Procureur is de nek zonder been.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:49 schreef Phaelanx_NL het volgende:
[..]
Procureur ligt denk ik net iets meer richting kop.
/edit: Op plaatjes lijkt het op dezelfde plek te zijn inderdaad.
Het was ook veel te nat. Juist door de bbq krijg je een lekker krokant/ knapperig laagje.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:55 schreef zoem het volgende:
De volmondige ja op 'hetzelfde product' Je kunt zo al zien dat er een verschil zit tussen de ambachtelijke en de industriële pork. Die gekookte industriele zag er maar zielig uit in vergelijking.
quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:58 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Is vooral je moeder erg goed in.
Van goede humor kun je ook genietenquote:Op donderdag 26 januari 2017 20:46 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Ik denk dat ze het uitgilt van genot.
Zeker ik lach om mezelf.quote:Op donderdag 26 januari 2017 21:01 schreef Oscar. het volgende:
[..]
[..]
Van goede humor kun je ook genieten
Dan doet iemand het tenminste.quote:
Dit die hele foodtruck hypequote:Op donderdag 26 januari 2017 20:43 schreef Oscar. het volgende:
Maar klagen omdat het personeel te weinig tatoes heeft
En Teun die het ook ging zeggenquote:Op donderdag 26 januari 2017 22:00 schreef golfer het volgende:
Die fabrikant die het steeds heeft over poelet pork heeft.
Waarom eet je in godsnaam bij de Mc?quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:06 schreef yosander het volgende:
[..]
En Teun die het ook ging zeggen
Nu snap ik trouwens waarom de pulled pork van de McDonald's de structuur van tonijn uit blik had
Hipster alert?quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:06 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Waarom eet je in godsnaam bij de Mc?
You must be new.quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
Erger is dat die fabrikant het over een product voor restaurants had.
Waarom kopen die restaurants een kant en klaar product ?
omdat je dan ongeschoold keukenpersoneel kan nemen. Je moest eens weten hoeveel prefab er gebruikt wordt in de horeca.quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
Erger is dat die fabrikant het over een product voor restaurants had.
Waarom kopen die restaurants een kant en klaar product ?
Nog niet vaak gehad. Schouderkarbonade laat ik vaak wel een uurtje sudderen ofzo, dan wordt het ook super zacht, dat vind ik erg lekker voor zulk goedkoop vlees (¤4,60/kg)quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind pulled pork trouwens nogal overrated en overhyped
Ik heb het liever aan braadstuk en gaar het dan langzaam in de oven.quote:Op donderdag 26 januari 2017 23:58 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Nog niet vaak gehad. Schouderkarbonade laat ik vaak wel een uurtje sudderen ofzo, dan wordt het ook super zacht, dat vind ik erg lekker voor zulk goedkoop vlees (¤4,60/kg)
Welkom bij de foodtrucks. Maar dat hoef ik jouw niet te vertellenquote:Op donderdag 26 januari 2017 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind pulled pork trouwens nogal overrated en overhyped
Kan ook, wordt ook boterzacht dan neem ik aan?quote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb het liever aan braadstuk en gaar het dan langzaam in de oven.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |