abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_167593639
https://www.rijdendetrein(...)-utrecht-c-hilversum
http://drimble.nl/112/hil(...)oed-ter-plaatse.html

Camerabeelden tonen nieuwe feiten rond dood Dascha Graafsma
woensdag 08 juni 2016 | 15:00

HILVERSUM Het onderzoeksteam van de familie Graafsma heeft nieuwe feiten ontdekt rond de vermeende zelfmoord van Dascha Graafsma. Dat laat haar vader, RenÚ Graafsma, weten aan NH.

Dascha overleed in de nacht van 27 op 28 november vorig jaar, nadat zij na een avondje stappen tussen Hilversum en Hollandsche Rading door een trein werd aangereden. De politie ging direct uit van zelfmoord, maar voor de familie is dat allesbehalve zeker. Om te weten te komen wat er zich precies heeft afgespeeld, formeerde de vader een eigen onderzoeksteam: TDO (Team Dascha Onderzoek).

Camerabeelden
In december publiceerde de politie al camerabeelden waarop Dascha te zien is op de nacht van het ongeval
TDO heeft de beelden nogmaals onderzocht en concludeert nu dat de politie het tijdstip van de beelden onjuist heeft vastgesteld.

Uit de tijdscode op de bewakingsbeelden blijkt bijvoorbeeld dat het om 07.00 uur al licht is, terwijl de zon op 28 november pas om 08.21 uur opkwam. De politie had de tijd al gecorrigeerd met 65 minuten eerder, maar de onderzoekers van TDO concluderen nu dat het 65 minuten later moet zijn. Het tijdverschil is daarmee twee uur. Volgens de onderzoekers zijn de beelden waarop Dascha te zien is, niet om 02.16 zijn gemaakt, maar om 04.26 uur.

Twee personen
Volgens TDO is er dus op een verkeerd moment naar de bewakingsbeelden gekeken. Op het gecorrigeerde tijdstip is te zien hoe twee personen voorbijlopen. Het duo zou nog niet eerder naar voren zijn gekomen in het onderzoek. Omdat ze aan dezelfde kant van de straat lopen als Dascha, bestaat de mogelijkheid dat zij haar gezien hebben.

TDO hoopt daarom met dit duo in contact te komen. Daarnaast doet de organisatie opnieuw een oproep aan mensen, bedrijven en organisaties om camerabeelden ter beschikking te stellen. Wie meer informatie heeft kan zich melden via [email protected]

De politie heeft nog niet gereageerd op de nieuwe ontwikkelingen.

http://www.rtvnh.nl/nieuw(...)dood-dascha-graafsma

Update :
Nieuwe feiten en vragen zaak Dascha Graafsma

Team Dascha Onderzoek (TDO) heeft nieuwe feiten geconstateerd met betrekking tot de vermeende zelfmoord van Dascha Graafsma op 28 november 2015. Specifiek gaat het om twee personen die Dascha mogelijk hebben gezien, minder dan een uur voor het ongeval met de trein. Het gaat waarschijnlijk om twee jongens of mannen die op de Neuweg in Hilversum Dascha zijn tegengekomen, wat blijkt uit beelden van een bewakingscamera. Het TDO roept deze personen op om contact op te nemen. Wellicht hebben deze personen Dascha die bewuste nacht nog gezien. Mogelijk hebben zij meer informatie over het laatste uur van Dascha.


update :

trein heeft 1 uur en 49 minuten stilgestaan
het duurde een uur voordat de hulpdiensten arriveerden op de plek van het ongeval
er bleef 3 kwartier over voor het bergen van het lichaam en het onderzoek
15.25


update december 12

"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_167593654
Het eigen onderzoek van Team Dascha Onderzoek (TDO) naar de dood van Dascha Graafsma (16), ruim een jaar geleden op het spoor bij Hilversum, werpt gÚÚn nieuw licht op de zaak. Dat stelt het rechercheteam dat destijds onderzoek deed. De conclusie blijft dat er geen sprake is van een misdrijf.

De recherche vergeleek de informatie in de drie kwartier durende documentaire van TDO, die op 12 december werd gepubliceerd, met het eigen werk. Er is gekeken naar de getuigen, het Facebookbericht dat Dascha in de Let’s Get Down zou hebben ontvangen, het gebruik en de vindplaats van haar telefoon, de auto die is gehoord bij de Maartensdijkseweg, Dascha’s alcoholgebruik en het onderzoek bij het spoor.

De conclusie is dat dit geen nieuw licht werpt op de bevindingen van de politie en ook geen aanleiding geeft tot nader onderzoek.

Er zijn geen aanwijzingen dat iemand betrokken is geweest bij de aanrijding met de trein of dat er sprake is van een misdrijf. De familie van het overleden meisje heeft hierover schriftelijk een gedetailleerde uitleg ontvangen.
Auto

TDO-leider Joey Roelofs noemt de slotsom van de politie ’uitermate teleurstellend’.
,,Er zijn zelfs beelden van de auto die op de Maartensdijkseweg is gehoord. Dan wordt gezegd dat de beelden van dermate kwaliteit zijn dat niet is te zien om wat voor auto het gaat. Wij zeggen: zelfs de kleur die de auto had, kan al doorslaggevend zijn.’’

Volgens de politie ging het particuliere onderzoeksteam op bepaalde punten aantoonbaar de mist in. ,,Op camerabeelden is te zien dat het meisje dat roept daar haar telefoon en identiteitsbewijs zijn gestolen door een jongen niet Dascha is. Dit meisje droeg andere kleding’’, aldus de officier van justitie in haar verklaring. Ook het meisje aan wie buiten voor Let’s Get Down werd getrokken door drie jongens is niet Dascha, stelt de recherche. ,,Kort voor het door de getuige genoemde moment is binnen in de discotheek een foto van Dascha genomen.’’
Alcohol

Roelofs neemt er geen genoegen mee. ,,We laten ons niet afschepen. Als dit de conclusies zijn, zeg ik: laat het dan zÝen. Dan wil ik zelf zien of het klopt.’’ TDO wilde vooraf het eigen onderzoek checken aan de hand van het beeldmateriaal waarover de politie beschikt. Het OM weigerde dat, om privacyredenen.

TDO stelt dat Dascha na haar vertrek uit Hilversumse disco Let’s Get Down nog alcohol dronk. Volgens justitie is die conclusie gebaseerd op onbetrouwbare verklaringen van de vriendinnen van Dascha. ,,Die zeggen dat ze niet stomdronken overkwam. Maar ze hadden met zijn allen thuis fors ingedronken en in de zaak ook een paar glazen wijn en een onbekend aantal shotjes op’’, zegt een woordvoerster.’

Justitie zet vraagtekens bij de verklaring van een KLM-piloot en zijn vriendin die Dascha in haar laatste nacht nog tegen het lijf zouden zijn gelopen. ,,Het is niet zeker dat het gaat om Dascha.’’ TDO stelt op basis van deze verklaringen dat Dascha nooit zelf haar telefoon aan de Zeshoven in Hilversum kan hebben weggegooid.
Serieus

Eerder liet het openbaar ministerie weten dat dit de laatste keer zou zijn dat Team Dascha Onderzoek, dat op verzoek van de ouders van Dascha actief is, serieus wordt genomen. Daar komt justitie nu van terug. De woordvoerster: ,,Als er ooit nog Úcht iets boven water komt, kijken we er natuurlijk weer naar. Het gaat om de dood van een jong meisje. Maar de verwachting dat zoiets gebeurt, wordt steeds minder.’’

https://www.gooieneemland(...)licht-op-dood-dascha
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_167599505
quote:
Volgens de politie ging het particuliere onderzoeksteam op bepaalde punten aantoonbaar de mist in. ,,Op camerabeelden is te zien dat het meisje dat roept daar haar telefoon en identiteitsbewijs zijn gestolen door een jongen niet Dascha is. Dit meisje droeg andere kleding’’, aldus de officier van justitie in haar verklaring. Ook het meisje aan wie buiten voor Let’s Get Down werd getrokken door drie jongens is niet Dascha, stelt de recherche. ,,Kort voor het door de getuige genoemde moment is binnen in de discotheek een foto van Dascha genomen.’’
Als dat zo is kan de rest van dat 'onderzoek' van TDO ook zo de prullenbak in. Eerder zonde dat er nog tijd is bestaan aan dat prutsonderzoek. Die Joey kan maar beter zijn titel snel veranderen op Linkedin,
pi_167600760
Dus wel veel gedronken en verder geen enkele aanwijzing dat ze niet alleen is geweest. Ik hoop dat haar ouders dat ooit kunnen accepteren.
pi_167601743
Vind het niet echt slim om die jongen te gaan ondervragen met een enorme camera erbij. Waarom geen verborgen camera?
pi_167619569
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 december 2016 21:51 schreef Physsic het volgende:

[..]

Zegt hij er ook bij op welke manier die concentraties zijn gemeten en waaruit (bloed of weefsel)? 1.
Gemeten waarden van een levend persoon zijn over het algemeen niet zomaar te vergelijken met meetwaarden van een overleden persoon. 2.

Bij de tweede tabel gaat het over de 'kwantitatieve analyse' (van alcohol), terwijl de eerste tabel gaat over de 'kwalitatieve analyse' (van verdovende middelen). 3. Ik vermoed dat de eerste tabel het resultaat is van een simpele test om alleen te kijken of er iets opvallends te zien is, oftewel; of de gemeten waarde hoger is dan een bepaalde 'grenswaarde' (waarbij die grenswaarde dan een waarde is die te verwachten is onder normale omstandigheden). Als dat het geval is moet met een andere test nauwkeuriger worden bepaald wat de concentratie is van een specifieke stof, waarbij effecten van lichaamseigen stoffen, medicijnen en processen na overlijden worden weggestreept.
Als die gemeten waarde van de eerste analyse (die 235ug/L) lager is dan die grenswaarde, en dus niet opvallend hoog is (false-positive), zal er verder geen test gedaan zijn. Die gemeten waarde (235ug/L) is dan een verzameling van verschillende stoffen (lichaamseigen stoffen, maar ook bepaalde medicijnen) die bij de eerste test zorgen voor een hogere waarde, terwijl het bij de 50ug/L die jij noemt hoofdzakelijk gaat om amfetamine die iemand zelf heeft ingenomen. 4.
Dat is dan waarschijnlijk ook wat PRdV bedoelde met "dat er nog een extra test moest worden uitgevoerd" toen bleek dat FvdG de GHB-waarde verkeerd had ge´nterpreteerd.

Wazig verhaal, maar beter uitleggen wat ik bedoel gaat me niet lukken. Anders moet je het zelf even opzoeken. :)
Dank voor je input, altijd welkom. Goed om gedachten uit te wisselen.
1. bloed
2. FvdG vergelijkt ook waarden van een overledene met die van levende personen (alcohol)
3. Dat is juist, maar: de derde kolom laat nog altijd een concentratie zien, zoals bij de tabel van alcohol.
4. Hierover kan ik alleen zeggen dat ik sterk de indruk heb dat FvdG het over de Buprenorfine heeft als hij het over lage concentratie heeft. Verder: Amfetamine neem je in. Dat is toch geen lichaamseigen stof?

25:20;
FvdG: "Ja, we hebben van het weinige bloed dat we verkregen hebben een toxicologische screening gedaan, alcohol en drugs. Vanuit de drugs kwamen er twee aanwijzingen dat er mogelijkerwijs sprake zou kunnen zijn van de aanwezigheid van GHB en amfetamine.
Het gesprek wordt hier onderbroken. Buprenorfine wordt nog niet genoemd, maar wordt wel getoond in de tabel.
Joey noemt “sporen van Buprenorfine” en zegt: "Dit laatste (= buprenorfine) is alleen op recept verkrijgbaar..”


25:52;
FvdG: "Bij kwantitatief onderzoek bleek (enkelvoud) die concentratie (enkelvoud) ervan (Buprenorfine?) dermate laag te zijn dat je eigenlijk moet zeggen dat dat vals positief moet zijn geweest."

Vervolgens verschijnen in de film de gevonden gehaltes. Bij Buprenorfine staat "sporen van" en het gehalte amfetamine is nog altijd een 5-voud van de grenswaarde (bij een levende persoon).

~:)

[ Bericht 0% gewijzigd door RapaNui op 26-12-2016 15:37:44 ]
pi_167635360
Onduidelijkheid scheppen over wat nu precies wel en niet is ingenomen, het gedrag van de vriendengroep bagatalliseren, met irrelevante getuigen op de proppen komen. TDO lijkt zeer creatief te zijn in het verspreiden van de waarheid.

edit:typo

[ Bericht 2% gewijzigd door Squadra-macaroni op 27-12-2016 11:27:59 ]
pi_167635690
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 11:08 schreef Squadra-macaroni het volgende:
Onduidelijkheid scheppen over wat nu precies wel en niet is ingenomen, het gedrag van de vriendengroep baggataliseren, met irrelevante getuigen op de proppen komen. TDO lijkt zeer creatief te zijn in het verspreiden van de waarheid.
Inderdaad, de docu heeft alleen maar meer onduidelijkheid veroorzaakt.
Er moet gewoon een keuze worden gemaakt: getuigen geloven of vrienden.
Politie heeft kennelijk uitgezocht dat de getuigen waar TDO mee kwam niet betrouwbaar is of niet overeenkomt met wat zij weten, tot die conclusie kwam TDO zelf ook dat het niet klopt.
Het is een welles - nietes verhaal geworden.
Het enige dat je Úcht kunt vast stellen dat ze onder invloed was en zonder jas buiten liep op een bepaald tijdstip (alleen)

Wat ik wel vind is dat je als politie wel kan laten zien in zulke gevallen als dit (zelfmoord zaken) wat voor onderzoek er is gedaan. Welke onduidelijke zaken er zijn.
Openheid geven dat is het minste wat je kan doen, dat er geen onderzoek meer kan worden gedaan lijkt me nu wel duidelijk.

btw die 27 jarige jongen is vroeg of laat wel de pineut.
pi_167635866
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 11:30 schreef Bierkrat69 het volgende:

[..]

Inderdaad, de docu heeft alleen maar meer onduidelijkheid veroorzaakt.
Er moet gewoon een keuze worden gemaakt: getuigen geloven of vrienden.
Politie heeft kennelijk uitgezocht dat de getuigen waar TDO mee kwam niet betrouwbaar is of niet overeenkomt met wat zij weten, tot die conclusie kwam TDO zelf ook dat het niet klopt.
Het is een welles - nietes verhaal geworden.
Het enige dat je Úcht kunt vast stellen dat ze onder invloed was en zonder jas buiten liep op een bepaald tijdstip (alleen)

Wat ik wel vind is dat je als politie wel kan laten zien in zulke gevallen als dit (zelfmoord zaken) wat voor onderzoek er is gedaan. Welke onduidelijke zaken er zijn.
Openheid geven dat is het minste wat je kan doen, dat er geen onderzoek meer kan worden gedaan lijkt me nu wel duidelijk.

btw die 27 jarige jongen is vroeg of laat wel de pineut.
Uit piŰteit met het slachtoffer wordt door de politie ook niet alles gedeeld. Ik denk ook niet dat dat zal veranderen.
pi_167670796
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 11:30 schreef Bierkrat69 het volgende:

[..]

Inderdaad, de docu heeft alleen maar meer onduidelijkheid veroorzaakt.
Er moet gewoon een keuze worden gemaakt: getuigen geloven of vrienden.
Politie heeft kennelijk uitgezocht dat de getuigen waar TDO mee kwam niet betrouwbaar is of niet overeenkomt met wat zij weten, tot die conclusie kwam TDO zelf ook dat het niet klopt.
Het is een welles - nietes verhaal geworden.
Het enige dat je Úcht kunt vast stellen dat ze onder invloed was en zonder jas buiten liep op een bepaald tijdstip (alleen)

Wat ik wel vind is dat je als politie wel kan laten zien in zulke gevallen als dit (zelfmoord zaken) wat voor onderzoek er is gedaan. Welke onduidelijke zaken er zijn.
Openheid geven dat is het minste wat je kan doen, dat er geen onderzoek meer kan worden gedaan lijkt me nu wel duidelijk.

btw die 27 jarige jongen is vroeg of laat wel de pineut.
Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_167673784
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:00 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Bijvoorbeeld de privacy van mensen op de camerabeelden of de privacy van de mensen die een verklaring hebben afgelegd.

Ik denk niet dat het OM daar nog in mee zal gaan. Het gebeurt wel eens dat het OM het dossier deelt met de nabestaanden, maar heeft recent nog aangegeven daar zeer terughoudend mee te zijn als zij vermoedens hebben dat de nabestaanden deze gegevens vervolgens weer gaan delen met de rest van de wereld of er andere ongewenste dingen mee gaan doen.
  woensdag 28 december 2016 @ 14:37:08 #12
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_167673928
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:00 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Die van Dascha zelf in de eerste plaats.
pi_167674299
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:00 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Van mensen met privacy. Dat klinkt stom, maar het gaat daarbij niet alleen om de inhoud van de informatie, maar ˇˇk welke persoon/personen het betreft.

Als de politie iets zegt als "ja, het gaat over Jan, maar we zeggen omwille van zijn privacy niet wat 'het' precies is" dan is jan's privacy nog steeds geschonden.

En blijkbaar heeft de politie besloten dat die privacy gegrond is. Dan gaan ze natuurlijk ook niet zeggen wiens privacy dat precies is.
"Pools are perfect for holding water"
pi_167675738
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 14:37 schreef frietenstamp het volgende:
[..]
Die van Dascha zelf in de eerste plaats.
Wat bijzonder inlevend van degenen die binnen no time zelfdoding concludeerden, treinpassagiers liet rondbanjeren, camerabeelden verkeerd interpreteerden, om daar rekening mee te houden.
Wat Dascha's privacy betreft zouden haar ouders, nu Dascha er zelf niet meer is, als eersten en laatsten wat over te zeggen moeten hebben.
1 of andere politieagent hoeft van mijn minderjarige dochter niet meer te weten dan ik.
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_167675819
Wat zou je als vriend, vriendin, onbekende bezoeker van welke gelegenheid dan ook voor problemen kunnen hebben met het feit dat je die avond uit bent geweest en omstreeks dezelfde tijd als Dascha gesignaleerd is, ter plekke was?
Wat voor privacyproblemen kun je d'r mee hebben als je rond 5 uur half zes een nummertje achter in de auto hebt gemaakt vlakbij de spoorwegovergang?
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_167675962
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:33 schreef Lutalo het volgende:
Wat zou je als vriend, vriendin, onbekende bezoeker van welke gelegenheid dan ook voor problemen kunnen hebben met het feit dat je die avond uit bent geweest en omstreeks dezelfde tijd als Dascha gesignaleerd is, ter plekke was?
Wat voor privacyproblemen kun je d'r mee hebben als je rond 5 uur half zes een nummertje achter in de auto hebt gemaakt vlakbij de spoorwegovergang?
Bv als je dat nummertje maakt met een ander dan je partner?
Bv als je in die tent bent terwijl je tegen je ouders hebt gezegd dat je bij een vriendin slaapt?

Er zijn tig redenen te bedenkent.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  woensdag 28 december 2016 @ 15:42:10 #17
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_167676036
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:30 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Wat bijzonder inlevend van degenen die binnen no time zelfdoding concludeerden, treinpassagiers liet rondbanjeren, camerabeelden verkeerd interpreteerden, om daar rekening mee te houden.
Wat Dascha's privacy betreft zouden haar ouders, nu Dascha er zelf niet meer is, als eersten en laatsten wat over te zeggen moeten hebben.
1 of andere politieagent hoeft van mijn minderjarige dochter niet meer te weten dan ik.
Kinderen mogen geheimen hebben voor hun ouders, veel zaken gaan hen gewoon niet aan. Vind het goed dat de politie terughoudend is. Aan de andere kant kan ik me ook goed voorstellen dat de ouders wel alles willen weten voor hun onderzoek. Lastig.
pi_167676732
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:42 schreef frietenstamp het volgende:

[..]

Kinderen mogen geheimen hebben voor hun ouders, veel zaken gaan hen gewoon niet aan. Vind het goed dat de politie terughoudend is. Aan de andere kant kan ik me ook goed voorstellen dat de ouders wel alles willen weten voor hun onderzoek. Lastig.
Kwamen die telefoongegevens van de eerste docu niet van NFI af? De (verwijderde) gegevens waaronder erotische berichtjes en -foto's die werden uitgewisseld met iemand die niet haar vriend is.
Het is dat ik er niets meer over kan zeggen als ik dood ben, maar ik zou dat toch echt niet fijn vinden. Al helemaal niet als vader die informatie ook nog verwerkt in een 'documentaire' en op internet plaatst.
Echt veel privacy is er dan niet meer over.
  woensdag 28 december 2016 @ 16:07:49 #19
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_167676941
quote:
1s.gif Op woensdag 28 december 2016 16:02 schreef Physsic het volgende:

[..]

Kwamen die telefoongegevens van de eerste docu niet van NFI af? De (verwijderde) gegevens waaronder erotische berichtjes en -foto's die werden uitgewisseld met iemand die niet haar vriend is.
Het is dat ik er niets meer over kan zeggen als ik dood ben, maar ik zou dat toch echt niet fijn vinden. Al helemaal niet als vader die informatie ook nog verwerkt in een 'documentaire' en op internet plaatst.
Echt veel privacy is er dan niet meer over.
Ja precies. Ik moet er niet aan denken.
pi_167692029
"Dat deze persoon zijn facebook uit de lucht haalt na de publicatie van 'Dossier Dascha Graafsma' is dus voor het Openbaar Ministerie niet vreemd"
schrijft joey roelofs
volgens TDO dus wel?
is toch raar om het raar te vinden dat die 27 jarige zijn account heeft verwijderd van FB.
ook al heb je niks te verbergen, jan en alleman plukken je foto's er van af en zetten die op een forum etc etc.

privacy is voor velen niet echt meer een groot goed sinds de opkomst van telefoontjes met een camera erin.
pi_167692126
in wat voor auto reden die jongelui naar de LGD
pi_167692190
Gelukkig hoeft justitie privacy-overwegingen niet langs de meetlat van social media te leggen. Daarnaast is er een belachelijk onderzoeksteam dat allerlei onzinnige conclusies dat ook nog eens gesteund wordt door minimaal de vader van Dascha. In de handen van TDO worden feiten zo vaak verdraaid dat je maar beter gevoelige info uit hun buurt kan houden.
pi_167692928
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 23:01 schreef suzi1 het volgende:
in wat voor auto reden die jongelui naar de LGD
Een BMW (met z'n 6e) dacht ik?
pi_167699156
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 23:03 schreef Ericr het volgende:
Gelukkig hoeft justitie privacy-overwegingen niet langs de meetlat van social media te leggen. Daarnaast is er een belachelijk onderzoeksteam dat allerlei onzinnige conclusies dat ook nog eens gesteund wordt door minimaal de vader van Dascha. In de handen van TDO worden feiten zo vaak verdraaid dat je maar beter gevoelige info uit hun buurt kan houden.
Zo vaak verdraaid ?
verdraaien ze de feiten bewust ?
Geef eens een voorbeeld !
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  donderdag 29 december 2016 @ 09:36:45 #25
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167699200
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 23:03 schreef Ericr het volgende:
Gelukkig hoeft justitie privacy-overwegingen niet langs de meetlat van social media te leggen. Daarnaast is er een belachelijk onderzoeksteam dat allerlei onzinnige conclusies dat ook nog eens gesteund wordt door minimaal de vader van Dascha. In de handen van TDO worden feiten zo vaak verdraaid dat je maar beter gevoelige info uit hun buurt kan houden.
Daarom. Hoop echt dat die vader nu het licht heeft gezien en rust kan vinden. En vooral dat dat stelletje charlatans de familie met rust laat en stopt met hun detectivetje spelen. Want met al hun ongefundeerde sensatiezoekerij maken ze het rouwproces alleen maar langer en langer.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167699281
quote:
1s.gif Op donderdag 29 december 2016 09:34 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

Zo vaak verdraaid ?
verdraaien ze de feiten bewust ?
Geef eens een voorbeeld !
Lees maar terug, het is mede de reden waarom er geen verder onderzoek wordt gedaan. Er worden personen aangezien voor Dascha in dat TDO-onderzoek terwijl het aantoonbaar niet om Dascha gaat.

Of het bewust is kan ik niet bepalen ook al lijkt het er wel op dat die Joey een bepaalde vooringenomenheid heeft die sommigen in dit topic ook hebben. Er moet iets sinisters hebben plaatsgevonden, er is geen plek voor omstandigheden waarin Dascha zelfstandig op de rails is gaan staan zonder directe invloed van anderen.

[ Bericht 9% gewijzigd door Ericr op 29-12-2016 09:46:46 ]
  donderdag 29 december 2016 @ 09:44:00 #27
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_167699326
Als je zoiets niet ziet aan komen denk je al gauw aan een aantal zaken:

• Er speelde iets in het leven van het meisje waar de ouders niet van op de hoogte waren
• Er is sprake van een psychose (eventueel aangewakkerd/getriggerd door drugs, al dan niet door een 3de toegebracht)
• Persoonsverwisseling

Ik vraag me af of je hier ooit antwoord op kunt krijgen. Ik betwijfel het.

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_167699668
quote:
1s.gif Op donderdag 29 december 2016 09:34 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

Zo vaak verdraaid ?
verdraaien ze de feiten bewust ?
Geef eens een voorbeeld !
Bewust feiten verdraaien vind ik een groot woord, maar er lijkt wel een bepaalde tunnelvisie en sturing in te zitten. Ik heb dat eerder al aangegeven over het gesprek met de piloot. Docu zegt: dascha komt angstig over en vraagt prijs van ticket aan piloot. Daar valt al snel de conclusie uit te trekken dat er iets/iemand was waar ze doodsbang voor was en waarvoor ze wilde vluchten. Terwijl ze best nahijgend van het rennen een leuk gesprekje met die piloot gehad kan hebben over Azie, omdat hij daar naartoe ging of omdat ze van palmbomen houdt. Er wordt niks gezegd over haar geestestoestand en een interview van Joey en de docu spreken elkaar tegen over wie wie nou heeft aangesproken.

Zelfde met het alcoholgebruik. TDO zegt: ze heeft 2 glazen wijn gedeeld in LGD (of zelfs 1? Weet niet meer precies) en dus moet ze iemand hebben ontmoet die haar drank heeft gegeven. Ze vermelden er alleen niet bij dat ze volgens de vriendengroep behoorlijk hebben ingedronken.

Aan de ene kant denk ik: laat die ouders de beelden zien en het hele dossier lezen. ik vraag me alleen af of het voor de ouders iets gaat veranderen zolang niet duidelijk is waar ze die laatste 2 uur en 20 minuten is geweest.
pi_167728195
quote:
1s.gif Op donderdag 29 december 2016 10:05 schreef Mula het volgende:

[..]

Bewust feiten verdraaien vind ik een groot woord, maar er lijkt wel een bepaalde tunnelvisie en sturing in te zitten. Ik heb dat eerder al aangegeven over het gesprek met de piloot. Docu zegt: dascha komt angstig over en vraagt prijs van ticket aan piloot. Daar valt al snel de conclusie uit te trekken dat er iets/iemand was waar ze doodsbang voor was en waarvoor ze wilde vluchten. Terwijl ze best nahijgend van het rennen een leuk gesprekje met die piloot gehad kan hebben over Azie, omdat hij daar naartoe ging of omdat ze van palmbomen houdt. Er wordt niks gezegd over haar geestestoestand en een interview van Joey en de docu spreken elkaar tegen over wie wie nou heeft aangesproken.

Zelfde met het alcoholgebruik. TDO zegt: ze heeft 2 glazen wijn gedeeld in LGD (of zelfs 1? Weet niet meer precies) en dus moet ze iemand hebben ontmoet die haar drank heeft gegeven. Ze vermelden er alleen niet bij dat ze volgens de vriendengroep behoorlijk hebben ingedronken.

Aan de ene kant denk ik: laat die ouders de beelden zien en het hele dossier lezen. ik vraag me alleen af of het voor de ouders iets gaat veranderen zolang niet duidelijk is waar ze die laatste 2 uur en 20 minuten is geweest.
Maar wat neem je TDO en de vader van Dascha nu kwalijk?

Dat ze openheid van zaken geven over hetgeen ze zelf bij elkaar gesprokkeld hebben over de laatste uren van Dascha? Dat ze openbaar maken dat het OM zo ligt te ligt te kronkelen?

feit 1
Ze hebben direct de conclusie getrokken dat het zelfmoord was
feit 2
Getuigen spreken dit tegen
feit 3
Ze maken fouten en werken slordig, voorbeeld de verkeerde tijd van de camerabeelden bij de opvang. Deze beelden zijn getoond bij Opsporing Verzocht en RTL boulevard en weet ik veel bij wie nog meer, natuurlijk zag niemand Dascha, zij liep er uren later....

Ik hoop en verwacht dat team Dascha de mouwen opstroopt en het OM aanklaagt. Zij hebben beelden van een auto, laat ze zien dan... Nee, men moet maar aannemen dat de beelden te vaag zijn....
pi_167732754
die vriendinnen weten of dascha bij die copy centre voor heeft gestaan. en door wie ze aan haar haren getrokken zou zijn.
tdo doet voorkomen dat het sophie is geweest.
meisje zegt tegen bewaking dat haar mobiel is gejat door een megool
tdo doet voorkomen dat het dascha betreft
terwijl dascha binnen een bericht krijgt via FB en dat bericht aan sophie laat zien
hoe komt die telefoon dan ineens weer bij haar terecht?
dat zou sophie moeten weten, ALS zij inderdaad buiten die ruzie hebben gehad met haartrekkerij.
de geheime snapchatter komt helemaal niet meer in beeld. de jongen die zich niets van die nacht kan herinneren... maar het zijn wel zijn berichten die verwijderd zijn
ik geloof nooit dat die 27jarige berichten gaat verwijderen van de snapchatter ALS hij er al wat mee te maken zou hebben.

er zaten meer passagiers in de trein. waarom wordt daar niet verder op ingegaan. nu gaan ze af op 2 mensen die geen claxon hebben gehoord.
er zijn er dus meer die dit eventueel kunnen bevestigen of tegenspreken. maar daar gaan ze niet achteraan, want 2 bevestigingen is meer dan genoeg?

piloot verhaal is ook heel raar. ticket azie.. haar mobiele wekker die afgaat.

op die manier kan je inderdaad een mooi filmpje in elkaar draaien dat vooringenomen richtingen doet vermoeden.
pi_167733118
het is de bedoeling dat we allemaal de 27 jarige aan gaan wijzen.

en dan gek vinden dat hij zijn FB account opheft whahahha
  vrijdag 30 december 2016 @ 10:45:50 #32
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167734494
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2016 09:34 schreef suzi1 het volgende:
die vriendinnen weten of dascha bij die copy centre voor heeft gestaan. en door wie ze aan haar haren getrokken zou zijn.
tdo doet voorkomen dat het sophie is geweest.
meisje zegt tegen bewaking dat haar mobiel is gejat door een megool
tdo doet voorkomen dat het dascha betreft
terwijl dascha binnen een bericht krijgt via FB en dat bericht aan sophie laat zien
hoe komt die telefoon dan ineens weer bij haar terecht?
dat zou sophie moeten weten, ALS zij inderdaad buiten die ruzie hebben gehad met haartrekkerij.
de geheime snapchatter komt helemaal niet meer in beeld. de jongen die zich niets van die nacht kan herinneren... maar het zijn wel zijn berichten die verwijderd zijn
ik geloof nooit dat die 27jarige berichten gaat verwijderen van de snapchatter ALS hij er al wat mee te maken zou hebben.

er zaten meer passagiers in de trein. waarom wordt daar niet verder op ingegaan. nu gaan ze af op 2 mensen die geen claxon hebben gehoord.
er zijn er dus meer die dit eventueel kunnen bevestigen of tegenspreken. maar daar gaan ze niet achteraan, want 2 bevestigingen is meer dan genoeg?

piloot verhaal is ook heel raar. ticket azie.. haar mobiele wekker die afgaat.

op die manier kan je inderdaad een mooi filmpje in elkaar draaien dat vooringenomen richtingen doet vermoeden.
Ze kwamen rond 00:45 uur binnen
De twee vriendinnen gingen om 01:15 weg en kwamen rond 01:45 uur terug (docu 1)
Dascha staat met Sophie op de foto om 01:17 uur in de LGD
Vervolgens roept Dascha bij de uitgang dat die mongool haar telefoon heeft gejat.
Daarna om 01:30 begint er buiten een ruzie en is er een activiteit op de snapchat van Dasha.
Dascha wordt buiten aan de haren getrokken.
Vervolgens vragen ze waar die twee vriendinnen zijn en gaat de ruzie binnen nog even verder.
Daarna volgt om 02:05 dat FB bericht.

Of je nu wel of niet gelooft, of Dascha naar buiten ging. Ze stond binnen op de foto met S, had snapchatactiviteit met het profiel van de snapchatter om 01:30 en vervolgens een bitchfight binnen met S om 01:45 uur. En dit alles binnen 45 minuten voordat ze "besloot" zelfmoord te plegen.
  vrijdag 30 december 2016 @ 10:49:30 #33
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167734596
Daarnaast blijft het natuurlijk "achterlijk" dat er aan die ID-kaart van Dascha, gevonden in de straat bij het braakliggende veldje, de bioscoopkkaart van een opmerkelijk persoon vastgeplakt zat.
  vrijdag 30 december 2016 @ 10:52:19 #34
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167734674
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 17:23 schreef Mula het volgende:
Dus wel veel gedronken en verder geen enkele aanwijzing dat ze niet alleen is geweest. Ik hoop dat haar ouders dat ooit kunnen accepteren.
Op haar ID zat dus een bioscoopkaart geplakt van een persoon, ik weet niet welke verklaring jij hiervoor hebt.

Misschien helpt een logische verklaring hiervoor ook in het verwerkingsproces...
pi_167735126
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 december 2016 10:45 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Of je nu wel of niet gelooft, of Dascha naar buiten ging. Ze stond binnen op de foto met S, had snapchatactiviteit met het profiel van de snapchatter om 01:30 en vervolgens een bitchfight binnen met S om 01:45 uur. En dit alles binnen 45 minuten voordat ze "besloot" zelfmoord te plegen.
die ruzie buiten wordt anders breed uitgemeten door TDO. en dan zoeken ze bij 'ons' de antwoorden terwijl die vriendinnen binnen handbereik zijn en ze alle info kunnen geven die buitenstaanders niet hebben.

alsof ze willen dat we het een bepaalde kant mee opdraaien.
ze zijn zelf zo vaag als wat met die docu's.
pi_167735236
en die andere 2 vriendinnen hadden niks van de ruzie meegrekregen zagen we in docu 1..
en die jongens horen we ook niks over. hoeft ook niet, maar mag toch hopen dat de heren tdo ook daarbij informeren.
  vrijdag 30 december 2016 @ 11:49:53 #37
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167736243
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2016 11:13 schreef suzi1 het volgende:
en die andere 2 vriendinnen hadden niks van de ruzie meegrekregen zagen we in docu 1..
en die jongens horen we ook niks over. hoeft ook niet, maar mag toch hopen dat de heren tdo ook daarbij informeren.
Klopt toch ook bij de tijdslijnen van docu 1 en 2?

Buiten stonden 2 meiden te vechten, daar stonden 3 jongens bij....
Om 01:45 uur werd er door de meiden onderling geappt, Zie docu 1, S en Dascha waren toen bij die drie jongens.

Grote vraag blijft:
waar ging die ruzie over?
waarom raakte Dascha zo over de ruk van het FB bericht?
Waarom houden die twee, die elkaar kennen hun mond en hebben ze geen eenduidig verhaal over die avond?
pi_167751938
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 december 2016 11:49 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Klopt toch ook bij de tijdslijnen van docu 1 en 2?

Buiten stonden 2 meiden te vechten, daar stonden 3 jongens bij....
Om 01:45 uur werd er door de meiden onderling geappt, Zie docu 1, S en Dascha waren toen bij die drie jongens.

Grote vraag blijft:
waar ging die ruzie over?
waarom raakte Dascha zo over de ruk van het FB bericht?
Waarom houden die twee, die elkaar kennen hun mond en hebben ze geen eenduidig verhaal over die avond?
Wat maakt het uit? Nu blijkt dat dit Dascha niet is, heeft deze ruzie ook geen waarde. Kennelijk is deze informatie gebruikt om de kijker een bepaalde richting in te sturen, terwijl bekend was dat dit voor deze zaak totaal irrelevant was.
pi_167754106
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 december 2016 10:52 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Op haar ID zat dus een bioscoopkaart geplakt van een persoon, ik weet niet welke verklaring jij hiervoor hebt.

Misschien helpt een logische verklaring hiervoor ook in het verwerkingsproces...
"n de brief aan de nabestaanden wordt ook gemeld dat er 'in de buurt van' Dascha's identiteitsbewijs zwerfafval zou zijn gevonden. Dit betreft een bioscooppas en een paar dagen oude transactiebon. Tegenstrijdig met dit verhaal stond er in het dossier die de vader (Rene Graafsma) samen met een advocaat heeft mogen inzien dat de bioscooppas gekleefd zat aan het identiteitsbewijs van Dascha. Dit verklaart ook de advocaat. Dat de bioscooppas gekleefd zat aan het identiteitsbewijs van Dascha is nogal een ander verhaal dan dat deze 'in de buurt' werd gevonden. Indien deze bioscooppas inderdaad gekleefd zat aan het identiteitsbewijs kunnen wij hier niet spreken over 'zwerfafval'."

--> Quote uit persverklaring van Joey.

Ik zie niet in waarom ze zo moeilijk doen over het verschil tussen "in de buurt van zwerfafval" en "vastgeplakt aan de ID". En waarom is een bioscooppas die vastgeplakt zit ineens geen zwerfafval meer? Lijkt me logischer om dan te concluderen dat de ID ook zwerfafval is, dan te zeggen dat de bioscooppas geen zwerfafval is, simpelweg omdat het aan de ID vastzit. Dingen die op straat liggen worden verplaatst door mensen, honden en de wind. Soms belanden ze op elkaar en blijven ze aan elkaar vastzitten. Tenzij het gaat om de pas van iemand die met de zaak te maken heeft, zie ik niet het belang hier van in.

Ik denk dat de politie een valse start heeft gemaakt door (te) snel te concluderen dat het ging om zelfmoord, maar ik heb wel het idee dat ze na beide documentaires goed naar de zaak hebben gekeken. Het zou wel interessant zijn om de brief die TDO heeft gekregen met de motivering waarom ze de zaak niet heropenen, te lezen. In het epistel van Joey wordt bijv niet genoemd dat de vriendengroep fors had ingedronken, in LGD een paar wijn en een onbekend aantal shotjes had gedronken. Dat was voor mij het enige interessante uit de 2e documentaire om te denken dat er misschien toch iemand anders bij betrokken was.
  vrijdag 30 december 2016 @ 20:49:53 #40
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167758160
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 december 2016 18:20 schreef Squadra-macaroni het volgende:

[..]

Wat maakt het uit? Nu blijkt dat dit Dascha niet is, heeft deze ruzie ook geen waarde. Kennelijk is deze informatie gebruikt om de kijker een bepaalde richting in te sturen, terwijl bekend was dat dit voor deze zaak totaal irrelevant was.
De politie zegt dat ja, maar die hebben wel meer gezegd in deze zaak, is het niet?
  vrijdag 30 december 2016 @ 20:53:46 #41
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167758395
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 december 2016 19:18 schreef Mula het volgende:

[..]

"n de brief aan de nabestaanden wordt ook gemeld dat er 'in de buurt van' Dascha's identiteitsbewijs zwerfafval zou zijn gevonden. Dit betreft een bioscooppas en een paar dagen oude transactiebon. Tegenstrijdig met dit verhaal stond er in het dossier die de vader (Rene Graafsma) samen met een advocaat heeft mogen inzien dat de bioscooppas gekleefd zat aan het identiteitsbewijs van Dascha. Dit verklaart ook de advocaat. Dat de bioscooppas gekleefd zat aan het identiteitsbewijs van Dascha is nogal een ander verhaal dan dat deze 'in de buurt' werd gevonden. Indien deze bioscooppas inderdaad gekleefd zat aan het identiteitsbewijs kunnen wij hier niet spreken over 'zwerfafval'."

--> Quote uit persverklaring van Joey.

Ik zie niet in waarom ze zo moeilijk doen over het verschil tussen "in de buurt van zwerfafval" en "vastgeplakt aan de ID". En waarom is een bioscooppas die vastgeplakt zit ineens geen zwerfafval meer? Lijkt me logischer om dan te concluderen dat de ID ook zwerfafval is, dan te zeggen dat de bioscooppas geen zwerfafval is, simpelweg omdat het aan de ID vastzit. Dingen die op straat liggen worden verplaatst door mensen, honden en de wind. Soms belanden ze op elkaar en blijven ze aan elkaar vastzitten. Tenzij het gaat om de pas van iemand die met de zaak te maken heeft, zie ik niet het belang hier van in.

Ik denk dat de politie een valse start heeft gemaakt door (te) snel te concluderen dat het ging om zelfmoord, maar ik heb wel het idee dat ze na beide documentaires goed naar de zaak hebben gekeken. Het zou wel interessant zijn om de brief die TDO heeft gekregen met de motivering waarom ze de zaak niet heropenen, te lezen. In het epistel van Joey wordt bijv niet genoemd dat de vriendengroep fors had ingedronken, in LGD een paar wijn en een onbekend aantal shotjes had gedronken. Dat was voor mij het enige interessante uit de 2e documentaire om te denken dat er misschien toch iemand anders bij betrokken was.
Over dat indrinken, daar waren ze in de eerste docu zelf erg duidelijk over..
Bekijk die docu nog maar eens, daar zijn ze (TDO en de vriendinnen) zelf heel open over. Waarom dat dat hier wordt afgedaan als tunnelvisie of verdraaiing van de feiten, is voor mij dan ook een raadsel.
pi_167759652
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 december 2016 20:53 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Over dat indrinken, daar waren ze in de eerste docu zelf erg duidelijk over..
Bekijk die docu nog maar eens, daar zijn ze (TDO en de vriendinnen) zelf heel open over. Waarom dat dat hier wordt afgedaan als tunnelvisie of verdraaiing van de feiten, is voor mij dan ook een raadsel.
Ik meen me juist te herinneren dat door Peter R de Vries werd gezegd dat ze niet ontkenden dat er gedronken is, maar dat dat om een hele kleine hoeveelheid ging. Volgens mij werd er in eerste instantie over gesproken dat er een (of twee?) glas wijn gedeeld werd in de LGD. In ieder geval de shotjes zijn helemaal nieuw voor mij. Ik heb er een lange ziekenhuisdag opzitten, zogauw ik me beter voel zal ik inderdaad de eerste docu nog eens terugkijken.
  vrijdag 30 december 2016 @ 21:23:19 #43
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167759991
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 december 2016 21:17 schreef Mula het volgende:

[..]

Ik meen me juist te herinneren dat door Peter R de Vries werd gezegd dat ze niet ontkenden dat er gedronken is, maar dat dat om een hele kleine hoeveelheid ging. Volgens mij werd er in eerste instantie over gesproken dat er een (of twee?) glas wijn gedeeld werd in de LGD. In ieder geval de shotjes zijn helemaal nieuw voor mij. Ik heb er een lange ziekenhuisdag opzitten, zogauw ik me beter voel zal ik inderdaad de eerste docu nog eens terugkijken.
Sterkte!
pi_167823802
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 december 2016 21:17 schreef Mula het volgende:

[..]

Ik meen me juist te herinneren dat door Peter R de Vries werd gezegd dat ze niet ontkenden dat er gedronken is, maar dat dat om een hele kleine hoeveelheid ging. Volgens mij werd er in eerste instantie over gesproken dat er een (of twee?) glas wijn gedeeld werd in de LGD. In ieder geval de shotjes zijn helemaal nieuw voor mij. Ik heb er een lange ziekenhuisdag opzitten, zogauw ik me beter voel zal ik inderdaad de eerste docu nog eens terugkijken.
Die shotjes waren thuis.
pi_167848418
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 10:01 schreef Bierkrat69 het volgende:

[..]

Die shotjes waren thuis.
Heb je hier een bron van :?
  donderdag 5 januari 2017 @ 23:21:40 #46
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_167915140
Bij Eva Jinnek nu aan tafel Kees van der Spek en Sebas Diekstra, erg interessant interview over hun nieuwe programma Moord of zelfmoord. As zondag eerste aflevering, ik geloof niet dat de zaakk van Dascha hierin voorkomt, Sebas Diekstra staat ook de ouders van Dascha bij.

Opmerkelijk was dat er in 2016 meer dan 50 zaken zijn gemeld bij Diekstra...
Waarvan 26 discutabel.
pi_167945723
quote:
7s.gif Op donderdag 5 januari 2017 23:21 schreef ootjekatootje het volgende:
Bij Eva Jinnek nu aan tafel Kees van der Spek en Sebas Diekstra, erg interessant interview over hun nieuwe programma Moord of zelfmoord. As zondag eerste aflevering, ik geloof niet dat de zaakk van Dascha hierin voorkomt, Sebas Diekstra staat ook de ouders van Dascha bij.

Opmerkelijk was dat er in 2016 meer dan 50 zaken zijn gemeld bij Diekstra...
Waarvan 26 discutabel.
OkÚ, we kunnen dus nog een tijdje door?😉
pi_167951388
Kees van der Spek: "Justitie zit op dossiers alsof het geheime stukken van de CIA zijn ...
... wees er open in
"
pi_168434374
Vanochtend tussen 4 & 6 was er een 2 uur durend gesprek op NPO radio 1 met de ouders van Dascha. Indrukwekkend gesprek. Voor ge´nteresseerden een aanrader om terug te luisteren.
pi_168434419
Het is erg lastig voor een ouder. Ik begrijp ze wel.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')