abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:19:27 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165391263
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165391318
Mooie TT
pi_165391325
Elizrael twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:00:47 First time the US bombed the forces responsible for industrial-scale torture, ethnic cleansing, Sarin gas use in Syria & it was accidental. reageer retweet
Cynisch wel.
Incelfrikandel
pi_165391374
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:22 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Elizrael twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:00:47 First time the US bombed the forces responsible for industrial-scale torture, ethnic cleansing, Sarin gas use in Syria & it was accidental. reageer retweet
Cynisch wel.
So True :D
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:26:56 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165391437
'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

Neem het even in jullie op voor de toekomst.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:29:12 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165391489
Olaf Koens steekt z'n subjectiviteit ook weer eens niet onder stoelen of banken. Waardeloze reporter.

@obk
Tragisch. Vallen de Amerikanen regime verantwoordelijk voor honderdduizenden doden aan; blijkt het een vergissing
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165391531
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:29 schreef Szura het volgende:
Olaf Koens steekt z'n subjectiviteit ook weer eens niet onder stoelen of banken. Waardeloze reporter.

@obk
Tragisch. Vallen de Amerikanen regime verantwoordelijk voor honderdduizenden doden aan; blijkt het een vergissing
Als reporter zijnde is het inderdaad verre van objectief, als persoon zijnde heeft hij gewoon gelijk.
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:34:36 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165391602
@barbarastarrcnn
US official says condolence payments to Syrian families of troops killed in airstrike will be considered based on claims presented
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165391610
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:34 schreef Szura het volgende:
@barbarastarrcnn
US official says condolence payments to Syrian families of troops killed in airstrike will be considered based on claims presented
Wat aardig van ze :')
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:39:38 #13
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165391704
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:34 schreef Szura het volgende:
@barbarastarrcnn
US official says condolence payments to Syrian families of troops killed in airstrike will be considered based on claims presented
Ja straks als ze Assad hebben weggeblazen en ze een centrale bank hebben opgericht krijgen ze vast een voordelige hypotheek.
pi_165391725
DrMarcusP twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:39:41 Syrian soldiers are being killed in their own country by foreign fighters and foreign air forces. What has this world come to. #DeirEzzor reageer retweet
pi_165391877
BarzanSadiq twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:43:28 #Moscow: #US bombing of #Syrian army positions puts the recent agreements at stake. reageer retweet
pi_165391922
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:35:26 BREAKING: Russian Foreign Ministry: White House "defending ISIS terrorists" - after attack on #SyrianArmy #Syriahttps://t.co/NxbvErISIB reageer retweet
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:50:29 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165391954
@SputnikInt
BREAKING: Russian Foreign Ministry: White House "defending ISIS terrorists" - after attack on #SyrianArmy #Syria

Russische machine draait al warm
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165391960
BarzanSadiq twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:46:13 #Russia: We reached to scary conclusion that #Washington is conniving with #ISIL. reageer retweet
pi_165391969
BarzanSadiq twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:42:27 DEVELOPING#Moscow: #Washington didn't annouces any plans to conduct raids in #DeirEzZor. reageer retweet
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:53:04 #20
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165392025
@miladvisor
#Russia convenes an Emergency UN Security Council Session over US-led bombing of #SyrianArmy #DeirEzzor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165392077
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:49 schreef JubaUrbicus het volgende:
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:35:26 BREAKING: Russian Foreign Ministry: White House "defending ISIS terrorists" - after attack on #SyrianArmy #Syriahttps://t.co/NxbvErISIB reageer retweet
Nou, tijd voor popcorn dan maar.
  zaterdag 17 september 2016 @ 22:58:59 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165392199
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165392408
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 23:04:08 Pro-Erdogan Turkish newspaper says dead US soldiers were terrorists, not heroes. #Turkey #Syria #militaryherohttps://t.co/ty4S7BNlp3 reageer retweet
Er begint zich een consensus te ontwikkelen omtrent de Amerikanen en hun rol in Syri. Iedereen is de Amerikanen spuugzat....
pi_165392443
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 23:07 schreef JubaUrbicus het volgende:
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 23:04:08 Pro-Erdogan Turkish newspaper says dead US soldiers were terrorists, not heroes. #Turkey #Syria #militaryherohttps://t.co/ty4S7BNlp3 reageer retweet
Er begint zich een consensus te ontwikkelen omtrent de Amerikanen en hun rol in Syri. Iedereen is de Amerikanen spuugzat....
Dat waren helemaal geen Amerikaanse soldaten? Dat waren gewoon foreign fighters van de YPG.
  Moderator zondag 18 september 2016 @ 00:03:24 #26
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_165393898
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:53 schreef Szura het volgende:
@miladvisor
#Russia convenes an Emergency UN Security Council Session over US-led bombing of #SyrianArmy #DeirEzzor
Ranzig hypocriet weer van de Russen :') :r.
pi_165394962
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:29 schreef Szura het volgende:
Olaf Koens steekt z'n subjectiviteit ook weer eens niet onder stoelen of banken. Waardeloze reporter.

@obk
Tragisch. Vallen de Amerikanen regime verantwoordelijk voor honderdduizenden doden aan; blijkt het een vergissing
die tweet is wel errug cynisch
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165395855
MIG29_ twitterde op zondag 18-09-2016 om 01:30:02 @MIG29_ Turkish artillery shelled Kurdish now in Tall Abyad .. Repot said . reageer retweet
pi_165395948
MIG29_ twitterde op zondag 18-09-2016 om 01:28:38 Breaking , Repot says : Turkish Army will Attack Kordish in Tall Abyad north Raqqa reageer retweet
hikmetdurgun twitterde op zondag 18-09-2016 om 00:33:11 Trkiye Telabyad sınırındaki YPG mevzilerini vuruyor. Telabyad sınırında hareketlilik var reageer retweet
Volgens journalist Turkse sputnik is Turkije Tel Abyad aan het bombarderen.

Misschien is dit ook een foutje.

Andere Turkse bronnen zeggen nog niks over dit trouwens.
pi_165396066
Hmm...zou het kunnen zijn dat de Amerikanen al hun SF uit Syri getrokken hebben voor het geval Syri/Rusland wraak willen nemen? Dan kan Turkije daar snel gebruik van maken :+
pi_165397868
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 23:07 schreef JubaUrbicus het volgende:
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 23:04:08 Pro-Erdogan Turkish newspaper says dead US soldiers were terrorists, not heroes. #Turkey #Syria #militaryherohttps://t.co/ty4S7BNlp3 reageer retweet
Er begint zich een consensus te ontwikkelen omtrent de Amerikanen en hun rol in Syri. Iedereen is de Amerikanen spuugzat....
De amerikanen en hun coalitie zijn alleen nog maar een stoorzender en contraproductief. Bovendien voeren zij een dubbele agenda uit door sinds jaar en dag de terroristen te steunen.. Het zou mooi zijn als zij zich zouden terugtrekken. De coalitie van de syrische overheid, de Russen en Iraniers kunnen het veel beter alleen doen.
  zondag 18 september 2016 @ 08:40:13 #32
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165397893
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 01:45 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Hmm...zou het kunnen zijn dat de Amerikanen al hun SF uit Syri getrokken hebben voor het geval Syri/Rusland wraak willen nemen? Dan kan Turkije daar snel gebruik van maken :+
Laten we hopen dat Amerika zich snel terugtrekt. Als Turkije, Iran en Rusland de handen ineenslaan is IS binnen een half jaar verslagen en worden er van beide kanten concessies gemaakt waarmee het vechten ophoudt. En huilt de YPG heel hard denk ik.
  zondag 18 september 2016 @ 11:32:24 #33
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165399615
Vuile Amerikanen. Ga weg uit Syri!!. Voor elk druppel Syrisch bloed moet er een tegenwaarde komen. Ik haat jullie.

RIP Martelaren
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165399819
Amerika _O_
  zondag 18 september 2016 @ 12:03:01 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400172
VS hebben Australi meegenomen in hun gigantische blunder

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165400182
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:26 schreef Szura het volgende:
'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

'The coalition would not intentionally strike a known Syrian army unit'

Neem het even in jullie op voor de toekomst.
Dit bombardement was op het front tussen het Syrische leger en IS. Een front waar de VS eerder nooit bombardementen uitvoerde en nu dus opeens wel, zonder van tevoren met de Russen te overleggen. De timing en de plek van het bombardement laten eigenlijk weinig twijfel over dat dit het geplande resultaat was. Geen ongelukje in ieder geval.

Waarom sluit jij het bij voorbaat al uit dan? Alleen om een of andere quote die niks zegt?
pi_165400216
obamas dreigementen :') :') :')

RFERL twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:30:25 Obama warns US may walk away from cease-fire agreement in Syria unless aid flows https://t.co/tIQVCtIk8L https://t.co/83IhU42jwC reageer retweet
_O-

Charles_Lister twitterde op zondag 18-09-2016 om 00:27:49 US spent $100millions on vet/train/equipping forces to fight #Assad regime since late-2012.Now it pays condolence money for regime troops. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:06:05 #38
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165400237
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:05 schreef Slayage het volgende:
obamas dreigementen :') :') :')

RFERL twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:30:25 Obama warns US may walk away from cease-fire agreement in Syria unless aid flows https://t.co/tIQVCtIk8L https://t.co/83IhU42jwC reageer retweet
Ik denk dat Obama eerder zijn excuses moet gaan aanbieden bij Assad.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165400251
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:06 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik denk dat Obama eerder zijn excuses moet gaan aanbieden bij Assad.
obama moet gewoon zijn kop dichthouden :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:07:11 #40
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400257
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:05 schreef Slayage het volgende:
obamas dreigementen :') :') :')

RFERL twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:30:25 Obama warns US may walk away from cease-fire agreement in Syria unless aid flows https://t.co/tIQVCtIk8L https://t.co/83IhU42jwC reageer retweet
_O-

Charles_Lister twitterde op zondag 18-09-2016 om 00:27:49 US spent $100millions on vet/train/equipping forces to fight #Assad regime since late-2012.Now it pays condolence money for regime troops. reageer retweet
Misschien moet Obama z'n gematigde terroristen dan eens in toom houden, dan zal er hulp naar Aleppo komen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 september 2016 @ 12:07:40 #41
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400269
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:05 schreef Slayage het volgende:
obamas dreigementen :') :') :')

RFERL twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:30:25 Obama warns US may walk away from cease-fire agreement in Syria unless aid flows https://t.co/tIQVCtIk8L https://t.co/83IhU42jwC reageer retweet
_O-

Charles_Lister twitterde op zondag 18-09-2016 om 00:27:49 US spent $100millions on vet/train/equipping forces to fight #Assad regime since late-2012.Now it pays condolence money for regime troops. reageer retweet
Ze willen helemaal geen staakt het vuren. De Russen wilden dat en de VS loog weer dat ze het ook wilden en nu verneuken ze het zelf weer.

Ben echt helemaal klaar met dat corrupte klote land. Go Putin
  zondag 18 september 2016 @ 12:08:39 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400284
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:03 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dit bombardement was op het front tussen het Syrische leger en IS. Een front waar de VS eerder nooit bombardementen uitvoerde en nu dus opeens wel, zonder van tevoren met de Russen te overleggen. De timing en de plek van het bombardement laten eigenlijk weinig twijfel over dat dit het geplande resultaat was. Geen ongelukje in ieder geval.

Waarom sluit jij het bij voorbaat al uit dan? Alleen om een of andere quote die niks zegt?
Ik sluit helemaal niks uit. Het gaat me er alleen om dat die quote de VS klemzet voor de komende tijd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165400285
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 12:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Misschien moet Obama z'n gematigde terroristen dan eens in toom houden, dan zal er hulp naar Aleppo komen.
het zijn geen marionetten ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:10:00 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400302
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zijn geen marionetten ;)
Nee en dat wist Rusland en daarom is dat bestand op deze manier gesloten. Zodat Rusland voor de zoveelste keer kan bewijzen dat er helemaal geen 'gematigde rebellen' zijn.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165400305
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:07 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Ze willen helemaal geen staakt het vuren. De Russen wilden dat en de VS loog weer dat ze het ook wilden en nu verneuken ze het zelf weer.

Ben echt helemaal klaar met dat corrupte klote land. Go Putin
obama wil zijn gezicht redden mbt syrie en dat hele staakt het vuren poppenkast is een onderdeel van die poging, maar zoals alles met obama en syrie is het wederom faal...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165400337
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 12:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee en dat wist Rusland en daarom is dat bestand op deze manier gesloten. Zodat Rusland voor de zoveelste keer kan bewijzen dat er helemaal geen 'gematigde rebellen' zijn.
escalatie-escalatie-escalatie

isis gaat gelijk krijgen. het einde is nabij *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:12:14 #47
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165400342
De VS moet gewoon weg, dit beleid is gewoon masochisme wat de VS zich aandoet.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 18 september 2016 @ 12:12:58 #48
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400356
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

obama wil zijn gezicht redden mbt syrie en dat hele staakt het vuren poppenkast is een onderdeel van die poging, maar zoals alles met obama en syrie is het wederom faal...
Ja we mogen de overige landen op onze knietjes danken dat ze het hoofd koel weten te houden.

Hoop dat ze dat vol kunnen blijven houden maar de beer gaat ooit boos worden, daar kun je op wachten en dat probeert de VS ook.

Tja en dan is het gebeurt, voor iedereen.
pi_165400372
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:16:34 #50
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400418
quote:
Nou zie ik Turkije bovenaan liggen, maar voor de rest kan ik er geen kaas van maken. Wat is die eerste grote stad in ISIS gebied, Raqqa?
  zondag 18 september 2016 @ 12:17:36 #51
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165400434
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:16 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Nou zie ik Turkije bovenaan liggen, maar voor de rest kan ik er geen kaas van maken. Wat is die eerste grote stad in ISIS gebied, Raqqa?
Al-Bab
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 18 september 2016 @ 12:18:20 #52
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400443
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Al-Bab
Alright thanks.
pi_165400451
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 11:32 schreef Zahreddine het volgende:
Vuile Amerikanen. Ga weg uit Syri!!. Voor elk druppel Syrisch bloed moet er een tegenwaarde komen. Ik haat jullie.

RIP Martelaren
Was je ook zo vol passie toen Syri vol stroomde met IS strijders via Turkije?
Zonder de VS bombardementen was de weerstand van de Koerden in Kobane gebroken en zou vervolgens de hele grens met Turkije open hebben gelegen voor ng meer IS varkens. Syri heeft veel te danken aan de VS. Dat dit een hele domme actie was staat uiteraard buiten kijf.
Racist
pi_165400470
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:18 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Alright thanks.
de turken wilen al bab innemen en eigenlijk ook manbij, maar dat is nog de vraag hoe het gaat lopen. hopelijk kunnen ze het middels diplomatie oplossen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165400487
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:19 schreef Toga het volgende:

[..]

Syri heeft veel te danken aan de VS.
dude, het land is naar de kloten dankzij de VS...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:22:05 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400500
Samantha Power :')
Zie nu haar uitspraken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165400504
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:22 schreef Szura het volgende:
Samantha Power :')
Zie nu haar uitspraken
wie is dat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:22:35 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400508
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:19 schreef Toga het volgende:

[..]

Was je ook zo vol passie toen Syri vol stroomde met IS strijders via Turkije?
Zonder de VS bombardementen was de weerstand van de Koerden in Kobane gebroken en zou vervolgens de hele grens met Turkije open hebben gelegen voor ng meer IS varkens. Syri heeft veel te danken aan de VS. Dat dit een hele domme actie was staat uiteraard buiten kijf.
VS hebben met hun shitload aan wapens mede het land naar de tyfus geholpen ja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 september 2016 @ 12:23:04 #59
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400517
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie is dat?
Amerikaanse ambassadeur bij de VN. Zie @Syricide
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165400518
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:24:43 #61
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400556
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:23 schreef Slayage het volgende:
Sinds wanneer heeft ISIS anti-air?
pi_165400561
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 12:23 schreef Szura het volgende:

[..]

Amerikaanse ambassadeur bij de VN. Zie @Syricide
te veel geknipt om er een helder beeld bij te krijgen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:27:09 #63
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400606
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

te veel geknipt om er een helder beeld bij te krijgen
Heb het live gezien vannacht. De VS slaat ferme taal uit en wordt vooral boos omdat Rusland ziekenhuizen bombardeert :') en niet naar de UN had mogen gaan.

Vervolgens (was op CNN) mochten de Russen en die wilden documenten over de wapenstilstand voorlezen. Op dat moment knipte de CNN de stream. :')

Op RT ging het vervolgens wel verder maar weet nu nog niet wat er in de die documenten staat en waarom het Amerikaanse volk daar niets van mag weten.
pi_165400631
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:19 schreef Toga het volgende:
Syri heeft veel te danken aan de VS.
De hele huidige shitstorm in dat land is te danken aan buitenlandse inmenging en steun aan rebellen door onder andere de VS. Syri zal de VS echt dankbaar zijn :') :') :') :') :')
  zondag 18 september 2016 @ 12:28:43 #65
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165400643
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:19 schreef Toga het volgende:

[..]

Was je ook zo vol passie toen Syri vol stroomde met IS strijders via Turkije?
Zonder de VS bombardementen was de weerstand van de Koerden in Kobane gebroken en zou vervolgens de hele grens met Turkije open hebben gelegen voor ng meer IS varkens. Syri heeft veel te danken aan de VS. Dat dit een hele domme actie was staat uiteraard buiten kijf.
:') :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165400648
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:24 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Sinds wanneer heeft ISIS anti-air?
technical faillure waarscheinlijk of lucky shot
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165400659
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:03 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

De timing en de plek van het bombardement laten eigenlijk weinig twijfel over dat dit het geplande resultaat was. Geen ongelukje in ieder geval.
Hoe kom je daar nou weer bij?
Incelfrikandel
pi_165400667
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:27 schreef BarryOSeven het volgende:

Op RT ging het vervolgens wel verder maar weet nu nog niet wat er in de die documenten staat en waarom het Amerikaanse volk daar niets van mag weten.
ik vraag me af wat er i n die documenten staan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165400691
oops

markito0171 twitterde op zondag 18-09-2016 om 12:29:55 @markito0171 reports: Pilot Colonel Ali Hamza captured by #IS reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165400785
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:29 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Hoe kom je daar nou weer bij?
Zoals ik al zei, de VS is nooit actief geweest met bombarderen in dit front tussen de SAA en IS. En nu opeens wel? Juist nu er onderhandelingen over een staakt het vuren bezig zijn? En dan ook nog eens zonder ook maar iets met de Russen/Assad te overleggen?
Ik vind het verhaal van de VS dat het allemaal maar een ongelukje is op zijn minst twijfelachtig.
pi_165400843
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:35 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Zoals ik al zei, de VS is nooit actief geweest met bombarderen in dit front tussen de SAA en IS.
hoe kom je daarbij?

de VS is in heel oost syre al jaren bezig. ze waren zelfs de assad airforce tegen isis nog voordat de russen meededen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 12:39:36 #72
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400852
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:35 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Zoals ik al zei, de VS is nooit actief geweest met bombarderen in dit front tussen de SAA en IS. En nu opeens wel? Juist nu er onderhandelingen over een staakt het vuren bezig zijn? En dan ook nog eens zonder ook maar iets met de Russen/Assad te overleggen?
Ik vind het verhaal van de VS dat het allemaal maar een ongelukje is op zijn minst twijfelachtig.
Er was net 2 dagen een bevestigd staakt het vuren.

Opvallend detail is dat het staakt het vuren uit initiatief van Rusland is gekomen. De VS doet net alsof ze mee doen om geen gezichtsverlies te hoeven lijden maar breekt het nu dus door dit "foutje"
  zondag 18 september 2016 @ 12:41:14 #73
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400876
Plus dat ze volgens hun eigen leugens dus blijkbaar Assad wilden helpen. Assad die volgens de VS chemische wapens heeft gebruikt tegen zijn volk en een massamoordenaar is. (volgens de VS wederom)

Dus of ze nou ISIS of SAA hebben willen helpen. Bij beide gaan ze tegen hun eigen woorden en afspraken in wat ze totaal maar dan ook totaal ongeloofwaardig maakt.
  zondag 18 september 2016 @ 12:43:43 #74
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165400925
De gesneuvelden zijn stuk voor stuk helden die burgers van DeZ beschermden tegen het kwaad van deze wereld.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165400933
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:35 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Zoals ik al zei, de VS is nooit actief geweest met bombarderen in dit front tussen de SAA en IS. En nu opeens wel? Juist nu er onderhandelingen over een staakt het vuren bezig zijn? En dan ook nog eens zonder ook maar iets met de Russen/Assad te overleggen?
Ik vind het verhaal van de VS dat het allemaal maar een ongelukje is op zijn minst twijfelachtig.
Ik zie daar geen enkele logica in. De Amerikanen zijn al jaren aan het bombarderen in Oost-Syri en ze hadden recent juist overeenstemming bereikt over het gezamelijk bombarderen van Daesh. Ziet er eerder naar uit dat de Amerikanen wat luchtsteun wilde geven aan Syrische troepen en dat ze daarbij een blunder hebben gemaakt.
Incelfrikandel
  zondag 18 september 2016 @ 12:44:28 #76
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400941
Onze Nederlandse F16's hebben zelfs enkele keren in dat gebied gebombardeerd namens de coalitie. Oost-Syri was het focusgebied, aanvoerroutes van ISIS richting Irak.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 september 2016 @ 12:45:45 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165400976
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:43 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Ik zie daar geen enkele logica in. De Amerikanen zijn al jaren aan het bombarderen in Oost-Syri en ze hadden recent juist overeenstemming bereikt over het gezamelijk bombarderen van Daesh. Ziet er eerder naar uit dat de Amerikanen wat luchtsteun wilde geven aan Syrische troepen en dat ze daarbij een blunder hebben gemaakt.
Dat gezamenlijk bombarderen zou pas op z'n vroegst na zeven dagen wapenstilstand gebeuren.

En Rusland betwist ook nog eens dat het op de hoogte is gesteld.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 september 2016 @ 12:45:59 #78
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165400983
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:43 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Ik zie daar geen enkele logica in. De Amerikanen zijn al jaren aan het bombarderen in Oost-Syri en ze hadden recent juist overeenstemming bereikt over het gezamelijk bombarderen van Daesh. Ziet er eerder naar uit dat de Amerikanen wat luchtsteun wilde geven aan Syrische troepen en dat ze daarbij een blunder hebben gemaakt.
Ah even die massamoordenaar helpen die echt niet kon aanblijven. Logisch ja.
pi_165401059
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 12:45 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat gezamenlijk bombarderen zou pas op z'n vroegst na zeven dagen wapenstilstand gebeuren.
Bron?

quote:
En Rusland betwist ook nog eens dat het op de hoogte is gesteld.
Daar hoef je geen waarde aan te hechten.
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:45 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Ah even die massamoordenaar helpen die echt niet kon aanblijven. Logisch ja.
Tsja, daar lijkt het wel op.
Incelfrikandel
pi_165401062
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:28 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

De hele huidige shitstorm in dat land is te danken aan buitenlandse inmenging en steun aan rebellen door onder andere de VS. Syri zal de VS echt dankbaar zijn :') :') :') :') :')
Dus zonder "buitenlandse inmenging" had Assad eigenhandig de IS al lang de deur uitgeknikkerd? Hezbollah, Iran en Rusland waren eigenlijk helemaal niet nodig?
Racist
pi_165401075
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:19 schreef Toga het volgende:

[..]

Was je ook zo vol passie toen Syri vol stroomde met IS strijders via Turkije?
Zonder de VS bombardementen was de weerstand van de Koerden in Kobane gebroken en zou vervolgens de hele grens met Turkije open hebben gelegen voor ng meer IS varkens. Syri heeft veel te danken aan de VS. Dat dit een hele domme actie was staat uiteraard buiten kijf.
Want deze oorlog bestaat alleen uit die shithole genaamd kobani?
  zondag 18 september 2016 @ 12:52:48 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165401102
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:49 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Bron?

[..]

Daar hoef je geen waarde aan te hechten.

[..]

Tsja, daar lijkt het wel op.
Alle artikelen van een week geleden over het bestand, zie deze oa

https://www.nrc.nl/nieuws(...)and-4238775-a1520895

http://www.volkskrant.nl/(...)ng-stoppen~a4375000/

En geen waarde aan hechten? Je klinkt net als Samantha Power.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165401231
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:49 schreef Toga het volgende:

[..]

Dus zonder "buitenlandse inmenging" had Assad eigenhandig de IS al lang de deur uitgeknikkerd? Hezbollah, Iran en Rusland waren eigenlijk helemaal niet nodig?
Zonder buitenlandse steun zouden de rebellen en IS nooit zo'n sterke foothold in Syri hebben inderdaad. Zo zouden ze bijvoorbeeld geen toegang hebben tot TOW anti-tank raketten die sinds 2014 massaal Syrische voertuigen verwoesten. En nog vele andere zaken. Het is ook geen geheim dat Turkije IS bewapend in hun strijd tegen de Koerden. En dat een groot deel van de wapens die de VS aan de zogenaamde 'moderate' oppositie ook bij Al-Nusra en andere internationaal erkende terroristen terecht komt.
pi_165401333
Hier een wat uitgebreider verhaal van de aanval op het Syrische kamp.

http://www.abc.net.au/new(...)-syrian-army/7855610

Enkele punten:

-Het was een coalitie aanval waarbij ook de Australische RAAF was betrokken.
quote:
"Australian aircraft were among a number of international aircraft taking part in this Coalition operation," the Defence Department said in a statement.

"Australia would never intentionally target a known Syrian military unit or actively support Daesh (IS). Defence offers its condolences to the families of any Syrian personnel killed or wounded in this incident."
-Rusland zou geen reactie hebben gegeven op de geplande aanval:
quote:
Pentagon press secretary Peter Cook said in an emailed statement that Russian officials did not voice concerns earlier on Saturday when informed that coalition aircraft would be operating in the strike area.
-De aanval is meteen gestopt nadat Rusland aangaf wat het doel was:
quote:
The US military and Australia's Defence Department said the attack was called off after Russia informed the coalition that Syrian military personnel and vehicles may have been hit.
Wat mij betreft een triest voorbeeld van miscommunicatie wat nu flink wordt uitgebuit door (boterberg op hun hoofd) Rusland en de VS bashers. Zou zelfs niet verbaasd zijn als Rusland bewust heeft gezwegen....
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165401365
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 12:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Alle artikelen van een week geleden over het bestand, zie deze oa

https://www.nrc.nl/nieuws(...)and-4238775-a1520895

http://www.volkskrant.nl/(...)ng-stoppen~a4375000/
Dank. Officieel zouden de Amerikanen daar dus pas bombardementen hebben uitgevoerd op maandag. Ben benieuwd hoe het zit.

quote:
En geen waarde aan hechten? Je klinkt net als Samantha Power.
Verklaar je nader?
Incelfrikandel
pi_165401470
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 13:00 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Zonder buitenlandse steun zouden de rebellen en IS nooit zo'n sterke foothold in Syri hebben inderdaad. Zo zouden ze bijvoorbeeld geen toegang hebben tot TOW anti-tank raketten die sinds 2014 massaal Syrische voertuigen verwoesten. En nog vele andere zaken. Het is ook geen geheim dat Turkije IS bewapend in hun strijd tegen de Koerden. En dat een groot deel van de wapens die de VS aan de zogenaamde 'moderate' oppositie ook bij Al-Nusra en andere internationaal erkende terroristen terecht komt.
De eerste TOW's zijn geleverd eind 2012/begin 2013.

Waarom denk je dat het Syrische regime de rebellen had kunnen verslaan vanaf 2014? In de jaren daarvoor faalde ze daar ook hard in.
Incelfrikandel
pi_165401881
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 13:11 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

De eerste TOW's zijn geleverd eind 2012/begin 2013.

Waarom denk je dat het Syrische regime de rebellen had kunnen verslaan vanaf 2014? In de jaren daarvoor faalde ze daar ook hard in.
Ik denk niet dat het regime de rebellen specifiek vanaf 2014 had kunnen verslaan. Dat was slechts een voorbeeld van steun die rebellen vanuit het buitenland kregen.

De rebellen in Syri kregen al in 2011 grote financile en militaire steun. Ook mochten ze Turkije als veilige uitvalsbasis gebruiken om hun troepen te hergroeperen, cordineren en bewapenen. Dat Nederland daar Patriot systemen heeft neergezet om deze rebellen in Turkije te beschermen van Syrische luchtaanvallen is ook maar weer een voorbeeld van hoe Nederland ook zijn steentje bij heeft gedragen aan het aanwakkeren van deze burgeroorlog in Syri.

Zonder buitenlandse steun was deze burgeroorlog ongetwijfeld al lang in zekere mate 'gewonnen' door Assad. Het enige wat nog over zou blijven is de terroristen uitroeien die zich nog onder de bevolking verstoppen en geen gebieden van betekenis meer onder controle houden.
pi_165401907
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:49 schreef Toga het volgende:

[..]

Dus zonder "buitenlandse inmenging" had Assad eigenhandig de IS al lang de deur uitgeknikkerd? Hezbollah, Iran en Rusland waren eigenlijk helemaal niet nodig?
Buitenlandse inmenging op aanvraag van de legitieme regering is wat anders dan buitenlandse inmenging door het steunen van een stel baardapen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_165402332
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 13:31 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Ik denk niet dat het regime de rebellen specifiek vanaf 2014 had kunnen verslaan. Dat was slechts een voorbeeld van steun die rebellen vanuit het buitenland kregen.

De rebellen in Syri kregen al in 2011 grote financile en militaire steun. Ook mochten ze Turkije als veilige uitvalsbasis gebruiken om hun troepen te hergroeperen, cordineren en bewapenen.

Zonder buitenlandse steun was deze burgeroorlog ongetwijfeld al lang in zekere mate 'gewonnen' door Assad. Het enige wat nog over zou blijven is de terroristen uitroeien die zich nog onder de bevolking verstoppen en geen gebieden van betekenis meer onder controle houden.
Ik trek al deze beweringen in twijfel. Er is geen enkel bewijs dat rebellen significante steun ontvingen van het buitenland tot aan het einde van 2012. Ik zie wel enige raakvlakken met Jemen. De Amerikanen, Saoedirs etc. beweren daar al jaren dat Iran dat land volledig heeft gedestabiliseerd. Iran levert daar inderdaad wapens, geld, training, adviseurs e.d. maar dit alles in kleine mate. Niets wijst erop dat Iran daar meer dan een marginaal verschil heeft gemaakt.

Hetzelfde zie ik in Syri, daar hebben opstandelingen weinig steun ontvangen tot aan het einde van 2012 (en ook vanaf die periode kun je je afvragen stellen hoe doorslaggevend die steun nou werkelijk is geweest). Terwijl de opstandelingen halverwege 2012 al grote hoeveelheden land, olievelden en grote delen van steden zoals Homs en Aleppo hadden ingenomen.

Niets wijst er dan ook op dat Assad de opstand de kop in had weten te drukken zonder steun van zijn bondgenoten.

quote:
Dat Nederland daar Patriot systemen heeft neergezet om deze rebellen in Turkije te beschermen van Syrische luchtaanvallen is ook maar weer een voorbeeld van hoe Nederland ook zijn steentje bij heeft gedragen aan het aanwakkeren van deze burgeroorlog in Syri.
Wat is dit voor flauwekul? Een NAVO-partner helpen met de luchtverdediging is agressie? :')
Incelfrikandel
pi_165403011
quote:
Wat is dit voor flauwekul? Een NAVO-partner helpen met de luchtverdediging is agressie? :')
Tuurlijk is dat agressie :') Je stelt me hier toch wel erg teleur dat je je dit niet realiseert. Ik had meer van je verwacht.

Turkije faciliteerde openlijk de Syrische rebellen net over de grens in Turkije. Hier konden ze zich hergroeperen, bewapenen, bevoorraden, trainen en cordineren zonder aangevallen te kunnen worden door Assad, omdat ze zich net op Turks grondgebied begaven. Als je dat niet als agressie van Turkije jegens Syri ziet, dan weet ik het ook niet meer :')

Als Syri militair sterker geweest zou zijn dan had deze burgeroorlog dan ook tot ongetwijfeld tot aanvallen van Syri op Turkije geleid. Net zoals de VS zich niet liet tegenhouden om te bombarderen in Cambodja en Laos toen Vietnamese tegenstanders aanvoerroutes in deze landen gebruikten.
Nederland met zijn Patriot-luchtverdedigingssystemen heeft de agressie van Turkije richting Syri gesteund door het nog minder aantrekkelijk te maken voor Syri om zich militair te kunnen verdedigen tegen Turkije.
Ik hoop toch echt dat ik je hiermee bij zinnen heb kunnen brengen.
pi_165403345
RamiAILoIah twitterde op zondag 18-09-2016 om 14:33:43 In less than 24-hours; #ISIS in Deir Ezzor:- Fully controlled Thardah mountain- Captured Artillery Battalion- Downed an SAA jet#Syria reageer retweet
All thanks to the US of the fucking A
pi_165403391
Ik haat ook het Amerikaanse beleid, ik snap best wel dat de inwoners nog radicaler worden door deze US terroristen
pi_165403776
sayed_ridha twitterde op zondag 18-09-2016 om 13:51:29 IS controls most of Jabal Tharda and are once again overlooking DeirEzzor Airbase, aircraft can no longer land there reageer retweet
  zondag 18 september 2016 @ 14:53:59 #95
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165403793
Kut Yanks :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165403810
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 14:23 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Tuurlijk is dat agressie :') Je stelt me hier toch wel erg teleur dat je je dit niet realiseert. Ik had meer van je verwacht.

Turkije faciliteerde openlijk de Syrische rebellen net over de grens in Turkije. Hier konden ze zich hergroeperen, bewapenen, bevoorraden, trainen en cordineren zonder aangevallen te kunnen worden door Assad, omdat ze zich net op Turks grondgebied begaven. Als je dat niet als agressie van Turkije jegens Syri ziet, dan weet ik het ook niet meer :')

Als Syri militair sterker geweest zou zijn dan had deze burgeroorlog dan ook tot ongetwijfeld tot aanvallen van Syri op Turkije geleid. Net zoals de VS zich niet liet tegenhouden om te bombarderen in Cambodja en Laos toen Vietnamese tegenstanders aanvoerroutes in deze landen gebruikten.
Nederland met zijn Patriot-luchtverdedigingssystemen heeft de agressie van Turkije richting Syri gesteund door het nog minder aantrekkelijk te maken voor Syri om zich militair te kunnen verdedigen tegen Turkije.
Ik hoop toch echt dat ik je hiermee bij zinnen heb kunnen brengen.
Turkije steunt de Turkmenen in Syri wat gewoon begrijpbaar is. Het zijn de Amerikanen en Saudis die flink in Syri bezig zijn geweest, niet Turkije. De CIA traint de rebellen en de Saudis zorgen voor de bevoorrading met uiteraard Amerikaanse wapens. Het is dat Turkije het toe liet vanwege de Amerikanen maar dat is sinds de coup wel anders. Turkije is zelf nu binnen Syri en het verschil is duidelijk, het is alleen FSA vs IS en YPG ipv FSA vs SAA.

Ik gok dat Turkije op de achtergrond bezig is de FSA en de SAA bij elkaar te brengen maar dat is afwachten, wat in ieder geval duidelijk is, is dat de Amerikanen, Syri het liefst willen opdelen, dat DeZ in handen van IS valt is wat dat betreft goed voor hun.
pi_165404360
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 14:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Turkije steunt de Turkmenen in Syri wat gewoon begrijpbaar is. Het zijn de Amerikanen en Saudis die flink in Syri bezig zijn geweest, niet Turkije. De CIA traint de rebellen en de Saudis zorgen voor de bevoorrading met uiteraard Amerikaanse wapens. Het is dat Turkije het toe liet vanwege de Amerikanen maar dat is sinds de coup wel anders. Turkije is zelf nu binnen Syri en het verschil is duidelijk, het is alleen FSA vs IS en YPG ipv FSA vs SAA.

Ik gok dat Turkije op de achtergrond bezig is de FSA en de SAA bij elkaar te brengen maar dat is afwachten, wat in ieder geval duidelijk is, is dat de Amerikanen, Syri het liefst willen opdelen, dat DeZ in handen van IS valt is wat dat betreft goed voor hun.
moge Allah de Syrirs beschermen tegen de vervloekte amerikanen
pi_165404538
BosnjoBoy twitterde op zondag 18-09-2016 om 14:31:08 @BosnjoBoy (8) Live: Attack failed, leader AbdulKarim dead. USA soldier told me Terrible Turkish tactic last 7 month https://t.co/TPIdKHNfH1 reageer retweet
De Amerikanen zijn er bij en het lukt opeens allemaal niet in Al-Rai.

Ze proberen het niet eens te verbergen.
pi_165404551
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 15:10 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

moge Allah de Syrirs beschermen tegen de vervloekte amerikanen
Als Allah dat wilde was dat lang geleden al gebeurd.
pi_165405467
WarfareWW twitterde op zondag 18-09-2016 om 14:33:41 Incoming reports: Allegedly 7 #Russian soldiers were killed by the #US airstrike south of #DeirEzzor https://t.co/gyvChGLJvb reageer retweet
Ik ken de bron niet, voorlopig nog onbevestigd. Ik had gister het n en ander er over gelezen maar geruchten blijven zich nu herhalen.

https://twitter.com/ValkryV/status/777503168737533953
Er zijn 7 Russische soldaten omgekomen in DeZ en hun lichamen zijn naar Humeymim gebracht
pi_165405526
Tijd voor de Russen om 'per ongeluk' wat special forces van de VS te bombarderen? Of hoe zullen de Russen reageren op deze provocatie?
pi_165406154
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 14:39 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ik haat ook het Amerikaanse beleid, ik snap best wel dat de inwoners nog radicaler worden door deze US terroristen
Kom op kerel VS beleid heeft niets te maken met hun radicalisering. VS steunde de moedjahedien in Afganistan tegen de Sovjets. De moslims in Bosnie, de barbaren in Kosovo. Moslims zouden juist heel blij moeten zijn met de VS. Ik denk dat het aan inteelt ligt.
pi_165406743
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 15:10 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

moge Allah de Syrirs beschermen tegen de vervloekte amerikanen
Nog meer inmenging 😂
Racist
pi_165406774
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 16:06 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Kom op kerel VS beleid heeft niets te maken met hun radicalisering. VS steunde de moedjahedien in Afganistan tegen de Sovjets. De moslims in Bosnie, de barbaren in Kosovo. Moslims zouden juist heel blij moeten zijn met de VS. Ik denk dat het aan inteelt ligt.
Over inteelt gesproken:


_O- _O_
pi_165406992
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 12:43 schreef Zahreddine het volgende:
De gesneuvelden zijn stuk voor stuk helden die burgers van DeZ beschermden tegen het kwaad van deze wereld.
dat klinkt wel errug dramatisch...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165407143
sayed_ridha twitterde op zondag 18-09-2016 om 15:55:26 IS destroy Turkish tank near Juka in north Aleppo countryside https://t.co/T4BkWufoCG reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 18-09-2016 om 16:09:11 #EuphratesShield rebels capture Qarah Quz, Tell Sha'ir, Qasajik west of al-Ra'i, Aleppo reageer retweet
http://wikimapia.org/#lan(...)n=37.353344&z=14&m=b

markito0171 twitterde op zondag 18-09-2016 om 13:45:35 #Syria #Aleppo #FSA advance from #Dudiyan southwards on Jakka & Yani Yaban https://t.co/i66Qus9PMx reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165407216
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 16:35 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 18-09-2016 om 15:55:26 IS destroy Turkish tank near Juka in north Aleppo countryside https://t.co/T4BkWufoCG reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 18-09-2016 om 16:09:11 #EuphratesShield rebels capture Qarah Quz, Tell Sha'ir, Qasajik west of al-Ra'i, Aleppo reageer retweet
http://wikimapia.org/#lan(...)n=37.353344&z=14&m=b

[ afbeelding ]
Volgens Turkse bronnen een bulldozer geen tank. Waarschijnlijk waren ze een tank aan het ingraven.

https://twitter.com/taylieli/status/777508282000957440
https://twitter.com/AVGUNU/status/777504278114103296
pi_165407231
de neergehaalde su22 piloot

markito0171 twitterde op zondag 18-09-2016 om 15:34:21 @markito0171 IS executed the pilot reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 18-09-2016 om 16:42:50 #EuphratesShield: 2 more villages seized from #ISIS: Tell Ar Sharqi & Gharbi SW of Al-Rai. https://t.co/z0UifdKEt1 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 18-09-2016 om 16:47:29 #Aleppo: first airstrikes reported in the city (Sakhur district) since the ceasefire began. https://t.co/22zPz0apxf reageer retweet
AhmadAlkhtiib twitterde op zondag 18-09-2016 om 16:51:38 #FSA backed by #Turkish forces inside the village of Tal Aar https://t.co/Jl5qdSuLru reageer retweet


[ Bericht 27% gewijzigd door Slayage op 18-09-2016 16:56:06 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165408002
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 14:23 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Tuurlijk is dat agressie :') Je stelt me hier toch wel erg teleur dat je je dit niet realiseert. Ik had meer van je verwacht.

Turkije faciliteerde openlijk de Syrische rebellen net over de grens in Turkije. Hier konden ze zich hergroeperen, bewapenen, bevoorraden, trainen en cordineren zonder aangevallen te kunnen worden door Assad, omdat ze zich net op Turks grondgebied begaven. Als je dat niet als agressie van Turkije jegens Syri ziet, dan weet ik het ook niet meer :')

Als Syri militair sterker geweest zou zijn dan had deze burgeroorlog dan ook tot ongetwijfeld tot aanvallen van Syri op Turkije geleid. Net zoals de VS zich niet liet tegenhouden om te bombarderen in Cambodja en Laos toen Vietnamese tegenstanders aanvoerroutes in deze landen gebruikten.
Nederland met zijn Patriot-luchtverdedigingssystemen heeft de agressie van Turkije richting Syri gesteund door het nog minder aantrekkelijk te maken voor Syri om zich militair te kunnen verdedigen tegen Turkije.
Ik hoop toch echt dat ik je hiermee bij zinnen heb kunnen brengen.
De beslissing om in Turkije patriot-systemen te plaatsen is gemaakt in het midden van 2012, vlak nadat Syri een Turks vliegtuig neerschoot en in een periode dat die zogenaamde grootschalige Turkse steun aan rebellen nogal te betwijfelen viel. Het argument dat Turkije toendertijd gebruikte was dat ze zich zorgen maakte over eventuele chemische raketaanvallen. Het is ook niet meer dan normaal dat je een NAVO-partner helpt met luchtverdediging.

Bovendien, zowel Rusland als Assad hebben geen bezwaren geuit tegen de Patriot-missie, dus hoe je dit als agressie jegens Assad ziet ontgaat me volledig.

quote:
Net zoals de VS zich niet liet tegenhouden om te bombarderen in Cambodja en Laos toen Vietnamese tegenstanders aanvoerroutes in deze landen gebruikten.
Dat was nou ook niet bepaald verstandig.
Incelfrikandel
  zondag 18 september 2016 @ 17:13:43 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165408101
Zoals ik al zei, Rusland gaat het achterlijke handelen van de VS (zowel de aanval als het commentaar van Mevr. Power) hoog opspelen:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165408834
syrianmilitary twitterde op zondag 18-09-2016 om 17:37:26 Breaking : Syrian Air Defense Force targets a US UAV over Dir Ez Zor now #US_Support_ISIS reageer retweet
pi_165409004
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 17:39 schreef JubaUrbicus het volgende:
syrianmilitary twitterde op zondag 18-09-2016 om 17:37:26 Breaking : Syrian Air Defense Force targets a US UAV over Dir Ez Zor now #US_Support_ISIS reageer retweet
_O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165409194
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 16:39 schreef Slayage het volgende:
de neergehaalde su22 piloot
de piloot in betere tijden met zahraddin of hoe heet ie ook alweer

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165409201
C_Military1 twitterde op zondag 18-09-2016 om 17:35:59 #عاجلالجيش السوري يرصد طائرة استطلاع لـ"التحالف الدولي" فوق مطار ديرالزور وقامت الاسلحة المضادة للطائرات باطلاق نيرانها باتجاهها reageer retweet
Syrische leger valt coalitie (Amerikaanse) vliegtuigen aan met anti air wapens in Deir Azour....
pi_165409312
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 18:01:26 #117
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165409425
Wat Syria en Rusland tegen Amerika ook proberen Amerika zal altijd winnen.
pi_165409664
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 17:13 schreef Szura het volgende:
Zoals ik al zei, Rusland gaat het achterlijke handelen van de VS (zowel de aanval als het commentaar van Mevr. Power) hoog opspelen:

[ afbeelding ]
Het handelen van de Russen op 22 juli 2016 was nog veel achterlijker, maar dat zijn de Poetin lovers alweer vergeten.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165410042
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 18:08 schreef Montagui het volgende:

[..]

Het handelen van de Russen op 22 juli 2016 was nog veel achterlijker, maar dat zijn de Poetin lovers alweer vergeten.
wat was er toen dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165410397
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 18:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat was er toen dan?
Toen viel Rusland een door de Amerikanen en Britten gebruikte basis aan. En nadat de VS de Russen waarschuwden vielen ze doodleuk nog een keer aan.

Vandaar 'achterlijker', omdat de VS en Australie hun aanvallen wel staakten na een waarschuwing.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165410740
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 18:35 schreef Montagui het volgende:

[..]

Toen viel Rusland een door de Amerikanen en Britten gebruikte basis aan. En nadat de VS de Russen waarschuwden vielen ze doodleuk nog een keer aan.

Vandaar 'achterlijker', omdat de VS en Australie hun aanvallen wel staakten na een waarschuwing.
bij tanaf bedoel je denk ik de NySA, die in the middle of nowhere tegen isis vocht en als signaal richting de amerikanen een paar russische bommen mocht koppen, dat is ook in de doofpot gestopt omdat de amerikanen simpelweg geen ruggengraat hebben en dachten met de russen een deal konden hebben. terwijl de russen nu deze fout volledig lijken uit te melken. ik twijfel er niet aan dat het een fout was, omdat de VS heeft er geen enkele belang bij heeft om dit zo te laten escaleren dat er risico is op een oorlog met de russen in syrie. obama die al die jaren geen ruggengraat heeft getoond gaat de russen opeens de oorlog verklaren? im not buying.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 18:53:20 #122
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165410878
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 12:05 schreef Slayage het volgende:
obamas dreigementen :') :') :')

RFERL twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:30:25 Obama warns US may walk away from cease-fire agreement in Syria unless aid flows https://t.co/tIQVCtIk8L https://t.co/83IhU42jwC reageer retweet
_O-

Charles_Lister twitterde op zondag 18-09-2016 om 00:27:49 US spent $100millions on vet/train/equipping forces to fight #Assad regime since late-2012.Now it pays condolence money for regime troops. reageer retweet
Absurd, het zijn juist de door de VS gesteunde terroristen die ervoor zorgen dat de hulp Aleppo niet kan bereiken. Laat Obama eens zijn eigen mensen onder controle krijgen.
pi_165410920
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 18:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

bij tanaf bedoel je denk ik de NySA, die in the middle of nowhere tegen isis vocht en als signaal richting de amerikanen een paar russische bommen mocht koppen, dat is ook in de doofpot gestopt omdat de amerikanen simpelweg geen ruggengraat hebben en dachten met de russen een deal konden hebben. terwijl de russen nu deze fout volledig lijken uit te melken. ik twijfel er niet aan dat het een fout was, omdat de VS heeft er geen enkele belang bij heeft om dit zo te laten escaleren dat er risico is op een oorlog met de russen in syrie. obama die al die jaren geen ruggengraat heeft getoond gaat de russen opeens de oorlog verklaren? im not buying.
Dat heeft 22 juli pijnlijk duidelijk gemaakt. In plaats van er een big deal van te maken heeft de VS juist meer toenadering gezocht. Gelet op die broze Amerikaanse ruggengraat kan het dan ook niet anders dan dat de aanval op de Syrische basis onlangs gewoon, en helaas, een foutje bedankt is geweest. Waarschijnlijk gewoon te wijten aan slechte communicatie.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zondag 18 september 2016 @ 19:00:00 #124
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165411006
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 18:35 schreef Montagui het volgende:

[..]

Toen viel Rusland een door de Amerikanen en Britten gebruikte basis aan. En nadat de VS de Russen waarschuwden vielen ze doodleuk nog een keer aan.

Vandaar 'achterlijker', omdat de VS en Australie hun aanvallen wel staakten na een waarschuwing.
Dat was een terroristenbasis. Een legitiem doelwit dus. De amerikanen en Britten waren daar , terwijl ze nota bene terroristen daar hielpen. Zij hadden hier al nooit mogen zijn. Zonder toestemming van de Syrische overheid is elke inmenging in Syrie illegaal. De dubbele agenda werd hier pijnlijk duidelijk. Prima dat deze basis werd platgebombardeerd.
pi_165411024
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:00 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dat was een terroristenbasis. Een legitiem doelwit dus. De amerikanen en Britten waren daar , terwijl ze nota bene terroristen daar hielpen. Zij hadden hier al nooit mogen zijn. Zonder toestemming van de Syrische overheid is elke inmenging in Syrie illegaal. De dubbele agenda werd hier pijnlijk duidelijk. Prima dat deze basis werd platgebombardeerd.
werk jij voor assad/de russen ofzo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 19:01:42 #126
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165411041
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 18:55 schreef Montagui het volgende:

[..]

Dat heeft 22 juli pijnlijk duidelijk gemaakt. In plaats van er een big deal van te maken heeft de VS juist meer toenadering gezocht. Gelet op die broze Amerikaanse ruggengraat kan het dan ook niet anders dan dat de aanval op de Syrische basis onlangs gewoon, en helaas, een foutje bedankt is geweest. Waarschijnlijk gewoon te wijten aan slechte communicatie.
Vanuit wie? Vanuit Amerika ja...

Rusland heeft van begin af aan gezegd informatie te willen delen met Amerika en te willen ontvangen van Amerika. Amerika weigert dat echter.
  zondag 18 september 2016 @ 19:01:56 #127
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_165411047
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 18:01 schreef Roffa123 het volgende:
Wat Syria en Rusland tegen Amerika ook proberen Amerika zal altijd winnen.
Ha, ik weet zeker van niet. Net als in Irak, afghanistan en vietnam, zal dit een strategische nederlaag worden voor de Amerikanen.
pi_165411197
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:00 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Dat was een terroristenbasis. Een legitiem doelwit dus. De amerikanen en Britten waren daar , terwijl ze nota bene terroristen daar hielpen. Zij hadden hier al nooit mogen zijn. Zonder toestemming van de Syrische overheid is elke inmenging in Syrie illegaal. De dubbele agenda werd hier pijnlijk duidelijk. Prima dat deze basis werd platgebombardeerd.
Daar zat geen IS. :')
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zondag 18 september 2016 @ 19:08:14 #129
28033 Pek
je moet wat
pi_165411203
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:01 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Ha, ik weet zeker van niet. Net als in Irak, afghanistan en vietnam, zal dit een strategische nederlaag worden voor de Amerikanen.
Bitch, please :')
The difference between the three Abrahamic religions:
- Christianity mumbling to the ceiling,
- Judaism mumbling to the wall,
- Islam mumbling to the floor.
  zondag 18 september 2016 @ 19:08:39 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165411216
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:07 schreef Montagui het volgende:

[..]

Daar zat geen IS. :')
Want alleen ISIS mag gekwalificeerd worden als 'terroristen'? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165411223
BREAKING_PTV twitterde op zondag 18-09-2016 om 19:06:48 Syrian army fires at reconnaissance aircraft of U.S.- led coalition flying over Dayr al-Zawr military airport https://t.co/OYYWWUZ0Nr reageer retweet
pi_165411236
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:01 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vanuit wie? Vanuit Amerika ja...

Rusland heeft van begin af aan gezegd informatie te willen delen met Amerika en te willen ontvangen van Amerika. Amerika weigert dat echter.
Het was een coalitie aanval, niet alleen de VS. En de Russen waren wel snel met communiceren nadat de aanval was ingezet. De aanval werd ook meteen gestaakt.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zondag 18 september 2016 @ 19:10:47 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165411262
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:09 schreef Montagui het volgende:

[..]

Het was een coalitie aanval, niet alleen de VS. En de Russen waren wel snel met communiceren nadat de aanval was ingezet. De aanval werd ook meteen gestaakt.
Wie heeft de leiding over die coalitie, Hans?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165411270
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:09 schreef Montagui het volgende:

[..]

Het was een coalitie aanval, niet alleen de VS. En de Russen waren wel snel met communiceren nadat de aanval was ingezet. De aanval werd ook meteen gestaakt.
En daarom moesten ze zondig gewonde soldaten knallen?
pi_165411282
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:08 schreef JubaUrbicus het volgende:
BREAKING_PTV twitterde op zondag 18-09-2016 om 19:06:48 Syrian army fires at reconnaissance aircraft of U.S.- led coalition flying over Dayr al-Zawr military airport https://t.co/OYYWWUZ0Nr reageer retweet
Tja, je kunt ze geen ongelijk geven.
pi_165411324
ISIS loopt al maanden te kutten in Deir Azour en het lukt hun maar niet om vooruitgang te boeken in dat gebied... Die aanval van Amerika is als een godsgeschenk gekomen voor ISIS.
pi_165411372
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:13 schreef JubaUrbicus het volgende:
ISIS loopt al maanden te kutten in Deir Azour en het lukt hun maar niet om vooruitgang te boeken in dat gebied...
ze lopen al jaren te kutten mede dankzij de VS luchtaanvallen houden ze stand...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165411436
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Want alleen ISIS mag gekwalificeerd worden als 'terroristen'? :')
Of andersom, alles en iedereen op Syrische grond gebied is terrorist, behalve Assad's leger. :')
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165411463
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Wie heeft de leiding over die coalitie, Hans?
Je verwart me met iemand anders.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165411494
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:11 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

En daarom moesten ze zondig gewonde soldaten knallen?
'Zo nodig'? Nee, zo nodig deden ze dat niet.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  zondag 18 september 2016 @ 19:19:55 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165411517
Je kan naar anderen wijzen en downplayen wat je wil, de achterlijkheid van deze Amerikaanse actie valt niet te ontkennen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 18 september 2016 @ 19:27:15 #142
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165411701
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:07 schreef Montagui het volgende:

[..]

Daar zat geen IS. :')
Want alleen IS zijn terroristen? Rusland bombardeerde een groep die gesteund wordt door Amerika en die tegen de Syrische overheid is, op mandaat van de Syrische overheid. Op wiens mandaat opereert Amerika daar?
  zondag 18 september 2016 @ 19:28:25 #143
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165411728
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze lopen al jaren te kutten mede dankzij de VS luchtaanvallen houden ze stand...
De VS luchtaanvallen, net als die van Frankrijk, zijn altijd in de periferie van Deir Ezzor geweest en hebben IS juist naar de stad toe gedreven.
pi_165411768
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De VS luchtaanvallen, net als die van Frankrijk, zijn altijd in de periferie van Deir Ezzor geweest en hebben IS juist naar de stad toe gedreven.
dus ISIS en de VS zijn in cahoots?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 19:30:53 #145
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165411808
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

dus ISIS en de VS zijn in cahoots?
Nee. Maar het is overduidelijk dat de VS er alles aan doet om de Syrische overheid te verzwakken en tegelijkertijd IS niet TE sterk te laten worden.
pi_165411871
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee. Maar het is overduidelijk dat de VS er alles aan doet om de Syrische overheid te verzwakken en tegelijkertijd IS niet TE sterk te laten worden.
dat eerste is niet meer dan logisch en het tweede is zwak uitgedrukt vind je niet? ze slopen met de lokale partners isis al geruime tijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165411887
Excuses, heren!
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 18 september 2016 @ 19:34:05 #148
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165411896
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:19 schreef Szura het volgende:
Je kan naar anderen wijzen en downplayen wat je wil, de achterlijkheid van deze Amerikaanse actie valt niet te ontkennen.
Dit.

Kan het plaatje niet meer vinden, maar waren statements van generaals die verklaarden dat de VS zo "link" is omdat ze geen eenduidige policy hebben en maar doen waar ze zin in hebben, ze weten zelfs zelf niet eens wat ze doen.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_165411904
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165411912
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 19:34 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dit.
Dat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165411934
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

owwwwkaaaayyyy
Verkeerde topic! Sorry!
pi_165411953
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:35 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Verkeerde topic! Sorry!
je bent vergeven :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165411963
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

je bent vergeven :*
Dank je.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 18 september 2016 @ 19:36:34 #154
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165411967
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dat.
_O_ USA USA USA _O_
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_165411996
quote:
9s.gif Op zondag 18 september 2016 19:36 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

_O_ USA USA USA _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165412010
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 19:36 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Dank je.
sure thing ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 18 september 2016 @ 19:40:10 #157
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_165412042
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Tja ik vind het ondanks alles nog steeds een gave natie maar ze doen weinig om hun stereotypering onderuit te haken. Ze bewijzen hem eigenlijk elke keer.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_165412313
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:40 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Tja ik vind het ondanks alles nog steeds een gave natie maar ze doen weinig om hun stereotypering onderuit te haken. Ze bewijzen hem eigenlijk elke keer.
hoewel ik geen USA fappert ben, ben ik wel zo realistisch om in te zien dat we blij moeten zijn met een VS als super power ipv bv een Rusland als super power.

als de VS als super power valt, zal de militaire backing van europa vallen en zullen wij europeanen onder elkaar maar zien uit te vogelen hoe we onszelf kunnen verdedigen in een wereld dat steeds chaotischer wordt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165412695
  zondag 18 september 2016 @ 20:02:53 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165412748
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 19:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat eerste is niet meer dan logisch en het tweede is zwak uitgedrukt vind je niet? ze slopen met de lokale partners isis al geruime tijd.
In de gebieden waar die lokale partners opereren ja. Toen Palmyra viel waren ze nergens en bij Deir-Ezzor ook niet.
  zondag 18 september 2016 @ 20:04:12 #161
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165412790
quote:
Niet moeilijk waarom de VS door iedereen gehaat word _O_ _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165412791
quote:
hooikoorts seizoen in syrie? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165412839
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 20:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Toen Palmyra viel waren ze nergens en bij Deir-Ezzor ook niet.
dus het was de verantwoordelijkheid van de VS om assadistische troepen te beschermen? ik denk niet dat dat zo werkt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 20:07:57 #164
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165412908
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dus het was de verantwoordelijkheid van de VS om assadistische troepen te beschermen? ik denk niet dat dat zo werkt.
Hebben ze nochtans wel gedaan in Kobaneh
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 18 september 2016 @ 20:08:16 #165
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165412916
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dus het was de verantwoordelijkheid van de VS om assadistische troepen te beschermen? ik denk niet dat dat zo werkt.
Ze hebben een rare agenda
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165412936
Russia spox Maria Zakharova stresses US is defending #ISIS en levert bewijs hiervoor :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165412950
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Hebben ze nochtans wel gedaan in Kobaneh
in kobani?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 20:09:48 #168
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165412956
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

in kobani?
Jep
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165413019
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2016 20:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Ze hebben een rare agenda
amerikanen hebben geen agenda (althans zo komt het bij mij over), het lijkt erop dat er meerdere machtsblokken binnen het amerikaanse establishment op hun eigen manier de syrie kwestie proberen aan te pakken waardoor het een shitzooi is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165413038
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:09 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Jep
hoe hebben ze daar assadisten beschermd?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 20:13:05 #171
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165413047
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe hebben ze daar assadisten beschermd?
Je mist dus de context..
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165413160
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:13 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Je mist dus de context..
de amerikanen hebben bij kobani en sinjar ingegrepen omdat voor de westerse wereld, "minderheden, die dreigen uitgeroeid te worden" gevoelig ligt das alles.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 20:18:05 #173
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165413201
quote:
Gaskraan gaat open?
Say what?
  zondag 18 september 2016 @ 20:18:20 #174
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165413210
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

de amerikanen hebben bij kobani en sinjar ingegrepen omdat voor de westerse wereld, "minderheden, die dreigen uitgeroeid te worden" gevoelig ligt das alles.
En bij Tadmor gaat dat om Histrorisch erfgoed. Ik zie niet in waarom in Kobaneh word ingegrepen en in Tadmor niet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165413324
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:18 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En bij Tadmor gaat dat om Histrorisch erfgoed. Ik zie niet in waarom in Kobaneh word ingegrepen en in Tadmor niet
Heel makkelijk, bij de Amerikanen heeft Rojava meer belang dan de rest van Syrie. Kobani en Tel Abyad zijn daar een mooi voorbeeld van, ik vraag me af wat Amerika gaat doen tegen Turkije in Tel Abyad nu het erop lijkt dat Turkije zich klaar gaat maken voor een offensief daar..

Dr_Shahid twitterde op zondag 18-09-2016 om 20:12:59 Turkish Army mobilizes near Kurdish stronghold in northern #Syria https://t.co/xxEmvP8jek #Kurds #Turkey reageer retweet
pi_165413349
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:18 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En bij Tadmor gaat dat om Histrorisch erfgoed. Ik zie niet in waarom in Kobaneh word ingegrepen en in Tadmor niet
palmyra is gesteente kobani zijn mensen (minderheid) in kobani zit een groep mensen die de VS als tool kan gebruiken tegen assad in palmyra zit het regime waarvan ze al jaren zeggen dat het moet vallen.

wezenlijk verschil.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 20:24:23 #177
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165413388
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

palmyra is gesteente kobani zijn mensen (minderheid) in kobani zit een groep mensen die de VS als tool kan gebruiken tegen assad in palmyra zit het regime waarvan ze al jaren zeggen dat het moet vallen.

wezenlijk verschil.
De mens is een slecht wezen en zal zich altijd wel weten voor te planten. Dat kan je van historisch erfgoed niet zeggen....
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165413503
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:22 schreef JubaUrbicus het volgende:

Dr_Shahid twitterde op zondag 18-09-2016 om 20:12:59 Turkish Army mobilizes near Kurdish stronghold in northern #Syria https://t.co/xxEmvP8jek #Kurds #Turkey reageer retweet
dat valt nog te bezien wat de turken precies willen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165414031
trbrtc twitterde op zondag 18-09-2016 om 20:41:23 'Amāq video of IS fighters at the strategic Artillery Brigade's base on Mt. Tharda near Deir ez-Zor, Syria. https://t.co/r1gP4gKNE8 reageer retweet
Klik op de link.
  zondag 18 september 2016 @ 20:48:21 #180
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165414072
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

dus het was de verantwoordelijkheid van de VS om assadistische troepen te beschermen? ik denk niet dat dat zo werkt.
Nee maar dat geeft toch aan wat ik zeg? Het maakt dat ze een onduidelijke agenda hebben. Ze vallen IS aan, maar niet altijd.
  zondag 18 september 2016 @ 20:49:07 #181
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165414101
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

palmyra is gesteente kobani zijn mensen (minderheid) in kobani zit een groep mensen die de VS als tool kan gebruiken tegen assad in palmyra zit het regime waarvan ze al jaren zeggen dat het moet vallen.

wezenlijk verschil.
In Palmyra wonen geen mensen? De archeoloog zijn keel is doorgesneden.
pi_165414158
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

In Palmyra wonen geen mensen? De archeoloog zijn keel is doorgesneden.
التعداد السكاني 50,000 نسمة نسمة (سنة

50,000 inwoners in Palmyra.

Meer dan Kobani?

Yep, meer dan Kobani:

o ??????? 44,821 ????

Kobani 44,000
Palmyra 50,000
  zondag 18 september 2016 @ 20:51:20 #183
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165414173
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

In Palmyra wonen geen mensen? De archeoloog zijn keel is doorgesneden.
En toen ISIS die stad innam schoten ze honderden onschuldige verpleegsters dood.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 18 september 2016 @ 20:52:36 #184
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165414207
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En toen ISIS die stad innam schoten ze honderden onschuldige verpleegsters dood.
Exact. Als je echt begaan bent met de strijd tegen Daesh had je toen ook gewoon ze kapot gebombardeerd. Met Assad valt te dealen, met een club als Daesh niet. Die ga je nooit laten uitbreiden.
  zondag 18 september 2016 @ 20:54:28 #185
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165414272
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:52 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Exact. Als je echt begaan bent met de strijd tegen Daesh had je toen ook gewoon ze kapot gebombardeerd. Met Assad valt te dealen, met een club als Daesh niet. Die ga je nooit laten uitbreiden.
Ja.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 18 september 2016 @ 20:55:15 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165414299
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:47 schreef JubaUrbicus het volgende:
trbrtc twitterde op zondag 18-09-2016 om 20:41:23 'Amāq video of IS fighters at the strategic Artillery Brigade's base on Mt. Tharda near Deir ez-Zor, Syria. https://t.co/r1gP4gKNE8 reageer retweet
Klik op de link.
Gefeliciteerd Obama en co
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165414387
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

In Palmyra wonen geen mensen? De archeoloog zijn keel is doorgesneden.
die hebben minder waarden voor de VS idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165414414
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 20:47 schreef JubaUrbicus het volgende:
trbrtc twitterde op zondag 18-09-2016 om 20:41:23 'Amāq video of IS fighters at the strategic Artillery Brigade's base on Mt. Tharda near Deir ez-Zor, Syria. https://t.co/r1gP4gKNE8 reageer retweet
Klik op de link.
achja. deir moet gewoon ontruimd worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 18 september 2016 @ 21:00:02 #189
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165414465
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

achja. deir moet gewoon ontruimd worden.
Lekker voor de bevolking die nog in het gebied woont dat de SAA controleert.
  zondag 18 september 2016 @ 21:00:57 #190
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165414496
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 20:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

die hebben minder waarden voor de VS idd.
De VS hebben gewoon een kut-strategie in Syri, die alleen maar voor meer ellende en slachtoffers heeft gezorgd. Net als hun strategie in Libi en Irak.
  zondag 18 september 2016 @ 21:02:53 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165414560
Als de VS een fatsoenlijke anti-ISIS-agenda had gehad, hadden ze ISIS allang kapot gebombardeerd rond de Palmyra-Deir ez-Zor weg.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165415797
M3t4_tr0n twitterde op zondag 18-09-2016 om 21:24:53 ?: Some photos that show Turkish Special Forces supporting Euphrates Shield operations. #Turkey #Syria https://t.co/mo9tAUEjGn reageer retweet
de uitgeschakelde turkse tank volgens isis. kan er niet helemaal een tank uithalen.


ingenomen dorpen vandaag door T-FSA

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165416163
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 21:39 schreef Slayage het volgende:
M3t4_tr0n twitterde op zondag 18-09-2016 om 21:24:53 ?: Some photos that show Turkish Special Forces supporting Euphrates Shield operations. #Turkey #Syria https://t.co/mo9tAUEjGn reageer retweet
de uitgeschakelde turkse tank volgens isis. kan er niet helemaal een tank uithalen.


ingenomen dorpen vandaag door T-FSA

[ afbeelding ]
Is een IED/landmijnen opruimer.

Die worden van afstand bestuurd als het goed is.
pi_165416218
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 21:49 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Is een IED/landmijnen opruimer.

Die worden van afstand bestuurd als het goed is.
ah okay, zon ding, dat kan ik me wel voorstellen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165416311
IS video van gevechten (rond Al-Rai/Jarablus?)

https://videos.files.word(...)f-al-qayyarah_hd.mp4

Opvallende dingen:

Rond 0:22 een kind die meevecht?
Rond 0:45 een silenced AK, lijkt me niet echt nuttig?
pi_165416339
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 21:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

ah okay, zon ding, dat kan ik me wel voorstellen.


Zoiets
pi_165416535
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 21:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zoiets
ja die dingen idd, daar zijn er aardig wat van over de grens van gegaan zag ik. ff een paar nieuwe bestellen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165416606
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2016 21:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja dingen idd, daar zijn er aardig wat van over de grens van gegaan zag ik. ff een paar nieuwe bestellen :P
Komen uit Slowakije blijkbaar

http://tanknutdave.com/th(...)ne-clearing-vehicle/
  zondag 18 september 2016 @ 22:02:55 #200
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165416649
quote:
En zo draait de economie alweer.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 18 september 2016 @ 22:06:56 #201
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165416781
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165416805
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 22:02 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

En zo draait de economie alweer.
obladi oblada
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165417341
Het is weer los in Aleppo

badly_xeroxed twitterde op zondag 18-09-2016 om 20:12:13 #FSA Central Division report heavy fighting during regime attempts to storm Apt. Project 1070 S #Aleppo https://t.co/vHwhoyJhvw reageer retweet
pi_165417685
VS is helemaal krankzinnig geworden,ISIL helpen door Syrische militairen aan te vallen. 8)7 :')
pi_165419836
Ze bombarderen Syrische soldaten, zeggen sorry, maar bombarderen vervolgens niet opnieuw om die ISIS figuren daar weg te krijgen.

Man man man wat een faalhazen.
pi_165421271
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 01:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
IvanSidorenko1 twitterde op maandag 19-09-2016 om 00:33:39 #Syria #DeirEzZor Currently all spots of #Tharda Mountain (1,2,3) captured by #ISIS #ISIL #IS #Daesh. #SAA Withdrew https://t.co/pNvZsyzF60 reageer retweet
Dus als ik het goed begrijp is IS nu dichtbij het hebben van fire control over die luchtmacht basis? In dat geval: bedankt VS :')
NEE!
pi_165421347
Als het nou cht een vergissing was, dan bombarderen ze IS weg rond die basis. Zo niet, dan is ook meteen duidelijk voor de wereld wat hun ware intenties waren...
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  maandag 19 september 2016 @ 07:18:15 #209
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165421487
"Rebellen" :r :r :r :r :r :r

https://www.almasdarnews.(...)26-civilians-aleppo/

En dit soort tuig wordt gesteund de VS in Syri.
  maandag 19 september 2016 @ 08:12:08 #210
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165421696
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 22:29 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
VS is helemaal krankzinnig geworden,ISIL helpen door Syrische militairen aan te vallen. 8)7 :')
Dat was ook echt opzettelijk.

Het is echt niet de eerste keer dat de Yanks weer aantonen dat ze niet weten waarop ze aan het schieten zijn.

Hanlon's Razor:
quote:
Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165422083
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 22:29 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
VS is helemaal krankzinnig geworden,ISIL helpen door Syrische militairen aan te vallen. 8)7 :')
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 23:42 schreef Nintex het volgende:
Ze bombarderen Syrische soldaten, zeggen sorry, maar bombarderen vervolgens niet opnieuw om die ISIS figuren daar weg te krijgen.

Man man man wat een faalhazen.
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2016 05:53 schreef StateOfMind het volgende:
Als het nou cht een vergissing was, dan bombarderen ze IS weg rond die basis. Zo niet, dan is ook meteen duidelijk voor de wereld wat hun ware intenties waren...
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:12 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat was ook echt opzettelijk.

Het is echt niet de eerste keer dat de Yanks weer aantonen dat ze niet weten waarop ze aan het schieten zijn.

Hanlon's Razor:

[..]

Poetin's trollenleger in actie. _O-

De Amerikanen vallen tenminste nog IS stellingen aan in tegenstelling tot de Russen, die laten IS met rust en bombarderen in plaats daarvan ziekenhuizen en burgerdoelen. :')

En dan de VS beschuldigen van heulen met IS, man man.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  maandag 19 september 2016 @ 08:56:39 #212
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165422098
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:55 schreef Montagui het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Poetin's trollenleger in actie. _O-

De Amerikanen vallen tenminste nog IS stellingen aan in tegenstelling tot de Russen, die laten IS met rust en bombarderen in plaats daarvan ziekenhuizen en burgerdoelen. :')

En dan de VS beschuldigen van heulen met IS, man man.
Montagui, mijn eerste reactie "Dat was ook echt opzettelijk" was sarcastisch bedoeld, zoals je ook uit de context van de rest van mijn bericht kunt lezen.

Maar ok, het is maandagochtend.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165422155
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:56 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Montagui, mijn eerste reactie "Dat was ook echt opzettelijk" was sarcastisch bedoeld, zoals je ook uit de context van de rest van mijn bericht kunt lezen.

Maar ok, het is maandagochtend.
Excuse me. :@

Denk dat ik nog maar een kopje koffie pak.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165422847
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:56 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Montagui, mijn eerste reactie "Dat was ook echt opzettelijk" was sarcastisch bedoeld, zoals je ook uit de context van de rest van mijn bericht kunt lezen.

Maar ok, het is maandagochtend.
Het was hoogstwaarschijnlijk niet opzettelijk maar het destabiliseerde wel het front voor het SAA. Ga dan om z'n minst, ter compensatie, het Syrische leger bij Deir ez-Zor voorzien van luchtsteun zodat zij het front weer kunnen stabiliseren.
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 19 september 2016 @ 09:59:53 #215
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165423240
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 09:43 schreef HSG het volgende:

[..]

Het was hoogstwaarschijnlijk niet opzettelijk maar het destabiliseerde wel het front voor het SAA. Ga dan om z'n minst, ter compensatie, het Syrische leger bij Deir ez-Zor voorzien van luchtsteun zodat zij het front weer kunnen stabiliseren.
Direct de SAA steunen gaat ook weer tegen het beleid in natuurlijk.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165423280
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 09:59 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Direct de SAA steunen gaat ook weer tegen het beleid in natuurlijk.
Ook is het per ongeluk het is wel door de VS veroorzaakt. Ga er dan ook iets aan doen om ervoor te zorgen dat het tij weer keert.
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 19 september 2016 @ 10:09:29 #217
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165423463
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 10:01 schreef HSG het volgende:

[..]

Ook is het per ongeluk het is wel door de VS veroorzaakt. Ga er dan ook iets aan doen om ervoor te zorgen dat het tij weer keert.
Nee, dat kan niet. Het officiele beleid van de VS is dat Assad moet verdwijnen. Dan kun je niet ineens zijn troepen gaan helpen, ook al heb je die situatie in eerste instantie veroorzaakt.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165423480
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 10:09 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nee, dat kan niet. Het officiele beleid van de VS is dat Assad moet verdwijnen. Dan kun je niet ineens zijn troepen gaan helpen, ook al heb je die situatie in eerste instantie veroorzaakt.
Daar heeft niemand bij Deir ez-Zor wat aan.
mon citoyens vous serez unis.
  maandag 19 september 2016 @ 10:14:36 #219
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165423570
Als dit 'akkefietje' uiteindelijk tot de val van Deir ez-Zor leidt, een Assad bolwerk dat al sinds het begin van de oorlog stand houdt, dan hebben die Yanks echt wel iets gruwelijk goed te maken.

Verwacht niet dat ze het zullen doen alleen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165423891
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:55 schreef Montagui het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Poetin's trollenleger in actie. _O-

De Amerikanen vallen tenminste nog IS stellingen aan in tegenstelling tot de Russen, die laten IS met rust en bombarderen in plaats daarvan ziekenhuizen en burgerdoelen. :')

En dan de VS beschuldigen van heulen met IS, man man.
Enige troll hier ben jij hier. Je moet wel echt een klapjosti zijn om te denken dat de Russen alleen ziekenhuizen en burgerdoelen bombarderen.
Ooit al eens van de terroristen Al Nusra gehoord? Die zitten in Aleppo en leiden het offensief daar tegen Assad. Maar de Russen zullen wel alleen burgerdoelen raken :') :') gotverdomme de onwetendheid.
pi_165424041
nu het CoH zo goed als dood is laat het regime wat goederen binnen _O-


DailySabah twitterde op maandag 19-09-2016 om 08:59:12 LIVE — Erdoğan: US special forces were not welcomed by FSA fighters, it is US officials' stance that brought the matter to this point reageer retweet
erdo geeft de VS nog ff een schop na
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165424064
is het nu officieel?

markito0171 twitterde op maandag 19-09-2016 om 10:30:53 #Syria #Assad-regime army declare the end of "ceasefire" -no extension reageer retweet
AhmadAlkhtiib twitterde op maandag 19-09-2016 om 10:26:01 #Turkish artillery hit #ISIL locations in #Baragidah and Kafar Ghan in the west of #AlRaai https://t.co/nq4iGnHMit reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 11:06:59 #223
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165424550
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 10:38 schreef Slayage het volgende:
is het nu officieel?

markito0171 twitterde op maandag 19-09-2016 om 10:30:53 #Syria #Assad-regime army declare the end of "ceasefire" -no extension reageer retweet
AhmadAlkhtiib twitterde op maandag 19-09-2016 om 10:26:01 #Turkish artillery hit #ISIL locations in #Baragidah and Kafar Ghan in the west of #AlRaai https://t.co/nq4iGnHMit reageer retweet
Resume hostilities!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  maandag 19 september 2016 @ 11:15:36 #224
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165424700
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 10:09 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nee, dat kan niet. Het officiele beleid van de VS is dat Assad moet verdwijnen. Dan kun je niet ineens zijn troepen gaan helpen, ook al heb je die situatie in eerste instantie veroorzaakt.
Maar de aanval was toch bedoeld om IS aan te vallen? Dat is niet gebeurd, dus moet het alsnog gebeuren.
  maandag 19 september 2016 @ 11:16:39 #225
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165424726
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:55 schreef Montagui het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

Poetin's trollenleger in actie. _O-

De Amerikanen vallen tenminste nog IS stellingen aan in tegenstelling tot de Russen, die laten IS met rust en bombarderen in plaats daarvan ziekenhuizen en burgerdoelen. :')

En dan de VS beschuldigen van heulen met IS, man man.
Tsja, met zo'n wereldbeeld is het natuurlijk wel erg makkelijk. Wij zijn de good guys, Rusland zijn de bad guys.
  maandag 19 september 2016 @ 11:21:03 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165424807
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 08:55 schreef Montagui het volgende:

[..]


[..]


[..]


[..]

Poetin's trollenleger in actie. _O-

De Amerikanen vallen tenminste nog IS stellingen aan in tegenstelling tot de Russen, die laten IS met rust en bombarderen in plaats daarvan ziekenhuizen en burgerdoelen. :')

En dan de VS beschuldigen van heulen met IS, man man.
De Russen hebben meer olie-infrastructuur kapot gebombardeerd dan de hele coalitie bijeen, ze hebben ISIS oa kapot gemaakt bij Kweires en Palmyra (ook vorige week nog), gooien geregeld bommen bij Deir ez-Zor. Maar hey, ga vooral verder met deze onzin om maar niet te hoeven zeggen dat de VS een belachelijke blunder heeft begaan dit weekend. Clown.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165425581
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 11:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, met zo'n wereldbeeld is het natuurlijk wel erg makkelijk. Wij zijn de good guys, Rusland zijn de bad guys.
IK sta niet achter wat de VS allemaal uitspookt in Syri. Hetzelfde kan ik niet zeggen van de Poetin lovers. In hn eenzijdige benadering zijn de Russen de good guys en de Amerikanen de bad guys zonder enige gne of nuance. Daar ageer ik tegen, that's all.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165425683
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165425719
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2016 11:21 schreef Szura het volgende:

[..]

De Russen hebben meer olie-infrastructuur kapot gebombardeerd dan de hele coalitie bijeen, ze hebben ISIS oa kapot gemaakt bij Kweires en Palmyra (ook vorige week nog), gooien geregeld bommen bij Deir ez-Zor. Maar hey, ga vooral verder met deze onzin om maar niet te hoeven zeggen dat de VS een belachelijke blunder heeft begaan dit weekend. Clown.
Hey, als je mijn posts gelezen heb ben ik het er mee eens dat de VS een blunder begaan heeft. Dat komt voor in een dergelijke onoverzichtelijke chaos. De Russen blunderen ook een eind weg. Maar dat past niet in je straatje. Ga vooral door met het ophemelen van wat die Russen allemaal voor fantastisch werk leveren in Syri. Je geliefde leider is trots op je.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  maandag 19 september 2016 @ 12:04:24 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165425875
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 11:58 schreef Montagui het volgende:

[..]

Hey, als je mijn posts gelezen heb ben ik het er mee eens dat de VS een blunder begaan heeft. Dat komt voor in een dergelijke onoverzichtelijke chaos. De Russen blunderen ook een eind weg. Maar dat past niet in je straatje. Ga vooral door met het ophemelen van wat die Russen allemaal voor fantastisch werk leveren in Syri. Je geliefde leider is trots op je.
Rusland heeft beter werk gedaan in Syri dan de VS. Vergeet niet dat Rusland jaren geleden al met een oplossing kwam.

https://www.theguardian.c(...)ias-assad-step-aside

Ook samenwerking is geweigerd:

quote:
Cooperation attempts with U.S. and UK[edit]

The foreign ministers of the US, Russia, Turkey and Saudi Arabia in Vienna, before a four-way discussion focused on Syria, 29 October 2015
Putin′s proposal, mid-October 2015, that the U.S. receive a high-level Russian delegation and that a U.S. delegation arrive in Moscow to discuss coordinated action against terrorism in Syria was declined by the U.S.,[118] [119][120] and the United Kingdom likewise declined.[121][122]
https://en.wikipedia.org/(...)pts_with_U.S._and_UK

Wat voor goeds hebben de Verenigde Staten Irak, Libi en Syri gebracht? Oorlog, verderf en ellende. In het geval van Irak al decennia lang.
pi_165425991
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:04 schreef Richestorags het volgende:

Wat voor goeds hebben de Verenigde Staten Irak, Libi en Syri gebracht? Oorlog, verderf en ellende. In het geval van Irak al decennia lang.
je gooit een hele hoop dingen wel bij elkaar waardoor jij een zwart/wit beeld schets van de VS waaruit je logischerwijs kan concluderen dat zij de "badguys" zijn en dat putin dan automatisch een "goodguy" is.

putin is geen goodguy, hij is er niet uit om "good" te doen. hij is net als de amerikanen uit om zijn belangen te dienen das alles.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:09:55 #233
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165426052
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 12:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

je gooit een hele hoop dingen wel bij elkaar waardoor jij een zwart/wit beeld schets van de VS waaruit je logischerwijs kan concluderen dat zij de "badguys" zijn en dat putin dan automatisch een "goodguy" is.

putin is geen goodguy, hij is er niet uit om "good" te doen. hij is net als de amerikanen uit om zijn belangen te dienen das alles.
Nee hoor, ik stel nergens dat Putin een good guy is. Dat maak jij er dan weer van en dat is hij ook helemaal niet. Maar ik vind dat inzake Syri, Irak en Libi Rusland een stuk zinniger handelt dan Amerika.
  maandag 19 september 2016 @ 12:16:39 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165426232
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 11:58 schreef Montagui het volgende:

[..]

Hey, als je mijn posts gelezen heb ben ik het er mee eens dat de VS een blunder begaan heeft. Dat komt voor in een dergelijke onoverzichtelijke chaos. De Russen blunderen ook een eind weg. Maar dat past niet in je straatje. Ga vooral door met het ophemelen van wat die Russen allemaal voor fantastisch werk leveren in Syri. Je geliefde leider is trots op je.
Dat ik jouw onzin ontkracht, wil niet zeggen dat Poetin mijn geliefde leider is. Je trollt maar een end weg, ben wel klaar met je.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165426282
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee hoor, ik stel nergens dat Putin een good guy is. Dat maak jij er dan weer van en dat is hij ook helemaal niet. Maar ik vind dat inzake Syri, Irak en Libi Rusland een stuk zinniger handelt dan Amerika.
zinnig/zinniger discussie kan je niet voeren omdat dat volledig afhangt van je POV.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165426363
het regime is zoals altijd heel zinnig bezig

markito0171 twitterde op maandag 19-09-2016 om 11:37:27 #Syria #UN aid convoy for besieged Muadamiyat al-Sham suburb of #Damascus was looted at last #SAA 4th Div checkpoint https://t.co/rc4rDNdS4S reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:22:38 #237
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165426403
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 12:21 schreef Slayage het volgende:
het regime is zoals altijd heel zinnig bezig

markito0171 twitterde op maandag 19-09-2016 om 11:37:27 #Syria #UN aid convoy for besieged Muadamiyat al-Sham suburb of #Damascus was looted at last #SAA 4th Div checkpoint https://t.co/rc4rDNdS4S reageer retweet
Omdat Markito het zegt?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165426437
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:22 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Omdat Markito het zegt?
dit is helemaal niks geks. volledig in de lijn van het regime beleid door je jaren heen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:25:00 #239
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165426473
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 12:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is helemaal niks geks. volledig in de lijn van het regime beleid door je jaren heen.
Dat wilt nog niet zeggen dat wat hij zegt waar is. Volgens Markito zouden ook de ''rebellen'' ook Tal Kharawat en Tal Munafiqeen onder controle hebben :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165426546
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:01 schreef Montagui het volgende:

[..]

Zorgelijke ontwikkeling waarvan dit topic een typisch voorbeeld lijkt te zijn.
ja absoluut. de manier waarop je nieuws vergaart / welke nieuws je vergaart heeft een enorme impact op je. vooral met een oorlog waarin de waarheid eigenlijk direct sneuvelt is het verdomd lastig om objectief te blijven dit geldt voor de "profs" die nieuws in de media plaatsen, maar ook voor de "consumenten" van het nieuws zoals jij en ik. des te meer wordt het lastig omdat er ook nog eens heel veel emotie bij komt kijken waardoor je perceptie nog meer wordt vertroebeld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165426568
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:25 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dat wilt nog niet zeggen dat wat hij zegt waar is. Volgens Markito zouden ook de ''rebellen'' ook Tal Kharawat en Tal Munafiqeen onder controle hebben :') :')
op de man spelen voegt uiteraard ook zo veel toen aan dit topic heh.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165426590
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland heeft beter werk gedaan in Syri dan de VS. Vergeet niet dat Rusland jaren geleden al met een oplossing kwam.

https://www.theguardian.c(...)ias-assad-step-aside

Ook samenwerking is geweigerd:

[..]

https://en.wikipedia.org/(...)pts_with_U.S._and_UK

Wat voor goeds hebben de Verenigde Staten Irak, Libi en Syri gebracht? Oorlog, verderf en ellende. In het geval van Irak al decennia lang.
De huidige proxy oorlog is voor een groot deel bepaald door het UN veto van de Russen in 2011 en 2012. Verder ga ik ga niet in op een spelletje 'wie is beter'. Het wereldtoneel is niet alleen een speelbal van de Verenigde Staten (alhoewel hun houding dat soms wel doet vermoeden), maar het is 1 groot diplomatiek schaakspel waarbij stukken geofferd worden en waarbij verkeerde zetten worden gedaan, door wit n door zwart.

Geen enkele partij kan zijn handen in onschuld wassen, zeker in Syri niet.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165426604
amerikaanse operatie met de turken ten westen van de eufraat heet "noble lance" O-)

yasinkuyu twitterde op maandag 19-09-2016 om 12:05:20 ABD #FıratKalkanı operasyonuna dahil olduktan sonra ismini Soylu Mızrak (Operation Noble Lance) olarak değiştirmiş. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:32:13 #244
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165426620
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 12:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

op de man spelen voegt uiteraard ook zo veel toen aan dit topic heh.
Omdat ik zijn leugens blootstel? Gewoon weer een twitter ''expert'' die denkt de waarheid in pacht te hebben terwijl hij gewoon wat onbevestigde berichtjes en wat filmpjes verspreid.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 12:32:46 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165426632
@bealejonathan
BBC understands @RoyalAirForce jets might have been involved in #Syria Airstrikes that killed 60 + Syrian soldiers .
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 september 2016 @ 12:33:03 #246
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165426634
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:32 schreef Szura het volgende:
@bealejonathan
BBC understands @RoyalAirForce jets might have been involved in #Syria Airstrikes that killed 60 + Syrian soldiers .
Herstelbetalingen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 12:34:15 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165426655
Oh ook nog Denen?

@Conflicts
SYRIA: Two Danish F-16 took part in the bombing raid that killed scores of Syrian soldiers
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165426660
de vs, australie, denemakren, engelsen, aardig wat landen geschoten bij deir

bealejonathan twitterde op maandag 19-09-2016 om 12:27:05 BBC understands @RoyalAirForce jets might have been involved in #Syria Airstrikes that killed 60 + Syrian soldiers . reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:35:08 #249
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165426672
Allemaal herstelbetalingen betalen aan de Syrische overheid.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 12:35:35 #250
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165426677
En in feite hebben ze er allemaal geen reet te zoeken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165426736
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:32 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Omdat ik zijn leugens blootstel? Gewoon weer een twitter ''expert'' die denkt de waarheid in pacht te hebben terwijl hij gewoon wat onbevestigde berichtjes en wat filmpjes verspreid.
dude deze discussie wordt al jaren gevoerd. laat het gewoon. het voegt helemaal niks toe namelijk.
er zijn twitteraars die over het algemeen degelijk posten waaronder markito, maar soms ook crap posten, daarom zijn ze niet opeens crappy twitteraars, nee dan zijn ze slecht geinformeerd vwb die ene tweet.
de enige reden dat jij je ergert aan markito en uberhaupt de moeite neemt om te reageren is omdat hij zo stellig anti assad is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165426750
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:35 schreef Szura het volgende:
En in feite hebben ze er allemaal geen reet te zoeken.
assad vindt het helemaal niet erg dat ze isis daar bestoken ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:43:11 #253
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_165426801
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 12:34 schreef Slayage het volgende:
de vs, australie, denemakren, engelsen, aardig wat landen geschoten bij deir

bealejonathan twitterde op maandag 19-09-2016 om 12:27:05 BBC understands @RoyalAirForce jets might have been involved in #Syria Airstrikes that killed 60 + Syrian soldiers . reageer retweet
We moeten natuurlijk wel meteen aan een wereldoorlog beginnen. Als het weer VS alleen is gaan ze failliet.
  maandag 19 september 2016 @ 12:47:23 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165426879
@AFP
#BREAKING US 'friendly fire' air strike kills eight Afghan police: officials

:') :') :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165426910
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:47 schreef Szura het volgende:
@AFP
#BREAKING US 'friendly fire' air strike kills eight Afghan police: officials

:') :') :') :')
wat is dit lan! zijn ze gehacked door de russen ofzo _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 12:49:45 #256
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165426926
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:47 schreef Szura het volgende:
@AFP
#BREAKING US 'friendly fire' air strike kills eight Afghan police: officials

:') :') :') :')
:') Ik dacht dat de VS luchtmacht zo competent was?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  Redactie Frontpage maandag 19 september 2016 @ 12:50:58 #257
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_165426948
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 12:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

op de man spelen voegt uiteraard ook zo veel toen aan dit topic heh.
Het laten zien dat iemand die jij als betrouwbare bron ziet, af en toe aantoonbare onwaarheden twittert, dat is niet op de man spelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door JeMoeder op 19-09-2016 13:03:35 ]
Ta mre
El Coo
ウイスキー
pi_165426951
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:47 schreef Szura het volgende:
@AFP
#BREAKING US 'friendly fire' air strike kills eight Afghan police: officials

:') :') :') :')
_O-
pi_165427243
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:50 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Het laten zien dat iemand die jij als betrouwbare bron ziet, af en toe aantoonbare onwaarheden twittert, dat is niet op de man spelen.
wel als hij het alleen doet bij anti assad twitteraars, in dit geval marikto, want dan ben je namelijk selectief in je "verontwaardiging" en speel je op de man en niet op de "valse berichtgeving"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165427676
quote:
Het voordeel aan het lezen van een kwaliteitskrant, politiek weekblad e.d. is dat je regelmatig geconfronteerd wordt met opinies die in strijd zijn met je eigen opvattingen. Geeft stof tot nadenken.

quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 12:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland heeft beter werk gedaan in Syri dan de VS. Vergeet niet dat Rusland jaren geleden al met een oplossing kwam.

https://www.theguardian.c(...)ias-assad-step-aside

Ook samenwerking is geweigerd:

[..]

https://en.wikipedia.org/(...)pts_with_U.S._and_UK

Wat voor goeds hebben de Verenigde Staten Irak, Libi en Syri gebracht? Oorlog, verderf en ellende. In het geval van Irak al decennia lang.
Heb je het artikel gelezen? "Bewapen de rebellen niet, zorg ervoor dat ze de wapens neerleggen en dan pas treed Assad af". Komt er dus gewoon op neer dat de rebellen de wapens neer moeten leggen, naar huis gaan en dat Assad na een paar jaar wel een keer een goede overgang regelt. Assad is natuurlijk wel zo betrouwbaar. Wat een flutaanbod.
Incelfrikandel
  maandag 19 september 2016 @ 13:28:07 #261
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165427713
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:26 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Het voordeel aan het lezen van een kwaliteitskrant, politiek weekblad e.d. is dat je regelmatig geconfronteerd wordt met opinies die in strijd zijn met je eigen opvattingen. Geeft stof tot nadenken.

[..]

Heb je het artikel gelezen? "Bewapen de rebellen niet, zorg ervoor dat ze de wapens neerleggen en dan pas treed Assad af". Komt er dus gewoon op neer dat de rebellen de wapens neer moeten leggen, naar huis gaan en dat Assad na een paar jaar wel een keer een goede overgang regelt. Assad is natuurlijk wel zo betrouwbaar. Wat een flutaanbod.
Dus? Waarom zou Amerika mensen moeten bewapenen in een land waar ze geen fuck mee te maken hebben terwijl ze tegelijkertijd hun eigen bevolking willen ontwapenen? Waarom bewapenen ze een bevolking tegen een onderdrukkend regime terwijl ze de andere kant opkijken als Bahrein keihard opstanden neerslaat met hulp van Saudi-Arabi? Geef gewoon toe dat ze geen fuck te zoeken hebben in Syri en hun optreden daar alleen maar voor escalatie heeft gezorgd.
pi_165427749
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dus? Waarom zou Amerika mensen moeten bewapenen in een land
Je hebt het artikel dus niet gelezen. Dit artikel gaat over een aanbod om Assad zo ver te brengen af te treden. En zonder garanties dat hij dat daadwerkelijk doet, is dat aanbod waardeloos.
Incelfrikandel
pi_165427770
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dus? Waarom zou Amerika mensen moeten bewapenen in een land waar ze geen fuck mee te maken hebben terwijl ze tegelijkertijd hun eigen bevolking willen ontwapenen? Waarom bewapenen ze een bevolking tegen een onderdrukkend regime terwijl ze de andere kant opkijken als Bahrein keihard opstanden neerslaat met hulp van Saudi-Arabi? Geef gewoon toe dat ze geen fuck te zoeken hebben in Syri en hun optreden daar alleen maar voor escalatie heeft gezorgd.
iets met axis of evil/hezz/iran/israelische belangen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165427804
markito als eerst op mijn tijdlijn. bite me :*

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 13:33:35 #265
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165427815
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 13:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

iets met axis of evil/hezz/iran/israelische belangen?
Die belangen geven ze alsnog het recht niet in een soeverein land te stoken, net zoals ze in Libi deden en in het geval van Irak zelfs het binnenvallen. Afghanistan viel nog te verdedigen gezien de weigering van de Taliban om Bin Laden uit te leveren.
pi_165427859
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die belangen geven ze alsnog het recht niet...
tuurlijk niet. dat suggereer ik ook niet, maar zoals ik aangaf. internationale politiek is het internationaal streven om je belangen te behartigen. het heeft niks met recht/onrecht te maken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165427898
Libi was nog met instemming van de veiligheidsraad. De Taliban gaf trouwens aan dat ze Bin Laden eventueel wel wilde uitleveren aan een islamitisch land.
Incelfrikandel
  maandag 19 september 2016 @ 13:44:11 #268
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165427984
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:39 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Libi was nog met instemming van de veiligheidsraad. De Taliban gaf trouwens aan dat ze Bin Laden eventueel wel wilde uitleveren aan een islamitisch land.
Dat is niet genoeg natuurlijk. Hij viel Amerika aan.

Overigens was een groot aantal belangrijke spelers geen voorstander van de no-fly zone en al helemaal niet van hoe de situatie werd getackled:

Brazili, Rusland, India, Duitsland en China).
  maandag 19 september 2016 @ 13:45:16 #269
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165428005
quote:
10s.gif Op maandag 19 september 2016 13:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk niet. dat suggereer ik ook niet, maar zoals ik aangaf. internationale politiek is het internationaal streven om je belangen te behartigen. het heeft niks met recht/onrecht te maken.
Tsja, zo voelt het wel voor de mensen. Niet zo vreemd dat Amerika zo intens gehaat is in het M-O.
pi_165428219
ook als eerst op mijn tijdlijn door markito :*

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 19 september 2016 @ 13:57:52 #271
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165428241
Markito :')
pi_165428262
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:57 schreef Richestorags het volgende:
Markito :')
:Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165429740
Conflicts twitterde op maandag 19-09-2016 om 12:27:48 TURKEY: Erdogan says Turkey could extend safe zone in northern #Syria to span an area of 5,000 square kilometers https://t.co/9KwG1edL7M reageer retweet
Je kan tegenwoordig met Google Maps je eigen kaarten maken...

Jarabulus - Manbij - Al-Bab - Mare - Azaz is 4200 km


Afrin is rond 2000 km


YPG teruggeduwt in Afrin; 4700 km
pi_165430141
pi_165430455
quote:
Melk, melk, melk. Joris Driepinter vaart er wel bij.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_165430466
quote:
dude :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165431033
Interessante ontwikkeling nu, fatwas van pro FSA en JFS theologen die oproepen om Amerikanen af te maken in Syrie:

ToreRHamming twitterde op maandag 19-09-2016 om 15:17:03 Sheikh Abu Basir al-Tartusi gives a fatwa to fight against the US in #Syria https://t.co/vteITUUOU4 reageer retweet
pi_165431050
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 16:22 schreef JubaUrbicus het volgende:
Interessante ontwikkeling nu, fatwas van pro FSA en JFS theologen die oproepen om Amerikanen af te maken in Syrie:

ToreRHamming twitterde op maandag 19-09-2016 om 15:17:03 Sheikh Abu Basir al-Tartusi gives a fatwa to fight against the US in #Syria https://t.co/vteITUUOU4 reageer retweet
Dan speel je ze dus helemaal in de kaart.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_165431146
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 16:23 schreef Hathor het volgende:

[..]

Dan speel je ze dus helemaal in de kaart.
Deze theoloog zegt iets interessants:

فأمريكا بتواجدها العسكري على الأرض المشار إليه أعلاه .. تنصر داعش .. وتقوي داعش .. وتمد داعش بالقوة والحياة .. وتكثر سوادهم بالأنصار والأعوان!

"De Amerikaanse militaire aanwezigheid in de zojuist aangewezen plek helpt Daesh (ISIS) en maakt ISIS sterker, het helpt ISIS met kracht en leven en het maakt hun rangen groter/sterker met aanhangers en bondgenoten."
pi_165431183


  maandag 19 september 2016 @ 17:20:45 #283
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165432285
Finito CoH
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165432537
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 13:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is niet genoeg natuurlijk. Hij viel Amerika aan.

Overigens was een groot aantal belangrijke spelers geen voorstander van de no-fly zone en al helemaal niet van hoe de situatie werd getackled:

Brazili, Rusland, India, Duitsland en China).
Klopt.

Die landen hebben zich destijds onthouden van stemming dus een tegenstander van een no-flyzone waren ze niet. Hooguit kritiek op de uitvoering. Echt heel wat anders dan Irak dus.
Incelfrikandel
pi_165432787
RamiAILoIah twitterde op maandag 19-09-2016 om 17:44:59 Look how close #ISIS is now to Deir Ezzor air-base. They can monitor every piece of activity & hunt jets.. #Syria https://t.co/tVZjcgbs9b reageer retweet
ISIS op een steenworp afstand van SAA Airport. Kijk de link....

  maandag 19 september 2016 @ 17:50:43 #286
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165432795
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 17:50 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAILoIah twitterde op maandag 19-09-2016 om 17:44:59 Look how close #ISIS is now to Deir Ezzor air-base. They can monitor every piece of activity & hunt jets.. #Syria https://t.co/tVZjcgbs9b reageer retweet
ISIS op een steenworp afstand van SAA Airport. Kijk de link....

[ afbeelding ]
VS :r :r :r :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165432819
pi_165433337
RamiAILoIah twitterde op maandag 19-09-2016 om 18:19:45 #BreakingNews #ISIS has started fierce heavy artillery preliminary bombardment on Deir Ezzor air-base.. #Syria https://t.co/4Avavf50vc reageer retweet
ISIS is begonnen om die air base over te nemen.
  maandag 19 september 2016 @ 18:39:42 #290
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165433454
Laat ze die bult eens helemaal de tering in bombarderen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 september 2016 @ 18:39:57 #291
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165433460
Danku VS. _O- _O- _O-

En ondertussen zit Zahreddine in Quneitra en kan hij niet naar DeZ gaan
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 18:46:42 #293
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165433569
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 18:51:41 #294
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165433649
Hoe weet je dat de "rebellen" verliezen? Al hun tegenaanvallen de laatste maanden mislukken.

https://www.almasdarnews.(...)nsive-east-ghouta-2/

Tegenaanval gaande in Deir Ezzor:

https://www.almasdarnews.(...)g-special-operation/

https://www.almasdarnews.(...)nnels-in-deir-ezzor/
  maandag 19 september 2016 @ 18:53:42 #295
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165433675
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 18:51 schreef Richestorags het volgende:
Hoe weet je dat de "rebellen" verliezen? Al hun tegenaanvallen de laatste maanden mislukken.

https://www.almasdarnews.(...)nsive-east-ghouta-2/
Laat ze maar uitputten daar....
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 18:54:50 #296
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165433688
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 18:51 schreef Richestorags het volgende:
Hoe weet je dat de "rebellen" verliezen? Al hun tegenaanvallen de laatste maanden mislukken.

https://www.almasdarnews.(...)nsive-east-ghouta-2/

Tegenaanval gaande in Deir Ezzor:

https://www.almasdarnews.(...)g-special-operation/

https://www.almasdarnews.(...)nnels-in-deir-ezzor/
Ja aan de andere kant van Deir ez-Zor.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 september 2016 @ 18:55:57 #297
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165433709
Vervloekte Amerikanen
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 18:56:20 #298
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165433720
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2016 18:54 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja aan de andere kant van Deir ez-Zor.
Klopt, maar daar zijn ze weer de Eufraat overgedreven. Nu ze nog wegkrijgen van de airport. Zal niet makkelijk zijn. Hopelijk komt Rusland met goede luchtsteun.
  maandag 19 september 2016 @ 18:59:09 #299
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165433781
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 18:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klopt, maar daar zijn ze weer de Eufraat overgedreven. Nu ze nog wegkrijgen van de airport. Zal niet makkelijk zijn. Hopelijk komt Rusland met goede luchtsteun.
Hopelijk gooien ze alles wat ISIS is op en rond die berg helemaal plat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 19 september 2016 @ 18:59:55 #300
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165433793
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2016 18:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Hopelijk gooien ze alles wat ISIS is op en rond die berg helemaal plat
Lijkt mij een leuke plek voor Napalm enzovoort
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 19 september 2016 @ 19:00:07 #301
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165433799
dicht
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')