abonnement Unibet Coolblue
pi_166100959
Hier word ik zo blij van :)

Kinderen gered uit vuurzee op A20 dankzij heldendaad

Video
http://www.ad.nl/rotterda(...)heldendaad~a2a691c6/

Zie ook:
Held Vincent (26) redt twee kinderen uit brandende auto
http://www.ad.nl/rotterda(...)dende-auto~a2acac03/
pi_166100982
Held _O_
(she/her)
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 oktober 2016 @ 10:40:10 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_166102128


Sigi Held. _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 oktober 2016 @ 16:56:57 #4
7889 tong80
Spleenheup
pi_166108439
Vincent Bakker (26) kan niet meer stuk na zijn heldendaad gisteren op de A20. Hij redde een baby en een peuter uit een brandende auto en krijgt volop lof voor zijn adequate optreden. Vandaag is hij in het zonnetje gezet door de politie en zijn werkgever. Zondag gaat hij bij het gezin op bezoek.

Vincent maakte gisteren zijn werkdag gewoon af, maar ondertussen stroomden de reacties binnen. De actie was gedeeltelijk op video vastgelegd en de lovende reacties naar aanleiding van die beelden stromen binnen. Zo roemt Bregje Van de Roer-Kuipers de heldendaad op Facebook. ,,Menigeen zou zijn doorgereden met de gedachten, dat het wel mee zal vallen. Ik ben blij dat er mensen bestaan die niet aarzelen, maar doen!'' Ook Nathasja Mooij is blij dat er mensen zijn die zo snel handelen. ,,Ik ben zelf moeder van een zoontje en de tranen schieten in mijn ogen bij het lezen van dit bericht.''

Bakker reed gisteren nietsvermoedend met zijn bedrijfsbusje op de snelweg naar een klant toen hij een Audi A6 op de vluchtstrook zag staan. Hij zag vuur bij de uitlaat, zette zijn busje aan de kant en rende naar de auto. De moeder van het Rotterdamse gezin was al uitgestapt, maar haar kinderen zaten nog in de wagen. De deuren gingen niet open.

Vergrendeling
Door de brand was de elektronische vergrendeling ingeschakeld, besefte Bakker. Hij zag de baby op de achterbank, bedacht zich geen moment en sloeg met zijn blote vuist het raam in. Hij trok meteen de Maxi-Cosi er met baby en al uit en zette die in zijn busje.

Het andere kind moest vervolgens, terwijl het vuur aanwakkerde nog uit de auto worden gehaald. Agenten waren inmiddels gearriveerd, maar kregen het zijraam niet open. Daarom haalde Vincent een buigtang uit zijn auto waarmee hij de achterruit insloeg, waarna agenten het kind eruit konden halen. Het was net op tijd, want er ontstond een vuurzee.

video in de URL...

http://www.ad.nl/rotterda(...)dingsactie~aedf7791/

Mooi topic _O_

:*

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')