Jouw oven heeft een kipstand?quote:Op maandag 11 september 2017 12:28 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Hij draait! Op de grillstand. Niet op de kipstand
Ja, dan snap ik de verwarring.quote:Op maandag 11 september 2017 12:45 schreef Vanyel het volgende:
Ja zo'n voorgeprogrammeerde vleesstand voor een bepaald gewicht kip.
Heerlijk! Mijn Anova staat ook bijna niet stil (figuurlijk). Buikspek en short ribs zijn ook aanraders!quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 20:54 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
M'n Anova kwam eergisteren binnen, en gisteren ossenhaas gehaald bij de slager en bereid mbv de Anova!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Was overheerlijk!
Wait wut?quote:Op donderdag 10 augustus 2017 23:46 schreef Lienekien het volgende:
Een avocadostamper gekocht in Engeland. Simpel dingetje, doet precies wat ie moet doen! In een mum van tijd.
[ afbeelding ]
Ben er ook erg blij mee, laatst riblappen 18 uur erin gehad en kort aangebraden. Was erg lekker, hoewel ik ze de volgende keer nog langer er in zal doen. Mocht nog wel iets malser.quote:Op maandag 11 september 2017 19:32 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Heerlijk! Mijn Anova staat ook bijna niet stil (figuurlijk). Buikspek en short ribs zijn ook aanraders!
Als je van koken en eten houdt, krijg je hier onmogelijk spijt van;). Als je nog inspiratie of dergelijke nodig hebt, hoor ik het graag. De community van Anova en Joule is al erg groot, daar is ook gigantisch veel te vinden.quote:Op woensdag 20 september 2017 08:20 schreef ASSpirine het volgende:
Heb net mijn anova besteld, de Wi-Fi variant voor "slechts" ¤130 op hun officiële website.
https://eu.anovaculinary.com/
Had deze enkele dagen in mijn shopping cart staan (was nog niet zeker) en na enkele reminders dat mijn shopping cart nog niet was afgerekend hebben ze een kortingscode opgestuurd via mail, voor ¤9,00. Mooi meegenomen, en uiteindelijk toch maar besloten om er voor te gaan.
Kortingscode:
ANOVA9-6jv78pwr
Een goedkope van Princess. Nat vacumeren gaat matig, maar mijn ervaring is dat een goede seal belangrijke is dan een goed vacuum.quote:Op vrijdag 6 oktober 2017 23:05 schreef DeProf het volgende:
Geen pats, maar een vraag, welk vacumeer apparaat gebruiken jullie bij de Anova?
Ik gebruik de mijne nooit meer. Te vaak gehad dat de lasnaad opeens losliet. Hoppa, soep.quote:Op vrijdag 6 oktober 2017 23:05 schreef DeProf het volgende:
Geen pats, maar een vraag, welk vacumeer apparaat gebruiken jullie bij de Anova?
Ik gebruik zelf een foodsaver, topapparaat! Doe bij lange sessies wel dubbel sealen,heb echter bij enkel en dubbel nooit problemen gehad. Foodsavers zijn wat prijzig maar ik kocht hem voor een paar tientjes op marktplaats van iemand die dacht dat ie kapot was, maar simpelweg de verkeerde zakken gebruikte.😁 Heb as we speak een runderwang en een procureur in de sous vide liggen😀quote:Op vrijdag 6 oktober 2017 23:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik gebruik de mijne nooit meer. Te vaak gehad dat de lasnaad opeens losliet. Hoppa, soep.
Nu altijd dubbele ziploczakjes. Werkt beter, omdat als er toch nog lucht vrijkomt, dan doe je zakje ebpven een stukje open, laat lucht vrij en gaay weer verder.
Heb er ooit eentje gekocht bij de Aldi voor 45 euro, doet het prima, nooit losse nadenquote:Op vrijdag 6 oktober 2017 23:05 schreef DeProf het volgende:
Geen pats, maar een vraag, welk vacumeer apparaat gebruiken jullie bij de Anova?
Die heb ik ook. Tweedehands gekocht en doet het al jaren prima.quote:Op zaterdag 7 oktober 2017 06:49 schreef Queenshore het volgende:
Ik gebruik zelf een foodsaver, topapparaat!
Heel verstandig!quote:Op zaterdag 7 oktober 2017 12:46 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Heb deze discussie al ooit op FOK gezien, zal je nu maar meteen gelijk geven.😆
Zien er prachtig uit, maar verder geen fan van houten handvatten, moet je zo voorzichtig mee zijn.quote:Op zaterdag 7 oktober 2017 17:06 schreef golfer het volgende:
Bij kookwinkel van nichtje geweest en alvast een verjaardagscadeau gekregen: Laguiole rozenhouten steakmessen.
[ afbeelding ]
Ze hebben ze ook met metalen handvatten, maar die vond ik niet zo mooi.quote:Op zaterdag 7 oktober 2017 17:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Zien er prachtig uit, maar verder geen fan van houten handvatten, moet je zo voorzichtig mee zijn.
In restaurants vind ik het ronduit smerig, want er komt altijd ruimte tussen het staal en het hout na een tijdje, waar allerei schmorgel zich nest
Oh, mooi zijn ze zekerquote:Op zaterdag 7 oktober 2017 17:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Ze hebben ze ook met metalen handvatten, maar die vond ik niet zo mooi.
Gewoon goed met de hand afwassen.
Ikke wel!quote:Op zaterdag 7 oktober 2017 17:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Ze hebben ze ook met metalen handvatten, maar die vond ik niet zo mooi.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |