Eens hoor! Als ik de rest van mijn leven nog maar bier van één brouwerij mocht drinken, dan ging ik voor de Rochefortsquote:Op maandag 31 oktober 2016 20:38 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Rochefort al eens geprobeerd? Chimay? St Bernardus? Stuk voor stuk vergelijkbaar met Westmalle en goed verkrijgbaar... maar allemaal veel lekkerder dan Westmalle, naar mijn bescheiden mening.
Is wel vooral grapefruit, maar wel erg lekker ja.quote:Op maandag 31 oktober 2016 20:41 schreef PrideoftheSouth het volgende:
En qua IPA's: probeer eens een Elvis Juice van Brewdog. Goed verkrijgbaar, en schijnt best goed te zijn (voor 'supermarkt'-begrippen)...heb hem zelf trouwens ook nog niet op.
Die basil zou ik eens een jaar of 5 laten liggen, misschien dat ie dan drinkbaar wordt.quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:16 schreef opperkleurder het volgende:
Eerste levering van het Mikkeller abo gaat het volgende bevatten:
Mikkeller Dry Stout
Mikkeller 20
Mikkeller Beer Hop Breakfast
Alexander (אלכסנדר) colab with Mikkeller The Beer of Milk & Honey
Mikkeller SpontanFigs
Mikkeller colab with Lindemans SpontanBasil
Mikkeller Winbic
Amager La Santa Muerte
Gematigd tevreden. Die SpontanBasil heb ik nog een fles van staan.
Zo beroerd is het niet met een pastatje pesto.quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:22 schreef Saind het volgende:
[..]
Die basil zou ik eens een jaar of 5 laten liggen, misschien dat ie dan drinkbaar wordt.
Had je op hele andere dingen gehoopt?quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:16 schreef opperkleurder het volgende:
Eerste levering van het Mikkeller abo gaat het volgende bevatten:
Mikkeller Dry Stout
Mikkeller 20
Mikkeller Beer Hop Breakfast
Alexander (אלכסנדר) colab with Mikkeller The Beer of Milk & Honey
Mikkeller SpontanFigs
Mikkeller colab with Lindemans SpontanBasil
Mikkeller Winbic
Amager La Santa Muerte
Gematigd tevreden. Die SpontanBasil heb ik nog een fles van staan.
Dry Stout en nog een SpontanBasil hadden van mij niet gehoeven, maar de rest klinkt interessant. De rest lijkt me wel relaxt. Twee hopbommen, een milkstout, een zuurtje, een saisonachtige en nog een mooi zwaar bier voor de donkere dagen.quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:26 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Had je op hele andere dingen gehoopt?
Ik was geen fan toen in Itterbeek, en vind het eigenlijk te duur om nog een fles te kopen voor bij het eten. Maar ik kan me voorstellen dat ie dan beter is.quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:24 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Zo beroerd is het niet met een pastatje pesto.
Dat is dan ook direct het grote voordeel van Mikkeller; ze hebben genoeg (goede) variatie te bieden.quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:36 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Dry Stout en nog een SpontanBasil hadden van mij niet gehoeven, maar de rest klinkt interessant. De rest lijkt me wel relaxt. Twee hopbommen, een milkstout, een zuurtje, een saisonachtige en nog een mooi zwaar bier voor de donkere dagen.
Zie TT vorige topic.quote:Op dinsdag 1 november 2016 15:41 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Dat is dan ook direct het grote voordeel van Mikkeller; ze hebben genoeg (goede) variatie te bieden.
Dat is nog eens stelling nemen.quote:
Als je eens in Brussel bent moet je tegen de eigenaar van Moeder Lambic over Mikkeller beginnen.quote:Op dinsdag 1 november 2016 16:03 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Dat is nog eens stelling nemen.
quote:Op dinsdag 1 november 2016 16:05 schreef Saind het volgende:
[..]
Als je eens in Brussel bent moet je tegen de eigenaar van Moeder Lambic over Mikkeller beginnen.
Zorg dat je een vol glas hebt.
Prachtig relaas van een half uur gegarandeerd.
quote:Op dinsdag 1 november 2016 16:09 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Zie ook deze poster bijv.
Ik neem aan dat dit gaat over het stukje in de linkerbovenhoek?quote:Op dinsdag 1 november 2016 16:09 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Zie ook deze poster bijv.
Kloptquote:Op dinsdag 1 november 2016 16:47 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Ik neem aan dat dit gaat over het stukje in de linkerbovenhoek?
Ik kan me overigens heel goed voorstellen dat die ontwikkeling gevoelig ligt bij de traditionele bierbrouwers. Zeker in de regio waarin het wemelt van de tradities als het gaat om bierbrouwen. Aan de andere kant: ik vind dat revolutionaire ook wel wat hebben.quote:
Punt is dat Mikkel geen brouwer is. Hij weigert zelfs te brouwen.quote:Op dinsdag 1 november 2016 16:59 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Ik kan me overigens heel goed voorstellen dat die ontwikkeling gevoelig ligt bij de traditionele bierbrouwers. Zeker in de regio waarin het wemelt van de tradities als het gaat om bierbrouwen. Aan de andere kant: ik vind dat revolutionaire ook wel wat hebben.
En toch slaat het aan, en vast niet alleen om de vrolijke etiketjes. Hij doet toch iets goed, met die receptjes van 'm...quote:Op dinsdag 1 november 2016 17:08 schreef Saind het volgende:
[..]
Punt is dat Mikkel geen brouwer is. Hij weigert zelfs te brouwen.
Hij maakt recepten, die stuurt ie op naar de Proef of ergens anders en die brouwen 't voor 'm. Hij wil niet brouwen, vind ie niet nodig ofzo.
Heeft niets met brouwen te maken imo.
Van die 1000 bieren zijn er altijd wel een paar goed maar het meeste is middelmatig en alles is overpriced.quote:Op dinsdag 1 november 2016 17:15 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
En toch slaat het aan, en vast niet alleen om de vrolijke etiketjes. Hij doet toch iets goed, met die receptjes van 'm...
Zoveel heb ik niet van ze gedronken. En dat laatste is zeker waar, zeker als je nagaat dat ze dus geen eigen brouwerij hoeven te bekostigen en de transportkosten ook beperkt zijn als ik hun bier in Essen wil kopen.quote:Op dinsdag 1 november 2016 17:26 schreef Saind het volgende:
[..]
Van die 1000 bieren zijn er altijd wel een paar goed maar het meeste is middelmatig en alles is overpriced.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |