FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / [Centraal] Crisis in Syrië en Irak #402 - Escalatie: SAA vs Israël.
JubaUrbicusdinsdag 13 september 2016 @ 22:55
Syrië
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Syrian_civil_war.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
1200px-Nineveh_Plains.svg.png
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
JubaUrbicusdinsdag 13 september 2016 @ 22:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 22:25 schreef Szura het volgende:
Het is :') Rami :').
Wacht maar even tot iemand anders het bevestigt.
Conflicts twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 22:51:19 SYRIA: Reports of more Israeli airstrikes targeting Syrian military positions after mortar fire hit the Golan Heights. reageer retweet
Slayagedinsdag 13 september 2016 @ 22:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 22:56 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Conflicts twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 22:51:19 SYRIA: Reports of more Israeli airstrikes targeting Syrian military positions after mortar fire hit the Golan Heights. reageer retweet
rami is toch helemaal verkeerd nog niet :P
Szuradinsdag 13 september 2016 @ 23:02
Ja Slayage, daar hebben we weer een van die twee clowns

@LizziePhelan
‘Ahrar Al-sham not designated as terror group, we maintain contact with them' - US State Dept


Vanaf 2.00 minuten
:')
Slayagedinsdag 13 september 2016 @ 23:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 23:02 schreef Szura het volgende:
Ja Slayage, daar hebben we weer een van die twee clowns

@LizziePhelan
‘Ahrar Al-sham not designated as terror group, we maintain contact with them' - US State Dept


Vanaf 2.00 minuten
:')
stumper eerste klas die gast, echt de verkeerde functie heeft ie, maar die russische chick vind ik wel een zuig soms :')
ClapClapYourHandsdinsdag 13 september 2016 @ 23:22
Elizrael twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 22:59:16 Reports in Syria that Israel bombed the base of Division 121 of the regime's army near Kanaker, west of Damascus. reageer retweet
Inmiddels wel confirmed dit allemaal?
JubaUrbicusdinsdag 13 september 2016 @ 23:38
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 23:29:49 #BreakingNews More #Israel|i air-forces strikes against SAA now reported in Beqaasem southeast to Damascus.. #Syria https://t.co/QRKoJovONZ reageer retweet
CsQ52_4WYAE_7y6.jpg
Frikandelbroodjedinsdag 13 september 2016 @ 23:43
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 september 2016 23:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

stumper eerste klas die gast, echt de verkeerde functie heeft ie, maar die russische chick vind ik wel een zuig soms :')
Er werken echt alleen maar clowns bij RT, maar die chick die die video post, Lizzie Phelan is wel een eindbaas. Ik weet nog wel dat ze tijdens de inname van Tripoli 5 jaar geleden beweerde dat die geweerschoten slechts vuurwerk was van Khadaffi-aanhangers _O-
Slayagedinsdag 13 september 2016 @ 23:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 23:43 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Er werken echt alleen maar clowns bij RT, maar die chick die die video post, Lizzie Phelan is wel een eindbaas. Ik weet nog wel dat ze tijdens de inname van Tripoli 5 jaar geleden beweerde dat die geweerschoten slechts vuurwerk was van Khadaffi-aanhangers _O-
RT is gewoon 1 grote grap. het is dat Szura dat filmpje post en ik het fragment check voor de entertainment value, maar ik zoek die shit van RT echt niet op om me te laten "informeren".
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 00:01
RamiAILoIah twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 23:59:05 #BreakingNews Multiple #Israel|i air-forces strikes now hit SAA targets in Abu Qawouq near Qatana.. #Syria https://t.co/DlEkUtHmYn reageer retweet
CsRAfj0WgAEGtSB.jpg

IsraHell is op rampage...
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 00:03
Israël goed bezig voor een keertje.
Moeten ze vaker laten zien deze kant van ze.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 00:07
hebben de israelisch nou bevestigd dat ze een vliegtuig kwijt zijn geraakt?

deze acties van hen lijkt me een impliciete bevestiging namelijk.
Szurawoensdag 14 september 2016 @ 00:08
Israëliërs zouden moeten opflikkeren met hun bombardementen waar Al Qaeda van profiteert.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 00:09
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:08 schreef Szura het volgende:
Israëliërs zouden moeten opflikkeren met hun bombardementen waar Al Qaeda van profiteert.
brand aan blijven wakkeren is 1 en al winst voor hen je weetz.
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 00:16
Onbevestigde berichten op twitter nu dat Shimon Peres dood is gegaan. Dat wordt feestje vieren *O*
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 00:18
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Onbevestigde berichten op twitter nu dat Shimon Peres dood is gegaan. Dat wordt feestje vieren *O*
hoe is een natuurlijke dood een aanleiding voor een feest?
Szurawoensdag 14 september 2016 @ 00:20
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Onbevestigde berichten op twitter nu dat Shimon Peres dood is gegaan. Dat wordt feestje vieren *O*
:')
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 00:22
Syria_Hezb_Iran twitterde op dinsdag 13-09-2016 om 23:56:48 2nd #Israeli Aggression this night: #Israeli A.F. targeted with ASM #SAA Artillery position near Sa'sa'#Quneitra CS https://t.co/R3L1Kr3Tnf reageer retweet
CsRAGepWYAAYvaR.jpg
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 00:22
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe is een natuurlijke dood een aanleiding voor een feest?
Gewoon dat hij dood is, dat is reden genoeg om te feesten.
Frikandelbroodjewoensdag 14 september 2016 @ 00:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 september 2016 23:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

RT is gewoon 1 grote grap. het is dat Szura dat filmpje post en ik het fragment check voor de entertainment value, maar ik zoek die shit van RT echt niet op om me te laten "informeren".
Alternatieve politieke media is bijna altijd een grote grap(jammer genoeg). Ik wil het nog wel eens kijken voor de entertainment ook al zou ik dat eigenlijk niet moeten doen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 18:02 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Iets met Tonkin btw
What about it?
Szurawoensdag 14 september 2016 @ 00:31
Wat maakt het in dit geval uit dat de bron RT was? Het ging me puur om die State Department gast, die voor tig camera's een persbriefing houdt. De zooi eromheen kijk ik niet.
DustPuppywoensdag 14 september 2016 @ 07:26
Ach, de inmenging van Israël zal ook maar tijdelijk zijn.

Dit was even een strafexpeditie. De SAA is echt niet stom genoeg om hier nou nog een vervolgactie op te nemen.
TheJanitorwoensdag 14 september 2016 @ 07:48
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:22 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Gewoon dat hij dood is, dat is reden genoeg om te feesten.
Toch 93 jaar geworden, mooi leeftijd. Mooi leven gehad.
HSGwoensdag 14 september 2016 @ 09:31
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:03 schreef Aloulu het volgende:
Israël goed bezig voor een keertje.
Moeten ze vaker laten zien deze kant van ze.
Door terroristen te steunen?
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 10:11
kerry zelf schijnt niet eens te geloven in de deal.

Details of Syria Pact Widen Rift Between John Kerry and Pentagon

WASHINGTON — The agreement that Secretary of State John Kerry announced with Russia to reduce the killing in Syria has widened an increasingly public divide between Mr. Kerry and Defense Secretary Ashton B. Carter, who has deep reservations about the plan for American and Russian forces to jointly target terrorist groups.
Richestoragswoensdag 14 september 2016 @ 10:18
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 00:03 schreef Aloulu het volgende:
Israël goed bezig voor een keertje.
Moeten ze vaker laten zien deze kant van ze.
Eng mannetje. Jij juicht het toe dat een terroristische organisatie als Al Qaeda wordt gesteund.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 10:19
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 10:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Eng mannetje. Jij juicht het toe dat een terroristische organisatie als Al Qaeda wordt gesteund.
all is fair in love and war.
Richestoragswoensdag 14 september 2016 @ 10:20
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 10:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

all is fair in love and war.
Onzin.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 10:23
quote:
All's fair in love and war means there is no act that is too terrible or too great when you are going after the person you love or making war on your enemies. Usually the quote is uttered when someone is trying to justify bad behavior. While a case can be made that true love is worth any price, or whatever you have to do to win your war is necessary if your cause is just, a case can also be made to the contrary.
http://classroom.synonym.com/origin-all-fair-love-war-9976.html
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 10:38
http://abcnews.go.com/Pol(...)e-fire-deal-42076288

quote:
Officials Outline New Details of Syria Cease-Fire Deal

The new Syria cease-fire is rich in detail on the mechanics of ending violence in Aleppo. It says little about how the United States and Russia will establish a new military partnership that is seen as key to the long-term sustainability of the deal.

Officials familiar with the document outline a highly technical series of requirements for both Syrian President Bashar Assad's government and opposition forces. These include precise calculations, in meters, on how the sides would pull back from a key artery into Aleppo and where they would have to redeploy weaponry.

The agreement was reached last Friday after a marathon day of negotiations between U.S. Secretary of State John Kerry and Russian Foreign Minister Sergey Lavrov. Underscoring the complexity of the new arrangement, even Kerry stumbled over some of the particulars while speaking shortly after the cease-fire came into effect Monday.

Here are some details of the agreement, according to the U.S. officials. They weren't authorized to speak publicly about the still-confidential agreement and demanded anonymity.

—As of Monday, Assad's government and opposition forces should have ceased all attacks with any weapons, including aerial bombardments, rockets, mortars and anti-tank guided missiles.

—Sides cannot seek to acquire territory.

—They should allow rapid, safe, unhindered and sustained humanitarian access to all people in need.

—In cases when self-defense is required, proportionate force should be used.

—Two checkpoints will be established on the key Aleppo artery of Castello Road. The Syrian Red Crescent will initially operate the checkpoints, with security of no more than 20 armed personnel. Security will be determined by mutual consent of government and opposition forces. The U.N. will monitor the personnel, physically or remotely.

—Government forces must withdraw personnel, heavy weapons and other arms to different points away from Castello Road. In some places, tanks, artillery and mortars must be pulled back at least 3.5 kilometers, or just more than 2 miles. Elsewhere, soldiers with lighter weapons have to retreat at least 500 yards from the road. Other requirements concern crew-served machine guns and observation posts.

—Opposition forces also must withdraw from the road, in many places equidistant or similar to the level of pullback by government forces. East of Castello Road, their withdrawal will depend on the action of Kurdish forces. If the Kurds retreat 500 yards, the opposition forces should do likewise. Other requirements concern heavy weapons, including infantry-fighting vehicles and tanks, and crew-served machine guns.

—Opposition must make every effort to prevent al-Qaida-linked militants from advancing into demilitarized areas.

—All Syrians should be able to leave Aleppo on Castello Road, including opposition forces with their weapons. Fighters must coordinate with U.N. officials ahead of time.

—The U.S. and Russia will address violations of cease-fire.

—The U.S. and Russia will announce the establishment of their Joint Implementation Center after at least seven straight days of adherence to the cease-fire.

—Preparatory work for the center should have started Monday, including information-sharing to delineate territories controlled by al-Qaida-linked militants and those controlled by opposition groups. More comprehensive delineation occurs after the center is established.

—Starting Monday, the U.S. and Russia should have started developing actionable targets against the Islamic State and al-Qaida-linked militants, so that strikes can start immediately after the center is established. Once the first strikes occur, all Syrian military air activities must be halted in agreed areas.

—The U.S. and Russia can each withdraw from the arrangement.
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 10:44
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 10:18 schreef Richestorags het volgende:
Eng mannetje. Jij juicht het toe dat een terroristische organisatie als Al Qaeda wordt gesteund.
Al Qaida zit in Irak. En Israël heeft Assad gebombardeerd.
Richestoragswoensdag 14 september 2016 @ 10:46
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2016 10:44 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Al Qaida zit in Irak. En Israël heeft Assad gebombardeerd.
Onzin. Iedereen met meer dan één hersencel weet dat Jabhat Fateh al-Sham nog steeds een terroristische organisatie gebaseerd op Al Qaida ideologie is. Syrië gaat er op geen enkele wijze op vooruit als Israël dat soort groepen probeert te ondersteunen middels bombardementen, verzorgen van gewonden en het leveren van wapens. Groepen als deze zouden zonder problemen een heel dorpje met Druzen afslachten.
TheJanitorwoensdag 14 september 2016 @ 10:50
Waarom kwam Israel eigenlijk in actie? Doordat er bommen op hun (bezet) gebied vielen of omdat ze er gewoon ineens zin in hadden?
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 11:00
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 10:46 schreef Richestorags het volgende:
Onzin. Iedereen met meer dan één hersencel weet dat Jabhat Fateh al-Sham nog steeds een terroristische organisatie gebaseerd op Al Qaida ideologie is.
Jij zei dat al Qaida in Syrië ervan profiteert. Die zit er alleen niet meer. Dat maakt Jabhat alFatah geen rolmodellen maar al Qaida is het niet. Dat is verleden tijd. Gelukkig.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 11:13
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 10:50 schreef TheJanitor het volgende:
Waarom kwam Israel eigenlijk in actie? Doordat er bommen op hun (bezet) gebied vielen of omdat ze er gewoon ineens zin in hadden?
hun vliegtuig zou uit de lucht geschoten zijn
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 11:16
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

hun vliegtuig zou uit de lucht geschoten zijn
Volgens Syrische staatstelevisie. Toch?
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 11:23
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:16 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Volgens Syrische staatstelevisie. Toch?
een syrische claim wat de israelisch ontkennen.

vind het wel opmerkelijk dat israel syrische stellingen bombardeert, omdat de syriers een claim doen, daarom ogen deze acties van de israelisch meer op een impliciete erkenning van het neerhalen van dat vliegtuig.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 11:28
goed stuk van de iraanse min v buza, maar jammer dat hij het nodig vond om het stuk te beginnen door eerst uitgebreid nusra aan te vallen, daarom komt de tweede helft van het artikel waar hij een sterk punt maakt tegen het door petro dollars gesteunde wahabisme imo niet oprecht over, maar eerder als ondersteuning voor zijn eerste punt, namelijk het onderuithalen van het "rebranding van nusra".

Mohammad Javad Zarif: Let Us Rid the World of Wahhabism
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 11:35
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:23 schreef Slayage het volgende:
een syrische claim wat de israelisch ontkennen.

vind het wel opmerkelijk dat israel syrische stellingen bombardeert, omdat de syriers een claim doen, daarom ogen deze acties van de israelisch meer op een impliciete erkenning van het neerhalen van dat vliegtuig.
In verleden heeft Israël ook Syrische stellingen gebombardeerd. Met de claim dat er infiltratie in de Golan was van Hizbullah en Iraanse officieren (wat klopte), wapenleveranties of geschoten vanuit dat gebied. En natuurlijk wil Israël Assad verzwakken. Zodat de balans even blijft
Szurawoensdag 14 september 2016 @ 11:37
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:00 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Jij zei dat al Qaida in Syrië ervan profiteert. Die zit er alleen niet meer. Dat maakt Jabhat alFatah geen rolmodellen maar al Qaida is het niet. Dat is verleden tijd. Gelukkig.
Ander labeltje, zelfde tuig.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 11:38
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:35 schreef Aloulu het volgende:

[..]

In verleden heeft Israël ook Syrische stellingen gebombardeerd. Met de claim dat er infiltratie in de Golan was van Hizbullah en Iraanse officieren (wat klopte), wapenleveranties of geschoten vanuit dat gebied. En natuurlijk wil Israël Assad verzwakken. Zodat de balans even blijft
van mij mogen ze dat hele zuid front van de assadistische stellingen naar de gallemiezen bombarderen, maar er zou dus een aanleiding moeten zijn en die is er volgens de israelisch niet. tenzij ik iets gemist heb.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 11:45
markito0171 twitterde op woensdag 14-09-2016 om 11:44:12 #Syria #UN food convoys for besieged #Aleppo rotting in the sun bc no access by #Assad-regime till now https://t.co/a1bwlNGdIn reageer retweet
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 11:55
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

van mij mogen ze dat hele zuid front van de assadistische stellingen naar de gallemiezen bombarderen, maar er zou dus een aanleiding moeten zijn en die is er volgens de israelisch niet. tenzij ik iets gemist heb.
Ik meen gelezen te hebben dat Israel claimt dat geschoten wastafel vanuit de Golan of en raket afgevuurd. Maar kan het mis hebben.
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 11:57
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:28 schreef Slayage het volgende:
goed stuk van de iraanse min v buza, maar jammer dat hij het nodig vond om het stuk te beginnen door eerst uitgebreid nusra aan te vallen, daarom komt de tweede helft van het artikel waar hij een sterk punt maakt tegen het door petro dollars gesteunde wahabisme imo niet oprecht over, maar eerder als ondersteuning voor zijn eerste punt, namelijk het onderuithalen van het "rebranding van nusra".

Mohammad Javad Zarif: Let Us Rid the World of Wahhabism

In het licht hiervan is de meeting in Tsjetsjenie wel belangrijk te vermelden. Soennieten met afgevaardigden van Azhar die uitspraken dat wahabisme buiten soennisme valt. Feit dat de Groot moefti van Egypte en Azhar eraan deelnam brengt problemen voor Sisi met Saudie Arabië nu.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 12:04
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2016 11:57 schreef Aloulu het volgende:

[..]

In het licht hiervan is de meeting in Tsjetsjenie wel belangrijk te vermelden. Soennieten met afgevaardigden van Azhar die uitspraken dat wahabisme buiten soennisme valt. Feit dat de Groot moefti van Egypte en Azhar eraan deelnam brengt problemen voor Sisi met Saudie Arabië nu.
een meeting in chechenie over het wahabisme :')

kadirov heeft ongetwijfeld aardig lopen fappen dat hij een grootse moslim leider is geworden terwijl hij feitelijk niets meer is dan een marionet van putin.

wie namen er allemaal deel aan deze meeting dan? heb er niks van meegekregen
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 14:58
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2016 12:04 schreef Slayage het volgende:
een meeting in chechenie over het wahabisme :')

kadirov heeft ongetwijfeld aardig lopen fappen dat hij een grootse moslim leider is geworden terwijl hij feitelijk niets meer is dan een marionet van putin.

wie namen er allemaal deel aan deze meeting dan? heb er niks van meegekregen
Behalve paar Egyptenaren die buiten hun grenzen bekend zijn voor mij geen noemenswaardige imams/geleerden. Wel ook uit Turkije, maar namen weet ik niet.
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 17:32
sayed_ridha twitterde op woensdag 14-09-2016 om 16:25:37 Qatari+Turkish aid convoy is still on the Syrian border since Gov has not given approval to enter Aleppo https://t.co/iwYVYxWqab reageer retweet
ClapClapYourHandswoensdag 14 september 2016 @ 19:14
Redelijk rustig in Syrië tot nu toe op gezeik met Israël na, ben benieuwd hoe het morgen gaat.
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 19:14
EjmAlrai twitterde op woensdag 14-09-2016 om 18:27:37 The two surface-to-Air missiles fired by #Syria against #Israel AF and drone over the south v @C_Military1 https://t.co/l8YnKQsHJH reageer retweet
CsU-PQtWcAAFMte.jpg
ClapClapYourHandswoensdag 14 september 2016 @ 19:38
Conflicts twitterde op woensdag 14-09-2016 om 16:32:08 BREAKING: Russia calls for 48-hour extension of Syrian ceasefire – General Staff - @RT_com reageer retweet
ClapClapYourHandswoensdag 14 september 2016 @ 19:40
DavidADaoud twitterde op woensdag 14-09-2016 om 18:10:37 The IDF is saying today's mortar fell in Israeli-held territory by mistake & wasn't a directed strike. @Channel2News https://t.co/pQLUMyQi5B reageer retweet
Lol, krabbelen ze terug?
ClapClapYourHandswoensdag 14 september 2016 @ 19:47
Families grieve imprisonment of dozens of KNC members by Rojava security
http://rudaw.net/english/middleeast/syria/14092016
Zalmplaat010woensdag 14 september 2016 @ 20:32
Komt de vrede toch nog eerder in zicht dan we dachten! Hopelijk zet het door!
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 20:44
TheArabSource twitterde op woensdag 14-09-2016 om 20:40:34 [Breaking] Syrian ceasefire to be extended 48 more hours https://t.co/8BnfQoItQa #Russia #Syria reageer retweet
Slayagewoensdag 14 september 2016 @ 20:55
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 20:32 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Komt de vrede toch nog eerder in zicht dan we dachten! Hopelijk zet het door!
veel te vroeg om te juichen ;)
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 20:44 schreef JubaUrbicus het volgende:
TheArabSource twitterde op woensdag 14-09-2016 om 20:40:34 [Breaking] Syrian ceasefire to be extended 48 more hours https://t.co/8BnfQoItQa #Russia #Syria reageer retweet
was me ontgaan dat er een tijdslimiet aan was verbonden :P
ClapClapYourHandswoensdag 14 september 2016 @ 21:59
Elizrael twitterde op woensdag 14-09-2016 om 18:14:46 A mortar fired from Quneitra exploded in the occupied Golan Heights. Expect Israeli retaliation against regime forces tonight. reageer retweet
JubaUrbicuswoensdag 14 september 2016 @ 22:03
Waarom valt Israel die rebellen niet aan dan als het die rebellen zijn die mortieren op zionstan gooien?
Alouluwoensdag 14 september 2016 @ 22:34
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2016 22:03 schreef JubaUrbicus het volgende:
Waarom valt Israel die rebellen niet aan dan als het die rebellen zijn die mortieren op zionstan gooien?
Assad is verantwoordelijk. Syrische soevereiniteit enzo.
ClapClapYourHandswoensdag 14 september 2016 @ 23:25
Het komt Israël gewoon goed uit om de SAA te bombarderen :')
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 11:58
de russen komen de turken vertellen dat ze hun mannetjes in idlip/aleppo gaan afmaken met de amerikanen

sayed_ridha twitterde op donderdag 15-09-2016 om 08:57:59 Russian Chief of Staff Valery Gerasimov will visit Turkey today to discuss Syria - Interfax reageer retweet
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 11:59
sayed_ridha twitterde op donderdag 15-09-2016 om 09:37:41 Rebels are also preparing for 3rd phase of #EuphratesShield which is al-Bab, preemptive Turkish airstrikes/artillery on the area, Aleppo reageer retweet
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 12:11
:Y)

EjmAlrai twitterde op donderdag 15-09-2016 om 06:32:45 Russia approved Damascus S-200 launching against Israel, imposing new ROE on its southern bordershttps://t.co/Jxv6vPXQZK v @AlraiMediaGroup reageer retweet
Oversightdonderdag 15 september 2016 @ 12:16
quote:
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 12:19
jordanie :r zelfs israel lijkt meer te doen voor de syriers dan jordanie die het gehele zuid front gegijzeld houdt en burgers aan hun grens dood laten vallen :r


Satellietbeelden laten zien dat Syriërs sterven aan de Jordaanse grens

Sinds Jordanië op 21 juni uit veiligheidsredenen zijn enige grensovergang met Syrië sloot, zitten meer dan 75.000 Syrische vluchtelingen vast in niemandsland. Dat meldt Amnesty International in een woensdagavond gepubliceerd rapport. De vluchtelingen zijn al bijna twee maanden verstoken van voedsel en medische hulp.
JubaUrbicusdonderdag 15 september 2016 @ 12:23
EjmAlrai twitterde op donderdag 15-09-2016 om 06:32:45 Russia approved Damascus S-200 launching against Israel, imposing new ROE on its southern bordershttps://t.co/Jxv6vPXQZK v @AlraiMediaGroup reageer retweet
DustPuppydonderdag 15 september 2016 @ 12:25
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:23 schreef JubaUrbicus het volgende:
EjmAlrai twitterde op donderdag 15-09-2016 om 06:32:45 Russia approved Damascus S-200 launching against Israel, imposing new ROE on its southern bordershttps://t.co/Jxv6vPXQZK v @AlraiMediaGroup reageer retweet
Dus de Russen vonden dat de SAA op de Israëli's mocht schieten.

Interessant.
Oversightdonderdag 15 september 2016 @ 12:29
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:25 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dus de Russen vonden dat de SAA op de Israëli's mocht schieten.

Interessant.
*O* Live meekijken met Russische Drone.
Richestoragsdonderdag 15 september 2016 @ 12:30
Hoe goed werken die S200 eigenlijk tegen moderne vliegtuigen? De eerste versies komen al uit 1967, is dat geen verouderde meuk of is het nog wat met diverse upgrades.
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 12:31
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:25 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dus de Russen vonden dat de SAA op de Israëli's mocht schieten.

Interessant.
syrie is reeds een russische vazalstaat geworden en putin is daarom de spelregels aan het veranderen ;)
DustPuppydonderdag 15 september 2016 @ 12:34
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:30 schreef Richestorags het volgende:
Hoe goed werken die S200 eigenlijk tegen moderne vliegtuigen? De eerste versies komen al uit 1967, is dat geen verouderde meuk of is het nog wat met diverse upgrades.
Gevonden op de reddit:
quote:
SA-22 is fully capable of taking out anything that is not 5th generation as it is a very modern system, but it is a short-range system that is designed to be last line o defense against cruise missiles and helicopters mostly, as well as low-flying aircraft. Smart people usually get a combination of Pantsir-S1 + Tor + S300PMU/S400.
SA-11 can also take out pretty much anything that Israeli AF has, but only the latest modifications of it (which I don't think Assad has, as they are only now being rolled out into Russian Army). The reason being older versions are very vulnerable to ECM, to the point of being nearly useless, something I think Israelis must be very capable of. Shooting down a drone is more difficult for it btw from what I know. Downing a 4th generation jet is not so hard, I think in tests without any kind of jamming used it showed something like 95% kill probability. A good example of what it can do would be Russia-Georgia war. RuAF went in and lost 5-6 planes in a day or two to SA-11 systems, then Su-34 with advanced electronic warfare equipment came in and obliterated them in a day. Lesson learned :)
TheJanitordonderdag 15 september 2016 @ 12:37
quote:
10s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:11 schreef Slayage het volgende:
:Y)

EjmAlrai twitterde op donderdag 15-09-2016 om 06:32:45 Russia approved Damascus S-200 launching against Israel, imposing new ROE on its southern bordershttps://t.co/Jxv6vPXQZK v @AlraiMediaGroup reageer retweet
Benieuwd hoe Amerika reageert als Rusland een toestel van Israel uit de lucht laat knallen.
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:37 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Benieuwd hoe Amerika reageert als Rusland een toestel van Israel uit de lucht laat knallen.
feitelijk hebben ze het indirect al gedaan door toestemming te geven voor deze actie, maar het huidige amerikaanse regering zou weinig ruggengraat tonen, dat staat iig vast.
TheJanitordonderdag 15 september 2016 @ 12:42
quote:
10s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

feitelijk hebben ze het indirect al gedaan door toestemming te geven voor deze actie, maar het huidige amerikaanse regering zou weinig ruggengraat tonen, dat staat iig vast.
Eerst deal sluiten om de komende 10 jaar 38 miljard dollar te sturen, en dan dat meteen uit de lucht geschoten zien worden. :9~
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 12:49
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 12:42 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Eerst deal sluiten om de komende 10 jaar 38 miljard dollar te sturen, en dan dat meteen uit de lucht geschoten zien worden. :9~
tja de israel lobby heeft de VS in de tang dus ze motten wel ;)
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 13:23
EuphratesShield twitterde op donderdag 15-09-2016 om 12:16:55 Number of Syrians who left #Turkey for #Jarabulus has reached 1,900 in past seven days. #EuphratesShield https://t.co/F4TIRmRDr4 reageer retweet
Zalmplaat010donderdag 15 september 2016 @ 14:49
gifgassjdklf.jpg
syrie3.jpg
Screen-Shot-2015-01-02-at-14.53.09.jpg
Syrian-Women-Alan-Svejk-VIP-Affairs.jpg
Screen-Shot-2015-11-19-at-11.29.20.png?5f3d00

Ik hoor steeds dat er allemaal mannen Europa ingestroomd zijn uit Syrië maar zouden er ook een beetje van die lekkere seculiere Syrische meisjes binnengekomen zijn?
JubaUrbicusdonderdag 15 september 2016 @ 14:50
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:49 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Ik hoor steeds dat er allemaal mannen Europa ingestroomd zijn uit Syrië maar zouden er ook een beetje van die lekkere seculiere Syrische meisjes binnengekomen zijn?
:') Hou het aub bij je eigen ras ;)
Zalmplaat010donderdag 15 september 2016 @ 14:54
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:50 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

:') Hou het aub bij je eigen ras ;)
Val wel op arabische vrouwen, boek 2 keer per jaar een vakantie naar Marokko Agadir in de zomer en in het najaar Marrakech (minder warm dan), over een aantal weken ga ik naar de wijk Gueliz appartementje gehuurd en bij hamam t.o de starbucks en op het terras van KFC / McDonald's en Starbucks heel veel meisjes van het plezier van rond de 20 jaar, 60% goedkoper als in Europa :D telefoonnummer geven en snel doorlopen, meisjes op terras houden er niet van als je te lang blijft staan ivm bekijks
TheJanitordonderdag 15 september 2016 @ 14:55
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:49 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Ik hoor steeds dat er allemaal mannen Europa ingestroomd zijn uit Syrië maar zouden er ook een beetje van die lekkere seculiere Syrische meisjes binnengekomen zijn?
Als 80% van de vluchtelingen er zo uitzag waren ineens alle mannen voor en de vrouwen tegen.
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 14:55
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:49 schreef Zalmplaat010 het volgende:

Ik hoor steeds dat er allemaal mannen Europa ingestroomd zijn uit Syrië maar zouden er ook een beetje van die lekkere seculiere Syrische meisjes binnengekomen zijn?
http://www.lovehabibi.com/girls/syrian-girls/
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 14:56
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:55 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Als 80% van de vluchtelingen er zo uitzag waren ineens alle mannen voor en de vrouwen tegen.
:D
JubaUrbicusdonderdag 15 september 2016 @ 14:58
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:54 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Val wel op arabische vrouwen, boek 2 keer per jaar een vakantie naar Marokko Agadir in de zomer en in het najaar Marrakech (minder warm dan), over een aantal weken ga ik naar de wijk Gueliz appartementje gehuurd en bij hamam t.o de starbucks en op het terras van KFC / McDonald's en Starbucks heel veel meisjes van het plezier van rond de 20 jaar, 60% goedkoper als in Europa :D telefoonnummer geven en snel doorlopen, meisjes op terras houden er niet van als je te lang blijft staan ivm bekijks
Wordt moslim en trouw er eentje dan hoef je geen geld uit te geven...
Szuradonderdag 15 september 2016 @ 14:59
Hoeren neuken :')
Zalmplaat010donderdag 15 september 2016 @ 15:02
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:58 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wordt moslim en trouw er eentje dan hoef je geen geld uit te geven...
Heb op het Marokko forum al een advertentie staan, dat ik bekeerd ben en graag met een leuk meisje wil trouwen, en monogamie belangrijk voor me is, maar geen reacties, nu bezig via een bemiddeling bureau voor een russisch meisje, maar het kost zoveel geld en gedoe, ga zeker even de link van Slayage bekijken en bestuderen. :)
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 15:03
dit topic is ook niet meer wat het was :')
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 15:04
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:02 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Heb op het Marokko forum al een advertentie staan, dat ik bekeerd ben en graag met een leuk meisje wil trouwen, en monogamie belangrijk voor me is, maar geen reacties, nu bezig via een bemiddeling bureau voor een russisch meisje, maar het kost zoveel geld en gedoe, ga zeker even de link van Slayage bekijken en bestuderen. :)
:D
JubaUrbicusdonderdag 15 september 2016 @ 15:04
quote:
10s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:03 schreef Slayage het volgende:
dit topic is ook niet meer wat het was :')
_O-
JubaUrbicusdonderdag 15 september 2016 @ 15:05
sayed_ridha twitterde op donderdag 15-09-2016 om 15:04:40 Russian Chief of Staff Gen. Gerasimov arrives in Ankara, meets with officials, Turkey https://t.co/c920jf2za9 reageer retweet
CsZZdysUAAEga_K.jpg
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 15:07
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
sayed_ridha twitterde op donderdag 15-09-2016 om 15:04:40 Russian Chief of Staff Gen. Gerasimov arrives in Ankara, meets with officials, Turkey https://t.co/c920jf2za9 reageer retweet
[ afbeelding ]
met dank aan de de VS _O_ :|W
HSGdonderdag 15 september 2016 @ 15:23
quote:
Misschien is het een goed idee dat relaties tussen blanken onderling verboden moet worden.
chroestjovdonderdag 15 september 2016 @ 15:30
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:02 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Heb op het Marokko forum al een advertentie staan, dat ik bekeerd ben en graag met een leuk meisje wil trouwen, en monogamie belangrijk voor me is, maar geen reacties, nu bezig via een bemiddeling bureau voor een russisch meisje, maar het kost zoveel geld en gedoe, ga zeker even de link van Slayage bekijken en bestuderen. :)
1485.gif
grimselmandonderdag 15 september 2016 @ 15:40
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:59 schreef Szura het volgende:
Hoeren neuken :')
Om je rot schamen (dat deed ie al maar dan voor de inwoners van Nieuwe Pekela _O- )
TheJanitordonderdag 15 september 2016 @ 15:49
Die Syrische map in de OP wordt ook niet meer geupdate he?
Richestoragsdonderdag 15 september 2016 @ 16:17
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:02 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Heb op het Marokko forum al een advertentie staan, dat ik bekeerd ben en graag met een leuk meisje wil trouwen, en monogamie belangrijk voor me is, maar geen reacties, nu bezig via een bemiddeling bureau voor een russisch meisje, maar het kost zoveel geld en gedoe, ga zeker even de link van Slayage bekijken en bestuderen. :)
e1651fdd1159105442eda16b7683e20a20cdab2f6bcc9a813a4a4acdbce36206.jpg
Slayagedonderdag 15 september 2016 @ 16:50
BosnjoBoy twitterde op donderdag 15-09-2016 om 16:13:06 @BosnjoBoy (28) >20 Turkish tanks now entering #Syria while USA still refuse to provide air support, unlike Turkey. reageer retweet
Koskeshdonderdag 15 september 2016 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:02 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Heb op het Marokko forum al een advertentie staan, dat ik bekeerd ben en graag met een leuk meisje wil trouwen, en monogamie belangrijk voor me is, maar geen reacties, nu bezig via een bemiddeling bureau voor een russisch meisje, maar het kost zoveel geld en gedoe, ga zeker even de link van Slayage bekijken en bestuderen. :)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Philippe_Servaty

Noob jij lan
JubaUrbicusdonderdag 15 september 2016 @ 19:50
Ander Koerdisch geluid:

quote:
The PYD is implementing the PKK terrorist group’s policies in Syria, Masoud Barzani, president of northern Iraq’s semi-autonomous Kurdish Regional Government, said Wednesday.

In an interview with French daily Le Monde, Barzani criticized the PYD/PKK's recent activities in northern Syria.

When asked to evaluate Turkey's "Operation Euphrates Shield" -- which liberated the Syrian city of Jarabulus last month from the Daesh terrorist group -- Barzani said: "The PYD has seized Kurdish-majority areas [of northern Syria], where it is carrying out the PKK's policies."

Turkey, he added, "is at war with the PKK".

The PKK -- listed as a terrorist organization by Turkey, the U.S. and EU -- resumed its decades-old armed campaign in July last year. Since then, more than 600 security personnel and many civilians, including women and children, have been martyred and around 7,000 PKK terrorists killed.​

Barzani went on to voice concern for the future of Syria’s Kurdish population.

"Due to its non-inclusive policies, the PYD does not enjoy the support of other elements in Syria and continues to support Syria’s Assad regime without any thought for the future of the Kurds in the region," he said.

"The PYD has failed to cooperate with the Syrian [anti-Assad] opposition," Barzani asserted.

Turkey labels the PYD a terrorist organization, while the U.S. has described it as a "reliable partner" in the fight against Daesh.

Freeing Mosul

When asked whether Turkey would join an anticipated operation to liberate Iraq’s northern city of Mosul from Daesh, Barzani voiced doubt.

"I don't think Turkey will join the campaign to free Mosul," he told Le Monde. "But the Turks can help the forces that do take part."

"Besides, the Iraqi government opposes this [i.e., a direct Turkish role in the campaign], while Turkey itself doesn’t want to enter Mosul," he added.

In mid-2014, Daesh overran the city, along with vast swathes of territory in northern and western Iraq.

In recent months, the Iraqi army -- backed by U.S.-led coalition airstrikes and local allies on the ground -- has since managed to retake much lost territory.

Nevertheless, the terrorist group remains in firm control of several parts of the country, including Mosul, Iraq’s second largest city.

Officials in Baghdad, for their part, have vowed to eradicate Daesh’s presence in Iraq by the end of 2016.

*Reporting by Muhammet Kursun; Writing by Satuk Bugra Kutlugun
http://aa.com.tr/en/middl(...)urdish-leader/646256

thumbs_b_c_b3715beaf228cde8e2df42a10935a43d.jpg
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 02:03
Jaaaa weer een filmpje van US State Department, genot. The gift that keeps on giving _O_. Enige reden om dat account te volgen.

@walid970721
Asked if the 21 opp. factions who refuse to abide by CoH
are fair game Toner pretended not to know about them #Syria

Filmpje: https://twitter.com/walid970721/status/776170910285963265

:')
DustPuppyvrijdag 16 september 2016 @ 08:29
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:50 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

:') Hou het aub bij je eigen ras ;)
Mensen rassen bestaan niet, Adolf.
DustPuppyvrijdag 16 september 2016 @ 08:32
Vond deze wel grappig:
cnnturk twitterde op donderdag 15-09-2016 om 16:08:28 Sınırda dikkat çeken detay... Evlerine ABD bayrakları astılar https://t.co/dDn7RaAzj0 https://t.co/Xs9onlYSnu reageer retweet
Vertaling:
quote:
YPG raised USA flags to avoid Turkish strikes - several reports from Aleppo and Raqqa
CsZoFp2WIAA8Ayw.jpg
JeMoedervrijdag 16 september 2016 @ 08:37
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 14:49 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Ik hoor steeds dat er allemaal mannen Europa ingestroomd zijn uit Syrië maar zouden er ook een beetje van die lekkere seculiere Syrische meisjes binnengekomen zijn?
Oeh Assad-Hoertjes post represent!!!
JeMoedervrijdag 16 september 2016 @ 08:39
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 15:02 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Heb op het Marokko forum al een advertentie staan, dat ik bekeerd ben en graag met een leuk meisje wil trouwen, en monogamie belangrijk voor me is, maar geen reacties, nu bezig via een bemiddeling bureau voor een russisch meisje, maar het kost zoveel geld en gedoe, ga zeker even de link van Slayage bekijken en bestuderen. :)
Waarom niet een Thaise? Dan is het nog spannend ook of ze een pener of een lade heeft.
HSGvrijdag 16 september 2016 @ 09:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 08:37 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Oeh Assad-Hoertjes post represent!!!
Je moeder.
JeMoedervrijdag 16 september 2016 @ 09:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 09:32 schreef HSG het volgende:

[..]

Je moeder.
Maar geen Assad-prostituutje!
HSGvrijdag 16 september 2016 @ 09:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 09:38 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Maar geen Assad-prostituutje!
Nee een Assad-slaafje.
JeMoedervrijdag 16 september 2016 @ 10:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 09:42 schreef HSG het volgende:

[..]

Nee een Assad-slaafje.
Helaas voor jou ook niet.
HSGvrijdag 16 september 2016 @ 10:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 10:10 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Helaas voor jou ook niet.
Ik heb geen slaaf nodig.
Slayagevrijdag 16 september 2016 @ 12:24
wat is een FAC?

NorthernStork twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 11:51:39 reportedly 25 US FACs joined the #EuphratesShield operation entered from al-Ra'i to support TuArmy/FSA push to IS held al-Bab north Aleppo. reageer retweet
grimselmanvrijdag 16 september 2016 @ 12:31
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Forward_air_control
StateOfMindvrijdag 16 september 2016 @ 12:43
quote:
5s.gif Op vrijdag 16 september 2016 12:24 schreef Slayage het volgende:
wat is een FAC?

NorthernStork twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 11:51:39 reportedly 25 US FACs joined the #EuphratesShield operation entered from al-Ra'i to support TuArmy/FSA push to IS held al-Bab north Aleppo. reageer retweet
Forward air controllers.
Richestoragsvrijdag 16 september 2016 @ 12:45
https://www.almasdarnews.(...)nitarian-aid-aleppo/

Smerig spelletje wordt hier gespeeld.
Slayagevrijdag 16 september 2016 @ 12:53
:|W

Conflicts twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 13:07:32 VIDEO: US forces chased out of rebel held al-Rai after tension with Turkish backed rebels - @ValkryV https://t.co/pekTx9z9v8 reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 11:53:16 @BosnjoBoy (4) Live: Fist fight between USA specOps & Rebels as later refuse to cooperate with them #Syria #حلب #Aleppo #الباب reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 12:24:16 @BosnjoBoy USAspec enter Cobra vehicle. Rebel punch with flag on itPrevents them from nearing the frontline. "They work for YPG" reageer retweet


[ Bericht 19% gewijzigd door Slayage op 16-09-2016 13:11:06 ]
Slayagevrijdag 16 september 2016 @ 12:55
NorthernStork twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 12:53:49 Turkish Army tanks and armour enter Hawar Kilis village near Azaz north Aleppo as part of #euphratesshield operation https://t.co/ldOfctuCiS reageer retweet
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 14:23
ValkryV twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 13:34:13 #ABD askerleri ve onlara bağlı gruplar #Çobanbey'den boyle kovuldu (2) #Halep https://t.co/8q70UZj9dW reageer retweet
Vernedering: Amerikanen worden Ar-Rai uitgetrapt door FSA. Ik citeer de filmer: "We accepteren niet dat de Amerikanen samen met ons vechten." "Amerikaanse honden." "Allahu Akbar" "Ze bestrijden ons met de Koerden op andere plekken." "Bij God we zullen jullie Amerikaanse handen eraf hakken."
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 14:26
moscow_ghost twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 14:24:31 #FSA rebels vetted by the CIA + following #Turkey orders chase out U.S. special forces from northern #Syriahttps://t.co/oJNUUqLs71 reageer retweet
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 14:26
Charles_Lister twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 14:01:05 #pt: A dispute erupted when FSA fighters accused U.S. SOF of being pro-YPG = American personnel withdrew; some to #Turkey, some to Tathamus. reageer retweet
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 16:17
sayed_ridha twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 15:11:13 Oops | Aamaq says Coalition airstrike accidentally hit a rebel position in Qara Mazra'ah in north Aleppo countryside https://t.co/YJjh8LFENx reageer retweet
"Per ongeluk"
Koskeshvrijdag 16 september 2016 @ 17:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 14:26 schreef JubaUrbicus het volgende:
moscow_ghost twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 14:24:31 #FSA rebels vetted by the CIA + following #Turkey orders chase out U.S. special forces from northern #Syriahttps://t.co/oJNUUqLs71 reageer retweet
ValkryV twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 13:34:13 #ABD askerleri ve onlara bağlı gruplar #Çobanbey'den boyle kovuldu (2) #Halep https://t.co/8q70UZj9dW reageer retweet
(bevat video)

Toyota pickup is gewoon het beste militaire voertuig van de 21e eeuw, nu al.
Charlevillevrijdag 16 september 2016 @ 17:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 14:23 schreef JubaUrbicus het volgende:
ValkryV twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 13:34:13 #ABD askerleri ve onlara bağlı gruplar #Çobanbey'den boyle kovuldu (2) #Halep https://t.co/8q70UZj9dW reageer retweet
Vernedering: Amerikanen worden Ar-Rai uitgetrapt door FSA. Ik citeer de filmer: "We accepteren niet dat de Amerikanen samen met ons vechten." "Amerikaanse honden." "Allahu Akbar" "Ze bestrijden ons met de Koerden op andere plekken." "Bij God we zullen jullie Amerikaanse handen eraf hakken."
Maar weer het bewijs dat de FSA niet gek veel verschild met islamitische staat
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 17:13 schreef Charleville het volgende:

[..]

Maar weer het bewijs dat de FSA niet gek veel verschild met islamitische staat
Ik kan de FSA op zich wel begrijpen, op andere plekken staan diezelfde Amerikaanse soldaten samen met de YPG op de frontlinie...
Charlevillevrijdag 16 september 2016 @ 17:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 17:20 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik kan de FSA op zich wel begrijpen, op andere plekken staan diezelfde Amerikaanse soldaten samen met de YPG op de frontlinie...
In jouw cultuur is het normaal om mensen op z'n kop in een slachthuis te hangen en hun keel door te snijden, of handen af te hakken zoals de FSA nu verkondigd, dat jij dat kan begrijpen zegt echt meer dan je nu zelf beseft.
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 17:32
@sayed_ridha
Syrian Army have redeployed on Castello road after attack by militants, RuAF airstrike targeted (former) 46th Regiment base west of Aleppo

Kut 'rebellen'
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 17:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 17:24 schreef Charleville het volgende:

[..]

In jouw cultuur is het normaal om mensen op z'n kop in een slachthuis te hangen en hun keel door te snijden, of handen af te hakken zoals de FSA nu verkondigd, dat jij dat kan begrijpen zegt echt meer dan je nu zelf beseft.
Oke...
ClapClapYourHandsvrijdag 16 september 2016 @ 17:38
FSA captures the village of Tat Humus from ISIS, west of al-Rai
https://twitter.com/huseyinbozan/status/776759436073377792
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 17:42
quote:
Syrian Army returns to strategic Aleppo highway after rebel attack
ALEPPO, SYRIA (6:30 P.M.) - Minutes ago, the Syrian Arab Army' (SAA) returned to the strategic Castillo Highway after the Islamist rebels of the Free Syrian Army (FSA) opened fire on the Russian military and Syrian Red Crescent Society.

According to the Russian Defense Ministry, the Syrian Arab Army returned to the Castillo Highway after rebel fighters attacked the government controlled portion of the roadway.

The return of the Syrian Arab Army to the Castillo Highway comes just two hours after they withdrew as far north as 3.5 km in the Al-Malaah Farms area of northern Aleppo.

military source in Aleppo city told Al-Masdar News that the Russian Marines near the Castillo Highway are furious with the Americans over their failure to control their "moderate" rebels.

Making matters worse, the people of east Aleppo will go another day without humanitarian aid, thanks in large part to the Free Syrian Army's refusal to open their portion of the Castillo Highway.
#ANONIEMvrijdag 16 september 2016 @ 17:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 17:06 schreef Koskesh het volgende:

Toyota pickup is gewoon het beste militaire voertuig van de 21e eeuw, nu al.
En toch klaagt de Japanse autoindustrie over teleurstellende verkoopcijfers. Volgens mij zouden ze moeten juichen bij zoveel afzet.
Frikandelbroodjevrijdag 16 september 2016 @ 19:55
quote:
EXCLUSIVE - UN inquiry blames Syrian military for chlorine bomb attacks

* Syrian 253rd and 255th helicopter squadrons identified

* "No indication" Syrian opposition groups used chlorine

* U.S. calls for panel to name individuals responsible

* Findings likely to bolster calls for strong U.N. response

By Anthony Deutsch, John Irish and Michelle Nichols

THE HAGUE/UNITED NATIONS, Sept 16 (Reuters) - An international inquiry has identified two Syrian Air Force helicopter squadrons and two other military units it holds responsible for chlorine gas attacks on civilians, a Western diplomat told Reuters.

The finding by the United Nations and the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW), the global chemical weapons watchdog, is based on Western and regional intelligence, the diplomat said.

"It was the 22nd Division, the 63rd Brigade and the 255 and 253 squadrons of the Syrian government," the envoy said.

The identification of specific military institutions responsible for attacks could strengthen a push by some Western members of the U.N. Security Council for a robust response, focused on sanctions and accountability.
Alweer?
#ANONIEMvrijdag 16 september 2016 @ 20:09
Denken alsof die FSA apen de Amerikanen ''verjaagd hebben'' zag je dat wapentuig en tanks van de Amerikanen? Ze lachen die apen van de FSA gewoon uit _O-
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 20:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 20:09 schreef vigen98 het volgende:
Denken alsof die FSA apen de Amerikanen ''verjaagd hebben'' zag je dat wapentuig en tanks van de Amerikanen? Ze lachen die apen van de FSA gewoon uit _O-
Hoe bedoel je? Die tanks waren Turkse tanks en niet Amerikaanse, ze werden door de Turken weggevoerd omdat de Turken geen zin hadden in een gevecht tussen de Amerikanen en FSA.
#ANONIEMvrijdag 16 september 2016 @ 20:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 20:21 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Die tanks waren Turkse tanks en niet Amerikaanse, ze werden door de Turken weggevoerd omdat de Turken geen zin hadden in een gevecht tussen de Amerikanen en FSA.
Still, Turkije zit aan de zijde van de VS en niet FSA apen.
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 20:23
RamiAILoIah twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 20:06:21 We are Free & will remain Free; Ahrar al-Sharqiyah says #USA has no place in #Syria after they backed YPG terrorists https://t.co/jbz5kjy0gO reageer retweet
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 20:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 20:22 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Still, Turkije zit aan de zijde van de VS en niet FSA apen.
Turkije zit aan de zijde van haar eigen belangen. De Amerikanen zijn niet gewenst in Noord Syrie omdat zij YPG apen bijstaan in het vermoorden en etnisch zuiveren van Arabisch grondgebied.
#ANONIEMvrijdag 16 september 2016 @ 20:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 20:24 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Turkije zit aan de zijde van haar eigen belangen. De Amerikanen zijn niet gewenst in Noord Syrie omdat zij YPG apen bijstaan in het vermoorden en etnisch zuiveren van Arabisch grondgebied.
'Arabisch grondgebied' :')
Nintexvrijdag 16 september 2016 @ 20:27
Heeft Putin de wapenstilstand al gebroken verklaard?
De nieuwe tanks zijn klaar geloof ik
Charlevillevrijdag 16 september 2016 @ 20:28
De FSA is gewoon een terreurgroep zoals je kon zien, elke soenniet is in tijd van oorlog een extremist die elk ander ras of geloofsstroming zou doden. Zeer gevaarlijk volk, gelukkig betekenen ze buiten de woestijn om niets, en kunnen ze weinig schade aanrichten.
marsanvrijdag 16 september 2016 @ 20:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 20:09 schreef vigen98 het volgende:
Denken alsof die FSA apen de Amerikanen ''verjaagd hebben'' zag je dat wapentuig en tanks van de Amerikanen? Ze lachen die apen van de FSA gewoon uit _O-
Ze gooien daarna gewoon ff een paar bommen per ongeluk op het verkeerde doelwit.
Ik zou zeggen volgende keer weer zo een grote bek van die fsa-aapjes.
W.H.I.S.T.L.Evrijdag 16 september 2016 @ 21:39
De Amerikanen zijn verjaagd uit Syrië. Waarnaartoe? Turkije. Noem je dat wegjagen _O-
Ze moeten helemaal opdonderen uit Syrië en laat ze gelijk de Russen, Iraniers en ander tuig meenemen. Turkije alleen brengt samen met FSA wel democratie daar. De rest heeft helemaal niks te zoeken daar.

O ja, bijna vergeten. NL mag blijven, maar de rest(inclusief Qatar) moet echt weg!

[ Bericht 23% gewijzigd door W.H.I.S.T.L.E op 16-09-2016 21:45:11 ]
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 21:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 21:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
De Amerikanen zijn verjaagd uit Syrië. Waarnaartoe? Turkije. Noem je dat wegjagen _O-
Ze moeten helemaal opdonderen uit Syrië en laat ze gelijk de Russen, Iraniers en ander tuig meenemen. Turkije alleen brengt samen met FSA wel democratie daar. De rest heeft helemaal niks te zoeken daar.

O ja, bijna vergeten. NL mag blijven, maar de rest(inclusief Qatar) moet echt weg!
Nederland zit er niet eens man, pannenkoek.

Vieze baarden die met nota bene Turkije democratie brengen hahahahahahahahaha
W.H.I.S.T.L.Evrijdag 16 september 2016 @ 21:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2016 21:49 schreef Szura het volgende:

[..]

Nederland zit er niet eens man, pannenkoek
weet je zeker?
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 21:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 21:49 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

weet je zeker?
Ja.
Zahreddinevrijdag 16 september 2016 @ 22:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 20:23 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAILoIah twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 20:06:21 We are Free & will remain Free; Ahrar al-Sharqiyah says #USA has no place in #Syria after they backed YPG terrorists https://t.co/jbz5kjy0gO reageer retweet
Sukkels dat het zijn...
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 22:09
@leithfadel
Situation in Aleppo has not gotten any better. Rebels block the road; government is back on the highway. Nothing has changed.

Gematigde terroristen zijn hun laatste kansen aan het verspelen.
Zahreddinevrijdag 16 september 2016 @ 22:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 22:09 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
Situation in Aleppo has not gotten any better. Rebels block the road; government is back on the highway. Nothing has changed.

Gematigde terroristen zijn hun laatste kansen aan het verspelen.
Wat een bende egoisten
JubaUrbicusvrijdag 16 september 2016 @ 22:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 22:03 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Sukkels dat het zijn...
Ik had liever gezien dat ze elkaar afmaakte ;(
Szuravrijdag 16 september 2016 @ 22:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 22:12 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Wat een bende egoisten
Inderdaad.
'Help ons! Assad hongert ons uit!! De wereld doet niks!!!

Twee weken later
'We hoeven jullie kuffar-hulp niet. Fuck de VN, fuck het bestand!'
Zahreddinevrijdag 16 september 2016 @ 22:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2016 22:14 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik had liever gezien dat ze elkaar afmaakte ;(
Hah ja, zou lachen zijn hoe die US Spokesman dan weer dat moet gaan uitleggen voor de pers
Zahreddinevrijdag 16 september 2016 @ 22:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2016 22:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Inderdaad.
'Help ons! Assad hongert ons uit!! De wereld doet niks!!!

Twee weken later
'We hoeven jullie kuffar-hulp niet. Fuck de VN, fuck het bestand!'
Ik had ergens gelezen een paar weken geleden dat een of andere ''rebellen'' spokesman verklaarde dat hij bang was dat het regime progressie zou maken door het bestand. Dat moet die hypocriet vooral durven zeggen na Zuid Aleppo
ClapClapYourHandsvrijdag 16 september 2016 @ 22:30
France24_en twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 22:21:07 Russia calls for further 72-hour extension to Syria ceasefire https://t.co/FNrrZrkUtq reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 20:48:54 FSA groups declare they have stopped participation in #EuphratesShield until US forces leave, Aleppo https://t.co/patXafCGOk reageer retweet
sayed_ridha twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 20:51:42 pt He said that the reason they will not fight alongside US forces is because the latter supports "PKK separatists", Aleppo reageer retweet
BEFEMvrijdag 16 september 2016 @ 22:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2016 22:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Inderdaad.
'Help ons! Assad hongert ons uit!! De wereld doet niks!!!

Twee weken later
'We hoeven jullie kuffar-hulp niet. Fuck de VN, fuck het bestand!'
Tis niet alsof ze allemaal dezelfde mening hebben hé. De soldaten zullen wel fu hulp zeggen en de burgers willen wel hulp.
ClapClapYourHandsvrijdag 16 september 2016 @ 22:43
Pentagon: We would call on our partner forces not to fly the American flag on their own.

Q: (inaudible) -- again today, there are a lot of reports circulating Turkish media that the YPG is flying the -- a U.S. flag in Tell Abyad. And pictures also --

MR. COOK: In where, I'm sorry?

Q: In Tell Abyad -- in Tell Abyad, northern Syria. Last time, you know, what happened I asked the question here, you said it -- it's not a coordinated effort -- coordinated action by the SDF. Have you -- have you told SDF, as your special forces are in direct communication with these guys, that not to use American flag in this kind of controversial battlefield area?

MR. COOK: I -- I can't read out every single conversation we've had with our partners on the ground. I -- I can tell you that we -- I -- I'm not aware of this particular report. But, I know in the past we've -- as we've said, we would call on our partner forces not to fly the American flag on their own, certainly. And so, I -- I would imagine that that would be communicated if indeed that's taken place in this instance.

http://www.defense.gov/Ne(...)retary-peter-cook-in

_O-
Zahreddinevrijdag 16 september 2016 @ 22:50
Castello weg

Nintexzaterdag 17 september 2016 @ 00:11
GissiSim twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 23:07:30 Interesting that the US SOF only join for the assault on Dabiq, basically fulfilling the prophecy. https://t.co/CQmYZDDz9Y reageer retweet
GissiSim twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 00:09:56 @20committee it actually is. When IS gets destroyed there with the "crusader" army, will be a big ideological blow to ISIS reageer retweet
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 07:38
@walid970721
Kirby blames "regime" feigning ignorance abt the fact that rebels r preventing UN aid from entering E. Aleppo #Syria

https://twitter.com/walid970721/status/776913008614400000

Kijk hem weer, die Kirby :') _O-
_O_ 'US State Department Clowns' _O_

Weten nog niet van de hoed en de rand maar 'it is the regime!!1!1!1!1' . Amerikanen :r.

[ Bericht 11% gewijzigd door Szura op 17-09-2016 07:44:45 ]
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 09:37
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 09:43:08 #Aleppo: Regime still controlling ~5% of 1070 Project. No advance since 1 month via @etkmkao https://t.co/UWaOOaQvuz https://t.co/JaSxYCiLQK reageer retweet
we zien wat er gebeurt als er wordt gekozen om "gewoon" te vechten ipv de boel plat te gooien. een statisch front.

quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 00:11 schreef Nintex het volgende:
GissiSim twitterde op vrijdag 16-09-2016 om 23:07:30 Interesting that the US SOF only join for the assault on Dabiq, basically fulfilling the prophecy. https://t.co/CQmYZDDz9Y reageer retweet
GissiSim twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 00:09:56 @20committee it actually is. When IS gets destroyed there with the "crusader" army, will be a big ideological blow to ISIS reageer retweet
zou mooi zijn iig

[ Bericht 22% gewijzigd door Slayage op 17-09-2016 09:48:44 ]
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 09:38
RIP CoH
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 09:46
een executie vid van isis in afghanistan gone wrong. of het echt is weet ik niet, maar was wel leuk om te zien :P

http://www.sabah.com.tr/w(...)-canlarindan-oldular
#ANONIEMzaterdag 17 september 2016 @ 09:53
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 09:46 schreef Slayage het volgende:
een executie vid van isis in afghanistan gone wrong. of het echt is weet ik niet, maar was wel leuk om te zien :P

http://www.sabah.com.tr/w(...)-canlarindan-oldular
Dat is echt?
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 09:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 09:53 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat is echt?
zou stoer zijn als het echt was :P
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 11:00
quote:
2s.gif Op zaterdag 17 september 2016 09:38 schreef Slayage het volgende:
RIP CoH
It's the regime!!1!1!11
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 11:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 11:00 schreef Szura het volgende:

[..]

It's the regime!!1!1!11
ze lopen allemaal te kutten.
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 11:02
sayed_ridha twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 10:50:54 US SOF in Tell Ahmar west of al-Ra'i, Aleppo https://t.co/DB9q5ZeIkK reageer retweet
en turkse pansters

Charlevillezaterdag 17 september 2016 @ 11:30
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 09:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

zou stoer zijn als het echt was :P
Moedig jij nu serieus IS aan die mensen executeert? Ziek de meeste turken hier, valt me nog mee dat er in de Turkse media over ''terrorist'' word gesproken ipv ''vrijheidsstrijders''.
#ANONIEMzaterdag 17 september 2016 @ 11:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 11:30 schreef Charleville het volgende:

[..]

Moedig jij nu serieus IS aan die mensen executeert? Ziek de meeste turken hier, valt me nog mee dat er in de Turkse media over ''terrorist'' word gesproken ipv ''vrijheidsstrijders''.
Je snapt hem niet he? Hij zegt dat hij het stoer vindt als die gast die isis gasten heeft gedood
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 17 september 2016 @ 11:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 11:30 schreef Charleville het volgende:

[..]

Moedig jij nu serieus IS aan die mensen executeert? Ziek de meeste turken hier, valt me nog mee dat er in de Turkse media over ''terrorist'' word gesproken ipv ''vrijheidsstrijders''.
Ik ben diegene die isis aanmoedigt met het executeren van andere terroristen. Dat is het enige manier, zie uitschakeling van Pablo Escobar. De Colombiaanse overheid moest machteloos toezien hoe hun ambtenaren werden vermoord door terroristennetwerk van Escobar, omdat de overheid zich aan allerlei regeles moest houden. Toen kwam een andere terroristennetwerk(Los Pepes, veel erger dan isis) die in korte tijd korte metten maakte met Escobar, want terroristen kun je het beste bestrijden met andere terroristen. *O*

They're just trying to make their city a better place.
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 11:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 11:32 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Je snapt hem niet he? Hij zegt dat hij het stoer vindt als die gast die isis gasten heeft gedood
begrijpend lezen blijft lastig :D maar als turk ben je anno 2016 een schietschijf voor van alles :Y
#ANONIEMzaterdag 17 september 2016 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 11:43 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Ik ben diegene die isis aanmoedigt met het executeren van andere terroristen. Dat is het enige manier, zie uitschakeling van Pablo Escobar. De Colombiaanse overheid moest machteloos toezien hoe hun ambtenaren werden vermoord door terroristennetwerk van Escobar, omdat de overheid zich aan allerlei regeles moest houden. Toen kwam een andere terroristennetwerk(Los Pepes, veel erger dan isis) die in korte tijd korte metten maakte met Escobar, want terroristen kun je het beste bestrijden met andere terroristen. *O*

They're just trying to make their city a better place.
Eentje heeft Narcos gezien :')
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 17 september 2016 @ 13:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 12:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Eentje heeft Narcos gezien :')
is gebaseerd op een waargebeurd verhaal :)
#ANONIEMzaterdag 17 september 2016 @ 13:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 13:03 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

is gebaseerd op een waargebeurd verhaal :)
Dat wel.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 15:28
@AFP
#BREAKING Syria situation 'worsening': Russian military

@AFP
#BREAKING US 'responsible' if Syria ceasefire breaks down: Russian military

VS hebben hun gematigde terroristen niet onder controle. Maar de VN en Amerikanen zullen wel weer 'regime!1!11!!!1' en 'barrelbombs!!1!11' schreeuwen ofzo.
Straatcommando.zaterdag 17 september 2016 @ 15:32
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 09:46 schreef Slayage het volgende:
een executie vid van isis in afghanistan gone wrong. of het echt is weet ik niet, maar was wel leuk om te zien :P

http://www.sabah.com.tr/w(...)-canlarindan-oldular
Zoiets zat ik ook al over na te denken. Je gaat toch dood, dan maar strijdend ten onder. Zo had je ook een filmpje van een gozer die zijn voorheen jeugdvriend doodschoot maar die knakker stond ook gewoon met een los handje met die ak te zwaaien en wartaal uit te slaan. Pak dat ding af en schiet de clip leeg op hem en de cameraman en laat dat de wereld ingaan.

Incapabele baarden.. :r
Frikandelbroodjezaterdag 17 september 2016 @ 15:40
quote:
Chemical Weapons Watchdog Continues Hunt for Syria’s Elusive Nerve Agent

International inspectors find gaping holes in Syria’s chemical weapons declarations, raising concern that Assad may have hidden some of his deadliest warfare agents.
Straatcommando.zaterdag 17 september 2016 @ 15:43
quote:
Tja toen Obama zijn "rode lijn" trok, die overigens niet zo rood bleek te zijn, gebruikte het regime "ineens" gifgas over en weer. Geloof er echt geen zak van. Propaganda oorlog tot en met..
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 15:28 schreef Szura het volgende:
@AFP
#BREAKING Syria situation 'worsening': Russian military

@AFP
#BREAKING US 'responsible' if Syria ceasefire breaks down: Russian military

VS hebben hun gematigde terroristen niet onder controle. Maar de VN en Amerikanen zullen wel weer 'regime!1!11!!!1' en 'barrelbombs!!1!11' schreeuwen ofzo.
volgens mij was die vorige CoH succesvoller dan deze, waar zo veel om te doen was. triest. laat de escalatie maar weer starten. :|W
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 15:49
markito0171 twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 15:28:22 #Syria Rebel launch 3. Phase to expel #IS from northern #Aleppo reageer retweet
ajaltamimi twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 15:02:21 FSA faction Liwa Suqur al-Jabal suspends operations in north Aleppo vs. IS;opts to move south to different fronts https://t.co/GfEpo58YRk reageer retweet
einde der tijden coming up!

CsgRfGCWIAAHZlc.jpg

[ Bericht 35% gewijzigd door Slayage op 17-09-2016 15:56:43 ]
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 15:58
BosnjoBoy twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 15:51:50 (5) Live: Offensive on 1st axis begins. USA specOp & Rebels stormed & captured 2 villages #Syria #Aleppo #الباب https://t.co/ThLeqNVeIW reageer retweet
Frikandelbroodjezaterdag 17 september 2016 @ 16:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 15:43 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Tja toen Obama zijn "rode lijn" trok, die overigens niet zo rood bleek te zijn, gebruikte het regime "ineens" gifgas over en weer. Geloof er echt geen zak van. Propaganda oorlog tot en met..
Gezien de enorme bewijslast ben ik inmiddels wel overtuigd.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 16:17
Hoever zijn ze in Al Bab inmiddels? En vecht IS dit keer wel terug of krijgen we een Jarablus versie 2?
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 16:17 schreef JubaUrbicus het volgende:
Hoever zijn ze in Al Bab inmiddels? En vecht IS dit keer wel terug of krijgen we een Jarablus versie 2?
Eerst gaan ze het gebied rond Dabiq pakken volgens mij. Turkije is daar aan het bombarderen.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 16:50
Togazaterdag 17 september 2016 @ 17:25
quote:
Ja, de Turkse en arabische militanten zullen godverdomme iedereen in Dabiq bekeren to het christendom!
Na de overwinning zal er binnenkort in elke hotelkamer een bijbel in het nachtkastje te vinden zijn. _O-
BEFEMzaterdag 17 september 2016 @ 17:58
Ik moet steeds lachen om dat 'de rebellen/het leger gebruikt de wapenstilstand om te hergroeperen!!!'. Ik weet dat het gewoon politiek gelul is maar bedenk dan wat beters :') Mag je niet meer bewegen ofzo bij een wapenstilstand? Het is geen één twee drie roodlichtje.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 19:21
Volgens pro-gov tweeps zou de VS de SAA hebben gebombardeerd in DeZ. Zit op mobiel dus zie Hassan Ridha
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:26
leithfadel twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:22:34 CONFIRMED!!! US attacked the Syrian Army in Deir Ezzor. Soldiers just messaged reageer retweet
RikiOhSaiga twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:24:56 @leithfadel Just give them the no fly zone they wanted over all of Syria. Now Putin has the excuse. Put that S400 to good use. reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:32
Amerika helpt ISIS in Deir Azour:

Ibra_Joudeh twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:26:13 #ISIS fully captures #Thardah mountain in Deir Ez-Zour after U.S airstrikes on #SAA positions in the area reageer retweet
clusterfuck is vandaag groter dan ooit, Israel valt SAA aan in Quneitra op dezelfde moment dat Amerika SAA aanvalt in Deir Azour.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 19:34
VS :r
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 19:35
Amerikanen zijn onbetrouwbaar. Ik snap ook niet waarom die nu ineens ook in Al-Rai zitten. Krijg je alleen gezeik mee.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:36
En dan kijken mensen nog raar op waarom FSA in Ar Rai die Amerikanen eruit trappen?
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:26 schreef JubaUrbicus het volgende:
leithfadel twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:22:34 CONFIRMED!!! US attacked the Syrian Army in Deir Ezzor. Soldiers just messaged reageer retweet
leith :') :') :')
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 19:41
AP twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:31:57 BREAKING: Syrian government says US-led coalition struck its forces, allowing Islamic State group to advance. reageer retweet
AbuHantala twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:23:38 As a result of this massive airstrikes (by four jets), ISIS reportedly managed to capture Thardah mountain reageer retweet
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Amerikanen zijn onbetrouwbaar. Ik snap ook niet waarom die nu ineens ook in Al-Rai zitten. Krijg je alleen gezeik mee.
omdat de turken niet alleen alle kastanjes uit het vuur willen halen mbt isis rondom al bab
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:42
leithfadel twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:41:22 Talking to a few soldiers from Deir Ezzor right now. They said it took them two months to capture Jabal Thardeh and five minutes to lose it. reageer retweet
Dat moet klote voelen...
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
AP twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:31:57 BREAKING: Syrian government says US-led coalition struck its forces, allowing Islamic State group to advance. reageer retweet
AbuHantala twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:23:38 As a result of this massive airstrikes (by four jets), ISIS reportedly managed to capture Thardah mountain reageer retweet
dus de VS wil na alle gezwalk nu opeens een open oorlog met de Russen? geloof ik geen fuck van...
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:42 schreef JubaUrbicus het volgende:
leithfadel twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:41:22 Talking to a few soldiers from Deir Ezzor right now. They said it took them two months to capture Jabal Thardeh and five minutes to lose it. reageer retweet
Dat moet klote voelen...
misschien gaan ze deir evacueren ofzo :P
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:43
Ik denk dat de VS net zoals gister 'per ongeluk' heeft gebombardeerd.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 19:43
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de turken niet alleen alle kastanjes uit het vuur willen halen mbt isis rondom al bab
Het ging tot nu toe ook allemaal prima. Turkije moet gewoon bombarderen en FSA de restjes laten opruimen, IS trekt zich continu terug, geen probleem :s)

Met die paar Amerikaanse SF ga je de oorlog niet winnen, je verliest er alleen je steun van de FSA mee.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:44
halabtweets twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:42:33 USA's plan: 1. Let ISIS fully capture Deir Ezzor2. Let Kurds (mostly mercenaries and US spec-ops) 'liberate' Deir Ezzor3. Now it's Kurdish reageer retweet
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:43 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het ging tot nu toe ook allemaal prima. Turkije moet gewoon bombarderen en FSA de restjes laten opruimen, IS trekt zich continu terug, geen probleem :s)

Met die paar Amerikaanse SF ga je de oorlog niet winnen, je verliest er alleen je steun van de FSA mee.
tot nu toe hebben ze alleen een paar dorpjes ingenomen. al bab is andere koek.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:53
3arabiSouri twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:51:14 #Syria: #US Airforce acting as #ISIS airforce in the Northeast & #Israel (also US airforce) acting as #Nusra (#alQaeda) airforce Southwest! reageer retweet
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:53
dus ahrar gaat binnenkort ook gebombardeerd worden door de VS?

abu_summiyah twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 16:48:37 Great news that Ahrar Al Sham has fully accepted the expected merger as their final position after weeks of deliberation reageer retweet
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 19:55
Brasco_Aad twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:53:36 Syrian 'Opposition' SOHR: 30 soldiers killed in a US airstrike on Syrian army position in the periphery of Deir ezZor airport & Jabal Tharda reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:55
3arabiSouri twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:54:42 How come #Russia S400 didn't see #ISIS Airforce (#US led coalition jets) attacking #SAA points in #DerEzzor, #Syria? Unreliable ally. reageer retweet
_O- _O- _O- _O-
Slayagezaterdag 17 september 2016 @ 19:56
omdat de russen de amerikanen hebben genomen, thats why...

bbcworldservice twitterde op donderdag 15-09-2016 om 23:27:43 US State Dept says it has 'legitimate reasons' for not releasing Syria deal details https://t.co/l7txdX9neA 📻 https://t.co/9465ckdGDM reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:57
syrianmilitary twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:54:49 @syrianmilitary 30 SAA soldier lost their life in the US air strike reageer retweet
Best veel...
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 19:58
Dit maakt de weg naar 'vrede' en een einde aan de oorlog alleen nog complexer. Amerika loopt nu alles te verneuken.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:58 schreef JubaUrbicus het volgende:
Dit maakt de weg naar 'vrede' en een einde aan de oorlog alleen nog complexer. Amerika loopt nu alles te verneuken.
In ieder geval steeds meer redenen voor serieuze vredesgesprekken tussen FSA en SAA om daarna Amerika en IS uit Syrië te wippen.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:03
Wtf, volgens de Russen 62 soldaten omgekomen in DeZ ~100 gewonden.

Google Translate
https://www.reddit.com/r/(...)e_airstrikes_on_saa/

Statement by the official representative of the Russian Ministry of Defense upon application of an international aircraft "antiigilovskoy coalition" 4 strikes on Syrian government forces units

"Today, in the period from 17.00 at 18.05 MSK. Aerodrome of Deir ez-Zor (Syria) airplanes international" coalition antiigilovskoy "(2 F-16 and 2 A10) is applied 4 strike against units of the Syrian government forces, which are surrounded by LIH terrorist groups.

Coalition aircraft entered the airspace of the Syrian Arab Republic on the part of the Iraqi border. According to information received from the Syrian command in Deir ez-Zor, as a result of strike killed 62 Syrian soldiers and about 100 people injured.

Immediately after the air strike aircraft coalition militants LIH went on the offensive.

Now in the terminal area, where for a long time was dumped by parachute humanitarian assistance to locals, fierce fighting against terrorists.

If the air strike caused erroneous coordinates of targets, it is a direct consequence of the stubborn unwillingness of the American side to coordinate with Russia its actions against terrorist groups in Syria "
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:05
CskxBq9XgAI5SSE.jpg:large

IS gaat nu hard en verovert strategische plekken vlak bij Deir Azour airport.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:08
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:07:33 UPDATE: #Syria 62 soldiers killed, 100 injured by US-led airstrikes on #SyrianArmy in violation of #Syriaceasefirehttps://t.co/Y5s2VPhcs1 reageer retweet
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:08
watanisy twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:04:10 62 #SAA martyred and 100 wounded after coalition airstrike / Deir ez-Zor reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:08
BREAKING_PTV twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:08:10 Russia: 60 Syrian forces killed in U.S.-led coalition airstrikes near Dayr al-Zawr military airport https://t.co/DXAnH07rTt reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:08
Tering....
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:10
Dat is gewoon 160 man die ze ff kwijtraken in DeZ.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:14
ShamiRebel twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:08:37 Rough mapping of the #AssadRegime claim of #ISIS advancement in #DeirEzzor after #US airstrikes hit #SAA positions. https://t.co/E3cFxYGIRU reageer retweet
v6Cl6Yp.jpg
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:16
najlaaalsadi twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:11:49 لعنة الله على امريكا استشهاد 62 عسكريا من ابطال الجيش السوري وجرح 100 اخرين في غارات الطيران الاميركي على مواقعنا في دير الزور reageer retweet
Amerika heeft het ook verknald bij onze 'seculiere Syriers'. Ik citeer:

"Moge de vloek van Allah zijn op Amerika, 62 helden van het leger zijn als martelaars gevallen en 100 gewonden in een aanval van een Amerikaanse gevechtsvliegtuig op onze plekken in Deir Azour."
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:22
syrianmilitary twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:15:42 a third Israeli air Strike on Syrian Druze fighters in Khan Arnabah reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:
syrianmilitary twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:15:42 a third Israeli air Strike on Syrian Druze fighters in Khan Arnabah reageer retweet
SmyrnianInfidel twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:24:02 @syrianmilitary This is getting nonsensical. Transport some S-300s to Damascus already. reageer retweet
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 20:30
Reuters bericht het nu ook op basis van het Russische ministerie van Defensie. Laat de State Department Clowns dit maar eens uitleggen :'). Luchtmacht van ISIS :r.
BEFEMzaterdag 17 september 2016 @ 20:33
Zeker weten dat het niet de Russen waren?

#durftevragen
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 20:35


[ Bericht 100% gewijzigd door BarryOSeven op 17-09-2016 20:36:11 ]
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:36
quote:
99s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:33 schreef BEFEM het volgende:
Zeker weten dat het niet de Russen waren?

#durftevragen
De Russen geven aan dat het de Amerikanen waren en men heeft het over F16s and A10s
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:36
quote:
Bedankt Hans
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 20:37
Dit gaan de Russen sowieso hoog opspelen. 'Weigerig om de coördineren', zullen ze het zeker op gooien als de Amerikanen zeggen dat het een 'foutje, bedankt' was.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 20:37
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:36 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Bedankt Hans
Graag gedaan :P Is er al enige respons gespot? Lijkt me niet dat ze dit gewoon laten gebeuren al hoop ik dat wel.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:37 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Graag gedaan :P Is er al enige respons gespot? Lijkt me niet dat ze dit gewoon laten gebeuren al hoop ik dat wel.
IS heeft een stuk kunnen optrekken, ze zijn daar nu nog mee bezig.

Daarnaast zijn er blijkbaar 62 soldaten omgekomen en ~100 soldaten gewond dus ze zullen het wel druk hebben momenteel aangezien DeZ compleet geïsoleerd is van de rest van SAA gebied.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:38 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

IS heeft een stuk kunnen optrekken, ze zijn daar nu nog mee bezig.

Daarnaast zijn er blijkbaar 62 soldaten omgekomen en ~100 soldaten gewond dus ze zullen het wel druk hebben momenteel aangezien DeZ compleet geïsoleerd is van de rest van SAA gebied.
Er is al wat terrein goedgemaakt las ik bij Al Masdar.

Kut Yanks :r.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:39
miladvisor twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:37:28 Ru MoD: Int.anti IS Coalition jets(2 F-16 & 2 A10) entered in airspace of Syria from Iraq in period 17:00-17:50(MSK)& carried out 4 strikes reageer retweet
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 20:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:38 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

IS heeft een stuk kunnen optrekken, ze zijn daar nu nog mee bezig.

Daarnaast zijn er blijkbaar 62 soldaten omgekomen en ~100 soldaten gewond dus ze zullen het wel druk hebben momenteel aangezien DeZ compleet geïsoleerd is van de rest van SAA gebied.
Oh god dat zal wel een flinke slachtpartij worden dan daar.

Wel opvallend dat ISIS belang heeft bij deze aanval.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:40
RamiAILoIah twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:39:26 HUGE! #BreakingNews Thardah mountain fell to #ISIS. Tens of IS fighters reportedly storming Deir Ezzor air-base now.. #Syria reageer retweet
Als dit klopt.....
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:40
AlArabiya_Eng twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:38:53 #Breaking Death toll rises to at least 80 #Syrian soldiers killed by US-led air strike https://t.co/TljYZS9Lax reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:42
Dit soort geluiden zie ik nu op twitter:

halabtweets twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:41:13 How about SAA launches a dozen scuds on every single USarmy and kurdish position on Syrian soil? Retaliation is allowed by ceasefure code reageer retweet
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:40 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Oh god dat zal wel een flinke slachtpartij worden dan daar.

Wel opvallend dat ISIS belang heeft bij deze aanval.
Israël valt de SAA de laatste weken ook veel aan, het lijkt inmiddels geen "toeval" meer.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:44
quote:
18s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:40 schreef JubaUrbicus het volgende:
RamiAILoIah twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:39:26 HUGE! #BreakingNews Thardah mountain fell to #ISIS. Tens of IS fighters reportedly storming Deir Ezzor air-base now.. #Syria reageer retweet
Als dit klopt.....
Volgens Amaq hebben ze Thardah iig in handen.

dkimball12 twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:17:54 IS captures Mt Thardah completely which overlooks Deir Ezzor airport after airstrikes mistakenly hit SAA positions. https://t.co/7LLENdHIS7 reageer retweet
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:44
Amerika coördineert samen met de zionisten en maken alles nog complexer dan het al is. Tijd dat Rusland wat hardere taal uitspreekt en ECHT gebruik gaat maken van die S300.... Dit kan niet langer zo doorgaan, iedereen doet maar wat in Syrisch luchtruim en dan krijg je dit.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:42 schreef JubaUrbicus het volgende:
Dit soort geluiden zie ik nu op twitter:

halabtweets twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:41:13 How about SAA launches a dozen scuds on every single USarmy and kurdish position on Syrian soil? Retaliation is allowed by ceasefure code reageer retweet
VS moet opflikkeren uit Syrië
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 20:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:44 schreef JubaUrbicus het volgende:
Amerika coördineert samen met de zionisten en maken alles nog complexer dan het al is. Tijd dat Rusland wat hardere taal uitspreekt en ECHT gebruik gaat maken van die S300.... Dit kan niet langer zo doorgaan, iedereen doet maar wat in Syrisch luchtruim en dan krijg je dit.
Je weet wat je wenst hoop ik?
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 20:46
Maar goed grote kans op BBQ weer dus van de week! ^O^
BEFEMzaterdag 17 september 2016 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:44 schreef JubaUrbicus het volgende:
Amerika coördineert samen met de zionisten en maken alles nog complexer dan het al is. Tijd dat Rusland wat hardere taal uitspreekt en ECHT gebruik gaat maken van die S300.... Dit kan niet langer zo doorgaan, iedereen doet maar wat in Syrisch luchtruim en dan krijg je dit.
Net als toen de Russen de New syrian army gingen bombarderen.

Maar wanneer is de laatste keer dat Rusland een Amerikaans vliegtuig heeft neergehaald? Dat spionagevliegtuig in de jaren 60 ofzo?
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:44 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Volgens Amaq hebben ze Thardah iig in handen.

dkimball12 twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:17:54 IS captures Mt Thardah completely which overlooks Deir Ezzor airport after airstrikes mistakenly hit SAA positions. https://t.co/7LLENdHIS7 reageer retweet
Csk0WjcUsAI7zOG.jpg
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:47
IsraelNewsFirst twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 18:51:43 BREAKING: Israeli Air Force jets have struck Assad targets in Syria, killing and wounding Syrian Army soldiers in response to rocket attack. reageer retweet
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:48
watanisy twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 19:53:43 @watanisy #SAA recaptured large part of lost points in Jabal Turdah and recapture rest of lost points tonight InshAllah reageer retweet
BEFEMzaterdag 17 september 2016 @ 20:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:47 schreef ClapClapYourHands het volgende:
IsraelNewsFirst twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 18:51:43 BREAKING: Israeli Air Force jets have struck Assad targets in Syria, killing and wounding Syrian Army soldiers in response to rocket attack. reageer retweet
Is dat van dat neergeschoten vliegtuig nu al bevestigd? Lijkt me bs namelijk.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:49
sayed_ridha twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:45:18 SyAAF & RuAF carry out airstrikes on south (Tharda) & west (Baghiliyah) entrances to DeirEzzor, clashes continue on Tharda - Airbase axis reageer retweet
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 20:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Is dat van dat neergeschoten vliegtuig nu al bevestigd? Lijkt me bs namelijk.
Welk neergeschoten vliegtuig?
BEFEMzaterdag 17 september 2016 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Welk neergeschoten vliegtuig?
Israëlisch vliegtuig van paar dagen terug. Dan lijkt het me dat ze daar niet meer zomaar zouden vliegen.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 20:56
syrianmilitary twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:54:26 US AH-64 helicopter targeted an ambulance that was trying to evacuate injured soldiers in Dair Al Zor during the attack #US_Support_ISIS reageer retweet
:r
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 17 september 2016 @ 20:59
Wtf.
Valt de VS SAA aan?
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:45 schreef Szura het volgende:

[..]

VS moet opflikkeren uit Syrië
+1
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:56 schreef JubaUrbicus het volgende:
syrianmilitary twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 20:54:26 US AH-64 helicopter targeted an ambulance that was trying to evacuate injured soldiers in Dair Al Zor during the attack #US_Support_ISIS reageer retweet
:r
Dus duidelijk ook de US zelf die SAA aanvalt en niet een of ander war by proxy commando?
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 20:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wtf.
Valt de VS SAA aan?

[..]

+1
Geen idee, wel een of andere ally van de VS. Maar er gaan steeds meer geruchten rond dat het inderdaad de VS zelf is. En Israel aan de andere kant is ook bezig.

Even in de gaten houden dit.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:03 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Geen idee, wel een of andere ally van de VS. Maar er gaan steeds meer geruchten rond dat het inderdaad de VS zelf is. En Israel aan de andere kant is ook bezig.

Even in de gaten houden dit.
Welke "ally" heeft F16s en A10s?
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Welke "ally" heeft F16s en A10s?
Wie weet hebben ze er wel een ISIS amateur voor opgeleid puur voor zoiets.

Maar goed als het echte de VS is gaat het niet echt de goede kant op...
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:10
Nooit gedacht dat dit topic het nog eens zo eens zou worden over iets. De VS heeft het voor elkaar hoor.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:22
US official, on whether Deir ez-Zor incident could have been the result of a Russian - not US - strike: "I don't think that's the case."

https://mobile.twitter.co(...)s/777219411145031680
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:
US official, on whether Deir ez-Zor incident could have been the result of a Russian - not US - strike: "I don't think that's the case."

https://mobile.twitter.co(...)s/777219411145031680
Hier valt niks aan te ontkennen voor die Yanks. Ongelofelijke prutsers.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:23
Iemand een idee hoe dit nog te redden valt? Kom er niet om heen dat dit oorlogsdaad was en dat de shit eigenlijk gewoon aan is.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:24
https://clyp.it/22rilybj

Zou dit dan echt waar zijn?

UN General Assembly undeclared state of war voicemail...
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:24
US officials confirm to me that the US-led coalition did launch airstrikes in the vicinity of Deir ez-Zor, Syria today.


CENTCOM komt straks met een verklaring
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:
US officials confirm to me that the US-led coalition did launch airstrikes in the vicinity of Deir ez-Zor, Syria today.


CENTCOM komt straks met een verklaring
Benieuwd met welke leugens ze aan komen zetten.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:28
Volgens Leith meer dan 100(!) soldaten omgekomen in DeZ
theNullzaterdag 17 september 2016 @ 21:29
Dat is dan een mooi bommetje geweest als er idd 100 gedood zijn.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:29 schreef theNull het volgende:
Dat is dan een mooi bommetje geweest als er idd 100 gedood zijn.
Wat doet een normale bom?
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:29 schreef theNull het volgende:
Dat is dan een mooi bommetje geweest als er idd 100 gedood zijn.
Volgens de huidige berichten waren het zeker 4 luchtaanvallen.
theNullzaterdag 17 september 2016 @ 21:30
Zijn er in elk geval weer 100 (potentiële) terroristen uitgeschakeld.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:33
DEFCONWS twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 21:29:08 Syria launches missiles at Israel, all shot down. Don't know if in response to US strike. reageer retweet
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 17 september 2016 @ 21:33
Kort samengevat: De VS heeft Syrische soldaten vermoord die in gevecht waren met isis.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:30 schreef theNull het volgende:
Zijn er in elk geval weer 100 (potentiële) terroristen uitgeschakeld.
Jij was toch pro Israelisch?
theNullzaterdag 17 september 2016 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:33 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Jij was toch pro Israelisch?
Geen pro & geen anti, hoezo?
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:33 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Kort samengevat: De VS heeft Syrische soldaten vermoord die in gevecht waren met isis.
Just let that sink in...
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 21:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:35 schreef theNull het volgende:

[..]

Geen pro & geen anti, hoezo?
Dus IDF zijn geen terroristen en SAA zijn terroristen?
BEFEMzaterdag 17 september 2016 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:33 schreef BarryOSeven het volgende:
DEFCONWS twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 21:29:08 Syria launches missiles at Israel, all shot down. Don't know if in response to US strike. reageer retweet
Ah, Syrië zit wel in de positie om nog een front te openen.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:35 schreef Szura het volgende:

[..]

Just let that sink in...
Iedereen weet toch eigenlijk al dat de VS op zijn minst samenwerkt met ISIS? Behalve de oogklepmensen maar die krijg je toch met geen stokslag een andere richting op.
theNullzaterdag 17 september 2016 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:36 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dus IDF zijn geen terroristen en SAA zijn terroristen?
Justum.
HSGzaterdag 17 september 2016 @ 21:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:
US official, on whether Deir ez-Zor incident could have been the result of a Russian - not US - strike: "I don't think that's the case."

https://mobile.twitter.co(...)s/777219411145031680
Typisch Amerika... gelijk de schuld afschuiven op anderen.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:37 schreef HSG het volgende:

[..]

Typisch Amerika... gelijk de schuld afschuiven op anderen.
Lees eens beter
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 21:38
yurybarmin twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 21:31:10 This is unlikely to affect the ceasefire process in Aleppo but Russia'll reinforce air defense again. So far S400 has been ignoring US jets reageer retweet
Ik denk dat SAA de aankomende weken Rusland gaat pushen om no fly zones...
Infectionzaterdag 17 september 2016 @ 21:39
Niet alleen de verkeerde personen geraakt, maar dus ook nog het staakt het vuren geschonden. :')
Koskeshzaterdag 17 september 2016 @ 21:40
Leip dit.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 21:42
#التحالف_الأمريكي_الداعشي

Amerikaanse ISIS coalitie

Nieuwe hashtag
luxerobotszaterdag 17 september 2016 @ 21:44
Alles wat de Russen zeggen is natuurlijk waar.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:45
Via Koens:

CslHWF7WgAAx6T2?format=jpg&name=large
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:45 schreef Szura het volgende:
Via Koens:

[ afbeelding ]
Wtf....

"We hebben SAA gebombardeerd maar we moeten nog uitzoeken hoe en wat... "
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:47 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wtf....

"We hebben SAA gebombardeerd maar we moeten nog uitzoeken hoe en wat... "
Yeah, you know, I, I am not fully aware of these reports... We, we, like I said, we are looking into these reports. /Kirby
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Yeah, you know, I, I am not fully aware of these reports... We, we, like I said, we are looking into these reports. /Kirby
Incl het stotteren _O-
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 21:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Yeah, you know, I, I am not fully aware of these reports... We, we, like I said, we are looking into these reports. /Kirby
_O-
Infectionzaterdag 17 september 2016 @ 21:51
Hebben ze de Russen al de schuld gegeven?
theNullzaterdag 17 september 2016 @ 21:53
SAA, is dat niet een clubje wat uit militairen(terroristen) bestaat. Valt dit dan niet onder beroepsrisico?. Als jullie nou huilie huilie gingen doen bij de Russische/syrische bombardementen op ziekenhuizen, woonwijken etc dan...
luxerobotszaterdag 17 september 2016 @ 21:54
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:51 schreef Infection het volgende:
Hebben ze de Russen al de schuld gegeven?
Het is meer de tactiek van de Russen om altijd maar te ontkennen en vreemde samenzweringstheorieën de wereld in te helpen.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:54
Twitterkurds probeert de schuld bij Turkije te leggen.
BarryOSevenzaterdag 17 september 2016 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:53 schreef theNull het volgende:
SAA, is dat niet een clubje wat uit militairen(terroristen) bestaat. Valt dit dan niet onder beroepsrisico?. Als jullie nou huilie huilie gingen doen bij de Russische/syrische bombardementen op ziekenhuizen, woonwijken etc dan...
Dat is het Syrische leger pipo.

Verder is het juist de US die ziekenhuizen bombardeert dus je post slaat echt nergens op.
ClapClapYourHandszaterdag 17 september 2016 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:53 schreef theNull het volgende:
SAA, is dat niet een clubje wat uit militairen(terroristen) bestaat. Valt dit dan niet onder beroepsrisico?. Als jullie nou huilie huilie gingen doen bij de Russische/syrische bombardementen op ziekenhuizen, woonwijken etc dan...
Amerikanen hebben geen kut te zoeken bij DeZ.
Infectionzaterdag 17 september 2016 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:54 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Het is meer de tactiek van de Russen om altijd maar te ontkennen en vreemde samenzweringstheorieën de wereld in te helpen.
Dat ook. Maar in dit geval wordt er duidelijk gezegd dat de VS verantwoordelijk is. Als ze het dan op de Russen afschuiven dan is dat toch wel erg verdacht.
Alouluzaterdag 17 september 2016 @ 22:00
Goed bezig ook Obomba. Iedereen knalt iedereen in Syrië dood dus dat de aamerikanen nu Assad aanvallen kan er ook nog wel bij. Als ie daar problemen mee heeft moet hij of Rusland er maar wat aan doen.
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 22:02
@leithfadel
Jabal Thardeh had been under SAA control since July.......

Prutsende kut Yanks :r
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 17 september 2016 @ 22:03
Gewoon de Amerikanen bombarderen en zeggen dat je ze voor isis aanzag.
Tja.
theNullzaterdag 17 september 2016 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 21:54 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Dat is het Syrische leger pipo.

Verder is het juist de US die ziekenhuizen bombardeert dus je post slaat echt nergens op.
Pipo? Inderdaad, ik moest even opzoeken waar SAA voor stond, het marionetten leger van Putin.

Daarnaast, ik heb het niet over kunduz, Afghanistan topic is elders. Maar over bijvoorbeeld. idlib, waar enkel Russen en syriers vliegen.
JubaUrbicuszaterdag 17 september 2016 @ 22:05
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:03:50 UPDATE: US CENTCOM claims #Russia was notified prior of the airstrike that killed 80 #SyrianArmy forces. #BREAKINGhttps://t.co/RgTHvyJpA2 reageer retweet
Ze proberen de schuld op Rusland te leggen.
Frikandelbroodjezaterdag 17 september 2016 @ 22:06
HasanSari7 twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 21:46:54 💥 Pro-Syrian Army sources say most of the soldiers killed were from the 117th Artillery Brigade of the SAA Republican Guard. #US #Syria" reageer retweet
HasanSari7 twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 21:44:34 💥 LATEST:SAA sources claim Syrian Army re-captured positions taken earlier by Daesh following US/Coalition strikes in Al-Thardah Mountain. reageer retweet
#ANONIEMzaterdag 17 september 2016 @ 22:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:04 schreef theNull het volgende:

[..]

Pipo? Inderdaad, ik moest even opzoeken waar SAA voor stond, het marionetten leger van Putin.

Daarnaast, ik heb het niet over kunduz, Afghanistan topic is elders. Maar over bijvoorbeeld. idlib, waar enkel Russen en syriers vliegen.
Jij zit zo vol met haat dat een normale discussie niet te praten valt met jou.
#ANONIEMzaterdag 17 september 2016 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:03:50 UPDATE: US CENTCOM claims #Russia was notified prior of the airstrike that killed 80 #SyrianArmy forces. #BREAKINGhttps://t.co/RgTHvyJpA2 reageer retweet
Ze proberen de schuld op Rusland te leggen.
Amerikanen :') _O- Dit soort dingen gaan dus veel en veel meer gebeuren on Hillary.
Infectionzaterdag 17 september 2016 @ 22:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:03:50 UPDATE: US CENTCOM claims #Russia was notified prior of the airstrike that killed 80 #SyrianArmy forces. #BREAKINGhttps://t.co/RgTHvyJpA2 reageer retweet
Ze proberen de schuld op Rusland te leggen.
Wat onverwachts.
luxerobotszaterdag 17 september 2016 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:05 schreef JubaUrbicus het volgende:
SputnikInt twitterde op zaterdag 17-09-2016 om 22:03:50 UPDATE: US CENTCOM claims #Russia was notified prior of the airstrike that killed 80 #SyrianArmy forces. #BREAKINGhttps://t.co/RgTHvyJpA2 reageer retweet
Ze proberen de schuld op Rusland te leggen.
Assad is met Ruslands steun zo'n beetje de sterkste partij geworden. Wat heeft Rusland te winnen met het doen slagen van de wapenstilstand?
Szurazaterdag 17 september 2016 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 22:18 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Assad is met Ruslands steun zo'n beetje de sterkste partij geworden. Wat heeft Rusland te winnen met het doen slagen van de wapenstilstand?
Dit heeft geen zak met wapenstilstand te maken