geen idee ik heb gewoon op open nieuw deel geklikt...quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 19:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Was deze niet gereekst? Zie hem niet in mijn AT
Ik haatte staafmixers, ik had een hele oude. Toen kocht ik er eentje van de Lidl en nu ben ik fan. Currypasta's met de staafmixer en meer. Afijn, gewoon Lidl dus.quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 19:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Wil een staafmixer kopen, mijn braun is gesneuveld
Wortels met currypasta opzetten en dan pureren! Lekker!quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 20:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik haatte staafmixers, ik had een hele oude. Toen kocht ik er eentje van de Lidl en nu ben ik fan. Currypasta's met de staafmixer en meer. Afijn, gewoon Lidl dus.
Waar gebruik je die vacuümpomp voor?quote:Op zondag 9 oktober 2016 11:09 schreef FANN het volgende:
Kan dit hier ook in dit topic?
[ afbeelding ]
Ik heb een hele stapel van alles wat, en een extra pompje voor jeweetmaarnooit
Werkt als een tiet
Kolven.quote:
Een klein beetje onderdruk maken in de bakjes.quote:
Je kan evt volle kaarten omruilen voor volle kaarten van de nieuwe actie :p. Zijn idd opquote:Op zondag 9 oktober 2016 17:26 schreef computergirl het volgende:
[..]
die AH actie heeft volgens mij idd goed gelopen
Je trekt het niet vacuum, je maakt een beetje onderdruk. Als je het vacuum zou trekken zou het bakje platgedrukt worden door de luchtdruk. Luchtdruk in ongeveer een kilo per vierkante cm, op een deksel van tien bij tien is dat dus een slordige 100 kilo. Stel je bakje is tien bij tien breed en lang, en 5 cm hoog, een klein bakje. Trek je dit vacuum drukt er van buiten een slordige 400 kilo op. Plop zegt je plastic bakje.quote:Op zondag 9 oktober 2016 18:14 schreef FANN het volgende:
[..]
[..]
Om de boel vacuum te pompen natuurlijk
frisch und knackig
Ga je de boel weer verpesten voor me?quote:Op zondag 9 oktober 2016 18:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je trekt het niet vacuum, je maakt een beetje onderdruk. Als je het vacuum zou trekken zou het bakje platgedrukt worden door de luchtdruk. Luchtdruk in ongeveer een kilo per vierkante cm, op een deksel van tien bij tien is dat dus een slordige 100 kilo. Stel je bakje is tien bij tien breed en lang, en 5 cm hoog, een klein bakje. Trek je dit vacuum drukt er van buiten een slordige 400 kilo op. Plop zegt je plastic bakje.
Dat gedoe met dat pompje je slimme marketing, meer niet.
Mensen worden ook echt beter van homeopathie, heus. Echt waar!quote:Op zondag 9 oktober 2016 18:57 schreef FANN het volgende:
[..]
Ga je de boel weer verpesten voor me?
Maar dingen blijven wel langers vers. écht waar Piet dus zal wel ''iets'' doen dan denk ik
quote:Op zondag 9 oktober 2016 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mensen worden ook echt beter van homeopathie, heus. Echt waar!
Lunch bedoel ik, mijn toetsenbord is niet meer helemaal 100% af en toe slaat ie een letter overquote:Op zondag 9 oktober 2016 19:09 schreef RobinOok het volgende:
Luchtrommel, net zoiets lichtvervuiling?
wél weer leuk gevonden trouwens, ik heb hem nu pas doorquote:Op zondag 9 oktober 2016 19:09 schreef RobinOok het volgende:
Luchtrommel, net zoiets lichtvervuiling?
Die worden bij mij sowieso nooit 'slof'quote:Op zondag 9 oktober 2016 18:34 schreef FANN het volgende:
Ik gebruik ze voor álles trouwens...
[ afbeelding ]
Als ik genoeg heb pomp ik de boel weer dicht
Dus je kookt een ei, pelt hem direct, en drukt hem in een vorm, waarna het ei in die vorm blijft? Of begrijp ik het verkeerd?quote:Op woensdag 12 oktober 2016 19:29 schreef krakkemieke het volgende:
Ik heb iets leuks gekocht! Ik heb twee vormpjes gekocht in de vorm van een schelp en een hart. Je kookt een hard en je doet het meteen in de vorm. Je laat het afkoelen, klaar!
quote:Op woensdag 12 oktober 2016 19:29 schreef krakkemieke het volgende:
Ik heb iets leuks gekocht! Ik heb twee vormpjes gekocht in de vorm van een schelp en een hart. Je kookt een hard en je doet het meteen in de vorm. Je laat het afkoelen, klaar!
voor een romantisch ontbijtje op bed?quote:
er is een facebookgroep, youtube en twitter staan receptenquote:Op zondag 16 oktober 2016 20:49 schreef pmponer het volgende:
Een slowcooker gekregen bij mijn nieuwe pannenset.
Nu nog zoeken naar goede recepten.
https://www.bk.nl/koken/q-linair-master-glas.html
de pannen
Afgelopen zomer met zo'n setje van Dynamix gewerkt. Mooi spulquote:Op zondag 16 oktober 2016 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
ESGE/BAMIX staafmixer besteld
[ afbeelding ]
Die heb ik een paar jaar terug bij de Action gekocht en nog steeds nooit gebruikt. Terwijl ik het idee heel tof vind.quote:Op woensdag 12 oktober 2016 19:29 schreef krakkemieke het volgende:
Ik heb iets leuks gekocht! Ik heb twee vormpjes gekocht in de vorm van een schelp en een hart. Je kookt een hard en je doet het meteen in de vorm. Je laat het afkoelen, klaar!
En er is ook een topic hier met sc recepten.quote:Op zondag 16 oktober 2016 20:49 schreef pmponer het volgende:
Een slowcooker gekregen bij mijn nieuwe pannenset.
Nu nog zoeken naar goede recepten.
https://www.bk.nl/koken/q-linair-master-glas.html
de pannen
ga je al die hulp dingen ook gebruiken denk je, allerlei raspen zag ik op de foto die je plaatste laatstquote:Op woensdag 19 oktober 2016 15:59 schreef Pietverdriet het volgende:
De Bamix is binnen, wat een heerlijk ding, fluisterstil.
Ja, noten en bv kaneel tot poeder malen, raspen van kleinere hoeveelheden.quote:Op woensdag 19 oktober 2016 16:18 schreef computergirl het volgende:
[..]
ga je al die hulp dingen ook gebruiken denk je, allerlei raspen zag ik op de foto die je plaatste laatst
ooh, jaloersquote:Op dinsdag 15 november 2016 17:51 schreef Mercure het volgende:
Na mijn koksmes... nu ook het officemes in bezit. Wat een gruwelijke, fijne en scherpe messen!
[ afbeelding ]
Is het heel raar dat ik nu ook het kleinere koksmes wil hebben???
Kost dat nou veel? Ik heb er ooit eentje bij een aardige kookwinkel (weet niet meer welke) op de kop getikt voor ergens tussen de 5 en 10 euro. Ook ongenadig scherp. Zo scherp dat ik er het stukje van de buitenkant van mijn duim tot aan mijn nagel zonder pijn (maar wel met bloed , zo'n 3 mm denk ik) heb ingesneden.quote:Op dinsdag 15 november 2016 17:51 schreef Mercure het volgende:
Na mijn koksmes... nu ook het officemes in bezit. Wat een gruwelijke, fijne en scherpe messen!
[ afbeelding ]
Is het heel raar dat ik nu ook het kleinere koksmes wil hebben???
Ben toe aan een nieuwe staafmixer en eventuele toebehoren.quote:Op zondag 16 oktober 2016 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
ESGE/BAMIX staafmixer besteld
[ afbeelding ]
www.amazon.dequote:Op dinsdag 15 november 2016 22:36 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Ben toe aan een nieuwe staafmixer en eventuele toebehoren.
Kruiden mixen zou wel fijn zijn, hoef ik niet persé en koffiemaler te halen om zelf kruiden te verpulveren.
Wat heeft die gekost en waar heb je het gehaald?
Zou eventueel ook een staafmixer willen met rubberen voetjes zeg maar, zodat deze mijn pannenbodem niet beschadigd en meer grip heeft.
Zal eens bekijken.quote:Op dinsdag 15 november 2016 22:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
www.amazon.de
250 euro, met alle toebehoren en extras
denk rond de 100quote:Op dinsdag 15 november 2016 22:35 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Kost dat nou veel? Ik heb er ooit eentje bij een aardige kookwinkel (weet niet meer welke) op de kop getikt voor ergens tussen de 5 en 10 euro. Ook ongenadig scherp. Zo scherp dat ik er het stukje van de buitenkant van mijn duim tot aan mijn nagel zonder pijn (maar wel met bloed , zo'n 3 mm denk ik) heb ingesneden.
Mijn koksmes had ik in een aanbieding bij knivesandtools voor 130 euro en voor dat officemesje heb ik 85 euro betaald in een aanbieding. Dat officemes is normaal rond de 120 euro. Maar ik heb een nieuwe site ontdekt:quote:Op dinsdag 15 november 2016 22:35 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Kost dat nou veel? Ik heb er ooit eentje bij een aardige kookwinkel (weet niet meer welke) op de kop getikt voor ergens tussen de 5 en 10 euro. Ook ongenadig scherp. Zo scherp dat ik er het stukje van de buitenkant van mijn duim tot aan mijn nagel zonder pijn (maar wel met bloed , zo'n 3 mm denk ik) heb ingesneden.
is die laatste zin een bevel ofzo?quote:Op woensdag 16 november 2016 20:01 schreef Mercure het volgende:
[..]
Mijn koksmes had ik in een aanbieding bij knivesandtools voor 130 euro en voor dat officemesje heb ik 85 euro betaald in een aanbieding. Dat officemes is normaal rond de 120 euro. Maar ik heb een nieuwe site ontdekt:
http://www.messer-mit-tra(...)Brots%C3%A4ge&rub=32
En hier zijn de prijzen redelijk schappelijk. Kan je in ieder geval zeggen dat ik nooit meer in andere messen investeer. Mijn moeder heeft een broodmes van Herder dat uit 1880 komt en dat is nog steeds vlijmscherp en blijft mooi.
Laat weten als je ook een Herder aanschaft!
Dat hakbakje links heb ik ook. Daar gaat van alles in, van tenen knoflook (mits grotere hoeveelheden) tot noten en brokken chocola. Ik heb er zelfs wel eens rijstpoeder (van geroosterde rijst) mee gemaakt. Die rechts met die raspjes ken ik niet. Ik ben benieuwd of die gaat bevallen. Voor raspen denk ik toch eerder aan een microplane oid.quote:Op zondag 16 oktober 2016 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
ESGE/BAMIX staafmixer besteld
[ afbeelding ]
Die kitchenaid heb ik ook, en ja, kleine hoeveelheden gaan niet echt goedquote:Op donderdag 17 november 2016 08:30 schreef BYM het volgende:
Oeh ... een "pats met je nieuwe keukenspeeltjes" topic ... die kende ik nog niet
Mijn meest recente speeltje is mijn keukenwerkpaard van Kitchenaid ....
[ afbeelding ]
Goed om 2kilo deeg mee te mengen en kneden met de deeghaak .. ideaal voor de luie mensch
De reden dat ik deze gekocht heb is naar aanleiding van de een na recentste aanschaf
Een pizza oven van Bestron, de DLD9016 ....
Als je niet oplet is in notime de steen 500 graden celcius dus volgas hoeft niet
Maar inmiddels aten we het zo regelmatig dat ik dat kneden beu werd en bij die staande mixer terecht kwam.
Er kleeft ( ) wel een nadeel aan die Kitchenaid, je moet er wel grote hoeveelheden mee bereiden, want pannekoeken voor 2 gaf maar een bodempje beslag waar die garde niet bijkwam.
Maar goed, voor pizza of brooddeeg is hij echt perfekt!
Mooie messen heb je gekocht Mercure, naajssss!!!
er is een kleinere kitchenaid gemaakt voor kleine huishoudens maar vraag me af of die dan wel hoeveelheid voor 1 brood aankanquote:Op donderdag 17 november 2016 09:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die kitchenaid heb ik ook, en ja, kleine hoeveelheden gaan niet echt goed
Zeker niet! Het is een oproep om je snijvreugde te delen!quote:Op woensdag 16 november 2016 21:55 schreef THEFXR het volgende:
[..]
is die laatste zin een bevel ofzo?
aah, heb een tijd geleden, deze aangeschaft.quote:Op vrijdag 18 november 2016 08:45 schreef Mercure het volgende:
[..]
Zeker niet! Het is een oproep om je snijvreugde te delen!
Daar is mijn liefde voor Herder mee begonnen.quote:Op vrijdag 18 november 2016 11:08 schreef THEFXR het volgende:
[..]
aah, heb een tijd geleden, deze aangeschaft.
.
[ afbeelding ]
Nope ...quote:Op donderdag 17 november 2016 09:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die kitchenaid heb ik ook, en ja, kleine hoeveelheden gaan niet echt goed
De euh wat ...?quote:Op donderdag 17 november 2016 16:36 schreef computergirl het volgende:
[..]
er is een kleinere kitchenaid gemaakt voor kleine huishoudens maar vraag me af of die dan wel hoeveelheid voor 1 brood aankan
Enne, voor pannenkoeken is een kom en een vork of garde toch genoeg?
Geweldig ding, gebruik 'm dagelijks.quote:Op zondag 16 oktober 2016 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
ESGE/BAMIX staafmixer besteld
[ afbeelding ]
Ook al onmisbaar samen met hun grote broer en ook de Kitchenaid mag hier niet meer weg trouwens.quote:Op vrijdag 18 november 2016 11:08 schreef THEFXR het volgende:
[..]
aah, heb een tijd geleden, deze aangeschaft.
.
[ afbeelding ]
Jammer dat niet te zien was in moira7.rarquote:
Die rar was nog niet het hoogtepunt. Nummer 10 gaat legendarisch worden.quote:Op zondag 20 november 2016 01:10 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Jammer dat niet te zien was in moira7.rar
quote:Op zondag 20 november 2016 01:13 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Die rar was nog niet het hoogtepunt. Nummer 10 gaat legendarisch worden.
nicequote:Op zondag 25 december 2016 12:57 schreef Myraela het volgende:
Geen echte aankoop, maar gisteren gekregen. Ik had wel zo'n simpele vleesthermometer, maar ik vertrouwde hem niet meer. Gisteren een stuk vlees in de oven en hij bleef maar op 40 graden hangen. Gelukkig had m'n stiefvader deze nog liggen, en toen bleek het vlees inderdaad al op 53,6 graden te zitten. Net op tijd.
Maar toen mocht ik hem hebben. Hij heeft hem meegenomen toen de keuken op zijn werk sloot. Beetje groot, maar hij doet het erg goed, dus ik ben blij.
[ afbeelding ]
Ik zit te twijfelen... Ik ben al jaren tevreden met mijn weckketel, maar nu las ik vandaag bij Meneer Wateetons dat deze erg accuraat is en bovendien het water circuleert. Dat klinkt toch wel erg goed voor die prijs.quote:Op zondag 25 december 2016 00:05 schreef MonkNL het volgende:
Een Anova Precision Cooker. Toch maar overstag gegaan en de BT versie gekocht..
Ik heb 'm ook gekocht. Het is niet echt een klein apparaat, maar nog altijd een stuk kleiner dan een weckketel. Hier ter vergelijking naast een Bamix, met excuses voor de crappy foto.quote:Op donderdag 29 december 2016 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zit te twijfelen... Ik ben al jaren tevreden met mijn weckketel, maar nu las ik vandaag bij Meneer Wateetons dat deze erg accuraat is en bovendien het water circuleert. Dat klinkt toch wel erg goed voor die prijs.
Scheelt een hoop ruimte in mijn kast als ik de weckketel weg doe....
Decisions, decisions...
Nee dat hoeft niet. De temperatuur blijft vrij laag.quote:Op donderdag 29 december 2016 18:59 schreef Sorella het volgende:
Moet voor sous vide geen deksel op een pan kunnen i.v.m, ontsnappende stoom en warmte ? kan dat wel met dat ding ?
Ik zou zeggen: doen!quote:Op donderdag 29 december 2016 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zit te twijfelen... Ik ben al jaren tevreden met mijn weckketel, maar nu las ik vandaag bij Meneer Wateetons dat deze erg accuraat is en bovendien het water circuleert. Dat klinkt toch wel erg goed voor die prijs.
Scheelt een hoop ruimte in mijn kast als ik de weckketel weg doe....
Decisions, decisions...
Zit een schroefmotortje in die zorgt voor voldoende circulatie van het water waardoor de temperatuur constant blijft. Al zijn er wel mensen die een koelbox met deksel hebben omgebouwd. Ik gebruik nu een grote soeppan, maar ga denk ik binnenkort een polycarbonaat bak halen.quote:Op donderdag 29 december 2016 19:06 schreef Sorella het volgende:
Okee, omdat in die kookprogramma,s het allemaal in een waterbad gegooid wordt en dan deksel erop dus vandaar me vraag
De temperatuur van het water in die bak van de Lidl week in de test van meneer Wateetons zo'n 7 graden af van wat het display zei. Dat vin'k wel erg veel afwijking. Maar goed, mijn weckketel schommelt ook (volgens mij zo'n 5 graden) in temperatuur, dus daar valt wel mee te leven. Maar in ieder geval ga ik mijn ketel daar niet mee vervangen. Die Anova daarentegen...quote:Op vrijdag 30 december 2016 01:06 schreef golfer het volgende:
Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn sous-vide watergaarbak van de Lidl.
Werkt perfect.
ook gelezen en het ruimte ding is ook wat waard!quote:Op donderdag 29 december 2016 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zit te twijfelen... Ik ben al jaren tevreden met mijn weckketel, maar nu las ik vandaag bij Meneer Wateetons dat deze erg accuraat is en bovendien het water circuleert. Dat klinkt toch wel erg goed voor die prijs.
Scheelt een hoop ruimte in mijn kast als ik de weckketel weg doe....
Decisions, decisions...
ja wel een horeaca ding in de schuurstaan voor dat soort dingen, maar altijd gedoe, zeker met die kou... dus handzaam en in de keuken klinkt tof! als het echt wat is....!quote:Op vrijdag 30 december 2016 14:15 schreef RobinOok het volgende:
Ik ga denk ik nu proberen wat dingen 48 uur te garen...
In die weckketel deed ik voornamelijk rood vlees. Da's redelijk simpel.
tof!!! Maar vaak kan ik niet zo veel met die vorm, alhoewel net ook een rechter mes qua snijvlak gebruikt omdat andere vies en het me niet tegenviel (gewoon wat pepers groente knof en wat ui etc) even wennen hoe je snijd en haktquote:Op vrijdag 30 december 2016 14:33 schreef RobinOok het volgende:
Maar euh, iets anders, nadat ik 2 jaar geleden al een "tegoedbon voor een Japans mes" kreeg van mijn lief hebben we er laatst eindelijk eentje uitgezocht. Je zou denken "tijd zat gehad voor gedegen onderzoek naar de verschillende mogelijkheden", maar nee. We liepen in Maastricht langs een kookwinkel en dachten "okay, nu moet het maar". Paar messen in mijn hand gehad en deze is het geworden:
[ afbeelding ]
Nu 3 weken mee "gewerkt" en na een aanvankelijke twijfel ben ik er toch wel blij mee. Het ding licht lekker in mijn hand, hij is iets korter dan mijn huidige koksmes en dat is eigenlijk wel fijn. Het is precies een fijn formaat.
De copypaste van de specificaties voor wie wel belang hecht aan gedegen onderzoek. (ahum):
De Tojiro Powdered High Speed Steel santoku heeft een drielaags poederstalen lemmet van 17 cm. Inclusief het zwarte vastgeklonken heft is het mes in totaal 29,5 cm lang.
Santoku vertaalt zich uit het Japans naar drie deugden, doelend op vlees, vis en groenten. Het is daarmee een uitstekende alleskunner in de keuken.
Kenmerken:
Lengte: 17 cm.
Totale lengte: 29,5 cm.
Gewicht: 185 gr.
Materiaal: houtcomposiet.
Materiaal: poederstaal.
Kleur: zwart.
Linkshandig.
Rechtshandig.
Handafwas.
Snedevorm: glad.
Artikelnummer: F-517.
Tojiro Powdered High Speed Steel
Het mes uit de Tojiro Powdered High Speed steel bestaat uit drie lagen staal: een kern van extreem hard poederstaal omgeven door een chroomstaallegering die het lemmet tegen corrosie beschermt.
Het heft is gemaakt van 'eco-wood' een composiet van houtvezels en silicone. Dit millieuvriendelijke materiaal is duurzaam en bestand tegen stoten of breken. De heft delen zijn met drie klinknagels aan de doorlopende angel bevestigt.
Het mes wordt in tegenstelling tot veel andere messen niet uit een stuk staal gesmeed, maar vervaardigd uit poederstaal. Zeer fijne metaaldeeltjes worden in een mal gespoten en gesinterd, verhit, tot deze samensmelten. Het resultaat is een zeer nauwkeurig gevormd en extreem hard mes.
Reinig het Tojiro Powdered High Speed steel mes met warm water en afwasmiddel.
Ik ben afgestapt van de gevacumeerde zakken, ik gebruik alleen nog dubbele ziplock zakken. Die hebben 2 ritsen. Werkt prima. Als er dan toch nog lucht is vrijgekomen uit het vlees (dat gebeurt soms) dan kun je de zak gewoon even open maken, lucht eruit drukken en weer dichtdoen. En je kunt eventueel je vlees tussentijds temperaturen: zak open, thermometer erin, meten, zak weer dicht, teug. Als ik een professionele vacumeermachine had zou ik die wel gebruiken, maar de huis-, tuin- en keukenmachines, nah, die bieden geen voordeel tov een ziplockzak waar je de lucht uitdrukt.quote:Op vrijdag 30 december 2016 15:29 schreef Sorella het volgende:
Heb je ook een vacuüm machine nodig of voldoen ziplock zakken ook ?
precies merkte dat dat met een vrij recht snijvlak makkelijker ging dan ik dacht...funnyquote:Op vrijdag 30 december 2016 15:17 schreef RobinOok het volgende:
Ik merkte dat ik toch vaker "guillotine-achtige hakbewegingen maak" (dat de punt los komt, zeg maar), dan dat ik op zijn Europees snij. Dat doe ik alleen bij kleine/lage dingen als lente-uitjes of koriander of zo. Maar een gewone ui? Alleen het laatste kontje misschien.
Op zijn Europees snijden kan trouwens nog steeds met een santoku. Dus eigenlijk past die mes van nature beter bij me. :-)
Interessant apparaat, perst de noedels ipv ze te snijden. Paar jaar geleden zag ik zoiets gelijks bij een tweedehandszaak, terwijl ik nadacht of ik de 25 euro die ze wilden hebben het waard was kocht een chineese dame het en was héél blij met het koopje. Ze vertelde me dat deze nieuw meer dan 300 was. (Het was geen philips btw)quote:Op zondag 8 januari 2017 13:55 schreef Trusten het volgende:
Philips pastamachine, na 1x gebruik al helemaal fan maar ben benieuwd of hij ook langere tijd gebruikt zal worden
Ja in Amerika heb je er meer versies van geloof ik. Ik vond ze wel vrij prijzig maar met leuke korting (ING rentepunten) kunnen kopen. Het werkt echt super makkelijk . Maar ja een wafelijzer werkt ook heel makkelijker en die staat ook de verstoffen haha...quote:Op zondag 8 januari 2017 17:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Interessant apparaat, perst de noedels ipv ze te snijden. Paar jaar geleden zag ik zoiets gelijks bij een tweedehandszaak, terwijl ik nadacht of ik de 25 euro die ze wilden hebben het waard was kocht een chineese dame het en was héél blij met het koopje. Ze vertelde me dat deze nieuw meer dan 300 was. (Het was geen philips btw)
Waar heb je deze besteld?quote:Op zondag 25 december 2016 00:05 schreef MonkNL het volgende:
Een Anova Precision Cooker. Toch maar overstag gegaan en de BT versie gekocht..
[ afbeelding ]
SOLIS Pro 569 EasyVac Vacumeermachine. Buiten het hele sous vide garen toch wel een heel handig apparaat.. Was in de aanbieding met 50 gratis zakken.
[ afbeelding ]
Bij Anova Culinary zelf. Zij hebben hun magazijn in Nederland, dus als je daar besteld en hij is op voorraad dan is hij binnen 1 a 2 dagen binnen. Tot nu toe bevalt hij heel erg goed. Ik heb hem nu 4 keer gebruikt. De laatste keer een mooi stuk Bavette sous vide gegaard en dat was echt lekker. Doe je echt geen miskoop aan. De BT versie is de goedkoopste versie van de precision cooker overigens.quote:Op maandag 9 januari 2017 09:01 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Waar heb je deze besteld?
Vraag me af of de BT echt toegevoegde waarde heeft, ben benieuwd naar je ervaringen ermee.
Heb ook een vacumeer apparaat besteld op ibood, was in de aanbieding.
De Anova ben ik ook aan het overwegen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |