abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_167600452
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 10:46 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Pvc vloeren zijn vaker een drama. Ik heb er meerdere voorbeelden van gezien. In jouw geval zou ik de vloer laten verwijderen en er een houten vloer inleggen. Hout is natuurlijk en ook veel beter voor je leefklimaat. Pvc is chemisch en de gezondheidseffecten van een dergelijke vloer zijn nog niet eens goed onderzocht. Ik snap echt niet waarom mensen een plastike vloer laten leggen, terwijl je voor hetzelfde geld een prachtige parket, of plankenvloer kan laten leggen!!
Formaldehyde is een eigenschap van een PVC vloer dat klopt. Echter zit dit er heel minimaal in net als in bijna alles wat in huis te vinden is. Denk aan meubels, keukenkastjes (spaan¨plaat of fineer) deuren, aluminium kozijnen en zelfs kinderspeelgoed wat van plastic is. Het is sowieso belangrijk om een huis goed te ventileren (helemaal nieuwbouw of met nieuwe meubels).

Dat neemt niet weg dat een parket houtenvloer inderdaad een stuk mooier en duurzamer is dan een PVC of laminaatvloer. Laminaat is helemaal een budget oplossing met plakplintjes en plankjes waar een printje op geplakt is. Dus op zich is PVC nog helemaal niet zo verkeerd als je vloerverwarming hebt en wel een net afgewerkte vloer wilt hebben. Dit kan je net als bij parket wel van muur tot muur leggen en strak langs kozijnen etc.

Ik hoop dat het netjes wordt opgelost hier ligt ook een PVC vloer en daar is geen enkel golfje te zien.
  zondag 25 december 2016 @ 17:07:43 #102
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_167600607
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2016 16:46 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]

Mooi, dan hoop ik dat je mening nu dan echt genoeg geprofileerd is hier en dat we het gewoon weer over het probleem van TS gaan hebben ^O^
Yep, oke. Ik heb een hekel aan dit soort vloeren, maar Ik hoop in ieder geval net als voorgaande poster dat het probleem netjes wordt opgelost.. ben erg benieuwd, het ziet er wel uit als een lastig op te lossen probleem, want alles zal opnieuw moeten, iets waar men vaak niet toe genegen is. Laat je niet met een kluitje in Het riet sturen is het devies! Het zal een strijd worden, rechtsbijstand bij de hand in ieder geval...
  maandag 26 december 2016 @ 11:13:01 #103
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_167614270
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 16:06 schreef Ivo1985 het volgende:

[..]

Precies het dikgedrukte is een reden om juist terughoudend te zijn wat betreft houten vloeren in een huis met vloerverwarming. De enigszins isolerende werking van hout zorgt voor een verminderde afgiftecapaciteit van de vloerverwarming tot wel 25 a 30 procent. Dat kan betekenen dat je op een koude winterdag je huis niet of nauwelijks warm gestookt krijgt. Tevens kan het zorgen voor hogere stookkosten, als de onderzijde van de vloer niet heel goed geïsoleerd is.

Wat voor soort vloer jij of ieder ander mooi of lelijk vindt niet belangrijk. Zolang de koper/eigenaar het maar mooi vindt.
Dat is dus niet waar, het ligt er maar aan hoe de vloerverwarming aangelegd wordt

http://www.fairwood.nl/Vloerverwarming-houten-vloeren-parket.html

Verder eens dat iedereen zelf mag weten welke vloer hij laat leggen, maar dat mensen vaak niet verder kijken dan de neus lang is en zich iets modieus laten aanpraten door de aannemer, omdat daar het meeste marge op zit. TS zal de juridische strijd moeten aangaan en ik denk wel dat hij dit gaat winnen..
pi_167617990
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 25 december 2016 17:07 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Yep, oke. Ik heb een hekel aan dit soort vloeren, maar Ik hoop in ieder geval net als voorgaande poster dat het probleem netjes wordt opgelost.. ben erg benieuwd, het ziet er wel uit als een lastig op te lossen probleem, want alles zal opnieuw moeten, iets waar men vaak niet toe genegen is. Laat je niet met een kluitje in Het riet sturen is het devies! Het zal een strijd worden, rechtsbijstand bij de hand in ieder geval...
Ja enige oplossing is om het helemaal opnieuw te leggen van het egaliseren tot het schuren en weer lijmen alle kasten uit elkaar :'( Aan de ene kant zouden we het ook niet erg vinden als het zou blijven liggen om dat we hier eigenlijk allemaal geen zin in hebben. Zeker niet met een baby van net 2 maanden :{ De eigenaar schaamde zich wel voor het geleverde werk. Dus wij gaan er niet van uit dat we aanspraak moeten maken op onze rechtsbijstand.

We hebben voor pvc gekozen omdat dit met een vloerverwarming wel heel goed samen gaat.Over de vloer zelf zijn we ook zeker niet ontevreden van het merk Mflor met minimale chemische stoffen en echt heel sterk.Het loopt ook heel lekker O+ We hebben in onze woonkamer wel parket liggen een jatoba vloer, deze lag er al in en ziet er heel warm uit. Hier hebben we geen vloerverwarming.

In ons vorige huis hadden we lamelparket in combinatie met vloerverwarming. Dit ging wel goed maar het duurde altijd wel lang voordat het huis aangenaam warm was. Daarom toch dit keer voor wat anders gekozen.

Laat het sowieso horen hoe dit allemaal af gaat lopen voor de nieuwsgierige aagjes :D
pi_167632610
quote:
0s.gif Op maandag 26 december 2016 14:09 schreef Skankhunt49 het volgende:

[..]

Laat het sowieso horen hoe dit allemaal af gaat lopen voor de nieuwsgierige aagjes :D
Brave TS :D
Ik was van plan m'n logeerkamer ook te voorzien van een pvc vloer, vooral vanwege het gemak qua reinigen en herrie. Maar wil natuurlijk wel een mooie gladde vloer :)
pi_168798856
Hallo allemaal, zoals beloofd een update over de huidige stand van zaken.

De vloer ligt er nog steeds in en er is nog steeds niet betaald. De toon is wel veranderd en er is zelfs gedreigd van zijn kant met juridische stappen. Wij zijn het niet eens met het aanbod wat is gedaan welke het volgende is.

1: Vloer opnieuw laten leggen
2: Of van de kleine ¤6000,- die overgemaakt moet worden ¤2500,- betalen en de vloer laten liggen.

Onze voorkeur gaat uit naar de vloer laten liggen en wel om de volgende redenen.

Toen de vloer gelegd is zaten wij in een verhuizing wat inhoud dat de kamers leeg waren. En wij in de avond na het klussen in ons oude huis nog gewoon rustig konden slapen.

Op dit moment is er ook een baby van 4 maanden bijgekomen. Al de slaapkamers moeten leeg gehaald worden. Waar moeten wij slapen en onze baby? Ik heb dan ook als voorwaarde dat als wij de vloer opnieuw zouden laten leggen dat er voor een onderkomen gezorgd moet worden welke betaald en geregeld wordt door het bedrijf voor zo lang de werkzaamheden duren. Ook omdat de medische omstandigheden van vrouw en baby tijdens de bevalling van levensbedreigende aard was. Waar mijn vrouw nog steeds herstellende van is. Daarom zou ik graag een rustige omgeving voor hun willen hebben (dit gaat weken duren ben ik bang).

Ik wil zelf bij het hele proces aanwezig zijn en zal hiervoor dus wederom vrije dagen moeten opnemen. Ik zou dan een vergoeding willen voor de opgenomen vrije tijd. Anders zou het betekenen dat dit voor mijn eigen rekening zou zijn en vind dit niet terecht.

Het bedrijf staat garant voor eventuele schade aan kasten, spullen en woning. Daarnaast zorgt het bedrijf voor het demonteren en monteren van de meubelen.
Eventuele bijkomende kosten zijn voor de rekening van het bedrijf.

Er wordt een korting gegeven op het totaalbedrag, gezien dit bedrag (¤ 5946,55) is gebaseerd op een vloer die in één keer goed is gelegd. Wij komen nu twee keer in de herrie, rommel en lijmlucht terecht en het kost extra tijd.

Onder deze voorwaarden zou ik de vloer opnieuw willen laten leggen. Zij hebben het als gerenommeerd bedrijf zo verkloot dus vind niet dat wij daar de dupe van moeten zijn.
In ieder geval gaan zij niet akkoord met onze voorwaarden.

Er is ons ook verweten door het bedrijf dat "wij niks opgemerkt hebben". Daar hebben wij toen het volgende op geantwoord. Dat hun het zelf hadden moeten opmerken omdat hun de professionals zijn. Wij hebben er toen niks van opgemerkt omdat de medische omstandigheden van vrouw en kind levensbedreigend waren. En dat hier dan ook al onze aandacht naar uit en niet naar de vloer.

Daarnaast durft hij in één van zijn mails nog te zeggen, "Ik blijf bij mijn standpunt dat de duurzame M-flor vloer op degelijke wijze is gelegd". :') Heb hem toen nog maar een keer de foto's verstuurd :D

Er wordt zeer gemakzuchtig over gedacht door het bedrijf over de werkzaamheden die verricht moeten worden. Alle kamers moeten leeg. Kasten moeten gedemonteerd en gemonteerd worden. Dit lijkt mij een probleem worden want een tweede keer in elkaar zetten was al geen succes (IKEA). Dan moet de oude vloer eruit gehaald worden. Daaronder zit lijm ik weet niet of dat weggehaald moet worden of dat ze daar over kunnen egaliseren. Dan dus egaliseren dit moet drogen. Geen idee waar wij moeten slapen? Alles schuren lekker weer in de stof. Dan dus weer leggen en als dat gedaan is alles weer monteren. Gaat dus heel veel tijd kosten en eigenlijk is het hele vertrouwen in het bedrijf ook weg.

Vandaar dat we het ook liever voorlopig laten liggen.

Alleen vinden wij ¤2500,- betalen voor een vloer die er zo uitziet gewoon nog steeds teveel geld.
Hij zegt dat dit een royale korting is waarop wij vinden dat dit meer "een sigaar :7 uit eigen doos is".

Wij hebben gezegd dat we bereid zijn om te betalen voor de dingen die wel
zijn gelukt dit gaat om een kleine ¤1000,-.

Er wordt niet op ons aanbod en voorwaarden ingegaan. Waarna ik heb gevraagd dat als wij eventueel de vloer opnieuw laten leggen of hij "stap voor stap" kan vertellen wat zijn aanpak is en met welke garanties. Hoop daar vandaag antwoord op te krijgen. Maar ik verwacht eerder een brief van een incassobureau op de mat aankomende week. :P

Bedankt voor het lezen van dit saaie zeikverhaal :D Ik hoop dat er nog mensen zijn die eventueel tips en ideeën hebben. *O* *O*
  vrijdag 10 februari 2017 @ 12:52:22 #107
36431 bleiblei
Toogmakker©
pi_168800399
registreer om deze reclame te verbergen
Ik vind dat ie schappelijk voorstel doet eigenlijk...
pi_168800518
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 12:52 schreef bleiblei het volgende:
Ik vind dat ie schappelijk voorstel doet eigenlijk...
Ik ook.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 10 februari 2017 @ 13:03:27 #109
401888 Nightquest777
The Wizard To Show The Way
pi_168800559
Ik vind het ook best schappelijk..

quote:
18s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 11:24 schreef Skankhunt49 het volgende:
Ik wil zelf bij het hele proces aanwezig zijn en zal hiervoor dus wederom vrije dagen moeten opnemen. Ik zou dan een vergoeding willen voor de opgenomen vrije tijd. Anders zou het betekenen dat dit voor mijn eigen rekening zou zijn en vind dit niet terecht.
Kijk, dat jij er bij WIL zijn betekent dat jij vrije dagen op WIL nemen. Je moet helemaal niks, alleen je spullen er uit halen. Heb je daar geen zin in, dan pak je die korting.
Chaos is a ladder.
pi_168800561
Ik ook.
pi_168800573
Even benieuwd op basis waarvan heb je die ¤1000 bepaald? En waar baseert jij die ¤2500 op?
pi_168800577
Hij zorgt ervoor dat alles ge(de)monteerd wordt, staat garant voor eventuele schade... Zorgt hij ook voor transport en opslag?

Ik zou akkoord gaan. Het blijft vervelend, maar hij laat zien absoluut bereid te zijn om dit probleem op een nette manier op te lossen.
pi_168800744
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:05 schreef Sloggi het volgende:
Hij zorgt ervoor dat alles ge(de)monteerd wordt, staat garant voor eventuele schade... Zorgt hij ook voor transport en opslag?

Ik zou akkoord gaan. Het blijft vervelend, maar hij laat zien absoluut bereid te zijn om dit probleem op een nette manier op te lossen.
Volgens mij moet ts nog te horen krijgen of het bedrijf demonteert en garant staat voor schade.
pi_168800829
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:03 schreef Nightquest777 het volgende:
Ik vind het ook best schappelijk..

[..]

Kijk, dat jij er bij WIL zijn betekent dat jij vrije dagen op WIL nemen. Je moet helemaal niks, alleen je spullen er uit halen. Heb je daar geen zin in, dan pak je die korting.
Je moet wel begrijpen dat het vertrouwen weg is in het bedrijf. Ik weet niet of je de foto's heb gezien? Alleen de spullen weg halen, het moet ook gedemonteerd worden dit zal de derde keer zijn dat we kasten uit elkaar gaan halen. De tweede keer was al tricky dus ik wil gewoon dat hun dat regelen en dat zij ook garant staan daarvoor.
pi_168800865
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:04 schreef Bastoenie het volgende:
Even benieuwd op basis waarvan heb je die ¤1000 bepaald? En waar baseert jij die ¤2500 op?
Hij geeft 50% korting op de vloer. Wij willen betalen voor de randzaken er zijn ook strips geplaatst en er is een gedeelte gestuct. En een gedeelte van de vloer is wel gelukt dat is een ophoging daar willen wij wel voor betalen.
pi_168800916
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:05 schreef Sloggi het volgende:
Hij zorgt ervoor dat alles ge(de)monteerd wordt, staat garant voor eventuele schade... Zorgt hij ook voor transport en opslag?

Ik zou akkoord gaan. Het blijft vervelend, maar hij laat zien absoluut bereid te zijn om dit probleem op een nette manier op te lossen.
Het demonteren/monteren en garant staan nemen hun voorlopig niet voor hun rekening.
Ik weet niet of je de foto's heb gezien op de eerste pagina? Zou jij dat laten liggen ook al krijg je die korting?
  vrijdag 10 februari 2017 @ 13:29:13 #117
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_168800935
Ik vind het een heel schappelijk voorstel.
Wees een vent en doe zelf ook wat water bij de wijn. Trommel je vrienden op om de spullen naar zolder te brengen. Slaap zelf in de woonkamer en breng vrouw en kind een paar nachten naar (schoon)ouders of vrienden.
Ons pvc is binnen twee dagen door het hele huis gelegd en de boel zat daarna niet onder het stof.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_168801296
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:27 schreef Skankhunt49 het volgende:

[..]

Het demonteren/monteren en garant staan nemen hun voorlopig niet voor hun rekening.
Ik weet niet of je de foto's heb gezien op de eerste pagina? Zou jij dat laten liggen ook al krijg je die korting?
Ik zou het niet laten liggen, ik zou eisen dat hij een nieuwe, goede vloer legt. Daar gaat 'ie mee akkoord.

Dat zij de boel demonteren en monteren en dat ook netjes doen lijkt me daarnaast een redelijke eis. Dat hij jouw vrije dagen en hotel gaat betalen is daarentegen in geen enkel universum een redelijke eis.
pi_168801316
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:29 schreef laziness het volgende:
Ik vind het een heel schappelijk voorstel.
Wees een vent en doe zelf ook wat water bij de wijn. Trommel je vrienden op om de spullen naar zolder te brengen. Slaap zelf in de woonkamer en breng vrouw en kind een paar nachten naar (schoon)ouders of vrienden.
Ons pvc is binnen twee dagen door het hele huis gelegd en de boel zat daarna niet onder het stof.
Ik begrijp je wel maar dat gaat er bij mij niet in. Het is een gerenommeerd bedrijf die toch voor een redelijk bedrag zulk slecht werk heeft geleverd. En dat ik dan achteraf voor hun fout moet gaan werken vind ik niet redelijk. Ik of één van mijn vrienden raakt gewoon geen kast aan. Dat gaat gewoon niet gebeuren dit moet gewoon door hun helemaal netjes gemaakt worden en niet over mijn rug.En het feit dat de oude vloer eruit moet en er opnieuw geëgaliseerd moet worden met een droogtijd. Dit gaat gewoon nooit twee dagen duren.

[ Bericht 1% gewijzigd door Skankhunt49 op 10-02-2017 14:07:03 ]
pi_168801541
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 13:51 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Ik zou het niet laten liggen, ik zou eisen dat hij een nieuwe, goede vloer legt. Daar gaat 'ie mee akkoord.

Dat zij de boel demonteren en monteren en dat ook netjes doen lijkt me daarnaast een redelijke eis. Dat hij jouw vrije dagen en hotel gaat betalen is daarentegen in geen enkel universum een redelijke eis.
Als wij het zwart op wit hebben dat hij garant zou staan voor kasten/bed waren we al een stuk verder. Ik weet dat we op de andere punten juridisch zwak zullen staan :P
  vrijdag 10 februari 2017 @ 14:07:50 #121
401888 Nightquest777
The Wizard To Show The Way
pi_168801594
Ik weet niet hoor, maar die leverancier kan er toch ook niks aan doen dat jij brakke kasten hebt die niet in/uit elkaar gehaald kunnen worden?

Voor hetzelfde geld heb je een groot vliegdekschip van luciferhoutjes er bovenop gezet, verwacht je dan ook dat die leverancier dat gaat opbouwen en afbreken?
Chaos is a ladder.
pi_168801639
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 14:07 schreef Nightquest777 het volgende:
Ik weet niet hoor, maar die leverancier kan er toch ook niks aan doen dat jij brakke kasten hebt die niet in/uit elkaar gehaald kunnen worden?

Voor hetzelfde geld heb je een groot vliegdekschip van luciferhoutjes er bovenop gezet, verwacht je dan ook dat die leverancier dat gaat opbouwen en afbreken?
Ik verwacht dat een professioneel bedrijf in één keer een vloer goed kan leggen.
  vrijdag 10 februari 2017 @ 14:12:54 #123
401888 Nightquest777
The Wizard To Show The Way
pi_168801682
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 14:10 schreef Skankhunt49 het volgende:

[..]

Ik verwacht dat een professioneel bedrijf in één keer een vloer goed kan leggen.
Ja ik ook, maar dat is niet gebeurd en nu willen ze het nog een keer doen of jou een flinke korting geven. Jij stelt onredelijke eisen aan het 'nog een keer doen' omdat je er zelf voor gekozen hebt allerlei zware objecten op die vloer te plaatsen terwijl je niet tevreden bent over die vloer.
Chaos is a ladder.
pi_168801723
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 14:12 schreef Nightquest777 het volgende:

[..]

Ja ik ook, maar dat is niet gebeurd en nu willen ze het nog een keer doen of jou een flinke korting geven. Jij stelt onredelijke eisen aan het 'nog een keer doen' omdat je er zelf voor gekozen hebt allerlei zware objecten op die vloer te plaatsen terwijl je niet tevreden bent over die vloer.
Ja, wat moet ie anders?
Er maar niet gaan wonen en maandenlang wachten totdat het probleem verholpen is?
  vrijdag 10 februari 2017 @ 14:18:47 #125
401888 Nightquest777
The Wizard To Show The Way
pi_168801802
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 februari 2017 14:15 schreef edraket31 het volgende:

[..]

Ja, wat moet ie anders?
Er maar niet gaan wonen en maandenlang wachten totdat het probleem verholpen is?
Zou kunnen, of gewoon zelf die objecten weer verplaatsen als hij kiest voor de optie om het opnieuw te laten leggen.

Ik snap best dat als je vrouw/kind er medisch gezien slecht aan toe zijn dat je niet alle aandacht hebt voor een vloer, maar dat ontslaat je ook niet 100% van je plicht om het geleverde te controleren natuurlijk. Je kan daarmee in elk geval niet alle schuld naar de leverancier schuiven.
Chaos is a ladder.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')