abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_167168276
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 15:41 schreef lord_bono het volgende:

[..]

Klopt, hij werd gevangen genomen in de buurt waar het signaal van Elsie vandaan kwam. Aangezien we van Elsie een teken van leven hebben gekregen, zie post #13, ga ik er van uit dat hij ook nog in leven is.
Ah kijk toch wel dus, had het idee dat ik iets gemist had.

Op IMDB staat bij hem nog niets over seizoen twee van westworld
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_167169220
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2016 15:44 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Ah kijk toch wel dus, had het idee dat ik iets gemist had.

Op IMDB staat bij hem nog niets over seizoen twee van westworld
Er is eigenlijk ook nog nauwelijks iets bekend over seizoen 2, vergeet niet dat het nieuwe seizoen pas in 2018 komt. Elsie en Stubbs zullen ook pas later officieel bevestigd worden, lijkt me dat de makers dat nog een mysterie willen laten.
pi_167171491
'Eindelijk' de laatste aflevering kunnen zien. Wat een serie zeg. _O_ En ook de acteerprestaties van alle hoofdrolspelers zijn zo ontzettend goed. _O_
pi_167205372
Was deze hier al voorbij gekomen? :D
jimmisimpson twitterde op zondag 04-12-2016 om 01:15:55 Have fun catchin up on 1-9 before the #Westworld finale tomorrow, you guys. 😘 @evanrachelwood #Willoreshttps://t.co/wbLKCnOU31 reageer retweet
  vrijdag 9 december 2016 @ 09:12:32 #55
261324 MPC60
Roger Linn Groupie
pi_167206930
quote:
99s.gif Op vrijdag 9 december 2016 00:42 schreef CrashO het volgende:
Was deze hier al voorbij gekomen? :D
jimmisimpson twitterde op zondag 04-12-2016 om 01:15:55 Have fun catchin up on 1-9 before the #Westworld finale tomorrow, you guys. 😘 @evanrachelwood #Willoreshttps://t.co/wbLKCnOU31 reageer retweet
:D

Website functioneert weer normaal. Alleen als ik aan Aeden vraag wie hij nou ook alweer was dan krijg ik allerlei system errors. _O-
Op maandag 8 januari 2018 14:29 schreef BadderHaring het volgende:
Ajax is geen club. Dat is een bedrijf.
pi_167207545
Ik denk dat de scène waarin Ford en die operations manager Theresa samen aan tafel zitten bij die ranch, een van mijn nieuwe favoriete tv-scenes aller tijden is.


Echt geweldig. En sowieso in het algemeen, de werkelijk fenomenabele acteerprestaties van Hopkins.. Wow. Hij tilt de serie naar een zo veel hoger niveau.

Die scene van Hopkins en Harris (en Teddy) in die bar mag er trouwens ook wezen.
"Pools are perfect for holding water"
pi_167207673
quote:
14s.gif Op woensdag 7 december 2016 18:30 schreef truedestiny het volgende:
'Eindelijk' de laatste aflevering kunnen zien. Wat een serie zeg. _O_ En ook de acteerprestaties van alle hoofdrolspelers zijn zo ontzettend goed. _O_
Helemaal mee eens! Deze serie is wmb van dezelfde klasse als bv Breaking Bad, The Wire, Sopranos, etc. En dat komt dan inderdaad voornamelijk door de acteerprestaties van de hoofdrolspelers en de dialogen door de schrijvers. Zo enorm rijk, gelaagd, echt.
"Pools are perfect for holding water"
  vrijdag 9 december 2016 @ 14:51:23 #58
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_167212996
Hopelijjk komt O+ Clementine O+ ook terug voor S2 op de een of andere manier :9
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_167216725
Ik heb genoten. Is echt een hele goede serie.
pi_167217631
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 14:51 schreef BlackEyedAngel het volgende:
Hopelijjk komt O+ Clementine O+ ook terug voor S2 op de een of andere manier :9
Best leuke dame, maar toen ze 'kapot' was werd ze vervangen door Lili Simmons. Die mag er ook wel voor in de plaats komen. :P
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  vrijdag 9 december 2016 @ 19:02:54 #61
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167217739
Ik keek ook de laatste aflevering vorige week, en ik vond het teleurstellend. Als ik zo terugdenk heb ik wel wat opmerkingen. Ik vind het wel vermakelijk, maar toch knagen er dingen. Wat ik zo jammer vond is een aantal cliche-achtige dingen.

De transformatie van William naar MiB ging heel simpel. Bijna alle afleveringen was hij een gewone gast, maar in de span van 1 episode, in de span van 1 episode veranderde hij plotseling. De voorgaande episodes werden gebruikt om hem en Dolores uit te diepen, maar persoonlijk zou ik zelf willen zien dat die transformatie eerder begon. In Breaking Bad was Walter White niet van de ene op de andere episode verandert in een ander persoon, eveneens niet met Dexter Morgan uit Dexter, of Gaius Baltar uit Battlestar Galactica. Daar zaten seizoenen in.

Een detail hierop vind ik het geforceerde mysterie of hij wel of niet de MiB is, of er twee tijdlijnen spelen. Het is leuk en aardig dat je zo'n reveal krijgt, maar van mij konden ze net zo goed gelijk duidelijk maken dat William's scenes in het verleden lagen. Zo had je als kijker gelijk door dat hij een 'slecht' of naar of whatever personage zou worden, en kijken hoe dat onvermijdelijke komt is naar mijn insziens betere TV dan het zoeken naar clues in de dialogen, kleding van personages of logo's van Westworld om te zien dat er een tijdsverschil is. Dat gedoe om zo naarstig een mysterie op te lossen doet af aan het verhaal. Je stelt zat mensen teleur, en het is een race om te zien welke mysterie opgelost wordt. Ik zie liever hoe William gaandeweg verandert vanwege zijn interacties met Logan en Dolores. Dat onvermijdelijke geeft het een bitterzoet gevoel. Wat nu gebeurde is dat elke episode Logan op een cliche American high school manier zich als een lul gedraagt en dat dat effect op William., en dat William uiteindelijk in 1 episode een kamp uitroeit. Dat vind ik niet bevredigend genoeg in de tijd en energie die ik een serie op zogenaamd HBO niveau stop.

Een soortgelijke klacht heb ik met de ontknoping van Dolores' verhaallijn. Gaandeweg waren we min of meer overtuigd van Ford's slechte bedoelingen. Maar dat bleek uiteindelijk goede redenen te hebben en besloot je de man in een ander licht te bekijken. Hij had netzoals Arnold toch wel die wens om de hosts menselijk te willen zien. Maar hoe pakken ze het aan? Op het moment dat Dolores met behulp van Ford en ook haar weten dat Ford tóch wel hielp het lukt om menselijk te worden, dat de stem die ze hoorde van Arnold zich begon toe te eigenen naar die van haarzelf, op dat moment wordt ze self-aware door middel van de activititeit van het doden van Ford. Het overschrijden van die regel geeft haar een 'ik' buiten haar programmering om. Overigens, de duur van de transformatie vond ik dan bij haar in tegen stelling tot William > MiB opzich wel redelijk gedaan.

Maar waarom kozen de schrijvers hiervoor? Het is zo'n cliche in dit soort sci-fi-verhalen om de self-awareness van robots, cyborgs of AI op te laten volgen met het omleggen van hun makers. Wat nu het resultaat is van deze beslissing en samen met de andere ontwikkelingen is dat we in seizoen 2 nu een zooi hosts hebben die Dolores of Maeve volgen (ik geloof niet dat ze allemaal self-aware zijn geworden) aan één kant, en de mensen aan de andere kant. Been there, done that. Wat ik persoonlijk interessanter zou vinden is dat Dolores júist Ford liet leven en alleen de Delos shareholders dood ging schieten. Dat resulteertin een vervolgverhaal die niet simpel hosts vs mensen is, wat cliche is, maar wat genuanceerder omdat de hosts een mens aan hun kant hebben. Voeg William aan hun kant toe of Felix en dat zorgt voor minder zwart-wit.

Wat me brengt op m'n volgende punt. Het rebelse van Maeve was dus blijkbaar geprogrammeerd door Ford. Ik zat al te twijfelen of de actiescenes waarin al die bewakers werden neergeschoten lag aan het feit dat de aciescene slecht gechoreografeerd is, of dat het iets anders was. Gelukkig. Maar moet ik nu als kijker sympathie tonen voor haar rebelsheid en haar wens om te ontsnappen of haar dochter te zien? Want zij, Armistice en Hector toonden geen enkele moment van twijfel tijdens het onstappen, door het gemakkelijk doodschieten van guards en random kantoorpersoneel. Ontzettend irritant detail hier is dat Armistice zo standaard evil gezichtsuitdrukkingen had toen ze iedereen doodschoot. Het is een klein onbelangrijk detail maar het feit dat de schrijvers dit nodig vinden om de kijker doen te laten geloven (of het echt bedoeld is of naar Ford's plan) dat ze evil en gewelddadig doet hoeft écht niet. Netzoals dat niet hoefde bij Anakin Skywalker in Episode 2 en 3 van Star Wars met zijn gefrons om te tonen dat hij boos was.

Wat me brengt op m'n laatste punt. De status quo is nu dus een hele zooi hosts die wel of niet self-aware zijn (Dolores, Armistice, Hector en Maeve zeker weten) tegen de mensen. Moet ik in he volgende seizoen nu helemaal piekeren over of ik wel of niet voor hun ben? Want Dolores schoot Ford neer terwijl die uiteindelijk kon uitleggen dat zijn bedoelingen goed waren, Armistice, Hector en Maeve schoten iedereen neer, gevaar of geen gevaar. Tja, uiteindelijk kan ik geen sympathie voor ze opwekken. En dát voelt zo zwart-wit voor me aan. Ik wil absoluut geen zwart-wit-verhoudingen.

Dus ja, ik vind het een erg leuke vermakelijke serie, maar het is geen meesterwerk wat de verwachting was.

[ Bericht 1% gewijzigd door Mirel op 10-12-2016 11:18:23 ]
When all else fails, you always have delusion.
pi_167254333
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:02 schreef Mirel het volgende:
Ik keek ook de laatste aflevering vorige week, en ik vond het teleurstellend. Als ik zo terugdenk heb ik wel wat opmerkingen. Ik vind het wel vermakelijk, maar toch knagen er dingen. Wat ik zo jammer vond is een aantal cliche-achtige dingen.

De transformatie van William naar MiB ging heel simpel. Bijna alle afleveringen was hij een gewone gast, maar in de span van 1 episode, in de span van 1 episode veranderde hij plotseling. De voorgaande episodes werden gebruikt om hem en Dolores uit te diepen, maar persoonlijk zou ik zelf willen zien dat die transformatie eerder begon. In Breaking Bad was Walter White niet van de ene op de andere episode verandert in een ander persoon, eveneens niet met Dexter Morgan uit Dexter, of Gaius Baltar uit Battlestar Galactica. Daar zaten seizoenen in.

Een detail hierop vind ik het geforceerde mysterie of hij wel of niet de MiB is, of er twee tijdlijnen spelen. Het is leuk en aardig dat je zo'n reveal krijgt, maar van mij konden ze net zo goed gelijk duidelijk maken dat William's scenes in het verleden lagen. Zo had je als kijker gelijk door dat hij een 'slecht' of naar of whatever personage zou worden, en kijken hoe dat onvermijdelijke komt is naar mijn insziens betere TV dan het zoeken naar clues in de dialogen, kleding van personages of logo's van Westworld om te zien dat er een tijdsverschil is. Dat gedoe om zo naarstig een mysterie op te lossen doet af aan het verhaal. Je stelt zat mensen teleur, en het is een race om te zien welke mysterie opgelost wordt. Ik zie liever hoe William gaandeweg verandert vanwege zijn interacties met Logan en Dolores. Dat onvermijdelijke geeft het een bitterzoet gevoel. Wat nu gebeurde is dat elke episode Logan op een cliche American high school manier zich als een lul gedraagt en dat dat effect op William., en dat William uiteindelijk in 1 episode een kamp uitroeit. Dat vind ik niet bevredigend genoeg in de tijd en energie die ik een serie op zogenaamd HBO niveau stop.

Een soortgelijke klacht heb ik met de ontknoping van Dolores' verhaallijn. Gaandeweg waren we min of meer overtuigd van Ford's slechte bedoelingen. Maar dat bleek uiteindelijk goede redenen te hebben en besloot je de man in een ander licht te bekijken. Hij had netzoals Arnold toch wel die wens om de hosts menselijk te willen zien. Maar hoe pakken ze het aan? Op het moment dat Dolores met behulp van Ford en ook haar weten dat Ford tóch wel hielp het lukt om menselijk te worden, dat de stem die ze hoorde van Arnold zich begon toe te eigenen naar die van haarzelf, op dat moment wordt ze self-aware door middel van de activititeit van het doden van Ford. Het overschrijden van die regel geeft haar een 'ik' buiten haar programmering om. Overigens, de duur van de transformatie vond ik dan bij haar in tegen stelling tot William > MiB opzich wel redelijk gedaan.

Maar waarom kozen de schrijvers hiervoor? Het is zo'n cliche in dit soort sci-fi-verhalen om de self-awareness van robots, cyborgs of AI op te laten volgen met het omleggen van hun makers. Wat nu het resultaat is van deze beslissing en samen met de andere ontwikkelingen is dat we in seizoen 2 nu een zooi hosts hebben die Dolores of Maeve volgen (ik geloof niet dat ze allemaal self-aware zijn geworden) aan één kant, en de mensen aan de andere kant. Been there, done that. Wat ik persoonlijk interessanter zou vinden is dat Dolores júist Ford liet leven en alleen de Delos shareholders dood ging schieten. Dat resulteertin een vervolgverhaal die niet simpel hosts vs mensen is, wat cliche is, maar wat genuanceerder omdat de hosts een mens aan hun kant hebben. Voeg William aan hun kant toe of Felix en dat zorgt voor minder zwart-wit.

Wat me brengt op m'n volgende punt. Het rebelse van Maeve was dus blijkbaar geprogrammeerd door Ford. Ik zat al te twijfelen of de actiescenes waarin al die bewakers werden neergeschoten lag aan het feit dat de aciescene slecht gechoreografeerd is, of dat het iets anders was. Gelukkig. Maar moet ik nu als kijker sympathie tonen voor haar rebelsheid en haar wens om te ontsnappen of haar dochter te zien? Want zij, Armistice en Hector toonden geen enkele moment van twijfel tijdens het onstappen, door het gemakkelijk doodschieten van guards en random kantoorpersoneel. Ontzettend irritant detail hier is dat Armistice zo standaard evil gezichtsuitdrukkingen had toen ze iedereen doodschoot. Het is een klein onbelangrijk detail maar het feit dat de schrijvers dit nodig vinden om de kijker doen te laten geloven (of het echt bedoeld is of naar Ford's plan) dat ze evil en gewelddadig doet hoeft écht niet. Netzoals dat niet hoefde bij Anakin Skywalker in Episode 2 en 3 van Star Wars met zijn gefrons om te tonen dat hij boos was.

Wat me brengt op m'n laatste punt. De status quo is nu dus een hele zooi hosts die wel of niet self-aware zijn (Dolores, Armistice, Hector en Maeve zeker weten) tegen de mensen. Moet ik in he volgende seizoen nu helemaal piekeren over of ik wel of niet voor hun ben? Want Dolores schoot Ford neer terwijl die uiteindelijk kon uitleggen dat zijn bedoelingen goed waren, Armistice, Hector en Maeve schoten iedereen neer, gevaar of geen gevaar. Tja, uiteindelijk kan ik geen sympathie voor ze opwekken. En dát voelt zo zwart-wit voor me aan. Ik wil absoluut geen zwart-wit-verhoudingen.

Dus ja, ik vind het een erg leuke vermakelijke serie, maar het is geen meesterwerk wat de verwachting was.
Dit is duidelijk niet jouw serie.
Niks mis mee toch.
wooblabalurg
  zondag 11 december 2016 @ 13:06:14 #63
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167254764
quote:
1s.gif Op zondag 11 december 2016 12:41 schreef Baconbus het volgende:

[..]

Dit is duidelijk niet jouw serie.
Niks mis mee toch.
Hoe kom je daar nou bij? Ik vind het een toffe serie maar dat betekent niet dat ik geen kritiek kan hebben. Met nieuwe albums van geliefde muzikanten vind ik ook niet alle nummers even tof of bepaalde beslissingen in de sound. Betekent niet dat die artiest of dat genre niks voor mij is. Ik snap niet zo dat op FOK er veel mensen zijn zoals ook in het Walking Dead topic die alles 100% goed vinden aan een serie en op kritiekpunten van andere users niet zoveel willen zeggen.

Eerlijk gezegd snap ik niet dat mensen zich níet ergeren aan bijv. kleine dingen zoals het cocky gedrag van Charlotte (Delos dame), Lee Sizemore (Britse gast) en in mindere mate Maeve. Vaak zijn ze een beetje cheesy en de fucks die ze zeggen komen soms geforceerd over. Dat voelt soms B-niveau aan. En als je dat opmerkt, dan denk je vanzelf "waarom vinden de makers van de serie dat dit en dit zo moet?" en als je een beetje doordenkt dan ga je ook andere dingen opmerken die je niet kon zien in een topserie zoals Sopranos of The Wire. Alleen tegenwoordig lijken mensen het alleen naar voren te halen in B-niveau series met case-of-the-week verhaallijnen, maar bij een A-serie zoals Westworld merken ze het ineens niet op.
When all else fails, you always have delusion.
pi_167254879
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 13:06 schreef Mirel het volgende:

[..]

Hoe kom je daar nou bij? Ik vind het een toffe serie maar dat betekent niet dat ik geen kritiek kan hebben. Met nieuwe albums van geliefde muzikanten vind ik ook niet alle nummers even tof of bepaalde beslissingen in de sound. Betekent niet dat die artiest of dat genre niks voor mij is. Ik snap niet zo dat op FOK er veel mensen zijn zoals ook in het Walking Dead topic die alles 100% goed vinden aan een serie en op kritiekpunten van andere users niet zoveel willen zeggen.

Eerlijk gezegd snap ik niet dat mensen zich níet ergeren aan bijv. kleine dingen zoals het cocky gedrag van Charlotte (Delos dame), Lee Sizemore (Britse gast) en in mindere mate Maeve. Vaak zijn ze een beetje cheesy en de fucks die ze zeggen komen soms geforceerd over. Dat voelt soms B-niveau aan. En als je dat opmerkt, dan denk je vanzelf "waarom vinden de makers van de serie dat dit en dit zo moet?" en als je een beetje doordenkt dan ga je ook andere dingen opmerken die je niet kon zien in een topserie zoals Sopranos of The Wire. Alleen tegenwoordig lijken mensen het alleen naar voren te halen in B-niveau series met case-of-the-week verhaallijnen, maar bij een A-serie zoals Westworld merken ze het ineens niet op.
Dat ligt maar net aan je normenkader. Jij vind de Sopranos en The Wire betere series, ik absoluut niet. Daar gebeurden net zo goed dingen die je cheesy, ongeloofwaardig, stupide of wat dan ook kunt noemen.
pi_167254920
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 13:06 schreef Mirel het volgende:

[..]

Hoe kom je daar nou bij? Ik vind het een toffe serie maar dat betekent niet dat ik geen kritiek kan hebben. Met nieuwe albums van geliefde muzikanten vind ik ook niet alle nummers even tof of bepaalde beslissingen in de sound. Betekent niet dat die artiest of dat genre niks voor mij is. Ik snap niet zo dat op FOK er veel mensen zijn zoals ook in het Walking Dead topic die alles 100% goed vinden aan een serie en op kritiekpunten van andere users niet zoveel willen zeggen.

Eerlijk gezegd snap ik niet dat mensen zich níet ergeren aan bijv. kleine dingen zoals het cocky gedrag van Charlotte (Delos dame), Lee Sizemore (Britse gast) en in mindere mate Maeve. Vaak zijn ze een beetje cheesy en de fucks die ze zeggen komen soms geforceerd over. Dat voelt soms B-niveau aan. En als je dat opmerkt, dan denk je vanzelf "waarom vinden de makers van de serie dat dit en dit zo moet?" en als je een beetje doordenkt dan ga je ook andere dingen opmerken die je niet kon zien in een topserie zoals Sopranos of The Wire. Alleen tegenwoordig lijken mensen het alleen naar voren te halen in B-niveau series met case-of-the-week verhaallijnen, maar bij een A-serie zoals Westworld merken ze het ineens niet op.
Omdat ik je post las en zie dat je je ergert aan kleine dingen waarvan ik relevantie niet zie.
Maar als dat dingen zijn die je echt niet leuk vindt, is de serie wellicht niet iets voor jou.
Net als de Maze voor MIB.
wooblabalurg
  zondag 11 december 2016 @ 14:11:41 #66
262 Re
Kiss & Swallow
pi_167255848
maeve verbrak trouwens haar narrative door wel op zoek te gaan naar haar dochter terwijl ze geprogrammeerd was om naar het mainland te gaan
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zondag 11 december 2016 @ 14:31:27 #67
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167256146
quote:
6s.gif Op zondag 11 december 2016 13:14 schreef Baconbus het volgende:

[..]

Omdat ik je post las en zie dat je je ergert aan kleine dingen waarvan ik relevantie niet zie.
Maar als dat dingen zijn die je echt niet leuk vindt, is de serie wellicht niet iets voor jou.
Net als de Maze voor MIB.
Dat William in 1 episode (kamp uitroeien) een omslag maakt ipv geleidelijk vind je niet relevant? Dat is een ontwikkeling die versimpeld is. Of dat S2 richting het mens vs machine cliche gaat met weinig nuance vind je ook niet relevant?
quote:
3s.gif Op zondag 11 december 2016 14:11 schreef Re het volgende:
maeve verbrak trouwens haar narrative door wel op zoek te gaan naar haar dochter terwijl ze geprogrammeerd was om naar het mainland te gaan
Totdat dat bevestigd wordt kan je gewoon stellen dat het Ford's plan was. Voor hetzelfde geldt programmeerde hij haar om de boel naar de klote te helpen binnen het gebouw zoals gebeurde, en het feit dat ze niet wegkon naar de wijdere wereld is omdat dat de baseprogrammering van de hosts ze daarvan weerhoudt.
When all else fails, you always have delusion.
pi_167256277
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 14:51 schreef BlackEyedAngel het volgende:
Hopelijjk komt O+ Clementine O+ ook terug voor S2 op de een of andere manier :9
Jaaaa Clem O+
  zondag 11 december 2016 @ 14:41:37 #69
262 Re
Kiss & Swallow
pi_167256304
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 14:31 schreef Mirel het volgende:

[..]

Dat William in 1 episode (kamp uitroeien) een omslag maakt ipv geleidelijk vind je niet relevant? Dat is een ontwikkeling die versimpeld is. Of dat S2 richting het mens vs machine cliche gaat met weinig nuance vind je ook niet relevant?

[..]

Totdat dat bevestigd wordt kan je gewoon stellen dat het Ford's plan was. Voor hetzelfde geldt programmeerde hij haar om de boel naar de klote te helpen binnen het gebouw zoals gebeurde, en het feit dat ze niet wegkon naar de wijdere wereld is omdat dat de baseprogrammering van de hosts ze daarvan weerhoudt.
dit was haar narrative zoals geprogrammeerd door Ford



en juist wel de ontwikkeling van dolores laten zien en niet de ontwikkeling van william maakt het juist niet zo cliche, maar goed matters of opinion :)
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_167256417
Ik vond de 180-graden-draai ook een beetje té snel en ongeloofwaardig bij William.
  zondag 11 december 2016 @ 14:48:05 #71
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167256456
quote:
3s.gif Op zondag 11 december 2016 14:41 schreef Re het volgende:

[..]

dit was haar narrative zoals geprogrammeerd door Ford

[ afbeelding ]

en juist wel de ontwikkeling van dolores laten zien en niet de ontwikkeling van william maakt het juist niet zo cliche, maar goed matters of opinion :)
Top :) Dat maakt wat goed
When all else fails, you always have delusion.
pi_167256463
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:02 schreef Mirel het volgende:
Want Dolores schoot Ford neer terwijl die uiteindelijk kon uitleggen dat zijn bedoelingen goed waren,
Je weet dat dat juist ook de bedoeling van Ford was?
  zondag 11 december 2016 @ 14:49:16 #73
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167256476
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 14:48 schreef viceversa het volgende:

[..]

Je weet dat dat juist ook de bedoeling van Ford was?
Ja, maar hij programmeerde dat niet letterlijk in, ookal wilde hij het wel. Ze deed het zelf omdat ze self-aware werd. Mijn punt is dat ik die keuze in het verhaal van de schrijvers een beetje jammer vind. Had liever gezien dat ze self-aware werd en níet hem doodschoot.
When all else fails, you always have delusion.
pi_167256636
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 14:49 schreef Mirel het volgende:

[..]

Ja, maar hij programmeerde dat niet letterlijk in, ookal wilde hij het wel. Ze deed het zelf omdat ze self-aware werd. Mijn punt is dat ik die keuze in het verhaal van de schrijvers een beetje jammer vind. Had liever gezien dat ze self-aware werd en níet hem doodschoot.
Volgens mij ziet Ford de hosts als volgende stap in de evolutie.

"Do you know what happened to the Neanderthals, Bernard? We ate them."

Het was misschien wel een bewuste keuze van Dolores, maar Ford heeft er vast op geanticipeerd dat ze dit zou doen.
The show must go on
  PR/Manusje van alles zondag 11 december 2016 @ 15:01:07 #75
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_167256729
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 09:53 schreef probeer het volgende:
Ik denk dat de scène waarin Ford en die operations manager Theresa samen aan tafel zitten bij die ranch, een van mijn nieuwe favoriete tv-scenes aller tijden is.


Echt geweldig. En sowieso in het algemeen, de werkelijk fenomenabele acteerprestaties van Hopkins.. Wow. Hij tilt de serie naar een zo veel hoger niveau.

Die scene van Hopkins en Harris (en Teddy) in die bar mag er trouwens ook wezen.
Ja, die gast weet het goed te ontleden en verwoorden. Vond het ook extreem sterk stukje acteerwerk. :Y

En inderdaad, die is ook meesterlijk _O_ heerlijk. c_/
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_167256901
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 14:56 schreef Kokoswater het volgende:

[..]

Volgens mij ziet Ford de hosts als volgende stap in de evolutie.

"Do you know what happened to the Neanderthals, Bernard? We ate them."

Het was misschien wel een bewuste keuze van Dolores, maar Ford heeft er vast op geanticipeerd dat ze dit zou doen.
Ik geloof overigens niet dat de hypothese dat het uitsterven van Neanderthalers doordat ze werden gejaagd en gegeten door homo sapiens erg veel steun geniet. Dat stoort me toch altijd wel een beetje bij zo'n serie als dit.
Aan ons DNA is overigens wel te zien dat er geneukt is met Neanderthalers. :P
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_167257322
Ik vond Hopkins (als vanouds) fantastisch maar Wood stal voor mij toch de show _O_
pi_167257334
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 14:31 schreef Mirel het volgende:

[..]

Dat William in 1 episode (kamp uitroeien) een omslag maakt ipv geleidelijk vind je niet relevant? Dat is een ontwikkeling die versimpeld is. Of dat S2 richting het mens vs machine cliche gaat met weinig nuance vind je ook niet relevant?

Voor mij breekt het de serie niet, dat bedoel ik.
Ik las dat je het niet bevredigend genoeg vond voor de tijd en energie die je erin stopt.
Maar vond het zeker jammer, want het kwam idd simpel over.

Echter zit er wel 30 jaar tussen, dus de jonge William's transformatie is natuurlijk nog niet voltooid.
Dat hele kamp uitroeien kwam een beetje 'out of character' over, maar valt wel te verklaren als je er vanuit gaat dat zijn ervaringen in Westworld (vooral de wreedheid van Logan) hem erg beïnvloeden, en een soort ware zelf naar boven halen.

Dat het richting Man v Machine gaat wist ik al vanaf de eerste aflevering, dus dat was geen schok.
Niet om te pochen maar ik las jaren geleden dat het een agenda lijkt om mensen te laten wennen aan het idee van hybrids en het vervagen van de lijnen tussen mens en machine.
wooblabalurg
  zondag 11 december 2016 @ 18:31:10 #79
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167261251
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 15:26 schreef Baconbus het volgende:

[..]

Voor mij breekt het de serie niet, dat bedoel ik.
Ik las dat je het niet bevredigend genoeg vond voor de tijd en energie die je erin stopt.
Maar vond het zeker jammer, want het kwam idd simpel over.
Voor mij ook niet, maar ik vind wel dat er kritiek over mag komen. Ik bespeur dit soms in de nieuwere HBO series. Dat de implicatie van ontwikkelingen soms belangrijker is dan ze daadwerkelijk seconde voor seconde te zien is natuurlijk onrealistisch, begrijpelijk. Maar het moet niet te vaak gebeuren. Als het vaak genoeg gebeurt dan kan het afdoen aan de serie. Ergens maak ik me dan zorgen dat de schrijvers niet vaker shortcuts gaan nemen voor het gemak.

Verder keek ik met plezier naar de serie hoor :P

quote:
Dat het richting Man v Machine gaat wist ik al vanaf de eerste aflevering, dus dat was geen schok.
Ik opzich ook wel. Maar ik denk dan terug aan de Cylons. Oke, niet gelijk in de serie, maar gaandeweg werden ze vrij goed neergezet, wat genuanceerder. Misschien heeft Westworld wat tijd en seizoenen nodig. Het zou iig fijn zijn als ze wat lesjes van BSG overnemen en daarop verder gaan :)

quote:
Niet om te pochen maar ik las jaren geleden dat het een agenda lijkt om mensen te laten wennen aan het idee van hybrids en het vervagen van de lijnen tussen mens en machine.
Agenda of niet, dat idee vind ik wel goed. Maar dat kon imo wat beter gedaan worden. Als we de ontwikkeling van Dolores of Maeve tegenover die van Boomer/Sharon neerzetten, dan is de vervaging van Boomer/Sharon véél beter gedaan. Zo tegen het einde van deze episode heb ik enigszins sympathie en begrip voor Dolores, Maeve wat minder, maar voor Boomer/Sharon had ik dat veel meer.

Bij beide series heb je denk ik het idee dat tragedie, pijn en verdriet het menselijke in de androids naar boven halen. Bij Westworld vind ik dat het in het geval van Maeve wat meer naar voren kon komen. Wie is haar dochter, hoe brachten ze de tijd met elkaar om? hoe ging de dochter dood? Ipv wat meer scenes en ontwikkeling kreeg je die hele backstory in een flashback van een minuutje ofzo. En bij Dolores werd het een beetje geforceerd, ze moordde iedereen uit op commando en voila, we hebben een backstory. Zet dat tegenover Sharon en haar steeds groter wordende gevoelens voor Helo, Boomer voor de chief en Adama en hoe beide uiteindelijk in de finale kozen voor een beslissende actie.
When all else fails, you always have delusion.
  maandag 12 december 2016 @ 01:19:05 #80
261324 MPC60
Roger Linn Groupie
pi_167272350
Echt totaal off topic maar bsg is misschien wel de beste sf serie die ik ooit heb gezien. _O_
Op maandag 8 januari 2018 14:29 schreef BadderHaring het volgende:
Ajax is geen club. Dat is een bedrijf.
pi_167273534
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 18:31 schreef Mirel het volgende:

[..]

Voor mij ook niet, maar ik vind wel dat er kritiek over mag komen. Ik bespeur dit soms in de nieuwere HBO series. Dat de implicatie van ontwikkelingen soms belangrijker is dan ze daadwerkelijk seconde voor seconde te zien is natuurlijk onrealistisch, begrijpelijk. Maar het moet niet te vaak gebeuren. Als het vaak genoeg gebeurt dan kan het afdoen aan de serie. Ergens maak ik me dan zorgen dat de schrijvers niet vaker shortcuts gaan nemen voor het gemak.

Verder keek ik met plezier naar de serie hoor :P

[..]

Ik opzich ook wel. Maar ik denk dan terug aan de Cylons. Oke, niet gelijk in de serie, maar gaandeweg werden ze vrij goed neergezet, wat genuanceerder. Misschien heeft Westworld wat tijd en seizoenen nodig. Het zou iig fijn zijn als ze wat lesjes van BSG overnemen en daarop verder gaan :)

[..]

Agenda of niet, dat idee vind ik wel goed. Maar dat kon imo wat beter gedaan worden. Als we de ontwikkeling van Dolores of Maeve tegenover die van Boomer/Sharon neerzetten, dan is de vervaging van Boomer/Sharon véél beter gedaan. Zo tegen het einde van deze episode heb ik enigszins sympathie en begrip voor Dolores, Maeve wat minder, maar voor Boomer/Sharon had ik dat veel meer.

Bij beide series heb je denk ik het idee dat tragedie, pijn en verdriet het menselijke in de androids naar boven halen. Bij Westworld vind ik dat het in het geval van Maeve wat meer naar voren kon komen. Wie is haar dochter, hoe brachten ze de tijd met elkaar om? hoe ging de dochter dood? Ipv wat meer scenes en ontwikkeling kreeg je die hele backstory in een flashback van een minuutje ofzo. En bij Dolores werd het een beetje geforceerd, ze moordde iedereen uit op commando en voila, we hebben een backstory. Zet dat tegenover Sharon en haar steeds groter wordende gevoelens voor Helo, Boomer voor de chief en Adama en hoe beide uiteindelijk in de finale kozen voor een beslissende actie.
Je vergeet steeds een essentieel puzzelstukje, en toevallig is dat nou net de naam van de laatste uitzending. En dat was de climax van zowel Dolores als Maeve, het verhaal dwingt ze 1 kant op (narrative), core memories (en Arnolds/Berhards reveries) doen beide afstappen van het verhaal.

Dolores omdat ze ook met Wyat gemengd wordt onbewust, en dus beslissingen door/als Wyat laat maken zonder het zelf te weten (bi......mind).

Voor Maeve is het de geprogrammeerde moederliefde die net zo echt voelt als een natuurlijke moeder, ondanks het feit dat Maeve rationeel weet dat het niet echt is.

En dus kan je ook denken dat het precies gaat zoals Ford voor ogen had.
pi_167317132
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 19:02 schreef Mirel het volgende:
Ik keek ook de laatste aflevering vorige week, en ik vond het teleurstellend. Als ik zo terugdenk heb ik wel wat opmerkingen. Ik vind het wel vermakelijk, maar toch knagen er dingen. Wat ik zo jammer vond is een aantal cliche-achtige dingen.

De transformatie van William naar MiB ging heel simpel. Bijna alle afleveringen was hij een gewone gast, maar in de span van 1 episode, in de span van 1 episode veranderde hij plotseling. De voorgaande episodes werden gebruikt om hem en Dolores uit te diepen, maar persoonlijk zou ik zelf willen zien dat die transformatie eerder begon. In Breaking Bad was Walter White niet van de ene op de andere episode verandert in een ander persoon, eveneens niet met Dexter Morgan uit Dexter, of Gaius Baltar uit Battlestar Galactica. Daar zaten seizoenen in.

Klopt dat wel? Hij wordt gaandeweg steeds gewelddadiger in zijn avontuur met Logan en opeens slaat hij door.
Vervolgens zie je dat hij door de vergeetachtigheid van Dolores zich verraden voelt en verder losgaat.

Dat komt niet allemaal in beeld maar wordt wel duidelijk gemaakt.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 14 december 2016 @ 09:52:38 #83
262 Re
Kiss & Swallow
pi_167317165
en de Ais zijn eigenlijk een beetje de hoofdrol natuurlijk, hoe William langzaam zijn liedje voor Dolores verliest omdat het een AI is, vind ik zelf minder interessant als verhaal, dus de samenvatting op het kerkhof vond ik prima passen
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 14 december 2016 @ 10:01:01 #84
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167317275
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 09:49 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Klopt dat wel? Hij wordt gaandeweg steeds gewelddadiger in zijn avontuur met Logan en opeens slaat hij door.
Vervolgens zie je dat hij door de vergeetachtigheid van Dolores zich verraden voelt en verder losgaat.

Dat komt niet allemaal in beeld maar wordt wel duidelijk gemaakt.
mjaaaaa vond ik meevallen :P
When all else fails, you always have delusion.
pi_167345628
Ik heb in drie dagen alle afleveringen gekeken, wat een geniale serie is dit zeg _O_ Ik heb dit gekeken zonder spoilers en theorieën te lezen, dus ik snapte er niet altijd veel van.

Zag bijvoorbeeld wel de plottwist aankomen dat Bernard een host was, maar dan weer niet dat hij een recreatie van Arnold was (dacht telkens dat die MiB Arnold was maar blijkbaar heb ik niet goed opgelet :') ). De reveal dat William die MiB bleek te zijn kwam voor mij wel als een schok, vooral omdat ik die oudere acteur ook niet echt goed kon als de oudere versie van die jonge acteur _O-

Maar hoeveel seizoenen komen er hier nog van is de verwachting? Want ben benieuwd wat ze nog meer met het verhaal kunnen doen dan.
Oh.
pi_167347130
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 16:03 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik heb in drie dagen alle afleveringen gekeken, wat een geniale serie is dit zeg _O_ Ik heb dit gekeken zonder spoilers en theorieën te lezen, dus ik snapte er niet altijd veel van.

Zag bijvoorbeeld wel de plottwist aankomen dat Bernard een host was, maar dan weer niet dat hij een recreatie van Arnold was (dacht telkens dat die MiB Arnold was maar blijkbaar heb ik niet goed opgelet :') ). De reveal dat William die MiB bleek te zijn kwam voor mij wel als een schok, vooral omdat ik die oudere acteur ook niet echt goed kon als de oudere versie van die jonge acteur _O-

Maar hoeveel seizoenen komen er hier nog van is de verwachting? Want ben benieuwd wat ze nog meer met het verhaal kunnen doen dan.
Vijf/zes seizoenen, naar verluidt is het plot al helemaal uitgedacht (natuurlijk nog geen scripts enzo, maar wel het plot)
The show must go on
pi_167347165
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 16:58 schreef Kokoswater het volgende:

[..]

Vijf/zes seizoenen, naar verluidt is het plot al helemaal uitgedacht (natuurlijk nog geen scripts enzo, maar wel het plot)
Nice _O_ Sowieso beter als ze al weten wat het eindpunt is en hoe ze daar gaan komen. Ipv die televisiezenders die maar telkens een seizoen extra bij bestellen omdat het nog populair is, net zolang tot de serie helemaal uitgemolken is en een schim van wat het ooit was.
Oh.
pi_167347332
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 17:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Nice _O_ Sowieso beter als ze al weten wat het eindpunt is en hoe ze daar gaan komen. Ipv die televisiezenders die maar telkens een seizoen extra bij bestellen omdat het nog populair is, net zolang tot de serie helemaal uitgemolken is en een schim van wat het ooit was.
Ja, hopelijk passen ze het plot niet teveel aan, maar laten ze het lekker zo. In seizoen 1 hebben ze het plot wel wat moeten aanpassen nadat de acteur die Kissy speelt (de man die the Maze in zijn hoofdhuid had zitten) overleed na het filmen van de pilot. Maar daar konden de makers natuurlijk niets aan doen.

Eddie Rouse - IMDb
The show must go on
pi_167347376
quote:
0s.gif Op donderdag 15 december 2016 17:07 schreef Kokoswater het volgende:

[..]

Ja, hopelijk passen ze het plot niet teveel aan, maar laten ze het lekker zo. In seizoen 1 hebben ze het plot wel wat moeten aanpassen nadat de acteur die Kissy speelt (de man die the Maze in zijn hoofdhuid had zitten) overleed na het filmen van de pilot. Maar daar konden de makers natuurlijk niets aan doen.

Eddie Rouse - IMDb
:o Wist ik niet.

Ben wel benieuwd hoe ze het plot anders hadden willen laten lopen dan.
Oh.
pi_167347469
Haha JR, die multiple timeframes zag je niet aankomen he? :@
(she/her)
  Forum Admin vrijdag 23 december 2016 @ 23:11:02 #91
35723 crew  GGMM
pi_167566878
Net gezien, leuke serie. :)

Goede review dit.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_167567976
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 december 2016 23:11 schreef GGMM het volgende:
Net gezien, leuke serie. :)

Goede review dit.
Zag je de plottwisten aankomen?
Oh.
  Forum Admin vrijdag 23 december 2016 @ 23:57:07 #93
35723 crew  GGMM
pi_167568345
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 december 2016 23:44 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Zag je de plottwisten aankomen?
Ja, in aflevering 1 al. Alleen zeg ik dat pas na 10 afleveringen. Net zoals veel users in dit topic! :)

Maar serieus, nee. :D

Ik kijk voor Game of Thrones vaak reviews van afleveringen via Emergency Asesome en dat deed ik voor deze serie ook, ondanks dat ik alle afleveringen in 2 dagen heb gezien. Ik vind die reviews tussendoor wel leuk en dat laat het even bezinken.

Daar worden echter ook theorieën besproken, dus daardoor kwam ik na aflevering 7 al achter dat er verschillende tijdlijnen waren. (alhoewel dat in die review nog slechts een theorie was, maar ik was het daar wel direct mee eens) Dus ik heb het niet echt tijdens het kijken ontdekt, op die Arthur = een host onthulling na.

Toffe scene trouwens 'What door?' _O_

Beste serie op HBO van dit moment! :) ;)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_167570443
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 december 2016 23:57 schreef GGMM het volgende:

[..]

Ja, in aflevering 1 al. Alleen zeg ik dat pas na 10 afleveringen. Net zoals veel users in dit topic! :)

Maar serieus, nee. :D

Ik kijk voor Game of Thrones vaak reviews van afleveringen via Emergency Asesome en dat deed ik voor deze serie ook, ondanks dat ik alle afleveringen in 2 dagen heb gezien. Ik vind die reviews tussendoor wel leuk en dat laat het even bezinken.

Oh dat soort zaken probeer ik liever zelf achter te komen, veel leuker. Zo zag ik al wel aankomen dat die Bernard een host was (Dit geloof je vast niet)

quote:
Daar worden echter ook theorieën besproken, dus daardoor kwam ik na aflevering 7 al achter dat er verschillende tijdlijnen waren. (alhoewel dat in die review nog slechts een theorie was, maar ik was het daar wel direct mee eens) Dus ik heb het niet echt tijdens het kijken ontdekt, op die Arthur = een host onthulling na.

Toffe scene trouwens 'What door?' _O_
Die tijdlijn had ik dan weer niet door, had het voor mij ook wel verpest. Want dat was de grootste mindfuck, net als dat die ene getinte dame probeerde te ontsnappen omdat dat moest volgens de narrative.
quote:
Beste serie op HBO van dit moment! :) ;)
Laten we eerst nog een paar seizoenen wachten tot we gaan zien of het Game of Thrones overtreft ;) Maar dat blijft voor nu de nummer 1 natuurlijk.
Oh.
  Forum Admin zaterdag 24 december 2016 @ 02:08:47 #95
35723 crew  GGMM
pi_167570496
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 02:03 schreef JR-Style-93 het volgende:
Oh dat soort zaken probeer ik liever zelf achter te komen, veel leuker. Zo zag ik al wel aankomen dat die Bernard een host was (Dit geloof je vast niet)
Jawel hoor, als jij dat zegt geloof ik je. :)
Maar je hebt wel gelijk, het was ook niet echt mijn intentie, ik wilde gewoon een review bekijken. Ik wist niet dat deze theorieën bestonden en in die video's besproken werden.

quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 02:03 schreef JR-Style-93 het volgende:
Die tijdlijn had ik dan weer niet door, had het voor mij ook wel verpest. Want dat was de grootste mindfuck, net als dat die ene getinte dame probeerde te ontsnappen omdat dat moest volgens de narrative.
Die tijdlijn was wel echt supervet gedaan. Eén van de redenen om deze serie over een jaar nog eens te bekijken :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 02:03 schreef JR-Style-93 het volgende:
Laten we eerst nog een paar seizoenen wachten tot we gaan zien of het Game of Thrones overtreft ;) Maar dat blijft voor nu de nummer 1 natuurlijk.
Op dit moment zei ik. :P
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_167570610
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 02:08 schreef GGMM het volgende:

[..]

Jawel hoor, als jij dat zegt geloof ik je. :)
Maar je hebt wel gelijk, het was ook niet echt mijn intentie, ik wilde gewoon een review bekijken. Ik wist niet dat deze theorieën bestonden en in die video's besproken werden.

[..]

Die tijdlijn was wel echt supervet gedaan. Eén van de redenen om deze serie over een jaar nog eens te bekijken :)

[..]

Op dit moment zei ik. :P
Ik ben vrij paranoia met dit soort series dat ik dan spoilers zie. Gewoon pas aan het einde van het seizoen alles opgezocht en dit topic gelezen.

De tijdlijn was wel echt bizar, al zag ik het ook niet aankomen omdat ik die jonge William niet echt zag als jonge versie van die Man in Black (wat wel een briljant acteur is)

Wel benieuwd hoe ze dit nog wat seizoenen boeiend gaan houden :)
Oh.
pi_167571438
Nu maar hopen dat HBO toch weer terug komt. Ik ben te lui om te downloaden :')

Nee, ik stap niet over naar Ziggo voor 1 serie
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  zaterdag 24 december 2016 @ 11:00:28 #98
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_167573235
Het had eigenlijk helemaal geen nut om 2 tijdlijnen te hebben. William is de Man in Black. So what? Daar werd niks mee gedaan.
When all else fails, you always have delusion.
pi_167573318
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 11:00 schreef Mirel het volgende:
Het had eigenlijk helemaal geen nut om 2 tijdlijnen te hebben. William is de Man in Black. So what? Daar werd niks mee gedaan.
Ik had ook liever een naambordje, kort intro'tje of flashbacks begeleidt door een harp gezien.
wooblabalurg
pi_167573454
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 december 2016 11:00 schreef Mirel het volgende:
Het had eigenlijk helemaal geen nut om 2 tijdlijnen te hebben. William is de Man in Black. So what? Daar werd niks mee gedaan.
Je kon zien waarom hij de man werd die hij nu is.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')