Lekker, bier met zonnebrandmiddel.quote:Op vrijdag 23 september 2016 11:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden bier en kregen dit[ link | afbeelding ]
Wat is een patat flip?quote:Op vrijdag 23 september 2016 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
Genietse uniek
Vanmorgen kwark, 2 rijstwafels en kleine appel.
Vanmiddag wordt het een patat flip en kroketburger. Hele dag honger!
Ah okequote:
Ik zou zo elke dag wel willen lunchen als dat kon (het eten dan, niet die drank).quote:Op zaterdag 24 september 2016 12:56 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:
[ afbeelding ]
Een bij eerdere bezoeken genomen combo die ook nu scoort.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren.
quote:Op vrijdag 23 september 2016 20:31 schreef QuattroF het volgende:
Zelfgemaakte pizza uit de oven met mozzarella, geraspte kaas, spinata romana en parmaham, en daarover wat parmezaanse kaas. Was best lekker!
[ afbeelding ]
(Eerste keer dat ik hier een foto plaats, dus hopelijk gaat het goed zo!)
De prijzen bij Express zijn echt niet hoog hoor.quote:Op zaterdag 24 september 2016 14:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou zo elke dag wel willen lunchen als dat kon (het eten dan, niet die drank).
Vrijdag nog genoten van de moksi metie van Madame Jeanette.quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
De prijzen bij Express zijn echt niet hoog hoor.
(vroege) Avondeten:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup…maar weer eens naar de Kruiskade en de Surinaamse keuken i.c.m.een frisje.
Je gaat al ff niet meer luxe uit eten. Zie je alleen bij de Chinees, Surinamer, bistro of Turk. Dat luxe ff zat?quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
De prijzen bij Express zijn echt niet hoog hoor.
(vroege) Avondeten:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup…maar weer eens naar de Kruiskade en de Surinaamse keuken i.c.m.een frisje.
Wat is paleisbanket?quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je gaat al ff niet meer luxe uit eten. Zie je alleen bij de Chinees, Surinamer, bistro of Turk. Dat luxe ff zat?
Ik maakte vnv voor mijn visite en mij linguine met truffelroomsaus, champignons, gerookte kip, pijnboompitten en parmezaan.
Straks koffie en thee met een stukje paleisbanket.
quote:Op zondag 25 september 2016 03:59 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Een white café mocha met een chocolade cheesecake muffin
Ik sta helemaal strak van de suiker
om half tien 's ochtends?quote:Op zondag 25 september 2016 09:28 schreef Kaneelstokje het volgende:
Kikkererwten-mais burgers met een couscous salade.
Nee, dat is het avondeten.quote:
Goed eten daar he. Voor mij momenteel de beste surinamer van Rotterdam-Centrum.quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:24 schreef Tem het volgende:
Vrijdag nog genoten van de moksi metie van Madame Jeanette.
Ja,eigenlijk wel en dat heb ik zo van tijd tot tijd dat ik in iets gewoon helemaal geen zin meer heb en het mij zelfs gaat tegenstaan.Verveling? onverschilligheid? Denk combinatie van beiden. Maar zal wel weer overgaan. Misschien zal je ook gemerkt hebben dat ik al een tijdje geen recensie meer heb geschreven over waar ik geweest ben. Je niet ertoe kunnen zetten er tijd voor te maken. Maar goed, komt wel weer. Geduld.quote:Op zaterdag 24 september 2016 20:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Je gaat al ff niet meer luxe uit eten. Zie je alleen bij de Chinees, Surinamer, bistro of Turk. Dat luxe ff zat?
Hoe vergelijkt zoiets nou met het eten van een Chinees restaurant? Minder vette smaak oid?quote:Op zondag 25 september 2016 21:38 schreef vinnypassy het volgende:
Zelfgemaakt Chinees buffet met
- Nasi
- Kipsaté met satésaus
- Babi pangang
- Char siu
- Gebakken banaan
- Foe yong hai
Dit was zo ongelooflijk lekker. Vooral de char siu: was al mijn favoriet altijd, maar die ga ik vaker maken. Ben alleen vergeten foto's te maken... Maar het was lekker, getuige de opmerking van de avond: "Doe nog maar wat extra. Ik zit al vol, maar ik wil niet stoppen met eten." En dat kwam niet bij mij vandaan.
Komende dagen restjes opmaken.
Goed gedaan! Dat geeft een voldaan en heel goed gevoel, al je werk! En krijg er trek vanquote:Op zondag 25 september 2016 21:38 schreef vinnypassy het volgende:
Zelfgemaakt Chinees buffet met
- Nasi
- Kipsaté met satésaus
- Babi pangang
- Char siu
- Gebakken banaan
- Foe yong hai
Dit was zo ongelooflijk lekker. Vooral de char siu: was al mijn favoriet altijd, maar die ga ik vaker maken. Ben alleen vergeten foto's te maken... Maar het was lekker, getuige de opmerking van de avond: "Doe nog maar wat extra. Ik zit al vol, maar ik wil niet stoppen met eten." En dat kwam niet bij mij vandaan.
Komende dagen restjes opmaken.
Nou, de saté, babi pangang en char siu smaakten gewoon naar die van een goede Chinees. Wel iets anders natuurlijk, maar kwam er heel goed bij in de buurt. Ik eet daar echter bijna nooit (denk voor het laatst wel meer dan 2 jaar geleden), dus of het minder vet is? Ik kan me het eten daar niet goed genoeg voor herinneren'. Maar met goed zoeken naar recepten is de smaak behoorlijk goed na te maken in ieder geval.quote:Op zondag 25 september 2016 21:55 schreef 24Fan het volgende:
[..]
Hoe vergelijkt zoiets nou met het eten van een Chinees restaurant? Minder vette smaak oid?
Ziet er lekker uit!quote:Op zondag 25 september 2016 23:59 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Nog even dit welbekende avondhapje halen bij de enige echte nacht-Chinees van Rotterdam.
en op weg naar Huis:
[ afbeelding ]
Is iedereen morgen vrij of zo?
Het schijnt dat het zelfs z'n eigen zwaartekrachtveld had.quote:Op dinsdag 27 september 2016 18:52 schreef MCH het volgende:
Episch, die bal gehakt neemt gewoon het halve bord in beslag.
Char Siu broodjes zien er superlekker uit! Laat alleen maar dat takkie koriander wegquote:Op maandag 26 september 2016 19:45 schreef vinnypassy het volgende:
Restjes van gisteren: stoombroodjes met char siu (plus wat rauwkost en hoison) en een satéflap (gewoon saté in bladerdeeg). Was weer lekker hoor.
[ afbeelding ]
PS Heb het gewoon op bord gegooid, voor een keertje eens geen franjes
Nee, koriander is lekker!quote:Op dinsdag 27 september 2016 22:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Char Siu broodjes zien er superlekker uit! Laat alleen maar dat takkie koriander weg
Ja,had het al een tijd niet op en smaakte zeker erg goed.quote:
leiden?quote:Op zaterdag 1 oktober 2016 12:11 schreef Patapon het volgende:
Haring, hutspot, wittebrood want 3 oktoberviering.
Bah.quote:Op zaterdag 1 oktober 2016 12:11 schreef Patapon het volgende:
Haring, hutspot, wittebrood want 3 oktoberviering.
2 dagen te vroeg.quote:Op zaterdag 1 oktober 2016 12:11 schreef Patapon het volgende:
Haring, hutspot, wittebrood want 3 oktoberviering.
Vanavond ipv morgen is het avondfeest.quote:
Nachtbrakerij.quote:
Tja, vrijdag- en zaterdagnacht in het hoge noorden gewerkt en mega trekquote:
Alcoholistje.quote:
Dat klinkt geweldig! Liggen die in de vriezer? Hele boomstam gegeten?quote:Op maandag 3 oktober 2016 22:49 schreef Amarantha het volgende:
Een chocolade boomstam van de Lidl. Zit praline in en marsepein. Wat een goddelijke combinatie is dat.
Kwam er p.o achter, dacht dat het alleen marsepein was. Maar dit is nog 100x beter.
Haha nee het is een "kleintje" van chocolade van 100 gram, ligt gewoon bij het sinterklaas snoepgoed.quote:Op maandag 3 oktober 2016 23:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat klinkt geweldig! Liggen die in de vriezer? Hele boomstam gegeten?
Van t weekend kijken! Thanksquote:Op maandag 3 oktober 2016 23:07 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Haha nee het is een "kleintje" van chocolade van 100 gram, ligt gewoon bij het sinterklaas snoepgoed.
Hoewel de verpakking mij meer aan kerst doet denken.
quote:Op dinsdag 4 oktober 2016 16:05 schreef Riann het volgende:
Aardappelpuree
Bloemkool
2 kleine kippenworstjes
Lekker hoorquote:Op dinsdag 4 oktober 2016 16:05 schreef Riann het volgende:
Aardappelpuree
Bloemkool
2 kleine kippenworstjes
Je moet eens tegen Miep zeggen dat ze beter de deksel weglaat van de boontjespan.quote:Op dinsdag 4 oktober 2016 23:20 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten:
[ afbeelding ]
Lekker huiselijk maal van een paar uur terug.
Want?quote:Op dinsdag 4 oktober 2016 23:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je moet eens tegen Miep zeggen dat ze beter de deksel weglaat van de boontjespan.
Mogge!quote:Op woensdag 5 oktober 2016 09:54 schreef Iwanius het volgende:
Omdat Robin ze er verlept/doorkookt uit vind zien.
Woensdag:
[ afbeelding ]
Mis goed ingepakt,is het verder prima vertoeven op het terras zonder terrasbranders. Moggu..bijna middag alweer.
Want dan blijven de boontjes groen.quote:
Welkom terugquote:Op woensdag 5 oktober 2016 15:42 schreef uniekhoorn het volgende:
Gestoofde sperziebonen (in wat tomatenpuree, knoflookteentjes, sjalotjes met zout/peper/folie)
Daarbij gebakken aardappelen en gebakken biefstuk met wat champignons.
Frisse zoetezure komkommersalade erbij
Ow en heb net ook snel even appelmoes/compote gemaakt. Dat als sausje erbij dan maar
Om lief te qouten "hehe, eindelijk weer lekkere groentenquote:Op woensdag 5 oktober 2016 18:26 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Welkom terug
Beval het NL'e eten hier weer?
Uur of 3 eerder:quote:
quote:Op woensdag 5 oktober 2016 15:39 schreef Karzai het volgende:
even het beste biertje van Nederland testen
[ afbeelding ]
We hadden een keer met z'n 3'en per ongeluk het verkeerde afhaalmenu besteld, kwamen we daar, kregen we een complete eettafel vol aan bakjes babi pangang, fu jong hai en weet ik veel wat mee. Heb er nog steeds van in de vriezer liggen.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 21:57 schreef Woestijnvos het volgende:
Ben chinees gaan halen. Zeer lekker, maar ze geven altijd zoveel mee. Ik kan daar twee dagen van eten.
Je onthoud me he als ik bij je mag komen etenquote:Op donderdag 6 oktober 2016 22:31 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had vanavond porchetta (eigenlijk te lang in de oven, dus werd het meer pulled pork, maar ongenadig lekker) met gegrilde polenta, asperges en kastanjechampignons. Met als toetje: koffie-muscatparfait met chocolade-hazelnootmousse, anijsmeringue, chococrumble en dulce de leche. Die kon ik helaas niet mooi op bord leggen omdat hij me na het afkoelen te stevig was geworden, maar lekker was het wel zeg.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het is niet rauw he? We aten dat gisteren, gewoon als biefstukje, alleen kon ik het niet op. Dus nu gewoon koud in plakjes gesneden. Net als rosbief eigenlijk. Op geroosterd brood.quote:Op vrijdag 7 oktober 2016 15:50 schreef Iwanius het volgende:
Heerlijk als snack. Btw,zet je die kalf nog even aan of gewoon zo koud en rauw uit de ijskast op brood waarbij je laatstgenoemde warm maakt.
Wat is klapstuk?quote:Op vrijdag 7 oktober 2016 16:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een stuk zwitserse roomvlaai
Nu een cola-berenburgje
zometeen: Hutspot met rookworst en klapstuk. Erbij grove mosterd, zilveruien en dwarsliggers
Heel mooi runderstoofvlees. Heerlijk gegaard met mosterd, foelie, nootmuskaat. Zoo lekker met hutspotquote:
Alweer aan de zuip?quote:
Heerlijk zo'n glaasje 's avonds. En vieren dat ik deze week heb volgehouden op 20 uur slaap in 5 dagen met volle werkdagen, trainingen en uitjesquote:
Geniet er lekker van!quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 00:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Heerlijk zo'n glaasje 's avonds. En vieren dat ik deze week heb volgehouden op 20 uur slaap in 5 dagen met volle werkdagen, trainingen en uitjes
En nu lekker geen wekker
Raarste combi ever.. tonijn en sate en stoofpeertjes? :s :squote:Op donderdag 6 oktober 2016 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Spruitjes, rijst met zelfgemaakte satesaus, tonijnsteak en stoofpeertjes.
Niet haten op Uniekhoorn, die eet altijd de lekkerste dingen.quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 09:33 schreef lighted het volgende:
[..]
Raarste combi ever.. tonijn en sate en stoofpeertjes? :s :s
Ja Heb meestal wat rare combinaties. Alles bij elkaar is het lekker.quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 09:33 schreef lighted het volgende:
[..]
Raarste combi ever.. tonijn en sate en stoofpeertjes? :s :s
Niet lekker?quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 16:17 schreef Bienelientjee het volgende:
Bacon sandwich voor lunch
En een stukje zelfgebakken (door schoonvaders) appel/blueberry pie
Ja was lekker!quote:
Oh gelukkig maar. Aangezien je een duimpje omlaag erbij had gedaan.quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 17:56 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Ja was lekker!
Zometeen hebben we zalm, met zoete aardappel friet
Niet eens gezien dat ik dat gedaan hadquote:Op zaterdag 8 oktober 2016 17:59 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oh gelukkig maar. Aangezien je een duimpje omlaag erbij had gedaan.
Lekker! Wat had je?quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 18:03 schreef borisz het volgende:
Toko-voer van de toko in de Amazing Oriental te Beverwijk
Daging Smoor, rendang en een visgericht.quote:
Jummie!! Alles opgekregen?quote:Op zaterdag 8 oktober 2016 21:09 schreef borisz het volgende:
[..]
Daging Smoor, rendang en een visgericht.
Pittige boontjes, Gado gado
Bami
Hier ook met selleriesalade en sommige met kaasquote:
ik had ze ''plane''quote:Op zondag 9 oktober 2016 00:20 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hier ook met selleriesalade en sommige met kaas
oe pannenkoeken zonder de spek danquote:Op zondag 9 oktober 2016 03:07 schreef Mishu het volgende:
Kon niet slapen dus ik heb alvast pannenkoeken gebakken waaronder 2 spekpannekoeken
Het is tenslotte krokettendagquote:Op zondag 9 oktober 2016 15:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag 2 kroketten met brood op terras.
Vanavond spontaan weer uit eten
Bij een super Italiaan (4-gangen).
Kwark en vla in 1?quote:Op zondag 9 oktober 2016 19:14 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Het is tenslotte krokettendag
Ik had bloemkool, rollade en aardappelpurree.
Zo nog kwark, vla en stoofperen
en had je het weer?quote:Op dinsdag 11 oktober 2016 16:02 schreef zeefje het volgende:
Ik at gisteren bg tasty menu van de macdonalds.
En nu wil ik weer.
zo lekker
Jep! Hou niet van oreo maar deze en de ook nieuwe strawberry cheesecake vind ik erg lekker. Laatste smaakt naar milkshakequote:
Ananas en rozijnen zijn serieus lekker door de zuurkool . Eigenlijk enig eten waar ik warm fruit lekker bij vind.quote:Op woensdag 12 oktober 2016 22:19 schreef Prego het volgende:
[..]
de volgende keer koek in je zuurkool gooien, lekker bij de ananas en rozijnen
Kersttomaten? Het is nog geen eens Sinterklaas hoorquote:Op donderdag 13 oktober 2016 22:03 schreef banaantjeEE het volgende:
Pasta met gehakt, tomatensaus en kersttomaten
Sorryquote:Op donderdag 13 oktober 2016 22:09 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Kersttomaten? Het is nog geen eens Sinterklaas hoor
Dat is wel een hele aparte combinatie. Maar goed ieder zijn smaak.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 22:32 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Miehoen en een varkensfiletlapje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |