abonnement Unibet Coolblue
pi_167214644
Hoe is het anders dan? Waar zit ik mis? generaliseer ik teveel?
pi_167214675
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 16:13 schreef meIIyou het volgende:
Hoe is het anders dan? Waar zit ik mis? generaliseer ik teveel?

MWAH!
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_167214702
Oke...

Veel vrouwen vinden sex heerlijk.... een keer goed genomen worden en alle hoeken van de kamer zien is goddelijk!
Maar ook... zie bovenstaand.
pi_167233191
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 12:56 schreef Fantastisch2016 het volgende:
Mijn vriendin en ik hebben inmiddels 7 maanden een relatie, alleen is het vaak zo dat ze geen zin heeft of te moe is voor seks, terwijl ik juist iemand ben die per dag wel 4x zou kunnen. Heb van mezelf gewoon een hoog libido en bij mijn vorige vriendin was dat geen probleem want die had zelf wel meer zin dan ik. We zijn 20 en 18 jaar.

Het probleem is ten eerste dat mijn vriendin het heel druk heeft met school en best een eindje weg woont (2 uur reizen), waardoor we elkaar meestal 2 tot 3 keer per week zien. Soms als het wat drukker is met school maar 1x per week.

Tijdens de keren dat we elkaar zien hebben we niet altijd seks, soms als ik m'n best doe om d'r op te geilen lukt het wel, maar probeer ik zoiets na een uur of 20:00 dan is ze vaak al te moe en zegt ze dat 't m toch niet gaat worden. Ik voel me dan afgewezen.

Ik denk dat we gemiddeld het zo'n 3x in een week doen, de laatste tijd een stuk minder door tentamens en dat vreet aan me. Initiatief nemen is ze ook niet zo van, tenzei ik er zelf over begin dan verrast ze me soms wel eens maar dat is misschien 1 op de 10 keer zo.

Gister was ze dus 2 nachten hier, we hadden nog geen seks gehad en in de avond wilde ik een aanstalten maken maar werd afgewezen. Ze was moe en had er echt geen energie voor. Wel had ze expres een leuk setje meegenomen die ze diezelfde dag wel aan zou trekken, met een knipoog erbij. Ik voelde me dus alweer afgewezen, en ja dan heb ik zelf ook geen zin meer.

2 uur later rond een uur of 23:00, begon ik over dat setje, ik vroeg of ze niet wat vergeten was. Ze deed net alsof haar neus bloedde, en toen wees ik haar erop. Ze zei dat ze hem wel aan zou doen maar dat het nu telaat was voor seks, als ik het 2 uur eerder had gevraagd had het wel gekunt maar nu niet meer.

Toen dacht ik dus wtf, 2 uur geleden wijs je me af en vervolgens 2 uur later zeg je dat het nog wel kon.. Toen was ik dus ook gewoon geirriteerd aan d'r en besloten te gaan slapen. Ze vond dat ik kinderachtig deed, ze trok de vergelijking met een kind die z'n pokemonkaarten niet krijgt, terwijl ze zelf had gezegd het aan te trekken.

Wat moet ik nou hiermee..
Jezus geen energie hebben voor seks..
wijven hoeven maar op hun rug te liggen!!!
thats all.

ik voorspel dat bij pagina 12 de relatie al over is.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')