abonnement Unibet Coolblue
pi_165436216
Aangezien ik vaak overal en nergens kom in limburg vroeg ik mij af wat nu goede vangplekken zijn in limburg. Ben al bekend met stadspark Maastricht. In heerlen kom ik weinig tegen in centrum. Ook veel gelopen in Venlo maar daar vind ik wel wat rares in sightings maar vinden kan ik ze niet. Dan loop ik 1 richting op totdat de pokemon verdwijnt maar als ik terug loop is hij daar ook nergens mee te zien in sightings.

Iemand tips in limburg?
The Real Life Begins With Sex
  maandag 19 september 2016 @ 22:53:23 #2
161279 Royke87
PS4: CousinSkeeter_87
pi_165441200
Ik woon zelf in Reuver, vlakbij Landal de Lommerbergen. Daar zitten heel vaak Magikarp, Goldeen, Psyduck, Gastly en nog veel meer. En ook daar gevangen: Electrabuzz, Pikachu, Pinsir, vooral bij de ingang zitten vaker zeldzamere. Op het park is een terras waar je iets kunt drinken en op die plaats zijn 7 pokestops. Voor ons is het makkelijk we lopen er 10 minuutjes op en gaan zeker 1 keer in de week. In het hoogseizoen veel geweest en profiteren van Hollanders die overal lures aan zette :P Ik weet niet hoe het in andere dorpen is maar bij ons is er echt niet veel in het dorp kwa stops en zeldzame pokemons dus dat is wel fijn dat we daar naartoe kunnen.
pi_165454718
Arcen is een aanrader: Zit heel vaak een dratini in het centrum. Verder tijdens één sessie een Alakazam en Slowbro gevangen. En dat allemaal in het centrum...
Patat Friet
pi_165456864
Sittard centrum staat gegarandeerd voor pshychic/ghost. Veel drowzee, hypno, jynx en gastly. Tevens regelmatig een squirtle, en er spawnen ook regelmatig rares (nidoking, nidoqueen, lapras en snorlax er al eens gevangen). Stadspark sittard is goed voor alle waterpokemon, inclusief magikarp en dratini.

De kerk van Elsloo is leuk vanwege de lures die er aan staan, komen veel verschillende dingen op af.
pi_165464861
Ik heb vanavond Pikachu gevangen bij het onvolprezen Koffiehuuske in Benzenrade, een buurtschap van Heerlen. Ik woon in de buurt. Pikachu zit ook voor de hoofdingang van het Zuyderland ziekenhuis, als het druk is, net als de nodige Meowth's.

Er is 1 vaste plek waar je Ponyta's kunt vangen, op het punt waar de Benzenraderweg in de Vrusschermigerweg overgaat, bij het grasveld. Het stikt er ook altijd van de Eevee's in de straat, waardoor je vaker 1x per twee dagen een Flareon, Jolteon of Vaporeon kunt evolven.

In het Kunderberg natuurreservaat moet je op de y-splitsing in de klim een Incense aanzetten. Dan vang je vele zeldzame Pokemons, zoals Seels, of Vulpix.

De Weltervijver is een hot spot, vol Magikarps, Goldeens en en Staryu's,, met vele Pokestops in Welten, die je twee keer compact kunt bezoeken, waardoor je zo'n 18x binnen korte tijd dingen kunt rapen. De Machop is hier vaak te vinden, in de buurt van De Doom. Als je daarna ook nog het ziekenhuis meeneemt met vijf Pokestops, heb je een goed rondje.

Ook een rondje richting Benzenrade over de Euren (1,3 km.) staat garant voor een grote vangst, met vijf Pokestops, met Magnemites. Aan de buitenranden van Heerlen is het dus te doen, waarbij de omgeving ook nog eens aangenaam is om door heen te lopen.

[ Bericht 2% gewijzigd door Perico op 21-09-2016 01:29:44 ]
pi_165495668
Heerlen vooral Weltervijver. Ik heb gehoord dat Eygelshoven ook veel speciale Pokemon zitten,maar nooit geweest.

Het centrum van Aken zit overigens vol met Jynxen.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')