abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 3 januari 2017 @ 13:48:12 #151
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_167854916
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 13:45 schreef Gripper het volgende:
Piet, het is me deze feestdagen twee keer mislukt: een lekker stuk vlees in een kruidenkorst maken die ook echt blijft zitten.

Wat ik wilde was dit:

[ afbeelding ]

En wat er (na het trancheren) gebeurde waren kale lamsrackjes met een los hoopje kruidensmots ernaast.

Wat ik gedaan heb: kruiden in de keukenmachine, tot een niet al te natte massa malen met peterselie, rozemarijn, pijnboompitjes, stukje parmezaan, en wat olie. Vlees even kort aangegrild in de pan, en daarna de lamsracks met de bolle kant naar boven in een ovenschaal, en de kruidenlaag eroverheen boetseren.

Dat lag er ook na het braden in de oven nog erg los op, en wat er dan gebeurt als je de racks verdeelt kun je wel raden, alles laat los.

Hoe krijg je dus een goed plakkende kruidenkorst, is er een secret ingredient?
Geen idee, ik heb een enorme hekel aan kruidenkorsten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 januari 2017 @ 13:57:22 #152
414785 sirdanilot
pi_167855142
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 13:45 schreef Gripper het volgende:
Piet, het is me deze feestdagen twee keer mislukt: een lekker stuk vlees in een kruidenkorst maken die ook echt blijft zitten.

Wat ik wilde was dit:

[ afbeelding ]

En wat er (na het trancheren) gebeurde waren kale lamsrackjes met een los hoopje kruidensmots ernaast.

Wat ik gedaan heb: kruiden in de keukenmachine, tot een niet al te natte massa malen met peterselie, rozemarijn, pijnboompitjes, stukje parmezaan, en wat olie. Vlees even kort aangegrild in de pan, en daarna de lamsracks met de bolle kant naar boven in een ovenschaal, en de kruidenlaag eroverheen boetseren.

Dat lag er ook na het braden in de oven nog erg los op, en wat er dan gebeurt als je de racks verdeelt kun je wel raden, alles laat los.

Hoe krijg je dus een goed plakkende kruidenkorst, is er een secret ingredient?
Wellicht wat eiwit erdoor mengen zodat het plakt?

Of een ander plak ingredient, b.v. honing of ketjap of granaatappelsiroop. Maar dat moet dan maar net bij je smaken passen. bij jouw genoemd voorbeeld past niks zoets.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 3 januari 2017 @ 14:12:48 #153
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_167855531
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 december 2016 16:33 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Jajaja.... zo kan 'ie wel weer. Als je er maar van leert, nietwaar?
  dinsdag 3 januari 2017 @ 14:59:35 #154
130803 Gripper
Get a grip
pi_167856536
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 13:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Geen idee, ik heb een enorme hekel aan kruidenkorsten.
W' rom nie?

Maar ik zal die tip van Sirdanilot eens proberen, beetje eiwit. Wordt ie vast steviger van. En zou ik dat eiwit eerst luchtig klopen, of gewoon "nat" door de kruidenmix heen draaien?
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  dinsdag 3 januari 2017 @ 15:05:33 #155
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_167856693
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 14:59 schreef Gripper het volgende:

[..]

W' rom nie?

Maar ik zal die tip van Sirdanilot eens proberen, beetje eiwit. Wordt ie vast steviger van. En zou ik dat eiwit eerst luchtig klopen, of gewoon "nat" door de kruidenmix heen draaien?
Je zou ei kunnen proberen, of wat zetmeel (bloem, aardappelmeel) maar ik kan je zo niet voorspellen of dat het gewenste resultaat heeft.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 januari 2017 @ 15:11:10 #156
414785 sirdanilot
pi_167856845
Ik zou het eiwit nat doen, niet kloppen. En alleen een beetje zodat het plakt, niet te veel.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 3 januari 2017 @ 17:05:20 #157
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_167859323
Ik heb een knolselderij gekocht. Wat is de lekkerste manier om deze klaar te maken?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 januari 2017 @ 17:10:13 #158
414785 sirdanilot
pi_167859425
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 17:05 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik heb een knolselderij gekocht. Wat is de lekkerste manier om deze klaar te maken?
Kun je van alles mee doen. Kan in de erwtensoep, kan in allerlei soepen, stoofpotten etc.

Zou hem zelf gewoon slachten, in blokjes snijden, in weinig water koken (veel mensen maken de fout om dingen in té veel water te koken waardoor de smaak verloren gaat) en er dan bijvoorbeeld een puree van maken, met boter.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_167859545
Inderdaad puree, al dan niet in combinatie met aardappel.
In de oven (half uur 200 graden) met wat wortel ui en olie en tijm voor lekker geroosterde wintergroenten
hutspot van knolselderij, pastinaak en wortel voor een wat ouderwetsere variant ervan.
knolselderij-pompoensoep
roosteren in de oven met pompoen en rozemarijn en sjalotten dan daarna mengen met spinazi of andere groene bladgroenten voor een salade. overgieten met balsamicoazijn en parmezaanse kaas.

Nou ja zoiets...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  dinsdag 3 januari 2017 @ 17:23:01 #160
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_167859667
Ik ga er denk ik de eerste keer een puree van maken. Kijken of de smaak me bevalt.
Daarna ga ik er eens een in de oven proberen met wat andere groenten.

Dank jullie wel.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 3 januari 2017 @ 17:27:11 #161
414785 sirdanilot
pi_167859755
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 17:23 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik ga er denk ik de eerste keer een puree van maken. Kijken of de smaak me bevalt.
Daarna ga ik er eens een in de oven proberen met wat andere groenten.

Dank jullie wel.
Smaak is sterke selderijsmaak, dus wellicht wat aardappel door je puree doen de eerste keer?

Of je knolselderijpuree serveren met iets dat ook een sterke smaak heeft, zoals een krachtige stoofpot of zo.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_167861300
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 17:23 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik ga er denk ik de eerste keer een puree van maken. Kijken of de smaak me bevalt.
Daarna ga ik er eens een in de oven proberen met wat andere groenten.

Dank jullie wel.
https://www.ah.nl/allerha(...)selderijsoep-met-kip

Dat vind ik wel een aanrader.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Moderator vrijdag 6 januari 2017 @ 15:39:54 #163
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_167926308
Suggestie wat ik hier mee kan? In de oven? In de pan?


Kranplätze müssen verdichtet sein
  vrijdag 6 januari 2017 @ 15:45:09 #164
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_167926425
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 15:39 schreef derLudolf het volgende:
Suggestie wat ik hier mee kan? In de oven? In de pan?


[ afbeelding ]
Op kamertemperatuur laten komen
Peperen en zouten,
Aanbraden in de pan en dan in een lauwwarme oven parkeren tot de kerntemp van ongevee 55 graden heeft (Medium rare) of bij gebrek aan kerntempthermometer, met je vinger op het vlees duwen
Voelt het aan als je wang -> Rood
Voelt het aan als je bovenlip -> Medium rare
Voelt het aan als het puntje van je neus -> well done
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 6 januari 2017 @ 17:24:56 #165
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_167928822
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 15:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Op kamertemperatuur laten komen
Peperen en zouten,
Aanbraden in de pan en dan in een lauwwarme oven parkeren tot de kerntemp van ongevee 55 graden heeft (Medium rare) of bij gebrek aan kerntempthermometer, met je vinger op het vlees duwen
Voelt het aan als je wang -> Rood
Voelt het aan als je bovenlip -> Medium rare
Voelt het aan als het puntje van je neus -> well done
Top, ga ik morgen even doen :9
Wat is een lauwwarme oven?. Kernthermometer heb ik ergens liggen :)
Kranplätze müssen verdichtet sein
  vrijdag 6 januari 2017 @ 18:26:40 #166
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_167929827
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 17:24 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Top, ga ik morgen even doen :9
Wat is een lauwwarme oven?. Kernthermometer heb ik ergens liggen :)
100-120 graden, moet egaal warm worden zonder dat het te snel gaat.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 januari 2017 @ 12:18:42 #167
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_168156016
Ik heb gisteren een lamsbout uit de vriezer gehaald. Daar wil ik een stoof van maken. Mooi recept?
Laffe huichelaar
  zondag 15 januari 2017 @ 12:26:21 #168
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_168156223
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 12:18 schreef timmmmm het volgende:
Ik heb gisteren een lamsbout uit de vriezer gehaald. Daar wil ik een stoof van maken. Mooi recept?
Bout als stoof, okay, zou hem ontbenen en als braadstuk bereiden, maar stoven kan ook.
Aan grove stukken snijden, zouten en peperen, aanbraden in kleine hoeveelheden dat het mooi bruin wordt. Vlees apart nemen, In het braadvet ui aanzetten.
Blussen met een fles rode wijn, gehakte knoflook, rozemarijn en thijm toevoegen, eventueel een twee eetlepels honing. Vlees weer toevoegen en aan de kook brengen.
Je kan hier van alles aan toevoegen, tomaat, peen, of dadels, vijgen. Lekker paar uur laten pruttelen.
Als je dadels en of vijgen toevoegt, kan je ook wat kaneel en kardemom toevoegen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 januari 2017 @ 14:56:16 #169
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_168160964
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2017 12:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Bout als stoof, okay, zou hem ontbenen en als braadstuk bereiden, maar stoven kan ook.
Aan grove stukken snijden, zouten en peperen, aanbraden in kleine hoeveelheden dat het mooi bruin wordt. Vlees apart nemen, In het braadvet ui aanzetten.
Blussen met een fles rode wijn, gehakte knoflook, rozemarijn en thijm toevoegen, eventueel een twee eetlepels honing. Vlees weer toevoegen en aan de kook brengen.
Je kan hier van alles aan toevoegen, tomaat, peen, of dadels, vijgen. Lekker paar uur laten pruttelen.
Als je dadels en of vijgen toevoegt, kan je ook wat kaneel en kardemom toevoegen.
Topshow, hij staat op. 3 uur is wel genoeg denk ik?
Laffe huichelaar
  zondag 15 januari 2017 @ 15:05:42 #170
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_168161237
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2017 14:56 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Topshow, hij staat op. 3 uur is wel genoeg denk ik?
Ja, niet te hard laten koken, moet glimlachen, niet schateren
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 15 januari 2017 @ 15:06:38 #171
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_168161275
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2017 14:56 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Topshow, hij staat op. 3 uur is wel genoeg denk ik?
Dat verschilt per lam. Ik zou na een uurtje eens proeven. En dan beslissen nog een half uurtje, uurtje of meer.
pi_169268567
Hoi! Vraagje, ik had laatst pannenkoekjes gemaakt van banaan, ei en havermout. Dat was mega lekker, ik vroeg me af of ik er ook chocoladepannenkoeken van kan maken door er cacao (en evt wat suiker) doorheen te doen? En zo ja, hoeveel? De verhoudingen waren uit mn hoofd 200 gr banaan op 110 gram ei en 50 gram havermout. Alle tips zijn welkom :)
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_169270032
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 19:07 schreef PluisigNijntje het volgende:
uit mn hoofd 200 gr banaan op 110 gram ei en 50 gram havermout
Dan moet je daar precies 65 gram pure chocolade door raspen. Dan worden ze precies goed. Nooit meer dan dat.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_169270098
:')
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  vrijdag 3 maart 2017 @ 21:20:59 #175
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169272105
Hoe meer chocolade, hoe lekkerer. Wel pure gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169280484
Piet ik heb 4 kwartels bij de Sligro meegenomen,Ik wou ze vanavond met peper en zout aanbakken.Dan omwikkelen met pancetta en dan de oven in voor 15 minuten.Maar jij hebt vast nog wel een ander recept in je hoofd.
  zaterdag 4 maart 2017 @ 11:34:36 #177
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169280529
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 11:31 schreef ausweiss het volgende:
Piet ik heb 4 kwartels bij de Sligro meegenomen,Ik wou ze vanavond met peper en zout aanbakken.Dan omwikkelen met pancetta en dan de oven in voor 15 minuten.Maar jij hebt vast nog wel een ander recept in je hoofd.
Klinkt prima, let wel goed op hoe goed ze schoongemaakt zijn van binnen, anders is het een bittere ervaring.
Zal ff kijken naar recepten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169282238
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 11:34 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Klinkt prima, let wel goed op hoe goed ze schoongemaakt zijn van binnen, anders is het een bittere ervaring.
Zal ff kijken naar recepten
Bedankt voor de tip,Zal ze even goed napluizen en schoonspoelen.
  zaterdag 4 maart 2017 @ 13:54:23 #179
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169282632
Ga je je kwartels vullen? Het is idd goed ze met panchetta of spek te omwikkelen. Een kwartier in een voorverwarmde oven is aan de korte kant. Prik er even in met een sate prikker, sap moet licht roze van kleur zijn en dan zijn ze nog rose aan de binnenkant. Wil je ze helemaal gaar hebben dan moet het sap meer gelig zijn.
Je kan ze ook in de pan braden in ruim boter. Verder verschillen de recepten die ik heb vooral in de saus en de vulling, bereiden heeft men het alleen over roosteren in de oven of braden in de pan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169284501
Ze vullen dat doe ik de volgende keer,Wou ze nu eerst aanbraden en dan de oven in doen.En ja idd ff met de prikker.Maak er wel een dragonsaus bij,Aardappel kroketjes(volgende keer weer eens zelf maken,Die gepaneerde zijn bijna nergens meer te krijgen),Zuurkool en aangemaakte andijvie.
pi_169321324
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 21:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Hoe meer chocolade, hoe lekkerer. Wel pure gebruiken
Ik heb uiteindelijk op een recept van 8 bananen/8 eieren/180gr havermout 200 gram 85% pure chocolade gebruikt. En ze zijn heerlijk geworden :)
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_169357246
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 11:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, dat is zo. Raar dat je daar niks van gemerkt hebt...
Ik merk het al 19 jaar niet. heb hier zelf al 19 jaar lang ongeveer 100 kippen rondlopen van het zelfde ras.
Al jaren hetzelfde voer, en doe niets anders dan anders.
De ene keer zijn ze goed te pellen, en de andere keer trek je het halve ei kapot. Dus hoe het komt, ik weet het niet, en volgens mij komen we er nooit achter want het hele internet staat vol met van alles en nog wat. Kwestie van geluk :) of het ligt zoals eerder gezegd aan de kip
  zondag 26 maart 2017 @ 13:44:50 #183
160841 ausweiss
Weist aus
pi_169789454
Piet ik heb van de week scharrel varkenswang gekocht,Van de kinder/stadsboerderij.Hier van ga ik lekker stoofvlees maken,Maar heb er ook een schijf van de hiel bij gekregen.Jij hebt vast nog wel een leuk en smakelijk idee.


  zondag 26 maart 2017 @ 13:51:02 #184
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169789587
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 13:44 schreef ausweiss het volgende:
Piet ik heb van de week scharrel varkenswang gekocht,Van de kinder/stadsboerderij.Hier van ga ik lekker stoofvlees maken,Maar heb er ook een schijf van de hiel bij gekregen.Jij hebt vast nog wel een leuk en smakelijk idee.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
De wangen stoof ik altijd in rode wijn, daar gaat dan bij mij zeekraal bij, maakt het meer umami.
Een varkershiel, die zou ik een paar dagen pekelen en dan braden. Zit de zwoerd er nog aan? Die wordt heerlijk als je heb nadat hij gaar is nog even onder de grill legt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 26 maart 2017 @ 14:02:35 #185
160841 ausweiss
Weist aus
pi_169789806
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 13:51 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De wangen stoof ik altijd in rode wijn, daar gaat dan bij mij zeekraal bij, maakt het meer umami.
Een varkershiel, die zou ik een paar dagen pekelen en dan braden. Zit de zwoerd er nog aan? Die wordt heerlijk als je heb nadat hij gaar is nog even onder de grill legt.
Bedankt,Ja het zwoerd zit er nog aan.Jij hebt vast wel een goed recept voor pekel.
  zondag 26 maart 2017 @ 14:36:28 #186
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169790502
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 13:44 schreef ausweiss het volgende:
Piet ik heb van de week scharrel varkenswang gekocht


Ik kan me vergissen, maar volgens mij moeten de wangen er nog uitgesneden worden.
  zondag 26 maart 2017 @ 14:51:38 #187
160841 ausweiss
Weist aus
pi_169790825
quote:
1s.gif Op zondag 26 maart 2017 14:36 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik kan me vergissen, maar volgens mij moeten de wangen er nog uitgesneden worden.
Klopt ik ga er zo mee aan de slag
  zondag 26 maart 2017 @ 15:32:20 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169791604
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 14:02 schreef ausweiss het volgende:

[..]

Bedankt,Ja het zwoerd zit er nog aan.Jij hebt vast wel een goed recept voor pekel.
Water, zout (zoveel dat het smaakt als zoute soep) Jeneverbes, peperkorrel en laurierblad, azijn of citroensap zodat het wat is voorkomt ongewensde bacteriën.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 26 maart 2017 @ 23:43:57 #189
160841 ausweiss
Weist aus
pi_169804821
quote:
1s.gif Op zondag 26 maart 2017 15:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Water, zout (zoveel dat het smaakt als zoute soep) Jeneverbes, peperkorrel en laurierblad, azijn of citroensap zodat het wat is voorkomt ongewensde bacteriën.
Dank!,Maar wat een crime is dat zeg het uitsnijden en ontvliezen van die wangen.Koop ze volgende keer wel schoon,Er bleef ook niet erg veel vlees over.Dus heb ik de overgebleven huid met vet ook meer in de pekel gelegd.Wil niks verspillen,Die rooster ik van de week wel
  zondag 26 maart 2017 @ 23:46:17 #190
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169804882
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 23:43 schreef ausweiss het volgende:

[..]

Dank!,Maar wat een crime is dat zeg het uitsnijden en ontvliezen van die wangen.Koop ze volgende keer wel schoon,Er bleef ook niet erg veel vlees over.Dus heb ik de overgebleven huid met vet ook meer in de pekel gelegd.Wil niks verspillen,Die rooster ik van de week wel
Lekker
Het vet uitsmelten en daar aardappels in bakken, jum
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169805563
Roodbaars Piet?
  maandag 27 maart 2017 @ 00:25:28 #192
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169805573
quote:
0s.gif Op zondag 26 maart 2017 23:43 schreef ausweiss het volgende:

[..]

Maar wat een crime is dat zeg het uitsnijden en ontvliezen van die wangen.
Ja, dat had ik al eens gehoord ja. :P
Daarom verschilt de prijs ook nogal van schoongemaakte of niet. :)
  maandag 27 maart 2017 @ 00:27:50 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169805610
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 00:24 schreef yue het volgende:
Roodbaars Piet?
Wat is er met roodbaars?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169805645
quote:
1s.gif Op maandag 27 maart 2017 00:25 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, dat had ik al eens gehoord ja. :P
Daarom verschilt de prijs ook nogal van schoongemaakte of niet. :)
haha ja dat zal vast wel,deze waren 9 euro de kg.Heb er van de kilo iets van 350 gram maar af gekregen.Morgen eens bij mijn slager vragen wat schoongemaakte kosten.
  maandag 27 maart 2017 @ 08:23:08 #195
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_169807663
Dure wangetjes! :)
pi_169811795
quote:
1s.gif Op maandag 27 maart 2017 00:27 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat is er met roodbaars?
Hoe zou jij het klaarmaken
  maandag 27 maart 2017 @ 13:19:33 #197
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169811899
quote:
1s.gif Op maandag 27 maart 2017 13:14 schreef yue het volgende:

[..]

Hoe zou jij het klaarmaken
Ontschubben, vinnen eraf knippen, de ingewanden verwijderen en goed uitspoelen, droogdeppen met keukenpapier, vullen met groene kruiden, stuk citroen, knoflook, huid insnijden en inwrijven met wat zout en peper, grillen op de BBQ
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169812490
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 13:19 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ontschubben, vinnen eraf knippen, de ingewanden verwijderen en goed uitspoelen, droogdeppen met keukenpapier, vullen met groene kruiden, stuk citroen, knoflook, huid insnijden en inwrijven met wat zout en peper, grillen op de BBQ
Zo dan! O+ :Y)
pi_169820142
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 08:23 schreef RobinOok het volgende:
Dure wangetjes! :)
Ja maar ze waren super zacht,en vond een verstopte speekselklier die mee gestoofd was.Heb hem gewoon opgegeten,smaakte niet slecht.
pi_169843697
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 13:19 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ontschubben, vinnen eraf knippen, de ingewanden verwijderen en goed uitspoelen, droogdeppen met keukenpapier, vullen met groene kruiden, stuk citroen, knoflook, huid insnijden en inwrijven met wat zout en peper, grillen op de BBQ
Dat klinkt lekker. Het weer wordt nu gelukkig perfect hiervoor. Dankje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')