abonnement Unibet Coolblue
pi_166085429
Welkom in het Peutertopic!!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki: http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

pi_166086248
Game on peuterpeople *O*

Met verse peuterLou, Annie-in-de-plas-zonder-foto en discussies over kamelenfietszitjes :7 .
pi_166088724
Owh ik haak dan hier ook weer aan ^O^

Fietszitjes heb ik nog, maar ik ga een dezer dagen een nieuw moederschip kopen! :9 We krijgen een bonus op het werk O+
pi_166088779
Hoi Lou! Welkom bij de pleuters.

Annie <3 :DHeerlijk, zo'n mening _O-
pi_166089005
Annie O+
En stehke Mlou O+

Hier gaat 't goed ook, met vrolijke smurf die het 30x per dag ergens niet mee eens is (neeheeeeee }:| ) en dus vanmorgen een dik uur met trui, sokken en blote beentjes rondhobbelde, want broek aan was stom :{w Maar verder is-ie O+ met z'n woordjes en knuffels en intense liefde voor auto's en bussen en kokkes (helikopters, die vrolijk nagezwaaid worden :) ) en natuurlijk z'n O+ loopfiets O+

Filmpje:

[ Bericht 11% gewijzigd door JufMariska op 20-10-2016 20:01:28 ]
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_166089390
Nohhh JM wat een leukerd zeg. O+ Hoe hij ook echt even stopt om te kijken naar iets op de grond en weer verder gaat hahaha heerlijk!
pi_166089689
Hoi Lou!

Jm, dat filmpje O+
pi_166090569
Leuk om weer wat foto's en filmpjes te zien. O+ .

I had laatst een mooie actie. We gingen wat eten/drinken in het Hema restaurant. Na vijf minuten vertrok ze met haar broodje en haar knuffel naar een tafel verderop. Doeiii mama. En ook echt met haar rug naar mij toe. O+ .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En is het herkenbaar hier dat zo'n peuter ook liever niet heeft dat je met iemand anders praat? I kan het zelfs al vaak niet hebben als mijn vriend en ik met elkaar aan het praten zijn. "Jullie mogen niet praten!" Want dan moeten we naar haar luisteren natuurlijk. :') .

Of dan ben ik met mijn moeder aan het praten, en probeert I de hele tijd de aandacht te trekken ("Nee, ik ben even aan het praten met oma, jij bent zo aan de beurt") en dan mag ze eindelijk haar Belangrijke Verhaal vertellen en dan is het: "Mama, kijk, het regent niet meer." _O_ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_166090650
Oh idd!! Zo herkenbaar Franny!

Ow gaat er altijd heel hard doorheen praten of huilen :(
Js is heel jaloers en gaat huilen als ik met andere kinderen praat :')
pi_166093430
Heel herkenbaar Franny! 'Neeee mama's niet praten' of gewoon kort maar krachtig 'stil zijn!' Soms zegt ie 'nu ik vertellen mama!' En dan komt er dus niets he, we moeten gewoon onze mond houden.
En heerlijke foto van I aan andere tafel :)
pi_166093918
Oh ja, dat is ook herkenbaar. Hier inmiddels 3 kinderen die eerst alledrie om mama staan te gillen en vervolgens tegen elkaar tekeer gaan om die er eerst mag :') :X

Hier vooral druk. Kinderen zijn moe. Door het weer, het feit dat het s ochtends nog donker is en door drukke weekends. Opa en oma zijn weer in het land dus zijn we daar vaak een dagje op het vakantiepark. Dat betekent zwemmen, speeltuin, aandacht van opa en oma en laat thuis en dus laat naar bed. Kinderen moe, ik ben moe..... mijn parttime dagen zijn niet de leukste momenteel. Maar goed. Volgende week herfstvakantie. Betekent in elk geval 2 dagen zonder wekker *O*
pi_166095470
Oh Franny! Zo had ik t nog niet bekeken! Melle zegt heel vaak aan tafel 'nee, papa mama niet praten!'. Ik vatte dat op als peuterdictators voor 'stil zijn papa en mama!', maar misschien wil hij idd gewoon vooral dat we met hem praten :+

O hai, Melle wordt maandag pas twee (al twee :o) maar is in alles echt een ontzettende peuter. Dus ik lees hier meer mee dan bij de dreumesen, al een tijdje.

Tsja, met 93cm, ruim 15 kilo en schoenmaat 25, sprekend in zinnen, en kennis van alle kleuren, letters en cijfers tm 12 is t dreumesige er ook wel af he _O-
Kwak
pi_166096102
Whah, mellie is zowel fysiek als mentaal heel wat peuters de baas, dat is zeker geen dreumes meer! Hij zal vast ook vaak verkeerd worden ingeschat qua leeftijd?

Ik moet altijd zo lachen bij het tellen van I. Ze heeft een bijzondere relatie met het getal drie. Tijdens het tellen slaat ze de drie consequent over. Ook als ik vlak ervoor vrij demonstratief 1, 2, 3 heb gezegd, komt zij weer met 1, 2, 4, 5. Maar als ze bijv een plaatje van drie eieren in een boekje ziet, roept ze wel zonder te hoeven tellen: dat zijn drie eieren. Dat vind ik dan heel knap. Maar vraag ik daarna: tel deze eieren eens, dan doet ze weer doodleuk: 1, 2, 4 eieren. De ondoorgrondelijke wegen van het peuterbrein.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_166096160
Knappe Melle! WoW!

Ik denk dat ik maar met Js terug naar de baby's verhuis _O-


Iemand trouwens naar legoworld in de jaarbeurs geweest? Ow zag een advertentie en bleef het er maar over hebben dat hij daarheen wou... Nu zijn we morgen vrij dus ik twijfel.... het zal vast heel druk zijn.

Hihi, dat wordt vast 3 als lievelingsgetal :) Ow is ook best slim met getallen, tellen, meer/minder of kleine sommetjes lukken erg goed. Wat ik er alleen niet uitkrijg: ik zeg vaak: je kan nog tien tellen spelen en dan gaan we ..... Ow roept nu altijd: nee mama, nog 5 tellen, toe.... :') _O-

[ Bericht 41% gewijzigd door Loj op 20-10-2016 23:24:59 ]
pi_166096381
Ik ben er nog nooit geweest. In het kleutertopic misschien wel? Aangezien Ow ook al meer kleuter is dan peuter ;) :P
pi_166096425
quote:
2s.gif Op donderdag 20 oktober 2016 23:25 schreef Kyara het volgende:
Ik ben er nog nooit geweest. In het kleutertopic misschien wel? Aangezien Ow ook al meer kleuter is dan peuter ;) :P
Daar heb je een punt....
Maar wat doe jij hier dan nog :P
pi_166096467
Ik post ook in het kleutertopic :P
pi_166096515
Oja, uitgeluld ;)
pi_166096526
Ik vind de verschillen ook best wel groot als ik zo lees over die mini peutertjes. Dan realiseer je je weer hoeveel er in 2 jaar tijd gebeurt. Maar goed, ze zijn dan ook bijna 2x zo oud als de nieuwe peuters :o

Maar dat zal jij helemaal hebben met 2 peuters in huis! (okey, die heb ik ook maar daar zit minder verschil tussen)
pi_166096858
Ja, er gebeurt zoveel in de peutertijd. Vind/vond t ook echt een leuke (en soms iets minder leuke) periode.
Jouw meiden zien er ook al zo groot en wijs uit!

Js is in gedrag en taal nog wel echt heel jong hoor.. dus het voelt niet alsof ik twee peuters heb :)
pi_166097042
Ja, het is heel dubbel. Enerzijds zijn ze ook gewoon heel wijs en ook al best wel toe aan school. Ze worden ook steeds assertiever en mondiger. Soms ook minder leuk, ik stond vandaag letterlijk J en M uit elkaar te houden. Maar tegelijkertijd zijn zo ook nog best wel peuters met hun driftbuien. Het zijn best wel gifkikkertjes. Er zit enorm veel temperament in. En als ze dan weer gillend over het schoolplein rennen of zich op de grond werpen in de supermarkt..... tja, dan lijkt school nog heel ver weg. M was op deze leeftijd (als in, vorig jaar) een stuk meer voor rede vatbaar. Had dat nu eigenlijk ook gehoopt..... maar ja, M had ook wel meer rust natuurlijk.
  vrijdag 21 oktober 2016 @ 06:49:10 #22
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_166100071
Die foto Franny :D
Herkenbaar van het niet mogen praten. Ik vind die nog best lastig, want ik wil haar niet negeren, maar ik wil wel gewoon even met iemand kunnen praten. Dus ik zeg dan ook dat ze even moet wachten, dat zij zo weer mag. Maar echt lekker praat het niet met een peuter die 'mama, mam, maham' blijft zeggen.
Maargoed, ze leren het vast wel een keer toch? Ondertussen maar accepteren dat hele diepgaande gesprekken er voorlopig niet inzitten met een peuter erbij.

Wat kan Melle al veel :o Das echt geen dreumes meer!

Poeh Kyara, het lijkt je vooral zo zwaar dat je het x2 hebt. Steken ze elkaar ook altijd aan bij zo'n bui?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_166100606
Ik las dit: http://www.aneverydaystor(...)ld-not-to-interrupt/

Het is het proberen waard. Al weet ik niet of het echt zal leiden tot diepzinnige gesprekken :+ .
pi_166102688
Voor de kinderen een heerlijk warm huispak bij de action gekocht! En voor teun van die Pantoffels met harde zool en klittenbandje ging helaas tot maat 26 en dat heeft hij dus niet voor Jan
pi_166105689
Woah, kwak, en ik vond I al niet meer zo passen in het dreumestopic na de recente versedreumeseninvasie. :o. Wat gaat ie hard!

Ook hoi dus! Nog geen peuter hier, 12 november pas, maar hier vind ik wel wat meer aansluiting denk ik.

Wij zijn weer op de terugweg van een paar daagjes Nijmegen. Het was, euh, pittig. :'). :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')