abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 11 januari 2017 @ 20:11:46 #101
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_168059854
Gevalletje Stockholm syndroom? Gehersenspoeld? Of "toevallig" de andere kant opgekeken? Ik weet niet in hoeverre godsdienstwaanzin in het DSM-handboek staat, maar in het PBC zullen ze er ook wel even mee bezig zijn.
pi_168061471
Vijf afvalligen vs. de 12 nog gehersenspoelde kids en vader en moeder.
Fight!

Leuk hoor :')
U MAD?
pi_168061579
Moet zeggen, vis bakken kon die wel, die Henk, met zijn dikke wief
pi_168062277
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 19:09 schreef Revanches het volgende:
Interessant is dat een aantal kinderen achter de aangifte van de zoon staan, en een paar anderen staat juist vierkant achter vaderlief en zegt dat er niets is gebeurd. Heel apart allemaal.
Zo apart is dat niet hoor. Ik ben opgegroeid in een huishouden met 7 kinderen en we hebben allemaal onze jeugd anders beleefd. Komt ook door de leeftijdsverschil tussen bv de oudste en de jongste

De oudere kinderen hebben aangifte gedaan, kan best wel zo zijn dat de vader de jongere kinderen nooit iets heeft aangedaan. Dus die vinden vader "lief"
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
pi_168062728
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:00:17 #106
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_168083633
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 14:38 schreef Fascination het volgende:

[..]

Hij was wrs heer en meester in huis. Doorslaan ligt dan op de loer.
Altijd als ik dit soort verhalen lees kan ik me nog wel voorstellen dat zo'n man zo'n leven wel ambieert. Een beetje de almachtige vader uithangen. Dat ze ook altijd nog vrouwen vinden die zo'n leven willen leiden verbaast me dan altijd weer enorm.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_168096596
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 21:30 schreef maryen65 het volgende:

[..]

Zo apart is dat niet hoor. Ik ben opgegroeid in een huishouden met 7 kinderen en we hebben allemaal onze jeugd anders beleefd. Komt ook door de leeftijdsverschil tussen bv de oudste en de jongste

De oudere kinderen hebben aangifte gedaan, kan best wel zo zijn dat de vader de jongere kinderen nooit iets heeft aangedaan. Dus die vinden vader "lief"
Dit speelt inderdaad ook bij het gezin waar mijn vader uit komt. De oudste kinderen zijn veel strenger opgevoed dan de twee nakomelingen. En dat wordt op verjaardagen soms nog wel benoemd.

Door dat verschil in opvoeding kan het zijn dat het ene kind oprecht anders tegen de situatie aan kijkt dan het andere kind.

Ook speelt natuurlijk mee dat aangifte tegen je eigen ouders, en er daarmee zeker van zijn dat je je leven zoals het was kwijt bent, nogal wat is om te doen. Juist als je je hele leven behoorlijk geïsoleerd bent geweest en daardoor eigenlijk afhankelijk bent van je ouders.
pi_168096680
Het is ook altijd wat met die gelovigen die denken boven de wet te staan. Er zijn in Amerika hele groeperinge die vanuit geloof boven de wet menen te staan. Die hanteren hun sprookjesboek als wetboek. Nu ken ik de bijbel niet goed. Ik. En gelukkig alleen gedoopt en geloof helemaal niet.
Ik heb weleens op internet een filmpje gezien waarop een politieagent doodgeschoten werd, doordat hij 2 van die extremisten staande hield en om de autopapieren vroeg. Ze gaven hem een of ander bijbels foldertje. Daarna liep het uit de hand.
Ze waren meen ik van The Christian Identiteit Movement.
pi_168096776
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 12:54 schreef StaceySinger het volgende:
'Vader bedreigde zoon met draaiende kettingzaag'

In de woning van de strenggelovige Henk K. uit Bunschoten, vader van negentien kinderen, speelden zich volgens het Openbaar Ministerie in Utrecht de afgelopen vijftien jaar gruwelijke taferelen af.

[ afbeelding ]

Als het Henk K. niet zinde, dan sloot hij zijn oudste zonen en dochters dagen- en soms wekenlang op in het aardappelhok of op de geblindeerde zolder of in een afgesloten zeecontainer achter het huis. De kinderen zagen geen daglicht, aldus het OM. Ze kregen nauwelijks te eten en moesten hun behoeften doen in hun tijdelijke gevangenis.

De 47-jarige Bunschotenaar, voor wie het strengste gereformeerde geloof nog te rekkelijk is, werd in september gearresteerd nadat enkele inmiddels volwassen kinderen aangifte deden tegen hun vader. Volgens de dagvaarding voerde Henk K. een schrikbewind in de afgezonderde woning van het gezin tussen de brood- en visfabrieken van Spakenburg. De allerjongsten uitgezonderd, kreeg zijn kroost er met regelmaat van langs met de lat, een stuk hout of de vuisten van vader. Ook zou hij zich hebben vergrepen aan een van zijn dochters. Het meisje was volgens justitie 10 jaar toen het misbruik plaatshad.

Kettingzaag
De poging tot doodslag met de kettingzaag staat als schokkendste feit bovenaan de tenlastelegging. Henk K. snoerde een van zijn zoons vast op tafel, trok de kettingzaag aan en hield het gierende apparaat op centimeters van het hoofd van de jongen. Of het bij één keer bleef of vaker gebeurde, laat de verkorte dagvaarding in het midden. Een andere zoon werd volgens het OM bijna gewurgd door zijn tirannieke vader, die een imposant postuur heeft.


De altijd in boerenkiel gestoken Bunschotenaar is eigenaar van een goedlopend metsel- en voegbedrijf, waarin meerdere van zijn zoons werkzaam zijn. Het gezin leidde een geïsoleerd bestaan in het voormalig vissersdorp, omdat vader Henk zijn vrouw en kinderen geen omgang met andersgelovigen toestond. K. behoort tot de school van de ultra-orthodoxe bevindelijk gereformeerden. Ze leven strikt naar de Statenbijbel en enkele 17de eeuwse theologische geschriften van de Synode van Dordrecht.

Henk K. stond vanwege zijn geloof al meerdere keren voor de rechter. Hij botste voortdurend met Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming over de leerplicht. K. weigerde zijn kinderen naar een middelbare school te sturen, omdat geen enkele gereformeerde onderwijsinstelling zuiver genoeg in de leer was. Alleen basisschool Eben Haezer in Barneveld kon de goedkeuring van de koppige Henk K. wegdragen. In 2007 haalde de Bunschotenaar zijn gelijk bij de rechtbank: hij en zijn vrouw mochten vanwege hun geloofsovertuiging het oudere kroost thuis blijven onderwijzen. Een boete van 600 euro voor eerdere leerplichtontduiking vocht de principiële Bunschotenaar vergeefs aan tot de Hoge Raad.

Verbranding
In 2010 botste K. opnieuw met de kinderbescherming, nadat hij weigerde een van zijn zoons na een derdegraads verbranding in het ziekenhuis te laten helpen. De 10-jarige jongen liep volgens de vader ernstige brandwonden op toen een bromfiets waar zijn oudere broers aan sleutelden, vlam vatte. Henk K. knipte de vellen eraf, zoals hij destijds zelf vertelde tegen de krant, en smeerde zijn zoon van top tot teen in met een alternatieve zalf. De jongen herstelde wonderwel van zijn verwondingen. Jeugdzorg liet hij op de stoep staan.

Morgenvroeg verschijnt de Bunschotenaar voor de eerste keer voor de strafrechter in Utrecht. Die moet beslissen over het verlengen van zijn voorarrest.

http://www.ad.nl/binnenla(...)ettingzaag~a4e9d47c/
Heb je het over een 10-jarig jochie en daar wordt dan helemaal niks aan gedaan. Blijven ze gewoon op de stoep staan. :') Goed gedaan van Jeugdzorg. :')
pi_168100292
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_168101056
100 jaar geleden zou dit een doodnormale familie zijn.
standaarddrinker
pi_168238497
Henk K. slaat terug: 'zondige kinderen' liegen

Henk K. uit Bunschoten-Spakenburg beschouwt zichzelf als slachtoffer van een officier van justitie met tunnelvisie, die blind gelooft in de leugens van vijf zondige kinderen. Dat schrijft de orthodox gereformeerde vader van negentien kinderen vanuit zijn cel in een open brief. Het verweer van de 57-jarige aannemer en vishandelaar is integraal afgedrukt in De Bunschoter.

De in september gearresteerde Henk K. voert een reeks argumenten aan om te bewijzen dat het proces tegen hem niet eerlijk verloopt. Over de zwaarste aantijgingen van poging tot doodslag, met een kettingzaag en door verwurging, op twee zonen stelt hij dat ze 'nooit zijn gebeurd'.
De aangifte van misbruik door een inmiddels volwassen dochter betrof niet hem, schrijft K., maar een inwoner van het nabijgelegen Hoogland die 'graag een jong bloempje wilde plukken, omdat hij van zijn eigen wijf gescheiden was'. De dochter in kwestie is volgens haar vader een 'mannenverslindster bij uitstek die een vuil nestje maakte met een getrouwde man.'

Pedofiel
De zoon die afgelopen zomer samen met drie van zijn zussen naar de politie stapte, is volgens zijn vader zelf een pedofiel. K. schrijft dat hij een religieuze banvloek uitsprak over zijn 'drugsgebruikende kinderen', die thuis niet meer welkom waren. K. erkent dat hij wel eens tikken uitdeelde met de hand en met de lat, maar noemt de zaak volledig uit zijn verband gerukt.

De bevindelijk gereformeerde Bunschotenaar, die uit religieus motief weigerde zijn kinderen naar een middelbare school te sturen, wordt volgens zijn zeggen al twintig jaar op de huid gezeten door de Raad voor de Kinderbescherming.

Zeven andere kinderen van K. vallen hun strenggelovige vader bij na beschuldigingen van gruwelijke kindermishandeling en seksueel misbruik. ,,Onze vader is de meest rechtschapen mens die je ooit zult tegenkomen. Hij is altijd een geweldige vader geweest en meer dan een schop onder onze kont hebben we nooit gehad. Het doet vreselijk pijn dat ze hem beschuldigen van geweld tegen zijn kinderen en zelfs van verkrachting'', aldus één van de dochters.

AD.nl
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_168238637
Nou, succes rechter, met het uitzoeken van hoe het nu werkelijk zit.
Somebody that I used to know
pi_168238689
Ik vraag me af wat nou waarheid is. Maar zag laatst een filmpje waarin hij zei dat hij vindt dat het oké is om verder te gaan dan een corrigerende tik. Omdat in de bijbel staat dat je mensen die je liefhebt mag kastijden. Toen zei die interviewer: 'nounou dat weet ik niet hoor'.
pi_168238816
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2017 09:34 schreef StaceySinger het volgende:
Henk K. slaat terug: 'zondige kinderen' liegen

Henk K. uit Bunschoten-Spakenburg beschouwt zichzelf als slachtoffer van een officier van justitie met tunnelvisie, die blind gelooft in de leugens van vijf zondige kinderen. Dat schrijft de orthodox gereformeerde vader van negentien kinderen vanuit zijn cel in een open brief. Het verweer van de 57-jarige aannemer en vishandelaar is integraal afgedrukt in De Bunschoter.

De in september gearresteerde Henk K. voert een reeks argumenten aan om te bewijzen dat het proces tegen hem niet eerlijk verloopt. Over de zwaarste aantijgingen van poging tot doodslag, met een kettingzaag en door verwurging, op twee zonen stelt hij dat ze 'nooit zijn gebeurd'.
De aangifte van misbruik door een inmiddels volwassen dochter betrof niet hem, schrijft K., maar een inwoner van het nabijgelegen Hoogland die 'graag een jong bloempje wilde plukken, omdat hij van zijn eigen wijf gescheiden was'. De dochter in kwestie is volgens haar vader een 'mannenverslindster bij uitstek die een vuil nestje maakte met een getrouwde man.'

Pedofiel
De zoon die afgelopen zomer samen met drie van zijn zussen naar de politie stapte, is volgens zijn vader zelf een pedofiel. K. schrijft dat hij een religieuze banvloek uitsprak over zijn 'drugsgebruikende kinderen', die thuis niet meer welkom waren. K. erkent dat hij wel eens tikken uitdeelde met de hand en met de lat, maar noemt de zaak volledig uit zijn verband gerukt.

De bevindelijk gereformeerde Bunschotenaar, die uit religieus motief weigerde zijn kinderen naar een middelbare school te sturen, wordt volgens zijn zeggen al twintig jaar op de huid gezeten door de Raad voor de Kinderbescherming.

Zeven andere kinderen van K. vallen hun strenggelovige vader bij na beschuldigingen van gruwelijke kindermishandeling en seksueel misbruik. ,,Onze vader is de meest rechtschapen mens die je ooit zult tegenkomen. Hij is altijd een geweldige vader geweest en meer dan een schop onder onze kont hebben we nooit gehad. Het doet vreselijk pijn dat ze hem beschuldigen van geweld tegen zijn kinderen en zelfs van verkrachting'', aldus één van de dochters.

AD.nl
En daar wist hij dan van, dat zijn dochter misbruikt werd door een man (er dan even van uitgaand dat hij het zelf niet was)????
En daar doe je dan als vader niets tegen, tegen die misbruiker?

Fijne vader
It ain't over 'till the fat lady sings
La prudencia es la madre de la ciencia.
  Trouwste user 2022 woensdag 18 januari 2017 @ 10:07:15 #116
7889 tong80
Spleenheup
pi_168238988
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2017 09:52 schreef verita het volgende:

Fijne vader
Die in de hemel zeit.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_168239161
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2017 09:52 schreef verita het volgende:

[..]

En daar wist hij dan van, dat zijn dochter misbruikt werd door een man (er dan even van uitgaand dat hij het zelf niet was)????
En daar doe je dan als vader niets tegen, tegen die misbruiker?

Fijne vader
Hij laat het overkomen alsof hij haar eigenhandig heeft gebracht naar die vent en weet het vervolgens zo te draaien dat zij "het nest bevuilde van een getrouwd stel".

Vaders wil is wet en nee is geen antwoord, ik denk dat dat de huisregels waren.
Die Henk geeft veel leerstof voor onderzoek in het PBC de aankomende maanden. In zijn belevingswereld zal hij best een "goede" vader zijn geweest, maar dat vond Fritzel ook van zichzelf.
  Trouwste user 2022 woensdag 22 februari 2017 @ 14:01:27 #118
7889 tong80
Spleenheup
pi_169068139
UTRECHT - Parasieten en leugenaars, dat zijn de kinderen die hem beschuldigen van zware mishandeling en een zedenmisdrijf. ,,De beschuldigingen zijn niet waar of zwaar uit zijn verband gerukt. Het zijn fabels en wraakacties van mijn drugsgebruikende kinderen", fulmineerde Henk K., vader van negentien, in de rechtbank in Utrecht waar hij terecht staat voor zware mishandeling van een aantal van zijn kinderen.



De officier van justitie vertelde woensdag al tijdens de zogeheten pro-formazitting dat de familie van K. er een is waar ,,heel veel speelt". Het diepgelovige gezin uit Spakenburg, gemeente Bunschoten, kwam al eerder in aanraking met instanties voor onder meer het onttrekken van de kinderen aan de leerplicht en meldingen van mishandeling.

Vader wordt er nu van verdacht dat hij onder meer zijn destijds elfjarige dochter heeft misbruikt, een zoon op tafel heeft vastgebonden en een werkende motorzaag vlakbij zijn keel heeft gehouden, diverse kinderen heeft geslagen en opgesloten in de garage. ,,Deze kinderen zijn in een totaal isolement opgegroeid. Ze zijn fysiek en geestelijk mishandeld", aldus de officier van justitie.

Een aantal kinderen heeft belastend over hun vader verklaard, een aantal verwerpt met kracht alle beschuldigingen. ,,Mijn zus liegt zo hard als een paard holt", zou een van de zussen over misbruikverklaring van haar zus hebben gezegd.

De vrouw en twee dochters van K. waren woensdag aanwezig in de rechtbank. ,,Hou vol he", riepen ze naar hem. Omdat ze mogelijk in een later stadium nog als getuige moeten verschijnen, vroeg de rechter ze de zaal te verlaten.

http://www.telegraaf.nl/b(...)t_keihard_uit__.html

19 kinderen. Normaal gezin dus. Altijd buitenbeentjes die de vuile was buiten hangen. :(

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 22 februari 2017 @ 14:04:33 #119
104871 remlof
Europees federalist
pi_169068203
Christentokkies zijn de ergste tokkies.
  Trouwste user 2022 woensdag 22 februari 2017 @ 14:10:08 #120
7889 tong80
Spleenheup
pi_169068304
quote:
15s.gif Op woensdag 22 februari 2017 14:04 schreef remlof het volgende:
Christentokkies zijn de ergste tokkies.
Tel me. Stikt er hier ook van.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 22 februari 2017 @ 14:12:05 #121
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_169068340
Gelukkig woon ik in een RK regio.

:{.
And so is the past
pi_169068368
De kinderen van deze fokker zit op Fok! ?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_169068422
Tja, een aantal kinderen getuigt tegen hem, een aantal getuigt voor hem. Bewijs zal er niet zijn.

Rest 1 conclusie: Vrijspraak.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_169068619
Oh ja, Henk de Voeger toch?
  woensdag 22 februari 2017 @ 14:32:33 #125
37676 freako
Onverbeterlijke optimist
  Spellchecker woensdag 22 februari 2017 @ 14:33:34 #126
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_169068777
quote:
De vrouw en twee dochters van K. waren woensdag aanwezig in de rechtbank. ,,Hou vol he", riepen ze naar hem.
Tja, alles om niet het volgende slachtoffer te worden .... :{
pi_169069025
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 14:33 schreef maily het volgende:

[..]

Tja, alles om niet het volgende slachtoffer te worden .... :{
Dan moeten ze vooral zorgen dat de man weer met hen mee naar huis gaat...
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_169069311
Is dat al zijn gevangeniskloffie of zijn dagelijkse kleding?
5 Ferrari's op videoband!
  woensdag 22 februari 2017 @ 18:04:42 #129
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_169073466
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 14:16 schreef hottentot het volgende:
Tja, een aantal kinderen getuigt tegen hem, een aantal getuigt voor hem. Bewijs zal er niet zijn.

Rest 1 conclusie: Vrijspraak.
Ja met wekelijks een huppelkutje van bureau jeugdzorg over de vloer.
There is only one religion
pi_169073474
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 18:04 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja met wekelijks een huppelkutje van bureau jeugdzorg over de vloer.
Werken ook wel mooie vrouwen bij Jeugdzorg :D
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  woensdag 22 februari 2017 @ 18:06:42 #131
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_169073497
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 18:05 schreef hottentot het volgende:

[..]

Werken ook wel mooie vrouwen bij Jeugdzorg :D
Die zijn het ergste( hebben vaak zelf geen eens kinderen) :{w
There is only one religion
pi_169073555
quote:
15s.gif Op woensdag 22 februari 2017 14:04 schreef remlof het volgende:
Christentokkies zijn de ergste tokkies.
De film brimstone gaat daar ook over een vader die dominee/ predikant of wat dan ook is die zijn dochter wil neuken omdat zijn vrouw het wel gehad heeft met hem.
pi_169076125
Tja, wat is nu waarheid... Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand vals wordt beschuldigd van zoiets.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
pi_169082309
quote:
15s.gif Op woensdag 22 februari 2017 14:04 schreef remlof het volgende:
Christentokkies zijn de ergste tokkies.
Hij lijkt wel een beetje op je, remlof!
pi_169083849
Bij toeval stuitte ik op een NWS-topic uit 2008....
NWS / Vader van achttien kinderen. Geen school, geen huisarts.

Opmerkelijk is hoe men destijds toestond dat deze man zijn gang kon gaan. Fijne consequenties heeft dat gehad....
pi_173060591
’Terreurvader’ Bunschoten vrij met enkelband

UTRECHT - Henk K. uit Bunschoten komt onder voorwaarden vrij. De vader van negentien kinderen wordt onder meer verdacht van ontucht met zijn dochter en mishandeling van meerdere van zijn kinderen.

K. zit al bijna een jaar vast, maar de rechter in Utrecht oordeelde vrijdag dat hij het verloop van zijn proces buiten de gevangenis mag afwachten. Hij moet zich wel aan strenge voorwaarden houden, een enkelband dragen en hij krijgt een contact- en locatieverbod.

Hij wordt verdacht van onder meer zware mishandeling van zijn kinderen, onder meer door een draaiende kettingzaag bij de keel van zijn zoon te houden, de keel dicht te knijpen van zijn andere zoon, kinderen met een lat of stuk hout te slaan en ze op te sluiten in de garage of op zolder. De diepgelovige K. liet eerder al nadrukkelijk weten dat deze zaak in zijn optiek een wraakactie is van een aantal van zijn kinderen, omdat hij aangifte tegen hen had gedaan voor diefstal uit het ouderlijk huis.

Het gezin kwam al eerder in aanraking met diverse instanties, onder meer voor het onttrekken van de kinderen aan de leerplicht en wegens mishandelingen.

De zaak gaat op 21 september verder, maar zal dan nog niet inhoudelijk worden behandeld.

http://www.telegraaf.nl/b(...)jgt_enkelband__.html
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_173060895
quote:
9s.gif Op dinsdag 4 oktober 2016 12:27 schreef Twiitch het volgende:
Zwaar gelovig en zwaar gestoord lopen niet zelden hand in hand.
Precies. Kijk maar naar al die moslims.
pi_173062340
In Maleisie krijg je daar zo 12.000 jaar voor.
  Spellchecker vrijdag 11 augustus 2017 @ 12:50:34 #139
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  vrijdag 11 augustus 2017 @ 12:56:43 #140
470448 Bacardiandcola
Genieten van het leven
pi_173062503
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 19:56 schreef sjorsie1982 het volgende:
Tja, wat is nu waarheid... Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand vals wordt beschuldigd van zoiets.
ja dat is de mogelijkheid. Maar als het waar blijkt te zijn. Dan 🔪🔨💉🔧⛏🔨 Zie er is Mooi wat gereedschap om
Hem te bewerken. En na zware martelingen langzaam te laten sterven. Dat is de simpelen oplossing voor Verkrachters en pedos
Geniet van het leven. Respect en eer.
  Trouwste user 2022 vrijdag 11 augustus 2017 @ 13:01:37 #141
7889 tong80
Spleenheup
pi_173062617
Hen kwam iig niet vaak te laat.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173064248
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 januari 2017 15:28 schreef Infection het volgende:
Zo streng gelovig maar wel aan mishandeling en misbruik doen. Lekker hypocriet weer...
Strenggelovig en kinderverkrachter zijn inmiddels synoniemen geworden.
  vrijdag 11 augustus 2017 @ 14:21:19 #143
448036 Achterhoker
Hauptsache Alkohol
pi_173064420
Naast voegen kon hij ook uitstekend kitten zo lijkt het.
Fade to Black
pi_173064830
Mooie titel voor een nieuwe serie, voegen en kitten.

Maar begrijp ik goed dat hier nimmer ingegrepen is?
Kinderen ondertussen uit huis maar hun hele jonge kindertijd en jeugd overgeleverd aan de grillen van pappa en mamma?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_173064912
Bunschoten weer? :X
Geloof maakt meer kapot dan je lief is..
´
pi_173064933
Los van of hij wel of niet strafbaar is. Er zit een behoorlijke steek los.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_173065078
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 14:43 schreef Kim-Holland het volgende:
Bunschoten weer? :X
Geloof maakt meer kapot dan je lief is..
Weer? Dit loopt al bijna een jaar.
  vrijdag 11 augustus 2017 @ 14:54:34 #149
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173065144
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 12:50 schreef maily het volgende:
Nog steeds maar 19 kinderen?
Scheelt wel dat hij net een jaar heeft vastgezeten natuurlijk.... daarbij zal mevrouw de Voeger ook de jongste niet meer zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker vrijdag 11 augustus 2017 @ 14:56:13 #150
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173065170
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 14:54 schreef Leandra het volgende:

[..]

Scheelt wel dat hij net een jaar heeft vastgezeten natuurlijk.... daarbij zal mevrouw de Voeger ook de jongste niet meer zijn.
Maar ze had toch wel bezoekrecht? En die leeftijd, daar wordt geen rekening mee gehouden hoor; elk kind is een geschenk van God.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')