Dat zijn aardappelen die eerst gekookt of gestoomd zijn (misschien zijn ze over van gisteren) en die je nu opbakt in een koekenpan. Dit in tegenstelling tot gebakken aardappelen, die gaan rauw in de pan en moet je met het bakken dus ook nog gaar krijgen.
Op zondag 6 november 2016 18:33 schreef RobinOok het volgende: Dat zijn aardappelen die eerst gekookt of gestoomd zijn (misschien zijn ze over van gisteren) en die je nu opbakt in een koekenpan.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende: Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen. 2-Ik ben een Rivella...
Wij hadden: gestoomde broccoli, gebakken kastajnechampingons met knolfook en uien, zielvervliesrijst met zelfgemaakte satesaus, zelf gemarineerde varkenshaas.
Nu nog een bakje kersenthee
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog! Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem. Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Morgen ontbijt: kwark met muesli. Lunch: tarte tatin met krielaardappelen, cherrytomaat, geitenkaas, gecarameliseerde uien en caramel. Avond (laat): pittige pompoensoep.
Straks aardappelpuree met scheut karnemelk en gekarameliseerde rode ui + knoflookboontjes + paddestoelen met vulling van truffelkaas en broodkruim uit de oven.