Getumblede plakham! Tja, goedkoop hè.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 15:36 schreef FANN het volgende:
[..]
ah......... die gore ham die daar tussen zit, ik snap niet dat mensen dat kunnen eten
Ik heb wel eens bij Dirk v.d. Broek, daar verkopen ze ze ook, per ongeluk een ham kaas
tussen mijn kaascroissantjes gevonden, die moet je ook zelf uit een bak plukken, dus er zal
er wel eentje in de verkeerde bak terecht zijn gekomen, maar toen heb ik dat ding even
ontleed,
gadverdamme
Mmh, dan zal het wel gewoon gist + water + voedingsstoffen zijn Gewoon een gistpapje dus. Is ook al actief, dus je kan er meteen mee aan de gang.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 15:21 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Nee, het is echt vloeibare gist die ze aangeleverd krijgen per truckload. Ze maken daar niks zelf eigenlijk.
Zoiets verwacht ik eerder. Ze maken ook gigantisch veel brood, hebben meerdere filialen (en ik snap het niet want het is echt niet lekker).quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 15:58 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Mmh, dan zal het wel gewoon gist + water + voedingsstoffen zijn Gewoon een gistpapje dus. Is ook al actief, dus je kan er meteen mee aan de gang.
en dat je dus niet kan kakken als je daar te vaak te veel van eetquote:Op zaterdag 15 oktober 2016 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Enige bezwaar tegen witbrood is dat het minder voedingsvezels bevat.
Echt welke malloot dat heeft verzonnenquote:Op zaterdag 15 oktober 2016 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Mensen die volkoren pasta eten hou ik voor niet goed snik.
Kan ook heerlijk genieten van het
Een slimmerik die begrijpt dat je zoiets aan gezondheidsfreaks kunt slijten.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 20:59 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Echt welke malloot dat heeft verzonnen
Dus zuid europa kan niet kakken?quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 18:37 schreef FANN het volgende:
[..]
en dat je dus niet kan kakken als je daar te vaak te veel van eet
Daar hebben ze olijfolie voorquote:Op zaterdag 15 oktober 2016 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dus zuid europa kan niet kakken?
Wat is er mis met volkoren pasta?quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Er is ook niets mis met goed witbrood vind ik, lekkere duitse broodjes, baguettes, chiabata, bretzeln etc.
Mensen die volkoren pasta eten hou ik voor niet goed snik.
Kan ook heerlijk genieten van het zware duitse zuurdesembrood, op basis van roggemeel.
Enige bezwaar tegen witbrood is dat het minder voedingsvezels bevat.
Ik kan me daar zo gruwelijk aan storen. Een industrieel product als ambachtelijk verkopen, het is gewoon contradictio in terminis. Net zoals dat overal tegenwoordig 'vers' op staat. Marketeers doen er alles aan om het zo mooi mogelijk te presenteren en de gemiddelde consument trapt er nog in ook.quote:Op vrijdag 14 oktober 2016 18:14 schreef Isegrim het volgende:
Het woord 'ambachtelijk' zegt werkelijk helemaal niets. Ik kocht vandaag nog 'ambachtelijke' kipkerriesalade bij de Lidl.
Het smaakt gewoon nergens naar.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 23:41 schreef zoem het volgende:
Nu ben ik ook wel benieuwd naar wat er mis is met volkoren pasta?
het smaakt juist wel ergens naar, itt de neutrale smaak van gewone pasta. ik denk dat dat voor sommigen een probleem isquote:
Hetzelfde wat er mis is met volkoren croissants, volkoren stokbrood etcquote:Op zaterdag 15 oktober 2016 22:52 schreef blessed19 het volgende:
[..]
Wat is er mis met volkoren pasta?
quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dus zuid europa kan niet kakken?
Of het een persoonlijk probeempje of wat Ludolf zegtquote:
Ik denk dat consumenten heel vaak denken dat dat volkoren is. En dat die suggestie ook wel gewekt wordt.quote:Op zondag 16 oktober 2016 10:45 schreef Postbus100 het volgende:
Gelukkig, de zaanse snijder volkoren kan ermee door (afgezien van de dextrose).
Ingrediënten: volkoren TARWEMEEL, water, bakkersgist, TARWEGLUTEN, moutmeel (GERST, TARWE), gejodeerd zout, dextrose.
Heb gisteren de aflevering gekeken. Voor mij grotendeels bekend, maar blijkbaar toch nieuw voor veel mensen als ik Twitter bekijk. Goed dat ze het even ontleden. Wel jammer dat ze witbrood en bruinbrood zo verdoemen. Terecht dat ze meergranen aanpakken, maar ze deden net alsof dat volkoren zou zijn. Raar uitgangspunt. Geen wonder dat je dan verontwaardigd bent over de uitkomst.
Nou, vertel knul. Wat is daar mis mee?quote:Op zondag 16 oktober 2016 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hetzelfde wat er mis is met volkoren croissants, volkoren stokbrood etc
niet lekker...quote:Op zondag 16 oktober 2016 11:32 schreef blessed19 het volgende:
[..]
Nou, vertel knul. Wat is daar mis mee?
Dat staat buiten kijf!quote:Op zondag 16 oktober 2016 12:17 schreef FANN het volgende:
[..]
niet lekker...
maar lekker is ook maar een kwestie van smaak.
Wat Piet lekker vindt hoef jij niet lekker te vinden
Als het uit volkoren tarwemeel wordt gemaakt...quote:Op zondag 16 oktober 2016 10:55 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik denk dat consumenten heel vaak denken dat dat volkoren is. En dat die suggestie ook wel gewekt wordt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |