abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_172757107
registreer om deze reclame te verbergen
Wolken wat fijn dat het achter de rug is. Rust uit en laat je maar goed verwennen. c_/ :*
pi_172757315
Fijn Wolken dat het goed verlopen is en dat ze zo lief voor je zijn geweest. Sterkte met het herstel :*.
pi_172759382
Super fijn Wolken dat het zo is gegaan en iedereen zo lief was :*
En herkenbaar qua gevoel. Ik heb geen curretage gehad, (bij mij kwam mijn miskraam na 1,5 week vanzelf op gang), maar ik was toen ontzettend opgelucht. Ik had zo aangehikt tegen het lichamelijke deel, daarna was er tijd en ruimte voor andere dingen.
Heel veel sterkte :*

Malteser, het was volkomen duidelijk dat je er niet echt aandacht aan wilde besteden, maar dat betekend niet dat ik het niet heel erg voor je vindt :*
pi_172768090
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb de afgelopen 1,5 week echt een soort rouwperiode gehad en ik heb dat ook echt nodig gehad om het te verwerken. Maar rondlopen met het idee dat je een dood kindje in je buik hebt is loeizwaar en op een gegeven moment ook gewoon echt niet prettig. Ook het idee dat het ieder moment naar buiten kon komen was niet prettig. Zelfs naar de supermarkt deed ik in een bloedvaart om zo snel mogelijk weer thuis te zijn, het kindje was al 3 weken geleden gestopt dus die kans was aanwezig.

Vanmorgen met de post kwam een babymutsje binnen die ik 3 weken geleden voor de gein op Ebay had besteld. Auw.

Na hoeveel tijd was bij jullie de cyclus weer op gang gekomen? Ik ga van de week maar weer ovulatietesten kopen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_172790278
Zo'n mutsje is dan inderdaad heel confronterend, bah.

Knap dat je het die 1,5 week hebt uitgehouden. Je 1,5 week een soort tikkende tijdbom voelen is niet fijn. Om dan nog niet te spreken van alle emoties die erbij horen.

Ik hoop dat je cyclus snel op gang komt. Een klein succesverhaal: mijn miskraam is donderdag 10 weken geleden. Vandaag ben ik 8 weken zwanger! Hoop voor jou dat het ook snel weer raak is!
pi_172877100
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:39 schreef Wolken het volgende:
Na hoeveel tijd was bij jullie de cyclus weer op gang gekomen?
Na een spontane miskraam vaak weer na 4 weken. Na een curettage duurt het bij mij vaak een week of 6.

Tevens lokquote:
Hoe is het nu met je?
pi_172886932
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 14:01 schreef Malteser het volgende:

[..]

Na een spontane miskraam vaak weer na 4 weken. Na een curettage duurt het bij mij vaak een week of 6.

Tevens lokquote:
Hoe is het nu met je?
Lichamelijk gaat het heel goed, ik krijg weer wat energie en ik verlies alleen nog een heel klein beetje oud bloed / weefsel .

Geestelijk is een ander verhaal, dat gaat echt in golven. Ik kan weer om bepaalde dingen lachen en dan 1 minuut later in huilen uitbarsten omdat we ons kindje kwijt zijn. En dit gaat zo ongeveer 3 keer per dag zo. Ook dat het leven gewoon doorgaat op oude voet alsof er niks is geweest vind ik nog erg moeilijk.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  donderdag 3 augustus 2017 @ 21:18:56 #158
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_172888308
Dat is heel gewoon, Wolken. Je had een toekomstdroom, en die wordt ineens bruut verstoord ;(. Het is ook nog allemaal heel 'vers' natuurlijk. Kan je er goed over praten met je man?
KuikenGuppy
pi_172888625
Inderdaad herkenbaar Wolken, dat mentale/emotionele deel kost echt tijd, probeer jezelf die tijd ook te gunnen :*
Erover praten (wanneer je dat wilt) helpt inderdaad wel, al is het maar met 1 of 2 mensen. En hier uiteraard, als je daar behoefte aan hebt!
pi_172888939
Ach Wolken, zo herkenbaar.
Vanaf de positieve test begint de verwachting. Je verwacht een kindje, hoe pril het ook is. Vaak is het je allergrootste wens die in vervulling gaat. Een diep gekoesterde wens die uit gaat komen. En dan ineens is dat over. Het kindje leeft niet, gaat niet leven of komt vroegtijdig te overlijden. Dat is intens verdrietig.
En ondertussen draait de wereld door, gaat de maatschappij gewoon verder. Alsof jullie niet pas iets heel verdrietigs is overkomen. Gun jezelf de tijd. En die tijd gaat niet helen en geeft je geenszins dit zo gewenste kindje terug. Maar die tijd mag je wel pakken, je mag verdrietig zijn. Gun jezelf de tijd en de ruimte om te voelen wat je voelt. En schrijf gerust van je af als je de behoefte voelt.
:*
pi_172889598
Jullie zijn lief O+

Mijn moeder had het erover dat ik het een plekje moet gaan geven. Maar wat als ik het geen plekje wil geven? Wat als ik het dichtbij me wil houden? Nou ben ik sowieso redelijk allergisch voor zulke uitspraken maar zou nu ook niet weten hoe ik dat nu moet doen.

Vriendlief snapt mijn gevoelens en emoties maar is zelf van het type "gewoon doorgaan" en heeft ook vanuit huis uit niet geleerd hoe je om moet gaan met andermans gevoelens. Praten doet hij er niet echt over. Ik kan het hem ook niet kwalijk nemen, maar ik heb me de afgelopen 2 weken behoorlijk eenzaam gevoeld. Mijn grootste steun is heel onverwacht mijn broer, Altijd al mijn maatje geweest en ik denk dat hij bijna net zo verdrietig was als ik. Hij is echt super lief en attent.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_172890166
Je moet vooral helemaal niks :* behalve doen wat goed voelt voor jou/jullie

Ik kan alleen vanuit mijn eigen ervaring praten en dat hoeft helemaal niks te zeggen over die van jou, dat vooropgesteld.
Bij mij heeft het inmiddels wel een plekje gekregen. Niet omdat ik dat actief zelf 'gedaan' heb ofzo, maar omdat het zo gegroeid is. Ik vind het nog steeds heel erg verdrietig, maar de intensiteit en het echte rauwe van de emotie is veel minder.

Maar ook bij mij ging dat met ups en downs. Het ging eigenlijk al weken best prima met me, toen ik opeens zat te huilen bij het zien van een serie op tv, waar iemand een miskraam had. Dat gebeurt me serieus nooit normaal gesproken, maar opeens was die emotie er weer.

Hopelijk kan je vriend er op moeilijke momenten wel gewoon voor je zijn, al weet hij dan niet wat hij moet zeggen. En wat ontzettend fijn dat je zo'n steun hebt aan je broer! O+
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')