Ja dat wist ik, zal er even op gaan lettenquote:Op vrijdag 16 september 2016 15:50 schreef Goitske het volgende:
[..]
nee ga woensdag en ik hoef gelukkig niet te vakken.. Vriendin die mij meesleept bakt een vierdaagse brood mav nijmeegse vierdaagse
helaas accu leeg en boven ligt de oplader..... Hopelijk morgen ff een momentjequote:Op vrijdag 16 september 2016 21:08 schreef Goitske het volgende:
zo laptop aan gedaan zal even de fotos goed zetten
doe ik wel altijd + evt afsmeren met abrikozenjamquote:Op vrijdag 16 september 2016 21:39 schreef Isegrim het volgende:
Zeg - ik maakte vandaag de klassieke appeltaart van Holtkamp (De banketbakker). In het recept staat helemaal niks over bestrijken met ei alvorens te bakken. Ik had dat dus niet gedaan. Maar het zag er niet uit dus ik heb het halverwege toch gedaan.
Dat hoort toch ook gewoon zo, of ben ik nou gek?
geef ik aan de hondquote:Op vrijdag 16 september 2016 23:58 schreef Burdie het volgende:
Ik doe dat ook wel eens met melk, vind het vaak zonde van de rest van het ei
Ik had ergens anders ook al ei voor nodig.quote:Op vrijdag 16 september 2016 23:58 schreef Burdie het volgende:
Ik doe dat ook wel eens met melk, vind het vaak zonde van de rest van het ei
Oh dat klinkt wel goedquote:Op zaterdag 17 september 2016 08:35 schreef laziness het volgende:
Kies dan gewoon een ander recept
Het is gewoon een taart met twee biscuits en die bestaan met honderden vullingen en toppings.
Dit bijvoorbeeld http://www.smulweb.nl/rec(...)n-victoria-room-cake
oh balen! Als de smaak maar goed is!quote:Op zaterdag 17 september 2016 10:08 schreef Isegrim het volgende:
Mijn appeltaart was een beetje te hoog en pleurt uit elkaar bij het snijden. Naja, hij is wél erg lekker.
Ziet er super uit!quote:Op zaterdag 17 september 2016 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
iPhone-foto, want ik heb ff geen camera, dus de kwaliteit is wat minder. Maar ik heb vanmiddag kleine lemon/lime-meringue pies gebakken. Met gekonfijte sinaasschil en wat citroen- en limoenrasp om af te maken. Ben benieuwd hoe het smaakt, dat merk ik vanavond pas als ik ff op bezoek ga bij mijn neefje.
[ afbeelding ]
Wauw! Ziet er voortreffelijk uit!quote:Op zaterdag 17 september 2016 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
iPhone-foto, want ik heb ff geen camera, dus de kwaliteit is wat minder. Maar ik heb vanmiddag kleine lemon/lime-meringue pies gebakken. Met gekonfijte sinaasschil en wat citroen- en limoenrasp om af te maken. Ben benieuwd hoe het smaakt, dat merk ik vanavond pas als ik ff op bezoek ga bij mijn neefje.
[ afbeelding ]
Inderdaad, maar 50-50 citroen-limoensap in de curd.quote:Op zaterdag 17 september 2016 18:05 schreef Burdie het volgende:
Dat ziet er lekker uit! Zit er nog iets onder je schuim, lemoncurd oid?
Klinkt goed!quote:Op zaterdag 17 september 2016 18:59 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Inderdaad, maar 50-50 citroen-limoensap in de curd.
super!quote:Op zaterdag 17 september 2016 18:04 schreef vinnypassy het volgende:
iPhone-foto, want ik heb ff geen camera, dus de kwaliteit is wat minder. Maar ik heb vanmiddag kleine lemon/lime-meringue pies gebakken. Met gekonfijte sinaasschil en wat citroen- en limoenrasp om af te maken. Ben benieuwd hoe het smaakt, dat merk ik vanavond pas als ik ff op bezoek ga bij mijn neefje.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |