Het is wel afzien voor je daar in Parijs, hè?quote:Op maandag 17 oktober 2016 00:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Gisteren vooraf gedeeld: preibeignets, spinaziebollen met kaas en tomaat, 2 jaar oude ham, liguine met gegrilde groenten.
Daarna soort stoofvlees met o.a. zilveruien.
Vanavond vooraf foie gras op toast. Daarna heerlijke steak met pepersaus. Toe grand dessert gedeeld; creme brulee, chocoladefondant, appelcrumble, peer met kaneel, echte vanilleijs.
quote:Op maandag 17 oktober 2016 16:19 schreef Thezappa het volgende:
zelfgemaakte pasta met garnalen en bosui en gerookte zalm
iwanusquote:Op maandag 17 oktober 2016 17:55 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Yup..maar weer eens deze aloude combo van weleer genomen bestaande uit licht gefrituurde
gamba’s met kousenband, in een pittige saus met nasi goreng naturel en een frisje.
Is en blijft gewoon erg lekker hapje bij de 'glurinamer.'
was lekker , alleen mijn vriendin ging dood van de pepers hehequote:
Ik neem aan dat je over het lichamelijk hebt? Ja, ben een stevige 'Hollandse' jongen zoals dat heet die van volume houdt als het eten betreft. Hoe raar het ook klinkt: Liflafjes (Sjiek eten e.d.). vind ik wel leuk allemaal, maar eigenlijk ben ik in de basis een type van stevige kost zoals men dat op het platteland je voorschotelt. Daarom waren de moeders van al mijn vriendinnen door de jaren heen, altijd erg in hun nopjes met mij aan tafel.quote:Op maandag 17 oktober 2016 18:07 schreef Pietverdriet het volgende:
iwanus
Als ik zie wat je eet, kan het zijn dat je een grote meneer bent?
Ik had wat wild zwijn door mijn stoofje gedaan.quote:Op dinsdag 18 oktober 2016 20:37 schreef Myraela het volgende:
Zelfgebakken witte broodjes met pulled wild zwijn en rodekool.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |