abonnement Unibet Coolblue
  maandag 10 oktober 2016 @ 10:55:57 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165868850
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165869045
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 10:27 schreef Szura het volgende:
AP heeft het nota bene zelf nog gerapporteerd

[ afbeelding ]
Zie je de datum? En sinds wanneer vecht Rusland al mee?

De Russen zijn in de herfst van 2015 Assad te hulp gekomen om zijn positie veilig te stellen en dat werd gedaan door voornamelijk stellingen van 'niet' IS groepen aan te vallen. Pas ndat Assad's positie was veilig gesteld is men hier en daar ook IS gaan bombarderen. Het is gewoon grote larie door te stellen dat Rusland/Assad daarvoor IS aanviel.

Ja, je schrijft 'niet', en dat is inderdaad onjuist. 'Soms', en 'hier en daar' zijn toepasselijkere termen. Maar IS was in de herfst van 2015 niet het primaire doel. En juist doordat het niet het primaire doel was en andere groepen gebombardeerd werden konden deze groepen zelf geen vuist maken tegen IS, ofwel werd in die periode gewild of ongewild IS zelfs geholpen. :(
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  maandag 10 oktober 2016 @ 11:08:44 #3
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165869096
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 11:06 schreef Montagui het volgende:

[..]

Zie je de datum? En sinds wanneer vecht Rusland al mee?

De Russen zijn in de herfst van 2015 Assad te hulp gekomen om zijn positie veilig te stellen en dat werd gedaan door voornamelijk stellingen van 'niet' IS groepen aan te vallen. Pas ndat Assad's positie was veilig gesteld is men hier en daar ook IS gaan bombarderen. Het is gewoon grote larie door te stellen dat Rusland/Assad daarvoor IS aanviel.

Ja, je schrijft 'niet', en dat is inderdaad onjuist. 'Soms', en 'hier en daar' zijn toepasselijkere termen. Maar IS was in de herfst van 2015 niet het primaire doel. En juist doordat het niet het primaire doel was en andere groepen gebombardeerd werden konden deze groepen zelf geen vuist maken tegen IS, ofwel werd in die periode gewild of ongewild IS zelfs geholpen. :(
Nou dan zijn we toch klaar...

Die discussie over gradaties heb ik hier al 9x gevoerd, geen zin in nog een aflevering.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165869398
Ging iemand hier de OP nog aanpassen/bijwerken/verbeteren of herinner ik mij dat verkeerd?

(Ik vind al die onnodige plaatjes irritant, o.a. omdat het bandbreedte kost en veel scrollen is.)

[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 10-10-2016 11:24:30 ]
pi_165869657
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 11:24 schreef zarGon het volgende:
Ging iemand hier de OP nog aanpassen/bijwerken/verbeteren of herinner ik mij dat verkeerd?

(Ik vind al die onnodige plaatjes irritant, o.a. omdat het bandbreedte kost en veel scrollen is.)
Ja ik was het van plan maar het duurt nogal een tijdje. :P
Hopelijk ben ik ergens deze week er klaar mee.
NEE!
pi_165869720
quote:
1s.gif Op maandag 10 oktober 2016 11:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Nou dan zijn we toch klaar...

Die discussie over gradaties heb ik hier al 9x gevoerd, geen zin in nog een aflevering.
Niettemin is dat strategisch nogal van belang. Maar wat jij wil.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:53:24 #7
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165871064
Terroristen gaan een nieuw offensief op Aleppo lanceren.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 10 oktober 2016 @ 12:53:37 #8
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165871066
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 11:43 schreef Montagui het volgende:

[..]

Niettemin is dat strategisch nogal van belang. Maar wat jij wil.
Het is evident waarom de Russen en Assad zich minder op IS richten. IS zit niet in de meest vitale gebieden voor de staat (Damascus, Aleppo, Latakia, noord Hama). Voorheen viel ook Daraa daaronder. Deze gebieden heeft Assad nodig om Syri berhaupt nog een staat te kunnen noemen en zijn regering daar enige legitimiteit aan te laten ontlenen.

Toen ze wel in wat meer belangrijke gebieden zaten (Palmyra, Kweires) werden ze ook aangepakt m.b.v. Rusland.
pi_165872287
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 11:24 schreef zarGon het volgende:
Ging iemand hier de OP nog aanpassen/bijwerken/verbeteren of herinner ik mij dat verkeerd?

(Ik vind al die onnodige plaatjes irritant, o.a. omdat het bandbreedte kost en veel scrollen is.)
Koop een betere computer. ;)
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 10 oktober 2016 @ 13:59:37 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165872468
@AP_Politics
AP deleted a tweet saying Trump was wrong that Syria's Assad is fighting ISIS. His remark is only partially true. A new tweet is upcoming.

@AP_Politics
#APFactCheck: Trump’s remark that Syria's Assad is fighting Islamic State militants is only partially true. #debate apne.ws/2dFFNN8

Hahahaha :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 10 oktober 2016 @ 14:03:33 #11
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165872555
MIG29_ twitterde op maandag 10-10-2016 om 13:26:07 Syrian AirForces after strike Jound Al-Aqsa points North Hama https://t.co/IRMuptRhfg reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 10 oktober 2016 @ 14:05:08 #12
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165872580
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 13:59 schreef Szura het volgende:
@AP_Politics
AP deleted a tweet saying Trump was wrong that Syria's Assad is fighting ISIS. His remark is only partially true. A new tweet is upcoming.

@AP_Politics
#APFactCheck: Trump’s remark that Syria's Assad is fighting Islamic State militants is only partially true. #debate apne.ws/2dFFNN8

Hahahaha :') :')
Het is waar of niet waar. Ze vechten tegen IS, dat is wat Trump zei. Hij zei niet "Assad mainly fights against IS" ofzo, want dan was het wel onjuist geweest.

Wat een halvies.
pi_165872915
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 13:51 schreef HSG het volgende:

[..]

Koop een betere computer. ;)
Ja, want bandbreedte en scrollen hebben echt wat met de rekenkracht van een computer te maken.
pi_165874700
T-FSA lijkt te focussen op het noorden van de Sawran/Dabiq-pocket, in plaats van het sluiten van de pocket in het zuiden (Akhtarin - Mare).

Zou dit een reden hebben? Uitweg bieden zodat ze IS'ers niet vechten tot de dood, of zo?
pi_165874813
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 16:22 schreef zarGon het volgende:
T-FSA lijkt te focussen op het noorden van de Sawran/Dabiq-pocket, in plaats van het sluiten van de pocket in het zuiden (Akhtarin - Mare).

Zou dit een reden hebben? Uitweg bieden zodat ze IS'ers niet vechten tot de dood, of zo?
Alles is in scene gezet. Turken en IS werken gewoon samen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165875481
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 16:33 schreef HSG het volgende:

[..]

Alles is in scene gezet. Turken en IS werken gewoon samen.
Begrijp niet dat jij nog geen ban hebt met je Turkije haat, continu het zelfde gelul wat ook nog eens onwaar is
pi_165875548
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 17:18 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Begrijp niet dat jij nog geen ban hebt met je Turkije haat, continu het zelfde gelul wat ook nog eens onwaar is
Hiervoor word ik niet geband maar als jij schijt hebt aan de vrijheid van meningsuiting dan moet je hier niet zijn.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165875650
Buit van vandaag in het noorden:

pi_165875674
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 16:22 schreef zarGon het volgende:
T-FSA lijkt te focussen op het noorden van de Sawran/Dabiq-pocket, in plaats van het sluiten van de pocket in het zuiden (Akhtarin - Mare).

Zou dit een reden hebben? Uitweg bieden zodat ze IS'ers niet vechten tot de dood, of zo?
IS insluiten betekent dat je een gebied met 2 fronten krijgt, teveel risico voor FSA.
pi_165876335


Iemand eventuele suggesties wat er in het midden kan anders voor de banner van een eventuele nieuwe OP (met algehele tijdslijnen etc)?
Voel me nogal inspiratieloos vandaag. :P
NEE!
pi_165878949
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 11:06 schreef Montagui het volgende:

[..]

Zie je de datum? En sinds wanneer vecht Rusland al mee?

De Russen zijn in de herfst van 2015 Assad te hulp gekomen om zijn positie veilig te stellen en dat werd gedaan door voornamelijk stellingen van 'niet' IS groepen aan te vallen. Pas ndat Assad's positie was veilig gesteld is men hier en daar ook IS gaan bombarderen. Het is gewoon grote larie door te stellen dat Rusland/Assad daarvoor IS aanviel.

Ja, je schrijft 'niet', en dat is inderdaad onjuist. 'Soms', en 'hier en daar' zijn toepasselijkere termen. Maar IS was in de herfst van 2015 niet het primaire doel. En juist doordat het niet het primaire doel was en andere groepen gebombardeerd werden konden deze groepen zelf geen vuist maken tegen IS, ofwel werd in die periode gewild of ongewild IS zelfs geholpen. :(
IS was ook bijzaak in de eerste periode. Logisch, want die vormde niet direct een bedreiging voor de Syrische staat. De andere terroristengroepen, die wij eufemistisch "rebellen" noemen wel.

Die moesten eerst aangepakt worden, daarna pas IS. IS was zelfs in eerste instantie een nuttige groep, omdat zij ook streden tegen de andere terroristen die direct de Syrische overheid bedreigden, waardoor de terroristen zichzelf verzwakten, bovendien werden zij al verzwakt door de westerse coalitie. Uiteindelijk moeten alle terroristen natuurlijk aangepakt worden in Syrie.
pi_165886434
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 13:59 schreef Szura het volgende:
@AP_Politics
AP deleted a tweet saying Trump was wrong that Syria's Assad is fighting ISIS. His remark is only partially true. A new tweet is upcoming.

@AP_Politics
#APFactCheck: Trump’s remark that Syria's Assad is fighting Islamic State militants is only partially true. #debate apne.ws/2dFFNN8

Hahahaha :') :')
AP is gewoon achterlijk.
:')
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 11:44:54 #23
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165891413
SAA pakt Kawbab terug
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165892350
RT_com twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 12:33:27 BREAKING: Putin cancels visit to France amid Syria tensions https://t.co/ivWymiMsW4 https://t.co/klOAZAlcq3 reageer retweet
pi_165895127


FSA neemt Sawran vandaag mogelijk in, er blijft nog weinig ruimte over rond Dabiq.
pi_165895318
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 15:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

FSA neemt Sawran vandaag mogelijk in, er blijft nog weinig ruimte over rond Dabiq.
Innemen die hap. Met hun domme prophecy.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 15:59:13 #27
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165895333
Salafisten worden vervangen door Salafisten?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 16:04:38 #28
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_165895416
http://www.nu.nl/buitenla(...)offensief-mosul.html

Wat voor spel speelt turkije hier? Tegen de uitdrukkelijke wil van de legitieme iraakse regering een militair offensief tegen de tweede stad van Irak? Een iraakse regering die gesteund wordt door alle navo bondgenoten? Als ik abadi was zou ik de navo luchtmachten in Irak meteen vragen om turkse troepen te bombarderen.. weet je meteen aan wiens kant die staan.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_165895828
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:04 schreef nixxx het volgende:
http://www.nu.nl/buitenla(...)offensief-mosul.html

Wat voor spel speelt turkije hier? Tegen de uitdrukkelijke wil van de legitieme iraakse regering een militair offensief tegen de tweede stad van Irak? Een iraakse regering die gesteund wordt door alle navo bondgenoten? Als ik abadi was zou ik de navo luchtmachten in Irak meteen vragen om turkse troepen te bombarderen.. weet je meteen aan wiens kant die staan.
Turkije vecht tegen isis en niet tegen de Iraakse regering, zoals toen het Westen deed tegen Saddam(legitieme Iraakse regering).
Turkije is NAVO. NAVO vragen om NAVO te bombarderen? Yeah right.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165895988
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:27 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Turkije vecht tegen isis en niet tegen de Iraakse regering, zoals toen het Westen deed tegen Saddam(legitieme Iraakse regering).
Turkije is NAVO. NAVO vragen om NAVO te bombarderen? Yeah right.
Maar zomaar andere landen binnenvallen mag blijkbaar wel.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165895989
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:04 schreef nixxx het volgende:
http://www.nu.nl/buitenla(...)offensief-mosul.html

Wat voor spel speelt turkije hier? Tegen de uitdrukkelijke wil van de legitieme iraakse regering een militair offensief tegen de tweede stad van Irak? Een iraakse regering die gesteund wordt door alle navo bondgenoten? Als ik abadi was zou ik de navo luchtmachten in Irak meteen vragen om turkse troepen te bombarderen.. weet je meteen aan wiens kant die staan.
quote:
He won't make more enemies than friends. The region is complicated. There are historical issues (Ottoman empire), ethnic issues (Kurdish problem, Turkmen problem) and sectarian issues (Shia vs. Sunni).

Iraqi government has improved treameondously from Maliki's time in army performance and discourse. It talks about being more inclussive and tells a story of all sects coming together to fight the horrible ISIS monster. But less we forget ISIS did not appear in a vacuum: ISIS is overwhelmingly Iraqi Sunnis, former Baath sympathisers, a coallition of al-Anbar, Ninevh and Salahuddin tribes. ISIS is losing badly in Iraq so now more people are showing support for the government cuz who wants to be behind a loser? But when ISIS was close to storming Baghdad they had a lot of support after the disastrous policies inacted by Maliki.

Now, people in Mosul are fed up of ISIS to their heads, because of their brutality and because they can't bring stability, just aistrikes and misery.

BUT, Sunnis in Mosul are also afraid of being persecuted by Shias after the city is taken over. I don't know if they have reason to fear. I have read that families of ISIS soldiers are having a hard time in Al-Anbar after government took over. So Turkey thinks it can come in and act as a protector for the Sunnis and the Turkmen and KRG sympathizing Kurdish in the region. Do the same as they did in N. Aleppo. Takeover ISIS, bring food electricity, win support. And then what? They'll give the territory back when they feel they have a friendly government in power. It's a cunning strategy but not a stupid one, especially when Iran is in the same game of being the region's kingmaker.

https://www.reddit.com/r/(...)ate_in_mosul/d8n65wl.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 16:37:32 #32
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_165895992
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_165896126
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:37 schreef HSG het volgende:

[..]

Maar zomaar andere landen binnenvallen mag blijkbaar wel.
isis en pkk bestrijden 'zomaar' noemen
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165896148
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:47 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

isis en pkk bestrijden 'zomaar' noemen
Turkije doet gewoon aan landjepik.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165896440
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:04 schreef nixxx het volgende:
http://www.nu.nl/buitenla(...)offensief-mosul.html

Wat voor spel speelt turkije hier? Tegen de uitdrukkelijke wil van de legitieme iraakse regering een militair offensief tegen de tweede stad van Irak? Een iraakse regering die gesteund wordt door alle navo bondgenoten? Als ik abadi was zou ik de navo luchtmachten in Irak meteen vragen om turkse troepen te bombarderen.. weet je meteen aan wiens kant die staan.
Misschien moet Irak dan eens een keer alle Irakezen in eigen land houden, elke 5-10 jaar mag Turkije Irakezen gaan opvangen omdat ze weer eens elkaar aan het uitmoorden zijn. Overigens die opmerking over bombarderen van Turkse troepen _O- _O- _O- _O-
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 17:06:52 #36
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165896457
Turkije moet gewoon zichzelf ontmantelen
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 17:11:03 #37
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_165896523
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 16:27 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Turkije vecht tegen isis en niet tegen de Iraakse regering, zoals toen het Westen deed tegen Saddam(legitieme Iraakse regering).
Turkije is NAVO. NAVO vragen om NAVO te bombarderen? Yeah right.
dat kan wel zijn maar als de regering je vertelt om je erbuiten te houden en je doet dat niet...dan ben je verkeerd bezig en moet je niet gaan zeuren als de irakis je afschieten.
Net zoals de Amerikanen in Syri eigenlijk geen poot hebben om op te staan als saa ze afschiet.

Als Amerika weigert om turken die illegaal in irak zijn te bombarderen geven ze aan dat die turken daar met hun instemming zijn. Dan zou ik als Iraakse premier alle buitenlandse militairen vriendelijk verzoeken om op te donderen en het lekker zelf op gaan lossen. Desnoods eens met isis gaan praten om het samen op te lossen en een vredesakkoord te sluiten. "Vrienden" die ongewenste gasten je land binnen laten vallen kun je beter kwijt zijn.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_165896587
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 17:11 schreef nixxx het volgende:

[..]

dat kan wel zijn maar als de regering je vertelt om je erbuiten te houden en je doet dat niet...dan ben je verkeerd bezig en moet je niet gaan zeuren als de irakis je afschieten.
Net zoals de Amerikanen in Syri eigenlijk geen poot hebben om op te staan als saa ze afschiet.

Als Amerika weigert om turken die illegaal in irak zijn te bombarderen geven ze aan dat die turken daar met hun instemming zijn. Dan zou ik als Iraakse premier alle buitenlandse militairen vriendelijk verzoeken om op te donderen en het lekker zelf op gaan lossen. Desnoods eens met isis gaan praten om het samen op te lossen en een vredesakkoord te sluiten. "Vrienden" die ongewenste gasten je land binnen laten vallen kun je beter kwijt zijn.
1. Turkije is niet illegaal in Irak, lees je eerst in voor je gaat blaten
2. De regering in Bagdad heeft totaal geen controle over het land, het is voornamelijk Barzani die de beslissingen neemt in het noorden omdat de Iraakse regering met de pik in de hand zich overgaven.

Iedere keer moet Turkije de boel opvangen en in actie komen. Nu gaan de Irakezen weer het fundament leggen voor een nieuwe burgeroorlog en dan moet Turkije maar weer toekijken hoe men over 5-10 jaar weer allemaal mensen moet opvangen?
pi_165896806
SAA en FSA zijn trouwens weer lekker aan het ping pongen in Hama :')

AlKhalidi_news twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 17:06:13 Breaking: Kawkab in reef Hama is liberated again by the mujahideen ... Source: Abna Al Sham reageer retweet
En dat terwijl er nog een fittie gaande is tussen JAA en AAS _O-
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 18:07:11 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165897363
Ghouta gaat de goede kant, niet lang meer en Tal Kurdi valt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 18:29:19 #41
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165897645
MIG29_ twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 17:13:49 Breaking : Report : Syrian army full controle at Al-Rehhan Town East Gouta . reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165897723
Laat Turkije maar helpen met Mosul. Hoe eerder het valt hoe beter.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 18:43:36 #43
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165897828
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 18:29 schreef Zahreddine het volgende:
MIG29_ twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 17:13:49 Breaking : Report : Syrian army full controle at Al-Rehhan Town East Gouta . reageer retweet
De terroristen rond Damascus moeten zich gewoon overgeven nu. Het is game over voor ze daar. Als ze geven om de burgers geven ze op.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 19:33:05 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165898591
Boris Johnson :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 19:58:21 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165899022
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 17:29 schreef ClapClapYourHands het volgende:
SAA en FSA zijn trouwens weer lekker aan het ping pongen in Hama :')

AlKhalidi_news twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 17:06:13 Breaking: Kawkab in reef Hama is liberated again by the mujahideen ... Source: Abna Al Sham reageer retweet
En dat terwijl er nog een fittie gaande is tussen JAA en AAS _O-
Pro-SAA bronnen zeggen dat de tegenaanval is afgeslagen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 20:17:08 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165899427
Oh en voor al die clowns die roepen dat het Syrisch leger niks tegen ISIS doet:

https://www.almasdarnews.(...)p-southern-damascus/

Offensief tegen ISIS-honden die zich in Yarmouk schuilhouden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 20:35:47 #47
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_165899934
:D
HaiderAlAbadi twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 18:46:16 To @RT_Erdogan: we are not your enemy and we will liberate our land through the determination of our men and not by video calls reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_165900456
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 20:35 schreef Domingesto het volgende:
:D
HaiderAlAbadi twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 18:46:16 To @RT_Erdogan: we are not your enemy and we will liberate our land through the determination of our men and not by video calls reageer retweet
Die comments er onder _O-



Veel praatjes voor een land dat overrompeld werd door IS :')
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 20:57:52 #49
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165900502
Say what?
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 21:03:03 #50
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_165900661
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 20:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Die comments er onder _O-

[ afbeelding ]

Veel praatjes voor een land dat overrompeld werd door IS :')
Wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten. Erdo's voorgaande reactie:
ragipsoylu twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 14:06:12 Erdogan to Iraqi PM Abadi: "They are personally insulting me. Know your place. You aren't my equivalent" https://t.co/G7RQBlbhA6 reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_165900721
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 21:03 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten. Erdo's voorgaande reactie:
ragipsoylu twitterde op dinsdag 11-10-2016 om 14:06:12 Erdogan to Iraqi PM Abadi: "They are personally insulting me. Know your place. You aren't my equivalent" https://t.co/G7RQBlbhA6 reageer retweet
Ipv achteraf praatjes te hebben konden die Irakezen beter vanaf het begin tegen IS vechten, niet achteraf nadat men IS flink klem heeft gezet met buitenlandse hulp.
  dinsdag 11 oktober 2016 @ 21:06:33 #52
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165900757
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 21:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ipv achteraf praatjes te hebben konden die Irakezen beter vanaf het begin tegen IS vechten, niet achteraf nadat men IS flink klem heeft gezet met buitenlandse hulp.
Moet je voor bij die klootzak van een Maliki zijn
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165900890
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 21:06 schreef Szura het volgende:

[..]

Moet je voor bij die klootzak van een Maliki zijn
Ja lekker alles afschuiven. En als het over 5-10 jaar weer misgaat kunnen ze het weer gaan afschuiven op Abadi _O-


Niet de dappere man uithangen als je continu klopt krijgt van verschillende groeperingen
pi_165904097
De sjiitische milities zullen de nazaten van de Ghulams - Turkssprekende slaven die door de Abbasieden uit Centraal-Azi werden gehaald - uiteindelijk wel uit Noord-Irak schoppen.
pi_165904178
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 21:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ipv achteraf praatjes te hebben konden die Irakezen beter vanaf het begin tegen IS vechten, niet achteraf nadat men IS flink klem heeft gezet met buitenlandse hulp.
IS wordt gewoon keihard door Turkije gesteund.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165904221
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 23:19 schreef Stabiel het volgende:
De sjiitische milities zullen de nazaten van de Ghulams - Turkssprekende slaven die door de Abbasieden uit Centraal-Azi werden gehaald - uiteindelijk wel uit Noord-Irak schoppen.
Over fundament voor volgende burgeroorlog gesproken _O-

En maar naar Turkije vluchten als ze elkaar weer kapot schieten :')
pi_165904365
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 23:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Over fundament voor volgende burgeroorlog gesproken _O-

En maar naar Turkije vluchten als ze elkaar weer kapot schieten :')
Inderdaad, gelukkig bouwt Turkije een muur daar, Verder dan Turkije moet je niet wezen, dan houden de normen en waarde op en geraak je in een onderontwikkeld gebied. (Op de Iranirs na dan)
pi_165904605
Basnews: Putin has agreed to stop the Russian support for PYD according to a deal with Turkey's Erdogan

http://www.basnews.com/in(...).V_04JJXofao.twitter

Er waren ook geruchten dat Turkije S-400s van de Russen zouden willen kopen, ben benieuwd tot hoever de samenwerking zal gaan. Hier en daar begint men ook te praten over gesprekken met de Syrische regering.
  woensdag 12 oktober 2016 @ 06:49:06 #59
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165905932
Deze mannetje, echt royal sadness weer.

https://www.almasdarnews.(...)re-yemeni-civilians/
  woensdag 12 oktober 2016 @ 07:41:59 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165906066
State Department clowns :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165907592
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 23:38 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Inderdaad, gelukkig bouwt Turkije een muur daar, Verder dan Turkije moet je niet wezen, dan houden de normen en waarde op en geraak je in een onderontwikkeld gebied. (Op de Iranirs na dan)
Dat onderontwikkeld gebied waar geen normen en waarden zijn houd al op bij de Grens van Griekenland en Turkije.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 12 oktober 2016 @ 16:58:12 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165914762
@MIG29_
Breaking #Aleppo
Report : Negotiations to exit number of militants from the eastern districts of Aleppo through a grove Bostan Al-Qaser

@halabtweets
Already heard several people have witnessed the famous green buses enter Bostan Al-Qasr and Zibdiyeh #Aleppo twitter.com/MIG29_/status/…
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165917903
Wel mooi om te zien. Syrische tank manoeuvreert zich zo dat de TOW raketten van de rebellen geen schade kunnen aanrichten:

  woensdag 12 oktober 2016 @ 20:13:36 #64
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165918639
Fucking snackbars
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 oktober 2016 @ 21:03:18 #65
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165919690
En maar wapens aan die idioten geven....
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165920373
quote:
Muqtada Sadr to Erdogan: Your military presence on our land is not approved, leave with dignity or be forced out
https://twitter.com/sayed_ridha/status/786286166307852288

De schrik van de Amerikanen, Muqtada al-Sadr, bemoeit zich nu ook met dit conflict. De Turken kunnen hun borst alvast nat maken. Als de sjiitische milities zich gezamenlijk tegen haar troepen en proxies keren dan ben ik bang dat weinig ze kan tegenhouden.
pi_165920644
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 23:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Basnews: Putin has agreed to stop the Russian support for PYD according to a deal with Turkey's Erdogan

http://www.basnews.com/in(...).V_04JJXofao.twitter

Er waren ook geruchten dat Turkije S-400s van de Russen zouden willen kopen, ben benieuwd tot hoever de samenwerking zal gaan. Hier en daar begint men ook te praten over gesprekken met de Syrische regering.
De Russen stoppen support aan koerden in ruil voor Turkse medewerking met de Russen inzake De Russische belangen in Syrie en in het kielzog de Sytische overheid, de koerden zijn zwaar de dupe van deze deal, maar de Russen hebben er een partner bij, die ook de westerse samenwerking mooi kan verstoren.
pi_165920681
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 21:29 schreef Stabiel het volgende:

[..]

https://twitter.com/sayed_ridha/status/786286166307852288

De schrik van de Amerikanen, Muqtada al-Sadr, bemoeit zich nu ook met dit conflict. De Turken kunnen hun borst alvast nat maken. Als de sjiitische milities zich gezamenlijk tegen haar troepen en proxies keren dan ben ik bang dat weinig ze kan tegenhouden.
Vergeet niet dat de Koerden van Noord-Irak achter Erdogan _O_ staan.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165921241
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 21:42 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Vergeet niet dat de Koerden van Noord-Irak achter Erdogan _O_ staan.
Fout op twee belangrijke punten:

1) De Koerden in Irak zijn politiek verdeeld, waarbij twee kampen de dienst uitmaken: de partij van Barzani (PDK) en de partij van Talebani (PUK). Eerstgenoemde onderhoudt nauwe relaties met Turkije, terwijl laatstgenoemde juist weer nauwe banden met Iran en de YPG in Syri heeft. Dat betekent dus ook dat de Koerdische Peshmerga verdeeld is in twee kampen, en als ik het me goed herinner heeft PUK meer troepen dan KDP. Niet geheel onbelangrijk is ook dat de troepen van PUK meer competent zijn dan die van Barzani, die bijvoorbeeld in Sinjar massaal wegvluchtten en de Yezidis aan hun lot overlieten. De claim dat de Koerden in Noord-Irak dus achter Erdogan staan is onwaar, en komt voor uit je reinste onwetendheid. Niet geheel toevallig vaak merkbaar bij Turkse-Nederlanders die niet of nauwelijks kennis van het Middenoosten hebben.

2) De Peshmerga, al dan niet vanwege eerder genoemde schisma, zal nooit militair interveniren in een conflict tussen Turkije en de sjiitische milities. Turkije heeft zijn eigen proxies getraind nabij Mosul, maar die zijn zwaar in de minderheid en hebben nauwelijks tot geen ervaring. Enige wat dan nog rest is directe Turkse interventie, maar Irak is een grafplaats voor conventionele machten. Zie de VS.

Om het kort samen te vatten: Turkije zit in de problemen.
pi_165921475
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Fout op twee belangrijke punten:

1) De Koerden in Irak zijn politiek verdeeld, waarbij twee kampen de dienst uitmaken: de partij van Barzani (PDK) en de partij van Talebani (PUK). Eerstgenoemde onderhoudt nauwe relaties met Turkije, terwijl laatstgenoemde juist weer nauwe banden met Iran en de YPG in Syri heeft. Dat betekent dus ook dat de Koerdische Peshmerga verdeeld is in twee kampen, en als ik het me goed herinner heeft PUK meer troepen dan KDP. Niet geheel onbelangrijk is ook dat de troepen van PUK meer competent zijn dan die van Barzani, die bijvoorbeeld in Sinjar massaal wegvluchtten en de Yezidis aan hun lot overlieten. De claim dat de Koerden in Noord-Irak dus achter Erdogan staan is onwaar, en komt voor uit je reinste onwetendheid. Niet geheel toevallig vaak merkbaar bij Turkse-Nederlanders die niet of nauwelijks kennis van het Middenoosten hebben.

2) De Peshmerga, al dan niet vanwege eerder genoemde schisma, zal nooit militair interveniren in een conflict tussen Turkije en de sjiitische milities. Turkije heeft zijn eigen proxies getraind nabij Mosul, maar die zijn zwaar in de minderheid en hebben nauwelijks tot geen ervaring. Enige wat dan nog rest is directe Turkse interventie, maar Irak is een grafplaats voor conventionele machten. Zie de VS.

Om het kort samen te vatten: Turkije zit in de problemen.
Turkije gaat onafhankelijkheid uitlokken via KRG, als PUK etc. daar tegen gaan protesteren plegen ze politiek zelfmoord. Turkije kan KRG een hoop beloven, iets wat ze in Bagdad niet kunnen :D

Maar goed, vooral blijven dromen dat een groepje dat moeite heeft steden te veroveren van IS ff tegen het Turks leger gaat knokken.
pi_165921984
quote:
10s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Turkije gaat onafhankelijkheid uitlokken via KRG, als PUK etc. daar tegen gaan protesteren plegen ze politiek zelfmoord. Turkije kan KRG een hoop beloven, iets wat ze in Bagdad niet kunnen :D

Maar goed, vooral blijven dromen dat een groepje dat moeite heeft steden te veroveren van IS ff tegen het Turks leger gaat knokken.
Je eerste punt is lachwekkend. Turkije is fel tegen Koerdische onafhankelijkheid.

Je tweede punt is nationalistische gezever: de Turken hebben al decennia moeite met de PKK. De sjiitische milities daarentegen hebben bijgedragen aan de Amerikaanse terugtrekking uit Irak, en zijn zowel in Irak als Syri een belangrijk militaire kracht.
pi_165922057
De sjiitische milities gaan F16 bommen koppen en in de toekomst JSF bommen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165922169
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:40 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Je eerste punt is lachwekkend. Turkije is fel tegen Koerdische onafhankelijkheid.

Je tweede punt is nationalistische gezever: de Turken hebben al decennia moeite met de PKK. De sjiitische milities daarentegen hebben bijgedragen aan de Amerikaanse terugtrekking uit Irak, en zijn zowel in Irak als Syri een belangrijk militaire kracht.
Je toont aan dat je er helemaal niks van snapt.

1. Turkije steunt KRG al jaren, zowel militair en financieel. Onafhankelijkheid van Bagdad betekent meer afhankelijkheid van Ankara.

2. Itt de Irakezen die een sprintje trokken toen IS kwam, geeft Turkije geen centimeter op aan de PKK

Lees je eerst even in aub.
pi_165922258
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:43 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
De sjiitische milities gaan F16 bommen koppen en in de toekomst JSF bommen.
Gelukkig hebben al die F16s ook de PKK weten te stoppen...
pi_165922318
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Je toont aan dat je er helemaal niks van snapt.

1. Turkije steunt KRG al jaren, zowel militair en financieel. Onafhankelijkheid van Bagdad betekent meer afhankelijkheid van Ankara.

2. Itt de Irakezen die een sprintje trokken toen IS kwam, geeft Turkije geen centimeter op aan de PKK

Lees je eerst even in aub.
1. Niemand heeft het over steun, Einstein. Turkije is fel tegen onafhankelijkheid, en dat weten de Koerden zelf ook. Lees eens wat bronnen.
2. Je hebt het over Irakezen, maar dat waren niet de sjiitische milities. Die hebben immers IS overal opgejaagd. De Turken zullen er spoedig achter gekomen waar deze milities toe in staat zijn. En als Iran ook achter ze gaat staan is het helemaal feest.
pi_165922441
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:52 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gelukkig hebben al die F16s ook de PKK weten te stoppen...
Heeft prima geholpen tegen IS in Syri, dat is hetzelfde niveau als die paar shia groepjes _O-
pi_165922457
De RAF mag met scherp op de Russen schieten

BSBully317 twitterde op woensdag 12-10-2016 om 22:57:05 RAF given green light to shoot down hostile Russian jets in Syria. @20committee https://t.co/G4G35rgzRA reageer retweet
pi_165922475
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:52 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gelukkig hebben al die F16s ook de PKK weten te stoppen...
Genoeg pkk'ers die dagelijks bommen koppen. Tegenwoordig door zo een computernerd achter een beeldscherm met een joystick die de drone's bestuurt zoals in een computerspelletje.
Daarnaast leven de pkk'ers in de bergen een ergere leven dan in een gevangenis. Ik zou zeggen laat ze maar lekker wegrotten daar, vooral met de winter in opkomst.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165922615
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 23:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Genoeg pkk'ers die dagelijks bommen koppen. Tegenwoordig door zo een computernerd achter een beeldscherm met een joystick die de drone's bestuurt zoals in een computerspelletje.
Daarnaast leven de pkk'ers in de bergen een ergere leven dan in een gevangenis. Ik zou zeggen laat ze maar lekker wegrotten daar, vooral met de winter in opkomst.
Genoeg Turkse soldaten die dagelijks het leven laten. Hele buurten die met de grond gelijk zijn gemaakt en Turkije heeft het nog steeds moeilijk met de Koerden...
pi_165922677
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:59 schreef Nintex het volgende:
De RAF mag met scherp op de Russen schieten

BSBully317 twitterde op woensdag 12-10-2016 om 22:57:05 RAF given green light to shoot down hostile Russian jets in Syria. @20committee https://t.co/G4G35rgzRA reageer retweet
Journalistieke sensationalisme. Piloten van welk luchtmacht dan ook hebben ten allen tijde groen licht om op elk 'hostile jet' te schieten ter verdediging.

[ Bericht 0% gewijzigd door Stabiel op 12-10-2016 23:13:46 ]
pi_165922694
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:59 schreef Nintex het volgende:
De RAF mag met scherp op de Russen schieten

BSBully317 twitterde op woensdag 12-10-2016 om 22:57:05 RAF given green light to shoot down hostile Russian jets in Syria. @20committee https://t.co/G4G35rgzRA reageer retweet
Alleen als de Russen eerst op de RAF gaan schieten als self defense dus.
Waarom gebruiken de Russen dan geen S400 tegen andere vleigtuigen?
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 23:04 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Genoeg Turkse soldaten die dagelijks het leven laten. Hele buurten die met de grond gelijk zijn gemaakt en Turkije heeft het nog steeds moeilijk met de Koerden...
Binnenkort is de pkk verleden tijd. Turkije gaat de pkk helemaal vernietigen in Irak en Syrie.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 12 oktober 2016 @ 23:09:31 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165922749
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:59 schreef Nintex het volgende:
De RAF mag met scherp op de Russen schieten

BSBully317 twitterde op woensdag 12-10-2016 om 22:57:05 RAF given green light to shoot down hostile Russian jets in Syria. @20committee https://t.co/G4G35rgzRA reageer retweet
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165924672
Iraaks Koerdistan is bijna failliet.
pi_165924754
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 22:59 schreef Nintex het volgende:
De RAF mag met scherp op de Russen schieten

BSBully317 twitterde op woensdag 12-10-2016 om 22:57:05 RAF given green light to shoot down hostile Russian jets in Syria. @20committee https://t.co/G4G35rgzRA reageer retweet
Flauwekul.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 08:36:04 #85
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165925420
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 23:07 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Journalistieke sensationalisme. Piloten van welk luchtmacht dan ook hebben ten allen tijde groen licht om op elk 'hostile jet' te schieten ter verdediging.
Nope, zo werken RoE's niet.

Maar dit is wel weer een duidelijke stap richting escalatie.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 13 oktober 2016 @ 08:39:33 #86
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165925448
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 08:36 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nope, zo werken RoE's niet.

Maar dit is wel weer een duidelijke stap richting escalatie.
Engeland gaat dat nooit doen. Hun vliegtuigen zouden onmiddelijk worden neergehaald door een S400. Tevens gaat Rusland elk Engels vliegtuig daarna neerschieten.

Kut oorlogszuchtige Engelsen en Amerikanen :r
  donderdag 13 oktober 2016 @ 08:42:17 #87
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165925466
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 08:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Engeland gaat dat nooit doen. Hun vliegtuigen zouden onmiddelijk worden neergehaald door een S400. Tevens gaat Rusland elk Engels vliegtuig daarna neerschieten.

Kut oorlogszuchtige Engelsen en Amerikanen :r
Ho eens, dit is allemaal afhankelijk van hoe de Russische vliegtuigen zich opstellen tegenover coalitie vliegtuigen. Dus om dit scenario te laten gebeuren zullen de Russen toch echt eerst de coalitie moeten aanvallen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 13 oktober 2016 @ 08:44:13 #88
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165925483
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 08:42 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Ho eens, dit is allemaal afhankelijk van hoe de Russische vliegtuigen zich opstellen tegenover coalitie vliegtuigen. Dus om dit scenario te laten gebeuren zullen de Russen toch echt eerst de coalitie moeten aanvallen.
De uitspraak was toch dat ze dit zouden doen om burgers te beschermen tegen Russische bombardementen? Daarnaast heeft Rusland volgens mij nog nooit zich agressief opgesteld richting coalitievliegtuigen.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 08:46:39 #89
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165925503
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 08:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De uitspraak was toch dat ze dit zouden doen om burgers te beschermen tegen Russische bombardementen? Daarnaast heeft Rusland volgens mij nog nooit zich agressief opgesteld richting coalitievliegtuigen.
Boven Syri geen idee, maar er gebeuren een hoop dingen boven de Pacifische Oceaan en ook in het Europees luchtruim.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165925752
quote:
1s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 23:07 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Journalistieke sensationalisme. Piloten van welk luchtmacht dan ook hebben ten allen tijde groen licht om op elk 'hostile jet' te schieten ter verdediging.
Yooooo Aryaaaa.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 12:43:54 #91
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165928617
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 23:07 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

Binnenkort is de pkk verleden tijd. Turkije gaat de pkk helemaal vernietigen in Irak en Syrie.
Dat verhaaltje horen we al zolang dat het niet meer geloofwaardig is!

MIG29_ twitterde op donderdag 13-10-2016 om 10:30:58 Breaking ; SAA Tiger Forces capture Maan Town North Hama reageer retweet
MIG29_ twitterde op donderdag 13-10-2016 om 07:37:59 #Breaking #Aleppo updateSAA Tiger Forces advancing in Braij Area , And capture all Braij hills and " Majbel Al-Enzarat " North Aleppo . reageer retweet
een zwarte dag voor de zonen van Bin Laden ondertussen
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165929134
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 02:06 schreef BEFEM het volgende:
Iraaks Koerdistan is bijna failliet.
Erdogan gaat de oorlog tegen IS verliezen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165929232
Mosul is toch bijna 100% ISIL vrij??
pi_165930663
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 13:25 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Mosul is toch bijna 100% ISIL vrij??
Waarom denk je dat?
pi_165930828
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 13:19 schreef HSG het volgende:

[..]

Erdogan gaat de oorlog tegen IS verliezen.
Ja man! Tegen IS, die in de afgelopen maanden 25% van zijn grondgebied kwijt is, in de afgelopen 50 dagen zo'n 1200 km kwijt is aan T-FSA en verdreven is van de Turkse grens - ja tegen die IS - gaat Turkije "de oorlog verliezen".

Get real. Nog even en IS is hun symbolische Dabiq kwijt, en zijn Al-Bab en Mosul in het vizier...

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-10-2016 14:43:33 ]
pi_165931268
  donderdag 13 oktober 2016 @ 20:12:53 #97
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165938010
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165938171
Fuck Syri altijd hetzelfde verhaal.

Focus op Irak :)
stevoiraq twitterde op donderdag 13-10-2016 om 19:32:38 Exclusive: Iraqi army trucks and soldiers arriving in the Nineveh Plains ahead of Mosul Op. وصول الجيش العراقي الى… https://t.co/Qmm0H4vjob reageer retweet


[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 13-10-2016 20:18:27 ]
pi_165938416
quote:
0s.gif Op woensdag 12 oktober 2016 21:42 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Vergeet niet dat de Koerden van Noord-Irak achter Erdogan _O_ staan.
Ja weet je dat zeker? Ben je ooit in Noord-Irak geweest dat je dat weet? Ga maar eens naar Slemaniya dan zie je vanzelf wel hoe ze tegenover Turkije staan :Y Ik ben er zelf geweest.

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 13-10-2016 20:32:06 ]
  donderdag 13 oktober 2016 @ 20:47:49 #100
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165939049
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 20:18 schreef vigen98 het volgende:
Fuck Syri altijd hetzelfde verhaal.

Focus op Irak :)
stevoiraq twitterde op donderdag 13-10-2016 om 19:32:38 Exclusive: Iraqi army trucks and soldiers arriving in the Nineveh Plains ahead of Mosul Op. وصول الجيش العراقي الى… https://t.co/Qmm0H4vjob reageer retweet
Omdat de strijd in Irak al lang is beslecht.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 20:51:45 #101
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165939197
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 20:47 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Omdat de strijd in Irak al lang is beslecht.
Als ze maar niet teveel van die ISIS-honden laten ontkomen naar Syri
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 20:55:26 #102
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165939358
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 20:51 schreef Szura het volgende:

[..]

Als ze maar niet teveel van die ISIS-honden laten ontkomen naar Syri
De VS zal ze wel veilig de grens laten oversteken, ze zijn namelijk ''nuttig'' om het ''regime'' onder druk te zetten.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 21:56:27 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165942032
Nou Abadi, geef het startsein maar. Volgens mij staat iedereen klaar voor Mosul.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165942560
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 20:27 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja weet je dat zeker? Ben je ooit in Noord-Irak geweest dat je dat weet? Ga maar eens naar Slemaniya dan zie je vanzelf wel hoe ze tegenover Turkije staan :Y Ik ben er zelf geweest.
Tuurlijk weet ik dat zeker. Waarom vluchtten ze massaal dan naar Turkije toen Saddam ze achterna zat? Zoek eens op hoeveel vluchtelingen toen naar Turkije zijn gevlucht vanuit Noord-Irak.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165942611
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:07 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Tuurlijk weet ik dat zeker. Waarom vluchtten ze massaal dan naar Turkije toen Saddam ze achterna zat? Zoek eens op hoeveel vluchtelingen toen naar Turkije zijn gevlucht vanuit Noord-Irak.
Omdat ze nergens anders heen kunnen gaan :Y Iran had ze niet ingelaten.
pi_165942620
Raqqa_SL twitterde op donderdag 13-10-2016 om 14:46:07 #Raqqa 10 Buses and 35 SUV Chevrolet With Iraqi Plates arrived Raqqa full with #ISIS fighters and their families #Syria #ISIL reageer retweet
Amerika :r Smerig kut land. Die bussen hadden al gebombardeerd kunnen worden met de vliegtuigen toen ze net al Mosul hadden verlaten maar nee ze kunnen rustig verder naar Syri :r

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 13-10-2016 22:09:33 ]
pi_165942737
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Omdat ze nergens anders heen kunnen gaan :Y Iran had ze niet ingelaten.
Waarom vind je het raar dan dat ze nu de zijde van Turkije gaan kiezen en niet de zijde van Iran(sjiieten).
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165942783
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:12 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Waarom vind je het raar dan dat ze nu de zijde van Turkije gaan kiezen en niet de zijde van Iran(sjiieten).
De helft heeft meer van Iran dan Turkije en laat religie erbuiten aub. PUK heeft meer banden met Iran dan Turkije. PUK heeft zelfs een groter deel van de Peshmerga.
pi_165942850
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:13 schreef vigen98 het volgende:

[..]

De helft heeft meer van Iran dan Turkije en laat religie erbuiten aub. PUK heeft meer banden met Iran dan Turkije. PUK heeft zelfs een groter deel van de Peshmerga.
Waarom is Barzani dan aan de macht?
Waarom liet Iran ze dan niet binnen tijdens of voor Golfoorlog?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 13 oktober 2016 @ 22:19:09 #110
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165943016
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:08 schreef vigen98 het volgende:
Raqqa_SL twitterde op donderdag 13-10-2016 om 14:46:07 #Raqqa 10 Buses and 35 SUV Chevrolet With Iraqi Plates arrived Raqqa full with #ISIS fighters and their families #Syria #ISIL reageer retweet
Amerika :r Smerig kut land. Die bussen hadden al gebombardeerd kunnen worden met de vliegtuigen toen ze net al Mosul hadden verlaten maar nee ze kunnen rustig verder naar Syri :r
Jij denkt dat ze wel even bussen bombarderen waar ook kleine kinderen in zitten?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165943351
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:19 schreef Szura het volgende:

[..]

Jij denkt dat ze wel even bussen bombarderen waar ook kleine kinderen in zitten?
Jij denkt dat het ooit nog goedkomt met die kinderen?
Protge moi de mes dsirs.
  donderdag 13 oktober 2016 @ 22:34:21 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165943444
quote:
7s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:30 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Jij denkt dat het ooit nog goedkomt met die kinderen?
Nee, waarschijnlijk niet helaas. Het doet er bovendien niks toe wat ik vind, op deze manier is het voor de VS geen legitiem doelwit natuurlijk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165943670
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:19 schreef Szura het volgende:

[..]

Jij denkt dat ze wel even bussen bombarderen waar ook kleine kinderen in zitten?
Als ze echt zouden willen dan zou dat geen probleem vormen, het probleem is dat ze het niet echt willen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_165943691
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:19 schreef Szura het volgende:

[..]

Jij denkt dat ze wel even bussen bombarderen waar ook kleine kinderen in zitten?
De SUV's dan? :)
  donderdag 13 oktober 2016 @ 22:45:41 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165943763
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:43 schreef vigen98 het volgende:

[..]

De SUV's dan? :)
De kans op dergelijke nevenschade zal wel te groot zijn geweest. Beelden van dode kleine kinderen door de VS zijn koren op de molen van zulke felle tegenstanders van interventies die er in die regio rondlopen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165943859
pi_165943867
quote:
1s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 22:45 schreef Szura het volgende:

[..]

De kans op dergelijke nevenschade zal wel te groot zijn geweest. Beelden van dode kleine kinderen door de VS zijn koren op de molen van zulke felle tegenstanders van interventies die er in die regio rondlopen.
Alsof ze iets om die kinderen geven :') Ze bombarderen wel andere gebieden waar ook kinderen zijn.
pi_165945096
quote:
0s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 14:35 schreef zarGon het volgende:

[..]

Waarom denk je dat?
no idea :P
pi_165945361
quote:
mooi plaatje

zelf gepaint?
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 06:41:59 #120
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165946435
De syrische president is bereid de terroristen die nog in Syrie zijn de keuze te geven, of ze kunnen asiel krijgen in Turkije, of ze zullen worden terechtgesteld. Best redelijk lijkt me, ik had het geduld niet meer gehad.

Bron: http://nos.nl/artikel/213(...)en-naar-turkije.html
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 06:44:19 #121
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165946442
quote:
Lijkt me onzin, tenzij men uit is op een directe oorlog met de Russen.
pi_165946451
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 06:41 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
De syrische president is bereid de terroristen die nog in Syrie zijn de keuze te geven, of ze kunnen asiel krijgen in Turkije, of ze zullen worden terechtgesteld. Best redelijk lijkt me, ik had het geduld niet meer gehad.

Bron: http://nos.nl/artikel/213(...)en-naar-turkije.html
Die terroristen zijn helemaal geen turken, dus dat dit gebeurd lijkt mij onwaarschijnlijk.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 07:30:39 #123
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165946553
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 06:41 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
De syrische president is bereid de terroristen die nog in Syrie zijn de keuze te geven, of ze kunnen asiel krijgen in Turkije, of ze zullen worden terechtgesteld. Best redelijk lijkt me, ik had het geduld niet meer gehad.

Bron: http://nos.nl/artikel/213(...)en-naar-turkije.html
Heeft hij dit ook overlegd met de Turkse regering? Lijkt mij niet.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165946915
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 06:44 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Lijkt me onzin, tenzij men uit is op een directe oorlog met de Russen.
Als nukes niet bestonden had ik gezegd: Laat ze maar knallen.
pi_165946925
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 08:36 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Als nukes niet bestonden had ik gezegd: Laat ze maar knallen.
Als de nukes niet bestonden was al vaker oorlog geweest.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165946928
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 08:37 schreef HSG het volgende:

[..]

Als de nukes niet bestonden was al vaker oorlog geweest.
Klopt.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 11:49:06 #127
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165949734
@watanisy
#SAA captured Dayrkhabiyah / Western Ghouta

@watanisy Military operation will continue in Western Ghouta. Dayrkhabiyah is just a beginning

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165955323
quote:
2s.gif Op donderdag 13 oktober 2016 23:59 schreef no1uknow het volgende:

[..]

mooi plaatje

zelf gepaint?
Nee.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 17:57:15 #129
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165955815
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 11:49 schreef Szura het volgende:
@watanisy
#SAA captured Dayrkhabiyah / Western Ghouta

@watanisy Military operation will continue in Western Ghouta. Dayrkhabiyah is just a beginning

[ afbeelding ]
Hopelijk gaan ze heel die pockets daar eens opkuisen, inclusief Bayt Jinn.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 19:02:06 #130
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165956883
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 11:49 schreef Szura het volgende:
@watanisy
#SAA captured Dayrkhabiyah / Western Ghouta

@watanisy Military operation will continue in Western Ghouta. Dayrkhabiyah is just a beginning

[ afbeelding ]
Aleppo is bijna bevrijd! Na de bevrijding van Aleppo kun je wel zeggen dat de terroristische opstand in Syrie is neergeslagen op wat kleinere pockets na. Die kunnen simpel opgeruimd worden. Verstandig om nu door te pakken, dan kunnen er voldongen feiten worden gecreeerd op de grond voordat er in de VS een nieuwe president zit. Lang zal het niet meer duren voordat Aleppo is bevrijd! Eindelijk kunnen de mensen dan weer een normaal leven leiden en beginnen met de wederopbouw.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 20:18:19 #131
365082 IPA35
Patriarch
pi_165958423
Nou ja... Bijna...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 20:46:13 #132
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165959174
Noord Aleppo stort volledig in elkaar

sayed_ridha twitterde op vrijdag 14-10-2016 om 19:55:27 Syrian Army capture agriculture school, al-Majbal + number of buildings; crane, al-Hinkarat, factories, al-Kasarat & al-Manasher #Aleppo reageer retweet
MIG29_ twitterde op vrijdag 14-10-2016 om 20:39:46 Breaking || Report by Lewaa AL -QudsSyrian Army & Lewaa alquds advance now into Baabdin Square https://t.co/fpBymtRIQF reageer retweet
Al Quds trekt nu de residentiele wijken binnen!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:14:56 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165959886
Het moeilijkste gedeelte komt nog, dat noordelijke deel van Oost-Aleppo kent natuurlijk nog best wat open terrein.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:17:18 #134
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165959956
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:14 schreef Szura het volgende:
Het moeilijkste gedeelte komt nog, dat noordelijke deel van Oost-Aleppo kent natuurlijk nog best wat open terrein.
Bedoel je al-Manasher? Volgens laaste berichten staat Quds en SAA op de grens met de residentiele wijken van Hanano en Haydariyah enzv
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:21:10 #135
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165960067
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bedoel je al-Manasher? Volgens laaste berichten staat Quds en SAA op de grens met de residentiele wijken van Hanano en Haydariyah enzv
Yep daarom probeert nu Kerry met hangende pootjes bedelen bij Lavrov nog wat te redden voor de Amerikanen. Kerry moet maar eens erkennen dat hij en zijn terroristische vriendjes de oorlog hebben verloren.

http://www.nu.nl/syrie/43(...)d-gesprek-syrie.html

De turken zitten ook aan tafel, zij hebben inmiddels de zijde van de Russen gekozen in Syrie.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:21:41 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165960080
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bedoel je al-Manasher? Volgens laaste berichten staat Quds en SAA op de grens met de residentiele wijken van Hanano en Haydariyah enzv
Nee rond Handarat en Kindi open terrein, het moeilijkste ligt nog voor ze: echte urban warfare. Vraag me wel af hoeveel materiaal die terroristen nog hebben. En arme burgers die er middenin zitten...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:26:45 #137
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165960227
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:21 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee rond Handarat en Kindi open terrein, het moeilijkste ligt nog voor ze: echte urban warfare. Vraag me wel af hoeveel materiaal die terroristen nog hebben. En arme burgers die er middenin zitten...
De burgerslachtoffers zijn triest, maar onoverkomelijk. Nu doorpakken en de resterende terroristen volledig wegbombarderen spaart uiteindelijk levens, omdat dan de gevechten stoppen en het normale leven weer opgepakt kan worden. WO2 laat zien (in oa Nederland en Duitsland) dat een dergelijke steden weer snel kunnen worden opgebouwd en het normale leven al heel snel weer op gang komt.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:27:21 #138
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165960242
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:21 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee rond Handarat en Kindi open terrein, het moeilijkste ligt nog voor ze: echte urban warfare. Vraag me wel af hoeveel materiaal die terroristen nog hebben. En arme burgers die er middenin zitten...
open terrein rond Kindi en Handarat is gepakt. nu volgt het moeilijkste, in de dichtbevolkte wijken zelf.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:27:56 #139
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165960259
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:26 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

De burgerslachtoffers zijn triest, maar onoverkomelijk. Nu doorpakken en de resterende terroristen volledig wegbombarderen spaart uiteindelijk levens, omdat dan de gevechten stoppen en het normale leven weer opgepakt kan worden. WO2 laat zien (in oa Nederland en Duitsland) dat een dergelijke steden weer snel kunnen worden opgebouwd en het normale leven al heel snel weer op gang komt.
Vraag is hoe riskant (qua friendly fire) zulke bombardementen zijn nu de partijen zo dicht opeen zitten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:28:49 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165960284
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

open terrein rond Kindi en Handarat is gepakt. nu volgt het moeilijkste, in de dichtbevolkte wijken zelf.
Dat is precies wat ik zei :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:30:10 #141
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165960333
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 oktober 2016 21:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat is precies wat ik zei :P
lol ok, misverstand. Go Quds, go Tigers.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 14 oktober 2016 @ 21:34:55 #142
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165960461
Ultimate trolling edition lol

MmaGreen twitterde op vrijdag 14-10-2016 om 19:01:31 The Syrian Air Force is dropping packages in Eastern Aleppo with the Syrian flag 🇸🇾 & shaving kits 😂 for militants… https://t.co/I8LUrsfTDA reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165970146
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165971592
Petje af voor Turkije en Fsa. Wat niemand gelukt is, is Turkije en Fsa gelukt.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 15:34:19 #145
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165971917
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 15:10 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Petje af voor Turkije en Fsa. Wat niemand gelukt is, is Turkije en Fsa gelukt.
Hoezo? De SDF was het al aan het doen. Turkije deed niks toen Koerden en Yezidi's werden afgeslacht. Petje af, hoor :O
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165972029
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 15:34 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

De SDF was het al aan het doen.
je vergeet voor de gemak alle coalitie bombardementen lieverd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 15:45:28 #147
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165972040
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 15:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

je vergeet voor de gemak alle coalitie bombardementen lieverd
Hoezo vergeet ik die?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 15:56:44 #148
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165972179
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 15:10 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Petje af voor Turkije en Fsa. Wat niemand gelukt is, is Turkije en Fsa gelukt.
:') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165972250
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 15:10 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Petje af voor Turkije en Fsa. Wat niemand gelukt is, is Turkije en Fsa gelukt.
Wat hebben ze gedaan dan?
pi_165972262
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 15:45 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Hoezo vergeet ik die?
het is niet erg hoor dat je het "vergeet". hele volksstammen in de media geven aan dat "de koerden" de beste gevechtseenheid hebben tegen isis dat zo verdomd goede resultaten heeft geboekt. terwijl ze voor de gemak "vergeten" te benoemen dat hun succes te danken is aan de luchtbombardementen van de coalitie en dat ze zonder die luchtsteun nauwelijks iets hadden kunnen betekenen. zeer zeker niet toen isis op zijn macht piek zat. kijk alleen maar hoe gemakkelijk isis door de ypg linies ging ten tijde van de opmars richting kobani. uiteindelijk heeft het zelfs maanden van zware bombardementen gekost eer dat kobani ontzet werd, uiteraard weer met dank aan de coalitie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 16:05:01 #151
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165972301
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 16:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is niet erg hoor dat je het "vergeet". hele volksstammen in de media geven aan dat "de koerden" de beste gevechtseenheid hebben tegen isis dat zo verdomd goede resultaten heeft geboekt. terwijl ze voor de gemak "vergeten" te benoemen dat hun succes te danken is aan de luchtbombardementen van de coalitie en dat ze zonder die luchtsteun nauwelijks iets hadden kunnen betekenen. zeer zeker niet toen isis op zijn macht piek zat. kijk alleen maar hoe gemakkelijk isis door de ypg linies ging ten tijde van de opmars richting kobani. uiteindelijk heeft het zelfs maanden van zware bombardementen gekost eer dat kobani ontzet werd, uiteraard weer met dank aan de coalitie.
Ok, je reageert dus niet op wat ik zei, maar kwam me je eigen dingetje.

Nogmaals, ik reageerde hierop: "Wat niemand gelukt is, is Turkije en Fsa gelukt."
En dat is gewoon niet waar. De SDF was dat al aan het doen. Inderdaad met veel hulp van de coalitie, zoals de FSA het doet met hulp van de coalitie en Turkije.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 16:13:39 #152
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165972385
Let op mijn woorden, Turkije is bezig met landjespik, eerst in Noord Syrie en binnenkort met Mosul. De AKP gaat die regio nog verder verzieken met hun Moslimbroedershap ideologie
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165973037
Die hele regio moet worden opgedeeld in Koerdistan, Assyrie, Alawistan, yezidistan, Soeni Arab Republiek en een Shia Arab Republiek.
Hey
pi_165973343
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 16:13 schreef Zahreddine het volgende:
Let op mijn woorden, Turkije is bezig met landjespik, eerst in Noord Syrie en binnenkort met Mosul. De AKP gaat die regio nog verder verzieken met hun Moslimbroedershap ideologie
im not buying.

en wat is die moslimbroederschap ideologie waar de akp mee van doen heeft volgens jou?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165973347
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 17:04 schreef Dakterras het volgende:
Die hele regio moet worden opgedeeld in Koerdistan, Assyrie, Alawistan, yezidistan, Soeni Arab Republiek en een Shia Arab Republiek.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165974161
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 16:13 schreef Zahreddine het volgende:
Let op mijn woorden, Turkije is bezig met landjespik, eerst in Noord Syrie en binnenkort met Mosul. De AKP gaat die regio nog verder verzieken met hun Moslimbroedershap ideologie
>Turkije doet niks

Turkije helpt terroristen, waarom wachten ze, blabla

>Turkije doet iets
Turken doen landjepik :'(
pi_165974172
Sawran ingenomen door FSA trouwens, morgen Dabiq hopelijk.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 18:46:18 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165974666
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:45:03 #159
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165977050
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 18:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

>Turkije doet niks

Turkije helpt terroristen, waarom wachten ze, blabla

>Turkije doet iets
Turken doen landjepik :'(
Turkije moet gewoon helemaal niets doen. Gewoon geen wapens, strijders, munitie en geld sturen naren terroristische groeperingen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165978831
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 20:45 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Turkije moet gewoon helemaal niets doen. Gewoon geen wapens, strijders, munitie en geld sturen naren terroristische groeperingen.
Misschien moet Syri dan alle terroristen op eigen grondgebied eens aanpakken ipv te lopen zeiken. Die lopen er al langer rond dan deze oorlog :)
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 22:23:07 #161
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165979441
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 21:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Misschien moet Syri dan alle terroristen op eigen grondgebied eens aanpakken ipv te lopen zeiken. Die lopen er al langer rond dan deze oorlog :)
Zijn we met bezig, maar Turkije rekt alles uit h. Turkije moet zich beter maar eens bezig houden met binnenlandse zaken ipv andere landen naar de kloten te helpen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 22:23:40 #162
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
pi_165979456
Aanval op Mosul is begonnen
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 22:25:14 #163
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_165979482
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 22:23 schreef sonnyspek het volgende:
Aanval op Mosul is begonnen
Laatste bastions van die haatbaarden gaan eraan.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Moderator zaterdag 15 oktober 2016 @ 22:30:17 #164
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_165979568
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 22:23 schreef sonnyspek het volgende:
Aanval op Mosul is begonnen
*O*
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 22:38:19 #165
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165979714
Zolang de premier nog geen bevel heeft gegeven en officile media nog niks melden, lijkt me dat prematuur.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165979935


80000 troepen op de been. Artillerie van Fransen en Amerikanen is met beschietingen begonnen. Air strikes zijn ook gestart

Charles_Lister twitterde op zaterdag 15-10-2016 om 22:47:18 #Mosul Operation vs. #ISIS begins...Heavy US-directed artillery now striking targets in the city's east & west.... https://t.co/kFys0KNjso reageer retweet
pi_165980189
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 22:23 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zijn we met bezig, maar Turkije rekt alles uit h. Turkije moet zich beter maar eens bezig houden met binnenlandse zaken ipv andere landen naar de kloten te helpen.
_O-

Sommige mensen vergeten maar al te graag dat ze zelf juist terroristen steunen. PKK loopt al wat langer rond in Syri dan de afgelopen paar jaar. Wat dat betreft kan de Syrische regering beter hun bek houden.
  zaterdag 15 oktober 2016 @ 23:50:18 #168
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165981040
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 18:46 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Nog steeds akelig veel pockets. Gelukkig worden ze allemaal steeds kleiner.
pi_165981084
fuck IS
pi_165981280
BaxtiyarGoran twitterde op zaterdag 15-10-2016 om 22:24:08 Black smoke covers the skies in Erbil, as ISIS started burning oil around #Mosul.Photo of tonight from "My Erbil"… https://t.co/pl8wzffSVJ reageer retweet


ISIS steekt de olie in brand. GULF WAR PART III: RETURN OF THE BURNING OIL FIELDS
pi_165981338
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2016 22:50 schreef Nintex het volgende:
[ afbeelding ]

80000 troepen op de been. Artillerie van Fransen en Amerikanen is met beschietingen begonnen. Air strikes zijn ook gestart

Charles_Lister twitterde op zaterdag 15-10-2016 om 22:47:18 #Mosul Operation vs. #ISIS begins...Heavy US-directed artillery now striking targets in the city's east & west.... https://t.co/kFys0KNjso reageer retweet
quote:
The operation to liberate ISIS-held Mosul, Iraq's second largest city, has begun.

The Iraqi army, the Kurdish peshmerga, Shia-led militia groups and the Turkish-trained Nineveh Guard will participate in its liberation.

The US have announced that the Kurdistan Workers Party that controls Sinjar will not be participating as it's a recognized terrorist group by both Turkey and the United States.

The US-led coalition airforce will provide airstrikes and the US will also deploy its special units to the battle.

Controversially, the United States will allow a corridor for ISIS to escape into Syria.

Meanwhile, Shia-led militias will target the nearby town of Tal Afar whilst the Iraqi Army will focus its offensive on Mosul city.

Sources in Iraq have stated that it will not allow ISIS terrorists to escape into Syria as they can again pose a threat to Iraqi territory.
https://www.almasdarnews.(...)l-officially-begins/
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165981939
Blijkbaar zijn sommige units wat te vroeg van stapel gelopen
brett_mcgurk twitterde op zondag 16-10-2016 om 00:34:51 #Mosul operation will begin when announced by PM Abadi. Anything said before then is premature. #Iraq #Daesh #ISIS #داعش #الموصل reageer retweet
Had trouwens gelezen dat dit een ontzettend grote humanitaire ramp kan worden als het fout loopt. (nog erger dan Aleppo). Er wonen 1.8 miljoen mensen in de stad.

[ Bericht 5% gewijzigd door Nintex op 16-10-2016 01:05:41 ]
  zondag 16 oktober 2016 @ 01:34:14 #173
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165982547
Zoals ik zei. Denk niet dat het nog een dag duurt voor Abadi het startsein geeft.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165982615
quote:
In Mosul woonden ooit meer dan 2 miljoen mensen. Ruim twee jaar geleden slaagden strijders van IS erin de stad te veroveren op het Iraakse leger. De herovering wordt een enorme klus voor het leger, dat daarbij steun krijgt van onder meer sjiitische milities, Koerdische Peshmerga-strijders (Mosul ligt in het Koerdische deel van Irak), strijders van soennitische stammen en eenheden van de politie.
NOS :') Mosul in Koerdische deel van Irak? _O- Laat me niet lachen. Welke idioot heeft dit nou weer geschreven.
pi_165982702
IraqiSecurity twitterde op zaterdag 15-10-2016 om 22:26:42 #US artillery has reportedly started pounding Da'ish targets near Mosul. Airstrikes being reported too. Could signal start of #MosulOp. reageer retweet
  zondag 16 oktober 2016 @ 01:47:51 #176
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165982717
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 01:38 schreef vigen98 het volgende:

[..]

NOS :') Mosul in Koerdische deel van Irak? _O- Laat me niet lachen. Welke idioot heeft dit nou weer geschreven.
#werkenbijdenos :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165982745
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 01:47 schreef Szura het volgende:

[..]

#werkenbijdenos :')
Zeer amateuristisch van ze

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-10-2016 01:49:54 ]
pi_165982755
Dubeissi twitterde op woensdag 12-10-2016 om 19:48:53 PM Abadi: let him [#Erdogan] talk day and night, they won't have any part in #MosulOp & I advice them not to leave… https://t.co/VKYxIhB2Dy reageer retweet
Hehehehe
pi_165984010
Hoe ver zijn ze(SAA) in Dabiq??
pi_165984103
Mosul offensief is begonnen
-
  zondag 16 oktober 2016 @ 08:28:40 #181
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165984104
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 07:56 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Hoe ver zijn ze(SAA) in Dabiq??
De SAA vecht daar niet. De TFSA (Turkse Free Syrian Army).
  zondag 16 oktober 2016 @ 11:36:40 #182
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
pi_165985569
Schuilt het echte gevaar niet in wat Turkije gaat doen en hoe daar op gereageerd wordt?
pi_165985803
DABIQ - Syrische rebellen hebben zondag met steun van Turkse tanks en vliegtuigen Dabiq veroverd. De rebellen van de Sultan Murad Groep zetten de aanval op de door Islamitische Staat bezette plaats zaterdag in.

Dabiq in het noordwesten van Syri is van een bijzondere, symbolische betekenis voor IS, omdat een voorspelling stelt dat daar de laatste slag tussen moslims en ongelovigen zal plaatsvinden. Het bekende propagandablad van IS heet daarom ook Dabiq.

Het naburige dorp Soran is eveneens bevrijd van de terroristen, zo heeft onder meer het Syrische Observatorium voor Mensenrechten meegedeeld.
http://www.telegraaf.nl/b(...)_nederlaag_IS__.html

Isis is altijd snel weg als de Turken komen.
pi_165985962
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 11:51 schreef Loekie1 het volgende:
DABIQ - Syrische rebellen hebben zondag met steun van Turkse tanks en vliegtuigen Dabiq veroverd. De rebellen van de Sultan Murad Groep zetten de aanval op de door Islamitische Staat bezette plaats zaterdag in.

Dabiq in het noordwesten van Syri is van een bijzondere, symbolische betekenis voor IS, omdat een voorspelling stelt dat daar de laatste slag tussen moslims en ongelovigen zal plaatsvinden. Het bekende propagandablad van IS heet daarom ook Dabiq.

Het naburige dorp Soran is eveneens bevrijd van de terroristen, zo heeft onder meer het Syrische Observatorium voor Mensenrechten meegedeeld.
http://www.telegraaf.nl/b(...)_nederlaag_IS__.html

Isis is altijd snel weg als de Turken komen.
Het Observatorium.... :')
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zondag 16 oktober 2016 @ 12:02:54 #185
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_165985978
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 11:51 schreef Loekie1 het volgende:

Isis is altijd snel weg als de Turken komen.
Zijn de Turken zo sterk of gooien ze het op een akkoordje?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_165986051
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 12:02 schreef Perrin het volgende:

[..]

Zijn de Turken zo sterk of gooien ze het op een akkoordje?
Dat is de vraag natuurlijk.
  zondag 16 oktober 2016 @ 12:13:12 #187
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165986156
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 11:51 schreef Loekie1 het volgende:
DABIQ - Syrische rebellen hebben zondag met steun van Turkse tanks en vliegtuigen Dabiq veroverd. De rebellen van de Sultan Murad Groep zetten de aanval op de door Islamitische Staat bezette plaats zaterdag in.

Dabiq in het noordwesten van Syri is van een bijzondere, symbolische betekenis voor IS, omdat een voorspelling stelt dat daar de laatste slag tussen moslims en ongelovigen zal plaatsvinden. Het bekende propagandablad van IS heet daarom ook Dabiq.

Het naburige dorp Soran is eveneens bevrijd van de terroristen, zo heeft onder meer het Syrische Observatorium voor Mensenrechten meegedeeld.
http://www.telegraaf.nl/b(...)_nederlaag_IS__.html

Isis is altijd snel weg als de Turken komen.
Zouden de Turken met IS samenwerken???????? Je weet het niet?????? Nooit vertrouwen die Turken ;);););)
pi_165986197
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 11:36 schreef sonnyspek het volgende:
Schuilt het echte gevaar niet in wat Turkije gaat doen en hoe daar op gereageerd wordt?
Turkije ja effectief de YPG aan het voorbijstreven als meest dominante anti-IS force in N-Syri via de proxy T-FSA.

Slimme taktiek wel. Zeker als Hillary er zit.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 16 oktober 2016 @ 12:20:55 #189
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 16 oktober 2016 @ 12:22:33 #190
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165986343
quote:
Aaaaahw yeah :D :D
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  zondag 16 oktober 2016 @ 12:25:22 #191
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165986384
Mapje van gebied rond Dabiq


Het hele gebied dat onder controle is van FSA met Turkse steun


Inmiddels al drones rond Asanbal
https://twitter.com/NewsHunting1/status/787405326060486657
pi_165986431
quote:
_O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165986993
quote:
Maar ze hadden toch een hele profetie daarover en dan onvoorziene omstandigheden? :')
  zondag 16 oktober 2016 @ 13:26:49 #194
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165987732
And the entire Dabiq salient is gone!

"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165987771
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 12:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Mapje van gebied rond Dabiq
[ afbeelding ]

Het hele gebied dat onder controle is van FSA met Turkse steun
[ afbeelding ]

Inmiddels al drones rond Asanbal
https://twitter.com/NewsHunting1/status/787405326060486657
Dit heeft Erdoğan wel goed gedaan voor de Turken. Turkse FSA creren die zowel IS als YPG actief bevechten en de gehele grens gaan regeren. Naar Amerika toe kan die schermen dat hij de gematigde FSA steunt die veel beter is in het bevechten van IS en daarmee de YPG buitenspel zet. En tegelijkertijd houdt ie dikke vinger in de pap in N-Syri en Turks-Syrische grens. Verwacht ook niet dat hij in en deal met de Russen N-Syri opgeeft.
Wellicht wel Aleppo. Mogen de Russen dat hebben en Erdoğan zorgt dat de T-FSA zich in N-Syri ophoudt en met name IS en YPG bevecht waar nodig is.

Als Clinton erin komt heb je grote kans dat ze meer aan de slag wil met FSA in Noord Syri die onder Turkse leiding staan. Hiermee zijn ze betrouwbaarder dan eerdere zooitje ongeregeld.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 16 oktober 2016 @ 13:35:06 #196
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 16 oktober 2016 @ 14:50:27 #197
64288 Bensel
Ladderzat
pi_165989631
livestream mosul, voor een beetje shock and awe als het daar losgaat"
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zondag 16 oktober 2016 @ 15:25:36 #198
365082 IPA35
Patriarch
pi_165990454
MIG29_ twitterde op zondag 16-10-2016 om 15:24:18 Hama Military Source to me Tiger Force Full controle Marrdas Town reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 16 oktober 2016 @ 15:45:30 #199
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165991079
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 13:29 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dit heeft Erdoğan wel goed gedaan voor de Turken. Turkse FSA creren die zowel IS als YPG actief bevechten en de gehele grens gaan regeren. Naar Amerika toe kan die schermen dat hij de gematigde FSA steunt die veel beter is in het bevechten van IS en daarmee de YPG buitenspel zet. En tegelijkertijd houdt ie dikke vinger in de pap in N-Syri en Turks-Syrische grens. Verwacht ook niet dat hij in en deal met de Russen N-Syri opgeeft.
Wellicht wel Aleppo. Mogen de Russen dat hebben en Erdoğan zorgt dat de T-FSA zich in N-Syri ophoudt en met name IS en YPG bevecht waar nodig is.

Als Clinton erin komt heb je grote kans dat ze meer aan de slag wil met FSA in Noord Syri die onder Turkse leiding staan. Hiermee zijn ze betrouwbaarder dan eerdere zooitje ongeregeld.
Vrees je niet dat Hillary wil dat de TFSA Aleppo gaat aanvallen? Dat wordt een potentieel heet hangijzer.
  zondag 16 oktober 2016 @ 15:47:14 #200
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165991129
https://mobile.almasdarne(...)bels-seize-villages/

Kan iemand met kennis van Arabische gebruiken mij uitleggen welke groet deze strijders hier maken? Dit is namelijk de Hitler groet maar het zal vast iets anders zijn :')
  zondag 16 oktober 2016 @ 15:52:18 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165991267
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 15:47 schreef Richestorags het volgende:
https://mobile.almasdarne(...)bels-seize-villages/

Kan iemand met kennis van Arabische gebruiken mij uitleggen welke groet deze strijders hier maken? Dit is namelijk de Hitler groet maar het zal vast iets anders zijn :')
Zag m laatst ook bij zo'n academie van SAA
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 16 oktober 2016 @ 15:52:47 #202
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_165991282
Ik geloof niet dat ze er nazi-symboliek mee bedoelen..

http://heavy.com/news/201(...)ion-full-uncensored/
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  zondag 16 oktober 2016 @ 15:54:55 #203
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165991346


Blauw = wat er vandaag is ingenomen, ze zullen vandaag niet veel meer innemen gok ik omdat het al snel donker zal zijn.
  zondag 16 oktober 2016 @ 16:21:44 #204
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165992049
''We gaan Hama innemen'' - Terroristen

C_Military1 twitterde op zondag 16-10-2016 om 15:32:21 #????#?????_?????? ????? ??? ???? #????? ?? ??? #???? ??????? ????? ???? ????? ????? ????????#???????_??????_??????? reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 16-10-2016 om 15:40:52 Syrian Army assert full control over Ma'rdas reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 16-10-2016 om 15:56:52 Syrian Army liberate chicken farm between Ma'rdas - Taybat al-Imam reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 16-10-2016 om 15:58:23 Syrian MoD confirms full control of Ma'rdas reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 16-10-2016 om 16:16:03 SAA Tiger Forces have captured Ma'rdas after a fierce assault since this morning on the town https://t.co/cM0jGhZWiZ reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165992769
quote:
Syrian Army liberate chicken farm between Ma'rdas - Taybat al-Imam
:')
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165993152
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 16:54 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

:')
Liever vrije seculiere scharrelkippen dan jihadistische 'plof' kippen.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_165993227
Zijn ze al begonnen in Mosul? Dat ze elkaar allemaal maar lekker af kunnen maken!
pi_165993265
Turkije _O_ Erdogan _O_ FSA _O_ BJK _O_
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 16 oktober 2016 @ 17:16:00 #209
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165993316
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 17:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Turkije _O_ Erdogan _O_ FSA _O_ BJK _O_
:') :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165993417
IraqiSecurity twitterde op zaterdag 15-10-2016 om 20:14:25 Massive news:After liberating Baiji refinery, Tikrit and Fallujah... Lt. Gen. Abdul-Wahab Al-Sa'adi will lead… https://t.co/jMVwk4Umv0 reageer retweet
Ervaren man dus :Y

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 16-10-2016 17:20:41 ]
pi_165993466
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 17:09 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Liever vrije seculiere scharrelkippen dan jihadistische 'plof' kippen.
Jij kiest KFC boven HFC dus
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 16 oktober 2016 @ 17:29:33 #212
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165993616
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 17:20 schreef vigen98 het volgende:
IraqiSecurity twitterde op zaterdag 15-10-2016 om 20:14:25 Massive news:After liberating Baiji refinery, Tikrit and Fallujah... Lt. Gen. Abdul-Wahab Al-Sa'adi will lead… https://t.co/jMVwk4Umv0 reageer retweet
Ervaren man dus :Y
De Irakese Suhail Al-Hassan _O_ _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165993825
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 15:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vrees je niet dat Hillary wil dat de TFSA Aleppo gaat aanvallen? Dat wordt een potentieel heet hangijzer.
lijkt me niet aannemelijk dat de turken zich door de amerikanen laten gebruiken om de russen zo hard tegen de schenen te schoppen. nu dat de turken weer alle banden met de russen aanhalen, zie ik de turken niet nog zo een grote draai maken.
er moet een deal zijn tussen de russen en de turken. daar moet hillary mee dealen en proberen het zooitje dat obama achterlaat schoon te vegen. ik vermoed echter dat de vs schaakmat is gezet in syrie en niet meer in staat zal zijn hun visie (wat dat ook moge zijn) te implementeren, zonder de russen/turken mee te nemen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165993917
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 15:47 schreef Richestorags het volgende:
https://mobile.almasdarne(...)bels-seize-villages/

Dit is namelijk de Hitler groet maar het zal vast iets anders zijn :')
het is eerder een "romeinse" groet, dat de nazis hebben gekopieerd, in die regio zie je deze groet wel vaker https://nl.wikipedia.org/wiki/Romeinse_groet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165993944
LinaArabii twitterde op zondag 16-10-2016 om 16:48:09 Syrian caught plotting attack in Berlin was a member of Ahrar ash Sham, a rebel group US & UK refuse to blacklist. https://t.co/ixRusNYZib reageer retweet
  zondag 16 oktober 2016 @ 17:44:25 #216
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165993967
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 17:43 schreef vigen98 het volgende:
LinaArabii twitterde op zondag 16-10-2016 om 16:48:09 Syrian caught plotting attack in Berlin was a member of Ahrar ash Sham, a rebel group US & UK refuse to blacklist. https://t.co/ixRusNYZib reageer retweet
verbaasd mij niets!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165994040
TOS-1A MLRS Naar Mosul :o Ik vraag me af of ze die wel gaan gebruiken want zo'n wapen gaat heel veel schade veroorzaken.

  zondag 16 oktober 2016 @ 17:49:57 #218
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165994073
ISIS gaat worden afgemaakt
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 16 oktober 2016 @ 18:28:04 #220
64288 Bensel
Ladderzat
pi_165995029
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 17:48 schreef vigen98 het volgende:
TOS-1A MLRS Naar Mosul :o Ik vraag me af of ze die wel gaan gebruiken want zo'n wapen gaat heel veel schade veroorzaken.

Ik zou er geen probleem mee hebben.. als je nu nog in mosul bent, vind je IS geen probleem. Verder weinig het waard om intact te laten als ik zo de foto's zie. Die overigens genomen zijn voor IS kwam, dus het zal nu nog wel slechter zijn daar
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zondag 16 oktober 2016 @ 20:08:19 #221
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165997379
quote:
10s.gif Op zondag 16 oktober 2016 17:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is eerder een "romeinse" groet, dat de nazis hebben gekopieerd, in die regio zie je deze groet wel vaker https://nl.wikipedia.org/wiki/Romeinse_groet
De Romeinse groet is met de hand verticaal omhoog.
  zondag 16 oktober 2016 @ 20:44:28 #222
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165998680
Veel stoere taal van deze man tegenwoordig



leithfadel twitterde op zondag 16-10-2016 om 20:32:36 How do you fight a siege? Starve some more people. British and U.S. officials need help https://t.co/URxTAms2Dt reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 16 oktober 2016 @ 21:25:04 #223
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166000169
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 20:44 schreef Zahreddine het volgende:
Veel stoere taal van deze man tegenwoordig

[ afbeelding ]

leithfadel twitterde op zondag 16-10-2016 om 20:32:36 How do you fight a siege? Starve some more people. British and U.S. officials need help https://t.co/URxTAms2Dt reageer retweet
Poetin vreet deze clown op.
  zondag 16 oktober 2016 @ 21:47:25 #224
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166001072
Het Moederland heeft zoveel aan deze man te danken...

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 16 oktober 2016 @ 21:51:06 #225
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166001215
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 21:47 schreef Zahreddine het volgende:
Het Moederland heeft zoveel aan deze man te danken...

[ afbeelding ]
Welhaast een mythische man. Beetje de generaal Zhukov van Syri.
  zondag 16 oktober 2016 @ 21:52:41 #226
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166001284
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 21:51 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Welhaast een mythische man. Beetje de generaal Zhukov van Syri.
inderdaad. Spijtig dat Generaal Zahredinne alleen maar voor defensieve doeleinden word gebruikt, door hem staat DeZ er nog.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166002304
Walgelijke probagenda weer op de nationale televisie, anti Rusland, anti Assad, het eenzijdige beeld gaat mij steeds meer storen...
  zondag 16 oktober 2016 @ 22:51:46 #228
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166003385
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 22:22 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Walgelijke probagenda weer op de nationale televisie, anti Rusland, anti Assad, het eenzijdige beeld gaat mij steeds meer storen...
Welke propaganda storten ze nu weer over ons uit?
pi_166003683
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 22:51 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Welke propaganda storten ze nu weer over ons uit?
"Door Rusland is er straks heeeleemaal niks meer van Aleppo over. De evil personages putin en assad willen de wereld veroveren. Zie hier deze dronebeelden van kapotte huizen, zie hier beelden van arme kindjes etc etc." -nos
pi_166003830
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 15:45 schreef Richestorags het volgende:
Vrees je niet dat Hillary wil dat de TFSA Aleppo gaat aanvallen? Dat wordt een potentieel heet hangijzer.
Daar zal ze dan toch eerst Erdogan van moeten overtuigen, want de Turken zijn essentieel bij het T-FSA en denk niet dat de Amerikanen bij de andere FSA-groepen veel vertrouwen hebben. En nu Poetin en Erdogan bezig zijn tot een understanding te komen weet ik niet of Erdogan snel die kaart aan Hillary geeft (Aleppo). Hij heeft vijf jaar geprobeerd Assad weg te krijgen en inmiddels begrepen dat hij beter op de Koerden kan focussen en Assad gewoon de grote steden van Syrie kan beheersen, zolang hij invloed in Noord-Syrie houdt en daarmee de Turks-Syrische grens zelf bewaakt (ook Syrische deel dus met T-FSA groepen).

Hillary gaat er wel anders dan Obama in staan. Maar ook met een realiteit moeten dealen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 16 oktober 2016 @ 23:26:04 #231
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166004221
TAAAKBEEEEER

leithfadel twitterde op zondag 16-10-2016 om 23:18:11 Breaking: 1070 Housing Project is reportedly under Syrian Army and Hezbollah control! Waiting for confirmation reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166004822
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2016 15:47 schreef Richestorags het volgende:
https://mobile.almasdarne(...)bels-seize-villages/

Kan iemand met kennis van Arabische gebruiken mij uitleggen welke groet deze strijders hier maken? Dit is namelijk de Hitler groet maar het zal vast iets anders zijn :')
Beetje vergelijkbaar met de swastika, bestaat al veel langer dan de nazis, maar veel mensen gaan er meteen van uit dat het door de nazis uitgevonden/bedacht is. Deze groet bestaat al sinds de Romeinen en komt in veel landen voor. Misschien niet 100% in dezelfde vorm. Zelfs de VS had zo'n groet, de Bellamy Salute.
pi_166005145
jimsciutto twitterde op maandag 17-10-2016 om 00:38:24 Breaking: operation to liberate Mosul from #ISIS has begun - PM @HaiderAlAbadi announces on Iraqi TV reageer retweet
pi_166005235
Conflicts twitterde op maandag 17-10-2016 om 00:43:58 BREAKING: Iraqi PM Al-Abadi announces the beginning of the operation to retake #Mosul from ISIS. - @ArmY_Iqhttps://t.co/JiLNwWeBWk reageer retweet
brett_mcgurk twitterde op maandag 17-10-2016 om 00:42:51 Tonight, PM Abadi issued orders to initiate major operations to liberate #Mosul after two years of darkness under #ISIL terrorists. #?????? reageer retweet
HET IS BEGONNEN

[ Bericht 32% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 00:55:25 ]
pi_166005239
Man wat had ik graag een livestream willen zien ;( Midden in de nacht, de tanks rollen Mosul in, de vliegtuigen bombarderen ISIS verder.

[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 00:56:29 ]
pi_166005242
L0gg0l twitterde op maandag 17-10-2016 om 00:54:24 While Erdogan sticks to Turkish role in Mosul offensive, Iraqi PM has instructed army to consider Turkish forces as "enemy" reageer retweet
pi_166005252
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2016 00:12 schreef Peunage het volgende:

[..]

Beetje vergelijkbaar met de swastika, bestaat al veel langer dan de nazis, maar veel mensen gaan er meteen van uit dat het door de nazis uitgevonden/bedacht is. Deze groet bestaat al sinds de Romeinen en komt in veel landen voor. Misschien niet 100% in dezelfde vorm. Zelfs de VS had zo'n groet, de Bellamy Salute.
Ah mijn landgenoot uit Basra, waar was jij man? Heb je lang niet gezien in dit topicreeks :P Kan ook aan mij liggen trouwens. :P

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 00:58:12 ]
pi_166005347



Mosul krijgt het zwaar de komende paar dagen/weken/maanden

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 01:15:50 ]
pi_166005362
Dit is gewoon een natte droom voor die sektarische ratten van Irak, Mosul wordt nu gezuiverd van sunnitische aanwezigheid. Hopelijk kan Turkije zich bemoeien met de strijd en hopelijk wordt het uiteindelijk Irak army vs Turkije. Fuck ze allemaal daar in en rondom Mosul, dat iedereen daar maar lekker dood gaat en dat de normale burger er hopelijk er veilig uitkomt. Dat zijn namelijk de grootste slachtoffers.
pi_166005375
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:19 schreef JubaUrbicus het volgende:
Dit is gewoon een natte droom voor die sektarische ratten van Irak, Mosul wordt nu gezuiverd van sunnitische aanwezigheid. Hopelijk kan Turkije zich bemoeien met de strijd en hopelijk wordt het uiteindelijk Irak army vs Turkije. Fuck ze allemaal daar in en rondom Mosul, dat iedereen daar maar lekker dood gaat en dat de normale burger er hopelijk er veilig uitkomt. Dat zijn namelijk de grootste slachtoffers.
Wat zeg jij? :')
pi_166005378
Dit gaat een grote clusterfuck worden. Die arabieren hebben geen precisie wapens en ISIS heeft een hele stad om zich achter te verschuilen.
pi_166005380
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:21 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wat zeg jij? :')
Wat ik zeg? Laat ze elkaar afslachten.... Hopelijk kan ISIS wel mooie videobeelden maken, ik denk dat ze genoeg film materiaal kunnen verkrijgen uit dit offensief.
pi_166005384
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:21 schreef Nintex het volgende:
Dit gaat een grote clusterfuck worden. Die arabieren hebben geen precisie wapens en ISIS heeft een hele stad om zich achter te verschuilen.
Er zijn ook veel Amerikaanse soldaten momenteel die ook meedoen in het offensief op Mosul.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 01:24:14 ]
pi_166005390
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:22 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wat ik zeg? Laat ze elkaar afslachten.... Hopelijk kan ISIS wel mooie videobeelden maken, ik denk dat ze genoeg film materiaal kunnen verkrijgen uit dit offensief.
Ben jij wel lekker? :{ Laat ze elkaar afslachten? Dit zijn dappere mannen en vrouwen die vechten tegen een terroristische organisatie die al duizenden doden op hun geweten heeft. Waarom haat je het Iraakse leger??? Ja er zijn veel fouten gemaakt maar wat er nu gebeurd is mooi. Eenheid in Irak. Iedereen werkt nu samen om ISIS aan te pakken :Y
pi_166005402
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ben jij wel lekker? :{ Laat ze elkaar afslachten? Dit zijn dappere mannen en vrouwen die vechten tegen een terroristische organisatie die al duizenden doden op hun geweten heeft. Waarom haat je het Iraakse leger??? Ja er zijn veel fouten gemaakt maar wat er nu gebeurd is mooi. Eenheid in Irak. Iedereen werkt nu samen om ISIS aan te pakken :Y
Schijneenheid, Irak is een verloren staat en moet nodig nieuwe grenzen maken/trekken. Koerdistan gaat een feit worden en ga zo door. Ik heb liever ISIS in Mosul dan sektarische sjiieten die sunnieten levend opeten (zoals deze week nog op video te zien was). Dus laat ISIS maar lekker zoveel mogelijk doden maken bij het Irakese leger voordat de stad valt (en ja hij zal vallen natuurlijk).
pi_166005404
FridaGhitis twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:20:54 A million residents of Mosul are trapped in the city, blocked from leaving by ISIS. A major humanitarian crisis quite possible. reageer retweet
Ik voel een soort van Iraakse Stalingrad aankomen.

quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:26 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Schijneenheid, Irak is een verloren staat en moet nodig nieuwe grenzen maken/trekken. Koerdistan gaat een feit worden en ga zo door. Ik heb liever ISIS in Mosul dan sektarische sjiieten die sunnieten levend opeten (zoals deze week nog op video te zien was). Dus laat ISIS maar lekker zoveel mogelijk doden maken bij het Irakese leger voordat de stad valt (en ja hij zal vallen natuurlijk).
Er bestaan in 2016 nog steeds ISIS sympathisanten?
pi_166005418
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:26 schreef Nintex het volgende:
FridaGhitis twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:20:54 A million residents of Mosul are trapped in the city, blocked from leaving by ISIS. A major humanitarian crisis quite possible. reageer retweet
Ik voel een soort van Iraakse Stalingrad aankomen.

[..]

Er bestaan in 2016 nog steeds ISIS sympathisanten?
Iets met kiezen tussen 2 kwaden...

mike_giglio twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:23:35 Plan for Mosul op seems likely to be two phases: first surround city and choke it off. Then move into the center. Might be a pause in btwn reageer retweet
pi_166005424
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:26 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Schijneenheid, Irak is een verloren staat en moet nodig nieuwe grenzen maken/trekken. Koerdistan gaat een feit worden en ga zo door. Ik heb liever ISIS in Mosul dan sektarische sjiieten die sunnieten levend opeten (zoals deze week nog op video te zien was). Dus laat ISIS maar lekker zoveel mogelijk doden maken bij het Irakese leger voordat de stad valt (en ja hij zal vallen natuurlijk).
Ok stil aub :') Als jij liever ISIS hebt heb je geen recht van spreken meer. En ik heb het over het Iraakse leger niet de milities he.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 01:30:44 ]
pi_166005435
stevoiraq twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:19:32 Breaking:phone call from mosul : isis are still around, they are having a bad morale and artillery heard on the outskirts of city #MosulOps reageer retweet
pi_166005437
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:30 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ok stil aub :') Als jij liever ISIS hebt heb je geen recht van spreken meer. En ik heb het over het Iraakse leger niet de milities he.
https://twitter.com/s7r47/status/786926137452691456

Jouw prachtige Irakese helden die een sunniet levend opeten terwijl het Irakese leger lekker toekijkt. Dit soort mensen moeten Mosul gaan 'bevrijden'? Donder toch op met je zogenaamde Irakese eenheid die er nooit heeft bestaan (onder Saddam misschien wel).
pi_166005446
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:33 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

https://twitter.com/s7r47/status/786926137452691456

Jouw prachtige Irakese helden die een sunniet levend opeten terwijl het Irakese leger lekker toekijkt. Dit soort mensen moeten Mosul gaan 'bevrijden'? Donder toch op met je zogenaamde Irakese eenheid die er nooit heeft bestaan (onder Saddam misschien wel).
Dafuck is dat? _O- Dat is fucked up ja. Maar toch liever het leger dan ISIS.
pi_166005481
Eire_QC twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:34:15 #Mosul OP has definitely started, footage just released. #Iraq #MosulOps https://t.co/rysPGJtlkx reageer retweet
Zouden ze een beetje raak schieten?
pi_166005515


Naqshabani Army heeft aangekondigd om te vechten tegen PMU en het leger van Irak. Naqshabandi Army zijn btw soefisten (zeer gematigde sunnieten).
pi_166005548
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:47 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

Naqshabani Army heeft aangekondigd om te vechten tegen PMU en het leger van Irak. Naqshabandi Army zijn btw soefisten (zeer gematigde sunnieten).
Waren dat niet die baathisten? _O-
pi_166005551
stevoiraq twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:44:10 Breaking : a large number of coalition air crafts hovering around Mosul, #isis trying to find cover , live with Mosul residents now #MosulOp reageer retweet
pi_166005608
ISIS gebruikt luidsprekers om op te roepen dat ze gaan vluchten
pi_166005614
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:54 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Waren dat niet die baathisten? _O-
Ja dat waren gewoon baathisten die onder Saddam niet van de drank en vrouwen af konden blijven. Na 2003 zijn ze opeens Islamist geworden.
pi_166005621
Wat is er erg aan baathisten? Zij zijn de enige die Irak kunnen besturen... Hoe dan ook, dat er maar veel dode mullahs mogen vallen.
pi_166005643
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 02:10 schreef JubaUrbicus het volgende:
Wat is er erg aan baathisten? Zij zijn de enige die Irak kunnen besturen... Hoe dan ook, dat er maar veel dode mullahs mogen vallen.
Ja want Irak ging echt goed in de tijden na de Iran oorlog. En sowieso mullahs :') :r Luister beide kanten zijn slecht maar baathisten waren ook een kankergezwel in Irak. Onnodige oorlog met Iran heeft enorm veel levens gekost. Incluslief wat familieleden van mij.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 02:19:58 ]
pi_166005653
Mosul nu:



In de verte is Mosul te zien. Blackout van de stad zo te zien?

[ Bericht 21% gewijzigd door #ANONIEM op 17-10-2016 02:22:28 ]
pi_166005657
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:47 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

Naqshabani Army heeft aangekondigd om te vechten tegen PMU en het leger van Irak. Naqshabandi Army zijn btw soefisten (zeer gematigde sunnieten).
Ze roepen mensen op om in opstand te komen tegen de "terroristische organisatie in Mosul"? ISIS? Die ze zelf binnen hebben gelaten? :?
pi_166005662
Eire_QC twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:34:15 #Mosul OP has definitely started, footage just released. #Iraq #MosulOps https://t.co/rysPGJtlkx reageer retweet
Oooh shit vuurwerk
pi_166005668
vvanwilgenburg twitterde op maandag 17-10-2016 om 01:19:50 Constant sound of aircraft even in Erbil #mosul reageer retweet
pi_166005675
pi_166005684


warzerjaff twitterde op maandag 17-10-2016 om 02:32:13 With the #peshmerga at the #Mosul front, helicopters and war planes keeping us awake. Very few hours before attacki… https://t.co/GSNI5LT12T reageer retweet
  maandag 17 oktober 2016 @ 07:14:48 #268
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166006007
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2016 00:12 schreef Peunage het volgende:

[..]

Beetje vergelijkbaar met de swastika, bestaat al veel langer dan de nazis, maar veel mensen gaan er meteen van uit dat het door de nazis uitgevonden/bedacht is. Deze groet bestaat al sinds de Romeinen en komt in veel landen voor. Misschien niet 100% in dezelfde vorm. Zelfs de VS had zo'n groet, de Bellamy Salute.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Romeinse_groet
pi_166006059
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:19 schreef JubaUrbicus het volgende:
Dit is gewoon een natte droom voor die sektarische ratten van Irak, Mosul wordt nu gezuiverd van sunnitische aanwezigheid. Hopelijk kan Turkije zich bemoeien met de strijd en hopelijk wordt het uiteindelijk Irak army vs Turkije. Fuck ze allemaal daar in en rondom Mosul, dat iedereen daar maar lekker dood gaat en dat de normale burger er hopelijk er veilig uitkomt. Dat zijn namelijk de grootste slachtoffers.
U mad bro _O- _O- _O-


Ya Ali madaddddd _O_
pi_166006062
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:15 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ][ afbeelding ]

Mosul krijgt het zwaar de komende paar dagen/weken/maanden
Takbirrrrr
pi_166006100
quote:
Variant op de Romeinse groet*. In ieder geval komt deze groet al langer voor in het MO dan in Duitsland.
pi_166006334
Hoppa, even Mosul zuiveren _O_ Eindelijk.

Er komen flinke mokerslagen aan.
pi_166006376
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 01:33 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

https://twitter.com/s7r47/status/786926137452691456

Jouw prachtige Irakese helden die een sunniet levend opeten terwijl het Irakese leger lekker toekijkt. Dit soort mensen moeten Mosul gaan 'bevrijden'? Donder toch op met je zogenaamde Irakese eenheid die er nooit heeft bestaan (onder Saddam misschien wel).
En wat heeft IS allemaal gedaan?

Jij bent echt niet serieus te nemen. Pro IS... ze zouden je moeten aangeven bij de AIVD.
Protge moi de mes dsirs.
pi_166007148
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2016 23:01 schreef Koskesh het volgende:

[..]

"Door Rusland is er straks heeeleemaal niks meer van Aleppo over. De evil personages putin en assad willen de wereld veroveren. Zie hier deze dronebeelden van kapotte huizen, zie hier beelden van arme kindjes etc etc." -nos
verschroeide aarde is toch een feit?

"assad of we verbranden het land"

ze zeggen het zelf en de nos benoemt het (kennelijk)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166007184
quote:
hopelijk verdampen die isis lui zo snel als ze kwamen. en hoeft de stad/bevolking het niet weken/maanden lang te ontgelden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166007292
IS heeft momenteel maar 3 grote steden in bezit, toch? Al-Bab en Raqqa in Syri, en Mosul in Irak. ‎
pi_166008155


beweging te zien
pi_166008167
Er wordt momenteel enorm veel geschoten op de live stream!
pi_166008195
Holy shit live autobom te zien! Er zit nu een autobom richting de soldaten te rijden en de soldaten schieten erop
  maandag 17 oktober 2016 @ 11:02:04 #281
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166008196
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2016 09:59 schreef zarGon het volgende:
IS heeft momenteel maar 3 grote steden in bezit, toch? Al-Bab en Raqqa in Syri, en Mosul in Irak.
En een deel van Deir ez-Zor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 17 oktober 2016 @ 11:03:23 #282
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166008216
Live nog wel, doet me denken aan toen ik in 2003 CNN keek.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166008224
NOS geeft dit maar 3 minuten aandacht :')
pi_166008268
Grote explosie en je hoort Amerikanen roepen 'FUCK YEAHHHHH' _O-
  maandag 17 oktober 2016 @ 11:41:58 #285
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166008951
PMU-account is een welkome bron
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 17 oktober 2016 @ 11:46:27 #286
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166009059
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 11:06 schreef vigen98 het volgende:
Grote explosie en je hoort Amerikanen roepen 'FUCK YEAHHHHH' _O-
Da's de Amerikaanse versie van allahu akbar :P
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_166009360
zie hieronder
pi_166009413
K24Turkce twitterde op maandag 17-10-2016 om 05:57:54 #Musul operasyonu; DAİŞ'e ynelik saldırılardan grntlerhttps://t.co/nNEZlCOKRe https://t.co/XtUv08lu1V reageer retweet
Nu wel, gaat om de video :9
pi_166009531
RudawEnglish twitterde op maandag 17-10-2016 om 09:51:13 Photo of Bartala village, surrounded by Peshmerga troops. There are around 20 #ISIS militants remaining in the vill… https://t.co/KkJ6CRrrZV reageer retweet

video's:
RudawEnglish twitterde op maandag 17-10-2016 om 09:31:58 #BREAKING: Islamic State group burns al-Hamdaniya oil-wells, covering the sky with black smoke. #MosulOffensive https://t.co/ExMKS3vzPK reageer retweet
http://edition.cnn.com/vi(...)deo/playlists/mosul/
pi_166009555
quote:
2s.gif Op maandag 17 oktober 2016 12:08 schreef no1uknow het volgende:
RudawEnglish twitterde op maandag 17-10-2016 om 09:51:13 Photo of Bartala village, surrounded by Peshmerga troops. There are around 20 #ISIS militants remaining in the vill… https://t.co/KkJ6CRrrZV reageer retweet
[ afbeelding ]
video's:
RudawEnglish twitterde op maandag 17-10-2016 om 09:31:58 #BREAKING: Islamic State group burns al-Hamdaniya oil-wells, covering the sky with black smoke. #MosulOffensive https://t.co/ExMKS3vzPK reageer retweet
http://edition.cnn.com/vi(...)deo/playlists/mosul/
Ik zie de kerk van Bartella is nog intact :o
pi_166009574
quote:
ik zag net dat stukje van die BVIED die aan kwam rijden, maar geen afloop :o
pi_166009627
NewsweekME twitterde op maandag 17-10-2016 om 08:56:21 #BREAKING: Some 1,500 Turkey-trained Iraqi forces taking part in operation to drive Daesh from Mosul - Turkish Military Sources reageer retweet
lange arm van Ankara?
  maandag 17 oktober 2016 @ 12:18:22 #294
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166009746
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166009998
DrPartizan_ twitterde op maandag 17-10-2016 om 11:59:41 The first Kurdish Pşmerga martyr of the #Mosul offensive - Şehd Tariq Abdullah. https://t.co/OY4CEXgVre reageer retweet
pi_166010017
pmu_english twitterde op maandag 17-10-2016 om 11:48:03 #Iraqi #PMU Civil Defense supporting and expanding IDP camps for all civilians fleeing #ISIS held #Mosul. Humanitar… https://t.co/IhcRORH2ZC reageer retweet
pi_166010026
pmu_english twitterde op maandag 17-10-2016 om 11:38:06 #BREAKING - #ISIS Ahmed Khattab Umar, Security commander of ISIS "Nineveh Wiliyat" killed in clashed with #Iraqi Ar… https://t.co/W7OTkBrQb2 reageer retweet
pi_166010039
Nimrud is ISIS vrij _O_
pi_166010048
Stel, de stad wordt herovert. Wie krijgt dan de leiding, de Koerden of de Irakese regering?
Hey
pi_166010063
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 12:34 schreef Dakterras het volgende:
Stel, de stad wordt herovert. Wie krijgt dan de leiding, de Koerden of de Irakese regering?
Iraakse regering.
pi_166010071
Wat is de mankracht van IS in Mosul?
Hey
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')