Je hoeft ze niet te koken. Je kunt ze ook gewoon heel rustig bakken, maar dat duurt wel langer. Is wel lekkerder dan eerst koken en daarna bakken, vind ik persoonlijk. Of gewoon in de oven gooien met wat rozemarijn en olie.quote:Op zaterdag 24 september 2016 11:24 schreef Pizzapuntje het volgende:
Net aardappels geschild en in schijfjes geschild. Wil ze vanavond bakken. Hoe lang moet ik ze nu laten koken?
Ja ben een leek ik weet het, koop altijd kant en klaar.
mijn gewicht of het eten?quote:Op zaterdag 24 september 2016 12:34 schreef Stormqueen het volgende:
Barreltje, wat klinkt dat weinig! Ben ik niet van het gewend doe je een bepaald dieet ofzo?
Alleen als je lekkere en makkelijke eiwitrijke receptjes postquote:Op zaterdag 24 september 2016 21:00 schreef Adnap het volgende:
Mag je hier ook posten als je een dieet volgt van de dieetiste omdat je allergisch bent voor 1983 dingen ? En omdat je schildklier het nauwelijks doet dat een eiwitrijk/khd arm dieet is ?
100 gr gehakt (ik had mager rundergehakt)quote:Op zaterdag 24 september 2016 22:15 schreef eleusis het volgende:
[..]
Alleen als je lekkere en makkelijke eiwitrijke receptjes post
Dat klinkt lekker! Eigenlijk gewoon Ratatouille zonder rijst?quote:Op zondag 25 september 2016 02:46 schreef Adnap het volgende:
[..]
100 gr gehakt (ik had mager rundergehakt)
50 gr ui
50 gr groene paprika
75 gr champignons
1 steel bleekselderij
1 flinke teen knoflook
1 theelepel tomatenpuree
Verse kruiden (tijm, oregano, basilicum )
1/2 courgette
1 eet olijfolie
3 eetlepels water
5 eetlepels 2 slim pastasaus
10 gr parmezaan geraspt
Groentes in blokjes , champignons in partjes, courgette in plakken schaven en dan in reepjes snijden
Olie in een pan. Groentes aanzetten. Ondertussen ruim water koken
Gehakt mee rullen. Puree mee bakken en afblussen met water
. Saus en verse kruilen plus verse peper toevoegen en 2 min laten pruttelen. In die 2 minuten courgette blanceren en op je bord leggen
Saus erop. Dan parmezaan erover en smullen maar
ZO Iets Bedoel Je ?
t is meer bedoeld als vervanger van pasta.quote:Op zondag 25 september 2016 07:57 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Dat klinkt lekker! Eigenlijk gewoon Ratatouille zonder rijst?
Dat is wel het lekkerst inderdaad.quote:Op zondag 25 september 2016 09:17 schreef MutedFaith het volgende:
Klinkt lekker. Zou alleen die slim pastasaus vervangen voor een blik tomaten en wat kruiden ofzo.
Dat mag dus niet . Zou het normaal ook doen en dan maak ik m ook met verse tomaat maar dat kan nu dus even niet. Ik hou mij even aan de gemaakte afspraken.quote:Op zondag 25 september 2016 09:17 schreef MutedFaith het volgende:
Klinkt lekker. Zou alleen die slim pastasaus vervangen voor een blik tomaten en wat kruiden ofzo.
Wat gek, wat zit daar dan in wat niet goed is? (in pure tomaten?)quote:Op zondag 25 september 2016 09:23 schreef Adnap het volgende:
[..]
Dat mag dus niet . Zou het normaal ook doen en dan maak ik m ook met verse tomaat maar dat kan nu dus even niet. Ik hou mij even aan de gemaakte afspraken.
Misschien ben ik hier bij nader inzien toch niet zo op zijn plek. Ik ga t even vanaf een afstandje bekijken. zoals ik al schreef is er meer aan de hand dan ik 123 kan uitleggen. Gewoon afvallen is geen optie, was het maar waar. Vandaar mijn andere weg naar Rome.
te veel koolhydraten maar ook stoppen ze er iets bij in (of is het het blik zelf) waardoor ik er uitslag van krijg. Ik mag best tomaten maar beperkt en dan kies ik liever voor die saus.quote:Op zondag 25 september 2016 09:58 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Wat gek, wat zit daar dan in wat niet goed is? (in pure tomaten?)
En ik zou niet concluderen dat je hier niet op zijn plek bent hoor, we zijn gewoon nieuwsgierig. Iedereen is welkom. We hebben hier wel meer mensen met bepaalde gevoeligheden voor voedsel en daarom een speciaal dieet..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |