abonnement Unibet Coolblue
pi_167010480
Ff op slot en bezemen.
En weer open maar met die restrictie dat er geen beschuldigingen op de man/vrouw worden geuit want dan gaat het topic onherroepelijk dicht.

[ Bericht 76% gewijzigd door Lavenderr op 30-11-2016 21:29:36 ]
pi_167017993
quote:
9s.gif Op donderdag 1 december 2016 10:08 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dr. Oetker ...
Ja ja, Mengele zullen ze bedoelen.

En Dominos zie ik ... zodat de kindertjes als dominosteentjes omvallen. Het is zoo duidelijk, als je je ogen maar opent.


Domino's is ook code.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_167018158
Wat een lol.
Slotje tot nader order.
pi_167049265
Herkansing.
Lees de topicpointer aub.
pi_167073095
Report: Clinton Linked to Satanic Rituals Involving Kidnapped Children and Marina Abramovic
By Eric Levitz

The GOP’s decision to crown the birther king as its standard-bearer was an unprecedented triumph for the far-right fever swamp. But it also presented the media personalities who populate that infotainment complex with an unprecedented challenge: In a world where the Republican nominee raves about elections rigged by international bankers, calls for his political rival’s imprisonment (in between joking about her assassination), and insinuates that Barack Obama is in cahoots with ISIS, how, precisely, is an info-warrior supposed to retain his outsider’s edge?

The answer, apparently, is to abandon conspiracy theories that merely span the entire globe, and embrace ones that extend into paranormal realms.

Last month, Trump surrogate and InfoWars host Alex Jones revealed that Hillary Clinton is not simply an especially craven member of the Illuminati, but rather, a literal demon birthed in the bowels of hell.


Hele artikel: http://nymag.com/daily/in(...)l-or-fun-dinner.html
  zaterdag 3 december 2016 @ 15:08:37 #32
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167073420

Ted Gunderson, FBI kaartte deze zaken een poos geleden al aan Kun je nagaan. Ook 9.11 komt ter sprake. Duurt een uurtje, het is zeker de moeite waard om de man aan te horen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_167077658
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 december 2016 15:08 schreef controlaltdelete het volgende:

Ted Gunderson, FBI kaartte deze zaken een poos geleden al aan Kun je nagaan. Ook 9.11 komt ter sprake. Duurt een uurtje, het is zeker de moeite waard om de man aan te horen.
Zal hem eens kijken, bedankt.
  zondag 4 december 2016 @ 01:07:05 #34
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_167087854
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2016 18:59 schreef Poolbal het volgende:
Even een paar linkjes, wellicht handig om een paar in de OP te zetten.

Voor wie wil lezen waarom er nou ophef is, in plaats van af te gaan op een paar Tweets, of nog minder betrouwbaar, de "analyse" van Snopes of the NYT.

Filmpje:
Lang filmpje:

Beide heb ik niet bekeken, dus ik kan niet zeggen of ze inhoudelijk goed zijn. Maar geloof het wel.

Plaatje met uitleg (mist wel ea, maar toch aardig):

Tekst met links waar e.a. wordt uitgelegd over pizzagate. Een Pastebin met veel info over de zaak.

Artikel van een journalist -zegt ie- die een serie vragen stelt over Pizzagate en collega's oproept over die vragen te schrijven.

Voat: (een alternatief voor Reddit): omdat de Subreddit r/pizzagate is verbannen gaan ze bij Voat verder. voat/v/pizzagate. Ik heb er een paar keer gekeken maar er staat zo veel bizarre onzin... misschien dat er inmiddels orde op zaken is gesteld, maar het was er bar.

Toch is dat wel de plek waar denk ik het best wordt gebrainstormd over dit onderwerp. Eerst was er de subreddit r/Pizzagate maar die is plots door Reddit verbannen omdat er 'gedoxxt' zou worden. Of die subreddit legitiem is gesloten weet ik niet, maar het onderzoek naar Pizzagagate heeft een gevoelige klap gehad en de geïnteresseerden zijn verspreid geraakt (en het is niet duidelijk wie de opperadmin van Voat/v/pizzagate is.

Q: Waarom zou de elite zich bezig houden met pedofilie? Waarom moet het gelijk zo extreem?
A: ik zou het niet weten waarom dat zo is, maar er zijn nogal wat pedofiliezaken waarbij hooggeplaatste mensen betrokken zijn. Is de prevalence van pedofilie zo wijdverbreid dat er onvermijdelijk ook elite mensen aan 'lijden'? Hebben mensen uit de elite karaktertrekken die regelmatig samengaan met pedofilie? Corrumpeert macht dusdanig dat gewone prostitutie te saai is? Ik zou het niet weten.

Maar hier wat voorbeelden van grote pedofilie netwerken/zaken waarbij elite betrokken is:
- Dutroux - lange write up over wat er verkeerd ging. NSFW + zet je gevoel voor rechtvaardigheid maar even in de koelkast. Het is moeilijk te verteren hoe grof de gemaakte fouten zijn en een scenario te bedenken waarbij de elite niet betrokken is.
- Jimmy Savile - heeft mogelijk vele slachtoffers gemaakt en moet beschermd zijn door hooggeplaatsten.
- The Franklin Scandal - The FRANKLIN SCANDAL is the story of a nationwide pedophile ring that pandered children to a cabal of the rich and powerful. The ring’s pimps were a pair of political powerbrokers who had access to the highest levels of our government. leest u hier verder
- De Katholieke Kerk - redelijk bekend, maar goed om te realiseren dat het misbruik wijdverbreid is geweest en tot in de hoogste regionen decennialang is toegestaan of toegedekt. (link)

En dat is echt maar een selectie van grote zaken. Het is dus niet absurd om te veronderstellen dat er op hoge niveaus aan pedofilie wordt gedaan. Ofwel om er flink geld aan te verdienen, ofwel omdat men zich aangetrokken voelt tot kinderen.

Q: Waarom lees ik niets in de pers hier over?
A: ik ga niet speculeren over media die door elite gecontroleerd wordt. Ik weet niet waarom er niet over geschreven wordt. Durft men het niet? Doet men geen enkele research? Of wel en vinden ze het onzin? Schrijf dan een artikel waarom het onzin is.
Eén van de weinige artikelen in de Main Stream Media was een artikel van de New York Times: Fake News Onslaught Targets Pizzeria as Nest of Child-Trafficking. Zij schreven dat artikel toen bovenstaande informatie en filmpjes allang op Reddit en 4Chan beschikbaar was. Zoals te lezen valt in het artikel wordt geen enkele informatie daarvan gebruikt, worden er allerlei bizarre stromannen opgevoerd en ontkracht.
Waarom een krant als de NYT dan niet gewoon echt wat onderzoek doet en het dan onderuit haalt weet ik echt niet. Een gemiste kans.

Q: hoe zit het met Satanische dingen? Clinton die babies eet, Kanye West die wordt opgesloten, Rutte die geitenbloed drinkt?
Geen idee. Hou ik me ook allemaal niet mee bezig. Het enige dat ik interessant vind is het gebeuren rondom Comet Pizza en James Alefantis. Wat is dat voor pizzeria waar ook sexfeesten 's nachts gehouden worden? Waarom gebruiken zij symboliek/taal die ook in pedokringen gebruikt wordt? Hoezo zijn feestjes als 'Sex Stains' geschikt voor alle leeftijden? Hoe zit het met al die dubbelzinnige opmerkingen op Instagram over kinderen. Misschien is er een goede reden voor, ik hoor graag de verklaring! Ik heb niets tegen sexfeesten met extreme thema's... heeft iedereen er zin in.. ga er voor! Maar wat is dit nu precies voor Pizzeria...?
goede research..!
ik kan me voorstellen dat Hilary er alles aan gedaan heeft om die mails te vernietigen.
Huig
pi_167088037
De eigenaar van Comet Pizza heeft een pedo-icoon als Instagram foto:

"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  zondag 4 december 2016 @ 08:13:50 #36
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167088835
De definitie van pedofilie wordt weer eens geweld aangedaan om een slap verhaaltje passend te maken.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 4 december 2016 @ 08:26:17 #37
187289 Charged
Ziet em duun.
pi_167088884
quote:
7s.gif Op zondag 4 december 2016 08:13 schreef Copycat het volgende:
De definitie van pedofilie wordt weer eens geweld aangedaan om een slap verhaaltje passend te maken.
Staat inderdaad genoeg bij wat met een korrel zout genomen mag worden al vind ik die foto's met de baby's wel wat verontrustend.
Graag verwijderen.
  zondag 4 december 2016 @ 09:04:56 #38
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167089085
https://www.washingtonpos(...)fb874a18d_story.html
Washington D.C.'s serious sex-trafficking problem (the Washington Post)

quote:
Marshall and Harris could face life prison terms if convicted. And why not? They allegedly began trafficking one of the children in the summer of 2014, and the other two last year. The indictment also alleges that Marshall engaged in sexual acts with two of the children while they were younger than 16. He also is charged with producing and possessing child pornography depicting one of the children.

In 2014, the same year in which Marshall and Harris allegedly began their trafficking, Jason Whren, then 33, of the District was sentenced to 15 years in prison for sexually abusing and prostituting a 15-year-old girl.
Alweer bijna een jaar oud, nog relevant?

Edit: aanvuling met quote om strekking van artikel mee te geven.

[ Bericht 13% gewijzigd door MangoTree op 04-12-2016 09:33:10 ]
2019: The Great Awakening
  zondag 4 december 2016 @ 09:07:43 #39
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167089106
And again. Wat heeft dit met je vermeende pedofilie te maken?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_167089837
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2016 01:34 schreef Probably_on_pcp het volgende:
De eigenaar van Comet Pizza heeft een pedo-icoon als Instagram foto:

[ afbeelding ]
Als je even googled zie je dat het meer een (Grieks) homo icoon is en niet zozeer een pedo icoon. Alefantis is openlijk homoseksueel en heeft gezien zijn achternaam ook Griekse roots.

Wat betreft die foto van Podesta:
https://twitter.com/johnpodesta/status/647493788869365762
  zondag 4 december 2016 @ 10:27:52 #41
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167089844
Via POL (thanks!): http://www.hln.be/hln/nl/(...)illary-Clinton.dhtml

Goed om jezelf te informeren.
2019: The Great Awakening
  zondag 4 december 2016 @ 10:32:55 #42
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167089901
quote:
4s.gif Op zondag 4 december 2016 10:27 schreef MangoTree het volgende:
Via POL (thanks!): http://www.hln.be/hln/nl/(...)illary-Clinton.dhtml

Goed om jezelf te informeren.
Heb je het stuk gelezen?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 4 december 2016 @ 10:44:37 #43
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167090049
quote:
5s.gif Op zondag 4 december 2016 10:32 schreef Copycat het volgende:

[..]

Heb je het stuk gelezen?
Paar keer nu, zeer zwak geschreven nietwaar? Maar er is niet zoveel nieuws wat het probeert te debunken dus dan maar deze.
2019: The Great Awakening
  zondag 4 december 2016 @ 10:45:42 #44
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167090062
quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2016 10:44 schreef MangoTree het volgende:

Paar keer nu, zeer zwak geschreven nietwaar? Maar er is niet zoveel nieuws wat het probeert te debunken dus dan maar deze.
Ze halen het volledig onderuit. Maar blijf vooral je eigen horrorfantasie geloven.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 4 december 2016 @ 10:50:15 #45
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167090114
quote:
10s.gif Op zondag 4 december 2016 10:45 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ze halen het volledig onderuit. Maar blijf vooral je eigen horrorfantasie geloven.
Liever niet. Graag wat meer links die ook zo volledig zijn!
2019: The Great Awakening
  zondag 4 december 2016 @ 11:21:46 #46
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167090594
The saga of 'Pizzagate': The fake story that shows how conspiracy theories spread

Aldus de British Brainwash Corporation. Afdoen als onzin daar is de msm goed in fake fake fake dat we dit maar goed ingeprent worden, die arme Alefantis heeft het zo hard te verduren.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 4 december 2016 @ 11:29:18 #47
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167090703
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2016 11:21 schreef controlaltdelete het volgende:
The saga of 'Pizzagate': The fake story that shows how conspiracy theories spread

Aldus de British Brainwash Corporation. Afdoen als onzin daar is de msm goed in fake fake fake dat we dit maar goed ingeprent worden, die arme Alefantis heeft het zo hard te verduren.
Ik zie nu pas de bron van het HNL artikel maar begrijp nu de overeenkomsten in het artikel. Nog meer andere bronnen? Ik ben wel toe aan wat duidelijkheid, duurt nu al best lang.
2019: The Great Awakening
pi_167091008
lijkt me net iets als 9/11 als inside job
people just can't grasp it
'Life is pain, highness. Anyone who says differently is selling something.'
  zondag 4 december 2016 @ 11:47:15 #49
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_167091029
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2016 11:29 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ik zie nu pas de bron van het HNL artikel maar begrijp nu de overeenkomsten in het artikel. Nog meer andere bronnen? Ik ben wel toe aan wat duidelijkheid, duurt nu al best lang.
Denk niet dat die duidelijkheid er snel komt iig niet van de msm. De speech van Gunderson toont aan hoelang dit zich al afspeelt en ik vrees dat het voorlopig gewoon doorgaat.

Pizzagate News: ‘BBC’ Supports James Alefantis But Did They Catch Him In A Lie?

“They ignore basic truths. For instance, the conspiracy supposedly is run out of the restaurant’s basement. We don’t even have a basement.”

Oddly it seems that the BBC may have caught Alefantis in a lie when he denies that his restaurant has a basement. Just last year Alefantis told Metro Weekly that Comet Ping Pong had a basement in which he stored his own produce.
“Well, we make everything from scratch. Other restaurants, even good restaurants, will, like, not roast their own peppers.”
“Like our sauce, we harvest a whole crop of organic tomatoes, 10 tons of tomatoes every year. Can them all, store them in the basement, have like a harvest party when it gets loaded in.”


http://www.metroweekly.com/2015/04/from-scratch-james-alefantis/
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 4 december 2016 @ 11:52:20 #50
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_167091138
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2016 11:47 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Denk niet dat die duidelijkheid er snel komt iig niet van de msm. De speech van Gunderson toont aan hoelang dit zich al afspeelt en ik vrees dat het voorlopig gewoon doorgaat.

Pizzagate News: ‘BBC’ Supports James Alefantis But Did They Catch Him In A Lie?

“They ignore basic truths. For instance, the conspiracy supposedly is run out of the restaurant’s basement. We don’t even have a basement.”

Oddly it seems that the BBC may have caught Alefantis in a lie when he denies that his restaurant has a basement. Just last year Alefantis told Metro Weekly that Comet Ping Pong had a basement in which he stored his own produce.
“Well, we make everything from scratch. Other restaurants, even good restaurants, will, like, not roast their own peppers.”
“Like our sauce, we harvest a whole crop of organic tomatoes, 10 tons of tomatoes every year. Can them all, store them in the basement, have like a harvest party when it gets loaded in.”


http://www.metroweekly.com/2015/04/from-scratch-james-alefantis/
Alweer een goeie bijdrage aan dit topic, hier word ik wijzer van.
2019: The Great Awakening
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')