abonnement Unibet Coolblue
pi_167161772
Originele OP:

Sinds 5 dagen rommelt het op sites zoals reddit over een groot schandaal in Trumpland over een groot netwerk van pedofielen, lustig in stand gehouden door het grote kapitaal.

Het verhaal wat direct van het begin af aan is bijna smeuïg te noemen dus ik bleef lezen. Maar wat me verbaasde is dat de berichten en nieuwe vondsten zich bleven aandienen. Met rare opvallende verbanden. Het onderling communiceren in codetaal met woorden als pizza, hotdog bleek steeds vaker terug te komen in o.a. de e-mails die bloot zijn gelegd van John Podesta. Die kennen we van het Clinton kamp. :X

Ik vroeg me al een paar dagen af waar het topic op fok! bleef. Zieke shit is het en ik zou graag willen dat de media dit oppikt. En nog liever zou ik willen dat dit ontkracht wordt (dus bij deze nodig je daarvoor uit) maar daar lijkt het steeds minder op.


Toevoeging aan OP

In de Podesta Wikileaks emails vond men vreemde referenties naar onder andere pizza. In het begin dacht men dat Podesta het misschien had over drugs. Na een aantal weken kwam een FBI-document boven water dat sprak over pedo-symbolen. Toen 1 van deze pedo-symbolen werd gevonden bij Besta Pizza en ook bij Terasol (bedrijven vlakbij Comet Ping Pong, een pizzeria met links naar Podesta), zijn mensen gaan kijken naar de mogelijke link van pizza als codetaal met pedofilie.

Dit is het FBI-document met de pedo-symbolen:

https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols





Terasol, een bedrijf tegenover Comet Pizza heeft het volgende logo (onderaan):





Logo van Besta Pizza (inmiddels door het bedrijf aangepast):



En mogelijk is er een logo bij een derde bedrijf tegenover Comet, genaamd Politics and Prose. Het teken komt niet 100% overeen, maar lijkt meer op het pedo-logo dan op het & teken:




Profiel foto van James Alefantis op Instagram van Comet Pizza is een icoon van homofilie maar ook pedofilie:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een ander bedrijf waarvan de eigenaar duidelijke links heeft met de Clinton Foundation, heeft ook een pedo-logo (inmiddels aangepast):



Foto's van de Comet Ping Pong Instagram account, met posts van werknemers erbij: (niet geschikt voor werk):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een instagram post van James Alefantis met een Moloch referentie:



Moloch is een God waaraan kinderoffers worden gedaan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Moloch

De kunst binnen Comet Ping Pong:



Let ook op het "all ages":



Dit is Arrington de Dionyso. Dit is wat er binnen Comet van hem te vinden was:



Zijn werk is vreemd en sexueel en afgehakte hoofden lijkt een thema te zijn, maar er zijn geen referenties naar kinderen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er is foutief geclaimd dat werk van Kim Noble bij Comet te vinden is. De enige link met Kim Noble is dat 1 van haar schilderijen een out-of-body experience laat zien tijdens een kinderverkrachting en 1 van de posters van Comet laat een kind zien met een out of body experience. Kim Noble heeft dus GEEN link met Comet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit hangt thuis bij Tony Podesta, een goeie vriend van Alefantis:





Het bovenstaande is nou niet direcht schokkend, maar het is onderdeel van de volgende reeks van deze artiest (niet geschikt voor werk):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een artiest die optreedt bij Comet Ping Pong maakt grapjes met het publiek over sex met jongetjes:

Deze zelfde artiest heeft ook deze mooie website gemaakt, waarbij kinderen wordt verteld dat ze stiekem uit huis moeten ontsnappen om een avontuur te beleven op Baba mountain:

http://www.theapes.com/babas1.html

In de videoclips van Majestic Ape (haar band heet The Apes), flitsen er af en toe willekeurige foto's voorbij. er zijn foto's van marteling, misbruik, een baby in een pizzakostuum en foto's van Sai Baba (een bekende Indiase goeroe die wordt beschuldigd van kindermisbruik):

https://sli.mg/a/GPssJZ

Meer over Sai Baba:

https://www.theguardian.com/uk/2006/nov/04/voluntarysector.india

Verdere zaken van interesse:

Andrew Breitbart, een bekende Amerikaanse journalist (inmiddels overleden), heeft de volgende tweets jaren terug de wereld ingestuurd:



Hillary Clinton heeft zich bemoeid met het vrij krijgen van kindersmokkelaar Laura Silsby:

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/3776
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread541416/pg6

Verder hebben de Clinton's en Podesta vriendschappen met veroordeelde pedofielen als Jeffery Epstein en Dennis Hastert.

Deze bovenstaande zaken zijn een korte samenvatting van links met sex, kinderen, pedofilie en kindersmokkel. Er is GEEN smoking gun, alleen een heleboel circumstantial evidence.

Er zijn nog meer van deze links, maar er is teveel om hier op te noemen. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen, dan is dit een goed beginpunt (het gros van het onderzoek wordt gedeeld op Voat):

https://voat.co/v/pizzagate/1463959

In het verleden zijn er al veel zaken geweest van machtige mensen die deel uitmaakten van een pedo-ring. Ted Gunderson, voormalig hoofd van de FBI in LA, heeft zelfs lezingen hierover gegeven:


Deze pagina begint met het noemen van een aantal van deze grote kindermisbruik zaken:
https://voat.co/v/pizzagate/1463959

Er is dus geen hard bewijs, maar zou jij je kinderen na schooltijd bij deze pizzeria laten tafeltennissen?

[ Bericht 41% gewijzigd door Probably_on_pcp op 08-12-2016 03:23:07 ]
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161779
Confronterende vragen, PCP!

Ja, mijn kinderen mogen daar best tafeltennissen. Ik heb tot nu toe namelijk nog 0 verhalen gehoord over kinderen die daadwerkelijk verdwenen zijn in die pizzawinkel, dus dat zal weinig kwaad kunnen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:42:25 #3
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167161782
Bedankt POP voor de OP!

--

Taking on Human Trafficking—Again
Human Trafficking is the most common form of modern day slavery worldwide and a growing problem in the United States. As many as 300,000 American youth are vulnerable to becoming sex trafficking victims, and it is estimated child sex trafficking is a $9.8 billion industry in the U.S.

Gowdy ken ik nog van de Benghazi hoorzittingen. Goed dat hij zich uitspreekt.
2019: The Great Awakening
pi_167161807
quote:
woensdag 7 december 2016 @ 08:38 • 299
Probably_on_pcp
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:37 schreef 99.999 het volgende:

[..]

En als er geen complotgekkies waren?
Vast, als ik de mensen zou kennen. Er is immers geen enkele ook maar een beetje serieuze aanwijzing. Het gaat niet verder dan geleuter dan de complotgekkies.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:44:49 #5
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161809
Ja, als ze tafeltennis leuk zouden vinden en dat daar kon, mochten mijn denkbeeldige kinderen dat.
Maar inderdaad, alleen als er geen dreiging meer is vanuit de complotwereld.

Ik laat me niet zo snel bang maken door wat bij elkaar geraapte puzzelstukjes die in een zeker universum als bewijs gelden, maar in het mijne verzonnen nonsens zijn.

Een beeld van een adolescent! Pedofilie!!11!!
Dan heb je het gewoon zo ontzettend niet begrepen. Maar wil je wel heel graag moord, brand en elite schreeuwen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161814
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:17 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Het ligt er maar net aan wat je verstaat onder Pizzagate. Uiteraard zijn er mensen die heel erg ver gaan in hun conclusies.

Ik heb het alleen maar gehad over circumstantial evidence. Ik heb meerdere malen aangegeven dat er geen smoking gun bewijs is.

Als jij in die buurt zou wonen en je zou horen dat je kinderen na schooltijd daar gingen tafeltennissen, zou je dat toestaan nadat je mijn vorige post boven die van jou hebt doorgelezen? Laat je je kind daar heen gaan, ja of nee?
Omdat de man wat volwassenen erotiek toont op zijn instagram? Homo is?
Daar zou ik me niet zo'n zorgen om maken nee.
De kinderfotos die je daar toont laten werkelijk niets raars zien.

Maak me meer zorgen om het viezige in de video van die meid bv en dat er drank geschonken wordt. Zou dus zeker eerst eens poolshoogte nemen hoe het daar overdag is qua drankgebruik e.d. Het komt zo direct qua zaak(los van dat instagram) niet over als een kinderrestaurant, maar kindvriendelijk is dan ook wat anders als echt gericht op kinderen. Zou mijn kind nog klein zijn dan natuurlijk begeleid, maar ook dat staat los van dit bedrijf, dat is een algemene regel.

Maar heb je dan (indirect) bewijs dat kinderen daar in die buurt die pizzatent vermeden (vooral voor deze pizzagate) of er zelfs verdachte zaken waren met kinderen uit de buurt?
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:47:09 #7
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167161826
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:45 schreef erodome het volgende:

[..]

De kinderfotos die je daar toont laten werkelijk niets raars zien.

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
2019: The Great Awakening
pi_167161837
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:41 schreef Ludachrist het volgende:
Confronterende vragen, PCP!

Ja, mijn kinderen mogen daar best tafeltennissen. Ik heb tot nu toe namelijk nog 0 verhalen gehoord over kinderen die daadwerkelijk verdwenen zijn in die pizzawinkel, dus dat zal weinig kwaad kunnen.
We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161838
quote:
13s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:47 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
Heb jij kinderen?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167161855
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:44 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Vast, als ik de mensen zou kennen. Er is immers geen enkele ook maar een beetje serieuze aanwijzing. Het gaat niet verder dan geleuter dan de complotgekkies.
Dit is geen geleuter, het volgende is niets anders dan feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?

Nogmaals, allemaal feiten die ik zojuist noemde.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 7 december 2016 @ 08:50:14 #11
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167161860
quote:
5s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:48 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Heb jij kinderen?
Nee, ik ben er een. Wat is je punt?
2019: The Great Awakening
pi_167161862
quote:
13s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:47 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
Wat is er dan raar aan die kinderfotos?

Een kind die door haar zusje met wat tape aan de tafel is geplakt, een lachend kind.
Een kind die een pizza eet.
Een foto van een baby in Duitsland die voor de grap te koop is gezet.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:50:21 #13
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161864
Smakeloos. Is een feit.

Oké.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 7 december 2016 @ 08:51:13 #14
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161873
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:50 schreef erodome het volgende:

Wat is er dan raar aan die kinderfotos?

Een kind die door haar zusje met wat tape aan de tafel is geplakt, een lachend kind.
Een kind die een pizza eet.
Een foto van een baby in Duitsland die voor de grap te koop is gezet.
Maar! Zie je het dan niet? Het is allemaal pedosymboliek. Overduidelijk.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161875
quote:
17s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:44 schreef Copycat het volgende:
Ja, als ze tafeltennis leuk zouden vinden en dat daar kon, mochten mijn denkbeeldige kinderen dat.
Maar inderdaad, alleen als er geen dreiging meer is vanuit de complotwereld.

Ik laat me niet zo snel bang maken door wat bij elkaar geraapte puzzelstukjes die in een zeker universum als bewijs gelden, maar in het mijne verzonnen nonsens zijn.

Een beeld van een adolescent! Pedofilie!!11!!
Dan heb je het gewoon zo ontzettend niet begrepen. Maar wil je wel heel graag moord, brand en elite schreeuwen.
Je gebruikt de alom bekende strategie om er 1 zaak uit te pikken en dat te debunken. Iedereen begrijpt dat de lossstaande feiten op zichzelf vrijwel niets tot niets betekenen.

Ook voor jou nog even de directe feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161894
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:45 schreef erodome het volgende:

[..]

Omdat de man wat volwassenen erotiek toont op zijn instagram? Homo is?
Daar zou ik me niet zo'n zorgen om maken nee.
De kinderfotos die je daar toont laten werkelijk niets raars zien.

Maak me meer zorgen om het viezige in de video van die meid bv en dat er drank geschonken wordt. Zou dus zeker eerst eens poolshoogte nemen hoe het daar overdag is qua drankgebruik e.d. Het komt zo direct qua zaak(los van dat instagram) niet over als een kinderrestaurant, maar kindvriendelijk is dan ook wat anders als echt gericht op kinderen. Zou mijn kind nog klein zijn dan natuurlijk begeleid, maar ook dat staat los van dit bedrijf, dat is een algemene regel.

Maar heb je dan (indirect) bewijs dat kinderen daar in die buurt die pizzatent vermeden (vooral voor deze pizzagate) of er zelfs verdachte zaken waren met kinderen uit de buurt?
Ik beweer nergens dat er bij Comet Ping Pong daadwerkelijk misbruik heeft plaatsgevonden. Daar is geen wijs voor.

Jij pakte er zojuist ook weer 1 stukje uit en focusde daarop. Ook voor jou nog even de feiten:

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 7 december 2016 @ 08:53:01 #17
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161896
Je kunt je vraag op tien verschillende manieren stellen. Het antwoord heb ik al gegeven.

Ik zou meer angst hebben als mijn kind geïndoctrineerd kon worden door een stel angstige complotgekkies die achter elke hoek een vijand ziet.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161912
quote:
13s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:47 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De acceptatie... afschuwelijk zeg! ;( :{
De blue pills pakken er continu 1 stukje informatie uit en proberen dan het geheel te debunken. Feit is dat de kinderfoto's op een Instagram account staan die hier op fok onder spoilers gezet moet worden. Not safe for work.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161919
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:48 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
Zijn persoonlijke instagram, niet die van het bedrijf. De 'seks' dingen zijn volwassen dingen, de kinderfotos zijn niet raar. De man is homo en heeft wat homo erotische plaatjes, nou, echt heel erg afschuwelijk.

Die jonge meid die in jouw buurt veel oppast vindt jij ook maar heel verdacht omdat ze sexy foto's op haar instagram heeft? Want he, sexy, verwijst naar seks, ze komt daarnaast ook in contact met kinderen dus pedofiel!
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_167161926
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:48 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

We hebben het hier over een man die een Instagram account heeft (voor een bedrijf dat adverteert met kindvriendelijkheid) die hier op fok in spoilers gezet moet worden omdat die Instagram account zo smakeloos is, vol met sex referenties en vreemde foto's van kinderen. Deze man heeft als profielfoto een icoon van onder andere de pedofilie.

Deze zelfde man is goede vrienden met Tony Podesta, een man die foto's van naakte tieners in 1 van zijn slaapkamers heeft hangen en nog andere pedo-gerelateerde kunst heeft.

Deze Tony Podesta is weer goeie vrienden met Dennis Hastert, een vooraanstaande Republikein en veroordeelde pedofiel.

Bij zo'n man wil je je kinderen toch niet alleen laten? Als hij familie van je zou zijn, zou hij dan een nachtje op je kinderen mogen passen?
Als een van de vrienden van jouw vrienden drugs gebruikt, ben jij dan per definitie een onbetrouwbare junkie?

Een paar sex-referenties word ik niet zo nerveus van, Gordon is er groot mee geworden. Tony Podesta heeft voor zover ik weet geen naakte kinderen, wel wat werk van Katy Grannan en Biljana Djurdjevic. Dat is echter een kleine selectie waar je op inzoomt, want die man is een van de grootste particuliere verzamelaars van Amerika. Waarom kijk je niet naar de andere kunst die hij in huist heeft?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:56:01 #21
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161932
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

De blue pills pakken
Feit is dat je niet zo vaak de Matrix had moeten kijken. Nu ben je geïndoctrineerd door het vuige Hollywood.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161938
quote:
17s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:53 schreef Copycat het volgende:
Je kunt je vraag op tien verschillende manieren stellen. Het antwoord heb ik al gegeven.

Ik zou meer angst hebben als mijn kind geïndoctrineerd kon worden door een stel angstige complotgekkies die achter elke hoek een vijand ziet.
Je loopt nu gewoon een beetje stoer te doen op het internet :')

Tuurlijk stuur je je kind daar niet heen. Als jij er achter komt dat 1 van jouw vrienden goeie vrieden is met iemand die foto's van naakte tieners in huis heeft hangen en andere pedo kunst en die weer bevriend is met een veroordeelde pedo, ga jij dan nog met die vriend om? Of distantieer jij je van die vriend?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_167161940
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

De blue pills pakken er continu 1 stukje informatie uit en proberen dan het geheel te debunken. Feit is dat de kinderfoto's op een Instagram account staan die hier op fok onder spoilers gezet moet worden. Not safe for work.
De kinderfoto's hoeven niet onder spoilers omdat ze niet veilig voor op het werk zijn, hoor. Als je allemaal dingen verzint is het makkelijk argumenteren inderdaad.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 7 december 2016 @ 08:59:45 #24
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167161956
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:57 schreef Probably_on_pcp het volgende:

Je loopt nu gewoon een beetje stoer te doen op het internet :')

Nee, maar fijn dat je het voor mij invult, vanuit jouw angstgedachtes.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167161967
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 08:54 schreef erodome het volgende:

[..]

Zijn persoonlijke instagram, niet die van het bedrijf. De 'seks' dingen zijn volwassen dingen, de kinderfotos zijn niet raar. De man is homo en heeft wat homo erotische plaatjes, nou, echt heel erg afschuwelijk.

Die jonge meid die in jouw buurt veel oppast vindt jij ook maar heel verdacht omdat ze sexy foto's op haar instagram heeft? Want he, sexy, verwijst naar seks, ze komt daarnaast ook in contact met kinderen dus pedofiel!
Je slaat het stukje over van goeie vrienden zijn met Tony Podesta die foto's van naakte tieners in huis heeft hangen en andere pedo-kunst en die bevriend is met een veroordeelde pedofiel.

Niet steeds 1 iets eruit pakken en dan doen alsof alles debunked is. Meerdere malen is gezegd dat elk stukje op zichzelf niets betekent.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')