Nee.quote:Op donderdag 3 november 2016 19:06 schreef CrashO het volgende:
Hebben ze intussen niet al een aflevering of 4 over spek gedaan?
Oh, pas eentje volledig over spek. Dit is dus pas de eerste keer dat ze dit onderwerp dubbel doen. Valt nog mee voor KvW standaardenquote:Op donderdag 3 november 2016 20:07 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee.
Kijk maar:
http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/themas/vlees
Ik vond het niet sterk. Je hebt immers bacon en streaky bacon, streaky slaat op de streepjes vet van het buikspek. Klassieke Britse bacon is van de lende met een flinke streep buikvet eraan, dat is dus niet streaky. Het is beide bacon, als mensen meer willen betalen vanwege een naampje moeten ze dat vooral doen, dat doen ze bij zoveel producten. Daarnaast is er grote kans dat de streaky bacon gerookt is, en het ontbijtspek gepekeld, dus dan heb je wel degelijk een beter product.quote:Op donderdag 3 november 2016 21:46 schreef Frag_adder het volgende:
maar als ik kijk naar bacon in engeland heeft dat minder vet dan onze ontbijtspek en meer vlees. Toch maar ns kijken.
waarom elke keer ineens die herhalingen?quote:Op donderdag 10 november 2016 15:20 schreef golfer het volgende:
Vanavond weer een herhaling.
Over de gekleurde tonijn.
Omdat het seizoen gewoon af is.quote:Op donderdag 10 november 2016 17:11 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
waarom elke keer ineens die herhalingen?
Ik vond deze aflevering maar erg kort, of ligt dat aan mij. Normaal gaan ze toch naar veel meer dingen op zoek?quote:Op donderdag 10 november 2016 15:20 schreef golfer het volgende:
Vanavond weer een herhaling.
Over de gekleurde tonijn.
Ik vind rookspek van slager hier al een stuk beter.quote:Op donderdag 10 november 2016 16:13 schreef Pietverdriet het volgende:
De kwaliteit van het ontbijt/buikspek vind ik in NL en hier in D om te janken. Men doet er vaak suiker in (wat verbrand als je het uitbakt) en het wil niet mooi krokant worden. Zie regelmatig water als ingredient staan op de verpakking. WTF.
Zal toch niet?quote:Op woensdag 11 januari 2017 15:23 schreef CrashO het volgende:
Conclusie kan ik al raden, het is de aller aller aller goedkoopste rode bocht wijn die te krijgen is met toegevoegde suiker en kruiden.
Gaat weer spannoond worden dit seizoen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |