abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 7 oktober 2016 @ 16:06:25 #276
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_165812753
Haha I, als ze eenmaal iets doorhebben zullen ze het gebruiken ook he :D

Een eendje in de buik van F O+ Ook wel leuk om te merken dat ze iets wel degelijk gehoord en opgeslagen hebben, ondanks dat er weinig reactie is, he :)
Bij Nora leeft het behoorlijk. Ze kiest ook elke keer boekjes die over zwangere mama's gaan in de bieb en ze praat soms tegen de baby (/mijn navel) O+

Exode, ben je al geradbraakt? Vast wel gezellig maar ook druk, 2 peuters :)

Ik hoor heel veel mensen over Bridget Jones's Baby, ik begin nieuwsgierig te worden! Zou hij ook leuk zijn als je niet zo van chick flicks houdt?

In de herfstvakantie begint in Den Haag het kunstfestival De Betovering weer. Ik was er vorig jaar geweest met Nora en toen waren een aantal dingen al erg tof om te doen, o.a. een korte voorstelling en een grote kartonnen huis schilderen. Ik kijk er naar uit om dit jaar weer te gaan. Sowieso zijn er nu heel veel voorstellingen die ze vast erg leuk gaat vinden (oa de film van Casper en Emma) en ze is nog steeds dol op knutselen :)
Dus tip als je (in de buurt van) Den Haag woont :Y
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_165814781
Met de jongens eerst naar de bakwinkel geweest, daarna naar opa en samen naar de stad, kinderboekenwinkel Benjamin 2 leuke prentenboeken gekocht, lunchen bij cafe de paris leuk eetcafe, broodtrommeltje en beker gekocht voor als Jan naar school gaat en naar huis. Opa en de jongens vonden het heerlijk
  vrijdag 7 oktober 2016 @ 18:12:29 #278
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_165814834
Klinkt gezellig Goitske :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_165822246
Leuke dag Goitske!

Die film, klinkt goed zeg... Ik ga eens zien of ik een vriendin kan optrommelen.

Wij hadden vandaag een activiteit in de bieb, ook ivm de kinderboekenweek geloof ik. Maar viel tegen. De vrijwilligers hier zijn niet zo denderend haha. Kende alle kinderen behalve die van ons. Maar dat maakte niet uit verder. Boek van Rupsje nooitgenoeg gelezen en daarna zouden ze mogen knutselen en knippen plakken. Bleek gewoon een kleurplaat te zijn die je mee naar huis mocht nemen. Nou ja, prima, we waren toch beide niet lekker, dus daarna snel naar huis.

Op de opvang gaan ze wel wat voor de opa's en oma's maken en dat zelfs opsturen. Beetje balen voor hun dat R. drie verschillende opa en oma's adressen hebben haha.

Verjaardag vieren he. Ik ben altijd in de kerstvakantie jarig geweest, dus vierde als kind mijn verjaardag altijd op de dag zelf. Ik ken het niet anders. R. is dus 11 oktober jarig, man moet die dag werken (onderwijs dus geen vrij) . Dit jaar vieren we zijn (tweede) verjaardag morgen met opa's en oma's en zondag met beppe. Maandag nog na het zwemmen met een vriendje. Op zijn verjaardag zelf doen we niks. Maar hoe doen jullie dat?
Volgend jaar is hij denk ik op een woensdag jaren. Werken we beide en is zijn opvangdag. Hoe gaat dat met oudere kindjes? Snappen ze dat, dat op de dag zelf er thuis niet veel aan wordt gedaan? En is dan het weekend erna of ervoor beter?
Het breekt mijn hart als ik hoor dat vriendinnen om me heen vrij nemen voor hun kind en mijn man dat niet kan. Ik wel, maar door de weeks blijft altijd wat moeilijk met familie bij elkaar sprokkelen, maar in overleg kan veel.
  vrijdag 7 oktober 2016 @ 22:44:22 #280
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_165822518
Wij vierden het steeds op de dag zelf met gezin en opa en oma's. En tussen de verjaardagen in een feest voor alledrie tegelijk.Nu had ik wel de mazzel dat ik thuis was, mijn man makkelijk vrij kon nemen en opa en oma's gepensioneerd zijn. Dit jaar (nou ja, volgend jaar dus :+ ) zijn ze op woensdag jarig. M moet op zijn verjaardag gewoon naar school maar dus maar een half dagje. En op de verjaardag van zijn zusjes heeft hij en studiedag.

Naar school op je verjaardag zal wel moeten maar ik zou als het enigszins kan wel proberen dat ze daarna naar huis kunnen om er nog iets aan te doen. Dus ook als je geen vrij kan nemen zou ik wel proberen om op tijd thuis te zijn. Maar goed, hier zijn opvangdagen ook echt tot 18.00 uur en dan is het eten en naar bed dus dat zou betekenen dat er alleen op het kdv verjaardag wordt gevierd en thuis niet.
pi_165822645
Mij lijkt het geen probleem Hilmo. Als ze op school zitten kunnen ze ook niet een dag met papa en mama op stap als ze jarig zijn.

Misschien kun je er extra aandacht aan besteden op de dag zelf door zijn favo eten te maken en het huis te versieren? Sowieso kan hij dan uitdelen bij de opvang, daar een feestje vieren en vervolgens in het weekend nog een feestje *O*
  vrijdag 7 oktober 2016 @ 22:50:23 #282
73386 Fazz
onderweg
pi_165822652
Hilmo, er is toch niets mis mee om z'n verjaardag dan in het weekend te vieren? Het is toch niet zo dat hij zelf al op de kalender kijkt en aftelt naar z'n verjaardag :+ Over een paar jaar zal hij misschien wel naar school moeten op z'n verjaardag, c'est la vie :+
  vrijdag 7 oktober 2016 @ 23:06:33 #283
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_165822998
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 oktober 2016 22:50 schreef GotC het volgende:
Mij lijkt het geen probleem Hilmo. Als ze op school zitten kunnen ze ook niet een dag met papa en mama op stap als ze jarig zijn.

Misschien kun je er extra aandacht aan besteden op de dag zelf door zijn favo eten te maken en het huis te versieren? Sowieso kan hij dan uitdelen bij de opvang, daar een feestje vieren en vervolgens in het weekend nog een feestje *O*
Dit :Y
Zo gaat het hier ook al 3 jaar :) Alleen dit jaar konden we allebei vrij krijgen op haar verjaardag, maar het feestje was nog steeds in het weekend. Zelfs een weekend later, want ze heeft de pech midden in de zomervakantie jarig te zijn en anders konden te veel mensen niet.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_165827366
Het is soms niet anders qua verjaardagen. Vorig jaar moest mijn man werken dus de buren kwamen smorgens, zingen etc.

Dit jaar is Jan op een dinsdag jarig en start maandags met school en smiddags twijfel ik nog wel/niet gastouder denk wat korter en vraag opa en oma ok bij ons te eten ofzo
pi_165827424
Ik kan nooit vrij nemen en moet dan maar kijken of m'n duo toevallig kan ruilen.
Vorig jaar heb ik gewerkt op de verjaardag van Ow en was hij bij oma. We hebben het gewoon in het weekend gevierd.
De verjaardag van Js was op mijn vrije dag en m'n vriendje kon wel vrij nemen. Dus zij we met z'n viertjes op stap geweest.
Vandaag het echte feestje van Js O+
pi_165827435
Veel plezier Loj O+

T. is volgende week zaterdag jarig. Hij gaat wel gewoon naar de korfbal van 10 tot 11, dus visite doen we in de middag. Ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt :+
En ik ben volgende week vrijdag jarig, dus dan gaan we met z'n drietjes pannenkoeken eten O+. Leuk!
pi_165828226
Het is echt nog nooit in me opgekomen om vrij te nemen voor een kinderverjaardag :o 's Ochtends zingen, slingers en cadeautjes, dan naar crèche/school en trakteren, 's avonds lievelingseten en dan naar bed. En dan het weekend ervoor of erna familie over de vloer voor een feestje. Is dat zo gek? :@
pi_165828258
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2016 09:48 schreef Amsel het volgende:
Het is echt nog nooit in me opgekomen om vrij te nemen voor een kinderverjaardag :o 's Ochtends zingen, slingers en cadeautjes, dan naar crèche/school en trakteren, 's avonds lievelingseten en dan naar bed. En dan het weekend ervoor of erna familie over de vloer voor een feestje. Is dat zo gek? :@
nee hoor is niet gek
  zaterdag 8 oktober 2016 @ 09:58:00 #289
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_165828287
Is niet gek. Maar sommigen vinden dat wel leuk en hebben wel die mogelijkheid. Is ook niet gek toch?

En s ochtends heeft ook niet iedereen tijd natuurlijk. Mijn man gaat s ochtends om half 7 de deur uit en is om 18.30 uur thuis. Dan is er gewoon geen tijd om nog ergens aandacht aan te besteden. En ja, een 3 of 4 jarige vindt dat wel heel belangrijk.
pi_165830660
Super ik heb ideeën genoeg. Ja cadeautjes om 7.00 's ochtends geven zou hier drama zijn denk ik, te weinig rust om er goed naar te kunnen kijken en na de opvang te moe, dus dat zou ik denk ik net zoals nu dan het weekend van te voren doen als we het feestje houden voor de opa's en oma's. En inderdaad, tzt zal hij ook gewoon op zijn verjaardag naar school moeten omg :X mijn baby haha. Dat punt was me nog even ontschoten.
pi_165832360
Ja, als I op een werkdag jarig is, en wij werken, dan viert ze het die dag eigenlijk voornamelijk op het kdv. Waar dan gezongen wordt, een feestmuts gemaakt, en ze mag uitdelen. Dat is voor zo'n kleintje ook geweldig om mee te maken: I vindt het ook altijd erg leuk als een ander kindje jarig is en ze gaan zingen met z'n allen. En dan vieren wij het verder in het weekend. *O* .

I denkt trouwens dat ze jarig is vandaag. _O- . Ook niet heel gek, want we gingen de stad in om haar voeten op te laten meten (ze heeft dus nu maat 25/26 terwijl ze op schoenen maat 24 loopt :') ), ze kreeg nieuwe laarsjes, daarna gingen we uit lunchen, en als klap op de vuurpijl vond ik vlak voor ons huis een ballon op straat. Dus nu zit ze aan tafel een tekening voor zichzelf te maken. :D . En het commentaar erbij is ook hilarisch: "Dit kleurtje doet het niet goed, daar word ik een beetje verdrietig van mama." _O- .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165832838
Vandaag met de jongens naar julianatoren geweest en abonnement genomen. Ze zijn zo blij *O*

Voordeel is die kleintjes zijn na een kleine 2 uur echt af dus draagzak had ik mee in mijn rugtas voor teun en ging ook zonder tegensputteren op het einde er in en in de auto viel hij direct in slaap.
Ze zijn ook met zn tweetjes in een attractie geweest wel ff momentje dat je denkt zou dat goed gaan? Blijven ze zitten? Geen ruzie? _O-
Ging perfect! O+


[ Bericht 11% gewijzigd door Goitske op 08-10-2016 16:02:11 ]
pi_165833486
Ziet er gezellig uit Goitske!

Verjaardag, ik ben middenin de zomervakantie jarig, altijd, zo middenin dat iedereen altijd op vakantie is. En mijn broer was een dag na mijn jarig, dus we vierden het altijd samen. Kortom trauma! :D ;) Ik had als kind 100x liever gehad dat ik buiten de vakantie op een doordeweekse dag jarig was geweest. Alle aandacht op school, 's avonds eten wat ik wilde, oh wat wilde ik dat graag.

Bij B is het meer steeds hopen dat hij niet met Carnaval jarig is. -O-
  zaterdag 8 oktober 2016 @ 17:56:21 #294
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_165834351
Nora is ook echt midden in de zomervakantie jarig. Ik vroeg me al af hoe dat gaat met trakteren. Lijkt me ook zo sneu als ze nooit kan trakteren op school?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_165834664
Ik mocht altijd trakteren op de laatste schooldag, net zoals nog 4 andere kindjes. (ja ik heb het echt zwaar gehad in mijn jeugd ;) ) Wat wel tof was, was dat mijn ouders altijd de vouwwagen versierden voor mijn verjaardag en de hele camping kwam feliciteren. ^O^

Ik ben nu ook 9 van de 10 keer op vakantie jarig. Nu vind ik het niet erg meer, sterker nog: ik heb mijn verjaardag op de leukste plekken kunnen vieren en mijn vrouw neemt altijd stiekem slingers etc mee. Ik vier het eigenlijk nooit maar als ik dat wel zou willen, zou ik echt een datum moeten zoeken.

B zijn verjaardag valt nu overigens wel steeds in de krokusvakantie, maar er zijn niet veel mensen die dan op vakantie gaan.
pi_165834956
Deze moet ik ff laten zien. Vandaag pasfotos laten maken dus de oude erbij gepakt

Jan eerste foto met een maand of 3 en Teun eerste foto een maand of 6/7
pi_165835112
Exode, ik heb precies dezelfde ervaringen, ben jarig op 29 juli. Vond het als kind echt niet zo leuk maar nu juist wel. Veel mooie verjaardagen gehad op vakantie! I is precies tegenovergesteld met haar 27 januari.

Ze hebben echt van die belhamel hoofdjes, Goitske!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165835287
Ik ben 19 september jarig vond en vind het altijd nog prima,vaak nog redelijk mooi weer om buiten te zijn

Jan is 25 oktober dus altijd of in of net na de herfstvakantie. Kan het nog prima weer zijn maar ook vrij slecht. Teun is 13 april dus kan ook beide kanten op met het weer vooral. Afgelopen jaar echt slecht weer maar is geboren op een prachtige lente dag, mooi zacht weer
pi_165835296
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 oktober 2016 17:56 schreef Sylver_ het volgende:
Nora is ook echt midden in de zomervakantie jarig. Ik vroeg me al af hoe dat gaat met trakteren. Lijkt me ook zo sneu als ze nooit kan trakteren op school?
Dit vraag ik mij ook regelmatig af ja... Saar is van 31 Juli dus ook altijd in de vakantie.
S. 2014
J. 2016
pi_165835300
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 oktober 2016 18:53 schreef Franny_G het volgende:
Exode, ik heb precies dezelfde ervaringen, ben jarig op 29 juli. Vond het als kind echt niet zo leuk maar nu juist wel. Veel mooie verjaardagen gehad op vakantie! I is precies tegenovergesteld met haar 27 januari.

Ze hebben echt van die belhamel hoofdjes, Goitske!
ja het is verschrikkelijk _O-

Ze moesten spagetti zeggen van de fotograaf maar jan vond het spannend en kon het daardoor niet goed zeggen en lag in een deuk om zichzelf. Teun gaat er zitten en gaat spagetti uit zichzelf roepen en lacht zich rot _O-
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')