abonnement Unibet Coolblue
pi_165432004
Gefeliciteerd Twinkle!! *O* Ben zo benieuwd hoe dat is, 3! :7 :D
pi_165432506
He toch wat spannende berichten! Succes dames.

Wil nu zo graag dat het gaat beginnen (40+5) maar echt nog weinig voortekenen. Blij dat ik woensdag weer een controle heb. Voel de kleine gelukkig wel :)
:)
  maandag 19 september 2016 @ 17:37:05 #203
149959 SQ
snelle trees
pi_165432580
Weet iemand waar unihipili is trouwens? Heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag het laatst gepost...
disclaimer
pi_165432685
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 16:09 schreef Goudreinette het volgende:
Logi en Aurum, zo rot die onzekerheid ;( Ik duim voor jullie dat het snel ophoudt!

Hier ook enigszins spannende tijden.. Ben twee weken geleden voor iets anders opgenomen geweest in het ziekenhuis en toen ze voor de zekerheid ook een echo gingen maken, vonden ze de baby te klein. -O-
Ik moest vandaag terugkomen voor een extra groeicontrole en ze blijft te klein. Wel gegroeid maar echt op of net onder de onderste lijn van de curve. Placenta en navelstreng verder prima, kindje beweegt veel en goed dus dat is heel fijn, maar ik vind het wel vervelend en spannend..
Wij zijn allebei redelijk lang en ook in onze families zitten geen echte kleintjes, dus waar het vandaan komt is een raadsel. Nu over twee weken weer terugkomen en het ziekenhuis wil me overnemen qua controles enzo. Als ze klein blijft dan moet ik ook in het ziekenhuis bevallen. Dat is niet hoe ik het het liefst zou willen :{
O gedver, wat een vervelend nieuws. Hopelijk lijkt het volgende keer toch dat ze wat bijgetrokken is. Dat hoor je toch ook vaak. Een vriendin van me had een kindje op de bovenlijn. Ook groeiecho's en extra controles enzo. Toen haar dochter was geboren woog ze iets van 3300 gram... Oftewel; een storm in een glas water.

@Logi: ik heb hetzelfde gehad bij een dergelijke termijn. Toen was het helaas wel slecht nieuws. Ik geloof dat de kans zo'n 50% is. Ik hoop voor je dat jouw kwartje de goede kant opvalt!
  maandag 19 september 2016 @ 17:44:42 #205
149959 SQ
snelle trees
pi_165432707
Goudreinette, ik hoop ook dat het allemaal meevalt. Fijn dat je goed in de gaten wordt gehouden in ieder geval :*
disclaimer
  maandag 19 september 2016 @ 17:48:05 #206
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_165432756
Logi, ik duim voor je :*.

Goudreinette ook spannend... Hoeveel te klein vinden ze te klein?

Aurum, bij mij voelde dat idd ook zo, een groeiende baarmoeder. Irritant, zo in het onzekere begin -O-.

Soof, weinig voortekenen zegt niks hè ;) misschien is er wel al van alles gaande...

Ik ben vandaag lekker bezig geweest: vanmorgen een hoop inkopen gedaan en vanmiddag onze slaapkamer helemaal opgeruimd zodat we de kraamkamer af kunnen maken :). En ik heb een hele mooie kaartenslinger gemaakt O+. We raken er steeds meer klaar voor... (mag ook wel intussen :+).
KuikenGuppy
pi_165432964
Dames wat een onzekerheid, hopenlijk valt het allemaal mee!


Ladies and gentleman, we got it! Het bed staat op klossen (en kratjes :') ) maaar dan is het nu wel klaar! Net een voedingskussen gratis opgehaald, dus hoef ik m straks niet heen en weer te slepen. :P
S. 2014
J. 2016
pi_165433947
Oh bah, die onzekerheid die eerste weken. -O- Sterkte iedereen die daar nog middenin zit. :*

Goudreinette, het zal niet de eerste keer zijn dat zoiets loos alarm is, maar prettig om te horen is het niet. -O- Hopelijk loopt het allemaal los straks.

Wij zijn op de goede weg wat betreft namen. *) Meisjesnamen waren zoals verwacht een eitje (of ja.. we hebben eigenlijk te veel keus..), maar qua jongensnamen hebben we inmiddels ook wat acceptabels tot leuks gevonden. *O* En daarnaast geaccepteerd dat de wow-jongensnaam voor ons waarschijnlijk niet bestaat. :P

Verder kwamen we tot de conclusie dat we alleen nog kleertjes en een geboortekaartje moeten regelen, mijn hormonen, man en ik vinden het niet nodig iets aan het kamertje (we hebben maar een extra kamer, baby komt eerst bij ons en ze zullen hem daarna moeten delen) te doen of andere grote nieuwe zaken aan te schaffen. Lekker relaxt wel. :7
  maandag 19 september 2016 @ 19:11:11 #209
149959 SQ
snelle trees
pi_165434050
Fijn het selvaria! Nou ja, ik vind het ook ergens wel jammer want door het aanschaffen van de uitzet was ik er de eerste zwangerschap wel meer mee bezig. Nu kan ik echt alleen kleertjes kopen. Naam ben ik nog niet mee bezig. Kaartje maak ik weer zelf. En dat was het wel.
Ja, misschien een nieuwe babyfoon en een nieuw fietsstoeltje voor achterop voor als ik straks dik ben. Woop woop :P

En jullie hebben geen jongensnaam nodig hoor :+
disclaimer
pi_165434107
Fijn dat er al zoveel geregeld is Selvaria!
En dat wow-gevoel bij een jongensnaam dachten wij ook niet te krijgen. Totdat we over een naam eigenlijk eens waren, en die naam wordt met de dag mooier! O+ Maar jullie willen het geslacht niet weten toch?

En gekke vraag, maar hebben jullie ook dat je zitvlak zeer doet als je op een houten bankje oid ploft? Of nouja, niet ploffen, maar niet al te subtiel gaan zitten :P
Ik dacht dat dit voor na de bevalling bewaard bleef, maar ik vind het nu al niet prettig. Soms heb ik het idee dat mn bm er half uit hangt :{
pi_165434153
Haha ja, zeker net zoals dat ik me vorige keer aan had laten praten door 99% van onze omgeving dat er toch "echt geen meisje in die buik kon zitten hoor." Dat was een beste verrassing, onbewust was ik toen wel een beetje ingesteld op een jongen. :P

Better safe than sorry, al hoop ik qua naam wel echt weer op een meisje. :Y)
pi_165434226
Room, ik zou het uit praktische overwegingen (naam }:| }:| }:| en bijv. als het gaat om kleertjes die nog bewaard moeten blijven) dit keer wel willen weten, maar man wil het echt niet, dus daar ga ik in mee. :s)

Verder niet herkenbaar, al vrees ik ook wel voor zoiets als ik verder ben als ik voel hoe mijn bmm zich soms al voelt bij het naar het toilet gaan. /tmi :X
  maandag 19 september 2016 @ 19:32:28 #213
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_165434477
Selv, mijn man wilde het eigenlijk niet weten, maar ik was vorige zwangerschap zo overtuigd dat ik een meisje zou krijgen, dat ik best even "teleurgesteld" was na de geboorte ( :@ ). Een emotie die ik op dat moment helemaal niet kon gebruiken ook, dus met dat in achterhoofd hebben we dit keer wel even gespiekt naar het geslacht.
Overigens hadden we toen alleen bij de jongensnaam het "WOW gevoel". Dit keer had ik het bij geen enkele naam, maar nu we een naam hebben bedacht, begint dat gevoel bij de naam toch te groeien O+. Ik ken ook iemand die dat nooit heeft gehad bij de tweede, die had ook na de geboorte nog een 'naja, hij moet toch maar een naam hebben, dus dan dit maar'-gevoel er bij. Dat vond ik wel een beetje verdrietig voor haar...
KuikenGuppy
  maandag 19 september 2016 @ 19:34:00 #214
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_165434513
Over geboorte gesproken trouwens, we gaan woensdag naar het andere ziekenhuis om kennis te maken en afspraken te maken rondom de bevalling en ik begin er waarempel een beetje zin in te krijgen :o.
KuikenGuppy
pi_165434639
Dat snap ik, Burd. Fijn dat je dan zo makkelijk even kan spieken om dat gevoel weer tegen te gaan. O+ Voor mij was het echt puur praktisch, maar een kindersurprise blijft toch ook leuk. O+

En fijn van het ziekenhuis zeg!
pi_165434662
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2016 19:34 schreef Burdie het volgende:
Over geboorte gesproken trouwens, we gaan woensdag naar het andere ziekenhuis om kennis te maken en afspraken te maken rondom de bevalling en ik begin er waarempel een beetje zin in te krijgen :o.
Spannend! En fijn ook zeg!
pi_165435020
Gefeliciteerd Mies en Twinkle!! *O*

Hier ook iets te melden :+ nogal onverwacht zijn wij afgelopen vrijdagochtend (16/09/16) trotse mama en papa geworden van een zoontje.

Het was een heel snelle maar ook heel heftige bevalling. Om 1.40u is mijn water thuis gebroken terwijl ik naar 't toilet ging, om 3.15u waren we in het ziekenhuis (ik was 36w 6 dagen, net geen 37 weken dus moest sowieso naar daar).

Rond 4u kreeg ik wat lichte weeën. Allemaal goed houdbaar tot 7.15u, toen wist ik niet wat me overkwam en kon ik het ineens totaaaal niet meer aan. Wat was dat zeg. Vroedvrouw erbij geroepen, ze ging me aan de monitor leggen en eens kijken hoe ver ik al was. Daarna zou ze dan overleggen met de gynaecoloog. Ze moest nog wel snel iets gaan halen aan de verpleegsterpost.

Toen ze weg was voelde ik plots enorme persdrang. Was heel eng want in mijn hoofd was ik eigenlijk nog maar in het begin van de ontsluitingsfase aangezien ik rekende op een gemiddelde bevallingsduur van 12-14 uur.

Mijn vriend is dan om de vroedvrouw gespurt :P die is meteen komen voelen en ik had volledige ontsluiting :o de gyn is dan ook in allerijl toegesneld en heeft ons zoontje nog inwendig gedraaid. Hij was namelijk een sterrenkijker. Ik wist zelfs niet dat dat kon, inwendig draaien.

Na enkele goede persweeën en een klein inwendig scheurtje was hij er dan om 7.55 uur O+ en ben ik heerlijk met hem in bad mogen gaan. Dat bad staat er normaal om de weeën op te vangen maar ja, dat was bij mij te laat :+ dus zo heb ik er toch nog geniet van gehad!

Ons zoontje had een - voor die termijn - mooi gewichtje van 2725 gram en is 50 cm lang. Vandaag zijn we naar huis gekomen. Ik ben echt helemaal verliefd op hem. O+ O+ O+

[ Bericht 0% gewijzigd door Saarah op 20-09-2016 08:59:54 ]
pi_165435030
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2016 17:48 schreef Burdie het volgende:

Goudreinette ook spannend... Hoeveel te klein vinden ze te klein?

Ze zit op of net onder de P10 (maar ik weet niet zo goed wat P10 betekent :? ). Op de grafieken die ze liet zien was dat het onderste lijntje van de groeicurve.

We hopen inderdaad maar dat het loos alarm is, ook omdat ze wel gewoon gegroeid was, maar goed voor je vertrouwen is het niet.

Soof, ik hoop dat je snel gaat bevallen! Heb je al met je verloskundige besproken wat het plan is als ze deze week niet komt? Of hoe gaat dat precies in z'n werk?

Verder las ik nog namenstruggles; wij zijn er ook nog niet helemaal uit. We hebben wel een naam die we allebei mooi vinden, maar aan mijn kant zeker geen wow-gevoel. Ik had de perfecte naam al, maar dat vindt hij dan weer niks :X :P

Oh wow, toen kwam Saarah tussendoor met geweldig nieuws! Wat een mooie naam (en mooie datum) en wat een verhaal! Gefeliciteerd en fijn dat het goed met jullie allemaal gaat *O*
pi_165435082
En een fotootje (niet quoten aub, ik haal het later weer weg):

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 50% gewijzigd door Saarah op 20-09-2016 08:58:38 ]
  maandag 19 september 2016 @ 19:59:33 #220
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_165435106
P10 betekent dat 10% van de baby's kleiner is dan de jouwe en dus 90% groter zijn.

Gefeliciteerd Saarah *O* wat snel gegaan!
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 19 september 2016 @ 20:01:12 #221
149959 SQ
snelle trees
pi_165435150
Saarah! Wauw, gefeliciteerd! Dat ging snel. En wat een prachtige zoon heb je daar O+
disclaimer
pi_165435196
Gefeliciteerd Saarah! *O* Wat een verrassing, maar super dat jullie het zo goed doen. O+
pi_165435204
Oh Saarah wat een droppie O+ Gefeliciteerd!

Over namen: die hadden we al voordat we er echt voor gingen :D Al beginnen we nu over de jongensnaam te twijfelen, dus het moet gewoon een meisje zijn :+
  maandag 19 september 2016 @ 20:03:29 #224
149959 SQ
snelle trees
pi_165435209
Goudreinette, P10 is op zich nog niet zorgwekkend volgens mij. Maar ik begrijp wel dat ze het even monitoren nu.
disclaimer
  maandag 19 september 2016 @ 20:11:50 #225
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_165435436
Wat een tevreden ventje Saraah! En wat heftig, zo snel bevallen :o
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')