abonnement Unibet Coolblue
pi_167019004
Wij zitten momenteel in een vakantiehuisje met bad omdat onze badkamer verbouwd wordt (en daarna nog steeds geen bad zal hebben. :7 ) en N. trekt elke ochtend zelf haar pyjamabroek uit en rent dan al JAAAAA gillend naar de badkamer. _O- O+ Gisteren was ik vrij en had ik tijd om haar in bad te mikken, maar vandaag moesten we met z'n allen om half 8 de deur uit, dus dat was wat lastiger.

Thuis vindt ze de douche overigens net zo leuk. "Douche! Nat! Ahahaha pettette (=spetteren)!"
  donderdag 1 december 2016 @ 12:44:47 #127
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_167020832
Ik heb een kleine waterrat. F gaat denk ik 5-6 keer per week in bad samen met grote broer. Met een hoop bakjes, flesjes en schepjes hebben ze enorme lol in bad. Vast avondritueel dus, behalve als we erg laat thuis zijn.
pi_167022585
Hier ook geen bad, maar onder de douche vindt ze best gezellig :) meestal zo'n 3x per week, vaker is hier ook niet aan te raden met haar huidje denk ik. Maar sowieso elke dag even snel wassen met een washandje anders :Y

Afgelopen weekend waren we een weekendje weg en gingen we zwemmen, dat was wel écht een hit! :D In het diepe worstelde ze zich steeds bijna uit onze armen en 3 dagen later had ze het nog over 'Sjemme sjemme!' O+ Binnenkort dus toch maar eens kijken voor zwemles :s)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167022823
Twist, wat klinkt dat leuk O+ Sjemme O+

Sjaak is een waterrat, maar heeft in zwembaden wel altijd even tijd nodig om te wennen. We gaan om de week zwemmen (ongeveer). We blijven dan in het peuterbadje, waar Sjaak al heeft geleerd om zelf op te staan als hij omvalt en kopje onder gaat.
Douchen is overigens nog steeds drama hier, bad is wel prima.
Mousemicky, het lijkt me leuk om twee jongens lekker in het water te laten spelen! Leuk als ze zo met z'n tweetjes zijn.

Ik ben ziek, heb de griep, Sjaak snapt er niets van. Ik ben in zijn leven nog nooit ziek geweest. Hij wil steeds komen knuffelen O+ Ik heb echt zo'n leuk kind!

We doen samen aan ouder-peuter-gymmen en afgelopen maandag was het pietengym. Sjaak snapt er weinig van, maar heeft toch een nep-pakje in een nep-schoorsteen gedaan.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_167023795
Wolk jij kleine stoere dappere dodo met je monstertruck O+ wat spannend van de bloedonderzoeken Lu. Fijn dat het qua allergieën wat beter gaat nu. Fijn dat er een vaste fijne KA is!

Pff wat een vervelende toestand Malteser. Die lieve twix!

Mies gaat drie keer per week in bad. Verder elke dag wassen met een washandje. Badderen vind ze heerlijk. Tandenpoetsen is nog steeds drama hier.
Ze heeft een nieuwe feature, als ze moe is, loopt ze zelf naar de gangdeur en wijst naar boven O+

Even een random filmpje.
pi_167024109
Hier ook een dreumes die gek is op douchen en in bad gaan, dus zij wordt ook bijna dagelijks gepoetst (doorgaans zonder zeep). Vooral haartjes wassen is the bomb. Dat zegt ze nu ook zelf het liefst de hele dag door: haatjes wasse! en dan aait ze ons allemaal over ons hoofd :D

Avondritueel is sinds het drinkweigerincident iets aangepast (geen fles meer): vit D + tanden poetsen (met ook hier wisselend succes), douche/bad, aankleden en dan mag ze boven alle lampen uitdoen, dag zeggen en :Z
pi_167027538
Pietje Sjaak! Goed gedaan met je cadeau :D

Mies, staat je goed hoor! Laat je niks wijsmaken door mamma, kan best!

Zeg, euh, ik vind het wel weer eens tijd voor een rondje foto's van jullie kinders. Vieze vuilnekken of niet. ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  donderdag 1 december 2016 @ 19:18:26 #133
327807 Mariposas
יה&#14
pi_167028420
Wow wat een meid is ze al, kris! :o O+
Als ik L al niet 2 x had laten knippen had hij ook al zo'n bos haar. :)

Ik kom even met een vraag, L heeft een grote bobbel in z'n tandvlees ter hoogte van hoeksnijtand. Is dat normaal bij een doorkomende tand? Het is echt een flinke bult, het voelt verder zacht aan. Het lijkt zowat wel een abces. Voor zover ik kan beoordelen natuurlijk, want goed voelen of bekijken is uit den boze.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_167028567
Wow, die bos haar Kris, geweldig!! Begint bij M nu wel echt te groeien, maar haalt het nog niet bij deze bos ;-)

Geen idee Mari, heb ik bij M nog niet gezien als er tanden kwamen.

Hier is het weer rustig *O* Werk is nog wel gewoon lekker druk, maar heb m'n opleiding gehaald *O* Dus kan 's avonds en in het weekend weer dingen voor mezelf doen :)

M doet het echt supergoed. Kletst de hele dag. Zingt poesje mauw, bouwt torentjes van duplo, is dol op boekjes, wat minder op avondeten en slaapt sinds een week de hele nacht door en in haar eigen bed *O* *afkloppen*afkloppen*afkloppen*
pi_167029267
Sjaak O+ , Mies O+ en de leukerd met enorm mooi haar van Kris O+!

Mari, geen idee over de bobbel. Heeft L er last van? Hoe is het verder met jullie?

IMA, gefeliciteerd! Wat fijn!
pi_167029269
wow, wat een bos haar, krisvc! Wat een leukerd. En sjaak, en Mies. Wat een leuke kinderen hebben jullie!

Mijnes is verkouden en hoest lekker en voelt zich er niet zo lekker bij. En volgens mij krijgt hij minstens 2 tanden. Ik vind het op het moment maar lastig, want 's morgens als hij wakker wordt is hij eigenlijk nog heel moe maar wil niet meer slapen, en heeft honger en is dan niet zo gezellig. En 's middags na het kdv is hij weer moe en is niet zo gezellig. Dus al mijn tijd met hem is niet zo gezellig. Vandaag was echt niets goed. Op m'n arm niet goed. Op de grond niet goed. Duplo niet goed, auto's niet goed, boekjes niet goed, rijstwafels niet goed, banaan niet goed. En dan heeeel hard huilen. Ik zat echt met m'n handen in m'n haar.

Maar, morgen gaan we met de trein naar NL, sinterklaas vieren. Zin in!
pi_167029367
O+ cuteness all over met al die dreumesjes die zo dol zijn op water :Y.

Awh cactus wat een lieve knul heb je, en wat leuk samen gymmen! Wist helemaal niet dat zoiets kon. Leuk initiatief.

MLB, wat is Mies al wijs :o :)!

Kris wat een haaaaarr en wat een leuk meisje!

Gefeliciteerd IMA *O*!

Vandaag was een goede dag. Met E gaat het nu beter bij het kdv, ze speelt nu regelmatig op de vloer tussen de kindjes. Vooruitgang! Mama opgelucht :+. Voorheen wilde ze alleen maar op schoot of in een stoel zitten. Het wordt nog wel wat ^^.
pi_167029851
Kris leuke foto's en wat een bos haar heeft ze! M. is jaloers (ik hoor wekelijks in de supermarkt: wat een leuk ventje! :') )

IMA weer vrije tijd: heerlijk! Geniet ervan.

Mari: M. had geen grote bobbels bij doorkomende tanden. Alleen bij kiezen eigenlijk (en voor zover we mochten voelen, voelden die stevig), maar dan moet ik er wel bij zeggen dat ze nog geen hoektanden heeft, dus misschien is het daar anders? (Oke dit helpt niet he :'))
pi_167030452
Ohh foto's / filmpjes!! :o O+
Sjaak O+
Mies O+
Kris wat een knapperd op die tweede foto O+

Kan het inhoudelijk even niet bijhouden :+ want Sint-stress hier ;) oO/

Edit: vooruit, ook even onze dame showen :+ O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oké, en nu echt verder met m'n gedicht :')

[ Bericht 30% gewijzigd door twist02 op 01-12-2016 20:33:00 ]
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167030627
Oh E zegt nu mama maar volgens mij roept ze het redelijk random en bedoelt ze niet specifiek mij. Komt dat nog goed :')?
  donderdag 1 december 2016 @ 20:42:20 #141
409579 LuDann
All the way
pi_167031016
Wat een heerlijke foto's en filmpje! Wat worden ze groot allemaal. O+ Mies en L. van Kris had ik al een tijdje niet gezien, extra leuk. :Y Wat een haar joh Kris! Mooi. Kleine pietjesSjaak, heerlijk, hij heeft het erg naar zijn zin met gymmen he?

IMA, gefeliciteerd met het halen van je opleiding! Mariposas, ik herken het niet van de bobbel, maar Wolk heeft nog geen hoektanden.

Jagar, herkenbaar zo'n bui. Ik pak Wolk dan meestal op en ga dan ergens naar toe met haar. Afleiding helpt, heb ik gemerkt.

Oh, ik zie nu ook de foto van Twist, lekker hoor, uitwaaien. O+

Ik heb natuurlijk ook weer iets, een filmpje van Wolk. :P

pi_167031178
Ja dat komt goed! :) Bij W was eerst elke vrouw mama en elke man papa ( komt ook door dat bij t kdv meer ouders komen natuurlijk). L maakte er voor t gemak mapa of apa van voor iedereen..
pi_167031223
Wolk O+ wat een lief leeuwtje!
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  donderdag 1 december 2016 @ 20:49:30 #144
409579 LuDann
All the way
pi_167031318
Wolk zegt sinds een dag of twee pappa als we het voorzeggen. Mamma zegt ze nog steeds niet. Wel opa en oma. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2016 20:47 schreef twist02 het volgende:
Wolk O+ wat een lief leeuwtje!
Dank. O+ Wat zegt de leeuw? Neeeeeh!

Succes met de Sintstress trouwens. Wij hebben besloten dit jaar toch maar heerlijk niets te doen, alleen op mijn werk een klein dingetje.
pi_167033343
Wat een lief leeuwtje! En een minion met oortjes!

Dan kan ik niet achterblijven, natuurlijk. Hier is hoe luiers verschonen het beste gaat, met een boekje dat nog van mij was:


en O+
pi_167033466
Kris, wat is/lijkt ze groot!
En ook de anderen zo leuk om te zien en te horen :)

Papa en mama zeggen duurde hier ook lang, en daarna nog veel langer voor het op de juiste manier werd gebruikt. Komt goed!

Mariposas, bij J stond het tandvlees heel strak om de hoektand heen, op een gegeven moment zag je er bijna de tand doorheen als het ware.

Wij hebben besloten om gewoon met z'n drietjes toch een paar pakjes te doen voor sint. Net het laatste (marktplaats)pakje voor J ingepakt. En dit weekend mag hij nog een keer zijn schoen zetten, dan heeft hij de houten fruitsnijset compleet. Dat is echt een hit hier!
pi_167033527
Twist! O+ Laat ze haar muts op? Twix trekt alles wat geen strikmuts is af.

Wolk O+

En Jagar, die benen van T! Wat heerlijk! Dat pak is tof trouwens. O+
pi_167034357
Verschonen doen wij hier ook altijd met boekjes Jagar :D is anders echt niet te doen (en zelfs met boekjes soms niet...). Wel leuk dat hij nog een oud boekje van jou van vroeger heeft. Ik heb een oud boekje van vroeger over maar die valt al uit elkaar dus is de komende jaren nog niet O proof.

Hier nog geen hoektanden Mariposas, maar zacht aanvoelen Klinkt niet bekend van andere tanden, plus dat hoektanden volgens mij ook pas als laatste komen, of heeft hij verder alle tanden al? Misschien even de huisarts bellen om te informeren?

Kazy, hier kreeg ik vandaag nog de opmerking "wat een vrolijk meisje". Terwijl O zijn stoere donkerblauwe jas met witte dino's erop aan had. Maar ja, een witte beestenmuts met een roze neusje erop, dus dat moet wel een meisje zijn :')

O is wel een grote dierenvriend. Katten vond hij altijd al leuk, maar we waren vanmiddag in de dierenwinkel voor wat Sint-kado's en daar was een vrouw met twee chihuahua's, waar hij super hard om heeft moeten lachen toen hij ze zag. En toen de mevrouw er ook nog eentje aan zijn hand liet snuffelen vond hij het helemaal geweldig! Er zijn weinig dingen leuker dan je kind horen schateren.

Wij gaan lekker een heel weekend sinterklaas vieren! Of nouja, eigenlijk alleen de zaterdag, maar we gaan het hele weekend weg met familie. Maar het voordeel van het buitenshuis vieren is dat het allemaal wat compacter moet. Maar desondanks zijn m'n drie rollen inpakpapier al op en moet ik nog wel wat dingen inpakken. Ik heb wel vandaag toevallig de drie andere boeken van Bertje Knabbel gevonden, dus daar gaat hij heel blij van worden. Voor de liefhebbers: voor 1,49 bij de action, en het zijn kartonboeken. De boerderij versie moet hier minimaal vier keer per dag worden voorgelezen. Maar O kan weer een heel weekend in bad, en natuurlijk 'sjemme', al zal hij dat nog niet zeggen.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_167035348
Jagar! O+
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2016 21:48 schreef Malteser het volgende:
Twist! O+ Laat ze haar muts op? Twix trekt alles wat geen strikmuts is af.
Ja, De Muts is heilig hier, die draagt ze het liefst de hele dag :+
"Muf op, muf op!" _O-

FF, Bertje Knabbel is hier ook een hit ja! ^O^ Wij hebben ze ook alle vier en ik kan ze onderhand bijna uit m'n hoofd voorlezen :')

Hier wel echt een heel weekend Sinterklaas: zaterdag met mijn ouders + zus/zwager (met kids) en zondag bij m'n schoonouders + schoonzus/zwager en neefje <O)
Ik zal blij zijn als het zondagavond is denk ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167039730
Wij hebben op de planning staan om vandaag met de trein naar nl te gaan, maar t hoest zo naar dat ik eerst even langs de dokter wil. Hij heeft de hele nacht gehoest, zo sneu...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')