21:14:31 #180
426493 crew  PippenScottie
pi_168476588
Zet de popcorn maar klaar, mensen!

TheRaceRadio twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 16:57:55 The much rumored @60Minutes piece on motors in the Pro Peloton is this Sunday, 7 pm, on @CBS https://t.co/hCZahpX3GV tic, tic, tic reageer retweet
TheRaceRadio twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 17:01:00 Varjas says he took $2 Million and agreed not sell or speak of motors for 10 years.....How many Pro cyclists can afford $2 Million? reageer retweet
En just for shits and giggles:

TheRaceRadio twitterde op vrijdag 27-01-2017 om 17:23:17 Was the guy who paid $2 million Thomas Voeckler? https://t.co/AegsJZ7LQ8 reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 27 januari 2017 @ 21:16:24 #181
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168476660
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:14 schreef PippenScottie het volgende:
How many Pro cyclists can afford $2 Million?
Alsjeblieft niet Armstrong :O
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 27 januari 2017 @ 21:18:31 #182
426493 crew  PippenScottie
pi_168476709
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Alsjeblieft niet Armstrong :O
In dat geval heb ik slecht nieuws voor je. :)

Nog een artikel aan wijden, of de uitzending van zondag afwachten?
pi_168476741
Als het geen Amerikaan is dan is het toch niet interessant voor CBS?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 27 januari 2017 @ 21:20:09 #184
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168476758
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:18 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

In dat geval heb ik slecht nieuws voor je. :)

Nog een artikel aan wijden, of de uitzending van zondag afwachten?
Die keuze is aan jou :Y

Ik zou het zelf alleen zo saai vinden als er nu nog iets 'onthuld' wordt over Armstrong, die vent is al lang dood en begraven, hier schieten we dan weinig meer mee op ;(

Alsof een Azerbeidzjaanse gewichtheffer in 2004 doping zou hebben gebruikt, bij wijze van spreken :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 27 januari 2017 @ 21:21:14 #185
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168476800
Maar goed, het grote publiek zal wel smullen van wat natrappen op Armstrong :9
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 27 januari 2017 @ 21:21:58 #186
426493 crew  PippenScottie
pi_168476819
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:20 schreef heywoodu het volgende:
o saai vinden als er nu nog iets 'onthuld' wordt over Armstrong, die vent is al lang dood en begraven, hier schieten we dan
Valt nog wel mee. Er zijn bakken fans die hun cognitieve dissonantie reduceren met argumenten als "iedereen deed het".
Motortjes zijn zelfs voor de meest verstokte wielerfan een brug te ver. Denk ik.
pi_168476935
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:21 schreef heywoodu het volgende:
Maar goed, het grote publiek zal wel smullen van wat natrappen op Armstrong :9
het zou wel episch zijn als blijkt dat Fabian Tommeke op de muur vernederde met een motortje


Altijd mooi om Wuyts kapot te horen gaan _O-
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168477034
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:21 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Valt nog wel mee. Er zijn bakken fans die hun cognitieve dissonantie reduceren met argumenten als "iedereen deed het".
Motortjes zijn zelfs voor de meest verstokte wielerfan een brug te ver. Denk ik.
Present.
pi_168477086
Waarom zou je iemand 2 miljoen betalen om 10 jaar z'n mond te houden? Dan weet je toch dat diegene, zeker als het iemand is die die 2 miljoen aanneemt, er na 10 jaar nog een keer een slaatje uit zal gaan slaan? Lijkt me in ieder geval een vrij domme deal.

Overigens vind ik een kuurtje epo net zo erg (of misschien wel erger, aangezien je daar gewoon met je gezondheid speelt) dan een motortje.
  vrijdag 27 januari 2017 @ 22:21:22 #190
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168479139
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Alsjeblieft niet Armstrong :O
ligt wel in de lijn van verwachting van the ultimate cheater, tygart komt direct klaar in zijn broekje
  zaterdag 28 januari 2017 @ 09:26:59 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168486033
'Boek Thomas Dekker is een afrekening'

Gepubliceerd: 28-01-17 07:09
Laatste update: 28-01-17 09:17

Thomas Dekker schreef zijn boek Mijn gevecht uit rancune richting Michael Boogerd.
"Het is voor mij klip en klaar dat het een afrekening is", zegt Boogerd zaterdag in een interview met De Telegraaf. Dekker zou het zijn voormalige vriend en collega kwalijk nemen dat die hem uiteindelijk geen contract bij de Roompot-wielerploeg gaf.

Bij het opzetten van die ploeg in 2014 werd Boogerd gepolst door manager Martijn Berkhout, met de vraag of zijn cliënt niet iets voor het nieuwe team zou zijn. ''Ik heb gezegd dat ik graag eerst eens een keer met Thomas wilde praten”, aldus Boogerd. „Thomas had in 2013 over mij verklaard bij de dopingautoriteit. Ik wilde dat gewoon met hem uitpraten.’’

Dat Dekker het Roompot-contract nooit kreeg had evenwel niets met Dekkers dopingverleden te maken, maar met de reserves van de sponsors. ''Onze sponsoren adviseerden om niet met hem in zee te gaan. Zij vonden dat Thomas niet bij de ploeg paste. Roompot moest no nonsense uitstralen. Thomas is te veel jetset.’’

In de biografie Mijn Gevecht van schrijver Thijs Zonneveld doet Dekker een boekje open over zijn tijd bij de Rabobank-ploeg en schildert Boogerd daarin af als een feestbeest en dopinggebruiker.

Door: ANP
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zaterdag 28 januari 2017 @ 11:21:04 #192
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_168487635
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 09:26 schreef Szura het volgende:
'Boek Thomas Dekker is een afrekening'

Gepubliceerd: 28-01-17 07:09
Laatste update: 28-01-17 09:17

Thomas Dekker schreef zijn boek Mijn gevecht uit rancune richting Michael Boogerd.
"Het is voor mij klip en klaar dat het een afrekening is", zegt Boogerd zaterdag in een interview met De Telegraaf. Dekker zou het zijn voormalige vriend en collega kwalijk nemen dat die hem uiteindelijk geen contract bij de Roompot-wielerploeg gaf.

Bij het opzetten van die ploeg in 2014 werd Boogerd gepolst door manager Martijn Berkhout, met de vraag of zijn cliënt niet iets voor het nieuwe team zou zijn. ''Ik heb gezegd dat ik graag eerst eens een keer met Thomas wilde praten”, aldus Boogerd. „Thomas had in 2013 over mij verklaard bij de dopingautoriteit. Ik wilde dat gewoon met hem uitpraten.’’

Dat Dekker het Roompot-contract nooit kreeg had evenwel niets met Dekkers dopingverleden te maken, maar met de reserves van de sponsors. ''Onze sponsoren adviseerden om niet met hem in zee te gaan. Zij vonden dat Thomas niet bij de ploeg paste. Roompot moest no nonsense uitstralen. Thomas is te veel jetset.’’

In de biografie Mijn Gevecht van schrijver Thijs Zonneveld doet Dekker een boekje open over zijn tijd bij de Rabobank-ploeg en schildert Boogerd daarin af als een feestbeest en dopinggebruiker.

Door: ANP
Als ik Boogerd was dan had ik mijn mond er verder maar over gehouden, iets met wrijven in een vlek.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 28 januari 2017 @ 11:25:05 #193
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168487730
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 09:26 schreef Szura het volgende:
Zij vonden dat Thomas niet bij de ploeg paste. Roompot moest no nonsense uitstralen. Thomas is te veel jetset.’’
:')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168487867
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:21 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Valt nog wel mee. Er zijn bakken fans die hun cognitieve dissonantie reduceren met argumenten als "iedereen deed het".
Motortjes zijn zelfs voor de meest verstokte wielerfan een brug te ver. Denk ik.
jep
pi_168487888
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 11:25 schreef heywoodu het volgende:

[..]

:')
Niet mee eens? Ik vind dat ze wel een punt hebben.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 28 januari 2017 @ 11:35:19 #196
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168487911
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 11:33 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Niet mee eens? Ik vind dat ze wel een punt hebben.
Ik geloof er geen kut van dat dat meer de doorslag gaf dan een dopingverleden ofzo. Alsof hij een of andere superster is.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168487948
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 11:35 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik geloof er geen kut van dat dat meer de doorslag gaf dan een dopingverleden ofzo. Alsof hij een of andere superster is.
Meer doorslag misschien niet maar passen bij Roompot deed hij niet.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 28 januari 2017 @ 14:14:03 #198
426493 crew  PippenScottie
pi_168490963
Volgens mij zou iedereen erbij gebaat zijn als Michael Boogerd op Rottumerplaat ging wonen en daar ook zou blijven.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 28 januari 2017 @ 14:14:46 #199
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168490984
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 14:14 schreef PippenScottie het volgende:
Volgens mij zou iedereen erbij gebaat zijn als Michael Boogerd op Rottumerplaat ging wonen en daar ook zou blijven.
Daar is ook internet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168491906
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 14:14 schreef PippenScottie het volgende:
Volgens mij zou iedereen erbij gebaat zijn als Michael Boogerd op Rottumerplaat ging wonen en daar ook zou blijven.
Liever TD. Op dat andere onbewoonde eiland (expeditie Robinson) bleek ook al dat hij een walgelijk rancuneus mannetje was. Dat kan zeker een drijfveer voor het boek zijn geweest, naast natuurlijk meer basic ordinair geld verdienen over de rug van anderen.

En ja, natuurlijk, Boogerd heeft weinig recht van spreken. Maar in dezen is het puur Thomas Dekker die op onethische wijze geld aan het verdienen is.
pi_168494034
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 14:53 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Liever TD. Op dat andere onbewoonde eiland (expeditie Robinson) bleek ook al dat hij een walgelijk rancuneus mannetje was. Dat kan zeker een drijfveer voor het boek zijn geweest, naast natuurlijk meer basic ordinair geld verdienen over de rug van anderen.

En ja, natuurlijk, Boogerd heeft weinig recht van spreken. Maar in dezen is het puur Thomas Dekker die op onethische wijze geld aan het verdienen is.
Dekker is nog steeds butthurt, dat hij als enige op EPO van de Rabo ploeg gepakt is. 2 jaar aan zijn broek kreeg en zijn carrière was over.
nu is het als elke dopingzondaar, een boek schrijven en er geld aan verdienen.
dat Boogerd een feestbeest en een dopinggebruiker was, wist iedereen al.
pi_168522264
Nieuw soort doping op het WK cyclocross vandaag: Bandendoping _O-
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zondag 29 januari 2017 @ 18:58:28 #204
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168524074
quote:
en dan nog niet winnen?
  zondag 29 januari 2017 @ 18:58:45 #205
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168524086
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 17:57 schreef komrad het volgende:
Nieuw soort doping op het WK cyclocross vandaag: Bandendoping _O-
vertel?
pi_168524371
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 18:58 schreef THEFXR het volgende:

[..]

en dan nog niet winnen?
Te veel chocola in de winter.
  zondag 29 januari 2017 @ 19:32:28 #207
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168525373
vannacht om 1.00 uur, schijnt vanaf 1998 al motortjes in omloop zijn geweest.

http://www.cbsnews.com/ne(...)-enhancing-the-bike/
  maandag 30 januari 2017 @ 01:22:27 #208
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168535495
Hier de CBS clip
http://www.cbsnews.com/videos/enhancing-the-bike/

deel 2:
http://www.cbsnews.com/vi(...)ig-cheat-in-cycling/

[ Bericht 37% gewijzigd door THEFXR op 30-01-2017 01:55:40 ]
  Moderator maandag 30 januari 2017 @ 01:43:27 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168535573
Dus de motortjes zitten tegenwoordig ook in de achterwielen. Zo'n wiel zou dan 800 gram zwaarder zijn dan een normaal wiel en in de Tour van 2015 waren de fietsen van Sky 800 gram zwaarder dan de fietsen van andere ploegen.

Wie had dat ooit kunnen denken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 30 januari 2017 @ 01:57:04 #210
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_168535604
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 21:21 schreef heywoodu het volgende:
Maar goed, het grote publiek zal wel smullen van wat natrappen op Armstrong :9
Als het om Armstrong gaat zijn er toch niet veel mogelijkheden ?

- Ofwel is hij een complete idioot die niet genoeg in dat motortje vertrouwd dat ie ook nog eens zowat alle beschikbare gewone doping in z'n lijf gaat gieten ...

- Ofwel is dat motortje van die Tsjech gewoon kut dat ie toch nog zowat alle beschikbare doping in z'n lijf moest gieten

- Ofwel reed iedereen al met zo'n motortje rond zodat ie toch nog zowat alle beschikbare doping in z'n lijf moest gieten

- Ofwel reed iemand anders met zo'n motortje rond zodat ie toch nog zowat alle beschikbare doping in z'n lijf moest gieten om die te kloppen ?
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  maandag 30 januari 2017 @ 07:14:00 #211
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_168536078
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 01:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dus de motortjes zitten tegenwoordig ook in de achterwielen. Zo'n wiel zou dan 800 gram zwaarder zijn dan een normaal wiel en in de Tour van 2015 waren de fietsen van Sky 800 gram zwaarder dan de fietsen van andere ploegen.

Wie had dat ooit kunnen denken.
SkyBazen _O_

Moeite waard om terug te zien, of was dit t wel?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_168536323
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 01:57 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Als het om Armstrong gaat zijn er toch niet veel mogelijkheden ?

- Ofwel is hij een complete idioot die niet genoeg in dat motortje vertrouwd dat ie ook nog eens zowat alle beschikbare gewone doping in z'n lijf gaat gieten ...

- Ofwel is dat motortje van die Tsjech gewoon kut dat ie toch nog zowat alle beschikbare doping in z'n lijf moest gieten

- Ofwel reed iedereen al met zo'n motortje rond zodat ie toch nog zowat alle beschikbare doping in z'n lijf moest gieten

- Ofwel reed iemand anders met zo'n motortje rond zodat ie toch nog zowat alle beschikbare doping in z'n lijf moest gieten om die te kloppen ?
Ofwel met alle beschikbare doping was 'ie nog niet goed genoeg om iedereen te kloppen
in a crowd you lose humanity
pi_168536336
Heel Sky aan de motortjes, en dan alsnog de TTT verliezen. Terwijl een goed getrainde amateur met de extra watts van een motortje (+/- 200 watt) profs makkelijk voorbij fietst. Zelfs in The Clinic vindt men dit moeilijk te geloven :')
pi_168536460
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Heel Sky aan de motortjes, en dan alsnog de TTT verliezen. Terwijl een goed getrainde amateur met de extra watts van een motortje (+/- 200 watt) profs makkelijk voorbij fietst. Zelfs in The Clinic vindt men dit moeilijk te geloven :')
Ik vind het ook wat ongeloofwaardig, maar het wil niet zeggen dat je natuurlijk de hele tijd vol vermogen moet gaan en iedereen op minuten rijdt. Zeker in een TTT zou dit ook aardig verdacht zijn...

De Froome wasmachine-move op de Ventoux komt echter wel in een nog leuker daglicht te staan, dat blijft natuurlijk hilarisch en past wel aardig in dit verhaal. Ondertussen verbaast echt niks mij meer, het zou een hoop transformaties een stuk makkelijker verklaren ook, want zelfs met traditionele dope is de sprong van Froome bijna onmogelijk.
Jack does it in real time...
  maandag 30 januari 2017 @ 08:34:03 #215
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_168536524
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:26 schreef DeeBee het volgende:
Ondertussen verbaast echt niks mij meer, het zou een hoop transformaties een stuk makkelijker verklaren ook, want zelfs met traditionele dope is de sprong van Froome bijna onmogelijk.
Ik heb zelf ook wel serieuze twijfels bij Froome (en sowieso bij alles wat in staat is om een grote koers te winnen), maar anderzijds word ik ook wel wat moe van de wielervolgers die zichzelf dermate grote kenners vinden dat elke ontwikkeling die ze niet overduidelijk en van mijlenver hadden zien aankomen, meteen als ongeloofwaardig wordt bestempeld. Dan heb ik 't niet alleen over gigantische sprongen als Froome, maar ook veel kleinere stapjes zijn vaak onacceptabel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_168536746
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:26 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Ik vind het ook wat ongeloofwaardig, maar het wil niet zeggen dat je natuurlijk de hele tijd vol vermogen moet gaan en iedereen op minuten rijdt. Zeker in een TTT zou dit ook aardig verdacht zijn...

De Froome wasmachine-move op de Ventoux komt echter wel in een nog leuker daglicht te staan, dat blijft natuurlijk hilarisch en past wel aardig in dit verhaal. Ondertussen verbaast echt niks mij meer, het zou een hoop transformaties een stuk makkelijker verklaren ook, want zelfs met traditionele dope is de sprong van Froome bijna onmogelijk.
Nee ik snap ook wel dat ze niet met minuten zouden gaan smijten -wat dus wel eenvoudig zou kunnen-, maar ze zouden 'em op z'n minst met zeg 10 seconden voorsprong pakken.

En het zou mij wel verbazen, maar ik durf niets meer uit te sluiten.
pi_168536762
quote:
99s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:34 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Ik heb zelf ook wel serieuze twijfels bij Froome (en sowieso bij alles wat in staat is om een grote koers te winnen), maar anderzijds word ik ook wel wat moe van de wielervolgers die zichzelf dermate grote kenners vinden dat elke ontwikkeling die ze niet overduidelijk en van mijlenver hadden zien aankomen, meteen als ongeloofwaardig wordt bestempeld. Dan heb ik 't niet alleen over gigantische sprongen als Froome, maar ook veel kleinere stapjes zijn vaak onacceptabel.
In zake Froome spreekt wel heel erg in zijn voordeel dat hij de Tour ook gewoon makkelijk won nadat de shitstorm was losgebarsten over motortjes.

Om dat te kunnen verklaren moet je wel erg diep in de complottheorieën gaan duiken - wat iedereen verder vrij staat om te doen natuurlijk.
pi_168536997
Uitvinder denkt dat wielrenners zijn framemotoren gebruiken
http://nu.nl/wielrennen/4(...)toren-gebruiken.html

quote:
Uitvinder Istvan Varjas vermoedt dat zijn framemotoren gebruikt zijn tijdens profwedstrijden. Dat zei hij zondag tegen het Amerikaanse televisieprogramma 60 minutes.
Oud-wielrenner Varjas ontwikkelde een motortje dat in de wielas geruisloos voor extra snelheid zorgt. De fietsen met motortjes zijn voor zo'n 18.000 euro te bestellen.
"Ik vermoed dat professionele renners mijn motortjes gebruiken", zegt Varjas in 60 minutes.
Voormalig medewerker van het Franse anti-doping agentschap Jean-Pierre Verdy geeft in het programma aan dat hij denkt dat er motoren gebruikt zijn tijdens de Tour de France.
"De laatste drie à vier jaar is er mechanische doping gebruikt in de Tour, is mij verteld. Mijn informanten in het peloton zeggen dat er in de Tour van 2015 zo'n twaalf renners gebruik hebben gemaakt van een motortje."
Varjas ontkent zijn gemotoriseerde fietsen ooit aan een profrenner verkocht te hebben. "Maar als een grootvader bij mij een fiets koopt en het aan zijn kleinkind geeft die wielrenner is, dan is dat niet mijn probleem."

Ferrari
De Hongaarse uitvinder Varjas stelt meerdere gemotoriseerde fietsen te hebben verkocht aan de beruchte dopingarts Michele Ferrari. De Italiaan ontkent fietsen gekocht te hebben van Varjas maar bevestigt wel er één getest te hebben.
Varjas bevestigt in het programma dat hij al in 1998 een vroege versie van zijn framemotor verkocht. "Iemand kwam naar me toe en zei 'Geef me die fiets en je leven zal beter zijn'. En dat is gebeurd", zegt Varjas terwijl hij bankschriften uit dat jaar van zo'n 2 miljoen euro laat zien. De uitvinder ontkent dat hij weet wie de gemotoriseerde fietsen gekocht heeft.
Sinds 1998
Varjas gaat ervan uit dat er al sinds 1998 verborgen motoren worden gebruikt binnen de wielersport. Ook vertelt Varjas dat de methodes die de wielerbond UCI toepast om framemotoren op te sporen niet adequaat zijn.
De motoren die Varjas ontwikkeld heeft zijn niet te horen tijdens het fietsen op de weg. De uitvinder laat in de uitzending zien dat een motor te verbinden is met een hartslagmonitor. Als de hartslag van een renner te hoog wordt, dan wordt de motor automatisch ingeschakeld.
pi_168538450
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:59 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Nee ik snap ook wel dat ze niet met minuten zouden gaan smijten -wat dus wel eenvoudig zou kunnen-, maar ze zouden 'em op z'n minst met zeg 10 seconden voorsprong pakken.

En het zou mij wel verbazen, maar ik durf niets meer uit te sluiten.
Misschien is het voordeel van een TTT met max-hartslag 160 rijden om de volgende dag zo "frappant" () weg te kunnen rijden op de kenmerkende manier...
pi_168539042
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 11:02 schreef bwLaw het volgende:

[..]

Misschien is het voordeel van een TTT met max-hartslag 160 rijden om de volgende dag zo "frappant" () weg te kunnen rijden op de kenmerkende manier...
Het zou allemaal kunnen, maar erg logisch is het niet. Ik schat in dat een TTT voor froome sowieso al een relatief niet-zware etappe is.
pi_168539050
We willen het allemaal ook wel erg graag geloven hè jongens.
  maandag 30 januari 2017 @ 12:17:28 #222
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168540162
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Heel Sky aan de motortjes, en dan alsnog de TTT verliezen. Terwijl een goed getrainde amateur met de extra watts van een motortje (+/- 200 watt) profs makkelijk voorbij fietst. Zelfs in The Clinic vindt men dit moeilijk te geloven :')
nee, sky reed met de magneto wielen, die leveren maar 50 a 60 watt.



[ Bericht 8% gewijzigd door THEFXR op 30-01-2017 12:28:20 ]
  maandag 30 januari 2017 @ 12:19:37 #223
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168540200
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 09:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

In zake Froome spreekt wel heel erg in zijn voordeel dat hij de Tour ook gewoon makkelijk won nadat de shitstorm was losgebarsten over motortjes.

Om dat te kunnen verklaren moet je wel erg diep in de complottheorieën gaan duiken - wat iedereen verder vrij staat om te doen natuurlijk.
je moet even onderscheid maken tussen motortjes die detecteerbaar zijn en magneto wielen die dat niet zijn.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 30 januari 2017 @ 12:20:59 #224
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_168540226
quote:
2s.gif Op maandag 30 januari 2017 09:23 schreef Roel_Jewel het volgende:
Uitvinder denkt dat wielrenners zijn framemotoren gebruiken
http://nu.nl/wielrennen/4(...)toren-gebruiken.html

[..]

oftewel, veel reclame en we weten nog niks :')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 30 januari 2017 @ 12:29:00 #225
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168540334
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:20 schreef rubbereend het volgende:

[..]

oftewel, veel reclame en we weten nog niks :')
wat wil je weten dan?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 30 januari 2017 @ 12:32:29 #226
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_168540389
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:29 schreef THEFXR het volgende:

[..]

wat wil je weten dan?
namen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 30 januari 2017 @ 12:34:29 #227
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168540427
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:32 schreef rubbereend het volgende:

[..]

namen
dan daalt die man zijn business, dus dat gaat niet gebeuren of hij krijgt de kogel.
hij verkoopt iig niet direct aan profs.
  maandag 30 januari 2017 @ 12:35:04 #228
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_168540532
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 11:26 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Het zou allemaal kunnen, maar erg logisch is het niet. Ik schat in dat een TTT voor froome sowieso al een relatief niet-zware etappe is.
In een TTT ga je sowieso naar de kloten. Of je goed bent of juist niet, het is ontzettend zwaar. Als je goed bent moet je de kar trekken, als je slecht bent moet je proberen bij te blijven.

Als er Tourwinst op het spel staat, ga je niet freewheelen.
pi_168540616
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:17 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nee, sky reed met de magneto wielen, die leveren maar 50 a 60 watt.

[ afbeelding ]

Hier werd de revival van Cavendish toch ook aan opgehangen?
  maandag 30 januari 2017 @ 12:47:00 #231
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_168540648
Franse dopingjager: "Klaagzang in 2015"
Wie Armstrong zegt, denkt natuurlijk aan de Tour de France. Jean-Pierre Verdy, de voormalige directeur van het Franse antidopingagentschap, laat enkele opvallende uitspraken noteren in de uitzending.

"Of er motortjes in de Tour worden gebruikt? Ja, absoluut. 3 à 4 jaar geleden werd er al over gesproken en in 2015 was iedereen aan het klagen."

Verdy werkte samen met informanten, die hem ingefluisterd zouden hebben dat in de Tour van 2015 12 renners een motortje hadden gebruikt.

http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.2879127
pi_168541361
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 12:17 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nee, sky reed met de magneto wielen, die leveren maar 50 a 60 watt.

[ afbeelding ]

Ah, dank voor die info. Is ook bekend over wat voor tijdsduur?
  Moderator maandag 30 januari 2017 @ 13:44:49 #233
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168541755
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 08:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Heel Sky aan de motortjes, en dan alsnog de TTT verliezen. Terwijl een goed getrainde amateur met de extra watts van een motortje (+/- 200 watt) profs makkelijk voorbij fietst. Zelfs in The Clinic vindt men dit moeilijk te geloven :')
Ik denk niet dat je het filmpje echt hebt gekeken he?

Alle fietsen zijn tijdens de TTT van de Tour van 2015 gewogen en die van Sky waren 800 gram zwaarder dan de andere fietsen. Toevallig net het gewicht van zo'n hip achterwiel. Sky is gevraagd om een verklaring, maar kwam toen vervolgens met een of ander warrig verhaal over dat de fietsen 800 gram zwaarder waren om de aerodynamica te bevorderen. Het meest professionele team van de wereld dat bewust met zwaardere fietsen gaat rondrijden, onder het mom van aerodynamica. Ja, volkomen logisch.

Die motortjes werken natuurlijk maar een tijdje. Het is niet zo dat je een hele rit lang daar gebruik van kan maken. Het lijkt mij daarom ook nogal een misvatting dat iedereen die een motor gebruikt ook meteen zou moeten winnen. In de Tour van 2015 reden er blijkbaar minstens 12 renners rond met een motor. Die hebben niet alle 12 gewonnen, dus die drogredenering kunnen we hopelijk snel richting de prullenbak verwijzen. Het is ook niet zo dat iedereen die gewone doping gebruikt meteen wint.

Bij zo'n TTT lijkt het motortje mij vooral van pas te komen als je voelt dat je moet lossen, om toch nog een paar minuten erbij te blijven en nog een keer een flinke beurt op kop te doen. De rest kan het dan bijvoorbeeld in de laatste kilometer gebruiken om er nog een sprintje uit te persen. Dat is natuurlijk pure speculatie, maar het is in ieder geval niet lastig om voor te stellen dat een motor nut kan hebben. Het is alleen wel goed om te beseffen dat je zo'n motor niet continu gebruikt.

Buiten dat kennen we natuurlijk die prachtige beelden van Froome op de Ventoux. Demarreren zonder dat je hartslag omhoog gaat. Dat zei eigenlijk al genoeg. Volgens mij is het niet een kwestie van iets wel of niet willen geloven, eerder een kwestie van logisch nadenken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 30 januari 2017 @ 14:35:17 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168542878
Tijd dat er eens echt een smoking gun wordt gevonden. Liefst bij Team Sky.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168543430
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 13:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik denk niet dat je het filmpje echt hebt gekeken he?

Alle fietsen zijn tijdens de TTT van de Tour van 2015 gewogen en die van Sky waren 800 gram zwaarder dan de andere fietsen. Toevallig net het gewicht van zo'n hip achterwiel. Sky is gevraagd om een verklaring, maar kwam toen vervolgens met een of ander warrig verhaal over dat de fietsen 800 gram zwaarder waren om de aerodynamica te bevorderen. Het meest professionele team van de wereld dat bewust met zwaardere fietsen gaat rondrijden, onder het mom van aerodynamica. Ja, volkomen logisch.

Die motortjes werken natuurlijk maar een tijdje. Het is niet zo dat je een hele rit lang daar gebruik van kan maken. Het lijkt mij daarom ook nogal een misvatting dat iedereen die een motor gebruikt ook meteen zou moeten winnen. In de Tour van 2015 reden er blijkbaar minstens 12 renners rond met een motor. Die hebben niet alle 12 gewonnen, dus die drogredenering kunnen we hopelijk snel richting de prullenbak verwijzen. Het is ook niet zo dat iedereen die gewone doping gebruikt meteen wint.

Bij zo'n TTT lijkt het motortje mij vooral van pas te komen als je voelt dat je moet lossen, om toch nog een paar minuten erbij te blijven en nog een keer een flinke beurt op kop te doen. De rest kan het dan bijvoorbeeld in de laatste kilometer gebruiken om er nog een sprintje uit te persen. Dat is natuurlijk pure speculatie, maar het is in ieder geval niet lastig om voor te stellen dat een motor nut kan hebben. Het is alleen wel goed om te beseffen dat je zo'n motor niet continu gebruikt.

Buiten dat kennen we natuurlijk die prachtige beelden van Froome op de Ventoux. Demarreren zonder dat je hartslag omhoog gaat. Dat zei eigenlijk al genoeg. Volgens mij is het niet een kwestie van iets wel of niet willen geloven, eerder een kwestie van logisch nadenken.
Nee, zie ook mijn vraag aan THEFXR. Ik neem aan dat de Wh van zo'n systeem bekend zijn gemaakt in het programma? (Dat zou wel het absolute minimum moeten zijn wat je aan harde informatie verschaft als je hier een programma over maakt...)

Wat we weten over het motortje van Femke, is dat het gaat om zo'n 150 watt voor anderhalf uur. Gezien de bekende gewichten (800 gram om 1.8 kg) ga ik er vanuit voor het gemak even vanuit dat met een ongeveer gelijke energiedichtheid ook met deze motor de 60 watt voor (ruim) anderhalf uur geleverd kan worden. Gewoon de hele TTT dus. Dan zijn het wel een beetje downies bij Sky als ze zo'n extreem groot risico nemen en toch de TTT verliezen.

(Irrelevante sidenode: gewichten zijn minder belangrijk bij tijdritfietsen he, daarom zijn deze ook zwaarder dan normale fietsen)
pi_168543500
Froome op Ventoux, dat blijft het vreemdste verhaal en de sterkste aanwijzing dat er met motortjes gereden kan zijn. Maar vanuit deze docu heb ik weinig nieuws gehoord, tenzij er meer bewijs is dan een persoon die roept dat er twaalf fietsen een motor hadden, want met dat soort info kan je vrij weinig.
  Moderator maandag 30 januari 2017 @ 15:36:44 #237
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168544209
Nouja, een persoon. Dat was niet zomaar een persoon he. De Franse equivalent van Herman Ram kunnen we niet zomaar wegzetten als een nobuddie. Bovendien was dat op basis van geluiden uit het peloton.

Je hebt het over een enorm groot risico, maar daar was geen sprake van. We hebben het hier over achterwielen. De UCI is pas sinds een paar jaar dit probleem serieus beginnen te nemen, terwijl er blijkbaar al sinds 1998 motortjes in het peloton zijn. De afgelopen jaren zijn ze niet verder gekomen dan wat zadeltjes van de fiets af te schroeven om vervolgens met een zaklamp de binnenkant van het kader te bekijken. Van achterwielen controleren is geen sprake, dus neem je geen risico als je die dingen gebruikt. Het is hetzelfde verhaal als altijd, de controles lopen altijd jaren achter op de praktijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 30 januari 2017 @ 16:14:53 #238
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168545222
Haha wat een onzin dit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 30 januari 2017 @ 16:16:16 #239
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168545257
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 15:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Froome op Ventoux, dat blijft het vreemdste verhaal en de sterkste aanwijzing dat er met motortjes gereden kan zijn. Maar vanuit deze docu heb ik weinig nieuws gehoord, tenzij er meer bewijs is dan een persoon die roept dat er twaalf fietsen een motor hadden, want met dat soort info kan je vrij weinig.
kijk je ook even deel 2, want je snapt het nog steed niet omdat je het niet gekeken hebt.
pi_168545361
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 15:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Nouja, een persoon. Dat was niet zomaar een persoon he. De Franse equivalent van Herman Ram kunnen we niet zomaar wegzetten als een nobuddie. Bovendien was dat op basis van geluiden uit het peloton.

Je hebt het over een enorm groot risico, maar daar was geen sprake van. We hebben het hier over achterwielen. De UCI is pas sinds een paar jaar dit probleem serieus beginnen te nemen, terwijl er blijkbaar al sinds 1998 motortjes in het peloton zijn. De afgelopen jaren zijn ze niet verder gekomen dan wat zadeltjes van de fiets af te schroeven om vervolgens met een zaklamp de binnenkant van het kader te bekijken. Van achterwielen controleren is geen sprake, dus neem je geen risico als je die dingen gebruikt. Het is hetzelfde verhaal als altijd, de controles lopen altijd jaren achter op de praktijk.
Risico is kans x impact. De kans was inderdaad zeer klein, maar de impact extreem groot.

Maar goed, blijft staan dat er een matige bewijslast is tegenover het compleet onlogische verlies van Sky in de desbetreffende tijdrit en wat betreft froome al zijn prestaties in etappes met meerdere bergen (dan heb je vrij weinig aan motortjes) en etappes nadat mechanische doping een ding is geworden. Voor deze Tour hebben we gezegd dat het een goede testcase was, als froome nu opeens heel slecht zou presteren zou dat een sterke aanwijzing zijn voor mechanische doping in het verleden. Hij presteerde uitstekend. Oké, nu is er een nieuwe vorm, dus laten we bij de komende Tour maar opnieuw kijken of hij opeens wanpresteert.

Die controle is nieuw voor mij, dat zou wel een nieuwe onthulling van de docu zijn, aangezien de UCI zelf dit heeft beweerd:

“The new scanning method uses a tablet, case, adapter and custom-made software which enable an operator to test a complete bike, wheels, frame, groupset and other components in less than a minute,” explained the UCI.

“The software utilised was created in partnership with a company of specialist developers and electrical engineers. If the scan picks up anything unusual, the bike or component is then dismantled for inspection.”

https://cyclingtips.com/2(...)nt-testing-protocol/
pi_168545437
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 16:16 schreef THEFXR het volgende:

[..]

kijk je ook even deel 2, want je snapt het nog steed niet omdat je het niet gekeken hebt.
Ik heb weinig vertrouwen in een documentaire over mechanische doping die niet eens de energiehoeveelheid van de batterijen, samen met het wattage de belangrijkste parameter, weet te achterhalen (althans, dat neem ik aan aangezien jullie niet op mijn herhaaldelijke vraag reageren).

Wellicht ga ik kijken, maar dan word ik wel redelijk mad als het zo matig blijkt te zijn als het nu lijkt.
  maandag 30 januari 2017 @ 16:30:24 #242
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_168545631
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 16:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik heb weinig vertrouwen in een documentaire over mechanische doping die niet eens de energiehoeveelheid van de batterijen, samen met het wattage de belangrijkste parameter, weet te achterhalen (althans, dat neem ik aan aangezien jullie niet op mijn herhaaldelijke vraag reageren).

Wellicht ga ik kijken, maar dan word ik wel redelijk mad als het zo matig blijkt te zijn als het nu lijkt.
Juist het kleinste motortje zal het minst in de gaten lopen, anders krijg je toch een Femke vd Driesschen effect.
  Moderator maandag 30 januari 2017 @ 16:35:03 #243
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168545724
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 16:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Risico is kans x impact. De kans was inderdaad zeer klein, maar de impact extreem groot.

Maar goed, blijft staan dat er een matige bewijslast is tegenover het compleet onlogische verlies van Sky in de desbetreffende tijdrit en wat betreft froome al zijn prestaties in etappes met meerdere bergen (dan heb je vrij weinig aan motortjes) en etappes nadat mechanische doping een ding is geworden. Voor deze Tour hebben we gezegd dat het een goede testcase was, als froome nu opeens heel slecht zou presteren zou dat een sterke aanwijzing zijn voor mechanische doping in het verleden. Hij presteerde uitstekend. Oké, nu is er een nieuwe vorm, dus laten we bij de komende Tour maar opnieuw kijken of hij opeens wanpresteert.

Die controle is nieuw voor mij, dat zou wel een nieuwe onthulling van de docu zijn, aangezien de UCI zelf dit heeft beweerd:

“The new scanning method uses a tablet, case, adapter and custom-made software which enable an operator to test a complete bike, wheels, frame, groupset and other components in less than a minute,” explained the UCI.

“The software utilised was created in partnership with a company of specialist developers and electrical engineers. If the scan picks up anything unusual, the bike or component is then dismantled for inspection.”

https://cyclingtips.com/2(...)nt-testing-protocol/
Tja, we hebben het over Sky. Die komen al jarenlang overal mee weg. Zelfs nu Brailsford door de mand is gevallen in de casus Fluimucil, is er nog niks aan de hand. Heeft ook veel te maken met de matige sportjournalistiek die er wereldwijd is.

Die controle van de fietsen is natuurlijk lachwekkend. Met een tablet kijken ze of een fiets warm is. Een fiets die niet in gebruik is. Nee, dan komt er niet bijzonder veel warmte vanaf. Zeker niet nu blijkt dat we het hebben over magneten in een achterwiel. De controle van de UCI is niet echt van een bijzonder hoog niveau. Ik krijg er altijd zo'n blauwe uv-lamp van Rob Geus gevoel bij. Hoewel je met zo'n uv-lamp dan nog wel dingen ziet. Het is ook maar de vraag in hoeverre men wil dat het ontdekt wordt. Als ik even met mijn aluhoedje op post zie ik dat geval van dat Belgische meisje vooral als een waarschuwing voor het peloton, alsmede een mededeling voor het publiek, dat men er toch echt wel serieus naar kijkt. Maar ondertussen doet men zo min mogelijk. Denk dat de sport officieel failliet is als naar buiten komt dat er op grote schaal motortjes worden gebruikt.

Verder wil ik graag nog een keer benadrukken dat het een misvatting is om te denken dat iedereen die een motor gebruikt meteen moet winnen. Ten eerste weten we niet exact hoeveel voordeel het oplevert, ten tweede weten we niet hoe, wanneer en hoe lang het motortje gebruikt wordt en ten derde weten we het niveau niet van de renners in kwestie. Misschien dat ze zonder motor op drie kwartier worden gereden, bij wijze van spreken. Zomaar een paar punten om nog even rekening mee te houden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  maandag 30 januari 2017 @ 18:06:08 #244
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168547697
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 16:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik heb weinig vertrouwen in een documentaire over mechanische doping die niet eens de energiehoeveelheid van de batterijen, samen met het wattage de belangrijkste parameter, weet te achterhalen (althans, dat neem ik aan aangezien jullie niet op mijn herhaaldelijke vraag reageren).

Wellicht ga ik kijken, maar dan word ik wel redelijk mad als het zo matig blijkt te zijn als het nu lijkt.
bekijk het even lekker, wel mee discussiëren over iets wat je nog niet eens gezien hebt. lamme tak!
pi_168547870
Technisch gezien is het met modern motortje in het achterwiel mogelijk om de remenergie te gebruiken om accu op te laden onderweg.
pi_168553653
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 18:06 schreef THEFXR het volgende:

[..]

bekijk het even lekker, wel mee discussiëren over iets wat je nog niet eens gezien hebt. lamme tak!
Jammer dat je op deze manier reageert.

Jij hebt de docu al gezien, ik stel een simpele vraag: wat is de energiehoeveelheid van de batterij in de motor van de documentaire (even voor de duidelijkheid: Watt is vermogen, Wattuur (Wh), of evt. Ah is een energiehoeveelheid - de tijdsduur dat je een bepaald vermogen kan vragen)? Daar is een forum toch voor? Stel, ik een documentaire van acht uur heb bekeken en jij stelt daar een vraag over, dan ben ik blij deze te beantwoorden, heb ik die documentaire tenminste niet voor niets gezien :).

Nu zijn er twee opties. 1. Het antwoord op mijn vraag is niet genoemd in de documentaire. Dit maakt het een zeer slechte documentaire, want dit is natuurlijk van doorslaggevend belang; kan je het motortje een paar seconden gebruiken, zoals R_R suggereerde, of gaat het om 1 tot anderhalf uur, zoals de eerdere berichten over mechanische doping waren? 2. Ze hebben het wel genoemd, maar jullie willen om de een of andere reden geen antwoord geven.
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 16:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Tja, we hebben het over Sky. Die komen al jarenlang overal mee weg. Zelfs nu Brailsford door de mand is gevallen in de casus Fluimucil, is er nog niks aan de hand. Heeft ook veel te maken met de matige sportjournalistiek die er wereldwijd is.

Die controle van de fietsen is natuurlijk lachwekkend. Met een tablet kijken ze of een fiets warm is. Een fiets die niet in gebruik is. Nee, dan komt er niet bijzonder veel warmte vanaf. Zeker niet nu blijkt dat we het hebben over magneten in een achterwiel. De controle van de UCI is niet echt van een bijzonder hoog niveau. Ik krijg er altijd zo'n blauwe uv-lamp van Rob Geus gevoel bij. Hoewel je met zo'n uv-lamp dan nog wel dingen ziet. Het is ook maar de vraag in hoeverre men wil dat het ontdekt wordt. Als ik even met mijn aluhoedje op post zie ik dat geval van dat Belgische meisje vooral als een waarschuwing voor het peloton, alsmede een mededeling voor het publiek, dat men er toch echt wel serieus naar kijkt. Maar ondertussen doet men zo min mogelijk. Denk dat de sport officieel failliet is als naar buiten komt dat er op grote schaal motortjes worden gebruikt.
In dat artikel wat ik linkte staat juist dat de UCI juist niet met warmtescanners wil werken, om de reden die jij geeft. Maar dat kan ook gewoon bluf zijn natuurlijk, enig scepsis komt de UCI wel toe.
quote:
Verder wil ik graag nog een keer benadrukken dat het een misvatting is om te denken dat iedereen die een motor gebruikt meteen moet winnen. Ten eerste weten we niet exact hoeveel voordeel het oplevert, ten tweede weten we niet hoe, wanneer en hoe lang het motortje gebruikt wordt en ten derde weten we het niveau niet van de renners in kwestie. Misschien dat ze zonder motor op drie kwartier worden gereden, bij wijze van spreken. Zomaar een paar punten om nog even rekening mee te houden.
Dat is precies mijn probleem: als je de maker van zo'n motortje spreekt, dan kan je de specificaties van de motor toch opvragen? Met de kennis die we hebben van de wattages die renners trappen en een paar simpele sommen kunnen we dan met redelijke precisie de eventuele impact van de motortjes bepalen. Van de eerder genoemde motortjes was die potentiële impact zoals gezegd extreem: van 6 Watt / kg naar 8 Watt / kg. Een breed scala aan renners zou de huidige top op minuten kunnen rijden op een slotklim. Inderdaad, dat zullen ze niet doen, ze zullen ervoor zorgen dat ze met een realistische voorsprong winnen. Maar wel winnen. En inderdaad, het zou kunnen dat de gehele top met een motortje rijdt, maar dan zou je wel verwachten dat klimrecords er dik aangingen. Maar het staat of valt bij de specificaties van dat motortje, daarom hamer ik daar zo op, daarom kan ik een docu die dat niet meldt niet serieus nemen.

Ik ben overigens met je eens dat de uitspraken van vooral Verdy redelijk verontrustend zijn.
pi_168556598
Wel apart dat die knakker als bewijs van een een deal in 1998 een bank statement laat zien, met daarop Euro's als valuta. Volgens mij waren er nog geen euro's in '98, en zeker niet in Hongarije.

Zo, debunked. Volgende.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_168557560
Degene met de sterkste motortje wint, zoals bij F1, meestal een Brit.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_168562694
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 22:58 schreef marcodej het volgende:
Wel apart dat die knakker als bewijs van een een deal in 1998 een bank statement laat zien, met daarop Euro's als valuta. Volgens mij waren er nog geen euro's in '98, en zeker niet in Hongarije.

Zo, debunked. Volgende.
:D Iemand screenshot?
pi_168562841
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 22:58 schreef marcodej het volgende:
Wel apart dat die knakker als bewijs van een een deal in 1998 een bank statement laat zien, met daarop Euro's als valuta. Volgens mij waren er nog geen euro's in '98, en zeker niet in Hongarije.

Zo, debunked. Volgende.
:D
pi_168563597
Ik dacht nog even misschien waren er al Euro's voor het giraal verkeer toen, maar dat was pas 1 januari 1999 volgens Wikipedia. Veel landen hebben hun wisselkoersen toen pas bepaald ook, dus wel een goed puntje van marcodej ja.
Jack does it in real time...
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:17:28 #252
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168564927
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 12:09 schreef DeeBee het volgende:
Ik dacht nog even misschien waren er al Euro's voor het giraal verkeer toen, maar dat was pas 1 januari 1999 volgens Wikipedia. Veel landen hebben hun wisselkoersen toen pas bepaald ook, dus wel een goed puntje van marcodej ja.
welke clip heeft hij dan bekeken? want ik heb dat papier niet gezien. ik hoorde hem zeggen 2 mil $$$$ dollar
pi_168573815
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 12:09 schreef DeeBee het volgende:
Ik dacht nog even misschien waren er al Euro's voor het giraal verkeer toen, maar dat was pas 1 januari 1999 volgens Wikipedia. Veel landen hebben hun wisselkoersen toen pas bepaald ook, dus wel een goed puntje van marcodej ja.
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 13:17 schreef THEFXR het volgende:

[..]

welke clip heeft hij dan bekeken? want ik heb dat papier niet gezien. ik hoorde hem zeggen 2 mil $$$$ dollar
Ik zie nu dat het een bankverklaring is van de saldi op zijn bankrekeningen in Monaco, per 9 juli 2000. 2 rekeningen in USD, 1 in EUR. Dus het zou kunnen.

Wat dat verder van doen heeft met die deal van 2 miljoen ontgaat me verder.

Maar ik dacht dat het in eerste instantie een bankafschrift van die deal was met omrekening USD/EUR...
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 31 januari 2017 @ 21:39:20 #254
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168577746
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 19:52 schreef marcodej het volgende:

[..]

[..]

Ik zie nu dat het een bankverklaring is van de saldi op zijn bankrekeningen in Monaco, per 9 juli 2000. 2 rekeningen in USD, 1 in EUR. Dus het zou kunnen.

Wat dat verder van doen heeft met die deal van 2 miljoen ontgaat me verder.

Maar ik dacht dat het in eerste instantie een bankafschrift van die deal was met omrekening USD/EUR...
heb je de link van de clip waarin dat te zien is of is dit info van een andere bron/forum?
pi_168578022
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 21:39 schreef THEFXR het volgende:

[..]

heb je de link van de clip waarin dat te zien is of is dit info van een andere bron/forum?
Rond minuut 6 van die eerste clip die je post.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 31 januari 2017 @ 22:53:32 #256
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_168580283
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 21:48 schreef marcodej het volgende:

[..]

Rond minuut 6 van die eerste clip die je post.
8)7 niet gezien
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 1 februari 2017 @ 14:07:58 #257
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168590245
Zilver op de 4x400m dames van 2012 zijn ze nu ook kwijt, eerder dat van 2008 ook al. Die van 2012 gaat naar Jamaica en het brons naar Oekraïne, wat ook genieten is, want twee van de Oekraïnse loopsters in de finale waren tot een jaar voor de Spelen nog twee jaar geschorst vanwege steroïdengebruik.

Doping kost Rusland weer olympische medaille
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 2 februari 2017 @ 15:41:26 #258
14505 OProg
A Life in Music
pi_168616835
quote:
Ex-manager verliest rechtszaak Thomas Dekker en auteur boek
AMSTERDAM - Ex-manager Jacques Hanegraaf van oud-wielrenner Thomas Dekker verliest de rechtszaak tegen de uitgever van Dekkers biografie ’Mijn Gevecht’ en de auteur Thijs Zonneveld.

Later meer...
:W Doei Jacques.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 2 februari 2017 @ 15:50:43 #259
426493 crew  PippenScottie
pi_168617065
quote:
11s.gif Op donderdag 2 februari 2017 15:41 schreef OProg het volgende:

[..]

:W Doei Jacques.
:W
pi_168621537
quote:
11s.gif Op donderdag 2 februari 2017 15:41 schreef OProg het volgende:

[..]

:W Doei Jacques.
zou ziezo niet weten waarom de schrijver enige schuld zou hebben, die schreef gewoon op wat Dekker vertelde.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 7 februari 2017 @ 19:51:45 #261
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_168740920
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 19:01 schreef TheArt het volgende:
ProCyclingStats twitterde op dinsdag 07-02-2017 om 18:57:16 Colombian riders José Flobert Pena , Giovanni Baez and José Daniel Bernal tested positive on Cera in Tour de Guadeloupe 2016 (@directvelo) reageer retweet
Colombiaantjes moet je strak houden.

CERA in 2016 ook nog echt _O-
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 8 februari 2017 @ 14:02:59 #262
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_168756717
Dat achterwiel wat doorslipt terwijl v Aert gewoon loopt klopt toch geen kut van?
  donderdag 9 februari 2017 @ 09:12:43 #263
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_168772391
Is deze nog niet voorbij gekomen hier?

quote:
Dawn Harper-Nelson is voor drie maanden geschorst omwille van een positieve dopingcontrole. Dat heeft het Amerikaans Antidopingagentschap USADA bevestigd.

De 32-jarige Amerikaanse atlete - op de Spelen van 2008 in Peking nog goed voor olympisch goud op de 100m horden en vier jaar later in Londen winnares van olympisch zilver - testte op 1 december 2016 positief op een vochtafdrijvend middel. Ze weet haar positieve controle aan het gebruik van medicatie tegen hoge bloeddruk, die door haar dokter voorgeschreven was. Toch besefte ze naar eigen zeggen dat ze in de fout gegaan was en ze aanvaardde dan ook haar schorsing van drie maanden. Die is ingegaan op 1 december.

“Ik neem de volle verantwoordelijkheid voor mijn fout en heb een goede les geleerd. Ik hoop dat mijn fout als een herinnering voor alle atleten dient, alle voorgeschreven medicatie moet grondig gecontroleerd worden,” liet ze op de sociale media weten.
pi_168772451
3 maanden schorsing off season _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_168772760
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 14:02 schreef BeamofLight het volgende:
Dat achterwiel wat doorslipt terwijl v Aert gewoon loopt klopt toch geen kut van?
Stap zelf op een fiets, probeer eens 40 km/u door de blubber te rijden, en je weet t.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_168777456
Genottelijke anti-dopingactie in Oostenrijk:
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:42:49 #Biathlon Austrian police have raided the Kazakh team's hotel as part of an anti-doping investigation https://t.co/WMLq47oe4q reageer retweet
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:45:55 "The operation involved 30 employees who have found and seized a large quantity of drugs" reageer retweet
pi_168777642
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:54:22 This comes about because the Kazakh team left a box containing "medical equipment" and accreditations at a petrol station in the Tyrol. reageer retweet
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:56:32 Medical equipment meaning syringes, systems for blood transfusions and illegal drugs. The police have been on the case since last month reageer retweet
_O-
  donderdag 9 februari 2017 @ 14:09:56 #268
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_168777876
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2017 13:57 schreef TheArt het volgende:
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:54:22 This comes about because the Kazakh team left a box containing "medical equipment" and accreditations at a petrol station in the Tyrol. reageer retweet
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:56:32 Medical equipment meaning syringes, systems for blood transfusions and illegal drugs. The police have been on the case since last month reageer retweet
_O-
Nice
  donderdag 9 februari 2017 @ 14:14:38 #269
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_168777996
Je verwacht het niet...
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 9 februari 2017 @ 14:17:13 #270
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168778056
Misschien stond Galina Vishnevskaya (14e in de World Cup) daarom niet op de startlijst voor vandaag, dag één van het WK.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 9 februari 2017 @ 14:21:40 #271
426493 crew  PippenScottie
pi_168778166
Blij dat OlympicStatman toch nog twittert!
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 9 februari 2017 @ 14:21:54 #272
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168778170
Dus een teamarts van Kazakhstan liet zijn accreditatie bij die meuk liggen, slim.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168778279
quote:
10s.gif Op donderdag 9 februari 2017 14:21 schreef heywoodu het volgende:
Dus een teamarts van Kazakhstan liet zijn accreditatie bij die meuk liggen, slim.
Blijkbaar had de Kazaakse geheime dienst nog iets met hem af te wikkelen.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_168783440
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2017 13:57 schreef TheArt het volgende:
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:54:22 This comes about because the Kazakh team left a box containing "medical equipment" and accreditations at a petrol station in the Tyrol. reageer retweet
OlympicStatman twitterde op donderdag 09-02-2017 om 13:56:32 Medical equipment meaning syringes, systems for blood transfusions and illegal drugs. The police have been on the case since last month reageer retweet
_O-
_O-
  vrijdag 10 februari 2017 @ 14:00:37 #275
408773 F.Begbie
Yeeeaaaaaahhhh!
pi_168801454
Er is al bijna een jaar geen voetbalspeler in Spanje volgens de juiste voorwaarden getest. En voorlopig lijkt dat ook niet te gebeuren..

http://www.independent.co(...)crisis-a7573016.html
Armed robbery. With a replica. I mean, how the fuck can it be armed robbery with a fucking replica?
  Moderator vrijdag 10 februari 2017 @ 14:15:47 #276
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168801736
Technische sport he.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 10 februari 2017 @ 17:53:48 #277
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168806033
Iraanse wielergod Rahim Emami voor de tweede keer betrapt op doping. Nadat Ahad Kazemi dat een paar maanden geleden al voor elkaar kreeg, kon Emami natuurlijk niet achterblijven.

Benieuwd wanneer Pourseyedigod voor de tweede keer gepakt wordt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_168809018
Hopelijk nog even schroeien in de Ronde van Turkije ofzo en dan betrapt worden. _O_
Jack does it in real time...
  vrijdag 10 februari 2017 @ 21:42:03 #279
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_168812530
In Biatlon-topic door heywoodu gepost maar voor volledigheid ook hier

quote:
Subject: IBU provisionally suspends Ekaterina Glazyrina/RUS immediately based on McLaren Report investigation related to alleged anti-doping violation

Following the publication of the McLaren Report , Part II on December 9, the IBU established a working group to evaluate the Report and study the available documents. It initiated specific follow-up actions in order to get more data with regards to the alleged anti-doping Rule violations.

After having collected additional information and documentation, the working group concluded that an optional provisional suspension was to be implemented since several samples from the athlete may have contained prohibited substances and the doping controls conducted by RUSADA may have been tampered with, without limitation by manipulation of sample(s).

The Executive Board in its meeting today supported this proposal. They decided to provisionally suspend Ekaterina Glazyrina with immediate effect from February 10, 2017, pending the IBU determination of whether or not the athlete has committed an anti-doping Rule violation.

The athlete and the Russian Biathlon Union have been informed about the provisional suspension accordingly. The athlete is given an opportunity for a provisional hearing. The IBU will provide updates on www.biathlonworld.com.
Geheel onverwachts uiteraard
  vrijdag 10 februari 2017 @ 22:15:29 #280
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168813701
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 17:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Iraanse wielergod Rahim Emami voor de tweede keer betrapt op doping. Nadat Ahad Kazemi dat een paar maanden geleden al voor elkaar kreeg, kon Emami natuurlijk niet achterblijven.

Benieuwd wanneer Pourseyedigod voor de tweede keer gepakt wordt.
Jammer, weer een grote naam in dat circuit die voor de bijl gaat. Als ze Ghader Mizbani maar niet te pakken krijgen, die moet straks op zijn 42ste nog de Tour of Iran winnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 10 februari 2017 @ 22:21:31 #281
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168813915
Ik zit voor de lol die Iraanse teams door te bladeren, zie ik voor 2017 bij Tabriz opeens een Kazach in het team. En jawel hoor.



Dat was die klaphark die de koninginnenrit had gestolen van Sam Oomen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 10 februari 2017 @ 22:22:58 #282
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_168813979
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 22:21 schreef Mani89 het volgende:
Ik zit voor de lol die Iraanse teams door te bladeren, zie ik voor 2017 bij Tabriz opeens een Kazach in het team. En jawel hoor.

[ afbeelding ]

Dat was die klaphark die de koninginnenrit had gestolen van Sam Oomen.
In twee maanden tijd in twee verschillende rondes bij twee etappes positief testen, wat een god.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_168814221
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 22:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]

In twee maanden tijd in twee verschillende rondes bij twee etappes positief testen, wat een god.
wat een prutser. Niet eens volgepropt zijn met EPO en alleen maar anabolen nemen. :{w
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 10 februari 2017 @ 22:34:00 #284
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_168814382
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 22:21 schreef Mani89 het volgende:
Ik zit voor de lol die Iraanse teams door te bladeren, zie ik voor 2017 bij Tabriz opeens een Kazach in het team. En jawel hoor.

[ afbeelding ]

Dat was die klaphark die de koninginnenrit had gestolen van Sam Oomen.
De koninginnenrit zegt 'ie. In die etappe zaten welgeteld een klim van de eerste, een van de derde en een van de vierde categorie. Los van dat, als Davidenok niet voorop solo had gereden had Miguel nog wel even aangezet voor de etappewinst.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 10 februari 2017 @ 22:36:09 #285
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168814463
^Dit was zo voorspelbaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 10 februari 2017 @ 22:37:09 #286
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_168814494
Komt hij weer aan met zo'n cerapositieve Colombiaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 10 februari 2017 @ 22:38:50 #287
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_168814555
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 22:36 schreef Mani89 het volgende:
^Dit was zo voorspelbaar.
Je hoeft mij maar een voorzet te geven.
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 11 februari 2017 @ 19:42:18 #288
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168831298
Zou deze professor nog steeds in zijn door Rabobank bekostigde villa wonen?

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_168831660
Dat stukje erna, met die vraag of hij ooit iets aangeboden heeft gekregen, haha alsof je Koefnoen zit te kijken.
Jack does it in real time...
pi_168832948
Nu is hij een rapha hipster....
http://pages.rapha.cc/nl/rides-cat-nl/the-trappist-brewery-tour

Jammer dat hij niet zo doorgezaagd is als Boogerd.
pi_168833075
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:
Zou deze professor nog steeds in zijn door Rabobank bekostigde villa wonen?

Toen al Het Nieuwe Wielrennen _O_.
pi_168835026
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:
Zou deze professor nog steeds in zijn door Rabobank bekostigde villa wonen?

kelvindekker twitterde op zaterdag 11-02-2017 om 21:12:39 Schandalig & onrespectloos reageer retweet
pi_168836444
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 21:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

kelvindekker twitterde op zaterdag 11-02-2017 om 21:12:39 Schandalig & onrespectloos reageer retweet
Typische rechtenstudent met z'n gebrek aan iets kunnen.
  zaterdag 11 februari 2017 @ 22:11:07 #294
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_168837401
Onrespectloos... das dus eigenlijk respectvol?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 11 februari 2017 @ 22:15:40 #295
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168837562
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 21:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

kelvindekker twitterde op zaterdag 11-02-2017 om 21:12:39 Schandalig & onrespectloos reageer retweet
Ach, daarvoor heet je Kelvin.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 11 februari 2017 @ 22:18:06 #296
426493 crew  PippenScottie
pi_168837657
quote:
5s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 22:11 schreef SaintOfKillers het volgende:
Onrespectloos... das dus eigenlijk respectvol?
Zulke foutjes boeien niet als je jurist wil worden.
  zaterdag 11 februari 2017 @ 22:22:32 #297
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_168837794
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 22:18 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Zulke foutjes boeien niet als je jurist wil worden.
Dat klinkt incorrectloos.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 11 februari 2017 @ 22:28:55 #298
426493 crew  PippenScottie
pi_168838005
quote:
4s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 22:22 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Dat klinkt incorrectloos.
Dat kan zijn, maar het laat mij volkomen onverschillijk.
  zaterdag 11 februari 2017 @ 22:32:34 #299
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_168838135
Het is natuurlijk irrespectloos.
pi_168838162
Wat een onrelevante discussie weer.
pi_168838171
Vol.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')