abonnementen ibood.com bol.com
pi_167256310
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb gisteren daar in de buurt geluncht. Het was te donker voor foto's, dus dat was een minder groot succes.

Waar: Admiraliteit
Wanneer: Gisteren
Wat at je: Broodje carpaccio, vriend had de chicken sliders + patatjes.
Kosten: We hadden een Groupon-bon, 12,50 voor de twee gerechten. Zonder bon zou je ruim het dubbele kwijt zijn.
Cijfer: 7

Ik ben er eerder geweest en ben sowieso fan van de ijsthee daar. Ik vond het broodje carpaccio echt superlekker. Fijn getoast brood, en royaal. De chicken sliders van m'n vriend vond ik iets minder. Weet niet of ze die aangepast hadden door de Groupon, want voor het normale bedrag zou ik het wat karig vinden.

Enige nadeel vond ik de bediening. Er stonden twee vrouwen die erg op elkaar leken. Zussen? De eerste begroette ons heel vriendelijk. De tweede deed de bediening boven en was soms wat onduidelijk en ongemakkelijk. Verbaasd zijn wanneer ik de kaart voor de drank vraag, bij het eten ook weer wat onwennig. Terwijl ik me niet voor kan stellen dat ze er nieuw is.
Mijn foodblog: Season with love
  zondag 11 december 2016 @ 16:50:59 #102
289177 Iwanius
Gedachten zijn net als Wolken
pi_167259092
Ze staan er al vanaf de opening. Dus dat is al heel lang. Misschien dat je kortingsbon de reden was hoe de tweede zich gedroeg? Ik weet niet? En geen foto's? Leen maar die van mij van mijn eerder bezoek.

med.jpg
Boven rechts als je aan de bar zit waar jij je kunt afzonderen.


med.jpg
Schaaltje nummer zoveel met Iberico ham
Hij die geld verliest, verliest veel. Hij die een vriend verliest, verliest veel meer. Hij die het vertrouwen verliest, verliest alles
pi_167260274
quote:
14s.gif Op zondag 11 december 2016 14:41 schreef Myraela het volgende:
Er stonden twee vrouwen die erg op elkaar leken.
Altijd Spooky. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_167261639
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op zondag 11 december 2016 16:50 schreef Iwanius het volgende:
Ze staan er al vanaf de opening. Dus dat is al heel lang. Misschien dat je kortingsbon de reden was hoe de tweede zich gedroeg? Ik weet niet?
Er zaten meerdere mensen met zo'n bon. En bij een ander tafeltje was ze er vanuit gegaan dat ze een bon hadden, terwijl ze die dus niet hadden. Dus die konden ook uit maar 3 opties kiezen. Ze kwam er pas achter toen ze klaar waren met eten. Ben benieuwd of ze daar nog iets voor heeft gedaan.

Bij de bon kreeg je bijvoorbeeld patat erbij, terwijl die op de kaart apart stond. Zou het heel stom vinden als ze die bijvoorbeeld bij die mensen wel zouden rekenen.

Maar anyhow. Ik begrijp het best als zo'n tent op dingen probeert te bezuinigen wanneer iemand met zo'n bon komt. Maar net het stukjes service kost niets en maakt de hele ervaring zoveel toffer.
Mijn foodblog: Season with love
pi_167262103
Ik doe die bonnen niet. Je weet gewoon dat het restaurant op jou weinig winst maakt als je met zo'n bon komt, en dat ze je daar ook naar zullen behandelen.

Sowieso de hele horeca in Nederland vind ik echt niks, ik ga alleen uit eten als het moet (b.v. sociale dingen). Ik geef dat geld liever uit op vakantie en daar lekker te eten.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 11 december 2016 @ 19:53:38 #106
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167263577
Opa.
pi_167263721
registreer om deze reclame te verbergen
De grote meerderheid gaat prima met je om, ook als je met zo'n bon komt.
Mijn foodblog: Season with love
  zondag 18 december 2016 @ 22:44:53 #108
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_167433324
Waar? Hinoki Noodle Soup, Keizerstraat 52, Rotterdam

Wanneer? Zondag 11 december 2016

Wat at je? Hij: Gyoza, Tan Tan Men, Sapporo biertje. Zij: Toriteri, Hinoki Tsukemen, Sapporo biertje

Impressie? Prima gegeten. Geen poespas, attente bediening. Gyoza leken huisgemaakt, veel malser dan de taaie diepvries-gyoza van de gemiddelde all-you-can-eat Japanner. Teriyaki kip was mals en op smaak. Tan tan men had genoeg hitte om je tong te prikkelen en je neus te doen lopen. Tsukemen daarentegen was een minder succes. De noedels werden (bewust) koud geserveerd om deze vervolgens in miso soep te dippen. Er werd extra soep in een kan bijgeserveerd om je soep op temperatuur te houden. Mijn vriendin is wat dat betreft meer gecharmeerd van de Tsukemen bij Set Noodle waar de noedels warm zijn, er een keuze is voor pittige miso en er een kommetje rijst bij wordt geserveerd. Desondanks allebei lekker de buik vol om daarna de kou van Rotterdam weer te trotseren.

Kosten? Net geen 50 euro voor 2 personen.

Cijfer? 8-
PLATENKAST
Rob's vriendin voor al uw Cajun, Creole & Tex-Mex cooking.
  zondag 18 december 2016 @ 23:15:18 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167434227
30915531213_f9cbb44b71_z.jpg
Red Pepper

Sichuan Restaurant Red Pepper op Groenendaal 45F in Rotterdam

Wonton in chili olie
Koude sichuan noodles
Dungesneden koud varkensvlees in sojasaus met verse knoflook
Lam met komijn
Gebakken sperziebonen
Gongbao kip

Ik vond het best een fijn restaurant qua inrichting, bediening, sfeer en de gerechten zijn ook wel lekker, maar lomp. Het is het allemaal net niet. En de gongbao kip was het he-le-maal niet. Echt te erg voor woorden. Die maakt de Chinees in het dorp van mijn ouders nog beter. Dan heeft het ook niks Sichuan te maken, maar is het in ieder geval lekkerder! Man, man, man, ik vond het zo erg dat het zijn weerslag had op alle andere gerechten.

Cijfer : 7

31352314900_02ca94851a_z.jpg
San San

Sichuan Restaurant San San op de Hang in Rotterdam.

Theegerookte eendenborst
Gongbao kip
Drooggebakken sperzieboontjes
Lam met komijn.

Dan Sichuan Restaurant San San. Zoveel verfijnder, zoveel beter, gewoon al in de basis, de ingrediŽnten, hun keuze voor het varkensvlees, dat soort dingen. Alles smaakt zoals het in China smaakt. Het heeft karakter. Spot on. Helemaal goed.

Cijfer : 9
  zondag 18 december 2016 @ 23:16:15 #110
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167434253
SanSan O+
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 18 december 2016 @ 23:16:52 #111
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167434267
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 22:44 schreef robdriessen het volgende:
Waar? Hinoki Noodle Soup, Keizerstraat 52, Rotterdam

Wanneer? Zondag 11 december 2016

Wat at je? Hij: Gyoza, Tan Tan Men, Sapporo biertje. Zij: Toriteri, Hinoki Tsukemen, Sapporo biertje

Impressie? Prima gegeten. Geen poespas, attente bediening. Gyoza leken huisgemaakt, veel malser dan de taaie diepvries-gyoza van de gemiddelde all-you-can-eat Japanner. Teriyaki kip was mals en op smaak. Tan tan men had genoeg hitte om je tong te prikkelen en je neus te doen lopen. Tsukemen daarentegen was een minder succes. De noedels werden (bewust) koud geserveerd om deze vervolgens in miso soep te dippen. Er werd extra soep in een kan bijgeserveerd om je soep op temperatuur te houden. Mijn vriendin is wat dat betreft meer gecharmeerd van de Tsukemen bij Set Noodle waar de noedels warm zijn, er een keuze is voor pittige miso en er een kommetje rijst bij wordt geserveerd. Desondanks allebei lekker de buik vol om daarna de kou van Rotterdam weer te trotseren.

Kosten? Net geen 50 euro voor 2 personen.

Cijfer? 8-
Leuk, daar liep ik langs op weg naar San San. :-)
Binnenkort misschien ook eens aandoen. Hoewel ik eigenlijk niet zo van noodles hou...
pi_167434407
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 23:16 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Leuk, daar liep ik langs op weg naar San San. :-)
Binnenkort misschien ook eens aandoen. Hoewel ik eigenlijk niet zo van noodles hou...
Ach, alles beter dan slagroomsoesjes toch.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 18 december 2016 @ 23:31:39 #113
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167434644
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 23:22 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ach, alles beter dan slagroomsoesjes toch.
Absoluut.
  Moderator zondag 18 december 2016 @ 23:40:45 #114
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_167434853
quote:
2s.gif Op zondag 11 december 2016 16:50 schreef Iwanius het volgende:

[ afbeelding ]
Schaaltje nummer zoveel met Iberico ham

Mooie ham :)
lebt denn der alte Holzmichl noch?
  zondag 18 december 2016 @ 23:53:34 #115
289177 Iwanius
Gedachten zijn net als Wolken
pi_167435109
quote:
0s.gif Op zondag 18 december 2016 23:15 schreef RobinOok het volgende:
30915531213_f9cbb44b71_z.jpg

Sichuan Restaurant Red Pepper op Groenendaal 45F in Rotterdam

Wonton in chili olie
Koude sichuan noodles
Dungesneden koud varkensvlees in sojasaus met verse knoflook
Lam met komijn
Gebakken sperziebonen
Gongbao kip

Ik vond het best een fijn restaurant qua inrichting, bediening, sfeer en de gerechten zijn ook wel lekker, maar lomp. Het is het allemaal net niet. En de gongbao kip was het he-le-maal niet. Echt te erg voor woorden. Die maakt de Chinees in het dorp van mijn ouders nog beter. Dan heeft het ook niks Sichuan te maken, maar is het in ieder geval lekkerder! Man, man, man, ik vond het zo erg dat het zijn weerslag had op alle andere gerechten.

Cijfer : 7
Verbaast mij dat je er heen bent gegaan. Van de buitenkant had je al kunnen weten dat het naar alle waarschijnlijkheid niets voor jou zou zijn. Daarbij, was ik er ook al geweest en vond het ook maar zo zo en weinig bijzonders.

quote:
31352314900_02ca94851a_z.jpg
Sichuan Restaurant San San op de Hang in Rotterdam.

Theegerookte eendenborst
Gongbao kip
Drooggebakken sperzieboontjes
Lam met komijn.

Dan Sichuan Restaurant San San. Zoveel verfijnder, zoveel beter, gewoon al in de basis, de ingrediŽnten, hun keuze voor het varkensvlees, dat soort dingen. Alles smaakt zoals het in China smaakt. Het heeft karakter. Spot on. Helemaal goed.

Cijfer : 9
Nou...ik vind het het eten daar verre van karakter hebben. Als je bedoelt "it brings back memories"dan ken ik wel betere zaken in bijvoorbeeld Amsterdam. Nee, ik ben er minder enthousiast over om redenen die ik al eerder heb opgesomd,laat staan dat ik het een 9 geef.
Hij die geld verliest, verliest veel. Hij die een vriend verliest, verliest veel meer. Hij die het vertrouwen verliest, verliest alles
  maandag 19 december 2016 @ 00:06:23 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167435351
Ik betwijfel het of er in Amsterdam betere Sichuan restaurants zitten. Ik hoor daar niet al te beste dingen over. Welke is volgens jou dan beter?
pi_167533631
Waar?

Saighon caphe. Centraal station Amsterdam (ij-zijde)

Wanneer?
Vandaag

Wat at je?
Kiploempia's en rijst met spare ribs

Impressie?
Net zo lekker als bij hun filiaal boven de mc donalds bij Leidseplein. Bij CS ook afhaal mogelijk, wat ik gedaan heb en vervolgens in de trein gegeten.

Kosten?
14 euro.

Cijfer?
8,5

Aanwinst op CS.

De sate bar ernaast heb ik gister gegeten, ook prima, maar die waren nog aan het proefdraaien.
  zaterdag 24 december 2016 @ 20:52:50 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167584326
Waar: Restaurant de Vleeschouwerij in Heemstede.
Wanneer: 24-12-2016
Wat:
Restaurant de Vleeschouwerij doet z'n naam eer aan, want is ontstaan vanuit een slagerij (Ton de Wit) aan de overkant van de straat.
Echt een restaurant voor carnivoren.
Bistro-achtig ingericht. Vlotte leuke meisjes in de bediening.

4rrrRBr.jpg
Eerst wat lekker brood, genuttigd samen met een glas Chileens sauvignon blanc.

Daarna voor Bluezz de vitello tonato:
x9thju4.jpg
en voor mij de steak tartare:
OPJ9XXT.jpg
Jammer dat ie niet met de hand gesneden was, maar duidelijk machinaal gemalen en dat gebakken eitje er bovenop sloeg nergens op. Moet natuurlijk gewoon alleen een eidooier zijn. Verder wel goed op smaak.

Bij de hoofdgerechten dronken wij een rode Spaande rioja.
Als hoofdgerecht voor Bluezz een Heemsteeds stoofpotje met aardappelpuree:
YtKgr64.jpg
Voor mij een gegrilde Angusbeef ribeye met patat:
FCmQ4Uy.jpg
vQRh3RH.jpg
Jammer dat er geen goed steakmes bij geleverd werd. Moest nu wel erg mijn best doen om het vlees te snijden met het gewone bestek.

Gebruik makend van onze restaurantkaart waren we alles bij elkaar (inclusief de korting) 52 euro kwijt.

Prijs-kwaliteit:
7/10

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 24-12-2016 21:55:24 ]
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 24 december 2016 @ 21:51:34 #119
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_167586179
Golfer had de site al bekeken en ik denk dat je een juiste waardering hebt gegeven.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_167602055
quote:
0s.gif Op donderdag 22 december 2016 20:29 schreef Mojo.jojo het volgende:
Waar?

Saighon caphe. Centraal station Amsterdam (ij-zijde)

Wanneer?
Vandaag

Wat at je?
Kiploempia's en rijst met spare ribs

Impressie?
Net zo lekker als bij hun filiaal boven de mc donalds bij Leidseplein. Bij CS ook afhaal mogelijk, wat ik gedaan heb en vervolgens in de trein gegeten.

Kosten?
14 euro.

Cijfer?
8,5

Aanwinst op CS.

De sate bar ernaast heb ik gister gegeten, ook prima, maar die waren nog aan het proefdraaien.
In de herkansing geweest bij de satebar. De sate geprobeerd. Was geen aanrader (in tegenstelling tot het vlees in zoetzure saus de dag ervoor). De rijst was echt slecht (alsof deze te lang voorverwarmd is in de magnetron). De kiploempia droop van het vet. En de bediening wederom niet vlot (waar de dame niet veel aan kon doen want ze stond alleen). Jammer. Gemiste kans.
  zondag 25 december 2016 @ 23:29:49 #121
289177 Iwanius
Gedachten zijn net als Wolken
pi_167607046
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 december 2016 20:52 schreef golfer het volgende:
Waar: Restaurant de Vleeschouwerij in Heemstede.
Wanneer: 24-12-2016
Wat:
Restaurant de Vleeschouwerij doet z'n naam eer aan, want is ontstaan vanuit een slagerij (Ton de Wit) aan de overkant van de straat.
Echt een restaurant voor carnivoren.
Bistro-achtig ingericht. Vlotte leuke meisjes in de bediening.

[ afbeelding ]
Eerst wat lekker brood, genuttigd samen met een glas Chileens sauvignon blanc.

Daarna voor Bluezz de vitello tonato:
[ afbeelding ]
en voor mij de steak tartare:
[ afbeelding ]
Jammer dat ie niet met de hand gesneden was, maar duidelijk machinaal gemalen en dat gebakken eitje er bovenop sloeg nergens op. Moet natuurlijk gewoon alleen een eidooier zijn. Verder wel goed op smaak.

Bij de hoofdgerechten dronken wij een rode Spaande rioja.
Als hoofdgerecht voor Bluezz een Heemsteeds stoofpotje met aardappelpuree:
[ afbeelding ]
Voor mij een gegrilde Angusbeef ribeye met patat:
[ afbeelding ]

vQRh3RH.jpg
Jammer dat er geen goed steakmes bij geleverd werd. Moest nu wel erg mijn best doen om het vlees te snijden met het gewone bestek.

Gebruik makend van onze restaurantkaart waren we alles bij elkaar (inclusief de korting) 52 euro kwijt.

Prijs-kwaliteit:
7/10
Juist ja. Als ik eerlijk ben vind ik het een zaak van niks en gerechten van niks, op de steak na die er lekker juicy uitziet. Eerdere gerechten had ik allemaal teruggestuurd,was opgestaan en weggegaan.

Vitello tonato: Tja, alsof het thuis in je eigen keuken is opgemaakt,spuitbus eroverheen en serveren maar.

Heemsteeds stoofpotje: Allemachtig,,ziet er uitgedroogd en taai uit en zo uit de koeling gehaald,even de over in en hoppa uitserveren.

Steaktartaar: Duidelijk gemalen en typische standaard opmaak.

Ben ook oprecht verbaast dat je er heen bent gegaan gezien je eigen culinaire ervaringen, of speelde de prijs heel zwaar mee dit keer? Dan heb ik niks gezegd.

Bij de Hollandse Chinees op zondag had je volgens mij nog lekkerder gegeten. Of voor mij part een goede Griek in Utrecht of zo.
Hij die geld verliest, verliest veel. Hij die een vriend verliest, verliest veel meer. Hij die het vertrouwen verliest, verliest alles
  zondag 25 december 2016 @ 23:55:52 #122
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167607821
quote:
3s.gif Op zondag 25 december 2016 23:29 schreef Iwanius het volgende:

Ben ook oprecht verbaast dat je er heen bent gegaan gezien je eigen culinaire ervaringen, of speelde de prijs heel zwaar mee dit keer? Dan heb ik niks gezegd.

Was een last-minute boeking met die restaurantkaart in het kader van B. en mijn 18-jarige jubileum waar we eigenlijk niks aan zouden doen.

We gaan 8 januari in de herkansing in Rotterdam bij Yama.
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 9 januari 2017 @ 14:15:44 #123
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_168003152
Waar: Japanese Cuisine YAMA, Rotterdam
Wanneer: 8 januari 2017

Wat en hoe:
Naar aanleiding van enthousiaste reacties van LHO en Minilot hadden we besloten er een dagje Rotterdam van te maken met een bezoek aan museum Boymans van Beuningen, een overnachting in een hotel op loopafstand en een etentje bij het Japanse restaurant YAMA.
Als je niet weet waar het zit loop je er zo voorbij. Het biedt na vroegtijdig reserveren, plaats aan ca. 20 gasten.
Yamabinnen1.jpg?timestamp=1483962183171
Chefkok Yama wordt in het kleine open keukentje ondersteund door een souschef en de bediening wordt gedaan door Yuko, deze avond geholpen door haar zoon Mao.
Yamakeuken1.jpg?timestamp=1483962265519
yamakeuken2.jpg?timestamp=1483962286427
yamakeuken3.jpg?timestamp=1483962303345
Je kunt bij YAMA kiezen voor een 3 of 5-gangenmenu. Wij hadden aangegeven voor het 5-gangenmenu te gaan, met een bijpassend sake-arrangement van fris gekoelde diverse soorten sake.
Allereerst namen we een lekker Japans biertje:
sapporo%20bier.jpg?timestamp=1483962430901

Al vrij snel volgden er 2 amuses:
Een stukje beef teriyaki met daarop wat oesterblad en een oesterparel (gemaakt van het vocht van een oester).
Yamaamuse1.jpg?timestamp=1483962524468
De 2e amuse was een gefrituurd stukje inktvis met een stukje yam.
yamaamuse2.jpg?timestamp=1483962622422

1e gerecht:
Een soep gemaakt van sojamelk met daarin een stukje langzaam gegaarde ibericobuikspek en rettich.
yamasoep.jpg?timestamp=1483962740440
Bij het volgende gerecht kregen wij onze eerste sake:
yamasake1.jpg?timestamp=1483962823067
Yuko wijst voor ons op de kaart van Japan aan waar deze sake vandaan komt. Een Tosatsuro, gemaakt van graan en aangelengd met alcohol en ontzout zeewater. Een beetje droge sake.

2e gerecht:
Diverse sushi-bereidingen.
Voorop van rechts naar links: coquille, buik van tonijn, paling en omelet.
yamasusioverzicht.jpg?timestamp=1483963765593
Daarbij een handroll open nori sushi met garnaal en pareltjes van soja:
yama%20sushi1.jpg?timestamp=1483964022925
In een apart bakje een stukje heel langzaam gegaarde zalm met kakifruit en rettich:
yamazalm.jpg?timestamp=1483964143872

Daarna kwam Yuko ons de tweede sake brengen.
yamasake2.jpg?timestamp=1483963600590
Een Honchu Ichi uit Hiroshima. Puur op de fles gerijpt, zonder extra toevoeging van alcohol. Wat ons betreft de lekkerste van de avond.

3e gerecht:
2 bereidingen van oester.
Gefrituurde oester met tartare-saus en een chip van een paarse truffelaardappel.
yamaoester1.jpg?timestamp=1483963168659
Met tempurabeslag gefrituurde oester met een chip van tapioca.
yamaoester2.jpg?timestamp=1483963277168
Die kon worden gedipt in een speciaal sausje:

yamaoesterdip.jpg?timestamp=1483963388353

Vervolgens weer een sake-uitleg van Yuko. Een Kizakura shimizu jikomi sake uit Kyoto. Nauwelijks alcohol te proeven, maar dat zit er wel degelijk ruimschoots in:
yamasake3.jpg?timestamp=1483964621866

4e gerecht:
Een op traditionele wijze gestoomd ei met daarbij stukjes krab.
yamastoomei.jpg?timestamp=1483964672877
En
Octopus met yuzu, zeewiersalade en een zalf van zeewier.
yamaoctopus.jpg?timestamp=1483964766717

Tijd voor de 4e sake van de avond:
yamasake4.jpg?timestamp=1483964858738
Een Chochokyu uit 2013. 3 jaar gerijpt op de fles en met een beetje gele kleur. Alcoholpercentage van 16%.

5e gerecht:

Een sukiyaki kan natuurlijk niet ontbreken, geserveerd in een gietijzeren pannetje op tafel met rijst erbij.
yamasukiyakioverzicht.jpg?timestamp=1483965004845
Sukiyaki met mals rundvlees, een gepocheerd ei en knapperige groenten.
yamasukiyaki1.jpg?timestamp=1483965104118

Wij besloten om er nog een extra dessertgang aan toe te voegen. Met daarbij voor Bluezz een sake-achtigdrankje van yuzu (enigszins vergelijkbaar met limoncello):
yamayuzusake.jpg?timestamp=1483965241452
Ik nam daarbij nog een keer een glaasje van de 2e sake van de avond, de Honchu Ichi.
yamasakeglas.jpg?timestamp=1483965327358
Dessert:
Een soort cheesecake gemaakt van de yuzu-vrucht met daarbij stukjes fruit en een schuim van gecondenseerde melk.
yamadessert.jpg?timestamp=1483965377692


Conclusie:

Wat een heerlijke en bijzondere smaken allemaal en wat een aandacht voor details. Qua opmaak van de diverse gerechten, alsmede door de vriendelijke bediening.
Zeker niet goedkoop, maar zeker een keer absoluut de moeite waard.

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 09-01-2017 14:40:45 (typo) ]
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 9 januari 2017 @ 16:10:48 #124
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_168005640
Ziet er goed uit.. Ik heb mijn reservering voor zaterdag helaas moeten verzetten (niet de eerste keer :'), maanden tevoren reserveren is helaas nodig en dan komen er helaas wel eens zaken tussen), nu eind februari maar eens proberen. Hoor tot nu toe alleen maar goede verhalen. :)
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
pi_168009611
Mooie foto's! Die tonijnbuiksushi moet wel hemels zijn O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')