abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_167312451
23r4gzr.jpg

SPT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_167312488
Nee de free bet moet op dezelfde dag gebruikt worden, ben ik net achter gekomen! Niks maandje de tijd.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_167312558
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:30 schreef icloud het volgende:
Nee de free bet moet op dezelfde dag gebruikt worden, ben ik net achter gekomen! Niks maandje de tijd.
Ach ja, das ook niet zo heel lastig. Gebeurde genoeg op 10 december
pi_167312632
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:31 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ach ja, das ook niet zo heel lastig. Gebeurde genoeg op 10 december
Jij wilt het probleem dus niet zien.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_167312667
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:32 schreef icloud het volgende:

[..]

Jij wilt het probleem dus niet zien.
Nee jij maakt er een probleem van. Er is van 1 tot 24 december elke dag een nieuwe actie. Genoeg tijd om wat profijt van te hebben
pi_167312766
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:33 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Nee jij maakt er een probleem van. Er is van 1 tot 24 december elke dag een nieuwe actie. Genoeg tijd om wat profijt van te hebben
Daar gaat het niet om, als je voldoet aan de actie uit de adventcalender dan heb je recht op een 10 euro free bet, stiekem regelen dat de free bet alleen op de dag zelf gebruikt kan worden is gewoon associaal, ik heb aan hun voorwaarden voldaan!


Zeker omdat de bonus vandaag gewoon nog actief was in het bonusmenu.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_167312810
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:35 schreef icloud het volgende:

[..]

Daar gaat het niet om, als je voldoet aan de actie uit de adventcalender dan heb je recht op een 10 euro free bet, stiekem regelen dat de free bet alleen op de dag zelf gebruikt kan worden is gewoon associaal, ik heb aan hun voorwaarden voldaan!
Nee in hun voorwaarden staat dat je het dezelfde dag moet gebruiken kennelijk. Als je het doet dan ga je akkoord met HUN voorwaarden. Simpel
pi_167312885
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:36 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Nee in hun voorwaarden staat dat je het dezelfde dag moet gebruiken kennelijk. Als je het doet dan ga je akkoord met HUN voorwaarden. Simpel
Je leest weer niet en je quote selectief.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_167312947
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:38 schreef icloud het volgende:

[..]

Je leest weer niet en je quote selectief.
Je bent beetje zoals iemand die gaat stampvoeten wanneer degene zijn/haar zin niet krijgt. Unibet is geen liefdadigheidsinstelling en jij kiest er zelf voor om akkoord te gaan met hun voorwaarden.
pi_167313004
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je bent beetje zoals iemand die gaat stampvoeten wanneer degene zijn/haar zin niet krijgt. Unibet is geen liefdadigheidsinstelling en jij kiest er zelf voor om akkoord te gaan met hun voorwaarden.
Jij leest niet dat bonus gewoon nog actief is! Selectief lezen doe je.
Ik schreeuw pipe persoonlijk naar de finales, die pedo heeft nergens recht op, hij mag zijn ballen afsnijden dat is zijn recht
Over pedodarter jelle klaasen
pi_167314020
Goede TT, dat duurt nog 3,5 jaar.
sig verwijderd door FA
pi_167315284
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 23:11 schreef Ambrosius het volgende:
Goede TT, dat duurt nog 3,5 jaar.
Zo lang gaan de topics mee tegenwoordig.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_167321983
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 00:55 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Zo lang gaan de topics mee tegenwoordig.
:D
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  woensdag 14 december 2016 @ 22:46:58 #14
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_167334389
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 00:55 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Zo lang gaan de topics mee tegenwoordig.
Zijn er nog alternatieven?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_167334464
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 22:46 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zijn er nog alternatieven?
Blogabet.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167334552
quote:
9s.gif Op woensdag 14 december 2016 22:49 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Blogabet.
}:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 14 december 2016 @ 23:09:53 #17
319243 Caland
#NoJanCeesNoParty#JCVBLMOD2017
pi_167335074
El Ahmadi staat zaterdag tegen Vitesse op scherp. Bij een gele kaart mist hij dus de eerstvolgende competitiewedstrijd, maar dan speelt hij voor de Afrika Cup.

Nou, groetjes.
Op maandag 13 februari 2017 12:32 schreef onlogisch het volgende:
Een mening van een modje neem ik in deze totaal niet serieus.
  maandag 19 december 2016 @ 13:51:05 #18
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_167442603
Vroeger was ik hier ook, toen was betfair god, is dat nog steeds?

Zaterdag op Feyenoord ingezet bij toto 1,4 en bij betfair was die ook 1.4

Toto was toch altijd heel laag?
pi_167442753
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2016 13:51 schreef jorienvdherik het volgende:
Vroeger was ik hier ook, toen was betfair god, is dat nog steeds?

Zaterdag op Feyenoord ingezet bij toto 1,4 en bij betfair was die ook 1.4

Toto was toch altijd heel laag?
Meestal is BF wel wat hoger dan Toto. Nu blijkbaar niet.
De odds bij de verschillende bookies voor die pot is hier te zien: http://www.oddsportal.com(...)rd-vitesse-ncYl2Pko/

Scheelde dus niet heel veel.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  dinsdag 20 december 2016 @ 08:59:35 #20
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_167466683
quote:
0s.gif Op maandag 19 december 2016 13:59 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Meestal is BF wel wat hoger dan Toto. Nu blijkbaar niet.
De odds bij de verschillende bookies voor die pot is hier te zien: http://www.oddsportal.com(...)rd-vitesse-ncYl2Pko/

Scheelde dus niet heel veel.
Thx, en jullie zijn vast al miljonair geworden in al die jaren ;)
pi_167497115
Bayern en Hertha in een combi bij Toto voor iets meer dan een dubbele payout lijkt me relatief veilig, wat jullie?
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  donderdag 22 december 2016 @ 12:53:21 #22
308998 Fenomeno
Wearing sunglasses at night
pi_167523765
quote:
0s.gif Op woensdag 21 december 2016 13:46 schreef Alan_Bastard het volgende:
Bayern en Hertha in een combi bij Toto voor iets meer dan een dubbele payout lijkt me relatief veilig, wat jullie?
Reactie wat laat maar combo's bij Toto is eigenlijk altijd een no-go (zelfde combo was bijvoorbeeld > 2.4 op de rest van het internet). Toto's odds zijn achterlijk laag en als je vervolgens gaat combo-en wordt de verwachtingswaarde van je bet alleen nog maar lager. Als je alleen bij toto speelt kun je ze nog beter single spelen.
pi_167545224
quote:
0s.gif Op donderdag 22 december 2016 12:53 schreef Fenomeno het volgende:

[..]

Reactie wat laat maar combo's bij Toto is eigenlijk altijd een no-go (zelfde combo was bijvoorbeeld > 2.4 op de rest van het internet). Toto's odds zijn achterlijk laag en als je vervolgens gaat combo-en wordt de verwachtingswaarde van je bet alleen nog maar lager. Als je alleen bij toto speelt kun je ze nog beter single spelen.
Bedankt voor de tip. Ik speel graag contant (via de winkel), dus zit vrij vast aan Toto. Heb uiteindelijk een odd van 2.14 gehad en dus gewonnen (93,80 inleg).

mijn andere bet was te mooi om uit te komen :')

[ Bericht 14% gewijzigd door Alan_Bastard op 23-12-2016 19:23:47 ]
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  maandag 26 december 2016 @ 18:19:54 #24
268045 Boezeidekoe
Baltimore Ravens
pi_167622037
Het voordeel van het wedden op sport via de Toto is natuurlijk wel dat je na een paar weken regelmatig spelen wel klaar bent met gokken.
pi_167823000
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 18:19 schreef Boezeidekoe het volgende:
Het voordeel van het wedden op sport via de Toto is natuurlijk wel dat je na een paar weken regelmatig spelen wel klaar bent met gokken.
Want? Ik speel nu sinds een maand vrij regelmatig via Toto in de winkel en ik zie geen probleem? Misschien zijn de odds wat slechter, maar ik speel graag contant :)
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  maandag 2 januari 2017 @ 13:31:14 #26
268045 Boezeidekoe
Baltimore Ravens
pi_167827605
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 08:27 schreef Alan_Bastard het volgende:

[..]

Want? Ik speel nu sinds een maand vrij regelmatig via Toto in de winkel en ik zie geen probleem? Misschien zijn de odds wat slechter, maar ik speel graag contant :)
Je geeft het antwoord zelf al. De odds. Die zijn niet alleen wat slechter, die zijn onacceptabel slecht. Wedstrijden met een huisvoordeel van 20-30% zijn geen uitzondering. Wedden op sportwedstrijden kennen sowieso al het grootste huisvoordeel van alle gokspelletjes(loterijen uitgezonderd) maar op de lange termijn winnen bij de Toto is echt onmogelijk als je inzet op individuele wedstrijden, en dan heb ik het nog niet eens over mogelijke combi's.
pi_167833988
Nou ja, je hebt gelijk qua odds. Voor de rest bevalt het me prima. Vandaag een bet van 100 met een pay-out van 418 binnen gehaald. Zal bij een online aanbieder misschien 500-550 op hebben geleverd, maar ik vind het praatje bij de Primera en het contante geld veel leuker :@
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
pi_167834009
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 18:10 schreef Alan_Bastard het volgende:
Nou ja, je hebt gelijk qua odds. Voor de rest bevalt het me prima. Vandaag een bet van 100 met een pay-out van 418 binnen gehaald. Zal bij een online aanbieder misschien 500-550 op hebben geleverd, maar ik vind het praatje bij de Primera en het contante geld veel leuker :@
Deel die bets effe vooraf.
  maandag 2 januari 2017 @ 18:50:24 #29
268045 Boezeidekoe
Baltimore Ravens
pi_167835041
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 18:10 schreef Alan_Bastard het volgende:
Nou ja, je hebt gelijk qua odds. Voor de rest bevalt het me prima. Vandaag een bet van 100 met een pay-out van 418 binnen gehaald. Zal bij een online aanbieder misschien 500-550 op hebben geleverd, maar ik vind het praatje bij de Primera en het contante geld veel leuker :@
Die pakweg 100 Euro die je nu "te weinig" betaald hebt gekregen heb je de komende tijd hard nodig om verliezen op te vangen. En dat praatje bij de Primera en het contante geld is echt onzin, als je online je winst uitbetaald kun je het ook gewoon pinnen, de kroeg inlopen om je winst een bestemming te geven en daar een praatje te maken met iemand.

Sportweddenschappen = goede odds krijgen, anders moet je er niet aan beginnen.
pi_167835549
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 18:50 schreef Boezeidekoe het volgende:
Die pakweg 100 Euro die je nu "te weinig" betaald hebt gekregen heb je de komende tijd hard nodig om verliezen op te vangen.
Sorry hoor, maar de odds zijn anders, de uitslagen van de wedstrijden toch niet? Als ik een bet goed heb bij Toto heb ik hem toch ook goed bij Unibet?

En het sociale aspect en het papiertje vind ik gewoon leuk. Ieder zijn meug. Plus dat mijn contante geld nergens op mijn rekening komt te staan, vind ik ook handig ;)
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
pi_167835595
quote:
99s.gif Op maandag 2 januari 2017 18:11 schreef Typisch het volgende:

[..]

Deel die bets effe vooraf.
Ik zal mijn volgende bet vooraf hier neerzetten.
Had nu

quote:
- [x] West Bromwich Albion DNB
- [x] Leeds United win
- [x] Cambridge United DNB
- [x] Colchester DNB
- [x] Wycombe DNB
Heb nog lopen:

quote:
- [x] Everton - Southampton >2.5 goals
- [x] Manchester City - Burnley FC >2.5 goals
- [x] Sunderland - Liverpool >2.5 goals
- [ ] West Ham United - Manchester United >2.5 goals
- [ ] Bournemouth - Arsenal >2.5 goals
quote:
4 januari
Crystal Palace win
3 januari
Stoke City win
Tottenham Hotspur win
quote:
6 januari
Espanyol
7 januari
Atletico Madrid
Las Palmas
8 januari
Athletic de Bilbao
Real Betis
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
pi_167835622
Nog leuke bet tips voor de dart match vanavond?
pi_167868439
Paardenracen: Sunland Park

22:52 Sunland Park (USA)

The Strip (Tracy J. Hebert) Top 3 @1.69 [5/10]

Edit: gewonnen.

[ Bericht 5% gewijzigd door ForzaMilan op 03-01-2017 23:12:27 ]
Rossoneri siamo noi.
pi_167869124
Paardenracen: Sunland Park

23:18 Sunland Park (USA)

Morning Monster (Elvin Gonzalez) Top 3 @1.94 [5/10]
River Crossing (Alfredo J. Juarez, Jr.) Top 3 @2.48 [5/10]

Edit: Onderste gewonnen, kleine profit.

[ Bericht 11% gewijzigd door ForzaMilan op 03-01-2017 23:29:13 ]
Rossoneri siamo noi.
pi_167869643
Paardenracen: Sunland Park

23:44 Sunland Park (USA)

Fusaichi Samurai (Ry Eikleberry) Top 1 @1.87 [5/10]
Eleven Cent Fainor (Alfredo J. Juarez, Jr.) Top 3 @1.69 [5/10]

Edit: Bovenste goed, kleine loss.

[ Bericht 10% gewijzigd door ForzaMilan op 03-01-2017 23:54:37 ]
Rossoneri siamo noi.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 13:52:01 #36
464312 XadrenalineX
Work hard, play hard.
pi_168102515
Het lijkt alsof jullie er heel veel over weten en ook zelf graag een gokje doen.... Ik wil het ook heel graag eens proberen. Maar volgens mij lijkt het wel best ingewikkeld..ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar vrienden van mij zijn er super enthousiast en hebben er ook al success gehad met wedden op sport..
Goed idee als je er helemaal geen ervaring mee hebt???
  vrijdag 13 januari 2017 @ 13:56:13 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_168102615
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 13:52 schreef XadrenalineX het volgende:
Het lijkt alsof jullie er heel veel over weten en ook zelf graag een gokje doen.... Ik wil het ook heel graag eens proberen. Maar volgens mij lijkt het wel best ingewikkeld..ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar vrienden van mij zijn er super enthousiast en hebben er ook al success gehad met wedden op sport..
Goed idee als je er helemaal geen ervaring mee hebt???
Iedereen is ooit een keer begonnen, maar zonder ervaring zou ik beginnen met kleine stacks
pi_168109297
quote:
FC Den Bosch
Achilles
Cambuur
Almere
FC Oss

BTTS
odds @8.5
quote:
Cdiz
Leeds
Arouca
odds @10.4
quote:
Brest
ESTAC Troyes
Chamois Niortais
odds @11.25
quote:
AZ
Fortuna S
VVV

wint 1e of 2e helft
odds @4,45
quote:
Eindhoven
MVV
Jong Ajax

wint 1e of 2e helft

odds @3.86
Paar speelse combi's, benieuwd wat ze doen.
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 12:55:39 #39
268045 Boezeidekoe
Baltimore Ravens
pi_168126672
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2017 19:05 schreef Alan_Bastard het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar de odds zijn anders, de uitslagen van de wedstrijden toch niet? Als ik een bet goed heb bij Toto heb ik hem toch ook goed bij Unibet?
Als jij voorspelt dat Schubbekutteveen gaat winnen bij Real Madrid en dat gebeurt ook heb jij hem zowel bij Unibet als de Toto goed, inderdaad, heb je gelijk in.

Als jij daar 100 euro op inzet en je krijgt bij de Toto een odd van 1.1 voor een tientje winst terwijl je daar bij Unibet 250 keer je inzet voor krijgt wens ik je veel succes bij je wedcarriere.

Nogmaals, alles draait bij sportweddenschappen om de odds. Als je geen goede odd krijgt = GEEN BET. Slechts een zeer klein % van alle aangeboden weddenschappen is een bet waard, de kunst is om die te vinden zodat je op de lange termijn uit de rode cijfers blijft.

En aangezien de TOTO altijd beroerde odds heeft, moet je daar niet spelen ondanks het door jou geroemde sociale aspect en dat je handje contantje betaald krijgt. Je gaat verliezen, 100% zeker en waarschijnlijk op de korte termijn al.
pi_168126903
TOTO is scam, gewoon goeie odds zoeken bij fatsoenlijke bookies.

Haal veel van mijn combo's overigens van Reddit: https://www.reddit.com/r/(...)thread_sat_14012017/

Vandaag de 6-fold DNB meegepakt van InnocentPossum.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_168129691
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 12:55 schreef Boezeidekoe het volgende:

Als jij daar 100 euro op inzet en je krijgt bij de Toto een odd van 1.1 voor een tientje winst terwijl je daar bij Unibet 250 keer je inzet voor krijgt wens ik je veel succes bij je wedcarriere.

Zo erg verschillend zijn de odds toch niet tussen Toto en online?

SC Heerenveen - ADO (1)
Bij toto 1.49, beste online* is 1.51

Heracles - FC Groningen (1)
Bij toto 2.49, beste online is 2.51

Leicester - Chelsea (2)
Bij toto 1.81, beste online is 1.81

West Ham
Bij toto 2.20, beste online is 2.38

* via Odds Portal Odds Comparison.

quote:
En aangezien de TOTO altijd beroerde odds heeft, moet je daar niet spelen ondanks het door jou geroemde sociale aspect en dat je handje contantje betaald krijgt. Je gaat verliezen, 100% zeker en waarschijnlijk op de korte termijn al.
Ik speel anders de laatste twee/drie maanden op >1000 winst met een initieel inzet van 100 euro.

quote:
14s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 13:05 schreef Blistering het volgende:
TOTO is scam, gewoon goeie odds zoeken bij fatsoenlijke bookies.

Haal veel van mijn combo's overigens van Reddit: https://www.reddit.com/r/(...)thread_sat_14012017/

Vandaag de 6-fold DNB meegepakt van InnocentPossum.
Bij die 6-fold DNB krijg ik wel slechtere odds dan hij daar vermeld heeft.
Alhoewel hij die natuurlijk 12 uur geleden al heeft gepost en waarschijnlijk nu niet dezelfde return hebben.
Hij schermt met @21 en ik krijg @14. Bij Unibet is het @19. Dus daar wel een verschil dat behoorlijk scheelt. Ik speel eigenlijk amper met meer dan drie wedstrijden tegelijk.

[ Bericht 20% gewijzigd door Alan_Bastard op 14-01-2017 15:33:54 ]
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 15:56:18 #42
268045 Boezeidekoe
Baltimore Ravens
pi_168130497
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 15:18 schreef Alan_Bastard het volgende:

[..]

Zo erg verschillend zijn de odds toch niet tussen Toto en online?

SC Heerenveen - ADO (1)
Bij toto 1.49, beste online* is 1.51

Heracles - FC Groningen (1)
Bij toto 2.49, beste online is 2.51

Leicester - Chelsea (2)
Bij toto 1.81, beste online is 1.81

West Ham
Bij toto 2.20, beste online is 2.38
Ik pak het voorbeeld van jouw 1e wedstrijd erbij en vergelijk deze met de eerste bookmaker die in me opkwam(Unibet):

Heerenveen - ADO bij TOTO:

1,49 4,00 6,17

Huisvoordeel 1/1,49 + 1/4,00 + 1/6,17 - 1 = 8,32%

bij UNIBET:

1,48 4,30 7,00

Huisvoordeel 1/1,48 + 1/4,30 + 1/7,00 - 1 = 5,11%

In beide gevallen een enorm hoog huisvoordeel. Op de korte termijn is een % van 2 a 3 % acceptabel, als het even meezit kun je dan een leuke winst behalen. Denk aan Roulette, wat een huisvoordeel kent van 2,7%. Op de lange termijn zal ook dit je echter niet helpen.

Een huisvoordeel van 8,32% zoals bij de TOTO is pure diefstal. En dan is dit voorbeeld nog van een Eredivisie wedstrijd, bij buitenlandse wedstrijden worden de odds nog beroerder zie deze:

Konyaspor - Galatasaray bij TOTO:

2,51 3,05 2,52

Je hoeft deze niet eens te berekenen om te zien hoe beroerd deze is, bij een wedstrijd als deze waar de kansen ongeveer gelijk zijn zou er bij een huisvoordeel van 0% 3,00 3,00 3,00 moeten staan.

Je wist het waarschijnlijk al, maar deze bet kent een huisvoordeel van een werkelijk schandalige 12,3%.

Als je 100 Euro inzet op deze wedstrijd mag je verwachten dat je daar 12,30 van verliest. Je moet welhaast aan match fixing doen wil je wat verdienen bij de TOTO.

Oh ja en last but not least als je combi's speelt mag je de huisvoordelen van de wedstrijden bij elkaar optellen, en dan zit je bij een combi van bovenstaande 2 wedstrijden dus aan een huisvoordeel van boven de 20%...en dat loopt alleen maar verder op naarmate je meer wedstrijden gaat cobineren.

Do I need to say more?
pi_168130864
Als je op de lange termijn winst wil maken (dus het 'gokken' minimaliseren) is het echt van cruciaal belang dat je altijd voor de beste odd gaat. Als je de bookies al kunt verslaan gaat je yield hoogstens een paar procent zijn als je de beste odds pakt. Dus het verschil tussen een op de lange termijn winstgevende of verliezende speler zijn hangt echt af van de details.

Als casual speler zou ik marathonbet gebruiken en toto zeker links laten liggen.
Edensnator over 'n out
  donderdag 19 januari 2017 @ 21:37:16 #44
464312 XadrenalineX
Work hard, play hard.
pi_168278654


[ Bericht 100% gewijzigd door XadrenalineX op 19-01-2017 21:38:51 ]
pi_168380450
psv kampioen
costa,messi,lewandoski,higuan topscorere compertitie
hsv degraderen 1-2

odd 764 op unibet
  maandag 30 januari 2017 @ 21:20:33 #46
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_168553603
Wanneer komen de odds van de Eredivisie online op Unibet?
Oi!
  maandag 30 januari 2017 @ 21:29:20 #47
6941 APK
Factual, I think.
pi_168553961
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 21:20 schreef mrclvm het volgende:
Wanneer komen de odds van de Eredivisie online op Unibet?
De wedstrijden van aankomend weekend staan er al gewoon...
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 30 januari 2017 @ 21:49:55 #48
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_168554621
Ja dat zag ik. Maar ik bedoel wanneer zijn die er op gezet. Is daar een vaste dag voor?
Oi!
pi_168556240
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 21:49 schreef mrclvm het volgende:
Ja dat zag ik. Maar ik bedoel wanneer zijn die er op gezet. Is daar een vaste dag voor?
Wanneer ze er zin in hebben. Hangt af van hoe druk ze het hebben met andere sporten die week.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_168565352
Altijd op maandag. En altijd een ronde extra.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')