Goedkoper dan de ¤ 58,27 waar hij nu voor staat? https://www.amazon.de/Lod(...)s=lodge+combo+cookerquote:Op maandag 9 januari 2017 14:30 schreef MonkNL het volgende:
[ afbeelding ]
Een lodge combo cooker. Was eindelijk in de aanbieding bij Amazon.
Die heb ik ook, mooi ding. Al gebruik ik hem eigenlijk zelden omdat die gewoon veel te zwaar is.quote:Op maandag 9 januari 2017 14:30 schreef MonkNL het volgende:
[ afbeelding ]
Een lodge combo cooker. Was eindelijk in de aanbieding bij Amazon.
Gebruik deze altijd om brood in te bakkenquote:Op maandag 9 januari 2017 15:12 schreef Myraela het volgende:
[..]
Die heb ik ook, mooi ding. Al gebruik ik hem eigenlijk zelden omdat die gewoon veel te zwaar is.
Nee, voor die prijs heb ik hem gekocht. Kon hem alleen voor 99 vinden. Bij amazon was hij een hele tijd niet leverbaar. Zie nu dat dit de "normale" prijs is.quote:Op maandag 9 januari 2017 15:04 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Goedkoper dan de ¤ 58,27 waar hij nu voor staat? https://www.amazon.de/Lod(...)s=lodge+combo+cooker
Te erg hier. Ding ligt al 2 weken op de eettafel en nog niet gebruikt. Nog niet vooer een eitje.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 18:11 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Anova wordt vandaag ontmaagd
Twee pakketjes rund met smaakmakers. Na 24 weten we meer. Het ding neemt in ieder geval beduidend minder ruimte in dan mijn oude warmwaterbak.
Is hij duurder geworden of had je 'm van een andere site? Staat op https://anovaculinary.com/store/ alleen nog maar voor ¤ 179 / 199...quote:Op donderdag 29 december 2016 20:12 schreef vinnypassy het volgende:
Ik heb hem ook net binnen van Anova, was (met bluetooth) nu ¤120. Wilde hem al langer en moest nog een klein goed doel vinden voor mijn 13e maand.
Goed excuus om in het nieuwe jaar ff lekker te experimenteren.
Hij was toen in de aanbieding. Doen ze heel af en toe, vorig jaar oktober/november volgens mij ook nog.quote:Op maandag 30 januari 2017 10:59 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Is hij duurder geworden of had je 'm van een andere site? Staat op https://anovaculinary.com/store/ alleen nog maar voor ¤ 179 / 199...
Heb je dat bestek op een parkeerplaats gekocht?quote:Op maandag 30 januari 2017 13:26 schreef Karzai het volgende:
blender en een koffertje bestek van authentic master cookware (zit nog een laag onder)
Nu nog een fatsoenlijk servies
[ afbeelding ]
Oke, dank voor de tip! Loont wel om nog even te wachten danquote:Op maandag 30 januari 2017 12:07 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Hij was toen in de aanbieding. Doen ze heel af en toe, vorig jaar oktober/november volgens mij ook nog.
uit de achterbak van een louche zigeunerquote:Op maandag 30 januari 2017 14:47 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Heb je dat bestek op een parkeerplaats gekocht?
quote:Op maandag 30 januari 2017 14:49 schreef Karzai het volgende:
[..]
uit de achterbak van een louche zigeuner
Dat was niet denigrerend bedoeld, meer een serieuze vraagquote:Op maandag 30 januari 2017 14:50 schreef Karzai het volgende:
nee ik heb dit niet zelf gekocht, kadootje
ik zal even informeren hoe ze eraan gekomen zijnquote:Op maandag 30 januari 2017 14:56 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
[..]
Dat was niet denigrerend bedoeld, meer een serieuze vraag
GC / [OPLICHTING!] Opgelicht met pannen en bestek. Mijn bloed kookt!
Nu ¤ 20,00 korting i.v.m. met de naderende Valentijnsdag. Tot 14 februari dus ¤ 159 en ¤ 179 voor de versie met wifi.quote:Op maandag 30 januari 2017 12:07 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Hij was toen in de aanbieding. Doen ze heel af en toe, vorig jaar oktober/november volgens mij ook nog.
wquote:Op woensdag 1 februari 2017 15:45 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Nu ¤ 20,00 korting i.v.m. met de naderende Valentijnsdag. Tot 14 februari dus ¤ 159 en ¤ 179 voor de versie met wifi.
Heb de Bluetooth-versie zojuist besteld via de Amerikaanse webshop, daar komt hij uiteindelijk uit op ¤ 149. Gratis verzending!
Ben erg benieuwd
Zo'n beetje alle apparaten schakelen automatisch over tegenwoordig..quote:Op woensdag 1 februari 2017 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
w
Gaat die werken met 230v 50Hz? In de States hebben ze 120v 60Hz op het lichtnet
quote:Op woensdag 1 februari 2017 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
w
Gaat die werken met 230v 50Hz? In de States hebben ze 120v 60Hz op het lichtnet
Altijd goed ff te checken, een VS Kitchenaid gaat het de EU niet doen.quote:Op woensdag 1 februari 2017 16:13 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Zo'n beetje alle apparaten schakelen automatisch over tegenwoordig..
Goede tipquote:Op woensdag 1 februari 2017 16:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Altijd goed ff te checken, een VS Kitchenaid gaat het de EU niet doen.
Is balen btw want ze zijn in de states zoveel goedkoper.quote:
gaaf!quote:Op zaterdag 18 februari 2017 15:26 schreef Pietverdriet het volgende:
Kreeg net een cadeautje van mijn man...
Een loodzwaar slagers hakblok op poten.
Ik post nooit fotosquote:
Eens moet de eerste keer zijn. Echt zo'n massief beuken blok?quote:
Ja, ca 30 cm dik, op vier poten, loeizwaarquote:Op zaterdag 18 februari 2017 21:54 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Eens moet de eerste keer zijn. Echt zo'n massief beuken blok?
Daar ga je veel plezier aan beleven!quote:Op maandag 20 februari 2017 23:28 schreef Chickert het volgende:
Ik heb afgelopen weekend de KitchenAid Artisan (Onyx Black)voor mijn verjaardag gekregen 😍😍
*edit want linkje werkte niet, foto is ook niet spannend... denk dat iedereen 'm wel kent 😉
Als je nooit burgers maakt is het geen verstandige aanschafquote:Op zaterdag 4 maart 2017 21:49 schreef Sorella het volgende:
Microplanes zijn goede raspjes.
Ik hoop dat je hem meer gebruikt als dat ik de mijne heb gebruikt Piet (0 keer dus)
Het was de bedoeling maar nog niet van gekomen, ligt in de la te verstoffen, misscien als het warmer wordtquote:Op zaterdag 4 maart 2017 21:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je nooit burgers maakt is het geen verstandige aanschaf
Welke precies?quote:
Een nieuwe butplug?quote:
Buk maarquote:
CUL / Wie heeft een lekker ijsrecept?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:48 schreef Funkel het volgende:
[ afbeelding ]
Kitchenaid ijsmaker! Iemand receptideeėn?
Hoe werkt dit precies dan?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:48 schreef Funkel het volgende:
[ afbeelding ]
Kitchenaid ijsmaker! Iemand receptideeėn?
Ik denk hetzelfde als andere niet vriezende apparaten. Dat ding in de vriezer zetten en daarna je mengsel er in draaien.quote:Op dinsdag 25 april 2017 20:16 schreef anndb het volgende:
[..]
Hoe werkt dit precies dan?
Want dit kan niet vriezen lijkt me?
Nou heel veel dingen zoals bijvoorbeeld water koken.quote:
Thanks!quote:Op dinsdag 25 april 2017 18:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
CUL / Wie heeft een lekker ijsrecept?
CUL / IJsrecepten deeltje 2
Ding zet je 12 uur in de vriezer (bij ons staat ie er standaard in) Vervolgens werkt ie zelf als n vriezer. Al draaiende de ingrediėnten erin doen en dan krijg je heerlijk ijs (schijnt )quote:Op dinsdag 25 april 2017 20:16 schreef anndb het volgende:
[..]
Hoe werkt dit precies dan?
Want dit kan niet vriezen lijkt me?
Bij deze dus, via Google vond ik een vol deel 3 en kon ik niet doorklikkenquote:Op zaterdag 8 oktober 2016 19:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Was deze niet gereekst? Zie hem niet in mijn AT
Jij hebt lekker uitgepakt Rorsachquote:
En, heb je al ijs gemaakt?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:48 schreef Funkel het volgende:
[ afbeelding ]
Kitchenaid ijsmaker! Iemand receptideeėn?
Zeker! 2 weken geleden:quote:
Zo, mooi stuk speelgoed! Waar heb je hem vandaan? En al getest?quote:Op woensdag 12 juli 2017 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Een refractometer om het suikergehalte te bepalen van oplossingen. Belangrijk bij het maken van Sorbet
Amazon.dequote:Op woensdag 12 juli 2017 10:46 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Zo, mooi stuk speelgoed! Waar heb je hem vandaan? En al getest?
Ha, da's een lieve! Moet je dat streepje opzoeken... En dan weet je de refractie.quote:Op woensdag 12 juli 2017 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Een refractometer om het suikergehalte te bepalen van oplossingen. Belangrijk bij het maken van Sorbet
Gaaf Wij gebruiken dat aan boord om zoutgehalte van ballast water te bepalen.quote:Op woensdag 12 juli 2017 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Een refractometer om het suikergehalte te bepalen van oplossingen. Belangrijk bij het maken van Sorbet
Ha dat werkt prima. Je hebt ook van die dobbers voor baume. Refractie is voor opgeloste stof.quote:Op woensdag 12 juli 2017 21:54 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Gaaf Wij gebruiken dat aan boord om zoutgehalte van ballast water te bepalen.
Moet je wel fanatiek veel sorbet gaan maken
Yep, die gebruiken we ook Afhankelijk van geldende regels.quote:Op woensdag 12 juli 2017 22:00 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ha dat werkt prima. Je hebt ook van die dobbers voor baume. Refractie is voor opgeloste stof.
In de zomer meermaals per week, maar het is ook een streven naar perfectionisme. Ik rekende altijd, nu kan ik eenvoudig een druppel nemen en kijken.quote:Op woensdag 12 juli 2017 21:54 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Gaaf Wij gebruiken dat aan boord om zoutgehalte van ballast water te bepalen.
Moet je wel fanatiek veel sorbet gaan maken
Jep. Werkt super eenvoudig. Leuk ook om suikergehalte van bier mee te bekijken, wat je niet proeft door de hop.quote:Op woensdag 12 juli 2017 21:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ha, da's een lieve! Moet je dat streepje opzoeken... En dan weet je de refractie.
Voor thuisgebruik beste keuze. De digitale types zijn te duur voor onregelmatig gebruik.
Zeker. Overigens verlaagt zuur je meting een beetje... En dextrose en fructose wijken beetje af.quote:Op woensdag 12 juli 2017 23:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jep. Werkt super eenvoudig. Leuk ook om suikergehalte van bier mee te bekijken, wat je niet proeft door de hop.
Morgen weer eens sorbet maken.
Oh ik ga ook suikerstroop maken, water en suiker, wegen en dan meten, vervolgens een tijdje koken met wat citroenzuur om invertsuiker te maken en dan weer meten. Dan kan ik percentage droge stof vergelijken in berekening en meten om dan een tabel te maken en een calibratiemethode te hebben.quote:Op woensdag 12 juli 2017 23:17 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Zeker. Overigens verlaagt zuur je meting een beetje... En dextrose en fructose wijken beetje af.
Je zult bij sorbetijsmix iets lager meten dan je berekent. : )
quote:Op woensdag 12 juli 2017 23:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oh ik ga ook suikerstroop maken, water en suiker, wegen en dan meten, vervolgens een tijdje koken met wat citroenzuur om invertsuiker te maken en dan weer meten. Dan kan ik percentage droge stof vergelijken in berekening en meten om dan een tabel te maken en een calibratiemethode te hebben.
Wegen en water bijvullen dat verdampt.quote:Op donderdag 13 juli 2017 07:06 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Hoe ga je het water in je pan houden? Anders meer je te hoge brix... Of wil je een praktische tabel... Zoveel minuten koken met zoveel zuur geeft zoveel brix?
Wow, jij gaat echt een serieus onderzoek doen? Tof. Maar er zijn best veel mensen je al voorgeweest.quote:Op donderdag 13 juli 2017 09:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wegen en water bijvullen dat verdampt.
Voor het koken 2665 gram (ik noem maar wat)
30 minuten koken, af laten koelen, wegen, water aanvullen tot 2665 gram
Brix meten
Tofquote:Op donderdag 13 juli 2017 20:39 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wow, jij gaat echt een serieus onderzoek doen? Tof. Maar er zijn best veel mensen je al voorgeweest.
Hier, dit helpt denk ik ook wel :
http://www.raeco.com/training/refractive-index-values.htm
http://www.nda.agric.za/d(...)nversion%20Table.pdf
https://www.colby.edu/chemistry/PChem/lab/InversionSucrose.pdf <-- zet in excel en je hebt een inversie-voorspeller. Dan kun je dus zelf je sucrose- invertratio bedenken.
Bereken je ook je vriespuntsverlaging voor je ijs? Zeker bij sorbet is dat wel een ding. Net als LBG dat ze dan gebruiken om de boel minder koud te laten smaken (terwijl de temp gewoon dezelfde is).quote:
Ik vat dit op als een teken dat ik niet hoef na te denken over een nieuwe pan maar gewoon jouw voorbeeld kan volgen.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 11:22 schreef Bramito het volgende:
Ik had mijn gietijzeren pan weggedaan vanwege een scheur. Ik moest dus eindelijk een vervanger.
Hij is al vaker voorbij gekomen, en ik heb er nu dus ook één.
De Buyer Mineral B 28 cm
[ afbeelding ]
Hij bakt fantastisch!
quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 12:00 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ik vat dit op als een teken dat ik niet hoef na te denken over een nieuwe pan maar gewoon jouw voorbeeld kan volgen.
Tnx
Geen problemen met aanbranden?quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 11:22 schreef Bramito het volgende:
Ik had mijn gietijzeren pan weggedaan vanwege een scheur. Ik moest dus eindelijk een vervanger.
Hij is al vaker voorbij gekomen, en ik heb er nu dus ook één.
De Buyer Mineral B 28 cm
[ afbeelding ]
Hij bakt fantastisch!
Nee, hij is prima ingebrand, en hij wordt alleen maar beter. Ik heb het zo gedaan.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 13:11 schreef Mubassie het volgende:
[..]
Geen problemen met aanbranden?
Heb deze ook, vele malen ingebrand maar alles blijft aanbakken
Hoe heb jij het gedaan?
Jouw usernamequote:Op dinsdag 1 augustus 2017 19:23 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Die Anova Precision Cooker is weer in de aanbieding voor 119 euro.
Twijfels...
Kopen.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 19:23 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Die Anova Precision Cooker is weer in de aanbieding voor 119 euro.
Twijfels...
Ja.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 20:02 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Is dat een beetje een goed apparaat?
Haha, heb ik een trauma opgerakeld? :-Pquote:Op dinsdag 1 augustus 2017 19:24 schreef Molo het volgende:
[..]
Jouw username
Horror!!! Nachtmerriemateriaal!!!
Twijfels weg.quote:
Twijfels terug.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 20:40 schreef Martijn1P het volgende:
Anova Nano komt binnenkort ook op de markt, ook voor ca. 100E
Moet je nog maar afwachten of die even goed is. Die nanodinges.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 20:51 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Twijfels weg.
[..]
Twijfels terug.
Ja klopt, echter is de huidige variant voor best een grote pan / bak. Dus zo'n nano variant lijkt me opzich wel wat.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 21:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Moet je nog maar afwachten of die even goed is. Die nanodinges.
Hoe kleiner, hoe groter de variatie.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 21:55 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Ja klopt, echter is de huidige variant voor best een grote pan / bak. Dus zo'n nano variant lijkt me opzich wel wat.
quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 22:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Laag vermogen is natuurlijk kut als je wat meer wilt garen.
quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 22:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hoe kleiner, hoe groter de variatie.
Ik vind het juist zo fijn/knap dat de huidige versie echt maximaal 1 graad afwijkt. Dat maakt bij eitjes bijvoorbeeld echt een enorm het verschil. De huidige raadt iedereen aan, bij die nano moet je nog maar afwachten of dan ook iedereen zo tevreden is. En wat maakt de grote van die bak nou uit?
Gekocht!quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 22:52 schreef ASSpirine het volgende:
Vergelijking van sous vide. Testen ook op gebruik van sous vide met allerlei extra's. Leuke YouTube kanaal.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |