abonnement Unibet Coolblue
  zondag 27 november 2016 @ 19:26:59 #176
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_166939481
Leuke foto's, Exode!

Dapper hoor! Al die peuters die bij sint op schoot durven. Nora vindt de sint alleen van een afstandje leuk, maar die pieten vindt ze wel erg tof :)

Wij waren vandaag een dagje naar Leiden, waar ook allerlei sinterklaasactiviteiten waren.

We kwamen de schmink-piet tegen :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_166939916
Exode, wat is B toch een schatje! O+

Sylver wat is jouw dame al groot!

Nectarientje ik zou gokken op 98-104. Maillots rekken ook nog wel een beetje mee als het moet.

S vond de voorstelling van Woezel en Pip ge-wel-dig. Hij heeft een uur lang ademloos zitten kijken en vroeg gelijk of hij nog een keer mocht toen het was afgelopen. Echt geweldig om hem zo te zien genieten. O+
pi_166940417
quote:
1s.gif Op zondag 27 november 2016 19:43 schreef _NIKKI_ het volgende:

Nectarientje ik zou gokken op 98-104. Maillots rekken ook nog wel een beetje mee als het moet.
Thnx! ^O^
Ga je mee buiten spelen?
Soms verdwaal ik in een draak
101 doelen omdat het kan
en iets met een loodgieter..
pi_166941252
Sylver, wat wordt Nora groot zeg! Knappe dame! O+ .

Inderdaad, 98-104 zou ik ook doen, nectarientje.

Ook nog even een foto van het gesprek tussen I en Sint en Piet. :D .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zondag 27 november 2016 @ 21:26:02 #180
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_166943735
Thanks O+
Nora wordt echt al groot, he. Ze liep laatst tussen een hele groep 4 en 5 jarigen en het viel helemaal niet op, met haar 103 cm :o

Leuk Franny! Ziet eruit als een goed gesprek. Ze zit er ook zo heerlijk ontspannen bij :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_166945631
Even een vraagje tussendoor: wat voor handschoenen of wanten dragen jullie peuters? Ik vind niks goed passen, alles is veel te groot en/of breed.
pi_166945967
Jeetje, geen angst voor Sint en Piet bij B, I en N!

Leuk het theater Nikki :)
  zondag 27 november 2016 @ 22:45:53 #183
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_166946449
Wat een leuke foto's! O+

En Sylver, inderdaad een lange dame. Wanneer is ze jarig?

Hier gister ook sinterklaas gevierd bij het werk van mijn man. Groot verschil met de voorgaande jaren. Vorig jaar zat J nog bij papa op schoot, dit jaar stond ze vooraan. Soms nog een beetje afwachtend maar ze hebben van alles genoten. D was vooral druk met de pepernoten in de zak van haar jurk (op de foto is J, maar lijkt hier wel weer heel erg op D :')). Wel heel sneu, bij het uitdelen van de cadeautjes was D al snel aan de deur en J moest langer wachten. En ze werd steeds stiller en ging steeds bedrukter kijken. Toen ze eenmaal haar cadeau had was ze echt opgelucht. Het ging de afgelopen week niet zo lekker thuis en ze was echt bang dat ze niks zou krijgen :'( :'( :'(

Plaatje/praatje
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 27 november 2016 @ 22:49:54 #184
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_166946607
Nikki, wat leuk! Ben je alleen met S geweest?

Wantjes moet ik nog kopen, meestal gewoon wantjes van H&M of zo. Maar dragen ze eigenlijk maar weinig. Misschien komende winter wel meer omdat ze dan naar school gaan. Maar ze zijn nogal mieperig met kou en wind dus dan blijven ze liever binnen.
  maandag 28 november 2016 @ 06:40:41 #185
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_166948829
quote:
2s.gif Op zondag 27 november 2016 22:45 schreef Kyara het volgende:
Wat een leuke foto's! O+

En Sylver, inderdaad een lange dame. Wanneer is ze jarig?
22 juli pas :)

Ahgossie, arme J! Wat een spanning moet dat geweest zijn voor haar.
Jouw meiden worden trouwens ook al groot! O+

Nikki wat leuk zeg dat hij er zo van genoot :)
Ik wil ik januari ook naar de Woezel en Pip voorstelling.

Nora heeft een hekel aan wanten, want dan kan ze niks meer goed vasthouden. Maar ze draagt wel veel gewone handschoentjes tegenwoordig. Wij hebben van de Hema (met zo'n speciale vingertop zodat ze haar smartphone nog kan bedienen :'))
Maar 98 tot 116 ofzo, maar eigenlijk nog wel te groot. Ze heeft ook kleine handen met smalle vingers, dus moet eigenlijk wel een maat kleiner hebben, maar die kon ik niet vinden.
Maar ze vindt het niet vervelend, ze vraagt regelmatig buiten of ze haar handschoenen aan mag.

Over die speciale vingertop handschoenen gesproken, serieus! Wie bedenkt dat! Het zijn handschoentjes voor peuters en kleuters :o
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_166948901
Wat een leuke sint en piet verhalen en fotos! O+
Hier ging het ook heel goed, vorige week bij de sintexpress. Voor mensen die gek zijn van stoomtreinen wel leuk, bij Beekbergen in de buurt, elk jaar is dat. Op zich keurig geregeld en met pannenkoekenbuffet aan boord (optioneel). R. vond de pieten het engst, maar uiteindelijk niet meer.
Bij Landal hadden we dat weekend ook nog sint en pieten, dat was ook leuk. Handje geven durft hij niet, wel boks en high five haha.

Handschoenen, ik had op de gok van de big bazaar van die vinger handschoenen (1 size) gekocht in felle kleuren. Dat was een schot in de roos ook al zitten soms de vingers niet altijd op de goede plek. Van fleece achtig spul en kost geen drol.

Gister de juniorstoel bij ikea opgehaald. Hij was er meteen gek op, het erop klimmen en eraf klimmen was zo leuk. Helaas hielp het niets met avondeten, geen enkele hap genomen en ook geen fruit daarna gewild. Ik kreeg de tip van appel met kaneel in de oven, en bedacht zelf de bananenpannenkoekjes. Smoothies wil hij niet proeven (nog nooit gehad maar hij wil niet proeven, ook niet met lepel, rietje enz). Nog meer ideeën tot fruit eten? Mango, peer en banaan gingen goed. Van banaan is hij de afgelopen keren steeds gaan spugen :? hij blijft er in hangen en kotst dan alles uit, dus ik durf hem dat niet meer te geven. :') En groente al een week ofzo niet gegeten, maar dat laat ik eerst maar los. Zelf snijden, kreeg ik ook als tip.
pi_166948975
Stip heeft ook one size fits all wantjes. Die rekken lekker mee met aantrekken en spelen en door de syntethisheid lekker warm. We hebben van mijn schoonmoeder skiwanten gekregen maar daar kan hij helemaal niks mee.

Oh, dat klinkt leuk Hilmo! De trein dan, niet het niet eten ;) Geen tips eigenlijk, behalve misschien wat speelgoed mee aan tafel en hapjes voeren, maar kan me goed voorstellen als je liever alleen eten op tafel hebt :)

Wat een lief pietje Sylver!
pi_166949263
Leuke foto's O+

Kyara, arme J :*

Hilmo, klinkt leuk de Sintexpress
Jammer dat het fruit eten zo lastig gaat. Hier worden smoothies ook niet gedronken. Pannenkoeken lust ze ook niet. Dus helaas geen tips

Ik heb bij de zeeman van die handschoenen gehaald. Ze zijn wat ruim, maar ze wil ze nu wel graag dragen
pi_166949355
En ook maar even een Sintfoto spammen. Lief momentje tussen Sinterklaas en Riley O+

  maandag 28 november 2016 @ 10:13:13 #190
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_166950275
Wat leuk al die sinterklaasfoto's O+ dat gaat m hier helaas niet worden. Veel te eng!
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_166950564
Leuk Nikki,ik ben benieuwd of saar al zolang zou kunnen blijven zitten...

Arme J. :*

Wat een mooie grote meid Sylver.

Wat leuk al die sintverhalen. Saar is ook helemaal into de sint... O+
Zaterdag hebben we meegelopen met een lampionoptocht bij mijn ouders in de buurt, daar liep ik 25 jaar geleden ook al mee. O+
Totaal niet bang voor sint of piet.

S. 2014
J. 2016
pi_166950945
Al die Sint en piet foto's O+

Hier gisteren sint bij mijn sf. Een bar slechte sint maar dat maakte voor de kinderen niet uit. Ze kregen allemaal 1 cadeau en ze was er blij mee.

Vannacht moest ze overgeven. Wel in de wc en over d'r pyjama. Ik wil nog slapen mama. Iets voor vijven gaf ze weer over nu wel in d'r bed en over alle knuffeldoekje en d'r knuffelhond. Dus om 05:00 stond de wasmachine al en lag ze tussen ons in. Zo waar viel ze nog in slaap maar ik zag haar wel steeds verder in de spleet tussen de matrassen zakken. Iets voor 7:00 kwam ze met haar hand tegen mij aan waar ze zo van schrok dat ze meteen wakker was. En weer helemaal fit.

Ik ben weer beter zei ze.
pi_166951104
Hier ook een Sintfoto O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ahh FR dat was een roerig nachtje dus? Gelukkig is ze weer beter!
pi_166951388
Aahh fr, sneu. Voor alle partijen ;( Is ze nu echt weer beter?

Hier nu handschoenen van H&M. Wij fietsen elke dag een flink stuk naar school dus handschoenen zijn een must, maar ik vind ze bij zulke kleine/smalle handjes nooit echt geweldig zitten. We hebben ook gevoerde wanten liggen, maar dat wil Stick niet want onhandig.

Hilmo, ik mis wellicht wat achtergrondinformatie maar is hij altijd een slechte eter geweest? Ik geloof niet dat ik tips heb, we zijn gezegend met goede eters en als het in periodes minder gaat dan laten we het voor wat het is omdat het altijd weer bijtrekt. Maar ik kan me voorstellen dat je daar minder ontspannen in staat als eten al langer wat strijd oplevert/gedoe is.

Wat leuk, al dat enthousiasme rondom Sinterklaas O+ Hier leeft het niet zo. Hij vindt het wel lollig hoor, kado's in de schoen en zo maar hij is vooral heel druk met de wereld redden ('SUPERSTICKER TOE DE RESKJOEEEE!') en reallife Super Mario spelen (dat lijkt grappig, tot je in de rij bij de kassa staat en er een grote sterke ietwat gevaarlijk uitziende meneer achter je komt staan en je peuter naar hem kijkt en vervolgend door de hele supermarkt roept AAAHH DAAR IS BOWSER HIJ WIL ONS DOOD MAKEN :') en dat die meneer er dan heel erg NIET om lacht terwijl wij dat heel hard wel doen he ;( )

Oh en ik ben zo blij! Werk gaat zo goed O+ Er wordt nu een hele mooie glimmende nieuwe website voor me gemaakt die elk moment klaar kan zijn, ik kan echt niet wachten O+
pi_166951408
Die Sinterklaasfoto's O+

Fr, zielig dat ze zo misselijk was :*
pi_166951472
Ze moest spugen van het hoesten. Reflux kindjes dus ze spugen makkelijk.
Le fijn dat het goed gaat.
pi_166951559
Hier vanmorgen handschoenen/wanten in de schoen gehad. Jelle handschoenen, heel blij mee maar krijgt ze niet zelf aan (wil eigenlijk ook niet proberen als het de eerste keer niet lukt of het moeilijk lijkt, dus dat wordt nog wat op school :P ) en Eline wanten.

Had voor Eline ook een muts gekocht bij de Hema, 'one size' hing bij de kindermutsen maar is echt te klein en ze heeft toch echt geen groot hoofd en is drie jaar. De babymutsen hingen helemaal ergens anders, dus wel apart. Van de week maar ruilen en op zoek naar iets anders. Kon op een ander nog niet echt iets leuks/praktisch vinden.
pi_166951725
L-e. Haha. Die Sticker
Riley is ook helemaal van de Mario. Alleen is zij dus de prinses die gered moet worden. Feministisch. Zij is het niet :X

Wat tof dat het zo goed gaat met je werk zeg. Ik ben benieuwd naar je website O+
  maandag 28 november 2016 @ 12:02:50 #199
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_166952282
Oo wat een leuke sintkindjes O+ .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_166952305
Le O+ bowser is natuurlijk sowieso een brok chagrijn
S. 2014
J. 2016
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')