abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_167181997
registreer om deze reclame te verbergen
De TT zegt het al. Namen willen we, met zoveel mogelijk details graag.
pi_167182005
Chris Mason

'Hamertje tik'

Chris Mason is bepaald geen frisse jongen. Het begon met een vriend van onze Chris, Mark Gibson. Hij had een bulldog gekocht voor een voormalig vriendinnetje van hem. Toen dat vriendinnetje al snel daarna de hond terug kwam brengen brandde er bij Mark Gibson een zekering door. Samen met zijn broertje Simon en Chris Mason besloot hij verhaal te gaan halen bij de verloofde van het vroegere vriendinnetje. En als ik zeg verhaal halen bedoel ik eigenlijk getooid met honkbalknuppels en hamers de verloofde even te gaan verbouwen en achter te laten 'zoals je in een horrorfilm ziet'.

Mason, die eerder al eens achter de tralies had gezeten voor het toebrengen van lichamelijk letsel en ook een taakstraf van 180 uur achter de rug had voor verzet bij een arrestatie, werd uiteindelijk veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens inbraak met de bedoeling van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Na iets meer dan een jaar werd hij vrijgelaten.

Maar daarmee is het boek Mason nog niet gesloten. In 2006 verloor hij op het WK kansloos met 4-0 van Phil Taylor. Nadat hij zich op voorhand al negatief over Taylor had uitgelaten vloog hij Taylor na afloop al scheldend naar de keel. Dit kwam hem op een boete en schorsing te staan.

In 2007 ging hij als commentator en analist voor ITV aan de slag en al snel werd hij gezien als een van de beste duiders. Hoewel hij ook weer serieus werk ging maken van het darten bleef het wat dat betreft bij incidentele succesjes.

Nadat hij in 2010 nog gepakt was voor het frauderen met belastingen had hij het toch wat beter op de rit dan in de vroegere jaren van z'n carrière.

Twee jaar geleden kwam hij toch weer negatief in het nieuws. Terwijl zijn tweede vrouw en hij na 14 jaar huwelijk in scheiding lagen had hij ondanks een contactverbod toch meerdere malen contact gezocht met zijn vrouw, die op dat moment zware depressies had. Mace The Ace werd veroordeeld tot een kleine boete en een taakstraf van 50 uur.

Chris-Mason-2.jpeg
pi_167182010
Co Stompé

'Misschien een beetje gezeur op de tram'

Darter Co Stompé is betrapt op het gebruik van cannabis. Volgens de darter nam hij voor de gezelligheid een paar trekjes van een joint....

Stompé is gisteren voor twee maanden geschorst. Hij accepteert de straf, hoewel hij vraagtekens plaatst bij de procedure. 'Ik was in de week voor dat toernooi op een gezellig feestje. Anderen zaten stevig te roken. Toen nam ik een paar halen van een joint', aldus Stompé, die niet wist dat de sporen dertig dagen zijn te traceren in de urine.

Volgens de bestuurder van tramlijn 14 in Amsterdam is het roken van hasjiesj geen gewoonte voor hem. 'Vroeger heb ik het vaker gedaan, maar tegenwoordig is het een uitzondering. Je weet ook dat je moet opletten als sporter, als bekende Nederlander. En dat terwijl ik na de wedstrijd in België nog terug ben gereden, omdat ik me realiseerde dat ze daar als enige land op doping controleren.'

Stompé twijfelt aan de correctheid van het onderzoek en heeft veel aan te merken op de procedure: hij zegt onder meer niet tijdig te zijn ingelicht over het positieve resultaat en had daardoor aanvankelijk geen gelegenheid om in beroep te gaan.Tijdens de Embassy in Engeland, het belangrijkste toernooi voor darters begin januari, was hij al op de hoogte. De zaak was toen al behandeld bij het betreffende Belgische ministerie. Volgens Stompé hebben zijn prestaties in Frimley Green geleden onder de dopingproblematiek.

Stompé vraagt zich ook af waarom ze in urine niet naar alcohol speuren. Het is bekend dat veel darters voor een wedstrijd alcoholhoudende drank nemen, om een vastere hand te krijgen.Wat darten betreft denkt Stompé de komende tijd toch aan zijn trekken te komen. Er blijven genoeg 'wilde' toernooien over. Misschien dat hij wat gezeur krijgt op de tram, het zij zo. 'En zo erg is het toch allemaal niet.'

co_stompeblaast.jpg
pi_167182013
registreer om deze reclame te verbergen
Robert Thornton

'Je wijf moet je kort houden'

We gaan een jaar of 7 terug in de tijd, toen Robert Thornton nog een nee schuddende darter was in plaats van een nee schuddende darter die de UK Open en de World Grand Prix heeft gewonnen. Op een zwoele septembernacht achtte The Thorn het nodig om zijn vrouw wat corrigerende tikken te verkopen. Hij werd opgepakt en moest voor de rechter verschijnen. In de rechtszaal zagen Thorton en z'n vrouw er behoorlijk ongelukkig uit en na de aanklacht bekende Thornton schuld op het aanvallen van z'n vrouw, die overigens wel aan zijn zijde bleef tijdens en na dit alles.

Daarna werd hij, in afwachting van de uitspraak van 6 maanden later, vrijgelaten onder de voorwaarde dat hij zich goed zou gedragen.

Een half jaar later zou het dan zover zijn: Robert Thornton moest voor de rechter verschijnen. Tot zijn grote opluchting werd de aanklacht laten vallen en de onzekere maanden liepen met een sisser af.

Achteraf zegt Thornton dat hij schuld bekende om zijn familie een langslepende rechtszaak te besparen en dat het allemaal wel meeviel. Meer dan een klein ruzietje met de nodige alcohol achter de kiezen was het niet geweest en de argwanende buren die de politie hadden gebeld hadden zich niet zo aan moeten stellen. Hij heeft z'n lesje wel geleerd en zal voortaan in stilte ruzie gaan maken met z'n vrouw in plaats van er een luidruchtig spektakel van te maken.

Robert-Thornton-Getty-459509471.jpg
pi_167182021
Phil Taylor

''Camper van incident''

We gaan terug naar oktober 1999. Phil Taylor, op dat moment nog slechts negenvoudig wereldkampioen, heeft net tegen wat lokale helden gegooid en nog een showtje weggegeven alvorens zich huiswaarts te begeven. In de camper, waarmee hij toen vaak rondtrok, werden twee dames meegenomen die een lift naar huis zochten.

De dames, die behoorlijk in de olie waren, beschuldigden Taylor ervan dat hij hen probeerde te kussen en betasten. Taylor zelf ontkende, het was hun woord tegen het zijne dus. Sherrif Isobella McColl nam de beschuldiging van de twee weliswaar serieus, maar vond het niet dermate ernstig dat er een eventueel een gevangenisstraf op diende te volgen. Het verdict was uiteindelijk 1000 pond per vergrijp, maar vooral het imago van Taylor had natuurlijk schade opgelopen.

_1306481_philtaylor300.jpg
pi_167182027
Jelle Klaasen

'Unleash the cobra'

quote:
Darter Jelle Klaasen verhoord na versturen naaktfoto’s aan 15-jarig meisje

VLIJMEN - Darter Jelle Klaasen uit Breda heeft zeker drie naaktfoto’s aan een 15-jarig meisje met een verstandelijke beperking gestuurd. Ook vroeg de 27-jarige darter om naaktfoto’s van haar via mail en twitter. Hij is hiervoor dinsdag door de politie verhoord.

De familie van het meisje en de darter kennen elkaar al jaren. Het meisje heeft een beperking en zit in een instelling. Ze heeft ook psychische problemen. Toen een leerkracht vond dat ze wel heel erg stil was en er naar vroeg, wees het meisje op de naakfoto's van de darter. De begeleider trof zeker drie foto's aan waarop Klaasen een erectie heeft.

'Maak een foto van je bikinibroekje bij je ...'
Het contact tussen de twee verliep via twitter en mail. Via privéberichten twitterde Klaassen zoal: 'Laat maar wat lekkers zien', 'Maak maar een foto van je bikinibroekje en dat hij lekker strak zit bij je …' en 'Aan niemand foto's laten zien he? x' Ook zegt Klaasen dat hij tijdens een vakantie, waar het meisje ook was, 'moest uitkijken waar ik je pakte tijdens het zwemmen hahah.'

De politie bevestigt dat de darter dinsdagmiddag is verhoord. Maar over de inhoud van het verhoor en aanklacht wil de politie niet ingaan.

Website uit de lucht
De website van Klaassen is sinds 16 augustus uit de lucht. Hij is niet bereikbaar voor commentaar. In een mail aan de familie van het meisje vroeg hij de moeder om de 'aanklacht in te trekken, anders moet ik misschien een jaar de gevangenis in'.

Een dezer dagen gaat het dossier naar justitie, die beslist of Klaasen vervolgd wordt. De ouders van het meisje hopen dat hij bekent. "Al is het maar een uur taakstraf. De rest volgt vanzelf wel. Met onze dochter kan het beter. Ze snapt het allemaal niet en denkt dat Jelle boos op haar is." Klaasen heeft woensdag excuses gemaakt via een verklaring op internet waarin hij zegt dat hij veel spijt heeft.
quote:
Jelle Klaasen biedt excuses aan voor versturen naaktfoto's aan 15-jarig meisje

BREDA - Jelle Klaasen biedt in een verklaring op internet zijn excuses aan voor zijn gedrag. De darter uit Breda werd dinsdag verhoord door de politie nadat hij naaktfoto's had gestuurd aan een 15-jarig meisje met een verstandelijke beperking.

"Ik wil hierbij mijn excuses aanbieden aan iedereen die dit aangaat! Ik heb een fout gemaakt en ben te ver gegaan en dat spijt me", schrijft hij op de website Dartskrant.nl.

'Ik kan het helaas niet meer terugdraaien'
Hij geeft in zijn verklaring toe dat hij het meisje al een tijd kent, het meisje zou zelf ook contact met hem hebben gezocht. "Maar ik ben zo stom geweest om hier op in te gaan en dat had ik niet moeten doen. Ik schaam mij diep en baal er enorm van dat ik zo stom ben geweest, maar ik kan het helaas niet meer terugdraaien."

Dat Klaasen foto's naar het meisje had gestuurd, kwam aan het licht toen een leerkracht vond dat het meisje wel erg stil was. Uiteindelijk bleek dat het kwam door de naaktfoto's die Klaasen had gestuurd. De begeleider trof zeker drie foto's aan waarop Klaasen een erectie heeft. De twee hadden contact via Twitter en e-mail.

Consequenties
De darter zegt dat hij wel eens had gehoord dat het meisje wat problemen had, "maar ik ben me er niet van bewust geweest dat ze in een instelling verbleef en dat de psychische problemen zo groot waren."

De darter zegt alle consequenties te aanvaarden die uit de situatie voortkomen en zegt zijn straf te ondergaan. Een dezer dagen gaat het dossier naar justitie, die beslist of Klaasen vervolgd wordt.

Barney
Het Nederlandse dartsicoon Raymond van Barneveld laat via Twitter weten dat hij 'erg geschrokken' is van het nieuws rondom Klaasen. Collega-darter Mark Dudbridge roept dartsfans op om niet te oordelen voordat alle feiten bekend zijn. De dartsbond PDC is nog niet met een reactie gekomen. De Nederlandse dartsbond wacht het politieonderzoek af, laat directeur Niels de Ruiter weten.
quote:
16 uur werkstraf Jelle Klaasen voor sturen naaktfoto's, slachtoffer bang voor darter

ALPHEN - Darter Jelle Klaasen uit Breda heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie in Breda. Hij krijgt een taakstraf van 16 uur. Klaasen verstuurde naaktfoto's naar een 15-jarig meisje. Hij gaf eerder al toe dat hij dat had gedaan en daarmee fout zat. Hij betaalt haar ook ongeveer 400 euro schadevergoeding.

De professionele darter kende het meisje al lang. Het meisje van 15 dat naaktfoto's van Jelle Klaasen kreeg, zegt dat ze bang is dat Jelle bij school staat om haar mee te nemen. "Ik voel me rot en ben bang dat het mijn schuld is", staat in een slachtofferverklaring die in handen is van Omroep Brabant.

"Ik denk de hele tijd als ik uit ben van school: zal Jelle er zijn om me mee te nemen? Ik wil de oude 'ik' weer zijn en niet iemand die verdriet moet verbergen. Wat is dit vreselijk zwaar, om met zo'n vervelende gebeurtenis rond te lopen", schrijft ze.

Naaktfoto's
Het meisje zit in een instelling omdat ze verstandelijk beperkt is. Klaasen stuurde haar drie naaktfoto's waarop hij een erectie heeft en vroeg ook foto's van haar. Ook stuurde hij pikante privétweets en emails met daarin: 'Laat maar wat lekkers zien', 'Maak maar een foto van je bikinibroekje en dat hij lekker strak zit bij je…' Daar ging ze niet op in. De situatie kwam aan het licht toen een docent van haar vond dat ze afwezig was in de klas.

Ze schrijft verder: "Ik voel me niet op elke plek even veilig. Ik ben bang dat Jelle me komt opzoeken. Ik haat dit gevoel. Ik ben bang dat het contact met het gezin kapot gaat. Ik wil zo niet zijn. Ik wil mezelf zijn en niet iemand die dingen moet ontlopen om niet aan Jelle te kunnen denken."

Werkstraf, geen cel
De ouders van het meisje vinden niet dat Klaasen een celstraf moet krijgen, maar vinden een werkstraf terecht. Ze willen vooral gerechtigheid. Het meisje krijgt nog steeds hulp van een seksuoloog om alles te verwerken.

Volgens justitie is celstraf niet nodig, omdat hij al veel inkomsten heeft misgelopen doordat de zaak zo uitgebreid in het nieuws is geweest.
quote:
Emotionele darter Jelle Klaasen: 'Ze wilden me kapot maken, maar ik ga harder terugkomen dan ooit'

ALPHEN - Darter Jelle Klaasen reageert voor het eerst uitgebreid op de bewogen periode toen aan het licht kwam dat hij naaktfoto's aan meisje van vijftien had gestuurd. In een uitgebreid interview met Omroep Brabant zegt hij dat hij kapot is gemaakt, maar dat hij vastberaden is om weer terug te keren. "Het was een rotperiode, wist niet meer hoe ik financieel rond moest komen. Ik deed gewoon iets stoms en had dat nooit mogen doen."

"De eerste drie weken nadat het nieuws bekend werd gemaakt bij jullie heb ik geen pijl aangeraakt. Ik ben heel negatief in het nieuws geweest. Het is niet goed wat ik heb gedaan, maar het is groter gemaakt. Ik weet zeker dat men er op uit was om mij als darter kapot te maken. Dat was ze bijna gelukt. Maar ik ga terugkomen in de dartsport."

Klaasen kreeg vrijdag te horen dat justitie hem niet zou vervolgen, maar zou schikken. Hij stuurde drie naaktfoto's aan een minderjarig meisje en over en weer werden pikante mails en tweets gestuurd. Volgens Klaasen moet de taakstraf als symbolisch worden gezien.

'Pedodarter'
"De Telegraaf noemde mij pedodarter. Dat doet heel erg pijn. Toen het nieuws naar buiten kwam, had ik een zware periode. Velen zullen dat terecht vinden, maar ik had het zwaar. Ik ben de eerste paar weken vijf kilo afgevallen, vrienden hebben mij laten vallen en sponsoren lieten mij in de steek."

"Er waren mensen die vonden dat ik opgehangen moest worden. Er werd meteen geoordeeld, ook al had ik mijn kant van het verhaal nog steeds niet gedaan. Ik stuurde foto's, het meisje ook. Ik snap dat die ouders mij willen straffen. Maar ik ben opgelucht. Ik ben blij dat ik een taakstrafje heb gehad."

In tranen: 'Het was een rotperiode'
"Ik weet dat ik fout zit. Waarom? Het was een rotperiode. Ik wist niet meer hoe ik rond moest komen, deed gewoon iets stoms en had dat nooit mogen doen. Ik heb excuses gemaakt aan de ouders van het meisje. Maar ik had dat moeten doen aan mijn vriendin."

Dan wordt Klaasen emotioneel: "Voor mij is het alle spanning en opluchting van de afgelopen maanden. Ik heb nu gerechtigheid gekregen. Ze wilden me kapot maken. En mentaal is het een beetje gelukt. Maar ik weet wat het echte verhaal is. We (ik en het meisje, red.) zijn beiden fout geweest. Alleen ligt de fout bij mij omdat ik meerderjarig ben. Ik ben stom geweest, heb ervan geleerd en ga harder terugkomen dan ooit."

Met de nek aankijken
"Je ziet dat sommige mensen raar naar je kijken. Ze weten niet wat ze moeten zeggen of hoe ze reageren. Het liefst had ik gehad dat mensen naar me toekwamen. Dan had ik kunnen zeggen hoe het zat. Niemand is perfect, ik ook niet. Van deze fout heb ik echt geleerd."

Door de zaak heeft Klaasen zakelijk veel schade opgelopen. "Op sommige toernooien was ik niet welkom. Naderhand kreeg ik dan vaak een mailtje met daarin: 'We balen dat we jou geweigerd hebben, want eigenlijk slaat het nergens op. Je hebt ons niks misdaan'. Maar er waren sponsors die niet met mij geassocieerd wilden worden. Dat begrijp ik ook wel. Maar wat ik heb gedaan heeft niets met de dartsport te maken gehad."

Toekomst
"Het zal moeilijk worden. Ook financieel. Ik hoop dat mensen mij kunnen sponsoren voor een paar wedstrijdjes. Alles wat ik zelf verdien gaat op aan mijn faillissement. Ik mag zelf geen geld uitgeven aan toernooien. Nu steunt mijn vader me. Hij is de liefste van de hele wereld. Hij heeft me altijd geholpen. Hij vond het stom van me, maar is mij altijd blijven steunen."

"Ik ging tot een tijdje terug naar toernooien met het idee 'ik moet de kwartfinale halen, omdat ik anders de rekening niet kan betalen'. Ik wist niet meer hoe het verder moest. Sinds mijn faillissement is alle druk van mij af. Alles wordt geregeld door de curatoren. Er komen geen deurwaarders meer langs; er is rust. Maar het is ook moeilijk. Als mensen mij willen sponsoren kan ik langzaam weer opklimmen."

Hopelijk snel weer aan de bak
Het eerste grote toernooi is in februari. "Ik heb nu alle bewijzen naar de Engelse PDC (Professional Darts Corporation) gestuurd. Volgende week gaan ze beslissen of ik weer mee kan doen aan de grote toernooien. Ik heb daar alle vertrouwen in. Ik hoop dat mensen mij vergeven en ik mensen weer blij kan maken met leuk darten. Mensen zullen altijd een mening hebben, ook al ben ik niet veroordeeld. Ik ga mij nu richten op 2013. Het maakt niet uit wat er gebeurt, zolang ik verder kan met mijn leven."
31-01-jelle-jpg.jpg
pi_167182030
registreer om deze reclame te verbergen
Michael van Gerwen

“I’m gonna make you scream”

quote:
Dartkoning Michael van Gerwen (25) neemt het niet zo nauw met de huwelijkse trouw.

Michael heeft geprobeerd de 24-jarige Tracy in bed te krijgen. De darter liep een blauwtje toen de vrouw ontdekte dat Michael al getrouwd is met zijn jeugdiefde Daphne.

Tracy doet in The Sun uit de doeken hoe 'Mighty Mike' haar versierde. De twee ontmoetten elkaar een maand geleden in Bradford waar hij haar telefoonnummer scoorde. Michael stuurde vrijwel direct seksueel getinte sms'jes naar de vrouw.

Michael wilde met Tracy afspreken en had zelfs een hotelkamer geboekt waar hij van plan was om met haar vreemd te gaan. "We hebben een kamer nodig en je weet wat daar gaat gebeuren", zou de darter hebben ge-sms't. En: "Je moet me beloven dat je hier met niemand over praat. Ik kan in de problemen komen."

Michael gaf pas later in een berichtje toe dat hij al een relatie heeft. Tracy besloot toch met hem af te spreken, omdat ze zeker wilde weten dat ze al die tijd contact had met de bekende darter. "Hij was nerveus. Ik vroeg hem of ik in de bar moest wachten en hij knikte", herinnert Tracy zich. "Hij ging douchen en gaf me de sleutel van de kamer."

Toen Michael haar minuten later sms'te dat ze naar zijn kamer mocht komen, besloot de vrouw er toch vandoor te gaan. Tracy: "Michael is een schande. Iedereen moet weten wat voor man hij echt is: een vuile rat."

De manager van de dartkoning bevestigt noch ontkent Tracy's beweringen. "Michael wil benadrukken dat hij gelukkig getrouwd is en dat hij volledig toegewijd is aan zijn vrouw. Zijn belangrijkste focus is zijn familie en zijn carrière."
article-2254722-16B068C3000005DC-142_468x316.jpg
pi_167182037
Tony Eccles

'Ze zei dat ze 34 was'

Tony Eccles, tja, wat zullen we daar eens over zeggen. Dit is even wat andere koek dan een Kieftje doen.

Een jaar of 3 terug werd Tony Eccles aangeklaagd voor het herhaaldelijk verkrachten en onzedelijk betasten van een minderjarig meisje, over een periode van 5 jaar vanaf 1996. Er werd hem vijf maal verkrachting en vijf maal onzedelijke betasting van een minderjarig en kwetsbaar meisje ten laste gelegd.

Waar het slachtoffer verklaarde dat The Viper zei dat ze haar mond moest houden omdat hij anders naar de gevangenis zou moeten en het slachtoffer in een instelling terecht zou komen ontkende Eccles zelf. Eccles zou het slachtoffer gezegd hebben dat ze 'speciaal' was, haar ingepalmd hebben door onder meer sigaretten en cd's te geven en de handelingen die hij verrichtte gingen van onzedelijk betasten naar seks tegen haar wil naar seks tegen haar wil in de bosjes. Ook zijn broer Glen werd twee gevallen van verkrachting (van hetzelfde slachtoffer) ten laste gelegd. In afwachting van de rechtszaak kwam Eccles op borgtocht vrij, met de voorwaarde dat hij zonder toezicht geen contact mocht hebben met personen jonger dan 18 jaar.

Een paar maanden later volgde de rechtszaak, die 2 weken in beslag zou nemen. De rechter was van mening dat een langdurige gevangenisstraf de enig juiste straf zou zijn en de inmiddels met darten gestopte Viper werd veroordeeld tot een gevangenisstraf met een duur van 16 jaar.

tony-eccles-enjoys-a-joke-during-his-clash-with-james-wade-lawrence-lustigpdc_0,,10180~4867456,00.jpg?t=89997732&w=775&h=436&quality=100&cropto=top
pi_167182043
Ryan Searle

'Kan jou 't schelen'

Ryan Searle, gezegend met een heerlijke bos onverzorgd haar, heeft nog één leg nodig voor de winst op Richie George. Terwijl hij op 80 staat gooit bij keurig de triple 20 alvorens zijn tweede pijl net buiten de dubbel 10 te plaatsen. Terwijl de caller de wedstrijd aan Searle geeft loopt hij zonder blikken of blozen naar het bord en ontvangt de hand van de tegenstander. Niet heel handig als er camera's draaien.


hqdefault.jpg
pi_167182050
Kelvin Self

'Hij neemt er een loopje mee'

Echt heel goed speren kan hij niet, Kelvin Self. Een kwartfinale op het British Open van 1993 was zijn eerste en enige hoogtepunt. In 2009 beweerde Kelvin dat hij maximaal 2 tot 3 minuten kon lopen omdat hij daarna buiten adem was en teveel pijn had. Hij diende succesvol een claim in voor een uitkering vanwege arbeidsongeschiktheid en ontving ongeveer 10000 pond gedurende 4 jaar.

In 2013 werd echter op camera vastgelegd dat hij urenlang rondliep en ook nog een potje dartte als captain van het Norfolk County dartsteam.


Hij werd veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 8 weken.

113b10e531f7563ce81bc67709138bd8.jpeg
pi_167182055
Gary Anderson en Gary Robson

Boezemvrienden en trainingspartners Gary Anderson en Gary Robson konden hun geluk niet op toen ze tegen elkaar lootten voor het WK van 2006. Beide spelers kregen ongeveer gelijke kansen toebedeeld van de bookmakers en de heren vonden het wel een goed idee dat Anderson zou gaan winnen. De bedragen die ingezet werden waren abnormaal hoog en al snel gingen de alarmbellen af bij de bookmakers. Anderson gooit echter dermate slecht (79.92 gemiddeld) dat Robson nog z'n best moet doen om te verliezen (zie onderstaande video).


quote:
Players cleared of match-fixing

Gary Anderson and Gary Robson have been cleared of wrong-doing after irregular betting patterns preceded their Lakeside World Championship match.
Bookmakers said Anderson, who won the first-round tie 3-1, had been backed to the near exclusion of Robson, costing the industry a possible six-figure sum.

The Association of British Bookmakers (ABB) will not launch an inquiry.
And both players have been cleared by the British Darts Organisation (BDO) after interviews uncovered nothing.

ABB spokesman John Johnson said: "I understand the BDO has interviewed both players and given the situation a clean bill of health, so there's not really anything more we can do."

Bookmaker William Hill was forced to suspend its market on the match within two hours of opening it last Thursday, having been inundated with support for Anderson.

"We saw some of the strangest ever betting patterns on an early-round darts match in a major competition," said William Hill spokesman Graham Sharpe.
"We thought it was a flip-of-a-coin type of match and opened up with both players at 5-6. We were knocked over by people wanting to back Gary Anderson.

"In normal circumstances you would maybe take a couple of thousand pounds. But in this case it was well into five figures within two hours, and the interest was only in one of the two players.
"We therefore took the almost unprecedented step of closing the book, but we will stand by those bets and pay up."

Coral spokesman Simon Clare added: "Nobody wanted to back Gary Robson - we hardly took a bet on him.
"We are paying out through gritted teeth but we have serious concerns about the betting patterns and would welcome an inquiry."
But the BDO and the International Darts Players' Association (IDPA) were united in insisting nothing untoward had occurred.

IDPA chief executive Martin Fitzmaurice said: "We have spoken to both players today. They categorically deny any involvement in the betting activity, and we would know if they were lying."

BDO managing director Olly Croft added: "The players were told about the betting activity and were distraught. They are the most honest people in the world."
De heren worden dus vrijgesproken, maar het zaakje stonk aan alle kanten.

02586442.jpg
pi_167182065
Richie Burnett

To call me absentminded doesn't really cover it - there have been so many stupid incidents down the years, my brain just doesn't seem to work like other people's.'

Wat valt er over Richie Burnett te zeggen. Hij geeft zelf al aan dat hij een wandelende ramp is en dat hij niet met geld om kan gaan.

Zo kostte het hem ooit duizend pond aan reis- en verblijfkosten toen hij naar Canada reisde in een week dat er helemaal geen toernooi plaatsvond.

En tijdens een toernooi in Wigan trakteerde hij zichzelf op een beker noodles. Hij had echter geen warm water en de enige optie die hij zag was het aftappen van warm water uit de radiator. Ondanks dat het vies en bruin water was smaakten de noodles prima. Het probleem was dat hij het lek dat hij met z'n nagelknipper had gemaakt niet meer dicht kreeg en er dus vies water op de vloer van zijn hotelkamer lekte. Hij besloot het water op te vangen met een dienblad, maar door het gedruppel sliep hij die nacht geen moment.

Een paar jaar later was hij naar Las Vegas afgereisd om daar deel te nemen aan de Las Vegas Desert Classic. Al snel was hij door z'n zonnebrandcrème heen en omdat hij geen zin had om nieuwe te halen ging hij op zoek naar alternatieven. Hij had een paar capsules levertraan bij zich en besloot dat dit het ging worden. Hij smeerde z'n hele lichaam ermee in met als resultaat dat hij dagenlang een uur in de wind stonk.

Allemaal leuk een aardig deze anekdotes, maar niet hier toch? Nou ja, hij werd in november 2014 gepakt op cocaïne en dat kwam hem op een schorsing van 18 maanden te staan.

punch.jpg
pi_167182070
Kevin Spiolek

'Van je fans moet je het hebben'

We tekenen 2013. Op een koude decemberdag dient Kevin Spiolek, wie kent hem niet, voor een jury te verschijnen en hij mag het allemaal uit komen leggen.

Wat precies? Een jaar eerder krijgt hij een aanklacht van (meervoudige) aanranding om z'n oren.

Van wie dan? Van een mevrouw die zichzelf zag als #1 fan van Spiolek. Mevrouw beweert dat ze 14 jaar eerder, toen ze 14 jaren oud was, in de Winter Gardens in Blackpool onzedelijk betast is en door Spiolek gevraagd is of ze sex met hem wilde hebben.

Nadat mevrouw dit verhaal aan een vriend vertelde ging het balletje aan het rollen en in passages uit haar dagboek was ditzelfde verhaal te lezen. De aanklager zei weliswaar dat Spiolek binnen het circuit als een keurige man gezien werd en gelukkig getrouwd was, maar ook dat hij donders goed wist dat mevrouw idolaat was van hem en hij daar wellicht misbruik van gemaakt heeft.

Is meneer Spiolek een beetje stout geweest of niet? Hier is Meester Visser met de uitspraak.
Spiolek, die alle beschuldigingen als totale onzin afgedaan had, werd volledig vrijgesproken. Mevrouw leefde in een soort fantasiewereld en haar hele bestaan draaide om het in de buurt van bekende personen zijn. Er was, behalve de verhalen van mevrouw zelf, geen enkel bewijs voor eventuele misdragingen van Spiolek en getuigen konden het verhaal van Spiolek bevestigen. Daarmee kwam er voor hem en zijn familie een einde aan twee zware jaren, waarin hij wenste dat hij nooit de dartpijl op had gepakt en met onder meer auto's die vernield werden en z'n dochter die nageroepen werd op straat. Met de steun van z'n vrouw Claire overleefde hij met z'n gezin deze moeilijke periode. Vandaag de dag verdient hij de kost als vertegenwoordiger.

1413289183094_Image_galleryImage_Kevin_Spiolek_arriving_at.JPG
pi_167182083
Les Wallace

'Ik drink niet. Ik zuip.'

In 1996 was het al raak: Na het rijden zonder verzekering, met teveel alcohol op en het weigeren te stoppen voor de politie volgde een boete van 210 pond en 12 maanden zonder rijbewijs.

Dan gaan we naar 2001. Vanwege het niet betalen van gemeenschapsbelasting volgde een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 weken.

Later dat jaar ging het weer mis achter het stuur. Hij viel de politie op omdat hij met grote snelheid door Southampton aan het scheuren was. De politie probeerde hem staande te houden, maar hij negeerde de agenten die inmiddels met zwaailicht en sirene achter hem aan zaten. Door onder meer een eenrichtingsweg van de verkeerde kant in te rijden, een rotonde van de verkeerde kant te nemen en allerlei andere gevaarlijke manoeuvres uit te halen, waarbij andere weggebruikers uit moesten wijken, probeerde hij zijn achtervolgers in zijn rode Ford Sierra af te schudden. Toen hij zich klem reed verliet hij de auto en probeerde hij rennend aan de politie te ontkomen. Al snel ging hij op z'n bek en kon hij aangehouden worden.

Uit een blaastest bleek dat hij ongeveer twee keer zoveel alcohol in z'n bloed had dan toegestaan. McDanger beweerde dat een vriendin achter het stuur van de auto had gezeten, maar deze bewering bleek niet lang houdbaar. De verdediging van Wallace bracht in dat hij onderkend had dat hij een alcoholprobleem had en dat hij daar aan het werken was en dat hij niet om kon gaan met de roem die hij vergaard had.

Uiteindelijk werd Wallace, inmiddels aan het werk als stukadoor, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 maanden en een rijontzegging van 3 jaar.

2381278
pi_167182089
Dave Prins

'Omdat ie er niets van kan, wat dacht jij dan'

Wat was hij trots, ONZE Willy van de Wiel. Een glorieuze overwinning op Dave 'The Badger' Prins. Achteraf bleek dat er massaal ingezet was op een grote nederlaag van Prins en op de beelden valt te zien dat Prins er bij momenten vrij veel aan doet om er zeker van te zijn dat hij verliest.


quote:
‘BOOKIES probably took more on correct score bets in this match than every other match combined and all 3-0, 3-1’THE World Darts Championship has been rocked by a sensational match-fixing investigation.

As fans gear up for today’s final, gambling bosses are investigating allegations of suspicious betting on a first-round clash at the Lakeside.

Brit Davey “The Badger” Prins, 43, lost the match 3-0 to “Free” Willy van de Wiel last Sunday.

The Dutchman was knocked out in the next round.
It is understood he is not being investigated for any wrong-doing.

But hours before the fixture, a flood of bets were placed on that exact score.
The betting activity prompted several top bookmakers to suspend betting after dramatically dropping the odds.

Now Ladbrokes and William Hill are refusing to pay out on winning wagers as the Gambling Commission and the British Darts Organisation launch an inquiry that is likely to involve police.

It’s a massive blow for the sport ahead of today’s BBC-televised live world final, which is expected to draw two million viewers.

Last night, as Prins declared he had “nothing to hide”, the BDO said in a statement: “We have been advised that there are betting patterns relating to the above match that may warrant further investigation.

“We have not yet been provided with the detail but are expecting full co-operation from the bookmakers affected.”
In the week shamed former English cricketer Mervyn Westfield admitted spot-fixing, Ladbrokes confirmed it had reported “suspicious betting” to the Gambling Commission amid concerns over foul play.

A Ladbrokes spokesman told the Daily Star Sunday: “We have withheld payments on the match.

“This wouldn’t normally be the type of match on which sizeable bets are placed but big sums were going on correct score bets of 3-0 and 3-1 to Van de Wiel.
“It was one-way traffic and that’s very unusual for a match of this kind.”
Odds on a Van de Wiel win shortened from 4/6 to 1/3 overnight.
Although the 29-year-old was the favourite, odds on him winning 3-0 were a much more generous 9/2 with Ladbrokes before being suspended.

Punters and bookies jammed internet forums with comments.
One Betfair user said he was “surprised” at the betting patterns, adding: “Bookies probably taken more on correct score bets in this match than every other match combined and all 3-0, 3-1.”

William Hill stopped taking bets and a spokesman said: “We saw what we considered to be unusual betting patterns so we took the precaution of suspending the market and reported our findings to the Gambling Commission.
“We won’t be paying out on score bets in the meantime.”
Even smaller firms including Corbett Sports suspended the market.

Bookie Mark Rogerson tweeted at the time: “Suspicious betting patterns in the darts match between Van de Wiel v Prins. We have suspended betting.”

But warehouse worker Prins protested his innocence when the Daily Star Sunday confronted him at his terrace house in Peterlee, County Durham.

He said: “I’ve heard the rumours and I’ve got nothing to hide.
“I can see how it doesn’t look good but I’ve done nothing wrong. All I do is play my darts and try and win.
“That’s what I did in the last match and that’s what I’ll continue to do.
“I’ve heard nothing from the BDO.”

Players, officials. bookies and others will be hauled in front of darts top brass, who last night vowed to launch a “robust” investigation.
According to BDO corruption guidelines, players found guilty of match fixing will be fined at least £10,000 and suspended or booted out of the sport. They will also face a criminal probe and possible jail.

A spokesman for the BDO said last night: “The BDO takes its responsibility to protect the integrity of the great sport of darts very seriously.
“To that end we have put in place a detailed code of practice on betting and related activity that gives us broad investigative and disciplinary powers in matters such as this.
“Using our powers under the Betting Code, we will now open a formal investigation into this matter.”
He added: “We have already instructed our lawyers, who are specialists in this area, to assist us in pursuing the investigation robustly and efficiently, so as to ensure the integrity of the sport is protected while at the same time respecting our obligation to treat those being investigated fairly.

“As part of the investigation, information will be gathered from all pertinent parties, including the players themselves, the match officials, the bookmakers, and others, in order to determine, based on the available evidence, whether or not there is a case to answer for breach of the BDO’s rules.

“If it is determined that there is a case to answer, the BDO will pursue it vigorously.”
Willy_van_de_Wiel_Lakeside_2012.gif
pi_167182095
Corey Cadby

'Tasmaniërs moet je kort houden'

Juni 2015. De politie van de staat Victoria vaardigt een opsporingsbevel uit voor Corey Cadby. Hij wordt gezocht wegens het niet verschijnen in de rechtszaal, diefstal en verschillende andere zaken waarvan hij verdacht wordt. Niet veel later wordt King Corey ingerekend en kan hij voor de rechter verschijnen. Wat de uitkomst hiervan was moet ik u helaas schuldig blijven.

full.jpg
pi_167182100
Benito van de Pas

'2x13=12'

ONZE Big Ben dacht: 'Wat Ryan Searle kan dat kan ik ook.' Op het plaatje onderaan nog een impressie van zijn worp, waar een bepaalde user fan van is.


maxresdefault.jpg
pi_167182106
Robbie Green

'Kong was een beetje dom'

Robbie Green testte in 2006 positief op marihuana. Een schorsing van acht weken, een boete van 2000 pond en het teruggeven van het prijzengeld van het toernooi waarop hij positief testte (UK Open, 4000 pond) leek niet onoverkomelijk. Maar hij verloor ook een groot deel van zijn sponsorinkomsten, kon niet meer het hele circuit aflopen en zijn niveau leed daar ook onder.

In arren moede keerde hij in 2008 terug naar de BDO en daar boekte hij weer wat succesjes. In de jaren daarop werd hij een gevestigde speler net onder de top binnen de BDO. Begin 2015 maakte hij de stap terug naar de PDC, waar hij hier en daar wat resultaatjes meepikt.

Stephen+Bunting+Robbie+Green+BDO+Lakeside+ZfkwEYSSWkcl.jpg
pi_167182112
Irene Mungins

'Bingo'

Wie is Irene Mungins en wat heeft ze in dit topic te zoeken? Jarenlang was Irene Mungins, die zelf ook een pijltje gooit, een gerespecteerd lid van de Lancashire Darts Organisation en in 2008 werd ze aangesteld als penningmeester van de LDO.

In 2011 ging het echter lichtelijk mis. Ze zorgde in het geniep voor een debitcard en nam enkele kleine bedragen op om wat fruitautomaten leeg te gaan trekken. De opgenomen bedragen zouden uiteraard teruggestort worden nadat de winsten binnengestroomd waren. In minder dan 2 jaar tijd nam ze 336 keer geld op van de rekening van de dartsorganisatie en in veel gevallen was dat onrechtmatig. Naast het spelen op fruitautomaten ging ze ook lekker bingoën op Jackpotjoy, waar ze in totaal 48.520 pond stortte, waar al snel slechts 13.000 pond van over was.

Toen de LDO schitterende nieuwe dartsshirts wilde aanschaffen bleek dat er nog slechts 100 pond in kas zat. De organisatie stond op omvallen. De BDO sprong bij en redde de LDO van de ondergang.

Irene Mungins werd gearresteerd en schoof de schuld in eerste instantie op andere leden van de LDO af. Het was echter overduidelijk wie de schuldige was en Mungins werd veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf en 12 maanden supervisie. Ook moest ze het bedrag waarvan bewezen kan worden dat ze het had gestolen terugbetalen: 23.000 pond.

Buzzer%20and%20James.jpg
pi_167182118
Steve Alker

'Ranzigheid kent geen tijd'

Steve Alker, bijgenaamd 'The Snakeman' is een ranzige vent. Zijn interieur sluit naadloos aan bij zijn opkomstmuziek 'Welcome to the Jungle'. En plaatjes zeggen daarbij meer dan woorden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De conclusie luidde dan ook dat hij zijn huisdieren belabberd behandeld heeft. De straf die hij opgelegd kreeg was een verbod op het houden van huisdieren voor de komende 10 jaar.

PAY-Steve-Alker-playing-Martin-Wolfie-Adams-in-the-2014-Welsh-Open.jpg
pi_167182124
Richie George

'Niet met vlakke hand een draai om de oren. Nee, een volle vuist recht op die ogen.'

21 juli van dit jaar. Richie George zat behoorlijk in de stress, onder meer omdat het slecht ging met zijn bedrijf. Hij had slaappillen voorgeschreven gekregen en ingenomen, in combinatie met alcohol. Omdat hij blackouts kreeg had zijn moeder aan een vriend gevraagd om met hem naar de eerste hulp te gaan.

Daar aangekomen begon hij al snel racistische opmerkingen te maken richting het personeel. Op een gegeven moment stond hij met de koppen tegen elkaar met degene die hem behandelde en hij gooide nog wat instrumenten richting de arts. Een collega die kwam assisteren werd getrakteerd op een klap in haar gezicht.

De slachtoffers hielden er weliswaar niets aan over, maar geschrokken waren ze wel. Richie Rich werd aangeklaagd voor het aanvallen van twee personen en het maken van racistische opmerkingen. George zelf verklaarde zich niets te herinneren van het hele gebeuren, geschokt te zijn en zijn excuses te willen aanbieden aan iedereen die betrokken was bij het incident.

De straf die Richie George opgelegd kreeg bedroeg een boete van 870 pond en daarnaast een community order, bestaande uit onder meer een taakstraf van 100 uur.

5440366.jpg
pi_167183102
Goed topic, veel werk ook ingestoken.
pi_167183267
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:35 schreef wimderon het volgende:
Maar daarmee is het boek Mason nog niet gesloten. In 2006 verloor hij op het WK kansloos met 4-0 van Phil Taylor. Nadat hij zich op voorhand al negatief over Taylor had uitgelaten vloog hij Taylor na afloop al scheldend naar de keel. Dit kwam hem op een boete en schorsing te staan.

Is daar beeld van? :o
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_167183622
Allemachtig wim, ga je lekker _O-
  Forum Admin donderdag 8 december 2016 @ 10:31:37 #25
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_167185058
Wat een toptopic, wim _O_
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_167185236
:D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167185461
Puik werk!
pi_167187487
Eric Bristow

GL885658.jpg
Een beetje een Jimmy Savile-look, maar dat geheel terzijde. Al is het ironisch gezien het hieropvolgende verhaal.

Vijfvoudig winnaar van de Lakeside, dus dat kun je best een pursenelitie noemen. Eén van de bekendste darters die aan darteritus heeft geleden. Is sindsdien maar wat gaan praten over de dartssport op Sky Sports, onder andere samen met Wayne Mardle en John Part. Ook op Twitter steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken, getuige de geëscaleerde rel van afgelopen week:

Het Britse profvoetbal is opgeschrikt door een serie bekentenissen van voormalige jeugdvoetballers die bij profclubs zijn misbruikt door jeugdtrainers. Het heeft echter gigantisch lang geduurd voordat dit uit de doofpot is gerezen, waarbij de slachtoffers zich lange tijd stil hebben gehouden. Meneer Bristow had dat wel anders aangepakt:

nintchdbpict0002854030992.jpg?w=750&strip=all

nintchdbpict0002854042232-e1480495840683.jpg?w=928&strip=all

Sky Sports kon deze tweets niet waarderen: Bristow werd ontslagen. Bristow zag nog een mogelijkheid om deze situatie om te zetten in wat financieel gewin: hij benaderde TV-stations waarbij hij vroeg om een vergoeding van 5.000 pond voor een interview. De BBC weigerde, maar bij ITV werd hij wel in de show ontvangen, om vervolgens door onder meer Piers Morgan (bekend twitterdebiel) te worden geroast. Toen de shitstorm toen pas echt op gang kwam haalde Bristow snel zijn handen uit het vuur en werden excuses gemaakt:

nintchdbpict000285759422.jpg?w=960&strip=all

alXs3yi.png

[ Bericht 3% gewijzigd door Grifte op 08-12-2016 12:58:15 ]
pi_167188581
Hahaha wat een genotstopic _O_ Puik werk
pi_167190400
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:38 schreef wimderon het volgende:
Phil Taylor

''Camper van incident''

We gaan terug naar oktober 1999. Phil Taylor, op dat moment nog slechts negenvoudig wereldkampioen,
Tel je even mee?

1990
1992
1995
1996
1997
1998
1999

quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:51 schreef wimderon het volgende:
Benito van de Pas

'2x13=12'

ONZE Big Ben dacht: 'Wat Ryan Searle kan dat kan ik ook.' Op het plaatje onderaan nog een impressie van zijn worp, waar een bepaalde user fan van is.


[ afbeelding ]
Painter won die wedstrijd met 6-5, heb het even opgezocht. Dat maakt het toch wat minder erg.
pi_167190573
:D wow _O_
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 8 december 2016 @ 17:17:52 #33
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_167193199
quote:
Minnares Raymond van Barneveld vat zaak vrolijk op

28 OKT 2010

"Natuurlijk stuurden we elkaar wel eens stoute sms'jes en ook op MSN waren we ondeugend." Minnares Heslie van Raymond van Barneveld is een knappe 31-jarige Molukse met een zoon van negen jaar.


Over haar liefdesaffaire met de pijltjeskoning is ze niet rouwig. „Hij is een nacht bij me geweest. Je zou het een onenightstand kunnen noemen, ja. Ik vond hem geweldig. We hadden elkaar op een gala ontmoet. Ik liep in de bediening en ik maakte hardop grapjes over wie Barney nou wel was. Toen bleek Raymond gewoon naast me te staan. En zijn pijlen raakten meteen mijn hart. Ja, na die nacht speelde het zich op internet af. Niks ergs, niks serieus.”

Heslie werd door Barney gebeld over de afpersingsaffaire. „Ja, en toen kwamen we op mijn toen al weer vroegere vriend Chris. Met die Rotterdammer heb ik twee maanden iets gehad nadat wij elkaar ook op internet hadden leren kennen. Hij belde me ook vanuit de gevangenis in Leeuwarden. Maar toen ik daar kwam, was hij alweer weg. De recherche is ook bij mij langs geweest. Wel in een gewone wagen, niet zo’n politieding. Wat had de buurt anders wel gezegd?”

Heslie ontkent dat er een videotape is gemaakt van haar seksuele avonturen met Barney: „Natuurlijk niet, er bestaan zelfs geen foto’s waar we samen op staan. We keken wel uit
http://www.telegraaf.nl/p(...)ak_vrolijk_op__.html
quote:
Slippertje draait uit op drama gezin Barney

DEN HAAG - Chris P., de man die geprobeerd zou hebben Raymond van Barneveld af te persen met een sekstape, is een ex-vriend van de Drentse schone Heslie met wie de darter eerder een nacht had doorgebracht.


Dat zijn seksavontuurtje met de dartfan nu op straat ligt, vindt de Hagenaar vervelend, maar de veiligheid van zijn vrouw en kinderen hebben prioriteit, zo bleek tijdens de zitting, waar Barney overigens zelf niet bij aanwezig was.

Heslie uit Assen vertelt aan De Telegraaf hoe zij de darter in 2004 ontmoette. "Ik stond in de bediening van een dartgala. Hij sprak me aan en het begon meteen bij me te kriebelen. Dat was wederzijds." Later brachten ze een nacht samen door.

De Drentse schepte destijds tegen haar nieuwe vriend P. regelmatig op over haar avontuurtje met de BN'er. Door deze verhalen zou P. op het afpersingsidee zijn gekomen. Van Barneveld besloot het slippertje thuis op te biechten om de afperser door justitie aan te kunnen laten pakken.

Tegen de 26-jarige slungelige Rotterdammer P., ook wel Lange Knie genoemd, werd gisteren voor de Haagse rechtbank twee jaar cel geëist voor afpersing en bedreiging.

Niet alleen zou hij 10.000 euro van Barney hebben geëist, hij zou ook diens vrouw Sylvia hebben bedreigd. Zij durfde niet eens meer naar buiten.
http://www.telegraaf.nl/b(...)_gezin_Barney__.html
pi_167193477
Wat was dat nou met Andy Hamilton? Vrouw gewoon gedumpt of toch vreemdgegaan?
  donderdag 8 december 2016 @ 17:39:54 #35
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_167193730
Dit is best wel een geweldig topic
Ohh ohh ohh . Meneer Smiss , u wordt weggelopen .
~DeMart
pi_167195601
quote:
5s.gif Op donderdag 8 december 2016 08:38 schreef Geralt het volgende:

[..]

Is daar beeld van? :o
Volgens mij niet, als je de wedstrijdbeelden bekijkt zie je ze daar alleen een beetje onaardig doen na afloop.
pi_167196671
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 19:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

Volgens mij niet, als je de wedstrijdbeelden bekijkt zie je ze daar alleen een beetje onaardig doen na afloop.
Jamaar ook in een interview naderhand waar Phil een beetje losgaat gaat het totaal niet over een handgemeen. Enkel over wat woorden en dingen die gezegd zijn.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_167196674
Dit topic _O_
pi_167205568
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 12:45 schreef Grifte het volgende:
Eric Bristow

[ afbeelding ]
Een beetje een Jimmy Savile-look, maar dat geheel terzijde. Al is het ironisch gezien het hieropvolgende verhaal.

Vijfvoudig winnaar van de Lakeside, dus dat kun je best een pursenelitie noemen. Eén van de bekendste darters die aan darteritus heeft geleden. Is sindsdien maar wat gaan praten over de dartssport op Sky Sports, onder andere samen met Wayne Mardle en John Part. Ook op Twitter steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken, getuige de geëscaleerde rel van afgelopen week:

Het Britse profvoetbal is opgeschrikt door een serie bekentenissen van voormalige jeugdvoetballers die bij profclubs zijn misbruikt door jeugdtrainers. Het heeft echter gigantisch lang geduurd voordat dit uit de doofpot is gerezen, waarbij de slachtoffers zich lange tijd stil hebben gehouden. Meneer Bristow had dat wel anders aangepakt:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Sky Sports kon deze tweets niet waarderen: Bristow werd ontslagen. Bristow zag nog een mogelijkheid om deze situatie om te zetten in wat financieel gewin: hij benaderde TV-stations waarbij hij vroeg om een vergoeding van 5.000 pond voor een interview. De BBC weigerde, maar bij ITV werd hij wel in de show ontvangen, om vervolgens door onder meer Piers Morgan (bekend twitterdebiel) te worden geroast. Toen de shitstorm toen pas echt op gang kwam haalde Bristow snel zijn handen uit het vuur en werden excuses gemaakt:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Bristow :')

quote:
Eric Bristow was once a cat burglar who carried a claw hammer stuffed down his trousers for protection.

As part of a gang calling themselves the Oxton Boys, he was a street-fighter who roamed the mean streets of Stoke Newington in east London whose hobbies included joyriding, shoplifting and brawling.
quote:
"I always walked the streets with a claw hammer down the front of my trousers in case I got into trouble," he said, recalling the teenage years when getting his collar felt by the police for stealing cars or beating up rival gangs was a rite of passage. "Everywhere I went, I took it with me - it got me out of some sticky situations.
quote:
Bristow's crowd - "a handy bunch, but strictly small-time" - were at least bandits with a conscience. Once they burgled a house in broad daylight, pausing only to cook themselves a fry-up.

"We even washed the pots and pans afterwards and put them back where we found them. I bet the people who owned the place didn't even realise we had made ourselves a full English breakfast when they got back.

"We were good thieves, if there was such a thing. We didn't trash people's houses, we didn't physically hurt anyone and there wasn't a sinister side to us.
pi_167214643
wereldtopic _O_
  zaterdag 10 december 2016 @ 15:16:58 #41
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_167234186
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 19:44 schreef NewHorizon het volgende:
Dit topic _O_
pi_167236721
Geweldig topic!
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  zondag 11 december 2016 @ 12:45:25 #43
268045 Boezeidekoe
Baltimore Ravens
pi_167254406
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2016 17:32 schreef dimmak het volgende:
Geweldig topic!
Helemaal niet, lijkt erop dat TS niks te doen heeft.
pi_167437126
Lijkt wel een Probleemwijken topic. Die koppen ook allemaal... _O-

Darters. O+ _O_
Jack does it in real time...
pi_167440382
Geweldig dit O+
  dinsdag 20 december 2016 @ 08:24:56 #46
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_167466284
quote:
1s.gif Op maandag 19 december 2016 06:35 schreef DeeBee het volgende:
Lijkt wel een Probleemwijken topic. Die koppen ook allemaal... _O-

Darters. O+ _O_
Daarom vind ik darten ook zo geweldig: het zijn niet echte helden.
  dinsdag 20 december 2016 @ 10:23:35 #47
362868 Slobeend
of all places
pi_167467860
Topicje hoor. WimGod.

Overigens, Klaasen 'laat maar wat lekkers zien' :').
pi_167468057
Wimgod
  donderdag 29 december 2016 @ 11:53:20 #49
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_167702110
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:39 schreef wimderon het volgende:
Jelle Klaasen

'Unleash the cobra'

Ik moest hardop lachen.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 29 december 2016 @ 12:06:33 #50
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_167702481
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:54 schreef wimderon het volgende:
Steve Alker

'Ranzigheid kent geen tijd'

Steve Alker, bijgenaamd 'The Snakeman' is een ranzige vent. Zijn interieur sluit naadloos aan bij zijn opkomstmuziek 'Welcome to the Jungle'. En plaatjes zeggen daarbij meer dan woorden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook hier weer hardop gelachen. Geniaal topic dit :D _O-
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_167729185
Geweldige verhalen _O_.
sig verwijderd door FA
pi_167729943
Best wel op Klaasen afgeknapt om eerlijk te zijn. Triest figuur.
We komen hard, zo hard.
  maandag 2 januari 2017 @ 20:43:00 #53
319243 Caland
#NoJanCeesNoParty#JCVBLMOD2017
pi_167838624
Wat een fantastisch topic is dit. Hulde voor de TS.
Op maandag 13 februari 2017 12:32 schreef onlogisch het volgende:
Een mening van een modje neem ik in deze totaal niet serieus.
pi_167841879
Winnaar van de Embassy in 1982 Jocky Wilson (SC):
quote:
In 1982 werd Jocky Wilson tijdelijk geschorst door de British Darts Organisation (BDO) nadat hij, naar verluidt, gedurende een wedstrijd een official had geslagen
wpid-jocky-Wilson-dead-age-62.jpg
Het had naar verluidt te maken met Jocky's vrouw, een Argentijnse. Groot Brittanie beleefde in die tijd de Falkland Oorlog tegen Argentinie.
Bij Hoevelaken linksaf
pi_174426098
quote:
Darter Co Stompé heeft belastingschuld van ruim een ton

Door het indienen van onjuiste aangiftes voor de omzet- en inkomstenbelasting over de periode 2009 tot 2013 hebben darter Co Stompé en zijn echtgenote Daniëlle de staat benadeeld voor tenminste 116.100 euro. Hun totale schuld bedraagt meer dan een kwart miljoen euro. Dat is gebleken tijdens een zitting van de meervoudige kamer in Almelo, waar het paar vanochtend terecht staat voor belastingfraude.

,,We hebben zelfs onze trouwringen moeten verkopen om overeind te blijven”, aldus een zwaar geëmotioneerde Stompé voor de rechtbank. Via beslagleggingen en een loonbeslag op het volledige salaris van de echtgenote wordt geprobeerd de verschuldigde bedragen te innen.

Belastingaangifte
Beide echtelieden hebben iets meer dan 200.000 euro aan inkomsten niet verantwoord in hun aangifte inkomstenbelasting. Ook zou 55.000 euro aan geïnde omzetbelasting niet zijn aangegeven.

Zowel tegen Co als tegen zijn echtgenote is 240 uur dienstverlening of 120 dagen cel geëist, alsmede een voorwaardelijke celstraf van drie maanden.

'Iets heel doms'
Co Stompé zei tegen de rechters meerdere keren dat hij van niets wist en zich helemaal niet met de administratie bemoeide. Echtgenote Daniëlle zei te beseffen dat ze ‘iets heel doms’ heeft gedaan maar beriep zich er op dat ze veel te weinig kennis had om een bedrijfsadministratie te kunnen voeren. Ze zei dat ze niet anders kon omdat een accountant voor hen niet meer te betalen was.

Volgens de advocaten van het stel moet het Openbaar Ministerie in deze zaak niet ontvankelijk worden verklaard omdat er veel te lange tijd heeft gezeten tussen het onderzoek en de rechtszaak. Ook menen ze dat de zaak nooit voor de rechter had moeten komen omdat volgens hen de benadeelde som 61.000 euro bedraagt. Omdat dit lager is dan de drempel voor een strafproces had de zaak in hun ogen moeten worden afgedaan met een boete.
Hier beelden van Co toen hij nog heel goed kon rekenen:
  zondag 15 oktober 2017 @ 08:20:18 #56
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_174426672
Dat filmpje _O- :')
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_174426940
Cootje moet zijn shirtjes nog even bij de zeeman blijven kopen.
pi_174441590
Geweldig topic.

Recidivist burnettgod is ook op de weg terug geloof k hè. Deed begin dit jaar mee met challenge tour alleen zie m laatste maanden niet meer.
pi_174441907
Heb je nog iets over Wattimena?
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_174442096
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 23:07 schreef -J-D- het volgende:
Heb je nog iets over Wattimena?
59e3cfffa2a24-QBL1Ngv.gif
pi_174442190
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 23:15 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_174442510
quote:
0s.gif Op zondag 15 oktober 2017 22:51 schreef bechirti het volgende:
Geweldig topic.

Recidivist burnettgod is ook op de weg terug geloof k hè. Deed begin dit jaar mee met challenge tour alleen zie m laatste maanden niet meer.
Er zit niet echt een lijn in
pi_174444215
yugHJ3R.jpg
pi_174707317
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:50 schreef wimderon het volgende:
Corey Cadby

'Tasmaniërs moet je kort houden'

Juni 2015. De politie van de staat Victoria vaardigt een opsporingsbevel uit voor Corey Cadby. Hij wordt gezocht wegens het niet verschijnen in de rechtszaal, diefstal en verschillende andere zaken waarvan hij verdacht wordt. Niet veel later wordt King Corey ingerekend en kan hij voor de rechter verschijnen. Wat de uitkomst hiervan was moet ik u helaas schuldig blijven.

[ afbeelding ]
Is er al een uitkomst?
Children of the night. What music they make.
  zondag 29 oktober 2017 @ 19:33:27 #65
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174741031
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2016 01:34 schreef wimderon het volgende:
De TT zegt het al. Namen willen we, met zoveel mogelijk details graag.
lokquote. Meer verhalen graag.
pi_174807587
quote:
Darter Co Stompé en zijn vrouw zijn veroordeeld tot werkstraffen van respectievelijk 150 en 190 uur werkstraf vanwege belastingfraude

De rechtbank in Almelo achtte valsheid in geschrifte en het opzettelijke indienen van onjuiste aangiften voor de omzet- en inkomstenbelasting over de jaren 2009 tot en met 2013 bewezen.

Het echtpaar uit Lelystad kreeg daarnaast een voorwaardelijke celstraf van drie maanden opgelegd. Er was 240 uur taakstraf geëist.

De 54-jarige geboren Amsterdammer Stompé deed naast zijn darttoernooien ook mee aan televisieoptredens en demonstraties. Zijn 48-jarige vrouw regelde alles en was verantwoordelijk voor de administratie.

Bij de aangiften voor de belastingen gaf zij telkens een te laag bedrag aan belastbaar inkomen en omzet op. Het geschatte nadeel voor de Staat is ruim 100.000 euro.

Volgens hun advocaat was er geen sprake van boze opzet maar wist de vrouw niet genoeg van boekhouden. Maar de rechtbank vindt dat ze had kunnen weten dat de aangiften onjuist waren en dat ze bewust geen deskundige inschakelde. Co Stompé zelf had dit kunnen en moeten weten en is volgens de rechter medeverantwoordelijk.
De uitkomst van de rechtszaak mag natuurlijk niet ontbreken. Onbekend is, is of het aanschuiven bij RTL deel uit maakt van de taakstraf.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_174820614
quote:
0s.gif Op woensdag 1 november 2017 18:17 schreef franklop het volgende:

[..]

De uitkomst van de rechtszaak mag natuurlijk niet ontbreken. Onbekend is, is of het aanschuiven bij RTL deel uit maakt van de taakstraf.
Vragen beantwoorden van Maijer is al een straf op zich.
pi_175520563
Goed, om het topic in leven te houden zal het grotendeels toch over een iets andere boeg gegooid moeten worden :')
pi_175520569
'Bennie Blind'

De vijftigjarige Robert Boon vond het wel een goed idee om een benefietavondje te organiseren ter ere van zichzelf. Robert is namelijk zeer slechtziend: blind aan één oog en alleen in staat schaduwen te zien met zijn andere oog. Om twee geleidehonden te kunnen aanschaffen, ter waarde van 10.000 pond vatte hij het plan op om in z'n eentje tien uur aan een stuk te gaan darten.

Toen zijn heerlijk avondje was gekomen begon Robert vrolijk te speren in de Pond Coffee Shop. Maar liefst 61.000 punten noteerde hij en hij haalde 500 pond op.

Niet veel later plofte er echter een brief op de deurmat van het Department for Work and Pensions. Eén van de gasten op de benefietavond vond dat Robert een beetje te goed kon mikken voor iemand die zo goed als blind is. Daarom werd hij op het appel geroepen om nogmaals te bekijken of hij wel recht had op zijn uitkering.

Na de beschuldiging voelde Robert zich terneergeslagen en geïntimideerd. Hij nam contact op met het ziekenhuis voor zijn medisch dossier en verdedigde zijn dartkwaliteiten door te stellen dat hij door zoveel oefening en herhaling zo goed was geworden. Het DWP ging mee met zijn uitleg en kortte hem niet op zijn uitkering.

Robert zette zijn weg richting de 10.000 pond dan ook direct voort en plande onder meer een stand-up comedy-avond in. Of het hier ook weer ging om een tien uur durend solo-optreden van Robert is niet bekend.

R6NgqwF.jpg
pi_175520576
‘I want to have sex with you’‚ ‘you will comply’

Bovenstaande woorden zijn afkomstig uit de mond van Dion Taljard, een voormalig cricketer. Taljard was tijdens zijn carrière vooral actief in zijn thuisland Zuid-Afrika, maar in 2000 vestigde hij zich in Engeland. Ondanks dat hij vader is van drie kinderen gedroeg hij zich niet echt verantwoordelijk. Dion is namelijk het beste te omschrijven als een drinker.

Op een maandagavond in 2002 ging het voor de eerste keer goed mis. Dion was zoals zo vaak een potje aan het darten en de ene na de andere pint Stella Artois gooide hij naar binnen. Niets bijzonders, totdat hij een mevrouw tegenkwam die hem wel aanstond. Dat was echter niet wederzijds, dus legde Dion de dartpijlen aan de kant en greep haar stevig vast om haar mede te delen dat hij sex met haar wilde hebben en dat zij daaraan mee zou gaan werken.

Aldus geschiedde, ondanks dat mevrouw dat niet wilde. Uiteindelijk zou ze ontelbare keren (de schatting is ruim 150 keer) door een beschonken en aggressieve Taljard aangerand of verkracht worden in de periode 2002-2012. Op een gegeven moment zag het slachtoffer nog maar één uitweg: ze probeerde zichzelf van het leven te beroven. Deze poging mislukte gelukkig en in 2015, drie jaar na de laatste keer, had ze eindelijk de moed gevonden om aangifte te doen bij de politie.

Meneer Taljard was binnen de cricketwereld een geliefd persoon en diverse collega's getuigden dan ook dat hij een eerlijke en betrouwbare man is. Vrienden begonnen zelfs een petitie om zijn verdediging te financieren. 'Justice for Dion', waar zijn vriendin Jacqueline Costello de grote drijfveer achter was, hield het op een complot van zijn ex-vrouw, die het systeem gebruikt zou hebben om hem uit haar leven te krijgen en ze zochten dan ook gerechtigheid voor de 'geweldige, zorgzame, hardwerkende' Dion Taljard.

De rechter ging niet echt in hun verhaal mee en veroordeelde Dion Taljard voor 19 verkrachtingen, 2 aanrandingen en het intimideren van het slachtoffer (nadat hij verdachte was geworden) tot 18 jaar in een iets kleiner kamertje dan hij gewend was. Met de fundraising loopt het ook nog niet zo goed. De teller staat voorlopig op 2.400 pond van de nagestreefde 30.000, een topadvocaat voor het hoger beroep lijkt er dus niet in te zitten.

Wtk2QZt.jpg
pi_175520584
'Busje komt zo'

Leonard Davey leek z'n leven keurig op de rit te hebben: al 24 jaar gelukkig getrouwd, een keurige baan en in z'n vrije tijd een alleraardigst potje darten. Hij gooide zijn pijltjes op hoog amateurniveau in de buurt van Exeter en kwam uit voor het regionale team van Devon.

Op een doodgewone dag nam hij zoals zo vaak de bus naar de Universiteit van Devon, waar hij als researcher werkte. Daar gebeurde iets wat zijn leven een niet echt positieve wending zou geven. Een mevrouw zag hem zitten en dacht hem te herkennen. En de herinnering die mevrouw bij Leonard had was niet echt prettig: had hij haar in de jaren '60 en '70 verschillende keren misbruikt. Toen de vrouw Leonard verlekkerd naar een naakte buitenspelende peuter zag kijken wist ze het zeker: ze ging alsnog aangifte doen.

Leonard had nog geen idee dat hij herkend was en werd van het ene op het andere moment gearresteerd en ondervraagd. Al snel bleek er ook een tweede slachtoffer te zijn. In de rechtbank vertelden de vrouwen hoe ze meermaals mishandeld werden door Leonard Davey. Zowel bij Leonard thuis, als toen hij op bezoek was bij de ouders van de slachtoffers en stiekem de slaapkamer was binnengeslopen.

Leonard ontkende bijna alle (zes tegen de ene en drie tegen de andere vrouw) aanklachten en gaf alleen aan dat hij wel eens doktortje had gespeeld met één van de twee vrouwen, maar de rechter achtte hem, ondanks de tientallen jaren tijd tussen de gebeurtenissen en de getuigenissen, schuldig aan de aanklachten.

Leonard werd veroordeeld tot een gevangenisstraf met de duur van drie jaar. Tevens mag hij nooit meer zonder toezicht contact hebben met personen jonger dan 16 jaar.

hKrrrNZ.jpg
pi_175520588
'Er zat wat in m'n drankje'

We schrijven 8 mei 2016, rond half twee 's nachts. Het was gezellig druk in The George Pub in Pontypool, Wales. Er was een DJ ingehuurd en het was ook nog eens karaoke night, wat een genot!

Joshua Bryant had het samen met z'n vader op een zuipen gezet en was na het bezoeken van twee andere pubs neergestreken in The George Pub. Aldaar had hij een liedje gezongen aan de microfoon bij de karaokemachine, wat pijltjes richting een dartbord gegooid en was hij vrolijk verder gegaan met het nuttigen van alcoholische versnaperingen. Op zich niet veel aan de hand, ware het niet dat twee dames zich onheus bejegend voelden door Joshua Bryant en zich daarover beklaagden bij de uitsmijters.

James Griffiths, het supervisor van de binken, sprak Joshua aan op maar Joshua nam de adviezen van Griffiths niet echt ter harte. Daarop besloot Griffiths hem te verzoeken om de pub te verlaten. Joshua had daar echter andere gedachten over en besloot om vol uit te halen richting het gezicht van Griffiths, die op dat moment met z'n rug naar hem toe stond.

De bouncer voelde gelijk dat het niet goed zat - loszittende tanden - en spoedde zich naar het ziekenhuis. Daar werd een dubbele kaakbreuk vastgesteld en werd onder meer een metalen plaat in die kaak aangebracht.

De dader bracht ter verdediging in dat iemand iets in z'n drankje gedaan zou hebben en hij zich niets kon herinneren van het incident. Dat dit tegengesproken werd door het feit dat hij zich ter plekke bij agenten verontschuldigd was en dat hij geen persoon is die zoiets normaalgesproken doet, dit alles met een flink gezwollen rechterhand. Zijn advocate voegde daaraan toe dat hij een goedaardig persoon is, die op zoek is naar een stageplek in de bouw en daarnaast als talentvol darter aan de weg aan het timmeren is. Daarnaast had hij al stappen ondernomen om zijn leven te beteren door te stoppen met het nuttigen van alcohol. Een gevangenisstraf zou dan ook niet helpen bij het beteren van zijn leven, zo luidde het pleidooi.

De rechter ging hier helaas in mee door hem te veroordelen tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 12 maanden, een werkstraf van 250 uur, 20 dagen rehabilitatie en een boete van in totaal 1350 pond.

rFePrnW.jpg
pi_175520595
'JUICHEN'

Glen Power, die een jaartje of 10 geleden een behoorlijk pijltje speerde op het Australische dartcircuit (hij won onder meer de Australian Open in 2007), is niet zo'n frisse jongen. Dat kunt u eigenlijk al zien aan onderstaande foto.

Glen, in het bezit van een contactverbod met zijn ex-vrouw wegens huiselijk geweld, moest voor het gerecht verschijnen omdat hij dat contactverbod had overtreden. Daarnaast had hij de voorwaarden van zijn vrijlating op borgtocht gebroken en was hij in het bezit van drugs.

Tijdens de zitting deed Glen er niet echt veel aan om er goed uit te komen: hij verscheen er in beschonken toestand, flirtte herhaaldelijk met de magistraat en nam continu het woord op momenten dat het niet mocht. Er moest uiteindelijk versterking opgeroepen worden om Glen in bedwang te krijgen.

Toen de zitting op een ander moment hervat werd bood hij excuses aan en bekende hij schuld aan hetgeen hem ten laste werd gelegd. Omdat hij het contactverbod meermaals had gebroken, inclusief twee keer tijdens zijn proeftijd, in combinatie met de andere vergrijpen, zag de aanklager geen andere optie dan hem een tijdje naar het gevang te sturen.

De rechter ging hier niet in mee en gaf Glen Power zijn zoveelste allerlaatste kans: een voorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden. Dit tot grote vreugde van Glen en zijn aanhang (waarvan er eentje hieronder op de foto te zien is), die JUICHEND de rechtbank verlieten.

7CzgE7a.jpg
pi_175521530
Gekotst. Moest die foto nou ja?
  Forum Admin woensdag 6 december 2017 @ 12:12:46 #75
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175525429
Schitterende verhalen weer _O_
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175526661
Steve Maish, een bekendere naam uit de middenperiode van de PDC (eind jaren 90, begin '00) voor 2 jaar de bak in vanwege belastingfraude.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_175528685
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 13:15 schreef Scorpion_17 het volgende:
Steve Maish, een bekendere naam uit de middenperiode van de PDC (eind jaren 90, begin '00) voor 2 jaar de bak in vanwege belastingfraude.
Gooide nog tot het eind van vorig decennium op de WK's :P.
pi_175531417
quote:
1s.gif Op woensdag 6 december 2017 14:36 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Gooide nog tot het eind van vorig decennium op de WK's :P.
Zeker, op een goeie dag schurkt ie tegen de Top 32 aan, maar nooit echt structureel goed.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_175542379
'I'm lovin' it'

Donald McDonald (wot's in a name), ervaren kustwacht, recreatief darter, opa. Die kun je best benoemen tot penningmeester van de plaatselijke dartsleague. Dat hij op iets te grote voet leefde en zijn steeds grotere credit card-schulden niet meer kon betalen was hij alleen even vergeten te vertellen.

Toen er een nieuwe penningmeester werd aangesteld en deze toegang wilde tot de gelden die middels onder meer contributie en sponsoring waren binnengekomen had Donald een probleempje. Net als de Southport and District Darts League, die geen prijzengeld en trofeeën kon uitreiken.

Donald probeerde nog wat tijd te kopen door te beweren dat de rekening tijdelijk bevroren was vanwege een routineonderzoek door de bank. En later was hij nog achter de computer geklommen om een brief van een notaris na te maken die zijn onschuld moest bewijzen. Na een paar maandjes aan het lijntje te zijn gehouden haalden de 16 teams uit de competitie toch maar de politie erbij.

Toen kwam al snel aan het licht dat Donald McDonald een beetje stout was geweest (maar zijn bedoeling was uiteraard altijd geweest om alles tot de laatste cent terug te betalen!). Dat laatste heeft hij inmiddels overigens wel gedaan, en meneer McDonald kwam er gemakkelijk vanaf met een voorwaardelijke gevangenisstraf van 15 weken en een taakstrafje van 50 uur.

JhvU80X.jpg
pi_175542384
'Geen witte onderbroek maar een roestige pijl'

De rechtbank nam het navolgende, hetgeen niet betwist is, als vaststaand aan:
Op 12 juni 2009 verklaart [moeder slachtoffer] in een intakegesprek dat haar dochter [slachtoffer] ([voornaam van slachtoffer]), geboren op 20 januari 1998, haar heeft verteld dat een vriend van de familie, [verdachte] haar drie á vier keer heeft betast. Dit deed hij tijdens het uitlaten van zijn honden en één keer tijdens het darten. Hij betastte haar aankomende borsten over haar kleding heen en wreef ook over haar blote borst.

Na het intakegesprek doet mevrouw [moeder slachtoffer] op 25 juni 2009 aangifte van seksueel misbruik van haar toen elfjarige dochter. In een aanvullende verklaring geeft mevrouw [moeder slachtoffer] aan dat haar dochter haar tevens heeft verteld dat [verdachte] haar in de keuken op de mond had gekust en daarbij zijn tong in haar mond had gestopt. Bovendien zou [verdachte], volgens [slachtoffer], terwijl zij en haar broer darts bij hem speelden, haar op haar blote borsten gekust hebben. Dit kussen op de borsten was, volgens mevrouw [moeder slachtoffer], rond maart of april 2009.

[slachtoffer] wordt op 22 september 2009, met toestemming van de officier van justitie en haar ouders, gehoord. Zij verklaarde dat [verdachte] haar meerdere malen op haar mond heeft gezoend, dat hij - waarschijnlijk tijdens oud en nieuw 2008/2009 - haar blote borst heeft gezoend en haar een kus op haar mond heeft gegeven waarbij hij zijn tong in haar mond heeft gedaan. Daarnaast heeft zij verklaard dat [verdachte] meerdere malen, tijdens het uitlaten van zijn honden, over haar (blote) borst(en) heeft gewreven.


De verdachte bekende alles wat hem ten laste werd gelegd, behalve het geven van een tongzoen. Toen hij zijn tong uitstak naar het slachtoffer was deze per ongeluk in de mond van het slachtoffer terecht gekomen. De rechtbank ging niet in deze verklaring mee en achtte ook het geven van een tongzoen wettig en overtuigend bewezen.

De officier van justitie eiste hierop een gevangenisstraf van 9 maanden, waarvan 6 voorwaardelijk en reclasseringscontact. De verdediging vond een voorwaardelijke straf, in combinatie met een taakstrafje en behandelverplichting wel genoeg.

Zoals we van Nederlandse rechters gewend zijn kreeg deze meneer slechts een voorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden opgelegd, een taakstraf van maar liefst 180 uur en daarnaast een reclasseringstraject.
pi_175542388
'Welkom in Dart Shop Dragons, hoeveel kilo hennep had u gewild?'

Winterswijk, 2007, Dart Shop Dragons. De eigenaar van Dart Shop Dragons vond het wel een goed idee om, al dan niet zelf geteelde, hennep over de toonbank te doen gaan. Bij meerdere overtredingen ging het telkens op een hoeveelheid van meer dan een kilo.

De raadsman van de verdachtte pleitte in één geval voor vrijspraak, omdat de hennep door een persoon zou zijn achtergelaten. Dat er een grote som geld aangetroffen werd kon de politierechter echter niet overtuigen om mee te gaan met de officier van justitie; het kon niet worden uitgesloten dat de hennep door die andere persoon in de dartsshop was achtergelaten. Uiteindelijk kon in dit geval alleen bewezen worden verklaard dat de verdachte meer dan 30 gram hennep aanwezig heeft gehad, waarbij het ging om 160 gram in zakjes van 5 gram

In een ander geval pleitte de verdediging voor gedeeltelijke vrijspraak. Slechts voor 224 van de 1984 gram was daadwerkelijk vastgesteld dat het hennep betrof. Verder werd aangevoerd dat de verdachte telkens minder dan 30 gram tegelijk aanwezig heeft gehad en er dus sprake was van afzonderlijke overtredingen, waarbij het slechts overdracht van bezit tussen gebruikers onderling betrof en dus geen handel. Dat er zes getuigen waren die verklaarden eerst in totaal 500 gram en daarna 1,6 kilogram hennep te hebben gekocht sprak helaas niet echt in het voordeel van de verdachte. Mede door deze verklaringen werd de verdediging voor dit geval verworpen en werd vastgesteld dat de verdachte daadwerkelijk in hennep handelde.

Hierop volgde de oplegging van de volgende straf:
Verdachte veroordeeld tot 2 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en 200 uur werkstraf voor het meermalen opzettelijk aanwezig hebben van hennep.
pi_175542391
'Wie voor het oortje geboren is, zal tot de stuiver niet geraken'

Gezellig, een darttoernooi in de Birkdale Labour Club. Dat dachten ook Jacqueline Campion en haar dochter. Samantha Hayes dacht daar net wat anders over.

Op een zeker moment viel Samantha vanuit het niets Kayleigh Aldred, de dochter van Jacqueline aan. Toen moeder haar dochter trachtte te beschermen werd zijn in een hoofdgreep gepakt en beet Samantha Hayes, als was ze Mike Tyson, een stuk van het rechteroor van Jacqueline Campion af. Dat stuk oor spuugde ze een stukje verder op de grond neer en de schade was dusdanig dat het niet meer hersteld kon worden.

Alles was gelukkig op CCTV vastgelegd en Samantha Hayes bekende de feiten die haar ten laste werden gelegd dan ook. Daarna heb nog op Feesboek gestaan dat Samantha haar Feesboekvrienden bedankte voor alle steun en fijne berichtjes, waarna Samantha haar kinderen groette en afreisde naar een hotel met hele kleine kamertjes, alwaar ze 3 jaar zou mogen gaan verblijven.

x0nOU6E.jpg
pi_175567125
'Hij deed vervelend tegen mij'

De verklaring van de verdachte:
"Op 7 februari 1999 was ik in café [A] in Bovenkarspel, gemeente Stede Broec. [Het slachtoffer] was er ook. Hij deed vervelend tegen mij. Hij heeft tot drie keer toe mijn petje van mijn hoofd geslagen. Ik was daardoor zeer geïrriteerd. Ik vond het kleinerend. Ik werd voor gek gezet door die vent. Ik ben van [het slachtoffer] weggelopen en ik ben naar de bar gelopen. Uit boosheid en pure frustratie heb ik toen bij de bar een glas stukgeslagen. Dat zag [het slachtoffer] en hij kwam op mij aflopen. Ik zag dat hij mij een klap wilde geven. Ik had het stukgeslagen glas in mijn hand. Met dat glas in mijn hand heb ik een beweging in zijn richting gemaakt. Ik deed dit uit pure zelfverdediging. Ik heb hem daarbij in de hals geraakt met het glas. Ik heb hem niet opzettelijk geslagen met dat glas. Het was een afwerende beweging.
Direct voelde ik dat ik van [het slachtoffer] een vuistslag in mijn gezicht kreeg. Die [slachtoffer] is een stuk groter dan ik. De klap kwam hard aan. Ik was juist van hem weggelopen omdat ik niet met hem wilde vechten. Ik ben helemaal geen vechtjas. ()"


De verklaring van het slachtoffer:
"Op 7 februari 1999 () ben ik naar café [A] te Bovenkarspel gegaan. () Vlak bij mij aan de bar zat toen een jongen. Ik kende deze jongen alleen van gezicht. Ik weet nu dat hij [verdachte] heet. Deze jongen zie ik wel vaker in café [A]. Deze [verdachte] gaf mij toen twee opbergdozen voor dartspullen die ook op de bar stonden. Hij zei 'hier' en schoof de spullen naar mij toe. Ik denk dat zijn bedoeling was dat ik met die doosjes ging gooien. Ik keek hem toen vragend [aan] en vroeg me af waar hij zich mee bemoeide. Ik pakte toen zijn honkbalpet af, die hij op had. Ik gooide die pet achter de bar, hij keek mij kwaad aan. Het was niet mijn bedoeling om ruzie met hem te zoeken. Ik deed het meer uit de gein maar zag dat hij de lol er niet van inzag. Ik ben toen weggelopen[.] Ik ken die jongen alleen van gezicht[;] het is een apart figuur en het is mijn type niet. Ik wil ook niets met hem te maken hebben. Ik heb nog nooit met hem gesproken, ik mag hem niet. Ik heb ook nooit () ruzie of wat ook met hem gehad.
In de loop van de avond ben ik samen met [vier andere en] een Zweedse jongen () gaan darten. () Op een gegeven moment kwam de [Z]weedse jongen, ik denk dat hij [betrokkene 1] heet, weer terug en zei dat hij een maatje had gevonden. Ik zag dat dat maatje [verdachte] was, de jongen waarvan ik aan het begin van de avond de pet had weggegooid. Ik had in de loop van de avond helemaal geen contact met hem gehad. Ik zei toen tegen [betrokkene 1], in het engels, dat ik niet met hem wilde spelen. () Ik denk dat [verdachte] toen tegen mij zei: 'Ik speel met hem' of iets in die richting. () [Verdachte] probeerde toen nog zijn zin door te drijven. Hij keek me echt uitdagend aan en ging ook erg uitdagend staan. Hij straalde iets uit van: 'Wat moet je nou?'. Ik zei toen tegen hem 'Luister eens, je doet gewoon niet mee'[.] Op het moment dat ik dat zei, tikte ik met de vingers van mijn linker vingers tegen de klep van zijn pet met de bedoeling om hem duidelijk te maken dat hij niet mee kon doen en weg moest gaan. Ik weet niet meer of () de pet van zijn hoofd viel of dat hij hem tegenhield. Die [verdachte] draaide zich om en liep weg. Ik bleef even staan om te kijken wat hij deed om er zeker van [t]e zijn dat het was afgelopen. [Verdachte] liep naar de bar en ging toen weer op zijn kruk zitten of hij leunde tegen de bar, dat weet ik niet precies. Ik draaide me op dat moment ook om, om weer te gaan darten. Ik stond toen met mijn rug naar [verdachte] toe en met mijn gezicht naar het dartbord. We waren toen ongeveer 5 of 6 meter bij elkaar vandaan. Op dat moment hoor ik glas gerinkel. Ik draai me om uit reactie op dat glasgerinkel. Ik keek toen in de richting van de bar en zag [verdachte] staan met een gebroken glas in zijn rechterhand. Ik hoorde toen iemand vanachter de bar zeggen: 'Doe normaal'. () Ik zag dat glas en zag dat [verdachte] aanstalte[n] maakte om naar mij te komen. Ik begreep meteen dat hij mij wilde hebben. Ik had de indruk dat [verdachte] werd tegengehouden omdat er wat reactie was rond om hem. Hoe dat ging weet ik niet meer omdat ik alleen maar gefixeerd was op dat glas. Ik voelde me op dat moment zwaar bedreigd. Ik heb niet gehoord dat [verdachte] wat zei. Op een gegeven moment kijken we elkaar aan. We staan nog steeds op 5 meter van elkaar. Ik zei toen tegen hem: 'Wil je me steken?' Op het moment dat ik dat zei, liep ik naar hem toe met de bedoeling om hem een klap te geven, zodat hij mij niet kan steken. Ik liep naar hem toe met mijn armen naar beneden. Normaal gesproken is de reactie van iemand die bedreigd wordt met een glas dat hij wegloopt. Dit ligt niet in mijn aard. Ik zal niet snel rottigheid uitlokken maar als ik wordt bedreigd dan [ga] ik het niet uit de weg. Ik liep met mijn armen naar ben[e]den op hem toe om hem te verrassen. Op dat moment heeft hij een wapen in zijn handen en ik niets en dan is het hij of ik. Ik wilde hem verrassen met een klap om hem uit te schakelen. De klap was bedoeld uit zelfbescherming om hem zijn wapen, het glas, af te nemen. Op het moment dat ik wilde slaan met mijn linkerhand zie ik dat hij met zijn rechterhand naar voren komt en mij met dat glas steekt in mijn hals. Ik voel vervolgens een stekende pijn in mijn hals. Op het moment dat ik werd gestoken raakte ik hem met mijn linkervuist in het gezicht. Vervolgens voelde ik aan mijn hals en zag dat mijn handen onder het bloed zaten. Ik kneep toen mijn hals dicht. Ik dacht dit gaat fout en ik zag () veel bloed. () Ik ben toen bij de ingang gaan zitten en kreeg een theedoek om op de wond te houden. In eerste instantie was ik alleen met mezelf bezig en heb ik niet meer op [verdachte] gelet. Toen ik bij de ingang zat zag ik opeens [verdachte] nog aan de bar zitten. Hoe ik me op dat moment voelde weet ik niet precies meer maar ik ben opgestaan en naar hem toe()gelopen. Er stond nog iemand voor hem, die heb ik opzij geduwd. Vervolgens heb ik hem met mijn gebalde linkervuist een harde klap in het gezicht gegeven. () Ik werd toen door andere mensen weer terug gebracht naar mijn stoel. Ik heb daar toen gewacht tot de ambulance er was. Ik ben vervolgens naar het ziekenhuis gegaan. Ik heb over de gehele avond in café [A] 4 of 5 glazen Wodka/jus[d']orange gedronken en verder niets. Ik had totaal geen last van de alcohol. Ik gebruik af en toe cocaïne. Ik had die avond ook een beetje gebruikt. Ik heb het vlak voordat ik wegging opgesnoven. Het waren twee hele kleine hoeveelheden, twee puntjes op een sleutel. Als ik het gebruik heb ik er nooit () last van, ik word() er niet agressief van, ik word() er alleen wat vrijer van. () Ik ben in het ziekenhuis onderzocht en de verwondingen vielen achteraf mee. Ik heb een vleeswond in de nek. Ik kan op het moment mijn hoofd slecht draaien en ik kan voorlopig ook niet naar mijn werk."


Na hoger beroep en cassatie is de verdachte veroordeeld tot twee weken gevangenisstraf voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar en het slachtoffer is niet-ontvankelijk in zijn vordering tot schadevergoeding verklaard.
pi_175567132
'Ze neemt er een loopje mee'

Op onderstaande foto ziet u Frances Thompson. Frances had over een periode van 5 jaar zo'n 24.000 pond geïncasseerd omdat zij vanwege een ziekte aan haar wervelkolom niet kon lopen en werken en amper voor zichzelf zou kunnen zorgen.

Het incasseren van twee trofeeën op het jaarlijkse galadiner van de Morpeth and Districs Ladies' Darts League bleek haar ondergang. Nadat ze met de trofeeën in de krant verscheen werd het departement dat verantwoordelijk was voor de uitkeringen voor mevrouw Thompson getipt dat ze wel erg mobiel was voor iemand die constant pijn had, niet kon lopen, last had van duizeligheid en extra hulp nodig had om zichzelf en haar maaltijden te verzorgen.

Uit verder verzamelde bewijzen bleek dat ze naast het gooien van pijltjes ook geen moeite had met lopen en het nuttigen van alcoholische versnaperingen. Mevrouw gaf dan ook toe dat ze al vier jaar 'vergeten' was om door te geven dat haar gezondheid erg goed geëvolueerd was, ondanks jaarlijkse brieven waarin werd opgeroepen om dat soort zaken te melden.

Frances werd veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 24 weken en het terugbetalen van de door haar teveel geïncasseerde gelden à 10 pond per week.

j0Czbvk.jpg
pi_175567144
'I’m a cop, I can do whatever I want'

Gezellig een potje darten met vrienden, zo dacht Samuel Vanettes. Alles verliep ook gezellig totdat Dayle Long, plaatsvervangend Sherrif van Riverside County, California, zich opeens met de dartende vrienden ging bemoeien. Meneer Long had al een tijd in zijn eentje aan de bar zitten drinken en riep een van de mannen toe 'I'm better at darts than you are'.

Een van de vrienden beweerde dat hij er niks van kon, waarop Dayle antwoordde dat hij een agent was en dat hij kon doen wat hij maar wilden. Daarna trok hij zij pistool en ondanks dat de vrienden erop aandrongen dat hij het weer op zou bergen pompte hij zomaar drie kogels in Samuel Vanettes, die op een rustige manier de boel probeerde te sussen.

Samuel Vanettes overleed terplekke en Dayle Long werd aangeklaagd voor tweedegraads moord. Tijdens het afleggen van de getuigenis toonde Long geen enkele spijt of medeleven, maar de verdediging probeerde de veroordeling nog te veranderen naar doodslag. De jury en de rechter gingen hier niet in mee en Dayle Long werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 40 jaar tot levenslang.

abh0eyl.jpg
pi_175567153
'The Human Dartboard'

Wat een gezellig stel, Nicholas en Joan Taylor. In het grootste onderzoek in zijn soort uit de geschiedenis van de Northamptonshire Police stuitten ze op zaken die hun weerga niet kennen.

Nicholas wordt omschreven als een gevaarlijke gek, die zichzelf zag als de local tough guy, die samen met zijn vrouw Joan, die gewillig meedeed met hem een hele reeks aan walgelijke dingen hebben uitgevreten. Wat dan precies?

Een kleine greep:
-Het (seksueel) misbruiken van (kleine) kinderen (in totaal 11 kinderen, allemaal jonger dan 16 jaar)
-Daarbij indien nodig die kinderen te verplichten tot het gebruik van crack cocaïne om deze kinderen meer meewerkend te krijgen
-Toetakelen van slachtoffers die niet wilden meewerken met een honkbalknuppel met daarin gegraveerd de woorden 'The Pain'
-Een kind plaats laten nemen voor een dartboard en hem beschieten met een kruisboog
-Een kind stil laten staan en darts naar hem gooien als hij bewoog
-Een meisje met amfetamines injecteren en haar vervolgens te vervoeren naar een parkeerplaats alwaar ze seksuele handelingen moest uitvoeren bij een man
-Een jongetje seksuele handelingen bij het gelukkig getrouwde koppel laten uitvoeren in ruil voor crack

U leest het, deze mensen zijn niet goed bij hun hoofd. Het koppel werd uiteindelijk veroordeeld voor 94 misdrijven. Nicholas werd veroordeeld tot levenslang, wat in dit geval neerkomt op 18 jaar. Ook zijn vrouw Jane werd veroordeeld tot 18 jaar.

zeFXOCb.jpgdawhhp2.jpg
  vrijdag 8 december 2017 @ 07:52:47 #87
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_175567978
Lekker Wim :D
pi_175591965
'I'm sure we could think of some bright ideas where I might end up owing you some money'

Anthony Dart (64) had een tijdje geleden juridisch advies gegeven aan een jonge vrouw. Toen ze later bij elkaar kwamen om de samenwerking af te ronden bekende de vrouw dat ze niet genoeg geld had om meester Dart te betalen. Ze telde voor om in plaats daarvan een topless fotoshoot te doen.

De aandacht van Dart was getrokken en ze wisselden enkele ranzige berichtjes uit en bekeken samen ook verschillende pornografische internetvideo's. Dart verklaarde later dat het initiatief van alles van de vrouw, die ook contact had met een man via wie ze in een pornofilm terecht kon komen, afkwam. Toen de vrouw vroeg wanneer de shoot plaats zou vinden zou hij gezegd hebben dat hij er een streep onder wou trekken. Hij zou geaccepteerd hebben dat hij niet betaald zou worden, wiste de berichtjes van de vrouw en zou zijn tweede telefoon in een rivier gegooid hebben.

Uit opnames van telefoongesprekken bleek het toch even anders te liggen; zijn intenties waren duidelijk en hij had ook meermaals geprobeerd de vrouw te contacteren om afspraken te maken, waarbij ook duidelijk werd dat naast explicite foto's ook seksueel contact gezocht werd. Verder bleek meneer Dart op de hoogte van het feit dat de vrouw een bi-polaire stoornis had en mogelijk aan schizofrenie leed. Zo vroeg hij de vrouw geen expliciete berichten te sturen, omdat deze mogelijk gecontroleerd zouden kunnen worden door de autoriteiten, suggereerde hij dat een fotoshoot de kosten niet zou dekken en dat hij wel wat ideetjes had die erop uit zouden kunnen komen dat hij haar nog geld schuldig zou zijn.

Hij had dan weliswaar geen criminele activiteiten gepleegd, maar de orde van advocaten vonden dat hij het vertrouwen van het publiek in advocaten ernstig geschaad had. Hij werd daarop veroordeeld tot het betalen van 12.000 pond en tevens werd hij geschrapt als advocaat.

UX0ne6i.jpg
pi_175591975
quote:
Mastercaller Fitzmaurice stapt op na racistische grap

Martin Fitzmaurice is gestopt als mastercaller bij het darts. De 72-jarge 'voice of darts' raakte deze week in opspraak door een racistische grap bij een landenwedstrijd tussen Schotland en Engeland.

'Ik heb mijn ontslag aangeboden en ze hebben het geaccepteerd', zegt Fitzmaurice in de Daily Mail. 'Het is verkeerd wat ik heb gedaan en iedereen die ik hiermee boos heb gemaakt wil ik mijn excuses aanbieden. Ik was mij er bovendien niet van bewust dat er een camera stond te draaien die live beelden aan het uitzenden was.'

Fitzmaurice, bekend van gevleugelde opmerkingen als 'Lets play darts' en 'Are you ready', maakte tijdens een onderbreking een grap over buitenlanders in Engeland: 'What's black and eats bananas? Half of London.'

Het evenement werd live via de site van de British Darts Organisation (BDO) uitgezonden en de racistische opmerking van Fitzmaurice veroorzaakte daarna veel commotie op sociale media.

'Ik ben er klaar mee en ben overstuur omdat mijn familie erbij wordt betrokken. Mijn kinderen zijn er kapot van en de dingen die over mij zijn gezegd, zijn verschrikkelijk', aldus Fitzmaurice.
t7CpgxT.jpg
pi_175591991
Over Edmund Kemper zal ik het verder kort houden, meer details over zijn daden zijn te zien in Mindhunter

Deze meneer, met een IQ van 145, raakte seksueel opgewonden van het onthoofden van vrouwen. Ook zijn moeder onthoofdde hij. Daarna verkrachtte hij haar hoofd en plaatste het op een schap om er een uur naar te schreeuwen. Haar tong en stembanden gooide hij in de afvalverwerking, omdat ze altijd zo naar hem had geschreeuwd. Om het hoofd tot slot nog een tijdje als plaatsvervangend dartbord te gebruiken.

Hij is voor al zijn daden veroordeeld tot acht keer levenslang, al had hij zelf nog aangegeven dat hij liever doodgemarteld wilde worden.

Am1jzjc.jpg
pi_175592002
'Het is de schuld van de Rabobank'

Michael Fowler en Daniel Walker zijn samen lid van een dartteam genaamd 'Dart Brigade'. Gezellig natuurlijk, wat potjes darten met vrienden. Als je jezelf dan helemaal thuis en in drie verschillende drinkgelegenheden helemaal vol gooit met alcohol, daarna toch samen met je vriend de auto pakt naar huis (ondanks pogingen van een andere darter om de sleutels af te pakken) moet je niet de schuld bij een ander neerleggen als je inrijdt op een stilstaande vrachtwagen, waarbij je vriend op de passagiersstoel fatale verwondingen aan de nek oploopt en je als bestuurder, terwijl je vriend nog bij bewustzijn is, wegvlucht omdat je 3x zoveel alcohol in je bloed hebt dan toegestaan. Nee, dan moet je op de blaren zitten.

Michael Fowler pleitte ook schuldig aan doodslag, moord met een voertuig en het wegvluchten bij het ongeval. Iets waarvoor hij op dit moment zijn gevangenisstraf van een kleine 3 jaar uit aan het zitten is. Ondanks deze straf vond de moeder van de verongelukte man het nodig om drie plaatselijke kroegen medeverantwoordelijk te stellen aan de dood van haar zoon en ze eiste een vermogen aan vergoedingen voor alle geleden schade. Of deze mevrouw ook centjes heeft gekregen kan ik u helaas niet vertellen.
pi_175593015
Wat een kut verhalen man.
  zondag 10 december 2017 @ 00:17:44 #93
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_175611745
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 01:45 schreef wimderon het volgende:
Over Edmund Kemper zal ik het verder kort houden, meer details over zijn daden zijn te zien in Mindhunter

Deze meneer, met een IQ van 145, raakte seksueel opgewonden van het onthoofden van vrouwen. Ook zijn moeder onthoofdde hij. Daarna verkrachtte hij haar hoofd en plaatste het op een schap om er een uur naar te schreeuwen. Haar tong en stembanden gooide hij in de afvalverwerking, omdat ze altijd zo naar hem had geschreeuwd. Om het hoofd tot slot nog een tijdje als plaatsvervangend dartbord te gebruiken.

Hij is voor al zijn daden veroordeeld tot acht keer levenslang, al had hij zelf nog aangegeven dat hij liever doodgemarteld wilde worden.

[ afbeelding ]
Prima serie, wist niet dat het een darter was. :D
pi_175614027
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 00:17 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Prima serie, wist niet dat het een darter was. :D
Ken hem ook daarvan :P

(Deze serie dus Mindhunter (TV Series 2017– ) - IMDb)
Children of the night. What music they make.
pi_175669156
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_183207299
Een welverdiende kick voor de altijd onsympathieke Gerwin Prijs.

quote:
Rugby player hospitalised after brawl outside Bargoed pub

A RUGBY hooker ended up with serious injuries after a single blow floored him when violence erupted outside a Bargoed pub, Cardiff Crown Court heard.

Gerwyn Price, who regularly plays for Premiership team Neath, was taken to hospital where 42 stitches were put in his forehead and five were put into a wound in his chin.

Prosecutor John Probert said Mr Price also suffered a brain haemorrhage and had nerve damage to an eyebrow.

His attacker, Owen Body, 23, of West Street, Bargoed, was jailed for 12 months.

Body pleaded guilty to a charge of inflicting grievous bodily harm.

Judge Philip Richards told him: “This was serious violence and it has serious consequences.

“Such an incident could have led to death and a charge of murder. Mercifully, that didn’t happen, but you should reflect upon it.”

Mr Probert said that on the night of April 25, two men were in the Plasnewydd pub in High Street, Bargoed.

There was an incident inside the pub between Body and Mr Price, and Body was ejected.

However, the argument continued outside.

Mr Price left and assaulted another man, after which Body punched Mr Price.

“He fell to the roadway and struck his head heavily on the kerb,” said Mr Probert.

When arrested, Body claimed Mr Price had told him he was going to “batter and kill him”.

He described Mr Price as a bully.

Body was said to have convictions for 28 offences, including those of public order, affray, assaulting the police and causing actual bodily harm.

Christopher Rees, representing Body, said: “This case involved exceptional and unusual circumstances.

“During an incident in the pub, Mr Price punched Body to the floor and he was treated for a suspected fractured jaw.”

Mr Price, he said, was “up for it” and he came out of the pub “like a bull in a china shop”.

He said Mr Price had appeared before magistrates for assaulting the other man and had been “extremely fortunate” to receive a suspended sentence.

He described Mr Price as “an extremely good rugby player for Neath” and added “on any view, he started it”.

Judge Richards warned Body: “If you go on using violence there will be no alternative but an indeterminate sentence.

“I accept Price behaved in a very provocative manner inside and outside the public house.”
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')