abonnement Unibet Coolblue
  maandag 26 september 2016 @ 20:23:44 #76
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_165584710
Mari ik hoop dat jullie er samen uitkomen. :*

Dad O+
pi_165584711
Niks mis met zwijmelposts! Die zijn juist ook nodig tussen de heftige onderwerpen!

Sterkte Mariposas, ik hoop dat jullie er samen uitkomen!

Qua muziek is hier vooral gitaar spelen (aan de snaren van de gitaar trekken) populair, dat is altijd lachen. En van baby tv de liedjes van Charlie en de getallentrein en de hokey pokey! Vooral omdat ik hem bij die laatste mee laat doen voor zover ik het kan volgen.

Ik wilde hier gisteren posten dat O zonder problemen een kies heeft gekregen, maar vandaag was toch drama dus ik vermoed dat hij er toch last van heeft, of dat de andere kant ook eraan komt. Die volgorde vind ik ook maar vreemd, hij heeft al maanden 4 tanden boven en twee onder, en dan opeens een kies een stuk verderop in de mond erbij, dat is toch niet logisch...
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_165585017
Zwijmelposts. O+ Ik kan er momenteel elke dag wel 3 tikken, maar daar ga ik jullie niet mee vervelen. :+ N. zit in een superleuke fase, is vrolijk, kan duidelijk aangeven wat ze wil, begint veel woordjes te zeggen en heeft een enorm gevoel voor humor. Het is echt zo'n heerlijk ding ook. :D O+ Ze krijgt alleen minpunten omdat ze me nog steeds papa noemt en dus nog vertikt mama te zeggen. :(

Klinkt supergezellig, DaD! *;

Muziek: hier schiet standaard een vingertje in de lucht en ze begint te bouncen op de beat. _O-
pi_165585603
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 20:32 schreef Selvaria het volgende:
Ze krijgt alleen minpunten omdat ze me nog steeds papa noemt en dus nog vertikt mama te zeggen
Hey, nog zoeen! Tim vertikt dat ook nog steeds. Hij kan dan snikkend bij papa 'papa' roepen en mij bedoelen :+
En dat terwijl hij een paar mnd geleden wel mama zei :{
pi_165585746
DaD zulke zwijmelposts mogen altijd hoor O+

Ketel noemt alles baba en mama. :')
pi_165586769
Pfoe wat heftig Mari. Veel sterkte met deze rotsituatie.

Spannend Kris!

Wauwww wat een heartwarming foto DaD!
En zwijmelpost van Selvaria O+

Ik heb ook een zwijmelbui.
Ze is zo heerlijk O+
Ze zegt ook steeds meer woordjes. Zoals "op" als het eten op is.
En pap en mama en ze kan ssssst zeggen met haar vinger tegen haar mond.
En ze zegt haar eigen naam O+!
Nouja zo ongeveer. Het klinkt als Zzzjaaa!
pi_165599628
Ach, wat leuk MLB. En Lula, hier hetzelfde...

Net kwamen ze op het kdv met de opmerking dat hij schoenen nodig heeft voor buiten. Hij draagt daar leren slofjes, maar dat is niet genoeg, blijkbaar. Wat voor schoenen hadden jullie voor niet lopers? Hij stapt overal langs en loopt achter de koffietafel of zijn kinderstoel (die duwt hij door het hele huis), maar loopt nog niet los.
pi_165600258
Wij hadden slofjes (of hij kreeg van het kdv dikke sokken aan). 1 paar voor binnen en 1 paar voor buiten trouwens. Ik zou even vragen of ze echt wat anders willen dan slofjes, misschien vragen ze het nu vanwege de herfst aan alle ouders en hebben ze niet onthouden dat hij al slofjes heeft.
pi_165600280
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2016 13:05 schreef Hupje het volgende:
Wij hadden slofjes (of hij kreeg van het kdv dikke sokken aan). 1 paar voor binnen en 1 paar voor buiten trouwens. Ik zou even vragen of ze echt wat anders willen dan slofjes, misschien vragen ze het nu vanwege de herfst aan alle ouders en hebben ze niet onthouden dat hij al slofjes heeft.
nee, ze vroegen het specifiek, terwijl hij slofjes aan had. Ik kan inderdaad ook gewoon nog een paar slofjes meegeven, morgen nog maar even vragen.
pi_165601076
Ik ben pas naar de schoenenwinkel geweest om advies te vragen over eerste schoentjes, maar de verkoper zei tegen mij dat het beter is om te wachten tot hij een paar meter los kan lopen.
Ik zou dus ook voor slofjes gaan.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_165601538
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 september 2016 13:07 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

nee, ze vroegen het specifiek, terwijl hij slofjes aan had. Ik kan inderdaad ook gewoon nog een paar slofjes meegeven, morgen nog maar even vragen.
Twix heeft Aapies voor buiten. Is dat wat?
  dinsdag 27 september 2016 @ 16:25:59 #87
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_165604254
Onze fysio gaf ook aan pas schoenen te kopen als ze 10-15 pasjes los konden lopen. Ik zou vragen of het niet gewoon slofjes voor buiten mogen zijn.
pi_165606046
Eens met de rest. :Y Hier ook pas schoentjes gekocht na meer dan een paar pasjes los. Daarvoor had ze eigenlijk altijd alleen maar sokken aan en met echte kou ook wel slofjes in de draagdoek/zak.

Wat doen jullie met bijters/gooiers? N. kwam net mijn kant op geloven voor een knuffel (dacht ik :') ) en beet me toen in m'n been. Ik heb haar kort gezegd dat dat niet mocht en toen benoemd wat ze wel mocht doen (aaien/knuffel/kusje). Hetzelfde met gooien, ze heeft daar nu echt de lol in ontdekt. Ik zeg nu kort dat ze niet mag gooien en dat ze (als het om haar beker aantal tafel gaat bijvoorbeeld) de beker op tafel moet zetten als ze niet meer wil. Kwestie van stug volhouden tot ze het niet meer grappig vindt ( }:| ) of hebben jullie andere tips? Ik blijf wel alert op dat ik vooral het gedrag benoem dat ik wel wil zien ipv alleen maar nee nee nee zeggen en vertellen wat ze niet mag.
pi_165606642
Lastig selvaria. Ik moet ook leren om te benoemen wat wél mag.
Ik denk dat je op de goede weg zit met de beker op tafel laten zetten enzo.

Jagar, ik denk dat slofjes met buitenzooltje ook de beste optie is dan.

Nou de gastouder had vandaag een topdag met Mies. Maar een half uur geslapen over de hele dag en dertien (!!) poepluiers ^O^
pi_165606790
Selvaria, wij zijn bij bijten heel duidelijk dat dat niet mag. Want dat doet pijn. Soms zetten we Sjaak in de hoek, soms zet hij zichzelf in de hoek (en dan moet hij huilen) :') of we geven een alternatief om te bijten. We laten hem ook altijd sorry zeggen (dan komt hij met zijn hoofd op de bijtplek liggen, heel schattig O+ ).

Gooien negeren we. We rapen wel op wat hij gooide, maar we benoemen het niet en Sjaak krijgt ook niet terug waar hij mee gooide.
pi_165608180
Bijten is hier nog steeds een issue helaas. Frits bijt alleen mij en het lijkt er vaak op dat hij het niet zo bedoeld. Ik benoem dat ik niet wil dat hij mij bijt. Ik merk dat des te feller ik reageer des te harder hij doorzet, ik klem regelmatig mijn kiezen op elkaar om erger te voorkomen.
Hij bijt eigenlijk alleen als er tanden of kiezen in aantocht zijn (op dit moment twee hoektanden en twee kiezen :X ) en daarom geef ik vaak als alternatief Sophie de Giraffe.

Goede dag voor je gastouder MissLB! ;)

Frits heeft morgen zijn laatste dag bij de baby's, als we terugkomen uit Canada mag hij naar de peuters. De afgelopen weken mocht hij wennen en haalden we in de middag een dolgelukkig jongetje op omdat hij de hele middag buiten had gespeeld. O+
pi_165608615
Ik kom even binnen walsen, want ik ben zo trots! F. loopt!
En natuurlijk deed ie zn eerste stapjes bij oma :(

Maar toch O+

Kijk:
pi_165608784
Cho
Dat klinkt zo fijn voor Frits! Buitenspelen rules.
Wat ga je in Canada doen?

Mijn rootje zit in de dreumesgroep (tot 2.5), maar ik merk dat er steeds meer kinderen vertrekken naar de peuterspeelzaal. Nu zit ze gelukkig nog met 3 leuke kindertjes maar dat vind ik wel wat weinig :o
Ook zijn er laatst 2 leidsters weggegaan en nu zijn er alleen maar 10% is ook inzet-types.
Ik twijfel dus om weg te gaan. Eerst maar eens verhuizen en dan kijken we wel weer verder ;)
Ro heeft het namelijk prima naar haar zin (gezien de hoeveelheid zand ik op haar aantref. Ook is ze de laatste tijd heel makkelijk met afscheid nemen daar. Ik zet haar op de grond en ze rent gelijk naar de treintjes of haar vriendinnetje toe. Gelukkig is het bij het ophalen weer anders. Dan rent ze 'huilend' naar me toe en kan het haar niet snel genoeg gaan tot ik haar optil. *smelt*

Buikgriep lijkt hier over te zijn. Halleluja!
Kan morgen dus gewoon weer de wekker om 06:00 :'(
pi_165609533
Bijten gebeurt hier sporadisch. We vertellen haar op ooghoogte dat we hier niet bijten en dat dat pijn doet. Gooien pakken we minder streng aan.

Cho, klinkt alsof Frits het heel erg naar zijn zin heeft. En Canada, gaaf!

Fap, dat klinkt niet ideaal, maar zolang Ro het naar haar zin heeft gaat het vast goed.

Hier verticale groepen. L. vermaakt zich altijd kostelijk. Het enige nadeel vind ik de vele personele wijzigingen, maar daar zijn ze zelf ook niet blij mee. L.'s favo juf is ook net met zwangerschapsverlof.

Volgens mij ben ik trouwens een beetje een viesnek. Op de opvang hameren ze er altijd zo op dat ze haar niet helemaal schoon hebben kunnen houden (eten, zand, gewone schmutz) en ik denk dan alleen maar; Nou, dan zal ze wel lekker gespeeld hebben. Dus mijn Floddertje loopt altijd wel met een vlek of een half uitgezakte staart ofzo.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_165609642
Kris
Zo loopt ro er ook bij hoor.
Als ik er aan denk zal ik eens een foto maken ^O^
Vieze kinderen united!
pi_165610004
Zand op kleertjes enzo kan ik ook niet zo mee zitten. Maar ik ben -nog steeds, zo blijkt- wel echt allergisch voor kinderen met snot over hun hele gezicht :@ wat de afgelopen dagen tot hilarische achtervolgingen leidde, aangezien onze Minion snotverkouden ( :+ ) was en al snel het pakje zakdoekjes herkende :{w

Hier binnenkort dan toch maar op zoek naar 'echte' schoentjes denk ik, want lopen is nu echt helemaal de shit! O+ Uiteraard voorzien van "loop-loop-loop"-commentaar :7
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_165610051
Och MM, vergeet ik bijna je stoere lopende knul Wat knap! En wat kijkt hij blij!
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_165610217
Je hoort je kind toch met zand terug te krijgen van het kdv? Dat is toch een soort van garantie dat je kind buiten is geweest? ;)

Frits en ik gaan samen met mijn paps en broertje op verrassingsbezoek bij mijn familie.

Wat jammer dat je niet zo'n tof gevoel meer hebt bij je kdv Fap. Hoe gaat het met jullie verhuisplannen?
pi_165610261
En F loopt! Wat gaaf!
pi_165610574
F, wat goed van je!! En hij loopt niet, hij rent meteen! *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')